ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سورس بازی نبرد مرگبار هسته جنگ نسخه دو نفره

parvizamd
30-12-2009, 09:25
سلام بر و بچ خفن این سورس نسخه دونفره بازی نبرد مرگبار هسته جنگ
راستی برای باز کردن سورس نیاز به گیم میکر نسخه 7 دارید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مخلص ببر و بچ :31:

البته دوستان امیدوارم خوش تون بیاد و از فایل فقط استفاده آموزشی بشه !

Arrowtic
30-12-2009, 15:08
دستت درد نکنه رفیق!خیلی آقایی!بعضی ها سورس بازی های به درد نخور رو میفروشن!خلاصه که دمت گرم!
منتظر شاهکار های بعدیت هستیم!:46:

ehsan_wwe
30-12-2009, 17:28
نگران نباش من اين كاريو كه تو كرديو 2 سال پيش كردم كه نتيجش شد كار رو يك دانشجو بي شرف دزديد و گفت كار منه بعد برد و كلي كلاس گذاشت باهاش

ehsan_wwe
30-12-2009, 17:40
راستي يادم رفت بگم از alpha استفاده كن بجاي tranceparent كيفيت كارت خيلي ميره بالا :46:

دكمه ويرايش كار نمي كنه مجبور شدم بازم پست بدم

parvizamd
30-12-2009, 18:31
با تشکر از شما دوستان

عجب دانشجویی بی شرفی بود برای ضایعه کردنش می تونستی بهش بگی برنامه رو توضیح بده و در نتیجه اون ضایعه می شد

و راستی من کل سورس بازی رو نذاشتم

ehsan_wwe
30-12-2009, 22:32
ببين برات بازيتو اپلود كردم وانلود كن جالشو ببر با يك نمونه alpha اونم عكس خودت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parvizamd
31-12-2009, 15:54
آقا احسان تشکر تشکر
دمت گرم

parvizamd
01-01-2010, 10:07
آقا احسان دنلوداش کردم ممنون فایل گیم میکر تو هنگام اکسترس ایرو داد اما فایل بک اپ کار کرد
اما راستش فایل
player.mnc
که مال کارکتر بود داخل اش نبود البته خودم این فایل رو توش کپی کردم راستش وقتی اجراش کردم
سر و پای بازیکن ناپدید شده بود حالا شاید با کامپیوتر من مشکل داشت!
اما بازهم تشکر
و یه چیز دیگه
alpha
مربوط به میزان شفافیت و محو بودن کل یک تصویره
در حالی که
tranparnet
یک قسمت خاص از تصویر رو به طور کامل ناپدید می کنه
من برای پره های هواپیما و هیلی کوپتر از
transparent
برای
ها texture
استفاده کردم

اما عکس اول واقعا بهتر شده بود

در کل باز هم تشکر:20:

keb
03-01-2010, 13:08
دوستان عزیز! می دونم که همتون آخرت بازی سازی هستید! ولی خواهش می کنم این بازی من رو ببینید.
این بازی دو نفره ست و شبیه همون Game TVقدیمیه. این هم لینک دانلودش:
خیلی ممنون می شم که نظراتتون رو ببینم.:10:

Arrowtic
05-01-2010, 09:25
دوستان عزیز! می دونم که همتون آخرت بازی سازی هستید! ولی خواهش می کنم این بازی من رو ببینید.
درسته که بهت گفتم اینجا باید کمی محترمانه حرف بزنی ولی نه اینقدر بابا!دیگه اینقدرم نمی خواد تعریف کنی!(حالا یکی نیست به من بگه توروسننه!مگه از تو تعریف کرد؟!)
میخوام بذارم دان شه.:46:

ehsan_wwe
05-01-2010, 12:26
alpha
مربوط به میزان شفافیت و محو بودن کل یک تصویره
در حالی که
tranparnet
یک قسمت خاص از تصویر رو به طور کامل ناپدید می کنه
من برای پره های هواپیما و هیلی کوپتر از
transparent
برای
ها texture
استفاده کردم

اما عکس اول واقعا بهتر شده بودپرويز از اونجايي كه tranceparent گيم ميكر مشكل داره(فقط از يك بازه رنگي بر پيكسل استفاده ميكنه )‌ ما از alpha chanel استفاده ميكنيم الفا براي شفافيت كل تصوير نيست( در اينجا) به عكس اول خودت اگه نگاه كني فرقشو با ترنسپرنت ميفهمي :11:

ehsan_wwe
05-01-2010, 12:29
اين تاپيك مربوط به اين كار نيست لطفآ از تاپيك مربوط استفاده كن (‌‌ پشتيباني گيم ميكر )‌

parvizamd
05-01-2010, 21:28
ممنون راستش تصویر بسیار بهتر شده بود اما من دیگه تو کاری گیم میکر نیستم
بابا این GAME STUDIO عجب انجینیه من که خیلی حال کردم

