ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیتراژ جدید اخبار شبکه یک با چه برنامه هایی ساخته شده؟

cdp
30-12-2009, 18:54
سلام

کسی میدونه تیتراژ جدید اخبار شبکه یک (اخبار ساعت 14 به بعد و مجله خبری) با چه برنامه هایی ساخته شده؟ قسمت های سه بعدیش باچه برنامه ای هست؟؟؟

(ازنطر من خیلی قشنگ درست کردن...:18:)

هرچی گشتم چیزی گیر نیاوردم...:41:

اینم چندتا عکس از تیتراژش (ببخشید اگه بی کیفیته! هیچ عکسی ازش پیدا نکردم مجبور شدم فیلمشو از سایتشون دانلود کنم واز روی اون عکس بگیرم...)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون...:11:

PaRkOr
06-01-2010, 08:03
سلام
در حد اطلاعات من (اینو برا این میگم که یه موقع آقا مهیار (Mr.Anderson) بَدِشون نیاد) با نرم افزار های زیر ساخته شده :
3d max
after effects
cinema 4d
primiere

winstonultra
06-01-2010, 08:34
فکر نکنم فقط با برنامه خالی مثل 3dmax و....درست کرده باشن.

صدا و سیما میدونید دیگه ملیاردر حتما یه استدیو مخصوص با گرونترین دستگاها و کارتهای افکت و کارتهای استدیو افکتهای

خیلی گرون میسازن.

PaRkOr
06-01-2010, 17:33
فکر نکنم فقط با برنامه خالی مثل 3dmax و....درست کرده باشن.

صدا و سیما میدونید دیگه ملیاردر حتما یه استدیو مخصوص با گرونترین دستگاها و کارتهای افکت و کارتهای استدیو افکتهای

خیلی گرون میسازن.
اون که شما میفرمایید که صد البته
اما با این نرم افزار هایی من گفتم میشه ساخت

hasan1365
13-01-2010, 16:15
سلام خوبی آقا ، راستش من دنبال تیتراژ اخبار شبکه یک هستم یه زحمت
می کشی لینک دانلودشو برام ایمیل کنی . ممنون می شم
اینم آدرس ایمیلم :mmarahdan@gmail.com
خیلی عجله دارم

cdp
13-01-2010, 23:12
سلام

این اخبارها به روزه...یعنی هر روز فیلم اخبار جدید سر ساعت روی سایت آپ میشه...

برو به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در سمت راست نوشته تلوزیون جلوش هم یه لیسته اونو باز کن و ساعت اخبار رو انتخاب کن...

این اخبار امروز ساعت 14 هست...با فرمت asf و حجم حدوداً 25 مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ferdfe
13-01-2010, 23:23
اوه شما ها دیگه چقدر بی کارین میشین یه مشت دروغ رو نگاه می کنید ما که الان 6 ماه تی وی ایران رو تحریم کردیم فقط کارشون شده جو سازی :13:

PaRkOr
25-01-2010, 11:26
اوه شما ها دیگه چقدر بی کارین میشین یه مشت دروغ رو نگاه می کنید ما که الان 6 ماه تی وی ایران رو تحریم کردیم فقط کارشون شده جو سازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
منظورتون چیه؟

reza2kn
25-01-2010, 13:59
سلام به همه دوستان...
پارکور جان منظورشون اینه که تلوزیون ایران جز دروغ و چرت و پرت چیزی نشون نمیده...:2:
ولی این تیزره هم قشنگه البته کاملا دزدی هستش و حتی فونتش فونت بی بی سی فارسی هست...:13:
با افترافکت و Cinema 4D هم قابل انجام هست:5:
موفق باشید:11:

Grand
25-01-2010, 16:31
منظورتون چیه؟

کاملاً واضح گفتن.

مگه اخبار دروغ رو هم کسی نگاه میکنه؟!!! :2:

PaRkOr
25-01-2010, 16:42
کاملاً واضح گفتن.

مگه اخبار دروغ رو هم کسی نگاه میکنه؟!!!
سلام
عزیز دلم اینجا انجمن میکس و مونتاژه و ما در مورد مباحث فنی و حرفه ای میکس و مونتاژ صحبت میکنیم.
این حرف شما چه ربطی به این انجمن داره؟
ما داریم در مورد تیتراژ اخبار صحبت می کنیم و نه در مورد اینکه تو اخبار چی میگن که راسته یا دروغ.
یا هوووووووووو

cdp
25-01-2010, 20:30
آقا خـــر ما از کُرگی دُم نداشت....

من هر تاپیکی و پستی که تو این P30world زدم ادامه بحسش سیاسی شد!! و در ادامه رفت توی سطل آشــــــغال (تراش) !! :41:

ول کنین این حـــــــــــــــــرفا رو....

سلام به همه دوستان...
این تیزره هم قشنگه البته کاملا دزدی هستش و حتی فونتش فونت بی بی سی فارسی هست...:13:

یعنی از جای دیگه ای برداشتن ؟!!؟؟!؟ :blink:

Javad_Ed
26-01-2010, 09:19
دوستان!:13:

Grand
26-01-2010, 14:33
سلام
عزیز دلم اینجا انجمن میکس و مونتاژه و ما در مورد مباحث فنی و حرفه ای میکس و مونتاژ صحبت میکنیم.
این حرف شما چه ربطی به این انجمن داره؟
ما داریم در مورد تیتراژ اخبار صحبت می کنیم و نه در مورد اینکه تو اخبار چی میگن که راسته یا دروغ.
یا هوووووووووو

شاید شما درست بگید اما این تنها راهی هست که ما میتونیم اعتراض خودمون رو در این فروم نشون بدیم.

roniya20
26-01-2010, 15:54
منم خوشم اومد اما اطلاعات زیادی ندارم:46:

Mr Andersson
27-01-2010, 05:18
درود;

منم خوشم اومد اما اطلاعات زیادی ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از چی؟ بحث 30یا30 یا تیتراژ اخبار؟

شاید شما درست بگید اما این تنها راهی هست که ما میتونیم اعتراض خودمون رو در این فروم نشون بدیم.

با ابراز همراهی با شما ولی فکر کنم هر جایی یه قانونی داره و بهتره برای داشتن فردایی بهتر یاد بگیریم به قوانین احترام بگذاریم و اگر اشتباه هستن برای عوض کردنشون در جا و مکان خودش تلاش کنیم. همین که همه فهمیدن درغگو دستش رو میشه و دروغگوئی آخر عاقبت نداره واسه ایران یه دنیا ارزش داره.

بزارین این جمله ی من ختم کلام بحثی که پیش اومد باشه... متشکرم.