PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت استان مرکزی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

A M ! N
29-12-2012, 01:08
برای من بهتر شده ، این غروبیه باور کن دیگه از گریه خندم گرفته بود ، مودمم هر ده ثانیه ( دقیقن ) دیس میشد و دوباره کانکت میشد ، مودمم داغون شد :n08:

amin_g_p
29-12-2012, 01:09
نه ربطی به این چیزا نداره.

این درست شدن موقتیه!

فعلا که درست شده! به دوستمم گفتم درست شد ازش

MAFIA 08
29-12-2012, 01:29
برای من بهتر شده ، این غروبیه باور کن دیگه از گریه خندم گرفته بود ، مودمم هر ده ثانیه ( دقیقن ) دیس میشد و دوباره کانکت میشد ، مودمم داغون شد :n08:

برا منم دیشب نزدیک به سی بار دیس شد(منم حال تورو داشتم) فکر میکردم یکی داره با من کل کل میکنه انقدر باهاش جنگیدم:n25: تا پیروز شدم
ولی اونایی که سرعتشون کمه چند بار دیسکانکت کنن دوباره وصل بشن سرعتو امتحان کنن برامن که جواب داده سرعت خوبه (هر چی هست مربوط به این ip هاست)

bahareh_bus
29-12-2012, 01:56
بدون شرح...:n13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aali361
29-12-2012, 02:02
بدون شرح...:n13:

oh my god ....

A M ! N
29-12-2012, 02:05
من متوجه شدم که همین الان IP م عوض شد یعنی ساعت 02:03 دقیقه بامداد.

amiredge
29-12-2012, 02:21
واسه من که هنوزم افتضاحه

aali361
29-12-2012, 11:22
من دیشب 2 گیگ دانلود داشتم . شبا سرعت بهتر میشه .

I-Tech
29-12-2012, 12:17
نسبت به دیروز بهتر شده ولی سایتای خارجی رو همچنان دیر باز میکنه!!!

A M ! N
29-12-2012, 12:20
نسبت به دیروز بهتر شده ولی سایتای خارجی رو همچنان دیر باز میکنه!!!

دقیقن برای من هم همینطوریه، پی سی ورد برای من راحت تر از گوگل باز میشه، البته پی سی هم سرورش خارجه

javan01
29-12-2012, 12:59
دیشب سرعت لینک های روی سرور خارج از ساعت 1 تا 2 روی 20 بود 2 تا 3 روی 30 تا 40 بود 3تا 4 روی 40 تا 50بود 4 تا 5 روی 50 تا 60 بود 5 تا 6 60 تا 70 بود 6 تا 7 روی 70 تا 100 بود البته اینا سرعتش متغییر بود ولی بهتر شده بود همین الان هم که دارم این را می نویسم دوباره سرعت اومده روی 20 تا 30 کیلوبایت

lMlOlHlSlElNl
29-12-2012, 16:29
دارم دیوونه میشم چرا درست نمیشه

during
29-12-2012, 19:36
عجب اوضاعي چندساعت راحت قطع بودم ... چه گندي ميزنن اينا ... اين چه وضعشه .. تف :n21:

aali361
29-12-2012, 22:58
یعنی فکر کن یه ژاپنی بیاد ایران بعد برگرده ژاپن ازش بپرسن سرعت اینترنت ایران چه جوری بود اونم حتما در جواب میگه -----> سرعت اینترنت ایران : غیر قابل توصبف

امیدوارم فردا صبح که بیدار میشم همه چی درس شده باشد .

bahareh_bus
29-12-2012, 23:10
امیدوارم فردا صبح که بیدار میشم همه چی درس شده باشد .

یه کم بیشتر بهشون وقت بده ، بنده خداها دارن تو سوز و سرما همه تلاششون رو میکنن تا من و شما کنار بخاری از وبگردی با لپ تاپمون لذت ببریم!

during
30-12-2012, 01:23
یه کم بیشتر بهشون وقت بده ، بنده خداها دارن تو سوز و سرما همه تلاششون رو میکنن تا من و شما کنار بخاری از وبگردی با لپ تاپمون لذت ببریم!

قول ميدم يه افغاني گذاشتن كه با تفتــه سيم ها رو به هم بچسبونه ... اينا همه فيلمشونــه . چطو اين زيرسازي ها تو كشورهاي ديگه 10 روز 10 روز طول نميكشه ؟ ... فقط تو ايران اين رقم تاخيرها وجود داره .. اين دست كندي ها هست ؟ .. ميدونين اگه يك روز كندي اينچنيني در امريكا باشه چه ضرر مالي بهشون وارد ميشه ... منتهي اينا از خداشونه اينترنت ندن .. حالا به هر بهانه اي

aali361
30-12-2012, 01:36
قول ميدم يه افغاني گذاشتن كه با تفتــه سيم ها رو به هم بچسبونه ... اينا همه فيلمشونــه . چطو اين زيرسازي ها تو كشورهاي ديگه 10 روز 10 روز طول نميكشه ؟ ... فقط تو ايران اين رقم تاخيرها وجود داره .. اين دست كندي ها هست ؟ .. ميدونين اگه يك روز كندي اينچنيني در امريكا باشه چه ضرر مالي بهشون وارد ميشه ... منتهي اينا از خداشونه اينترنت ندن .. حالا به هر بهانه اي

بدجور باهات موافقم . هر چند وقت یه بار از این کارا میکنند ( اندفعه چون مربوط میشه به اینترنت ملی انقدر طول کشیده ) . مادرتون به عزاتون بشینه چند تا کابل اضافی بکشید واسه شرایط اضطراری از اونا استفاده کنید . الان یک هفته است سرعت هامون به زیر صفر رسیده معلوم نیست دارند چه گوووهی میخورند ( ببخشید الان اعصاب در حد صفر ) این مخابرات ما هم دوتا سایت داره نمیاد 4 خط بنویسه که چی شده . حداقل بیاد امروز فردا کنه دلمون خوش باشه که درس میشه . اخه مادرتون به عزاتون بشینه بیاید حداقل بگید از این به بعد همین اش و همین کاسه خیالمون رو راحت کنید .
اخه خدا مگه با چه گناهی کردیم که داریم توی ایت خرابشده به دنیا اومدیم . نه دیسکو داریم نه پارتی نه..... یه اینترنت داشتیم اونم ازمون گرفتند.

خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا صبر بده:n30:

javan01
30-12-2012, 02:36
اینم تست الان سرعت لینک های خارجی 13 تا 30 سرعت لینک های داخلی 20 تا 80 شده که اینم کم شده قبلا 90 تا 100 بود همین داخلیش را هم کردن احتمالا برای اینکه تابلو نشه هات میل اوت لوک هم بعد از لاگین باید دوبار رفرش کنی تا باز شه

bahareh_bus
30-12-2012, 11:21
دیشب 2.5 گیگ دانلود کرد البته بدون اینکه ip رو عوض کنه!

aali361
30-12-2012, 14:07
امروز هم همانند روز های گذشته است و هیچ تغییری ایجاد نشده احتمالا فردا هم مثل امروز .
:n14::n14::n14:

bahareh_bus
30-12-2012, 14:40
امروز هم همانند روز های گذشته است و هیچ تغییری ایجاد نشده احتمالا فردا هم مثل امروز .
:n14::n14::n14:

گفتن وقت امتحانات بچه هاست ، واسه که اینکه تو درساشون افت نکنن یه مدت اینترنتو تعطیل کنند!!!:n26:

MAFIA 08
30-12-2012, 15:17
شبا سرعت خوبه البته با ip هایی که با 46 شروع میشه مثل 46.100.169.248 خودم دیشب با این 1.4 گیگ دان داشتم
اینم برنامه WatchYourIp 1.2 با کرک البته کرکش برا ورژن یکه و بعد از کرک به ورژن یک تبدیل میشه که زیاد فرقی با ورژن جدید نداره
نمیدونستم چطوری تو سایت آپ کنم

during
30-12-2012, 15:37
خبر رسيده اون افغاني كه مسئول چسبوندن سيمهاست ديشب سرما خورده نميتونه كار كنه ... ظاهرا تا خوب شدن كامل ايشون بايد صبر كن و با همين سرعت اينترنت ساخت. اي شاشيدم به سردر مخابرات .

javan01
30-12-2012, 16:00
سرعتش ساعت 5 تا 7.15 صبح روی 90 تا 100 برای سرور خارجی رفته بود ولی بابت این کار که سرعت را میدزدن هرروز خودشون و خانواده هاشون را بابت تک تک ثانیه های عمرم لعنت میکنم که عمر خودم و این همه انسان را دارن به باد میدن اون از اونموقع که دایل آپ بود اینم از حالا به این میگن لایف استیل ...

OxaliS
30-12-2012, 17:44
جالب اینجاست دیروز رفتم ساختمان مخابرات خیلی محترمانه میگه سرعت های 512 و 1 و 2 مگ تا آخر سال درست نمیشن.
آپ پاکیو ریخت رو دستمون.
خوب یکی نیست بگه اگه درست نمیشه پس چرا میفروشید

A M ! N
30-12-2012, 17:49
پس با این حساب خیلی خوشحالم که سرویسم 256 ــه ! :n12:

OxaliS
30-12-2012, 17:55
میگم تعرفه رو بیار پایین تر میگه کلا تعرفه های کمپینک فعلا تعطیله.
عزیز من اگه تعطیله این چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
30-12-2012, 18:03
میگم تعرفه رو بیار پایین تر میگه کلا تعرفه های کمپینک فعلا تعطیله.
عزیز من اگه تعطیله این چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرح کمپین تا هفتم مهلتش بود و تموم شد ، دوستمون هم گفته بودن :

ولی به نظر من اونایی که کمپین گرفتن حسابی به سودشونه

OxaliS
30-12-2012, 18:11
طرح کمپین تا هفتم مهلتش بود و تموم شد ، دوستمون هم گفته بودن :

ولی به نظر من اونایی که کمپین گرفتن حسابی به سودشونه

خوب یکی نیاد پی سی ورلد باید از کجا بفهمه که طرح کمپین تا کی مهلت داره.
ما که موندیم تو کار اینا.هیچی نگم بهتره.
ضمنا قوانین کمپین این نبود که شما تعرفه 2 مگ پرداخت کنی سرعت 128 تحویلت بدن.
الان یک ماهه این مشکلو دارم.2020 که خدا نگهشون داره واسه خودشون.4تا سوال نوشتن تو کاغذ گذاشتن جلوشون.هر موقع زنگ میزنی اون سوالارو میپرسن.مشکل رفع شد که هیچ.رفع نشد میگن پیگیری میکنیم.

A M ! N
30-12-2012, 18:19
خب دیگه در این مواقع باید زرنگ باشی ، همونطور که دیدیم سرعت 128 از 512 هم بیشتره ،
اون موقع بود که باید میرفتین سراغ سرویسهای 128 و 256 ،

منم به شخصه اگه دوستمون بهاره خبر رو نمیدادن مطلع نمیشدم و الان با سرویس یک مگ
و پرداخت مبلغ بیشتر و سرعت پایین میخواستم غصه بخورم :n04:

crazyrobot
30-12-2012, 19:07
یعنی خاک برسرتر از مخابرات اراک نیست، بقیه شهر ها نامحدود میدن اونوقت اراک که داره جزو کلانشهر ها میشه هنوز محدوده.
راستی اینو تو تاپیک مشهد دیدم

. منظور از "GB رايگان " چيست؟

◄گيگا بايت رايگان این جشنواره برای مشتري جديدی پیش بینی شده كه خواهان يك اتصال اينترنت قابل اعتماد هستند.
تحت این جشنواره، مشتریان در استان‌ها می‌توانند با استفاده از جدول محصولات جشنواره با پرداخت تعرفه عادی یک برابر بیشتر حجم تشویقی رایگان دریافت نمایند.
مثلا اگر يك مشتري جديد در استان قصد گرفتن بسته ي 128kbps حاوي حجم دانلود 2GB شركت مخابرات را داشته باشد، در این جشنواره میتواند با پرداخت همان میزان تعرفه 2GB حجم رايگان اضافي نیز هديه بگيرد.

2. تفاوت سرویس های حجم نامحدود و حجم محدود در چیست ؟

◄ تفاوت سرویس های حجم نامحدود با حجم محدود در ضریب اشتراکی می باشد. در محدود حجم ضریب اشتراکی 1 به 1 است اما در نامحدود حجم ضریب اشتراکی 1 به 10 است .

3. زمان و نحوه برگزاری جشنواره به چه صورت است ؟

◄ فاز اول جشنواره از 26/ 07 / 1391 برای 8 استان ( اصفهان ، فارس ، خراسان رضوی ، کرمان ، قزوین ، قم ، مرکزی و یزد ) آغاز و در تاریخ 06/ 09 / 1391 با 10 روز تمدید پایان یافت .
فاز دوم جشنواره به صورت سراسری از تاریخ 07/ 09 / 1391آغاز و در تاریخ 07/ 10 / 1391 پایان می یابد.

4. نحوه پرداخت هزینه های سرویس به چه صورت است؟

◄خدمات مورد نیاز مشترک بدون دریافت پیش پرداخت دایر شده و هزینه استفاده از آن )به جز هزینه نصب) پس از استفاده از طریق قبوض تلفن هر 2 ماه یکبار دریافت می شود.

5. چگونه مي توان مشترك جشنواره شد؟

◄ براي دريافت محصولات جشنواره بايد به درگاههای فروش شركت مخابرات استان يا هر نماينده ي فروش دیگر که اطلاع رسانی گردیده مراجعه و درخواست پيشنهاد سرویس با حجم دو برابر نمائید. فروشنده به شما تركيبي از بسته ها با سرعت ها و حجم هاي مختلف را معرفی مینماید. بسته به احتياجات ميتوانيد مشترك يكي از بسته هاي شركت مخابرات ايران شويد.
هر حجمي از محصولات عادی شرکت را كه براي اشتراك انتخاب كنيد، حجم تشویقی به همان مقدار و بدون هيچ هزينه ي اضافي به شما داده مي شود.

6. آيا ميتوان بيش از دو ارتباط با پيشنهاد حجم تشویقی داشت؟م

◄ بله, مشتریان می توانند هر تعداد که می خواهند ارتباط بخرند. مشتریان باید از یک سن خاص برخوردار بوده و الزامات قانونی مثل گواهی شناسایی، آدرس و ..... را رعایت کنند.

7. آيا ميتوان سرویس یا حجم اضافه را از طريق پورتال وب سفارش داد ؟

◄ این سرویس ها در وبسایت یا پرتال وب TCI موجود نیست. با این حال بعضی از استان ها سرویس فروش آنلاین از طریق پرتال وب خود ارائه میدهند. لطفا وضعیت را دراستان خود بررسی کنید.

8. چگونه قرار داد خاتمه می یابد؟

◄ هم TCI و هم مشتری می توانند در پایان موعد قرارداد آن را به اتمام رسانند و شرط آن این است که یک ماه قبل از اتمام قرارداد موارد را به نحو مقتضی از یک ماه قبل اعلام نمایند در غیر اینصورت قرارداد تا زمان تحقق این شرط ادامه دار خواهد بود.

9. جریمه های انصراف از ادامه قرارداد چیست؟

◄ درصورتی که مشتری قرارداد را قبل از پایان دوره ی یکساله خاتمه دهد, مطابق قرارداد میبایست جریمه پرداخت نماید ،این جریمه برابر مبلغ كل مقدار گيگابايت هاي تشویقی است كه تا زمان انصراف از قرارداد به مشترک ارائه شده است.درصورتی که درخواست انصراف قبل از اتمام قرارداد از سوی مخابرات باشد جریمه ای شامل حال مشتری نبوده و مخابرات سرویس جایگزین معرفی خواهد نمود.
مثلا: قراردادي كه متشكل از 128kbps با 8GB حجم دانلود است که 4GB آن رایگان است ؛ در تاريخ 1 آبان دایر شده و تا تاريخ 29 مهر اعتبار دارد. اگر مشتري قرارداد را در تاريخ 30 بهمن خاتمه دهد، بايد هزينه ي 4 ماه حجم دانلود تشویقی از ماه آبان تا بهمن را پرداخت كند که این هزینه بر اساس قیمت گیگ اضافه در استان تعیین و هم زمان با اعلام انصراف از دریافت خدمات از مشترک دریافت میگردد. درصورت عدم پرداخت خسارت درخواست انصراف دریافت شده تلقی نشده و مشتری ملزم به پرداخت صورتحسابهای ماه های بعد بوده و طبق قرارداد مسئولیت حقوقی خط با وی خواهد بود.