Reza Azimy_RW
05-01-2010, 23:43
ممنون راستش تصویر بسیار بهتر شده بود اما من دیگه تو کاری گیم میکر نیستم
بابا این GAME STUDIO عجب انجینیه من که خیلی حال کردم
به نظر من برو تو کار Quest 3D
این راهیه که من تا حدودی رفتم و پشیمون شدم . این یک پیشنهاد دوستانه بود ! :31::10:

parvizamd
06-01-2010, 15:06
راستش خودت بهتر می دونی که من دیال آپ دارم این برنامه رو خواستم یه دفعه دنلود کنم 99 مگابایت بود پیشمون شدم راستش این game studio یکی از دوستان برام دنلود کرد

Arrowtic
06-01-2010, 15:13
من که این کوئست 3دی(:31:) رو خریدم.هیچی حالیم نشد!فقط تونستم رنگ بک گراند عوض کنم.

parvizamd
06-01-2010, 15:37
نباید سخت باشه مگه زبون اش چیه؟

Reza Azimy_RW
06-01-2010, 17:58
زبون نداره !
کانال کشیه . ( Lua هم تا حدودی ! ) ولی خوب خیلی سخته .
راستی من هم یه شب تا صبح با دیال اپ کویییست 4 رو دانلود کردم .

parvizamd
06-01-2010, 21:33
ممنون ولی من حوصله دنلود این ریختی رو ندارم:31: راستی چرا با اینکه زبون نداره اینقدر سخته پس چه طوری توش برنامه می نویسن و این Lua چیه؟

Reza Azimy_RW
06-01-2010, 21:47
ببین بجای کدها از کانالها استفاده میکنه . خوب سختیشه به این دلیله که برای اینکه بتونی کاری بکنی باید تسلط کامل به روی تمام کانالها داشته باشی تا بفهمی چیکار کنی .
Lua هم یک نوع زبان برنامه نویسی که در زمانهای بسیار معدودی که نمیشه دیگه هیچ کاری کرد ش( که البته غیر ممکنه و همیشه راهی هست ولی ممکنه راه بهتر Lua باشه ) و برای افکتها هم از برنامه نویسی استفاده میشه ( تا حدودی ) .

keb
07-01-2010, 15:39
درسته که بهت گفتم اینجا باید کمی محترمانه حرف بزنی ولی نه اینقدر بابا!دیگه اینقدرم نمی خواد تعریف کنی!(حالا یکی نیست به من بگه توروسننه!مگه از تو تعریف کرد؟!)
میخوام بذارم دان شه.:46:

حالا چون تو مدرسه از همه باسابقه تری برای تازه کارا هی کلاس می آی و درس اخلاق و رفتار به ما یاد می دی جناب امیر فخرا یا همون Sub-Zero70؟:21:

parvizamd
16-01-2010, 16:50
بهتر نیست اینجا جنگ نکنید:13:

Arrowtic
17-01-2010, 16:10
حالا چون تو مدرسه از همه باسابقه تری برای تازه کارا هی کلاس می آی و درس اخلاق و رفتار به ما یاد می دی جناب امیر فخرا یا همون Sub-Zero70؟:21:
سید امیر فخرایی نه امیر فخرا.بعدشم آقای الی (L1) که خودتو خدا فرض کردی اینجا جاش نیست.بعدشم که خودت اخلاقمو میدونی عصبی نمیشم ولی اگه بشم دیگه بدبخت یارو گریش در میاد.بعدشم تلاش می کنم رتبه ی اولو کسب می کنم.مثل شماها نمی شینم هی و هی زر بزنم که!ببخشید که تاپیک به انحراف رفت دوستان.همین الآن هم خودمو و هم این آقای کیان الیاسی رو که زیادی داره حرف می زنه رو ریپورت میدم.در ضمن آقا کیان اگه بحثو ادامه بدی کاری میکنم که از کردت پشیمون بشی و با خودت بگی خودم کردم که لعنت بر خودم باد.فهمیدی؟؟؟بعدشم خودم تازه کارم و نمیخواد به بقیه یاد بدم.شما برو همون اصالت مورتالو بچسب و به تیزتر از پنبه دست نزن.
بار بعدی دیگه اینجوری بات حرف نمیزنم.تو برو رو استخونت گوشت بچسبون.:27:

parvizamd
25-01-2010, 08:25
دوستان بسه جان من اینجا دعوا نکنید :41:ببنید چطوری تاپیک به انحراف رفت ! دیگه کسی به تاپیک سر نمی زنه

parvizamd
08-02-2010, 07:51
مدیران اگه میشه این تاپیک رو حذف کنید یا پست اضافی پاک کنید

با تشکر پرویز ای ام دی:20: