مشاهده نسخه کامل
: با این پاور می تونم 4850 ببندم
regularuser
31-12-2009, 11:09
حذف شود .................................
سلام...
به نظر میاد پاور شما Real نباشه...و دارای توان واقعی 900W نیست..! (با توجه به قمیت)
در این حالت شما نمیتونید یک HD4850 به علت مصرف بالا و احتیاج به یک 6 Pin استفاده کنید....
بهتره یک پاور GP480A/GP485A از Green خزیداری کنید با قیمت حدودا 40 الی 50 تومن...........که یک 6 Pin هم دارا هست......
regularuser
31-12-2009, 13:19
sir payman
31-12-2009, 13:24
می تونم با همین پاور خودم یه 4770 ببندم؟ اگر میشه کدوم برند بهتر و ارزونتره asus - msi - sapphire یا power color
sapphire برند خوبیه
به نظر من هر کدوم ارزونتر بود
sasan816
31-12-2009, 13:26
asus بهترينه ميونه اين مارک ها يک نمه قيمتش بالاست نسبت به ساير بردها اونم بخاطر مرقوبيتشه
sir payman
31-12-2009, 13:32
asus بهترينه ميونه اين مارک ها يک نمه قيمتش بالاست نسبت به ساير بردها اونم بخاطر مرقوبيتشه
asus خوبه ولی بهترین نیست
HIS و Sapphire میشه گفت برای ati نسبت به بقیه اغلبا بهتر بودن
و sapphire در مورد کولر همیشه بهتر بوده و کولرهای غیر مرجع هم تولید میزنه
regularuser
31-12-2009, 15:42
sir payman
31-12-2009, 15:51
این پاور با این قیمت مطمئنا ریل نیست
بهتره عوض کنید
راستی پاورتون اصلا 6 پین داره؟
regularuser
31-12-2009, 16:27
mehryazdan
31-12-2009, 16:47
حتما عوض کن با توجه به اختلاف کم قیمتش با 535 گرین میتونید 535 بخرید 55 تومنه
حتما عوض کن با توجه به اختلاف کم قیمتش با 535 گرین میتونید 535 بخرید 55 تومنه
بله دوست عزیز توصیه من هم همینه گرین بهترینه
:40:
sasan816
31-12-2009, 23:17
asus خوبه ولی بهترین نیست
HIS و Sapphire میشه گفت برای ati نسبت به بقیه اغلبا بهتر بودن
و sapphire در مورد کولر همیشه بهتر بوده و کولرهای غیر مرجع هم تولید میزنه
برتر مطلق نبوده رقيبشم فقط گيگا هست اونم توليد مادر برد يک نگاه به بنچ مارکاش بنداز ميفهمي :5:
برتر مطلق نبوده رقيبشم فقط گيگا هست اونم توليد مادر برد يک نگاه به بنچ مارکاش بنداز ميفهمي :5:
به طور کلی نمیشه گفت که کدوم برند در کارت های ATi Radeon بهتر هست....هر مدل دارای یک برند مرغوب برای قابلیت Overclocking/Volt Modding+خنک تر بودن دمای GPU ها و همچنین مرغوب تر بودن Memory Chip ها میباشد.....
لطفا به این بحث ها ادامه ندید......
sasan816
01-01-2010, 11:31
به طور کلی نمیشه گفت که کدوم برند در کارت های ATi Radeon بهتر هست....هر مدل دارای یک برند مرغوب برای قابلیت Overclocking/Volt Modding+خنک تر بودن دمای GPU ها و همچنین مرغوب تر بودن Memory Chip ها میباشد.....
بحث من باjoin me بود نه با شما
mehrdad_ati
01-01-2010, 13:35
نمیشه گفت کدوم برند بهتره ولی به طور قطع معتبر ترین تولید کننده ی کارتهای radeon شرکت sapphire هست .
sasan816
01-01-2010, 14:31
:10:معتبر ترین تولید کننده ی کارتهای radeon شرکت sapphire هست:41::27: ok
sasan816
01-01-2010, 14:32
mehrdad_ati
01-01-2010, 17:58
من نمیدونم حالا این جمله ی شما چه معنایی داره ! ولی این رو هر کسی که کمی با gpu آشنایی داشته باشه میدونه ! بزرگترین شریک تجاری ati از گذشته ی دور سفایر بوده .
این یک تیسکه از سایت سفایر هست :
"Sapphire is ATI's largest and best performing partner World Wide" Dave Orton, CEO ATI
این جمله ی یکی از مسوولین بخش ceo شرکت ati هست . که از این صفحه میتونید اصل جمله رو بببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم نیازی به بحث نباشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasan816
01-01-2010, 19:23
من نمیدونم حالا این جمله ی شما چه معنایی داره ! ولی این رو هر کسی که کمی با gpu آشنایی داشته باشه میدونه ! بزرگترین شریک تجاری ati از گذشته ی دور سفایر بوده .
این یک تیسکه از سایت سفایر هست :
"Sapphire is ATI's largest and best performing partner World Wide" Dave Orton, CEO ATI
این جمله ی یکی از مسوولین بخش ceo شرکت ati هست . که از این صفحه میتونید اصل جمله رو بببینید
فکر میکنم نیازی به بحث نباشه .
اولا براي اين گفتم که موضوع اين پست اين نبود دوما يک ضرب المثل قديمي ميگه هيچ ماست فروشي نميگه ماست من ترشه 3-اگه بخواهي سابقرو بگي سابقه ي ايسوز و گيگا بيشتره لينکيهم بهت نميدم چون همون کار خودت ميشه ميتوني از هرکسي دوست داري بپرسي اگه نخواستي ميتوني نظر سنجي درست کني
regularuser
01-01-2010, 19:23
sasan816
01-01-2010, 19:34
دوستان از خرید 4850 منصرف شدم . اگر همون 4770 رو آورکلاک کنم از 4850 رد میکنه.
من شرمندم :11:
mehrdad_ati
01-01-2010, 19:53
آره 4770 خیلی عایه . فقط توجه کن که اگر میخوای oc کنی از یک برندی بگیر که کولینگ خوبی داشته باشه . معمولا asus و گیگا خیلی توی کولینگ قوی هستند .
mehrdad_ati
01-01-2010, 19:57
اولا براي اين گفتم که موضوع اين پست اين نبود دوما يک ضرب المثل قديمي ميگه هيچ ماست فروشي نميگه ماست من ترشه 3-اگه بخواهي سابقرو بگي سابقه ي ايسوز و گيگا بيشتره لينکيهم بهت نميدم چون همون کار خودت ميشه ميتوني از هرکسي دوست داري بپرسي اگه نخواستي ميتوني نظر سنجي درست کني
شما مشخصه از روی آگاهی صحبت نمیکنید .
کی گفته سابقه ی asus و گیگا از سفایر بیشتره ؟ (البته من در مورد کیفیت برند های گیگا و asus شکی ندارم) اولین بار ati در سال 2001 و به شرکت سفایر اجازه ی تولید کارتهاش رو به عنوان اولین شرکت oem داد و شرکت های دیگه بعدا وارد عمل شدند .:8:
اون جمله رو هم که سفایر نگفته بود (که شما قضیهی ماست فروش رو می گید) بلکه اون جمله رو یکی از مدیران ati گفته بود !!!!!! :13:
بحث فایده ای نداره !!!
sasan816
01-01-2010, 21:11
شما مشخصه از روی آگاهی صحبت نمیکنید .
کی گفته سابقه ی asus و گیگا از سفایر بیشتره ؟ (البته من در مورد کیفیت برند های گیگا و asus شکی ندارم) اولین بار ati در سال 2001 و به شرکت سفایر اجازه ی تولید کارتهاش رو به عنوان اولین شرکت oem داد و شرکت های دیگه بعدا وارد عمل شدند .:8:
اون جمله رو هم که سفایر نگفته بود (که شما قضیهی ماست فروش رو می گید) بلکه اون جمله رو یکی از مدیران ati گفته بود !!!!!! :13:
بحث فایده ای نداره !!!
