مشاهده نسخه کامل
: خريد mp4 player ! مسئله اين است ؟
amin_pwa
28-12-2009, 22:56
من creative zen دارم مي خوام يك دستگاه پلير جديد بخرم هرچند از پلير خودم راضي ام ولي به دنبال پلير لمسي مي گردم !
الان بين COWON s9 و COWON O2 و iPod touch شك دارم !
بعضي ها ميگن كيفيت صداي iPod touch باس خوبي نداره ولي با يك هدفون خوب كريتيو همه چي حل ميشه براي من صدا و تصوير خوب بسيار مهم اند ! از اين رو d9 - 30 گيگ رو مي خواهم ولي قيمت آن از iPod touch گرانتر است ! نمي دانم اگر iPod touch را بخرم و يك هدفون خوب با آن داشته باشم آيا كيفيت باس خوبي دارد يا نه ! كيفيت تصوير iPod touch با s9 فرق دارد ولي زياد به چشم نمي آيد !
لطفا كمكم كنيد ؟
:8: :8: :8: :8:
arminjahanshahr
29-12-2009, 09:39
من creative zen دارم مي خوام يك دستگاه پلير جديد بخرم هرچند از پلير خودم راضي ام ولي به دنبال پلير لمسي مي گردم !
بعضي ها ميگن كيفيت صداي iPod touch باس خوبي نداره ولي با يك هدفون خوب كريتيو همه چي حل ميشه براي من صدا و تصوير خوب بسيار مهم اند ! از اين رو d9 - 30 گيگ رو مي خواهم ولي قيمت آن از iPod touch گرانتر است ! نمي دانم اگر iPod touch را بخرم و يك هدفون خوب با آن داشته باشم آيا كيفيت باس خوبي دارد يا نه ! كيفيت تصوير iPod touch با s9 فرق دارد ولي زياد به چشم نمي آيد !
لطفا كمكم كنيد ؟
ipod nano نسل 5 هم خوبه ها دوربين و راديو شتاب سنج هم داره قدم شمارم داره
با مموري 8 گيگ اگر خواستي خبرم کن
amin_pwa
29-12-2009, 10:37
نه بابا lcd نانو كوچيك ! من تو كار lcd بالاي 3 اينچم !
iPod touch جالب اگر كيفيت صداش به كريتيو برسه ! بعضي ها مي گن باسش كمه ! نمي دانم راست ميگن يا اشتباه مي كنند !
s9 را فقط فقط به خاطر قابليت پخش ogg مي خواستم ولي قيمتش گران است !
آيا iPod touch قابليت پخش ogg را دارد منظورم با نصب نرم افزار خاص !
:5:
من خودم s9 دارم....کیفیت صداش و باتریش عالیه.....کیفیت صفحش هم خیلی خوبه و اینترفیس لمسیش هم خوبه(با وجود صفحه لمسی خازنی)
اینجا بستگی به خودت داره....اگه میخوای با پلیرت فیلم ببینی برو سراغ o2 ...هم صفحش بزرگه هم صداش خوبه و هم اینکه زیر نویس ساپرت میکنه....ولی ایرادش اینه که بزرگه و تو جیب جا نمیشه....
اگه برای گوش دادن به موسیقی میخوای s9 بهترین انتخابه...هم جمع و جوره هم باتریش عالیه و هم صداش فوق العادست...البته فیلم هم خوب پخش میکنه ولی در اصل برای فیلم دیدن ساخته نشده....
اگر دنبال بازی و برنامه و در کنارش صدای نسبتا خوب هستی آیپاد تاچ رو بگیر......
در مورد کیفیت صدا هم من با آیپاد تا حالا کار نکردم ولی شنیدم صداش خوبه و لی به پای کریتیو نمیرسه......
لطفا كمكم كنيد ؟
نه بابا lcd نانو كوچيك ! من تو كار lcd بالاي 3 اينچم !
iPod touch جالب اگر كيفيت صداش به كريتيو برسه ! بعضي ها مي گن باسش كمه ! نمي دانم راست ميگن يا اشتباه مي كنند !
s9 را فقط فقط به خاطر قابليت پخش ogg مي خواستم ولي قيمتش گران است !
آيا iPod touch قابليت پخش ogg را دارد منظورم با نصب نرم افزار خاص !
:5:
creative zen پلیر خیلی خوب و موفقی بود ... برای من یه ذره عجیبه اگه صرفاً یه نفر بخواد بخاطر لمسی بودنش عوض اش کنه ... (هرچند این نظر شخصی منه و قصد قضاوت در مورد تصمیم شما رو ندارم-- اصلاً شما شاید وضع مالی ات خوبه!! - شوخی) .. بهرحال:
//
سه انتخاب: s9 و تاچ در یه رده با هم رقابت می کنن (پلیرهای mid range) و O2 در رده بالاتر (PMP های high end) ... تفاوت اصلی اینا در سایز، قیمت و امکاناتشونه ... من فکر می کنم شما متمایل به خرید در رده مید-رنج باشی ...