10. لطفا در مورد شرایط استفاده توضیح دهید؟

◄ جزئیات استفاده از این قرار است :
• مشتری حجم تشویقی معادل با حجم پایه ی محصول ADSL انتخابی را دریافت می کند.
• اگر مشتری از حجم رایگان هر سرویس تا آخر ماه استفاده نکند ,به ماه بعد منتقل نمی شود.
• اگر مشتری کل حجم مجانی را قبل از پایان ماه مصرف کند میبایست برای استفاده از سرویس بر اساس سیاست فروش در استان اقدام نموده به میزان مورد نیاز حجم اضافی تهیه نماید.
درصورت تهیه حجم اضافه مورد نیاز بصورت پیش پرداخت و عدم استفاده تمامی آن در ماه، این حجم استفاده نشده قابلیت انتقال به ماههای بعد را دارا خواهد بود.

11. در کجا میتوان اطلاعات جزئی جشنواره را دریافت کرد؟

◄ برای دریافت جزئیات بیشتر, میتوانید به رسانه ی زیر مراجعه کنید:
• تلفن مرکز تماس 2020
• مراکز تلفن ثابت
• نمایندگی های فروش (دفاتر پیشخوان و...)
• وب سایت TCI
• وب سایت شرکت مخابرات استان

دوستانی که جشنواره ای میخوان انگار میتوانن از سری دومش استفاده کنن.
راستی کسی میدونه هاست p30world در کدوم کشوره؟ این انجمن رو بهتر اون یکی انجمن که هاستش در آمریکاست میاره!

OxaliS
30-12-2012, 19:14
این هاست آلمانه Bayern - Nuremberg - Hetzner

aali361
30-12-2012, 21:17
مخابرات امروز واسه من یکی سنگ تموم گذاشت . از ظهر تا حالا همون اینترنت فکستنی رو واسم قطع کردن رفت . الان هم دارم با جی پی ار اس این رو مینویسم . اشالله برید زیر تریلی ..... مادر !!!!

javan01
30-12-2012, 21:30
یعنی خاک برسرتر از مخابرات اراک نیست، بقیه شهر ها نامحدود میدن اونوقت اراک که داره جزو کلانشهر ها میشه هنوز محدوده. راستی اینو تو تاپیک مشهد دیدم دوستانی که جشنواره ای میخوان انگار میتوانن از سری دومش استفاده کنن. راستی کسی میدونه هاست p30world در کدوم کشوره؟ این انجمن رو بهتر اون یکی انجمن که هاستش در آمریکاست میاره! افزونه Flagfox را روی فایرفاکست نصب کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javan01
30-12-2012, 21:36
این سایت رفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجیش را بسته!

MAFIA 08
30-12-2012, 22:22
این تست با ip
46.100.168.102

bahareh_bus
30-12-2012, 22:32
این تست با ip
46.100.168.102

از کدوم سرور تست گرفتی؟
به طور پیش فرض از سرور داخل کشور تست میگیره که سرعت دستیابی بهش عالیه، شما تنظیمش کن رو سرورهای کانادا یا امریکا و نتیجه رو مقایسه کن!

during
30-12-2012, 22:47
بچه ها ساعت رايگان مخابرات چند تا چنده ؟ .. امشب ميخوام بندازم تلافيشو از مخابرات دربيارم سايتش چيه بريم ببينيم چقدر حجممون به باد رفته ؟

MAFIA 08
31-12-2012, 01:46
از کدوم سرور تست گرفتی؟
به طور پیش فرض از سرور داخل کشور تست میگیره که سرعت دستیابی بهش عالیه، شما تنظیمش کن رو سرورهای کانادا یا امریکا و نتیجه رو مقایسه کن!

این سرعت دانلوده که سرورش انگلیسه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

javan01
31-12-2012, 02:33
بطور کاملا سایلنت و بی سرو صدا دارن اینترانت را دارن زوچپون میکننن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دکتر مهدی اخوان بهابادی در مراسم اختتامیه جشنواره رسانه های دیجیتال گفت : شورایعالی فضای مجازی به 100 سایت برتر کشور پهنای باند رایگان و اینترنت پر سرعت خواهد داد. وی افزود: مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال لیستی از 100 وبسایت برتر و پربیننده کشور را با کار کارشناسی دقیق تهیه کند تا شورایعالی فضای مجازی تسهیلاتی همچون به نزدیک صفر رساندن هزینه های میزبانی و نیز پهنای باند اینترنت این سایتها را فراهم کند.

during
31-12-2012, 02:38
عين خفاش شب شديم ... فقط شبها ديسكانكت نداره ... جووني هاي مملكت چي شدن بدبختا :n28:

javan01
31-12-2012, 02:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E%DB%8C%D8%B1%20%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%20% D8%A8%D9%87%20%D8%A7%D9%81%D8%AA%20%DA%A9%DB%8C%D9 %81%DB%8C%D8%AA%20%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C%2 0%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF مشکلات اخیر مربوط به افت کیفیت پهنای باند از حوالی ساعت یک بامداد الی 6 صبح ناشی از محدودیت پهنای باند شرکت مخابرات استان مرکزی می باشد اینام از مخابرات میگیرن

dokhtarak_e_darya
31-12-2012, 10:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E%DB%8C%D8%B1%20%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%20% D8%A8%D9%87%20%D8%A7%D9%81%D8%AA%20%DA%A9%DB%8C%D9 %81%DB%8C%D8%AA%20%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C%2 0%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF مشکلات اخیر مربوط به افت کیفیت پهنای باند از حوالی ساعت یک بامداد الی 6 صبح ناشی از محدودیت پهنای باند شرکت مخابرات استان مرکزی می باشد اینام از مخابرات میگیرن

این تاریخیکه زده برا 20 سال پیشه که :n02:

logofun
31-12-2012, 12:12
15 روزه مخابرات سرعتش خواب رفته
256 رو باورتون نمیشه 5 کیلوبایت میده برای دانلود :n13:

saroman
31-12-2012, 13:20
برید کلاهتون رو بندازید هوا.ناشکر هم نباشید.من 256 دارم.سرعت دانلود که کلا در حد مرغ.این دو ماه 6 گیگ دانلود نکردم کلا.توی قبض تلفن زده 105000 تومان که فقط 98000 تومان هزینه ای دی اس ال و 5000 تومانم عوارض .زنگ میزنم میگن تلفن شما کلا قطع شده ، در صورتی که وصله :| کیست که مرا یاری کند ؟! مخابرات ؟ 2020 ؟ پی سی ورد ؟ امام زمان ؟ خدا ؟ آمریکا چرا حمله نمیکنه ؟!آخه کی قبض منو باید بده ؟!:n30:

A M ! N
31-12-2012, 13:25
حتی صفحه ی سایت speedtest رو نمیشه باز کرد یک تست بگیرم :دی چیکار کنم دیگه خندم میگیره از دست کارهای اینا :n08:

felex
31-12-2012, 14:25
واقعاً وضعیت تاسف باریه
دوستان کسی از طریق 2020 پیگیری کرده ؟
نزدیک به دو هفته هست که اینترنت اراک واقعاً زجر آور شده
سایتی رو که میرفتیم توش و حجم باقی مونده رو هم نگاه می کردیم بسته شده

سایت جدیده هم که اصلاً میزان ترافیک رو نشون نمیده

saroman
31-12-2012, 14:32
واقعاً وضعیت تاسف باریه
دوستان کسی از طریق 2020 پیگیری کرده ؟
نزدیک به دو هفته هست که اینترنت اراک واقعاً زجر آور شده
سایتی رو که میرفتیم توش و حجم باقی مونده رو هم نگاه می کردیم بسته شده

سایت جدیده هم که اصلاً میزان ترافیک رو نشون نمیده
اون سایت که از قبل قصد بسته شدنشو داشتند.خود 2020 هم نمی دونه چه خبره.دوستان چیزی که برام سوال شده اینه که برید اینجا سرعتتون رو تست کنید.سرعت حقیقی رو می زنه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جدیدا توی ریزکارکرد ها دوتا دوتا میزنه.یعنی مثلا امروز برای شما میزنه توی 18 ساعت 500 مگ مصرف کردید و دوبار حسابش میکنه

saroman
31-12-2012, 14:33
حتی صفحه ی سایت speedtest رو نمیشه باز کرد یک تست بگیرم :دی چیکار کنم دیگه خندم میگیره از دست کارهای اینا :n08:

امین دادا اینجا رو امتحان کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
31-12-2012, 14:37
امین دادا اینجا رو امتحان کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرسی یکمی امیدوار شدم !!! البته سرور داخلیه

crazyrobot
31-12-2012, 15:05
الان نزدیک دو هفته ست که آنتی ویروسم رو نمیتوانم آپدیت کنم! یعنی فاجعه ست.بیچاره میخواد فقط 3 مگ دان کنه اما زورش نمیرسه:n02:
میگم یه سایت لیچر که سرورهاش در ایران باشه سراغ ندارین از اون اکانت بگیریم برای دانلود؟
الان از مولتی شیر استفاده میکنم که نهایت سرعتش 50تاست:n03:

bahareh_bus
31-12-2012, 15:41
فکر کنم داریم بدبخت میشیم! صحبت از ADSL پرسرعت 1 کیلوبایت برثانیه است!!!!

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه روز 14/8/1391 دستورالعمل جدیدی برای محاسبه تعرفه‌های ADSL تصویب کرده است.

تصویب این دستورالعمل در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات علاوه بر اینکه روش محاسبه تعرفه‌های ADSL را تازه‌ کرده، در واقع نشان از تغییر نگاه کمیسیون به سرویس ADSL دارد و حاکی از این است که این کمیسیون با درس گرفتن از مصوبه قدیمی خود که شرکت‌‌های ADSL را در مسیر ارائه سرویس بی‌کیفیت و در حد Dial up سوق می‌داد، این بار مصوبه‌ای به نفع شرکت‌هایی که سرویس بهتر می‌دهند و جهت رقابتی کردن بازار اینترنت ارائه کرده است؛ اما این دستورالعمل جدید برای برخی مشترکان ارزان تمام نمی‌شود.

در این مصوبه سرویس‌های ADSL از 64 بیت بر ثانیه تا یک مگابیت‌ برثانیه دسته‌بندی شده‌اند و برای هر ردیف نیز هزینه نگهداری تعیین شده که شرکت می‌تواند از مشترکان در ازای سرویسی که ارائه می‌کند هزینه نگهداری اخذ کند.

پس از آن مشترک به هر میزان که بخواهد می‌تواند ترافیک بخرد و قیمت ترافیک نیز به صورت معکوس با افزایش حجم کاهش می‌یابد.

به غیر از هزینه نگهداری که بر اساس این مصوبه برای نخستین بار به‌ هزینه‌های ADSL اضافه شده، 5 هزار تومان هزینه رانژه و تخلیه نیز به حساب مشترک منظور خواهد شد.

اما تفاوت اصلی مصوبه جدید تعیین تعرفه ADSL با مصوبه پیشین در این است که رگولاتوری این بار شرکت‌ها را تشویق به ارائه سرویس‌ با کیفیت‌تر می‌‌کند.

در مصوبه قبلی رگولاتوری شرکت‌ها را ملزم به اشتراک خط حداکثر بین 10 نفر کرده بود و برای مثال بر اساس الزام رگولاتوری در سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه با تقسیم بین 10 نفر حداقل باید 12 کیلوبیت بر ثانیه سرعت به هر کاربر می‌رسید و در این صورت بود که از نظر رگولاتوری قانون رعایت شده بود.

همچنین رگولاتوری در مصوبه گذشته اصرار داشت که باید لفظ " محدودیت سرعت" از روی سرویس‌ها حذف شود و کاربر 128 با سرعت 12 ‌ کیلوبیت بر ثانیه بدون محدویت ترافیک از سرویس استفاده کند.

در آن زمان نظرات کارشناسی بسیاری از سوی فعالان بازار در انتقاد به این روش مطرح شد. تمامی کارشناسان تاکید داشتند که از فنی یک کاربر با سرعت 12 کیلوبیت بر ثانیه در حالت دانلود دائم نیز بیش از مقدار معین و ثابتی قادر به دانلود و دریافت ترافیک نیست و برداشته شدن لفظ محدویت سرعت از نظر فنی نیز امکان‌پذیر نیست.

اهالی فن همچنین تاکید داشتند: در شرایطی که شرکت‌ها در رقابت با یکدیگر برای جذب مشتری در پی ارائه سرویس بهتر و باکیفیت‌تر هستند، این دستورالعمل رگولاتوری برای ارائه اینترنت حداقل 12 کیلوبیت بر ثانیه بازگشت به عقب و حرکت بر خلاف جریان بازار است.

آنها هشدار دادند: در شرایطی که به اعتقاد بسیاری مدت‌ها است از ضرورت حذف محدودیت سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه کاربر خانگی گذشته، ADSL 12 Kbps که از دایل‌آپ 56 Kbps نیز کمتر است توهین به مشتری و زمینه‌ساز اعتراض‌های آینده خواهد بود.

اما در آن زمان پیگیری‌‌های رگولاتوری برای اجرای این مصوبه به آنجا ختم شد که برخی شرکت‌ها برای راضی کردن رگولاتوری و عمل به قانون سرویسی با نام "اینترنت CRA" را به لیست خدمات خود اضافه کنند.

در همان زمان هم وقتی با شرکت‌هایی که اینترنت CRA هم بین خدمات‌شان بود تماس می‌گرفتیم، یادآور می‌شدند که این سرویس بسیار بی‌کیفیت است و بهتر است از آن منصرف شویم.

در مجموع نفس دستورالعمل سابق رگولاتوری در خصوص ADSL این بود که شرکت حداقل سرعت 12 کیلو بیت بر ثانیه را به کاربر 128 کیلو بیت بر ثانیه ارائه کند و از این راه حداقل حق و حقوق مشترک معلوم و قابل محاسبه باشد.

اما مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات گویا نشان از تجریه‌اندوزی رگولاتوری و نتیجه گرفتن از روش آزمون و خطا دارد. این مصوبه که از این پس جایگزین مصوبه "اینترنت CRA" خواهد شد از گذشته با کمی تفاوت توسط شرکت‌های اینترنتی اعمال می‌شد که هم‌اکنون رگولاتوری با تصویب آن شکل قانونی به این روش بخشیده است.

رگولاتوری در این مصوبه دست شرکت‌ها را برای ارائه سرویس بهتر و با کیفیت‌تر بازگذاشته است؛ اولا در مصوبه جدید ضریب تقسیم خط از 1 به 10 به 1 به 8 کاهش یافته است (خسته نباشین!!) دوم نیز شرکت در ازای دریافت مبلغ نگهداری ماهانه، هزینه ترافیک مورد استفاده شده توسط کاربر را اخذ می‌کند؛ حال هر چه سرعت بیشتری به کاربر ارائه کند او ترافیک بیشتری مصرف می‌کند و در نتیجه سود بیشتری عاید شرکت می‌شود.

با این مصوبه که مشترک هزینه‌های ADSL خود را بر اساس ترافیک مصرف‌ کرده می‌پردازد، مشکل باقی‌ماندن حجم در پایان ماه دیگر وجود نخواهد داشت و مشترک در صورت عدم مصرف ترافیک، می‌تواند ترافیک را برای ماه‌های بعد حفظ کند.

اما از حساب و کتاب ارقام این مصوبه برای بدست آوردن هزینه اینترنت کاربر این نتیجه بدست می‌آید که با مصوبه جدید قیمت‌ها در مقایسه با شرایط فعلی یا ثابت می‌ماند یا افزایش می‌باید. در مجموع تاثیر این مصوبه بر مشترکان کم‌مصرف (مشترکانی که گیگابایت کمتری مصرف می‌کنند) کمتر و با هزار تا پنج هزار تومان افزایش همراه است؛ اما قیمت برای مشترکان پر مصرف بسیار تغییر کرده است.

برای مثال هم اکنون هزینه یک ماه اینترنت 128 کیلوبیت بر ثانیه یک شرکت‌ PAP با 4 گیگ ترافیک ماهیانه 15000 تومان است که با مصوبه جدید این هزینه با احتساب 2200 هزینه نگهدای ماهیانه و 4 گیگ ترافیک از قرار هر گیگ 4500 تومان در مجموع 20 هزار تومان می‌شود.

در مثال دیگری قیمت یک سرویس 256 کیلوبیت بر ثانیه با 2 گیگ ترافیک ماهیانه 10هزار تومان است که بر اساس مصوبه جدید با احتساب 3000 تومان هزینه نگهداری ماهیانه و 2 گیگ ترافیک از قرار هر گیگ 4500 تومان در مجموع قیمت اینترنت 256 کیلوبیت بر ثانیه 12 هزار تومان می‌شود. با ادامه محاسبه در سرعت‌های بالاتر نیز تقریبا این افزایش قیمت وجود دارد.

تغییر قیمت مهم‌تر در این مصوبه افزایش قیمت زیاد سرویس‌های نامحدود است؛ در این مصوبه بازه حجم ترافیک در 5 سطح تقسیم ‌بندی شده و بیشترین حجم در سطح پنجم و برای ترافیک بالای 40 گیگابایت پیش‌بینی شده است.

در مصوبه جدید یک مشترک پر مصرف برای دانلود از 20 تا 40 گیگابایت باید برای هر گیگ 2500 و برای دانلود بیش از 40 گیگ باید به ازای هر گیگ 2000 تومان بپردازد.

بنا بر این در حالی که هم‌اکنون یک سرویس دانلود نامحدود 128 کیلوبیت بر ثانیه با قیمت حدود 11 هزار تومان تا 30 هزار تومان قابل تهیه است با مصوبه جدید مشترک برای استفاده بین 20 گیگ تا 40 گیگ باید حداقل 50 هزار تومان تا 100 هزار تومان بپردازد که برای مشترکین پر مصرف اصلا مقرون‌به صرفه‌ نخواهد بود.

البته بر اساس این مصوبه نیز مانند مصوبات گذشته شرکت‌ها می‌توانند تخفیف‌هایی را برای مشترکان خود لحاظ کنند.

این مصوبه که اجرای آن نیازمند تمهیداتی در سیستم شرکت‌ها است، هنوز از سوی شرکت‌های خدمات دهنده اجرایی نشده است اما گفته شده که تا اجرایی شدن آن مدت زیادی نمانده است.

I-Tech
31-12-2012, 15:58
خیلی مشتاقم بدونم اونایی که این چرندیات رو تصویب میکنن تا حالا با اینترنت کار کردن یا نه!؟

ho3in0861
31-12-2012, 16:03
سرعت بد نیست الان

A M ! N
31-12-2012, 16:08
دقت کردین اینا هروقت بخوان طرحهایی رو اجرا کنن که به سود مشتریه شرایط اینطوریه :

آقا باید زیرساخت فراهم بشه و این طرح به این آسانی ها نیست و کار نیاز داره و به تغییرات اساسی در پایه نیاز داره و آی سخته و به این زودی نمیشه و ...

حالا همین مسئولا برای اجرای طرحی که به سود خودشونه :

الان پیام رو دادن ، فردا صبح نرسیده طرح اجرا شده !!!!! :n08: مثلن طرف مسافرت توی جاده خلاف کرده، هنوز نرسیده خونه ی خودش برگ جریمه از
خودش سریعتر رسیده دم خونش

الله اکبر !!! :n02:

javan01
31-12-2012, 16:19
این تاریخیکه زده برا 20 سال پیشه که :n02: معذرت می خوام دیشب تو خواب و بیداری هی سرچ میزدیم اعصابمون هم خورد تاریخش را یادمون رفت نگاه کنیم شرمنده نمیدونم دیدید یا نه ولی سرعت adsl از ساعت 5 صبح تا 7 مثل سابق میشه البته نمیدونم تا ساعت چند اینجوری هست.

4umbaz
31-12-2012, 18:33
اینجوری که من شنیدم قرار نیست اینترنت اراک تا 2 ماه اینده مثل سابق بشه...:n28:

saroman
31-12-2012, 19:59
مشکل فقط مال مخابراته.شاتل اصلا افت سرعت نداشته.به قول هیچ کس نگران نباشید : یه روز خوب میاد:n15:

saroman
31-12-2012, 20:09
راستی بچه ها ریز کارکرد های شما درست شد ؟ یا مال شما هم مشکل دارن؟!

crazyrobot
31-12-2012, 20:53
چکار کنیم؟ یعنی آی اس پی درست حسابی تو این خراب شده پیدا نمیشه؟
انگار تنها راه رهایی خودکشیه:n02:البته قبلش یه چند تا از اینا رو همراه خودم به اون دنیا میبرم:n09:

ho3in0861
31-12-2012, 21:21
سرعت به حالت قبل برگشته واسه من ,درست شده گویا
با "و پ نون" هستم !

saroman
31-12-2012, 21:51
دوستان زنگ بزنید 2020 یکم بخندید.یه همچین مخابراتی داریم ما !:n13:

aali361
31-12-2012, 21:55
بالاخره بعد 1 هفته سایت arak2020 نسبت به افت سرعت واکنش نشون داد:n27:

A M ! N
01-01-2013, 00:43
بالاخره بعد 1 هفته سایت arak2020 نسبت به افت سرعت واکنش نشون داد:n27:

اختلال دراینترنت مشترک گرامی ضمن پوزش ازاختلال پیش آمده بنابراعلام شرکت زیرساخت علت اختلال سرویس اینترنت بدلیل قطعی فیبر خارج ازکشور میباشد

از رو هم نمیرن ، گفته قطعی فیبر خارج از کشور ! مسلمن اصن مشکل از ایران نیست !

dokhtarak_e_darya
01-01-2013, 02:17
سرعت همچنان داغون

during
01-01-2013, 03:36
از زندگي افتاديم ... روز همش قطع .. كندي وحشتناك سرعت.. شب جون ميگيره تا حدودي . خوب مجبوريم عين خفاش شب بشينيم شب ها پشت سيستم كه يكم از كارامون بيشتراز اين عقب نيافتيم. بر باعث و بانيش لعنت كه اينكارارو ميكنه

felex
01-01-2013, 10:36
دوستان دانلود نکنند چون داره دو بار ترافیک حساب میشه و من با این احتساب ببیچاره شدم

کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟

crazyrobot
01-01-2013, 11:34
درسته, واسه منم دوبار دوبار حساب کرده حتی شبانه ها رو.
بقیه هم چک کنن ببینن شبیه ماست یا نه.
ممنون که خبر دادی رییس جان.

saroman
01-01-2013, 11:50
دوستان دانلود نکنند چون داره دو بار ترافیک حساب میشه و من با این احتساب ببیچاره شدم

توی گزارش های جدید اکثرا دوتادوتا حساب کردند

bahareh_bus
01-01-2013, 12:15

گل بود و به سبزه نیز اراسته شد!

ترافیک منم همین مشکل رو داره:n30:

یعنی فقط تو کف این موضوع موندم که چرا یه بارم که شده ، یعنی فقط یه بار ، سیستم های اینا به ضرر خودشون خراب نمیشه!!!!!!!:n13:
مثلآ یهو همه خط ها ترایکشون ازاد بشه ، ترافیک روزانه ثبت نشه یا بپره ، ساعات رایگان دو برابر بشه ، پول رو قبض تلفن نیاد و ... واقعآ چرا همیشه هر چی مشکل هست به ضرر کاربره؟!:n13:

saroman
01-01-2013, 12:37
نمی دونم کسی هست که اوضاعش از من بدتر باشه ؟! تازه بدون این من 105 تومن هم قیض بروز دارم.اینجوری پیش برم آخر ماه باید کلیه هامم بفروشم بدم هزینه اونترنت پر سرعت
از حجم زیان هنگ نکنید.مدت اتصال 1 روز هست از هر کدوم
این مال زمانی بود که 2مگ داشتم.الان 256 دارم اما هنوز روی 2مگ حساب میکنه:n28:

aali361
01-01-2013, 12:44
ای بابا این مخابرات چه گوهی میخوره . واسه منم از 27 اذز به بعد دوبار جساب کرده . عجبا .

amin_g_p
01-01-2013, 12:49
آره همه این مشکل را دارند می تونید با آقای ترابی تماس بگیرید 2223111

bahareh_bus
01-01-2013, 12:54
نمی دونم کسی هست که اوضاعش از من بدتر باشه ؟! تازه بدون این من 105 تومن هم قیض بروز دارم.اینجوری پیش برم آخر ماه باید کلیه هامم بفروشم بدم هزینه اونترنت پر سرعت
از حجم زیان هنگ نکنید.مدت اتصال 1 روز هست از هر کدوم
این مال زمانی بود که 2مگ داشتم.الان 256 دارم اما هنوز روی 2مگ حساب میکنه:n28:

این دیگه شاهکار مخابراته :

دوست عزیز شما در حال حاضر اینترنت نداری و خطتون یک سال و دو ماه پیش تخلیه شده!
هیچ تغییر تعرفه ای هم تا به حال براتون ثبت نشده!

حتمآ برو پیگیری کن. جزئیاتشو برات پخ کردم

bahareh_bus
01-01-2013, 13:03
این ایمیل اقای ترابی هست اگه تلفنشون رو جواب نداد!

arak2020adsl

اخرش ات جیمیل دات کام رو خودتون اضافه کنید.

felex
01-01-2013, 14:08
این ایمیل اقای ترابی هست اگه تلفنشون رو جواب نداد!

arak2020adsl

اخرش ات جیمیل دات کام رو خودتون اضافه کنید.

شما زنگ زدی؟ یا ایمیل ؟
پاسخی هم دریافت کردید؟

javan01
01-01-2013, 15:04
سلام این اراک 2020 به شهرستانهای استان هم جواب میده؟ سایت قبلیه که آی پیش با 78 شروع میشد راحت میفهمیدی چقدر مصرف کردی ولی با این یکی که آیپیش با 10 شروع میشه اصلا مخ ادم هنگ میکنه گزارش که میگیری بعدش باید اسکرول بکنی وقتی هم که اسکرول بکنی سطرها و ستونهاش بهم می ریزه من در ابتدا 256 ماهی 6 گیگ گرفتم بعدش رفتم 256 ماهی 2 گیگ کردم که توی اون سایت با آی پی 78 درست نشون می داد تغییر کرده به 2 گیگ ولی این سایت جدیده که میرم زده 4 گیگ 256.قضیه چیه؟ ضمنا این سایته شماره تلفن هرکی را بهش بدی میتونی ببینی هزینه تلفنش چقدر هست

saroman
01-01-2013, 15:36
سلام این اراک 2020 به شهرستانهای استان هم جواب میده؟ سایت قبلیه که آی پیش با 78 شروع میشد راحت میفهمیدی چقدر مصرف کردی ولی با این یکی که آیپیش با 10 شروع میشه اصلا مخ ادم هنگ میکنه گزارش که میگیری بعدش باید اسکرول بکنی وقتی هم که اسکرول بکنی سطرها و ستونهاش بهم می ریزه من در ابتدا 256 ماهی 6 گیگ گرفتم بعدش رفتم 256 ماهی 2 گیگ کردم که توی اون سایت با آی پی 78 درست نشون می داد تغییر کرده به 2 گیگ ولی این سایت جدیده که میرم زده 4 گیگ 256.قضیه چیه؟ ضمنا این سایته شماره تلفن هرکی را بهش بدی میتونی ببینی هزینه تلفنش چقدر هست
توی سایت قدیم بر حسب یک ماه میزد
یعنی میزان گیگی که شما در یک ماه میتونید مصرف کنیئد.اما سایت جدید بر حسب دو ماه هست.یعنی 4 گیگ.اشتباه کردید .6 گیگ رو الکی پروندید.یوزر های اولیه 6 گیگ بودند.الن دیگه 6 گیگ نمی دند

saroman
01-01-2013, 15:38
شما زنگ زدی؟ یا ایمیل ؟
پاسخی هم دریافت کردید؟

من تماس گرفتم.بنده خدا پیگیری کرد.بمن گفت صبح زود زنگ بزنف من 11 تازه بیدار شدم.هرچی زنگ زدم برنداشت.یا باید اوله صبح تماس بگیرید یا بعد از نماز ظهر:n18:

aali361
02-01-2013, 00:40
چند روز پیش یه ایمیل زده بودم به سایت mul.ir به این شرح . جوابش امروز اومد ( خوبه باز جواب میدن) . دپرس شدم .

سلام . با توجه که کم کم طرح اینترنت ملی داری
به کاربرای خانگی هم میرسه ازتون میخوام که
سرور هاتون رو به داخل انتقال بدید . به طور
مثال دانلود من از سرور های داخلی سرعتش 170
هست اما واسه سرور های خارجی 30 هست .

جواب اونا :

سلام دوست عزیز

به دلیل قیمت های بسیار بالای ترانسفر در ایران به نظر نمی رسد که امکان این کار وجود داشته باشد مگر با بالا بردن قیمت پیکج های حجمی تا 10 برابر چرا که قیمت ترانسفر در ایران ده ها برابر کشور های دیگر است.