ببين چيرو به چي ربط داد :2: صحبت سر کيفيت بود نه تاريخ
sasan816
01-01-2010, 21:49
بهتر يک سري به اينجا بزني متوجه ميشي
تازه ebit سابقش از ايسوز هم بيشتره
سابقه ي سفير 8 سال بيشتر نيست
mehrdad_ati
01-01-2010, 22:31
اولا شما خودتون بحث تاریخ رو کشیدید وسط و من هم به اطلاعاتون رسوندم که در اشتباهید و هنوز هم سر صحبت خودم هستم !
ربطی نداره که asus چند وقته که داره فعالیت میکنه ! مهم اینه که در زمنیه تولید گرافیک به صورت oem اولین شرکتی که مجوز این کار رو از ati گرفت saphire بود که در سال 2001 این مجوز رو گرفت و به عنوان اولین(و در حال حاظر بزرگترین) شریک تجاری ati شناخته شد .
حالا شما میری سابقه ی asus رو برای من در میارید ؟ خوب چه ربطی میتونه به ساخت کارت برای ati داشته باشه ؟ آیا ساخت مادربود و ... به بحث ما مرتبطه ؟ وگرنه هر کسی از سابقه ی درخشان asus مطلع هست .
شما هم اینجا رو بخون :
تیکه هایی از مطلب :
The company is the largest supplier of ATI-based video cards in the world.
Sapphire was the first company to release a video card that has a core clock speed of 1000 MHz
which have a monthly production capacity of 1.8 million video cards
در مورد قدمت هم به این لینک میتونید مراجعه کنید (اگر دوباره برام قصه ی ماست فروشه رو تعریف نکنید) :
که میتونید مطلب زیر رو درش پیدا کنید :
Since ATI announced its manufacturing & distribution relationships with ODMs and AiBs in June of 2001, SAPPHIRE has been THE key ATI Graphics Boards Supplier worldwide
sasan816
01-01-2010, 23:00
اولا شما بحث تاريخ باشه بهتره :biggrin:
:31:
sasan816
01-01-2010, 23:03
اقا ما اشتباه کرديم:42: باز هم يک ضرب المثل هست که ميگه انچه عيان هست چه حاجت به بيان است
بحث من باjoin me بود نه با شما
من با شما بحث نکردم...
گفتم به این بحث های بیهوده ادامه ندید...حالا منظرو شما هر کسی که بوده باشه....
mehrdad_ati
01-01-2010, 23:54
در این لحظه ی به خصوص به شدت با شما موافقم !
AC Schnitzer
01-01-2010, 23:55
این تجربه شخصی من در زمینه گرافیم هست ، دو سیستمی رو که در زیر مینویسم یکیش سیستم خودمه اون یکی سیستم دوستم.
System I:
CPU : Q9550
Ram : 2 X 2GB 800MHz DDRII
VGA : Saphaire 4890
System II :
CPU : Q9300
Ram : 2 X 2GB 1333 DDRIII
VGA : Force 3D 4890
سیستم اول میتونه Crysis رو 90 دقیقه مدام بازی کنه و دماش هم از 70 بیشتر نشه (تمام تنظیمات گرافیک بین دو سیسم یکسان است)
و اما سیستم دوم :::
فقط میتونه 15 دقیقه Crysis بازی کنه ، بعد از بازی خارج میشه و دمای گرافیک هم به 78 میرسه
این مقایسه رو گذاشتم فقط برای اینکه بدونید انتخاب برند بسیار مهمه دوست عزیز (قیمتی که برای برخی برند ها پرداخت میکنید بهای چنین عملکردهایی هست)
و اما این که از کجا فهمیدیم دلیل خارج شدن از بازی دماست داستان داره که اگر لازم بود میگم
### ببخشید اگر پست طولانی شد ###
alborz_k
02-01-2010, 00:01
سلام. این که برند مهمه ، و از همه مهمتر انتخاب مدل های خوب از برند هست ، که شکی در اون نیست!
