ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض LCD لپ تاپ

hesam.25
31-12-2009, 12:58
سلام من لپ تاپ sony vgn cr13 دارم که lcd اون شکسته جایی سراغ دارین lcd قیمت مناسب میحوام حودم عوضش کنم14.1" wxga display clear bright lite

r_22009
31-12-2009, 13:44
بهترین جا نمایندگیه. اگه لپتاپت چینیه برو تو این سایت و یه نمایندگی پیدا کن. در غیر این صورت باید پیش تعمیرکار ببری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

H@mid-Vista
31-12-2009, 18:26
بهترین جا مركز تعمیرات ایران رهجو هست
زنگ بزن 118 شماره بگیره

hesam.25
31-12-2009, 21:02
راستشمن قباا زنگ زدم گفتا حدود 500 هزار تومان هزینش میشه
امروز هم رفتم یه جا پیدا کردم اصلی لنگه خودش با همون شماره قطعه 200 هار تومان اینی که رو خودش ود چینیه با شماره قطعه
cpt 141wb02s که بایه سری لپ تابهای دیکه مثل toshiba و زیمنس یکیه یه جای دیکه هم مارک سامسونگ و
ال جی 125 بود که با تعویضش 145 میشد البته تعویزش خیلی سادست ولی چون اسمش لپ تاپه 20 تومان میگیرن اگه خودتون بخواین عوض کنین با یه پیچ گوشتی ساعتی چهار سو 20 دقیقه بیشتر طول نمیکشه اگه گارانتی نداره اصلا هزینه اضافه برای تعمیر به نمایندگی ها ندین که فقط پول مفت میگیرن

ihnd4
21-01-2011, 23:10
سلام به همه اساتید.
ببخشید که این تاپیک را بالا میارم.
اخیرن به علت یک فشار روی LCD لپ تاپم، شیشه LCD شکسته و میخوام اطلاعاتی در مورد تعویض اون و قیمت تعمیر بگیرم.
لپ تاپ من Dell vostro 1310 هست. از گارانتیش هم گذشته چون حدود چهار ساله که خریدمش. تا دیروز هم مثل یک یار وفادار باهام راه اومد ولی نارفیقی از طرف من بود و به علت عصبانیت شیشه اش رو شکوندم.
حالا پشیمونم.
باید چکار کنم؟

البته لپ تاپ کار میکنه ها. همه چیش سالمه. همین حالا دارم از همین لپ تاپ شکسته استفاده میکنم و این پست را میدم. منتهی مانیتور بهش وصل کردم چون LCD خودش به کلی پر از ترک و شکستگی شده و تصویر را نیم سوز و نصفه نشون میده.

ممنون از کسایی که بهم پاسخ میدن.

ihnd4
22-01-2011, 19:23
کسی نیست جواب منو بده؟
نمیدونم چکار کنم.
دو رزه با این حالت دارم با لپ تاپم کار میکنم تا الان سه مرتبه یکهو مانیتور شطرنجی شده و تصویر به هم ریخته. میشه عین بازی های آتاری. بعد لپ تاپ رو خاموش میکنم بعد نیم ساعت باز روشن میکنم میبینم درست شده.
میترسم کارت گرافیکی چیزیش بسوزه.
اشکالی داره من با این حالت شکستگی LCD همچنان با لپ تاپ کار کنم؟ به کجاش فشار میاد؟
بازم ممنون اگر کسی جواب منو بده.