با تشکر از تماس شما

javan01
02-01-2013, 01:21
من که کلا از این سرویس ها استفاده نمیکنم ولی اگر میخواهی این سایت هم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پشتیبانیش باید ایمیل بزنی

aali361
02-01-2013, 02:52
من که کلا از این سرویس ها استفاده نمیکنم ولی اگر میخواهی این سایت هم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پشتیبانیش باید ایمیل بزنی

احتمالا جواب اینها هم همون خواهد بود. یعنی برنامه ریزی مسوالان مملکت در حد صفر . خوب بابا اگه میخواید اینترنت رو ملی کنید حداقل چند تا دیتا سنتر درست و حسابی با قیمت مناسب راه بندازید تا سایت های ایرانی بتونند سرورشون رو انتقال بدند .:n29:

saroman
02-01-2013, 10:44
احتمالا جواب اینها هم همون خواهد بود. یعنی برنامه ریزی مسوالان مملکت در حد صفر . خوب بابا اگه میخواید اینترنت رو ملی کنید حداقل چند تا دیتا سنتر درست و حسابی با قیمت مناسب راه بندازید تا سایت های ایرانی بتونند سرورشون رو انتقال بدند .:n29:

فکر نکنم اینترنت رو ملی کنند.این مشکل فقط مال مخابرات.دوستانم که از شرکت های دیگه ADSL دارند راضی هستن همشون.جدیدا هم از ایران به آپلودر هایی مثل hipfile یا rodfile نامه دادن که هرچی فایل آپلود شده متعلق به ایران هست رو پاک کنید.مثلا این دوتا سایت رو چک کنید :

ShadowDragon
02-01-2013, 10:58
سلام دوستان
وضع سرعت شمت چطوره؟ مثلا یک مگ با چند میگیره؟

ShadowDragon
02-01-2013, 11:01
فکر نکنم اینترنت رو ملی کنند.این مشکل فقط مال مخابرات.دوستانم که از شرکت های دیگه ADSL دارند راضی هستن همشون.جدیدا هم از ایران به آپلودر هایی مثل hipfile یا rodfile نامه دادن که هرچی فایل آپلود شده متعلق به ایران هست رو پاک کنید.مثلا این دوتا سایت رو چک کنید :

اگه پاک کردن دلیلش نامه نبوده!
یعنی تو فکر میکنی اونا به این نامه ها اهمیت میدن؟
درضمن سرور این سایت ها تو ایران نیست که

ShadowDragon
02-01-2013, 11:02

اینترنت ملی ؟ اگه اتفاق بیافته فکر نکنم کسی دیگه نت بگیره

crazyrobot
02-01-2013, 11:59
چرا اتفاقا، اگه گوش ندن که سه سوت میزنن فیلشون میکنن و اینا هم خرجشون رو از طریف کاربرهای ایرانی در میارن نه خارجی پس مجبورن گوش بدن!
راستی الان من سرعتم کمی بهتر شده، واسه بقیه هم همینطوره؟

هـــــــی، یه چند صفحه پیش آدرس یه جایی رو گذاشتم که نوشته بود یه گروهی میخوان وایرلس جهانی با مون واره ها راه بندازن، امیدوارم زودتر پروژه شون عملی بشه تا ما از شر این نت مزخرف راحت بشیم.

saroman
02-01-2013, 14:19

سلام.عزیزم میدونم توی ایران نیستند.منم چیزی که توی سایت نوشته بود رو گفتم. "

پاک شدن فایلها در بعضی سرورها

متاسفانه فیلترینگ ایران دوباره لطف خودشو
شامل حال ما کرد و اینبار به سایت هیپ فایل و رودفایل ایمیل زد که فایلهامونو پاک
کنند که همینطور هم شد. علاوه بر اون اکثر لینکهای دانلود
سایت رو فیلتر کردن.:n13:

A M ! N
02-01-2013, 14:23
بچه ها من یاهو مسنجرم هیچ جوره وصل نمیشه تقریبن از همون موقعی که سرعت اینطوری شده ، شماهم ؟

amin_g_p
02-01-2013, 14:23
ریزکارکرد من به روز شد تا 11ام همه چی دوبار بود. مث اینکه تماس ها تاثیر داشته از 11ام به بعد فعلا که درسته فقط این قبلیا چی می شه که دوبار حساب شده!

bahareh_bus
02-01-2013, 14:49
ریزکارکرد من به روز شد تا 11ام همه چی دوبار بود. مث اینکه تماس ها تاثیر داشته از 11ام به بعد فعلا که درسته فقط این قبلیا چی می شه که دوبار حساب شده!

اگه اون ترافیک شبانه ها برگشت اینم برمیگرده!

amin_g_p
02-01-2013, 15:11
اگه اون ترافیک شبانه ها برگشت اینم برمیگرده!

ولی به نظر یه بار ترافیک اشتباهی درست شد، نشد؟ (برای من که ی بار ترافیک برگشت)

saroman
02-01-2013, 16:30
بچه ها من یاهو مسنجرم هیچ جوره وصل نمیشه تقریبن از همون موقعی که سرعت اینطوری شده ، شماهم ؟

نه-از من که راحت وصل میشه.مشکلی نداره:n29:

felex
02-01-2013, 16:57

صبح تا ظهر مشکل داشت و وصل نمیشد
ولی در حال حاضر مشکلی نداره

باشد که رستگار شویم : )

A M ! N
02-01-2013, 17:14
آره ممنون ، یاهوی منم الان درست شد دیگه. سرعت دانلود سرور داخلی 170 خارجی ها هم که اصن باز نمیشه که بخوام تست کنم

felex
02-01-2013, 17:31
آره ممنون ، یاهوی منم الان درست شد دیگه. سرعت دانلود سرور داخلی 170 خارجی ها هم که اصن باز نمیشه که بخوام تست کنم

در حال حاضر که سرعت دانلود روی 20 تا 30 میگرده و هنوز به قبل بر نگشته
پینگ هم بالاست
با این مشکل دو برابر شدن محاسبه ی ترافیک هم که ترافیکمون کشید به مازاد و در حدود 5 الی 6 گیگ رو اشتباهی حساب کرده
تا یکی و دوهفته دیگه صبر میکنم اگر درست نشد حضوری مراجعه میکنم

amin_g_p
02-01-2013, 18:21
ساتیا نوشته:

"به اطلاع می رساند که طی تماس های امروز با پشتیبانی شرکت زیر ساخت مخابرات کشور در تهران 021-42811 اعلام کردن که همچنان 4 تا stm16 (یعنی 64*155Mbps) همچنان قطع است و از گرجستان همچنان برای وصل شدنش دارن تلاش می کنن و با ما هم تماسهائی برای تست داشتن ولی زمانی اعلام نشده است."

اینم جالبه:

"100 مگ اینترنت در ژاپن 214200 تومان درآمد ماهیانه خانواده 17 میلیون تومان و صد مگ اینترنت در ایران 36 میلیون تومان و درآمد خانوار 730 هزار تومان می باشد."

aali361
02-01-2013, 19:17
ساتیا نوشته:

"به اطلاع می رساند که طی تماس های امروز با پشتیبانی شرکت زیر ساخت مخابرات کشور در تهران 021-42811 اعلام کردن که همچنان 4 تا stm16 (یعنی 64*155Mbps) همچنان قطع است و از گرجستان همچنان برای وصل شدنش دارن تلاش می کنن و با ما هم تماسهائی برای تست داشتن ولی زمانی اعلام نشده است."

اینم جالبه:

"100 مگ اینترنت در ژاپن 214200 تومان درآمد ماهیانه خانواده 17 میلیون تومان و صد مگ اینترنت در ایران 36 میلیون تومان و درآمد خانوار 730 هزار تومان می باشد."

امروز پسر عموم اومده خونمون . بهم گفت چند تا البوم معین براش دانلود کنم . وقتی سرعت دانلود دید گفت خاک بر سرت دایال اپ من از این بیشتره . این لعنتی کی میخواد درس شه ؟

logofun
03-01-2013, 00:04
دیگه خسته شدیم

javan01
03-01-2013, 02:40
ای بابا دیگه که نمیخوان کل فیبر نوری را عوض کنند!!!!

javan01
03-01-2013, 04:33
امشب سرعت لینک های خارج از ایران فوق افتضاح هست اینم فیلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aali361
03-01-2013, 07:02
سرعت دانلود من از اپلود باز از 6 تا7 صبح به 170 میرسه . یعنی مثل روال معمولی . برام عجیبه :n13:

سرعت دانلود از مدیافایر هم 170 هست . خدا کنه موقتی نباشه . ( 8 صبح )

bahareh_bus
03-01-2013, 14:08
سرعت دانلود من از اپلود باز از 6 تا7 صبح به 170 میرسه . یعنی مثل روال معمولی . برام عجیبه :n13:

سرعت دانلود از مدیافایر هم 170 هست . خدا کنه موقتی نباشه . ( 8 صبح )

خیلی خوب میگیری!
من تو بهترین حالت با 30 میگیرم و البته نوسان زیاد.

البته فقط از هیپ فایل یا اپلودباز دان میکنم. اکانت هیپ فایلمم که مسدود شد و ما موندیمو و 10 گیگ فایل نصفه و نیمه! (کسی اکانت هیپ فایل سالم نداره:n02:)

dokhtarak_e_darya
03-01-2013, 14:58
کسی از وضعیت شرکتای دیگه اطلاع داره؟ سرعت اونا هم همینطوری شده؟ گذرگاه الان سرعتش چطوریه؟

A M ! N
03-01-2013, 15:03
خیلی خوب میگیری!
من تو بهترین حالت با 30 میگیرم و البته نوسان زیاد.

البته فقط از هیپ فایل یا اپلودباز دان میکنم. اکانت هیپ فایلمم که مسدود شد و ما موندیمو و 10 گیگ فایل نصفه و نیمه! (کسی اکانت هیپ فایل سالم نداره:n02:)

منم از سروهای داخلی خوب میگیرم ، ولی سرورهای خارجی 20 تا بیشتر نمیره ، راستی این گوگل خیلی با سرویس ما مشکل داره اذیت میکنه ، بینگ خیلی سریعتره.

MAFIA 08
03-01-2013, 15:59
منم از سروهای داخلی خوب میگیرم ، ولی سرورهای خارجی 20 تا بیشتر نمیره ، راستی این گوگل خیلی با سرویس ما مشکل داره اذیت میکنه ، بینگ خیلی سریعتره.

من وقتی به آی پی هایی که با 46.100 شروع میشه وصل میشم سرعت دانلود و پینگ عالیه حتی سرورهای خارجی. ولی آی پی که با 2.179 شروع میشه فقط برای سرورهای داخلی خوب سرعت داره و سرورهای خارجی در حد 15 تا 20 تا سرعته

pooyafarokhi
03-01-2013, 17:31
واسه منم درست نشده که نشده،خیر سرم می خواستم انتی ویروس دانلود کنم!

felex
03-01-2013, 17:50
من وقتی به آی پی هایی که با 46.100 شروع میشه وصل میشم سرعت دانلود و پینگ عالیه حتی سرورهای خارجی. ولی آی پی که با 2.179 شروع میشه فقط برای سرورهای داخلی خوب سرعت داره و سرورهای خارجی در حد 15 تا 20 تا سرعته

یک لینک میدید تست کنم؟

A M ! N
03-01-2013, 18:00
یک لینک میدید تست کنم؟

منظورشون آی پی خودشون هست. نه آی پی سایت. به سایت پایین برین ببینید آی پیتون چنده

معمولن با 2.179 شروع میشه

aali361
03-01-2013, 19:58
همینه دیگه وقتی تمام پهنای باند ورودی کشور دست یک شرکت باشه و هیچ رقابتی نباشه همین میشه . مثل اب خوردن دروغ میگن . چند ماه پیش بود که زیرساخت گفته بود که پهنای باند کشور رو چند برابر کردیم و هر روز در حال افزایش هستیم . پس کوش؟ یعنی واقعا اینترنت یک کشور باید به یک کابل بستگی داشته باشه . متاسفانه هیچ خبرگزاری خبری رو در این مورد پخش نمیکنه تا حداقل یه خورده به این اقایان زیرساختی فشار بیاد . واقعا معلوم نیست دلیل اصلی این افت سرعت چی هست . :n13::n14:

bahareh_bus
03-01-2013, 21:01
یه باگ جدید تو سایت گزارش کارکرد مخابرات پیدا کردم که از طریقش میشه با هر شماره ای بدون پسوورد لاگین کرد و گزارش کارکردشو دید و ...!:n10:
متخصصین مخابرات واقعآ خسته نباشید:n21:

کسی حس فضولی داره در خدمتم:n09:

A M ! N
03-01-2013, 21:11
بچه ها سرعت من درست شده از سرورهای خارجی ، منتها همونطوری که دوستمون گفت الان IPمـ با 46.100 شروع شده ، قبلا که با 2.179 بود سرعت داغون بود.
تست کنید

bahareh_bus
03-01-2013, 21:40
بچه ها سرعت من درست شده از سرورهای خارجی ، منتها همونطوری که دوستمون گفت الان IPمـ با 46.100 شروع شده ، قبلا که با 2.179 بود سرعت داغون بود.
تست کنید

الان لوگ ای پی هام رو چک کردم تا به حال ادرس ای پی با این رنج نداشتم!
فقط این دو تاست :

2.179
188.126

saroman
03-01-2013, 22:01
من قبلا اون اوایل 2.179 بود اول آی پیم.یعنی کی میتونه باشه

saroman
03-01-2013, 22:12
نظر سنجی سایت باز شده.همه بریزیم بگیم ضعیفه یه موقع به خودشون اعتماد به نفس کاذب ندن
واقعا فکر کنم اینا رفتن از پشت کوه کارمنداشونو اوردن.زنگ زدم ترابی، میگه درست میکنیم.رفتم میبینم توی کارکرد کلی یه بار دیگه نوشته 256-اما داره از دو مگ حساب میشه.چقدر آخه اینا باهوشن.من موندم اینا چجوری رفتن 2020.ای خراب بشی از شرت راحت بشیم 2020
یعنی خیلی زور داره قبض الکی بدی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان از 9/7 هرچی مصرف میککنم برام روی 2 مگ حساب میشه.میگه باگه.چرا این باگ ها فقط میوفته به جون جیب ما؟ای تو روح هرچی دزده.

bahareh_bus
03-01-2013, 22:18
تست کنید

امین جان قبل از اینکه ادرست عوض بشه میتونی یه whois بگیری و اطلاعات کاملشو بدی در ضمن تو CMD یه tracert هم از یاهو بگیر ببینم از چه مسیری ترافیکت منتقل میشه ، به این شکل :

tracert yahoo.com

ممنون

felex
03-01-2013, 22:27
این صحبت هایی که می کنید برای من نا مفهومه ...!
الان سرعت ADSL شما به قبل برگشته؟
تغییر آی پی داشتید؟
ترافیک دو برابر حساب شدتون درست شده ؟
ممـــــنون : X

bahareh_bus
03-01-2013, 22:37
دوستان لطف کنن و این برنامه watchyourip رو نصب کنند و گزارش لوگ ای پی هاشون رو بزار اینجا تا ببینیم میشه الگوی change شدن ای پی هارو بدست اورد ، امکان داره این کلاس رنج ای پی متعلق به گیت وی خاصی باشه و بشه یه کارایی کرد!

aali361
03-01-2013, 22:42
دوستان لطف کنن و این برنامه watchyourip رو نصب کنند و گزارش لوگ ای پی هاشون رو بزار اینجا تا ببینیم میشه الگوی change شدن ای پی هارو بدست اورد ، امکان داره این کلاس رنج ای پی متعلق به گیت وی خاصی باشه و بشه یه کارایی کرد!

لینک دانلود ؟

bahareh_bus
03-01-2013, 22:57
لینک دانلود ؟

aali361
03-01-2013, 23:07

فکر کنم تو سون کار نمیکنه

bahareh_bus
03-01-2013, 23:13
فکر کنم تو سون کار نمیکنه

من سون 64 بیت دارم و به خوبی کار می کنه.

اگه کار نکرد روی فایل اصلی راست کلیک کن و Run As Administrator رو امتحان کن. بازم نشد Compatibility Mode رو فعال کن و بزارش رو XP Service Pack 3
حتمآ جواب میده

اگه فایروال داری براش یه Session ایجاد کن و اجازه دسترسی به اینترنت رو بده.

amin_g_p
03-01-2013, 23:17
من الآن با آی پی 46.100 هستم و سرعت خوب و به راحتی صفحات باز می شه :|

masoud93
03-01-2013, 23:23

سلام.

برا من اینه:

192.168.1.2

amin_g_p
03-01-2013, 23:29
سلام.

برا من اینه:

192.168.1.2

پابلیک آی پی اونم دو عدد اول را قرار دهید

MAFIA 08
03-01-2013, 23:31
امین جان قبل از اینکه ادرست عوض بشه میتونی یه whois بگیری و اطلاعات کاملشو بدی در ضمن تو CMD یه tracert هم از یاهو بگیر ببینم از چه مسیری ترافیکت منتقل میشه ، به این شکل :

tracert yahoo.com

ممنون

ip:2.179.93.21

ip:85.185.41.11 این آی پی هم سرعتش خوب بود

MAFIA 08
03-01-2013, 23:34

برا من تیکشو برداشته بودم چیزی ثبت نشده متاسفانه:n03:

aali361
03-01-2013, 23:59
چی کار کنم ای پیم عوض شه ؟

MAFIA 08
04-01-2013, 00:09
چی کار کنم ای پیم عوض شه ؟

خوب شانسیه من تقریبن هر دفعه 5-6 بار دیسکانکت میکنم تا یکی از این ای پی ها گیرم بیاد:n01:
با برنامه watchyourip می تونی هر دفعه که وصل میشی از گزینه تولز رفرش بزنی وقتی یکی از این ای پی ها تو public ip address ضاهر شد دیگه دیس نکنی تست کن

aali361
04-01-2013, 00:12
خوب شانسیه من تقریبن هر دفعه 5-6 بار دیسکانکت میکنم تا یکی از این ای پی ها گیرم بیاد:n01:
با برنامه watchyourip می تونی هر دفعه که وصل میشی از گزینه تولز رفرش بزنی وقتی یکی از این ای پی ها تو public ip address ضاهر شد دیگه دیس نکنی تست کن

یعنی با خاموش روشن کردن مودم میشه ؟

amin_g_p
04-01-2013, 00:14

با این کار می شه معمولا از پنل مودم هم می شه با کشیدن سیم ای دی اس ال مودم هم می شه

MAFIA 08
04-01-2013, 00:15

مگه کانکشن PPPOE نداری؟ اگه نداری یه کانکشن بساز تا بصورت دستی قطع و وصل بشی برات راحتتره

masoud93
04-01-2013, 00:39
پابلیک آی پی اونم دو عدد اول را قرار دهید

برا من هیچ عددی تو اون قسمت نیست ..

