مشاهده نسخه کامل
: برای خارج کردن فلش حتما باید safe بشه اول؟
malkemid
29-12-2009, 16:10
سلام
معموله که میگن فلش رو می خوای در بیاری باید حتما اولش safe کنی بعد در بیاری...
ولی من یه جا خوندم که اگه روی تنظیمات speed باشه نیازی نیست و همینطوری میشه در آورد...بالاخره کدوم؟
بهتره حتما safely remove hardware را بزني و stop كني و بعد فلش رو دربياري.
shahramcat
01-01-2010, 23:00
بله بهتر هست اول اینکار رو بکنی ... چون برق فلش رو قطع میکنه .
mohammadld
07-01-2010, 02:24
دوستان من یه موردی رو خیلی تا حالا دیدم که انجام میدن گفتم اینجا بگم شاید به درد کسی بخوره !
شما وقتی safely removeرو انتخاب مبکنید تا برق درایو قطع بشه بسته به مادربرد و .... مدت کوتاهی طول میکشه تا این اتفاق بیوفته
بعضی از فلش ها یه LED برای نشان دادن این مورد دارن که باید صبر کنید تا خاموش بشه، وگرنه هیچ فرقی با safely remove نکردن وجود نداره !
سلام
معموله که میگن فلش رو می خوای در بیاری باید حتما اولش safe کنی بعد در بیاری...
ولی من یه جا خوندم که اگه روی تنظیمات speed باشه نیازی نیست و همینطوری میشه در آورد...بالاخره کدوم؟
دقیقاً برعکسه.
در حالت دیفالت نیازی نیست.(چون remove optimize هستش)
در حالت performance باید حتما safe remove داشته باشید.
behjooei
07-01-2010, 11:35
jet flash ها لازم نيست سيف مود باشي.
مثل ترنسند.
اما وسط كپي كردن ديتاها يهو فلش را دربياري اون موقع .....
winstonultra
07-01-2010, 11:37
من که 6-7 ساله که هر چی usb مثلا mp3 player یا موبایل یا فلش وصل می کنم به کامپیوتر برای جدا کردن اصلا تو
safe remove نمیرم. هیچ ضرری نداره .
من اصلا تازه فهمیدم سیف رموو چی هست ولی بازم کاری باهاش ندارم . به نظرم هیچ ضرری نداره و نداشته برای من.
دوستان من یه موردی رو خیلی تا حالا دیدم که انجام میدن گفتم اینجا بگم شاید به درد کسی بخوره !
شما وقتی safely removeرو انتخاب مبکنید تا برق درایو قطع بشه بسته به مادربرد و .... مدت کوتاهی طول میکشه تا این اتفاق بیوفته
بعضی از فلش ها یه LED برای نشان دادن این مورد دارن که باید صبر کنید تا خاموش بشه، وگرنه هیچ فرقی با safely remove نکردن وجود نداره !
دقیقاً برعکسه.
در حالت دیفالت نیازی نیست.(چون remove optimize هستش)
در حالت performance باید حتما safe remove داشته باشید.
پدر جان شما هم که همون حرف رو زدی گفتی برعکس.در هر حال هر دو درست گفتید.
فکر کنم نسخه های اولیه ویستا تویه این قسمت مشکل داشتند.خبر ندارم در ultimate رفع شده بود یا خیر
joe_satriani
07-01-2010, 13:07
شنيدم واسه ي فلش هاي با ظرفيت بالاتر اين كار تاثير داره اگه نه منم فلش دارم 4 گيگ چند ساله، بدون اينكه safe يا stop كنم داره هنوز كه هنوز كار ميكنه. البته ماشالله :31: بزنم به تخته
پدر جان شما هم که همون حرف رو زدی گفتی برعکس.در هر حال هر دو درست گفتید.
نه دیگه.به ایشون گفته بودن تو حالت معمولی باید حتما safe remove کنی و این اتباهه.(یعنی برعکسه!):31::10::11:
alireza_shd
08-01-2010, 12:12
safe remove
safe بودن از لحاظ data هست نه سخت افزار!!! به شما این امکان را می دهد تا اطمینان داشته باشید که اطلاعاتی در حال نوشتن بروی حافظه نیست و در صورت خارج کردن حافظه اطلاعاتی را از دست نخواهید داد!!!
safety remove تاثیری بر روی طول عمر یا خرابی حافظه شما نمی گذارد! فقط اطلاعات روی آن را از خراب شدن حفظ می کند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.