PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض موسیقی متن و تکست

shadli_m7
30-12-2009, 22:47
سلام
اگه می شه در مورد یه پروژه کوچیک کمکم کنین.
یه فایل ویدیویی هست که دو تا کار می خوام روش انجام بدم.
1- موسیقی متن رو عوض کنم .
2- نوشته ای روی کلیپ هست که می خوام به مدت چند ثانیه با یه نوشته ی دیگه عوضش کنم .عکس پایینه رو ببینین . می خوام اون نوشته رو عوض کنم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با چه نرم افزاری می شه این کارو کرد؟ اگه نرم افزار سبکی باشه که چه بهتر .
ممنون .:20:

تربچه نقلي
30-12-2009, 23:21
با نرم افزارهاي ulaed media يا ulead video به راحتي هم مي توني آهنگش را عوض كني وهم قطعه عكس يا يك زمينه تك رنگ كوچك را با متن مورد نظر در جايي كه مي خواي قرار بدي.

Mr Andersson
31-12-2009, 06:24
درود;

منظورتون از موسیقیه متن چیه دوست عزیز؟ صدای Vocal هم دارید یا نه فقط صدای موسیقی تو فیلم شنیده میشه؟ اگه دومی درسته با تمام نرم افزار های مونتاژ غیر خطی (پریمیر-ادیوس-پیناکل-یولید و ....) میتونید به راحتی این کار رو بکنید. شما نرم افزار رو انتخاب و شروع به کار کنید رو کمک ما هم حساب کنید. ( به قول اون یارو همچی هم تو ایران هست... ارزون تر از هم هست).

تعویض نوشته هم به اون صورت که شما فکر میکنین نیست مگر اینکه سورس پروژه رو داشته باشین یا در اصل اون فیلم رو بدون اون نوشته داشته باشین وگرنه باید یه لایه روی نوشته بیاین (مثلا یه مستطیل مشکی و بعد روش نوشتتون رو داشته باشین).

موفق باشید...

shadli_m7
31-12-2009, 10:52
ممنون از لطفتون.
صدای موسیقی هست .
با نرم افزار یولید کار کردم قبلا. پس با همون انجام می دم.
مرسی.:20:

shadli_m7
31-12-2009, 13:38
موسیقی متن رو عوض کردم.
اگه می شه در مورد نوشته هم راهنماییم کنین.
مرسی:20:

Mr Andersson
01-01-2010, 05:50
درود;

عرض کردم خدمتتون... بصورت مثال:

یک عکس تمام رنگی رو وارد پروژه کنید. بر روی لایه های ویدئویی 2 و بالاتر (به دلخواه) قرار بدین. خط تایم لاین رو بر روی عکس ذکر شده بیارین و در پنجره مونیتور بر روی عکس کلیک کنید. در این موقع باید خطوطی رو در کادر عکستون ببینید. با تنظیم اونها کادر توپر دلخواهتون رو ایجاد کنید. حالا میتونید نوشتتون رو بر روی فیلم قرار بدین.

موفق باشید...