I-Tech
04-01-2013, 01:50
بعد از دو سه بار دیسکانکت کردن به آی پی 46.100 رسیدم!

سرعتش مثل قبل شده رو این آی پی ولی 2.179 همچنان داغونه!

A M ! N
04-01-2013, 02:06
ببخشید بهار جان من دیر رسیدم ، الان هم آیپیم همون 2.179 شده دوباره :( دفعه ی بعدی حتمن تریس میگیرم

behrooz3229
04-01-2013, 02:09
میشه یه نفر بیشتر توضیح بده.........:n13:
یعنی روزا چون ملت دانلود نمیکنن سرعتو میارن پایین و
شبا به امید دانلود شبانه سرعت میره بالا اما سرمون گول میمالن! چون حجم اضافه حساب میشه برامون؟:n13:

! الان مامانم داره گیر میده چرا تا اینوقت بیداری:n03: خدا صبح به دادم برسه:n30: :n14:

keivanpro
04-01-2013, 06:37
من الآن با آی پی 46.100 هستم و سرعت خوب و به راحتی صفحات باز می شه :|

دوستان شما همتون که از سرعت پایین شکایت دارید از مخابرات سرویس گرفتید یا این که وضع همه شرکت ها اینطوری خرابه؟
والا من 512 از مخابرات دارم الان دو هفته است سرعتش افتضاحه
دو شب پیش یکم سرعنش خوب شد ولی دو باره دو روزه خیلی داغونه
امشب برای یک ساعت سرعتش بد نبود بعد نمی دونم چی شد دوباره وحشتناک سرعتش افت کرد طوری که حتی گوگل را هم باز نمی کنه
این دوستمون گفته آیپیش 46.100
برای منم آیپیم همینه ولی سرعتم از دایل آپم کمتره
همسایه های ما هم وضعشون همینه
باید چی کار کرد؟

crazyrobot
04-01-2013, 10:21
واسه من درست شد! یه هفته پیش من با مخابرات تماس گرفتم قضیه آی پی 2 رو گفتم اما بیچاره پشتیبانیش نمیدونست که آی پی چیه!:n04:
آی پی با 85 شروع میشه:n09: بعد از یک ماه دارم مانگاهایی که مانده بودن رو دان میکنم:n19:

دوست عزیز شرکت داده گستر تراشه سیب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فعالیت خودشو تو ایران شروع کرد
قیمت سرویس ها خیلی پایین :n25:
کیفیتش هم 20تضمینی هستش :n02:
تازه تو کل کشور فعالیت داره
ثبت نام آنلاین هم داره
قیمت هاش که خیلی خوبه، ساعت رایگان 512k تا 2M هم حرف نداره فقط حیف که واسه محلاته!
محلاتی ها بشتابید چون به نظرم خوب باشه:n02:

bahareh_bus
04-01-2013, 11:35
دوست عزیز شرکت داده گستر تراشه سیب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فعالیت خودشو تو ایران شروع کرد
قیمت سرویس ها خیلی پایین :n25:
کیفیتش هم 20تضمینی هستش :n02:
تازه تو کل کشور فعالیت داره
ثبت نام آنلاین هم داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1_ یه نگاه به قیمت مودم هایی که میفروشه بندازین حساب کار دستتون بیاد! (20% گرون تر از قیمت بازار)
2_ ساعات رایگان هم که مثل مخابرات حداکثر 5 ساعته است پس هیچ فرقی ندارن. ساعات رایگان روزانه که به درد نمیخوره چون ترافیک کاربرا بالاست و در نتیجه سرعت ها افت میکنه! در کل قیمت هاش مثه مخابراته.
3_ این قیمت ها صددرصد به زودی گران تر خواهد شد ، شک نکنید! (چیزی بین 50 تا 100 درصد)
4_ سیاست این شرکت در قبال مشترکین پرمصرف مشخص نیست! (خوب اگه مثل مخابرات 30 روزه ماه رو هر شب به طور کامل بزاریم رو دانلود برامون اخطاریه اصلاح الگوی مصرف نمیاد؟! یا مثلآ سرعت های شبانه رو کاهش نمیدن؟!)

amin_g_p
04-01-2013, 12:38
کلی دیسکانکت کانکت کردم تا با آی پی بهتر وصل بشم 80.191 اینم تریس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amiredge
04-01-2013, 12:44
من 20 بار دیسکانکت کردم ولی آی پی 46 گیرم نیومد/

behrooz3229
04-01-2013, 12:47
1_ یه نگاه به قیمت مودم هایی که میفروشه بندازین حساب کار دستتون بیاد! (20% گرون تر از قیمت بازار)
2_ ساعات رایگان هم که مثل مخابرات حداکثر 5 ساعته است پس هیچ فرقی ندارن. ساعات رایگان روزانه که به درد نمیخوره چون ترافیک کاربرا بالاست و در نتیجه سرعت ها افت میکنه! در کل قیمت هاش مثه مخابراته.
3_ این قیمت ها صددرصد به زودی گران تر خواهد شد ، شک نکنید! (چیزی بین 50 تا 100 درصد)
4_ سیاست این شرکت در قبال مشترکین پرمصرف مشخص نیست! (خوب اگه مثل مخابرات 30 روزه ماه رو هر شب به طور کامل بزاریم رو دانلود برامون اخطاریه اصلاح الگوی مصرف نمیاد؟! یا مثلآ سرعت های شبانه رو کاهش نمیدن؟!)

بهاره عزیز مگه مخابرات هم در صورت مصرف زیاد، اخطار الگوی مصرف اینترنت میده؟ میشه بگید شما چند گیگ مصرف داشتید؟ و این اخطار به صورت
کتبی است؟ یا تلفنی؟

masoud93
04-01-2013, 12:47
دوستان یکی این قضیه تغییر آی پی رو برا من توضیح بده ...

میشه باهاش سرعت رو بالا برد ؟؟؟

راستی ، تو این چند وقته که اینترنت وضعش خراب بود من شبا حداقل 1.5 گیگ دانلود میکردم ، ولی دیشب 600 مگ بیشتر دانلود نکرد ...

behrooz3229
04-01-2013, 12:51
دوستان یکی این قضیه آی پی رو برا من توضیح بده ...

میشه باهاش یرعت رو بالا برد ؟؟؟

راستی ، تو این چند وقته که اینترنت وضعش خراب بود من شبا حداقل 1.5 گیگ دانلود میکردم ، ولی دیشب 600 مگ بیشتر دانلود نکرد ...

مطمئنی که از حجم روزانه شما کم نکرده؟

masoud93
04-01-2013, 13:04
مطمئنی که از حجم روزانه شما کم نکرده؟

قبلاً کم میکرد ، ولی جدیداً فکر کنم کم نمیکنه ...

A M ! N
04-01-2013, 13:06
دوستان این پست چی میگه ؟ :n04::n04:

bahareh_bus
04-01-2013, 13:20
من 20 بار دیسکانکت کردم ولی آی پی 46 گیرم نیومد.

این ای پی ها باید منطقه ای باشه ممکنه ای پی سرعت بالا برای شما تو یه رنج دیگه باشه! ای پی هات رو لوگ کن و اونایی که به غیر از 2.179 هستند رو بزار اینجا تا روش کار کنیم.

بهاره عزیز مگه مخابرات هم در صورت مصرف زیاد، اخطار الگوی مصرف اینترنت میده؟ میشه بگید شما چند گیگ مصرف داشتید؟ و این اخطار به صورت
کتبی است؟ یا تلفنی؟

قبلآ شرکت هایی مثل شاتل یا پارس انلاین یوزرهای پرمصرف رو شناسایی می کردند و سرعت دانلودهای شبانه شون رو کاهش میدادن! بعد یه ایمیل میزدن و توش می نوشتن با اصلاح الگوی مصرف و رعایت عدالت سرویش شما به حالت عادی بازخواهد گشت!
من خودم قبل این خرابی ها ماهی 60-80 گیگ دان داشتم.

دیشب از ساعت 5 تا 7 سرعت ها به شدت افت کرد!

keivanpro
04-01-2013, 13:21
[QUOTE=crazyrobot;7407239]واسه من درست شد! یه هفته پیش من با مخابرات تماس گرفتم قضیه آی پی 2 رو گفتم اما بیچاره پشتیبانیش نمیدونست که آی پی چیه!:n04:
آی پی با 85 شروع میشه:n09: بعد از یک ماه دارم مانگاهایی که مانده بودن رو دان میکنم:n19:

دوست عزیز شما به همون 2020 زنگ زدی؟
بهشون چی گفتی که سرعتتو درست کردن؟
من تا چند روز قبل شبها گاهی نزدیک دو گیگ دانلود می کردم( البته با سرویس 512) ولی الان چند شبه واقعا" افتضاحه
معلوم نیست چرا یک مرتبه اینطوری شده
شیطونه می گه قید مخابرات را کلا" بزنیم

PeS
04-01-2013, 15:29
سلام
آی پی من اینه؟
141.101
الان جاهای دیگه هم همینه ؟ مخابرات 2 هفته ای هست اینطوریه از روزهای اول مخابرات سرویس داشتم تا حالا با چنین مشکلی رودررو نشدم

اگر جای دیگه مشکل ندارن بگید کجا خوبه ؟ شنیدم پارس آنلاین و رزنت خوبن

برم از اونا بگیرم

مرسی

masoud93
04-01-2013, 15:34
دوستان یکی این قضیه تغییر آی پی رو برا من توضیح بده ...

میشه باهاش سرعت رو بالا برد ؟؟؟

کسی نبود یه توضیح بده ؟؟؟

تو نرم افزار WatchYourIP که نزده بود ...

amin_g_p
04-01-2013, 15:44
کسی نبود یه توضیح بده ؟؟؟

تو نرم افزار WatchYourIP که نزده بود ...

اینطور که به نظر میاد بعضی از آی پی ها از گیت وی دیگه ای استفاده می کنند که افت سرعت ندارند (کمتر دارند) با چندبار دیسکانکت و کانکت شدن به آی پی با سرعت بهتر می شه دست یافت.
برای دیدن ip هم چندین راه هست که یکیش جست و جوی my ip در گوگل که گوگل بهتون می گه یکیش پنل مودم و ....

javan01
04-01-2013, 15:45

اولیش آی پیم هستش دومیش دی اِن اِس داخلی سومیش را نمیدونم چی هست 4 و 6 هم احتمالا فیلترینگ 7 توی روسیه هستش

javan01
04-01-2013, 15:53
شما status کانکشن را که گرفتی توی تب details server ip یا client ip تون به 80.191 متصل میشه؟ من فکر کنم این دی اِن اِس شما هستش و درواقع وقتی به 192.168.1.1 متصل میشید سرعت شما درست میشه.درست میگم؟ من که هرچی قطع و وصل کردم بازم به همون 2.179 وصل میشم. اما وقتی تریس گرفتم دیدم وقتی این مدل آی پی ها 217.218.248.139 که مال اینترنت ایرانه توی تریسم بیشتره سرعتم بهتر بود.

PeS
04-01-2013, 16:10
اوضاع من خوبه؟

keivanpro
04-01-2013, 16:15
عجیبه
نیم ساعت پیش برق های ما رفت
دوباره که کامپیوتر را روشن کردم سرعتش باور نکردینه... تا قبلش سرعت افتضاح بود
یک دو هفته بود این سرعت را تجربه نکرده بودم
همه صفحه ها را مثل برق و باد باز می کنه
علتش چیه که بی دلیل اینطوری درست شده؟
الان آیپی من اینه
46.100.168.171

A M ! N
04-01-2013, 16:19
عجیبه
الان آیپی من اینه
46.100.168.171

عجیب نیست ، سیستم تخصیص Dynamic IP مخابرات ( یا همون DHCP ) قاطی کرده و اشتراکهای مختلف رو بین کاربرها توزیع میکنه.
بنابراین اگه سر ماه به خاطر همین اشتباهات هزینه ی قبض هم اشتباه شد تعجب نکنید. چون الان با این حساب سیستم مخابــــرات
ممکنه خیال کنه که سرویس شما یک مگ هستش !

amin_g_p
04-01-2013, 17:05
اوضاع من خوبه؟

فکر کنم زیاد خوب نیست (ستاره ها اگه اشباه نکنم یعنی پکت لاست) اینم تریس یاهو من

dokhtarak_e_darya
04-01-2013, 17:41
دوستان از کدوم سایت باید چک کرد روزانه شبانه چقدر مصرف میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایته که ماه جدید رو نزده همش برا ماهای قبله که

javan01
04-01-2013, 18:45
این را بخونید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D9%85%D9%86%D8%B5%D9%81%D 8%A7%D9%86%D9%87

pooyafarokhi
04-01-2013, 18:50
عجیبه
الان آیپی من اینه
46.100.168.171
بله برق ما هم همون حدودا رفت،حدود 15 دقیقه برق رفته بود،ولی سرعت اصلا باور نکردنی که نبود،هیچ افتضاح تر هم شده،دیگه واقعا داره اعصابم خورد میشه،کلی کار دارم با اینترنت سرعت اینقدر افتضاحه الانم به زور اومدم اینجا.فقط سرعت صبحا تا 11 خوبه،از 12 به بعد افتضاح میشه!

felex
04-01-2013, 18:55
عجیب نیست ، سیستم تخصیص Dynamic IP مخابرات ( یا همون DHCP ) قاطی کرده و اشتراکهای مختلف رو بین کاربرها توزیع میکنه.
بنابراین اگه سر ماه به خاطر همین اشتباهات هزینه ی قبض هم اشتباه شد تعجب نکنید. چون الان با این حساب سیستم مخابــــرات
ممکنه خیال کنه که سرویس شما یک مگ هستش !

امین جان پس یعنی کسی که مثلاً از آپلودباز یا سایر آپلودرها دان داشته با تغییر آی پی باید دیگه دان نکنه ؟

Bala Avali
04-01-2013, 19:00
توجه توجه

کاربران ADSL مخابرات که با افت شدید سرعت اینترنت و قعطی مداوم همراه هستند ، برای احقاق حق خود لطفا همراه ما اعتراض هایشان را به آدرس های زیر ارسال کنند.

مطمئننا با افزایش در خواست و اعتراض ما شانس پیگیری و رفع این مشکل بیشتر خواهد شد.

پس بیاییم تماشاچی نمانیم و حداقل کاری که از دستمون بر می اد رو انجام دهیم.

اول ) راحترین و بهترین کار ارسال SMS به :

پیام کوتاه شبکه خبر: 1000601

پیام کوتاه افکار نیوز: 09384094006

دوم ) قطعی ترین روش گذاشتن پیام تلفن گویا شبکه خبر:

تلفن گویا: 22013911 و 22013912

سوم (مهم) ) گزارش خبری به سایت های پربازدید و معتبر زیر :

تمام

پی نوشت :

دوستان دقت کنند اگه حتی یکی از سایت های بالا خبری رو ارسال کنه میشه در کامنت های اون سایت کلی مانور داد و اعتراضمون رو گسترش بدیم.

