مشاهده نسخه کامل
: چرا مدیر ها پاسخ نمیدن؟؟؟؟ درباره تغییر نام کاربری ؟؟؟
سلام
خسته نباشید
راستش الا مدت 1 ساله که میخوام نام کاربریم رو عوض کنم!:37:
ولی نه آقا سینا ما رو قابل میدونن جوابمونو بدن نه آقا میثم!:44:
چکار باید بکنم حالا؟از کی باید بخوام؟:42:
:23:
شما تاریخ عضویتتون مربوط به2006 هست...
تعدادپست هاتون هم که کم نیست...
یعنی هنوز وقت نکردید به تاپیک اعلانات انجمن یا همین جا سربزنین؟
اسم کاربری مدت هاست که عوض نمیشه ...هم تاپیکش استیکی شده وهم توی اعلانات اطلاع رسانی شده
سلام
خسته نباشید
راستش الا مدت 1 ساله که میخوام نام کاربریم رو عوض کنم!:37:
ولی نه آقا سینا ما رو قابل میدونن جوابمونو بدن نه آقا میثم!:44:
چکار باید بکنم حالا؟از کی باید بخوام؟:42:
:23:
ظاهرا شما آقا سینا و آقا میثم رو قابل نمیدونین که یک نوشته شون رو مطالعه کنید:
تغییر نام کاربری امکان پذیر نیست ! لطفا تقاضا نفرمایید ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام و عرض احترام
لطفا در زمان عضویت نام کاربری مناسبی انتخاب کنید زیرا تغییر نام کاربری در این انجمن انجام نمیشود
لطفا درخواست نفرمایید
با سپاس
p30world.com
H a m e e d
01-01-2010, 01:19
با سلام و عرض احترام
لطفا در زمان عضویت نام کاربری مناسبی انتخاب کنید زیرا تغییر نام کاربری در این انجمن انجام نمیشود
لطفا درخواست نفرمایید
با سپاس
p30world.comاین درست، ما هم قبول میکنیم حالا چه به خاطر زیاد بودن تعداد کاربرا چه هر دلیل دیگه.
ولی اینکه چرا یوزر بعضیها به طور پنهانی تغییر کرده، هیچ توجیهی نداره، چون اونها جزء تیم مدیریتی هم نبودن که بتونیم بگیم اختیاراتشون وسیعتره. چند تا از کاربرا بودن که تا درخواست تغییر نام دادن مدیران براشون این کارو انجام دادن.
ولی نه آقا سینا ما رو قابل میدونن جوابمونو بدن نه آقا میثم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست شما که قبلا جوابشو داده بودن ولی...
یه تاپیک زدن میگن چرا به گزارش تخلف ها جواب نمیدین ، یارو فحش میده انگار نه انگار
اومدن موقعی که آخرین پست به نفع تیم مدیران ارسال شد درش رو تخته کردن : دی
عزیز من قبل از اینکه اون قانون وضع شه واسه میثم پیغام زده بودم که عوض کنن . هرچیم دنبالش رو گرفتم جوابمو ندادن . قضیه ی شما که جای خود داره دیگه ! :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.