ولی کلأ دمای زیر 100c باعث خروج از بازی نمی شه! بهتره ایراد رو در جای دیگری جستجو کنید!
mehrdad_ati
02-01-2010, 07:29
بله دمای 78 درجه هم عادیه . مگر اینکه دمای ماژولهای حافظه بالاتر از این رفته باشه .
sasan816
02-01-2010, 08:02
سلام.
ولی کلأ دمای زیر 100c باعث خروج از بازی نمی شه! بهتره ایراد رو در جای دیگری جستجو کنید!
کاملا با شما موافقم
AC Schnitzer
02-01-2010, 08:53
شک ندارم که بالا رفتن دما باع خروج از بازی میشد !!!
چرا ؟!!
چون وقتی پنکه گذاشتم جلوش راحت تونستم بازی کنم ....
ایراد از کجاست؟
mehrdad_ati
02-01-2010, 13:28
ببینید این دمایی که مشخص شده و شما میتونید ببینید دمای gpu هست . ممکنه دمای مآزولهای حافظه بالاتر از این دما باشه . که در اون صورت system failure به وجود میاد .
AC Schnitzer
02-01-2010, 20:13
قبول
مربوط به رم میشه ،
نمیشه که همیشه پنکه بزارم کنار کیس (مردم میخندن)
تا حالا هم ندیدم کسی از دمای رم شکایت کنه
چیکارش کنم؟
mehrdad_ati
02-01-2010, 22:35
منظور من ماژولهای حافظه ی گرافیکی بود . بعید از خود رم باشه (مگر اینکه OC کرده باشی) در هر صورت اگر خیلی اصرار به عدم استفاده از پنکه داری میتونی از یک بلوک خنک کننده ی آبی استفاده کنی .
alborz_k
03-01-2010, 15:34
شک ندارم که بالا رفتن دما باع خروج از بازی میشد !!!
چرا ؟!!
چون وقتی پنکه گذاشتم جلوش راحت تونستم بازی کنم ....
ایراد از کجاست؟
خب پس مشکل شما ، دماست ، ئلی نه صرفأ دمای gpu ، بهتره وضعیت رم ، ظل شمالی و پردازنده رو چک کنید! ممکنه از سیستم توان کارت گرافیک و یا حافظه اش باشه! دمای اون ها رو هم ممی تونید با gpu-z بررسی کنید!
AC Schnitzer
03-01-2010, 23:55
منظور من ماژولهای حافظه ی گرافیکی بود . بعید از خود رم باشه (مگر اینکه OC کرده باشی) در هر صورت اگر خیلی اصرار به عدم استفاده از پنکه داری میتونی از یک بلوک خنک کننده ی آبی استفاده کنی .
خنک کنند آبی ؟؟؟؟؟:18:
### سیستمی که میگم ، سیستم دوستمه ، سیستم خودم همین هست فقط رم من 4GB 800MHz هست دوستم 6GB 1333MHz استفاده میکنه . من فقط 2تا فد 12 سانتی بیشتر دارم ، یعنی اینقدر تاثیر داره؟
فکر نکنم برای بازی کردن Crysis به خنک کننده آبی احتیاجی باشه.
alborz_k
04-01-2010, 13:01
خنک کنند آبی ؟؟؟؟؟:18:
### سیستمی که میگم ، سیستم دوستمه ، سیستم خودم همین هست فقط رم من 4GB 800MHz هست دوستم 6GB 1333MHz استفاده میکنه . من فقط 2تا فد 12 سانتی بیشتر دارم ، یعنی اینقدر تاثیر داره؟
فکر نکنم برای بازی کردن Crysis به خنک کننده آبی احتیاجی باشه.
کلأ یک سیستم معمولی ، هر چه قدر هم قوی باشه ، نیاز به خنک کننده ی آبی نداره!
کلأ دوستتون در بازی های دیگه هم مشکل داره و یا فقط کرایسس هست؟! منم یک مدت با کرایسس مشکل داشتم و در سطح تنظیمات بالا از بازی خارج می شد ، ولی بعد از یک مدت ، که ویندوز و نسخه ی بازی رو عوض کردم ، همه چیز حل شد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.