از متن های ارسالی به سایت های بالا کپی بگیرید و به بقیه سایت ها هم ارسال کنید. اما اگر خواستید به سایتی 2 بار گزارش بدین حتما متن ارسالی رو عوض کنید.

از همکاری شما برای احقاق حق خودتون و دوستاتون متشکریم.

در صورت ارسال پیام لطفا توی این تاپیک هم اعلام کنید تا انگیزه دوستان دیگه بشتر بشه.

در ضمن من به نوبه خود اولین گزارش هارو ارسال کردم. منتظر شما دوستان هستم

masoud93
04-01-2013, 19:16
اینطور که به نظر میاد بعضی از آی پی ها از گیت وی دیگه ای استفاده می کنند که افت سرعت ندارند (کمتر دارند) با چندبار دیسکانکت و کانکت شدن به آی پی با سرعت بهتر می شه دست یافت.
برای دیدن ip هم چندین راه هست که یکیش جست و جوی my ip در گوگل که گوگل بهتون می گه یکیش پنل مودم و ....

اینه دیگه ، درسته:

چند دفعه دیسکانکت و کانکت کردم اینا بود ای پیم:

2.179.109.81
2.179.100.102
2.179.69.53

ویرایش:

46.100.168.83

سرعتم خیلی بهتر شد ...

bahareh_bus
04-01-2013, 19:17
اونایی که ویندوز 7 دارن و با Watchyourip مشکل دارن از این برنامه استفاده کنند :

WAN IP Logger 1.1

رایگانه و نیاز به کرک نداره ، فقط یه شورتکات ازش بندازین تو startup تا با بالا اومدن ویندوز خودش اجرا بشه چون خودش همچین گزینه ای رو نداره. رفرش تایم هم از 30 به 300 تغییر بدید و باقی تنظیمات رو دستکاری نکنید.

bahareh_bus
04-01-2013, 19:22
کتبی است؟ یا تلفنی؟

قبلآ شرکت هایی مثل شاتل یا پارس انلاین یوزرهای پرمصرف رو شناسایی می کردند و سرعت دانلودهای شبانه شون رو کاهش میدادن! بعد یه ایمیل میزدن و توش می نوشتن با اصلاح الگوی مصرف و رعایت عدالت سرویش شما به حالت عادی بازخواهد گشت!
من خودم قبل این خرابی ها ماهی 60-80 گیگ دان داشتم.

جواب :

این را بخونید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سیاست_استفاده_منصفانه

سیاست استفاده منصفانه (به انگلیسی: Fair Use Policy) یا کلاهک پهنای باند (به انگلیسی: Bandwidth cap) به عنوان یک مکانیزم مدیریت پهنای باند، انتقال میزان مشخصی از داده را در بازه ای از زمان محدود می کند. شرکت‌های خدمات اینترنتی معمولاً زمانی که یک کانال به اشتراک‌گذاشته‌شده توسط تعداد زیادی کاربر توسط تعداد اندکی کاربر سربار می‌شود یا ممکن است سربار شود یک کلاهک اعمال می کنند. اعمال یک کلاهک پهنای باند گاه سیاست دسترسی منصفانه یا صورتحساب مبتنی بر مصرف گفته می شود.
برخی شرکت های خدمات اینترنتی در صورت استفاده کاربران از خدمات اشتراک فایل در ساعات اوج مصرف سرعت دسترسی ایشان به این خدمات را کاهش می دهند.

با تشکر از javan01

dokhtarak_e_darya
04-01-2013, 19:46
چند بار دیسکانکت کردم وصل شدم سرعت خوب شد. الان ای پی من اینه: 46.100.169.72
برمیم که کلی کار دارم انجام بدم

masoud93
04-01-2013, 20:33
سلام.

دوستان به نظرتون ترافیک منو دو برابر مصرفم کم نکرده :

A M ! N
04-01-2013, 20:49
امین جان پس یعنی کسی که مثلاً از آپلودباز یا سایر آپلودرها دان داشته با تغییر آی پی باید دیگه دان نکنه ؟

چی بگم ، من که خودم دانلودر نیستم ، ولی دوستان دیگه بهتره این روزا فعلن مصرفشون رو پایین بیارن هرچیزی ممکنه اتفاق بیفته.

keivanpro
04-01-2013, 21:10
بله برق ما هم همون حدودا رفت،حدود 15 دقیقه برق رفته بود،ولی سرعت اصلا باور نکردنی که نبود،هیچ افتضاح تر هم شده،دیگه واقعا داره اعصابم خورد میشه،کلی کار دارم با اینترنت سرعت اینقدر افتضاحه الانم به زور اومدم اینجا.فقط سرعت صبحا تا 11 خوبه،از 12 به بعد افتضاح میشه!

خیلی عجیبه.. من فکر کردم برای همه درست شده
اگر نظرش نکنم از اون موقع تا الان سرعتش برای من واقعا" عالیه
بزنم به تخته
البته می دونم این موقتیه
چند ساعت دیگه همین آش و همین کاسه است

keivanpro
04-01-2013, 21:14
چی بگم ، من که خودم دانلودر نیستم ، ولی دوستان دیگه بهتره این روزا فعلن مصرفشون رو پایین بیارن هرچیزی ممکنه اتفاق بیفته.

الان رفتم حسابمو چک کردم
به نظرم خیلی کمتر از مصرف روزانه ام برام حساب کرده بود
من خودم فکر می کردم بالای شش گیگ مصرف روزانه داشته باشم ولی الان که چک کردم دیدم چهار گیگ و خرده ای مصرف زده برام
در صورتی که مصرف شبانه ام را 25 گیگ زده بود
مطمئنم از این نظر قاطی نکرده
چون تو این مدت که اینترنت خراب بود من حداقل در طول شب پنج شش گیگ دانلود کردم .. اگر قاطی کرده بود حتما" باید اونها را حساب می کرد....

amin_g_p
04-01-2013, 22:54
خبرهای ساتیا هم خوبه مث اینکه پیگیری می کنن:

در پی گزارش تعدادی از مشترکین که در تهران مشکل کندی اینترنت وجود ندارد و این مشکل فقط در اراک هست ما از شرکت مخابرات زیر ساخت تهران پیگیری کردیم که نتیجه مذاکرات به شرح ذیل می باشد.

1- کندی ها کشوری است و کلی است و همه لینک های کشور گرفتار این مشکل هستند .
2- ممکن است یکسری از شناسه شبکه ها ( IP ) که از مسیر مثلا اتصالات جنوب مسیر یابی می شوند مشکلات کمتری داشته باشند و یکسری دیگر از آنها (رنج IP های شبکه) که از مسیرهای دیگری عبور می کنند مشکلات بیشتری داشته باشند.
نمونه پیگیری های ساتیا در مکاتبه با شرکت مخابرات استان مرکزی و ... به پیوست می باشد که جهت دیدن فایل pdf نامه روی ضمیمه خبر کلیک کنید.
ما به شدت دنبال 1- برطرف شدن مشکل 2- دریافت خسارت SLA و 3- پرداخت خسارت مشترکین هستیم.

البته فکر کنم ما خودمون باید دنبال خسارت باشیم!

saroman
05-01-2013, 00:47
الان رفتم حسابمو چک کردم
به نظرم خیلی کمتر از مصرف روزانه ام برام حساب کرده بود
من خودم فکر می کردم بالای شش گیگ مصرف روزانه داشته باشم ولی الان که چک کردم دیدم چهار گیگ و خرده ای مصرف زده برام
در صورتی که مصرف شبانه ام را 25 گیگ زده بود
مطمئنم از این نظر قاطی نکرده
چون تو این مدت که اینترنت خراب بود من حداقل در طول شب پنج شش گیگ دانلود کردم .. اگر قاطی کرده بود حتما" باید اونها را حساب می کرد....

پهنای باندت چقدره مگه که شبی 5-6 گیگ دانلود میکنی ؟!!:n24:

javan01
05-01-2013, 01:14
خبرهای ساتیا هم خوبه مث اینکه پیگیری می کنن: در پی گزارش تعدادی از مشترکین که در تهران مشکل کندی اینترنت وجود ندارد و این مشکل فقط در اراک هست ما از شرکت مخابرات زیر ساخت تهران پیگیری کردیم که نتیجه مذاکرات به شرح ذیل می باشد. 1- کندی ها کشوری است و کلی است و همه لینک های کشور گرفتار این مشکل هستند . 2- ممکن است یکسری از شناسه شبکه ها ( IP ) که از مسیر مثلا اتصالات جنوب مسیر یابی می شوند مشکلات کمتری داشته باشند و یکسری دیگر از آنها (رنج IP های شبکه) که از مسیرهای دیگری عبور می کنند مشکلات بیشتری داشته باشند. نمونه پیگیری های ساتیا در مکاتبه با شرکت مخابرات استان مرکزی و ... به پیوست می باشد که جهت دیدن فایل pdf نامه روی ضمیمه خبر کلیک کنید. ما به شدت دنبال 1- برطرف شدن مشکل 2- دریافت خسارت SLA و 3- پرداخت خسارت مشترکین هستیم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید البته فکر کنم ما خودمون باید دنبال خسارت باشیم! مخابرات توی روز روشن به کسی جواب نمیده حالا اینها چجوری اونم جمعه مکاتبه کردند خدا میدونه! اصلا این حرف ها باورت نشه این اینترنتی که الان متصل میشم 100 کیلو اینترانت هست 10 تا 20 کیلو متغییر اینترنت هستش

I-Tech
05-01-2013, 01:58
سرعت دانلود 256 با آی پی 46.100: (از آپلودباز)

aali361
05-01-2013, 06:05
ساعت 6 صبح و سرعت اینترنت عالیست. سراعت دانلود از اپلود باز 170 هست. گویا مسولین مملکت صلاح دیدن در روز فقط 2 ساعت فلکه رو باز کنند. ( 6 تا 8 صبح )

aali361
05-01-2013, 06:21
تست سرعت من در ساعت 6/30 صبح

mj360
05-01-2013, 11:53
دقیقا همینطوره. فقط حدود ۶ تا نهایتا ۹ صبح سرعت عادیه. هی میگن این مسئولین دلسوز به فکر مردم نیستن. من رو که سحرخیز کردن! شبا هم که سرعت کم مونده منفی بشه (تو این سرزمین حتی ناممکن هم ممکنه)، فقط به فکر خواب ما هستن. جای تشکر داره واقعا!

pooyafarokhi
05-01-2013, 15:03
البته واسه من علاوه بر 6 تا 10،ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر هم بدک نیست ولی امان از ساعت 9 تا 11 شب،واقعا کم مونده منفی بشه!

javan01
05-01-2013, 15:09
بنظر میرسه نرم افزار جدیدی نصب کردند

dokhtarak_e_darya
05-01-2013, 16:46
سرعت که تعطیله جدیدا قطع شدن پشت سر هم بهش اضافه کردن :n29:

PeS
05-01-2013, 18:39
آقا من با این مخابرات لعنتی مشکل دارم

وقتی وصل میشم 2-3 دقیقه ای هر آدرسی را میزنم آدرس تبدیل میشه به این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی هم که مثلا چند ساعت وصل هستم با چیز پی ان تا چیز و قطع میکنم هر آدرسی بزنم چند دقیقه ای این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه

100 بارم زنگ زدم بهشون گفتم هر دفعه گفتن به مهندس اصلی میگیم بر طرف کنه یا باهاتون تماس میگیریم

شما این مشکل را دارید

سرعتش هم دیگه ر.......

crazyrobot
05-01-2013, 19:52
میگم حتی وقتی سرعت ها کمه از سرورهای داخلی میشه به راحتی 150 تا گرفت، هاست دانلود ارزون که سرورش در ایران باشه کجا میشناسید؟
البته هیچی بلد نیستم اما فکر نکنم کار سختی هم باشه، فکر کنم بشه با 10 تا 15 تومن چیزی پیدا کرد،نه!؟

وقتی وصل میشم 2-3 دقیقه ای هر آدرسی را میزنم آدرس تبدیل میشه به این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی هم که مثلا چند ساعت وصل هستم با چیز پی ان تا چیز و قطع میکنم هر آدرسی بزنم چند دقیقه ای این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه

100 بارم زنگ زدم بهشون گفتم هر دفعه گفتن به مهندس اصلی میگیم بر طرف کنه یا باهاتون تماس میگیریم

شما این مشکل را دارید
واسه من چند روز پیش اینطوری شده بود اما بعدش درست شد! دو روز صبر کن ببین چی میشه اگه نشد برو خود مخابرات:n01:

javan01
05-01-2013, 20:12
آقا من با این مخابرات لعنتی مشکل دارم وقتی وصل میشم 2-3 دقیقه ای هر آدرسی را میزنم آدرس تبدیل میشه به این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی هم که مثلا چند ساعت وصل هستم با چیز پی ان تا چیز و قطع میکنم هر آدرسی بزنم چند دقیقه ای این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه 100 بارم زنگ زدم بهشون گفتم هر دفعه گفتن به مهندس اصلی میگیم بر طرف کنه یا باهاتون تماس میگیریم شما این مشکل را دارید سرعتش هم دیگه ر....... ببین من از هکک و این جور چیزا سر در نمیارم ولی به این کار میگن DNS Hijacking گوگل کن می فهمی نخواستی هم این ها را بخون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصا وقتی از چیز استفاده میکنی دی اِن اِس ت را عوض کن برای این کار از برنامه های تغییر دی اِن اِس استفاده کن ضمنا همین آدرسی که برات باز میشه توی فایروالت بلوک کن پورتش هم که بطور پیش فرض توی فایرفاکس بستست ولی میتونی پورتش را هم بصورت لوکل و ریموت بلوک کنی

aali361
05-01-2013, 20:24
میگم حتی وقتی سرعت ها کمه از سرورهای داخلی میشه به راحتی 150 تا گرفت، هاست دانلود ارزون که سرورش در ایران باشه کجا میشناسید؟
البته هیچی بلد نیستم اما فکر نکنم کار سختی هم باشه، فکر کنم بشه با 10 تا 15 تومن چیزی پیدا کرد،نه!؟

واسه من چند روز پیش اینطوری شده بود اما بعدش درست شد! دو روز صبر کن ببین چی میشه اگه نشد برو خود مخابرات:n01:

فکر نکنم هیچ سایت دانلودی پیدا بشه که سرورش ایران باشه .

javan01
05-01-2013, 21:17
فکر نکنم هیچ سایت دانلودی پیدا بشه که سرورش ایران باشه . سایت راسخون سرورهاش ایرانه سرعت دانلود فوقالعاده البته این اینترانت و شما دارید پول اینترانت میدید نه اینترنت!!!!! مثلا شما از سایت سیب دانلود یا میهن دانلود یک لینک بگیر بعد با سایت راسخون مقایسه کن!! سخن آخر اینکه لعنت بر این دزدان

aali361
05-01-2013, 21:25
سایت راسخون سرورهاش ایرانه سرعت دانلود فوقالعاده البته این اینترانت و شما دارید پول اینترانت میدید نه اینترنت!!!!! مثلا شما از سایت سیب دانلود یا میهن دانلود یک لینک بگیر بعد با سایت راسخون مقایسه کن!! سخن آخر اینکه لعنت بر این دزدان

البته منظور من سایت های در حد اپلود باز و هیپ فایل و دانلود ها و .... . به نظر میاد که قرار نیست این وضع تغییر کنه . ( شاید حداقل تا انتخابات )

javan01
05-01-2013, 21:47
البته منظور من سایت های در حد اپلود باز و هیپ فایل و دانلود ها و .... . به نظر میاد که قرار نیست این وضع تغییر کنه . ( شاید حداقل تا انتخابات ) فکرکنم اینجا هاست داخلی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قیمت ها را نگاه کن سایتی هم مثل آپلود باز هم سرورش خارجه بیشتر فکرکنم بخاطر هزینه کمتر باشه احتمالا تا چند ماه بعدش هم همین وضع باشه

aali361
05-01-2013, 22:08
فکرکنم اینجا هاست داخلی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قیمت ها را نگاه کن سایتی هم مثل آپلود باز هم سرورش خارجه بیشتر فکرکنم بخاطر هزینه کمتر باشه احتمالا تا چند ماه بعدش هم همین وضع باشه

فکر کنم اگه وضع همینطوری باقی بمونه سایت ها مجبور بشن یه تکونی به خودشون بدن.

