ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین LCD و پلاسما

SonyEricsson
29-12-2009, 03:20
سلام، من میخوام یه LCD یا Plasma پاناسونیک بگیرم!

طبق بررسی های انجام شده در این فروم زوم زیادی روی مدل V10 پلاسما شده و توصیه های زیادی در مورد مدل های LCD شارپ سونی و سامسونگ

مصارف من بیشتر ماهواره هست و از اونجایی که اکثر کانال ها HD نیست و حتی از شبکه های استانی خودمون هم کمتره!

حالا پیشنهاد شما چیه؟ آیا پاناسونیک بهترین کیفیت تصویر رو داره در این بین؟ یا واقعا تفاوت آنچنانی بین مدل ها نیست و فقط تفاوت سر یه خورده کیفیت بهتر هست؟

آیا واقعا LCD های شارپ از سونی سرتر هست؟

نهایت بودجه من حالا چه بانه چه تهران 1200-300 هست و به 42 هم راضی هستیم......

امیرشکیلا
29-12-2009, 09:20
سلام، من میخوام یه LCD یا Plasma پاناسونیک بگیرم!

طبق بررسی های انجام شده در این فروم زوم زیادی روی مدل V10 پلاسما شده و توصیه های زیادی در مورد مدل های LCD شارپ سونی و سامسونگ

مصارف من بیشتر ماهواره هست و از اونجایی که اکثر کانال ها HD نیست و حتی از شبکه های استانی خودمون هم کمتره!

حالا پیشنهاد شما چیه؟ آیا پاناسونیک بهترین کیفیت تصویر رو داره در این بین؟ یا واقعا تفاوت آنچنانی بین مدل ها نیست و فقط تفاوت سر یه خورده کیفیت بهتر هست؟

آیا واقعا LCD های شارپ از سونی سرتر هست؟

نهایت بودجه من حالا چه بانه چه تهران 1200-300 هست و به 42 هم راضی هستیم......

دوست مندر اینده نزدیک بیشتر کانالهای ماهواره اچ دی می شون بدون هیچ شکی برو سونی سری Z ال سی دی بخر مدل 550 عالی اندر عالی450 مدل قدیمش است برو بانه ومدل 550 را بخر اگر نه سری wبگیر

saghezshop
29-12-2009, 15:58
سلام
ولی سری z با این بودجه نمیتونی بخری
ارزونش تو بانه هم z550 اینچ40 1740000 تومن هست که تا مقصد 1800 مخواهد.ولی به قیمتش می ارزه/.