//
کیفیت صدا: بله - بطور کلی میشه گفت که کیفیت صدای محصولات cowon و کریتیو در رده بالاتری نسبت به محصولات Apple هستش ... البته به معنی "بد بودن کیفیت صدای کارای apple " نیست و قطعاً 75-80 درصد کاربرهای آیپاد رو راضی نگه میداره .. اما برای بخش کوچکتری از کاربرها که دقت و وسواس بیشتری دارن، میتونه محسوس و یه فاکتور مهم باشه ..
//
هدفون میتونه جبران کنه?: هدفون نمیتونه کیفیت صدای پایین رو بالا بیاره.. صرفاً میتونه کیفیت صدا رو به اون چیزی که داره از پلیرت خارج میشه نزدیک کنه .. بنابراین یه آیپاد حتی اگه با بهترین هدفون تست بشه، از نظر من نسبت به یه cowon یا یه کریتیو که با همون هدفون تست بشه، نمی رسه... اما تصدیق می کنم که میتونه اون 70-80 درصدی که در پاراگراف بالا گفتم رو به 80-85 درصد برسونه ...
با این حال فکر می کنم شما باید خودت تاچ رو تست کنی تا بتونی تصمیم بگیری ... (ماشالا الان هم که دیگه همه دارن تاچ می خرن!)
//
کیفیت تصویر: این هم مثل بحث صدا، البته با شدت کمتر .. یعنی آیپاد هم کیفیت خوب و متقاعدکننده ای داره، اما شاید برای کاربرهای سخت گیر تر cowon خوشایندتر باشه (مثلا یه فرق اینکه تاچ 262k رنگ هستش و s9 در عوض 16m هستش)
//
به حرف "بعضی ها" و کلاً اینطور"شنیده ها" اعتماد نکن .. به حرف فروشنده هم همینطور .. قصد توهین ندارم، ولی نظر دادن در چنین زمینه های نیاز به تسلط داره؛ چیزی که اکثر این اشخاص ندارن ... یا طرف باید خودش دو دستگاه رو تست و مقایسه کرده باشه و از روی تجربه نظر بده .. این هم خوبه، هرچند قدری شخصیه...
بهرحال همونطور که دوستمون هم اشاره کردی، اگه صدا وتصویر و قابلیت های صوتی-تصویری برات مهمتره : s9 -- و اگه برنامه های جانبی و اتصال بیسیم برات مهمتره : تاچ ..
* بله - ظاهراً برنامه های جانبی برای پخش ogg روی تاچ وجود داره.
amin_pwa
30-12-2009, 09:18
نه بابا اين قدر هم پول دار نيستم !
يكم خيلي زير خط فقرم !
:2:
حقيقت رو بخواين دنبال پلير لمسي مي گشتم ( عاشق صفحه لمسي ام ) اول خواستم ipod بخرم ولي با توصيفات شما عزيزان فهميدم جنس مزخرفي از همه تان متشكرم !
اگر كيفيت s9 خم تقريبا مثل كريتيو خودم باشه چه مرضي كريتيو خودم كه بهتره !
تازه كريتيو داره تو كار پلير لمسي ميره ! ولي متاسفانه پلير جديدش كيفيت تصويرش 256 كيلو است ولي كريتيو زن من 16 ميليون !
صبر مي كنم تا كريتيو پلير جديد خودش رو كه 16 ميليون رنگي رو بزنه !
انشاالله !
:21:
در ضمن از تمامي دوستان متشكرم ! هميشه مارو خجل ميكنيد !
:10:
نه بابا اين قدر هم پول دار نيستم !
يكم خيلي زير خط فقرم !
:2:
حقيقت رو بخواين دنبال پلير لمسي مي گشتم ( عاشق صفحه لمسي ام ) اول خواستم ipod بخرم ولي با توصيفات شما عزيزان فهميدم جنس مزخرفي از همه تان متشكرم !
اگر كيفيت s9 خم تقريبا مثل كريتيو خودم باشه چه مرضي كريتيو خودم كه بهتره !
تازه كريتيو داره تو كار پلير لمسي ميره ! ولي متاسفانه پلير جديدش كيفيت تصويرش 256 كيلو است ولي كريتيو زن من 16 ميليون !
صبر مي كنم تا كريتيو پلير جديد خودش رو كه 16 ميليون رنگي رو بزنه !
انشاالله !
:21:
در ضمن از تمامي دوستان متشكرم ! هميشه مارو خجل ميكنيد !
:10:
البته هیچکس نگفت آیپاد جنس مزخرفیه ... بسیار جنس خوب و باکیفیتی هست اتفاقاً و مطمئناً بخش اعظم کاربرها رو از هر حیث راضی کنه ...
//
درسته - Xfi2 یکی دوتا عقب نشینی نسبت به Xfi نسل اول داشت که یکی اش هم بحث کاهش رنگ بود ... البته توجه کن که انقدرها هم این قضیه ضعف نیست (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم بهش اشاره ای کرده بودم).
//
بهرحال ایشالا پلیری بخری که ازش راضی باشی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.