PeS
05-01-2013, 22:43
lممنونم
برنامه تغییر دی ان اس را میشه بهم معرفی کنید

مرسی

behrooz3229
05-01-2013, 23:14

شما این مشکل را دارید

سرعتش هم دیگه ر.......

تایید میشه منم این مشکلو دارم .. خیلی زور داره بعضی وفتا آدرسو اصلا یادمون نیست از کجا سرچ و پیدا کردیم و دوباره باید کلی وقت گذاشت پیداش کرد .

PeS
05-01-2013, 23:21
دوستان من الان شرکت پارس آنلاین داریم تو این یک هفته که مخابرات بدجور قاطی کرده سرعت دانلود تو 100-200 بود سرعت خط 512 داریم

نمیدونم ماله شرکت ها اینطوریه یا پارس آنلاین کلا عالیه؟
کسی تجربه مشابه داره؟

میخوام برم بگیرم

behrooz3229
05-01-2013, 23:22
کسی میدونه مخابرات دانلود رایگانو دیگه اشتباه حساب نمیکنه؟ از چه ساعتی مطمئنا رایگانه؟ و احتیاج به ریستارت مودم هست با خیر؟

behrooz3229
05-01-2013, 23:24
دوستان من الان شرکت پارس آنلاین داریم تو این یک هفته که مخابرات بدجور قاطی کرده سرعت دانلود تو 100-200 بود سرعت خط 512 داریم

کسی تجربه مشابه داره؟

میخوام برم بگیرم

اگه دانلود رایگان هم داره ، میتونید سرعتدانلود رایگان بگید؟

dokhtarak_e_darya
05-01-2013, 23:36

کسی تجربه مشابه داره؟

میخوام برم بگیرم

از دوستان کسی دیگه ست پارس انلاین داشته باشه و مشکل سرعت نداشته باشه؟

aali361
05-01-2013, 23:40
کسی میدونه مخابرات دانلود رایگانو دیگه اشتباه حساب نمیکنه؟ از چه ساعتی مطمئنا رایگانه؟ و احتیاج به ریستارت مودم هست با خیر؟

خیر . من دییشب دانلود داشتم . ( 2 گیگ ) . با خیال راحت دانلود کنید . 2 تا 7 . خیر

aali361
05-01-2013, 23:42

کسی تجربه مشابه داره؟

میخوام برم بگیرم
من با خط 1 مگ سرعت دانلودم 170 هست . ( البته دو هفته پیش )

javan01
06-01-2013, 01:07
lممنونم برنامه تغییر دی ان اس را میشه بهم معرفی کنید مرسی برنامه DnsJumper را استفاده کن البته یادت باشه قبل از ست کردن رفرش کنی تا ببینی dns کار میکنه یا نه!! اگر به چیز میز خواستی وصل شی اول وصل شو بعد تغییر بده چونکه ممکنه کار نکنه البته بعضی مواقع ممکنه سرعتت هم اوایلش کم بشه

aali361
06-01-2013, 09:28
وقتی این خبر رو میخونم ....:n04:

مهندس مهدی خدایی، مدیر کل امور بین الملل شرکت ارتباطات زیر ساخت در خصوص قیمت بالای اینترنت در کشور به خبرنگار فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفت: دلیل افزایش قیمت پهنای باند افزایش قیمت ارز است و شرکت ارتباطات زیر ساخت با بهره گیری از تکنولوژی های جدید و صرفه جویی های لازم توانست دوبار کاهش 20 درصدی در قیمت پهنای باند داشته باشد.

وی افزود: در صورت کاهش قیمت ارز و یا امکان استفاده شرکت زیر ساخت از ارز مرجع با قیمت پهنای باند کاهش می یابد .

وی با اشاره به این که میزان تعرفه اینترنت در ایران در مقایسه با دیگر کشورها بالا نیست خاطر نشان ساخت:شرکت ارتباطات زیر ساخت با افزایش شمار درگاه ها و توسعه شبکه نوری کشور و حرکت به سمت استفاده از فناوری های نسل جدید امکان تامین اینترنت کشور را با کمترین هزینه فراهم کرده است.

به نظرتون این مسول محترم حالش خوشه ؟ ( ادم وقتی این چیزا رو میخونه دوست داره سرش رو بزنه تو دیوار . اخه مردک دو هفته است اینترنتمون پوکیده .........)

keivanpro
06-01-2013, 11:18
خیر . من دییشب دانلود داشتم . ( 2 گیگ ) . با خیال راحت دانلود کنید . 2 تا 7 . خیر

دوست عزیز دانلود رایگان مخابرات از ساعت 1 تا 7 هست
سر ساعت 1 اینترنت من به طور اتوماتیک قطع می شه بعد باید دستی وصل بشم سر ساعت هفت هم دوباره قطع می شه این زمان شروع و پایان اینترنت شبانه را نشون می ده
مگه برای شما همچین چیزی اتفاق نمی افته؟
شما دیشب چطوری 2 گیگ دانلود کردید؟
من که 512 دارم سرعتم افتضاح بود... شب هایی که سرعت خوبه می تونم تا حدود 2 گیگ یا دو گیگ و خرده ای دانلود کنم ولی سرعت پایین باشه یک دهم اینم نمی تونم ... ولی سرعت دیشب خراب بود.... مال شما سرعتش خوب بود؟

keivanpro
06-01-2013, 11:28
پهنای باندت چقدره مگه که شبی 5-6 گیگ دانلود میکنی ؟!!:n24:

شبی 5-6 گیگ دانلود نمی کنم... اون 5-6 گیگ را برای یک هفته نوشته بودم.. اگر سرعتم خوب باشه شبی حدودا" دو گیگ دانلود می کنم.... حالا که فعلا" سرعتش خرابه...

keivanpro
06-01-2013, 11:33
خیلی عجیبه
من هر موقع که آیپی ام با 2.179 شروع می شه سرعتم تعریفی نداره
ولی دو روز پیش که آیپی ام با 46.100 شروع می شد سرعتم یک مرتبه چند برابر شد با حدود 200 می تونستم دانلود کنم.....
تا اونجایی که دیدم بیشتر دوستان هم وقتی آیپی اشون با 46.100 شروع می شه سرعتشون خوبه
چطور میشه همیشه با این آیپی کانکت شد؟ آیا راهی هست که هر موقع خواستیم با این آیپی بیاییم؟

amin_g_p
06-01-2013, 11:58
دوست عزیز دانلود رایگان مخابرات از ساعت 1 تا 7 هست
سر ساعت 1 اینترنت من به طور اتوماتیک قطع می شه بعد باید دستی وصل بشم سر ساعت هفت هم دوباره قطع می شه این زمان شروع و پایان اینترنت شبانه را نشون می ده
مگه برای شما همچین چیزی اتفاق نمی افته؟
شما دیشب چطوری 2 گیگ دانلود کردید؟
من که 512 دارم سرعتم افتضاح بود... شب هایی که سرعت خوبه می تونم تا حدود 2 گیگ یا دو گیگ و خرده ای دانلود کنم ولی سرعت پایین باشه یک دهم اینم نمی تونم ... ولی سرعت دیشب خراب بود.... مال شما سرعتش خوب بود؟

شما حتما مشتری قدیمی مخابرات هستید چون جدیدا ساعت 2 دیسکانکت می شن

pooyafarokhi
06-01-2013, 12:35
دوستان کسی هست اینجا از شرکت گذر گاه یا ساتیا گرفته باشه؟
می خوام ببینم اونا چطوریه؟شاید برم از شرکت خصوصی بگیرم!

javan01
06-01-2013, 15:22
نمیدونم دیدید یا نه ولی جدیدا یه سری کلماتی که قبلا فیل بود الان نیست دیگه. مثلا من قبلا این را توی گوگل تایپ کردم tcpip cp reported error 735 صفحه فیل میشد ولی الان نه.دیگه بقیش را گرفتید دیگه؟

felex
06-01-2013, 16:19
سرعت دانلود 0 تا 3 کیلو بایت
:n28:

pooyafarokhi
06-01-2013, 16:27
نمیدونم دیدید یا نه ولی جدیدا یه سری کلماتی که قبلا فیل بود الان نیست دیگه. مثلا من قبلا این را توی گوگل تایپ کردم tcpip cp reported error 735 صفحه فیل میشد ولی الان نه.دیگه بقیش را گرفتید دیگه؟
نه هنوزم صفحه چیلتر میشه با بعضی عبارات!

MAFIA 08
06-01-2013, 17:11
مثل اینکه آی پی 46 هم سرعتش حدود 30-40 درصد کم شده فکر کنم لو رفتیم:n27: تاپیک شهرهای دیگه هم از دیروزه فهمیدن این موضوعو .ای بابا حالا کارمون به جایی رسیده که برای اینترنتی که پولشو میدیم باید دنبال این کارا باشیم:n03:دوستان سرعت شما با این آی پی کم نشده؟

crazyrobot
06-01-2013, 18:29
فکر نکنم هیچ سایت دانلودی پیدا بشه که سرورش ایران باشه .
منظور من سایت هایی شبیه آپلود باز، رودفایل و...نبود! اینا رو ببینید
و این
اینی که من میگم اینه که یه سرور در ایران میگیریم با پهنای باند 200 گیگ و ظرفیت 3تا 5 گیگ، فایل ها رو از سرورهای خارجی به اون انتقال میدیم بعدش با این وضعیت خراب هم با سرعت میتوانیم دانلود کنیم:n02:
فکر کنم شدنی باشه چون همین سایت هایی که فیلم و سریال با لینک مستقیم میزارن هم از یه همچین چیزی استفاده میکنن فقط تفاوتشون اینه که پهنای باند و ظرفیت بیشتری دارن، همین.

9vin
06-01-2013, 18:38
منظور من سایت هایی شبیه آپلود باز، رودفایل و...نبود! اینا رو ببینید
و این
اینی که من میگم اینه که یه سرور در ایران میگیریم با پهنای باند 200 گیگ و ظرفیت 3تا 5 گیگ، فایل ها رو از سرورهای خارجی به اون انتقال میدیم بعدش با این وضعیت خراب هم با سرعت میتوانیم دانلود کنیم:n02:
فکر کنم شدنی باشه چون همین سایت هایی که فیلم و سریال با لینک مستقیم میزارن هم از یه همچین چیزی استفاده میکنن فقط تفاوتشون اینه که پهنای باند و ظرفیت بیشتری دارن، همین.

فکر خوبیه ....

این سرورها تو ایرانه الان ؟

crazyrobot
06-01-2013, 18:56
فکر خوبیه ....

این سرورها تو ایرانه الان ؟
راستش اینو مطمئن نیستم چون داشتم دنبال سرور داخلی میگشتم فکر کنم بخاطر داشتن اسم "ایران" اینم آمده:n02:اما قیمت هاش کمه ،نه؟ راحت میشه بزاری تورنت واست بگیره:n09:
بدبختی اینه که من این چیزا رو بلد نیستم وگرنه میرفتم سراغش، کسی بلد نیست بیاد توضیح بده به ما هم یاد بده؟

9vin
06-01-2013, 18:59
راستش اینو مطمئن نیستم چون داشتم دنبال سرور داخلی میگشتم فکر کنم بخاطر داشتن اسم "ایران" اینم آمده:n02:اما قیمت هاش کمه ،نه؟ راحت میشه بزاری تورنت واست بگیره:n09:
بدبختی اینه که من این چیزا رو بلد نیستم وگرنه میرفتم سراغش، کسی بلد نیست بیاد توضیح بده به ما هم یاد بده؟

100% تو ایران هست آخه زده برخی از مشتریان :
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی :n02:

9vin
06-01-2013, 19:01
منم زیاد وارد نیستم یعنی هاست دانلود بخریم میتونیم لینک غیر مستقیم در اون هاست مستقیم و با سرعت خوب دانلود کنیم دیگه آره یا نه ؟؟؟ :n13:

samhillt
06-01-2013, 19:15
سلام خدمت دوستان

اصلا هاست دانلود برای این کار نیست و سایتهایی که فضایی برای ذخیره فایلهاشون نیاز دارن از این سرویس استفاده میکنن و معمولا هم هاست دانلود ایران یا گیر نمیاد یا خیلی گرونه چون قیمت پهنای باند در ایران خیلی بالاست

rythm
06-01-2013, 20:16
سلام

خودشون میدونن چه گندی زدن ، گزینه تخلیه رو از نرم افزار دفاتر پیشخوان حذف کردن و واسه قطع کردن اینترنت مخابرات باید به مخابرات علیزاده بریم

saroman
06-01-2013, 22:33
مثل اینکه آی پی 46 هم سرعتش حدود 30-40 درصد کم شده فکر کنم لو رفتیم:n27: تاپیک شهرهای دیگه هم از دیروزه فهمیدن این موضوعو .ای بابا حالا کارمون به جایی رسیده که برای اینترنتی که پولشو میدیم باید دنبال این کارا باشیم:n03:دوستان سرعت شما با این آی پی کم نشده؟

آره ، از من هم دو سه روزه خیلی کم شده ، فکر کنم مخابرات میخواد همه از اونترنت پر سرعت به طور یک نواخت استفاده کنند !؟

amiredge
06-01-2013, 23:12
واسه من که از اولش هم به ای پی 46.100 وصل نمیشد.

bahareh_bus
06-01-2013, 23:39
دیگه شک ندارم که ما در حال استفاده از اینترانت داخلی هستیم و قطعی فیبر و ... بهانه است ، مشکلات افت سرعت اخیر هم به صورت عامدانه تنها برای کم کردن بار ترافیکی شبکه و شناسایی نقاط گلوگاه و بهبود الگوریتم های مسیریابی و در کل ازمایش و پایش شبکه داخلی است.
traceهایی که دوستان قرار دادن و همینطور اونهایی که خودم گرفتم رو با یک سری اطلاعات دیگه بررسی کردم و به نتایج جالبی رسیدم!

در طراحی شبکه فعلی هر استان اینترانت داخلی مختص خودشو داره و در ادامه استان ها از طریق مراکزی که نقاط دستیابی به اینترنت جهانی (از طریق کابل های نوری) هستند با هم ارتباط دارن(یک نمونه از این مراکز که استان مرکزی بهش متصل هست اینه 10.10.53.26 و در اصفهان قرار داره ، البته این یک ادرس Private هست و در شبکه اینترنت معتبر نیست یعنی کسی نمی تونه از خارج از شبکه مسیریابیش کنه یا بهش دسترسی پیدا کنه). تا زمانی که الگوی ترافیکی شبکه بدست بیاد و مشخص بشه که در کجا نیاز به مسیریاب هست و پهنای باند هر مسیر چه میزان باید باشه و نقاط ضعف الگوریتم های مسییابی فعلی شبکه مشخص بشه .... وضعیت به همین منوال خواهد بود!!!

افرادی هم که میگن با ایپی 46.100 سرعت بالاتری رو میگیرن در اصل بسته های اطلاعاتیشون از مسیر دیگه ای عبور میکنه 10.10.53.30 و این یک مسیر پشتیبان هست برای مواقعی که مسیر اصلی با حداکثر ظرفیت اشغال باشه ، اگه بیشتر بررسی کنیم قطعآ این ادرس ها در ساعات اوج مصرف به برخی کاربران تخصیص پیدا میکنه برای بالا بردن شانس دستیابی به این ادرس ها در ساعات اوج ترافیک مثل 10 تا 3 یا 8 تا 12 اقدام به رفرش کردن مودم کنید.(در حال حاظر هیچ راه شناخته شده ای برای گرفتن این ادرس ها موجود نیست ولی کار نشد نداره :n09: اگه بتونیم به طور مصنوعی پکت های حجیمی رو به سمت ادرس خودمون مسیریابی کنیم شاید سیستم برای کاهش بار شبکه مارو بفرسته رو خط پشتیان:n10:

saroman
07-01-2013, 00:40
دیگه شک ندارم که ما در حال استفاده از اینترانت داخلی هستیم و قطعی فیبر و ... بهانه است ، مشکلات افت سرعت اخیر هم به صورت عامدانه تنها برای کم کردن بار ترافیکی شبکه و شناسایی نقاط گلوگاه و بهبود الگوریتم های مسیریابی و در کل ازمایش و پایش شبکه داخلی است.
traceهایی که دوستان قرار دادن و همینطور اونهایی که خودم گرفتم رو با یک سری اطلاعات دیگه بررسی کردم و به نتایج جالبی رسیدم!

در طراحی شبکه فعلی هر استان اینترانت داخلی مختص خودشو داره و در ادامه استان ها از طریق مراکزی که نقاط دستیابی به اینترنت جهانی (از طریق کابل های نوری) هستند با هم ارتباط دارن(یک نمونه از این مراکز که استان مرکزی بهش متصل هست اینه 10.10.53.26 و در اصفهان قرار داره ، البته این یک ادرس Private هست و در شبکه اینترنت معتبر نیست یعنی کسی نمی تونه از خارج از شبکه مسیریابیش کنه یا بهش دسترسی پیدا کنه). تا زمانی که الگوی ترافیکی شبکه بدست بیاد و مشخص بشه که در کجا نیاز به مسیریاب هست و پهنای باند هر مسیر چه میزان باید باشه و نقاط ضعف الگوریتم های مسییابی فعلی شبکه مشخص بشه .... وضعیت به همین منوال خواهد بود!!!

افرادی هم که میگن با ایپی 46.100 سرعت بالاتری رو میگیرن در اصل بسته های اطلاعاتیشون از مسیر دیگه ای عبور میکنه 10.10.53.30 و این یک مسیر پشتیبان هست برای مواقعی که مسیر اصلی با حداکثر ظرفیت اشغال باشه ، اگه بیشتر بررسی کنیم قطعآ این ادرس ها در ساعات اوج مصرف به برخی کاربران تخصیص پیدا میکنه برای بالا بردن شانس دستیابی به این ادرس ها در ساعات اوج ترافیک مثل 10 تا 3 یا 8 تا 12 اقدام به رفرش کردن مودم کنید.(در حال حاظر هیچ راه شناخته شده ای برای گرفتن این ادرس ها موجود نیست ولی کار نشد نداره :n09: اگه بتونیم به طور مصنوعی پکت های حجیمی رو به سمت ادرس خودمون مسیریابی کنیم شاید سیستم برای کاهش بار شبکه مارو بفرسته رو خط پشتیان:n10:

خیلی جالب بود ، من فردا اتفاقا امتحان شبکه داشتم، اگه این پست رو قبلا داده بودی هیچیشو متوجه نمی شدم :n26:

lovely_killer
07-01-2013, 01:14
سلام دوستان

اینترنت مخابرات ساعت رایگان دانلودش از چند تا چنده؟ واسه من معمولا 1 قطع و Ip عوض میشه. بعضی اوقات هم 2.
تا 7 هم دانلود میکردم. الان رفتم ریزکارکرد رو نگاه کردم دیدم این چند روزه ساعت 6 صبح قطع میشه. یعنی شده تا 6؟ :n27:

این سایتشون که زیاد آپدیت نمیشه :n29:

I-Tech
07-01-2013, 01:51
سلام دوستان

اینترنت مخابرات ساعت رایگان دانلودش از چند تا چنده؟ واسه من معمولا 1 قطع و Ip عوض میشه. بعضی اوقات هم 2.
تا 7 هم دانلود میکردم. الان رفتم ریزکارکرد رو نگاه کردم دیدم این چند روزه ساعت 6 صبح قطع میشه. یعنی شده تا 6؟ :n27:

این سایتشون که زیاد آپدیت نمیشه :n29:

اون چیزی که تو تعرفه ها نوشتن از ساعت 2 تا 7 صبح هست که 100% رایگانه (البته یه سری مشکلات اخیرا داشت که احتمالا درست میشه)

ولی برای مشترکین قدیمی که از طرح های قبلی (مثل 256 6 گیگ) استفاده میکنن همچنان ساعات رایگان از ساعت 1 تا 7 صبح هست...

aali361
07-01-2013, 16:02
این خبر رو بخونید :

زلزله گرجستان عامل اختلال اینترنت ایران

از مخابراتی‌ها خبر می‌رسد از هفته پیش ( دو هفته رو رد کردیم!!! ) اینترنت برخی استان‌ها از سمت زیرساخت با اختلال تامین می‌شود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.
از یک هفته پیش اینترنت برخی استان‌های کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین می‌شود.
به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استان‌های کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوس‌تر از سایر استان‌ها است.
همچنین شنیده‌ها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هم‌اکنون نیز ادامه دارد.
مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید ‌کرد.
وی گفت: در هفته گذشته زلزله‌ای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاه‌های اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشنده‌های اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.
وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی( احتمالا این مدت زمان تا انتخابات طول بکشه!!! ) لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش ( احتمالا 70 تا 80 درصد بوده!!! ) سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمی‌کند.( واسه من که از 24 ساعت فقط 3 ساعت درست هست )
به گزارش فارس با تمام صحبت‌های مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر می‌رسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.

وای خدا چه جوری اینا انقدر راحت دروغ میگن ؟

javan01
07-01-2013, 18:09
اینکه 15 روز پیش زلزله اومده درسته ولی تا اونجایی که من سرچ کردم چیزی بعنوان قطع اینترنت اینا ندیدم!!! حالا اگرم کسی پیداکرد لینکش را بزاره!!! 23 دسامبر 2012 زلزله اومده دوتاهم بعدش!! اینم منابع من

aali361
07-01-2013, 18:40
اینکه 15 روز پیش زلزله اومده درسته ولی تا اونجایی که من سرچ کردم چیزی بعنوان قطع اینترنت اینا ندیدم!!! حالا اگرم کسی پیداکرد لینکش را بزاره!!! 23 دسامبر 2012 زلزله اومده دوتاهم بعدش!! اینم منابع من

گیریم توی گرجستان 20 ریشتر زلزبه اومده و همه چیز قطع شده . مسولان زیر ساخت باید در این موارد پیش بینی بکنند و پهنای باند رو از مسیر های دیگه تامین کنند تا در مواقع ضروری از اون استفاده کنند . به نظر من این افت سرعت دوهفته ای 100 درصد کارخودشون هست و مربوط میشه به اینترانت ملی . اینا میخوان ببینند واکنش کاربران اینترنت نسبت به این موضوع چی هست . اون استان هایی که هنوز کاهش سرعت نداشتند احتمالا هنوز شرایط برقراری اینترانت ملی براشون فراهم نشده . حرام خور های لعنتی . اینا با ریششون ما رو تیغ میزنند . باید مخابرات ضرر این دو هفته رو به کاربرا بپردازه .

bahareh_bus
07-01-2013, 21:09
این مطلب بخشی گزینش شده از خبری متعلق به وبسایت صدای روسیه است:

ايران به فكر ساخت شبكه اينترنت ملي افتاده است. اين شبكه به طور كامل از شبكه جهاني جدا بوده و امكان نفوذ و خرابكاري را به صفر مي رساند. امروزه فاز اول اين پروژه به راه افتاده است و در آن تمامي سازمان ها از شبكه جهاني اينترنت قطع و به شبكه ملي وصل شده اند. به نظر مي رسد كه تا ماه مارس 2013 ميلادي [2ماه ديگر] اين شبكه به طور كامل راه اندازي شود.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

during
08-01-2013, 00:28
دوستان تمام اين مطالب اشتباه هست.ديدم دارين به گمراهه ميرين پس بهتره بگم. اينترنت كشور از دوبستر ارمنستان و امارات تامين ميشه. امارات تامين كننده بخشي از پهناي باند عملا تحريم كرده ايران رو و ايران در وضعيت اسفباري قرار داره. اين تماما اثر تحريم امريكاست كه بيچاره كرده ملت رو . اماراتي ها هم يه مشت عرب كثيف هستن مثل گذشتگان متجاوز خودشون . قصد اخاذي از ايران رو دارن. برخي از شركت ها مثل شاتل و غيره در حال حاظر افت سرعت ندارن كه به دليل اينكه پهناي باندشون از اون يكي كشور تامين ميشه. اين خبر كاملا موثق هست كه گفتم بهتون. ايران در وضعيت تاسف باري قرار داره. جام زهر رو براشون آماده كنين ...

dokhtarak_e_darya
08-01-2013, 00:32
دوستان تمام اين مطالب اشتباه هست.ديدم دارين به گمراهه ميرين پس بهتره بگم. اينترنت كشور از دوبستر ارمنستان و امارات تامين ميشه. امارات تامين كننده بخشي از پهناي باند عملا تحريم كرده ايران رو و ايران در وضعيت اسفباري قرار داره. اين تماما اثر تحريم امريكاست كه بيچاره كرده ملت رو . اماراتي ها هم يه مشت عرب كثيف هستن مثل گذشتگان متجاوز خودشون . قصد اخاذي از ايران رو دارن. برخي از شركت ها مثل شاتل و غيره در حال حاظر افت سرعت ندارن كه به دليل اينكه پهناي باندشون از اون يكي كشور تامين ميشه. اين خبر كاملا موثق هست كه گفتم بهتون. ايران در وضعيت تاسف باري قرار داره. جام زهر رو براشون آماده كنين ...

الان کدوم شرکت ها مشکل سرعت ندارن؟ اراک شاتل داره؟

bahareh_bus
08-01-2013, 00:37

این مزخرفات فیسبوکی رو به کسی بگو که چیزی از شبکه حالیش نباشه!

aali361
08-01-2013, 01:24

آمریکا هیچ وقت نمیاد اینترنت رو تحریم کنه چرا که وجود اینترنت برای اون ها سودمند هست . بلکه این خود حکومت هست که با اینترنت مشکل داره . ( مخصوصا اون سازمانی که لباساشون سبز پر رنگ هست :n02:)

amiredge
08-01-2013, 02:25
بابای یکی از رفیقام تو مخابراته،گفت باباش گفته تا 5,6 روز دیگه درست میشه.
امیدوارم درست باشه.

saroman
08-01-2013, 11:08
بابای یکی از رفیقام تو مخابراته،گفت باباش گفته تا 5,6 روز دیگه درست میشه.
امیدوارم درست باشه.

عزیزدلم این اگه درست شدنی بود ، که اصلا خراب نمی شد.اینترنت رو دارن ملی میکنن.کلنگشم خیلی وقت زدن. نمیدونم تحریم و این چرت و پرت ها باد هواست.
پیشاپیش تبدیل اینترنت جهانی را به اونترنت ملی به همه ی عزیزان تبریک و تسلیت میگویی ام :n11::n20:

during
09-01-2013, 01:07
این مزخرفات فیسبوکی رو به کسی بگو که چیزی از شبکه حالیش نباشه!

اين سياست امريكا نيست . اين چيزها مربوط به صورت كثيف سياسته كه شما نبايستي سرتون بشه. وضعيت فعلي ايران رو نگاه كنين. بيشترين سود رو از اين وضعيت فقط و فقط عرب هاي حاشيه خليج پارس ميبرن. ايران توانايي برداشت از ذخاير نفتي مشترك رو نداره و عربهاي كثيف بيشتر و بيشتر برداشت ميكنن. امارات خودسرانه ظاهرا بخشي از اينترنت رو مختل كرده به اين بهانه هداف خودش رو دنبال كنه.
باز بگم نه من مامور انشعاب اينترنتم نهطرف معامله اينترنت با عربها و نه چيز ديگه . در حال حاظر هيچكس جوابگو نيست و حرف و حديث زياد ميشنويد.

آمریکا هیچ وقت نمیاد اینترنت رو تحریم کنه چرا که وجود اینترنت برای اون ها سودمند هست . بلکه این خود حکومت هست که با اینترنت مشکل داره . ( مخصوصا اون سازمانی که لباساشون سبز پر رنگ هست :n02:)

javan01
09-01-2013, 18:53

javan01
09-01-2013, 18:57
و یحتمل این لینک های اینترنت را در اختیار اینها قرار میدهند و به همین منوال سرعت ما هرروز بدتر از دیروز میشه قرار گيری در بستر اينترنت ملی ايران--->اینترانت به همه بگید که این اینترانت هست

kamaaal
09-01-2013, 19:01
دوستان قبلا از ادرس زیر میتونستیم ترافیک باقی موندمون رو نگاه میکردیم.
چند وقتی هست باز نمیشه.ادرس جدیدی وجود داره؟

javan01
09-01-2013, 19:12
این آدرس جدیده 10.45.20.13 یه خورده وضع مالی بهتر بشه مخابرات را میزارم کنار

4umbaz
09-01-2013, 20:05
سرعت مخابرات واسم بهتر شده.. مثل قبله الان

A M ! N
09-01-2013, 20:11
سرعت مخابرات واسم بهتر شده.. مثل قبله الان

سرعت منم بهتر شده، تست با speedtest

به نظر من سرعت به زودی درست میشه ( یه حسی بهم میگه :n13: )

amiredge
09-01-2013, 21:46
سرعت ها درست شده.الان با آی پی 2.17 با سرعت 220 دارم دانلود میکنم.

naeini89
09-01-2013, 21:59
مخابرات بگیر خیال راحت

naeini89
09-01-2013, 22:00
البته من شهر شما نیستم اینجا که گرفتم راضی ام

A M ! N
09-01-2013, 22:00
منم با آی پی 2.17 هستم و سرعتم کاملن درست شده. سرورهای خارجی هیچ مشکلی ندارن و پینگ هم خیلی خوبه.

abolfazlwest72
09-01-2013, 22:49
سلام دوستان مثل اینکه شیر فلکه رو باز کردن من الان 3 ساعته با 256 نامحدود مخابرات با سرعت 90 دانلود میکنم دو برابر سرعتی که قبل قطعی ها داشتم شده دمشون گرم.

:n02:
برای شما ام همینطوریه راستی از قزوین ام:n19::n20:

bigman
09-01-2013, 23:20
برای منم درست شده سرعت 170 هست مثل قبل

:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:

bahareh_bus
10-01-2013, 00:29
تبریک میگم سرعت ها به روال قبل برگشته

javan01
10-01-2013, 01:39
صفحات برای من بهتر باز میشه دانلود هم 20 تا 50 میره هنوز هم مثل قبل نشده

aali361
10-01-2013, 03:41
خداکنه موقتی نباشه . الهی امین:n02:

aali361
10-01-2013, 04:15
دوستان یه امار بدید ببینیم مخابرات داون استریم رو رو چند میبنده ؟

تعرفه 1 مگ 4 گیگ معمولی
اپ استریم : 509
داون استریم : 1495

PeS
10-01-2013, 08:22
ساعت 8 صبح
یوزر مخابرات اراک، سرعت عالیییییییییییییییییییییی ییییییییی شده
آی پی 199 شروع شده

pooyafarokhi
10-01-2013, 08:23
دوستان سرعت منم درست شده،ولی فقط روزا چند ساعت افت داره اونم بیشتر 2 تا 4 ظهر هستش!

dokhtarak_e_darya
10-01-2013, 08:53
دوستان شما هم قطعی دارید؟ سرعت ظاهرا درست شده ولی خیلی قطع وصل میشه :44: