مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان مرکزی
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
behrooz3229
15-06-2015, 11:41
طرح جدید نداده مخابرات برای رمضان ؟
behrooz3229
19-06-2015, 06:56
طرح جدید نداده مخابرات برای رمضان ؟
رمضان 1394
نسبت به پارسال گرونترش کردن!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t.sunami
21-06-2015, 01:05
اینقدر از مخابرات بد نگید....
من خودم یکی از کارمندای مخابراتم...
اینقدر از مخابرات بد نگید.... من خودم یکی از کارمندای مخابراتم... منم مشتریه مخابراتم و راضی نیستم!
behrooz3229
21-06-2015, 11:20
اینقدر از مخابرات بد نگید....
من خودم یکی از کارمندای مخابراتم...
کدوم قسمتید ؟
t.sunami
21-06-2015, 19:41
من در خدمتتون هستم... مشکلی هست بگید که راهنمایی کنم
MƐΛИĪИƓĿƐSS
23-06-2015, 00:23
سلام دوستان.
ساعت دانلود رایگان شبانه از چه موقع شروع میشه؟
behrooz3229
23-06-2015, 20:33
من در خدمتتون هستم... مشکلی هست بگید که راهنمایی کنم
این طرحهای پیش پرداخت سپنتا جریانش چیه ؟
نامحدود هم دارن ؟
اینم سایتشه tcmnet.ir
t.sunami
24-06-2015, 00:43
این طرحهای پیش پرداخت سپنتا جریانش چیه ؟
نامحدود هم دارن ؟
اینم سایتشه tcmnet.ir
سپنتا یک شرکت زیر مجموعه مخابرات هست که خدمات ADSL ارائه میده ولی پشتیبایش با همین بچه های 2020 هست... در مورد تعرفه هاشون من زیاد اطلاعات ندارم اگه سوالی داشتین از خود بچه های بخش مشاوره 2020 سوال کنین میتونن راهنماییتون کنن...
طرج های پیش پرداخت هم به این صورت هست که شما یک سرویس مشخص با ترافیک معلوم خریداری میکنین و تا زمانی که اون سرویس اعتبار داره میتونین ازش بهره ببرین و اگر در طول دوره ترافیکتون تمام بشه میتونین ترافیک بخرین و مصرف کنین و اگر تاریخ انقضای سرویس فرا برسه باید سرویس رو عوض کنین یا دوباره سرویس خریداری کنین...
این روال کاری برای سرویس های پیش پرداخت خود مخابرات بود حالا ممکنه که کمی سپنتا فرق داشته باشه...
مارو از دعای خیرتون بی بهره نگذارید...:n16:
t.sunami
24-06-2015, 00:49
یه چیزی که توی این تاپیک دیدم و خواستم نظرمو راجبش بگم اینه که دیدم بعضی دوستان نوشتن که ما زنگ میزنین و بد بیراه میگیم به کارشناسها...
اولا که این بنده خداها هیچ تقصیری ندارن و اگه یه ذره خودمونو جاشون بزاریم به این نتیجه میرسیم...این درست هستش که شما یه بنده خدای دیگه رو به فحش و بدبیراه میکشین تا دلتون خنک شه و اصطلاحا حال مخابرات رو بگیرین؟؟؟
این درست که شما دارین هزینه میدین و باید هم در قبالش خدمات دریافت کنین ولی این دلیلی نیست که هرچی خواستید میتونین به اینا بگید...
اگه واقعا میبینین داره در حقتون اجحاف میشه میتونین خط رو تخلیه کنین نه اینکه فحش های ناجور بدین یا داد و هوار راه بندازین...حق شکایت برای همه محفوظه و قابل پیگیری...
ان شاالله که توی این ماه یکمی به خودمون بیایم و بهتر از قبل باشیم
ممنون:n16:
amin_g_p
25-06-2015, 20:23
من از مخابرات سرویس دارم می تونم تغییر سرویس بدم برم از سپنتا بگیرم یا باید تخلیه کنم بعد از سپنتا بگیرم یا اگه اذیت می کنن روی یه خط دیگه بگیرم اینم تخلیه آخر ماه؟ چون سر تخلیه بعضی شرکت ها اذیت می کنن از جمله شاتل و ساتیا که اینکار را کردن با ما!
masoud93
26-06-2015, 15:00
من دیروز و امروز 5 دیقه یک بار نتم قطع میشه (چراغ اینترنت خاموش میشه) و دوباره وصل میشه ، انگار که مثلا مودم رو خاموش روشن کنی...
میخواستم ببینم مشکل مخابراته یا مودم من خراب شده یا ممکنه کابل باشه؟
behrooz3229
26-06-2015, 20:27
من از مخابرات سرویس دارم می تونم تغییر سرویس بدم برم از سپنتا بگیرم یا باید تخلیه کنم بعد از سپنتا بگیرم یا اگه اذیت می کنن روی یه خط دیگه بگیرم اینم تخلیه آخر ماه؟ چون سر تخلیه بعضی شرکت ها اذیت می کنن از جمله شاتل و ساتیا که اینکار را کردن با ما!
باید تخلیه کنید - مخابرات باید کنسل کنید از سپنتا بگیرید
behnambazi
30-06-2015, 10:36
اقا کسی نامحدود از رز نت (پیشگامان )نداره ؟
ho3in0861
30-06-2015, 21:00
تخليه كردن خط دست مخابراته و به شركت pap ربطي نداره
مخابرات مجازه از 4 تا 6 روز طولش بده تخليه كردن خطو
ولي اگه از خود مخابران سرويس داري چند ساعته تخليه ميكنن برات
azar2011
01-07-2015, 17:10
از دیروز اینترنت مخابرات خیلی کند شده افتضاح شده نمیشه وبگردی گردی کرد
grendier
03-07-2015, 03:42
یه چند وقتیه کیفیت اینترنت مخابرات به شدت افت کرده. قراردادم تموم بشه از یه شرکت دیگه میگیرم.دوستانی که از ساتیا سرویس میگیرن کیفیتش چطوره ؟
ho3in0861
03-07-2015, 22:00
یه چند وقتیه کیفیت اینترنت مخابرات به شدت افت کرده. قراردادم تموم بشه از یه شرکت دیگه میگیرم.دوستانی که از ساتیا سرویس میگیرن کیفیتش چطوره ؟
به جشنواره شاتل هم يه نگاهي بنداز
behnambazi
04-07-2015, 08:32
اقا یه جایی معرفی کنید نامحدود باشه
یه چندروز دیگه هم بگذره قرارداد یکسالم با شرکت قاراشمیش مخابرات تموم میشه و دیگه نیازی نیس پول مودمشون رو بدم [emoji2] البته مدتیه که دیگه اراک نیستم خداروشکر : دی
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
amin_g_p
05-07-2015, 22:50
اقا یه جایی معرفی کنید نامحدود باشه
فکر نکنم نامحدود به معنی واقعی جایی باشه ساتیا و شاتل را می دونم ک نامحدود دارن ولی میزان حجم مصرف توی ماه از یه حدی که رد بشه سرعت کاهش می یابه! یادش بخیر یه زمانی نامحدود مخابرات داشتم چه نامحدودی!!!!!!!!!!!
دوستان اگه جایی سراغ دارن دریغ نفرمایند
masoud93
06-07-2015, 12:08
سلام.
تعرفه های جدید ساعت رایگانشون 1 تا 6 ، یا 2 تا 7 ؟
قدیمیا که همون 1 تا 7 دیگه ، درسته؟
azar2011
13-07-2015, 01:28
اینترنت مخابرات افتضاح شده
شبا سرعت رو کم میکنند
اینترنت دو مگ سرعت دانلود شبانه 30 کیلوبایت
بدبختی تو منطقه ما فقط باید از مخابرات اینترنت بگیری
انحصار اینترنت فیبر نوری رو خودش گرفته بدترین اینترنت هم بمون بده انتخاب دیگری نداریم برای تعویض
دوستان یه سوال :
به مودم میشه همزمان از دو طریق لن و وایرلس وصل شد ? یعنی میخوام لپتاپمو از طریق لن بهش وصل کنم و برا گوشیم هم از وایرلسش استفاده کنم
Sent from my HTC One using Tapatalk
behrooz3229
13-07-2015, 16:24
دوستان یه سوال :
به مودم میشه همزمان از دو طریق لن و وایرلس وصل شد ? یعنی میخوام لپتاپمو از طریق لن بهش وصل کنم و برا گوشیم هم از وایرلسش استفاده کنم
بله میشه، میتونید همزمان از 4 پورت لن مودم و تعدادی هم وسیله وایرلس به مودم کانکت بشوید.
رفتم امروز پیش این بدخشان یه سرویس جدید گرفتم برای خونمون.. 128 / 5 گیگ. ماهی 11 تومان.. سرعت و پینگش هم خوبه.
اگه یادتون باشه همیشه میگفتم سرویسهای پایین مخابرات اگه از سرویسهای بالاش بهتر نباشه کمتر نیست!
والا سرویس 1مگ داشتم ازین پایین تر بود سرعتش..
البته شبانه اش هم باید تست کنم ببینم چجوریاس.
amin_g_p
21-07-2015, 00:55
رفتم امروز پیش این بدخشان یه سرویس جدید گرفتم برای خونمون.. 128 / 5 گیگ. ماهی 11 تومان.. سرعت و پینگش هم خوبه.
اگه یادتون باشه همیشه میگفتم سرویسهای پایین مخابرات اگه از سرویسهای بالاش بهتر نباشه کمتر نیست!
والا سرویس 1مگ داشتم ازین پایین تر بود سرعتش..
البته شبانه اش هم باید تست کنم ببینم چجوریاس.
شدیدا منتظر جواب تست شبانه ام!
behrooz3229
21-07-2015, 20:23
شَبانه بگو چنده ؟ - شبا واقعی میشه سرعت ؟
آقا همین الان دانلود کردم.. سرعت نصف شده.. بین 100 تا 128 متغیره..
آپدیت..
الان دوباره سرعت برگشته به 220 مثل روز... :n02: دانلود از سرور آپلودباز.
masoud93
24-07-2015, 13:41
سلام.
دوستان جدیدا شما هم قطعی و خرابی زیاد دارید؟
دیشب انقدر خراب شد که برا شبانه دیدم دان استریمم نصف شده ، گفتم صب درست میشه ، پا شدم دیدم درستش نکردن ...
از 10 هزار کردنش 5 هزار ...
من که ۱۲۸ گرفتم ذغالیشو برام بستن اما تو مودم داون استریمو ۲۴۰۰ زده
دوستان کسی از سپنتا سرویس گرفته؟در چه حده
از بين ۶ شرکت مخابرات استانی که به دليل وضعيت نامطلوب پهنای باند اينترنت اخطار توقف فروش دريافت کرده بودند ۴ استان آذربايجان شرقی، خراسان رضوی، همدان و کرمان مشکل پهنای باند را حل کرده اما ۲ استان اصفهان و مرکزی به دليل عدم بهبود وضعيت پهنای باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه، به سازمان تعزيرات حکومتی نيز معرفی می شوند.
میبینم که باز مخابرات افتخار آفرینی کرده .
اینترنت وایرلس تو شهرستان ساوه کدوم Isp ارایه میده ؟ اشتباهی به جای مودم ADSL مودم وایرلس گرفتم
behrooz3229
19-08-2015, 07:49
اینترنت پیش پرداخت مخابرات با اپلود رایگان و مودم رایگان و دانلود شبانه رایگان :
- - - Updated - - -
اینترنت پیش پرداخت مخابرات با اپلود رایگان و مودم رایگان و دانلود شبانه رایگان :
azar2011
27-08-2015, 02:17
الان دو شبه ساعت یک به بعد سرعت دانلودم میاد رو 30 کیلو بایت
سرویس من دو مگ روزا 260 دانود میکنه
احتمالا تا مهرماه اوترنت مجانی میاد و انحصار مخابرات شکسته میشه و دیگه نیازی نیست پول زور بابت اینترنت ذغالی به مخابرات بدیم
الان دو شبه ساعت یک به بعد سرعت دانلودم میاد رو 30 کیلو بایت
سرویس من دو مگ روزا 260 دانود میکنه
احتمالا تا مهرماه اوترنت مجانی میاد و انحصار مخابرات شکسته میشه و دیگه نیازی نیست پول زور بابت اینترنت ذغالی به مخابرات بدیم
جریان اوترنت چیه ???
azar2011
27-08-2015, 09:16
جریان اوترنت چیه ???
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
marde_tanhay_shab
27-08-2015, 22:00
سلام دوستان آیا جایی توی اراک هست که اینترنت نامحدود ارائه کنه؟
دوستان مخابرات محدودیت دو مگ رو بر نداشته ?
مخابرات تهران تا 16 مگ رو آزاد کرده .
amin_g_p
28-08-2015, 02:05
سرعت شبانه منم بین 30 تا 60 شده 2 مگ دارم
اوترنت هم اینترنت نیست (شاید یه جورایی بشه گفت اینترنت آفلاین!) روزانه 1 گیگ اطلاعات می فرستند (فقط قابلیت رسیو داره نه سند) و... اطلاعات بهتر روی سایت خودشون هست دستگاه بتاشون را فعلا می فروشند که با یک د ی ش می تونی استفاده کنی.
azar2011
28-08-2015, 11:21
سرعت شبانه منم بین 30 تا 60 شده 2 مگ دارم
اوترنت هم اینترنت نیست (شاید یه جورایی بشه گفت اینترنت آفلاین!) روزانه 1 گیگ اطلاعات می فرستند (فقط قابلیت رسیو داره نه سند) و... اطلاعات بهتر روی سایت خودشون هست دستگاه بتاشون را فعلا می فروشند که با یک د ی ش می تونی استفاده کنی.
در ابتدا فقط افلاينه اما در اينده گفتند انلاين ميشه چون فيسبوک هم از اين طرح حمايت ميکنه افلاین که نمیشه فیسبوک رفت
marde_tanhay_shab
28-08-2015, 15:35
دوستان پارس آنلاین اینترنت نامحدود می ده ولی فقط تا 22 گیگ پشتیبانی می کنه کسی اطلاع داره که سرعت دانلودش بعد از مصرف این 22 گیگ چقدر کم می شه؟
خیر سرمون آخر هفته ای اومدیم اراک گفتیم یه دو تا فیلم دانلود کنیم ، سرعت دانلود چرا اینجوری شده :n41: هیچی نمیشه دانلود کرد اصن! سرعت : 10 کیلوبایت
azar2011
28-08-2015, 22:35
من دارم کمبات X رو دانلود میکنم 40 گیگه فکر کنم کمبات بعدی بیاد من هنوز دانلود اینو تموم نکردم:n02:
amin_g_p
29-08-2015, 17:33
در ابتدا فقط افلاينه اما در اينده گفتند انلاين ميشه چون فيسبوک هم از اين طرح حمايت ميکنه افلاین که نمیشه فیسبوک رفت
توی توضیحاتش به این مورد اشاره ای نشده فقط در منابع فارسی گفتند. بیشتر این طرح برای آموزش آفریقا و مناطق محرومه که فقط در این مناطق 100 گیگ در روز اطلاعات ارسال می شه بقیه مناطق 1 گیگ در روز!
برای ارسال نیاز به تجهیزات خاص ماه واره ای هست که جزو ابزارهای جاسوسی اینجا محسوب می شه و تا جایی که شنیدم قابل ردگیری هست. (این مورد را 100 درصد مطمئن نیستم)
azar2011
29-08-2015, 17:47
توی توضیحاتش به این مورد اشاره ای نشده فقط در منابع فارسی گفتند. بیشتر این طرح برای آموزش آفریقا و مناطق محرومه که فقط در این مناطق 100 گیگ در روز اطلاعات ارسال می شه بقیه مناطق 1 گیگ در روز!
برای ارسال نیاز به تجهیزات خاص ماه واره ای هست که جزو ابزارهای جاسوسی اینجا محسوب می شه و تا جایی که شنیدم قابل ردگیری هست. (این مورد را 100 درصد مطمئن نیستم)
نیازی به دیش فرستنده نیست دیش فرستنده کسی استفاده کنه دردسر سازه من چندسال پیش انلاین استفاده کردم سند رو با adsl انجام میدادم رسیو رو از طریق دیش معمولی میگرفتم یه اکانت اپن اسکای هم خریده بودم
سرعت adsl خوب شد دیگه انو تمدید نکردم
اما افلاین شبی 50 گیگ مفتی دانلود میکردم یک گروه روسی بود به مک fb معروف بود ازش روزی چندتا فیلم و سریال و بازی میگرفتم
فیلم افلاین میگرفتم 10 تا 15 گیگ حجمش بود
کارتهای --- با فرکانسهای ماهواره ای s2 و s1 کار می کنند
اما اوترنت با امواج رادیویی کار میکنه
فیسبوک در جهت تسهیل دسترسی مناطق دورافتاده و در حال توسعه، سایت "Internet.org" را راهاندازی کرده است.
شما از طریق این سایت امکان دسترسی به سایت فیسبوک و کلیه خدمات موجود در سایت فیسبوک را دارید و همچنین این سایت اطلاعاتی در مورد کشاورزی، بهداشت و درمان، و آموزش و پرورش را فراهم آورده است. هدف فیسبوک از راهاندازی این پروژه، امکان فراهم آوردن خدمات محدود اینترنتی رایگان برای کاربران مناطق در حال توسعه، با همکاری شرکتهای موبایلی که با فیسبوک در این پروژه همکاری کنند.
این پروژه تاکنون در کشورهای گواتمالا، تانزانیا، زامبیا، هند، کلمبیا، کنیا، غنا، اندونزی و فیلیپین اجرا شده است.
"internet.org"، تاکنون دسترسی به سایتهای خبری بیبیسی، ویکیپدیا، فیسبوک، سایتهای خبرهای ورزشی محلی، و «آکو ودر» برای دریافت اطلاعات هواشناسی را برای کاربران فراهم آورده است. در حالی که فیسبوک خبر داده است بهزودی سایتهای بیشتری به "internet.org" میپیوندند. مدیر سایت "internet.org" گفته است که این وبسایت برای تمام ارائهدهندگان خدمات موبایل کار میکند.
marde_tanhay_shab
29-08-2015, 19:11
دوستان یک نفر اینجا نیست که تجربه کار با پارس آنلاین ( مخصوصا" سرویس های نامحدودشو) داشته باشه؟
amin_g_p
31-08-2015, 00:50
نیازی به دیش فرستنده نیست دیش فرستنده کسی استفاده کنه دردسر سازه من چندسال پیش انلاین استفاده کردم سند رو با adsl انجام میدادم رسیو رو از طریق دیش معمولی میگرفتم یه اکانت اپن اسکای هم خریده بودم
سرعت adsl خوب شد دیگه انو تمدید نکردم
اما افلاین شبی 50 گیگ مفتی دانلود میکردم یک گروه روسی بود به مک fb معروف بود ازش روزی چندتا فیلم و سریال و بازی میگرفتم
فیلم افلاین میگرفتم 10 تا 15 گیگ حجمش بود
کارتهای --- با فرکانسهای ماهواره ای s2 و s1 کار می کنند
اما اوترنت با امواج رادیویی کار میکنه
فیسبوک در جهت تسهیل دسترسی مناطق دورافتاده و در حال توسعه، سایت "Internet.org" را راهاندازی کرده است.
شما از طریق این سایت امکان دسترسی به سایت فیسبوک و کلیه خدمات موجود در سایت فیسبوک را دارید و همچنین این سایت اطلاعاتی در مورد کشاورزی، بهداشت و درمان، و آموزش و پرورش را فراهم آورده است. هدف فیسبوک از راهاندازی این پروژه، امکان فراهم آوردن خدمات محدود اینترنتی رایگان برای کاربران مناطق در حال توسعه، با همکاری شرکتهای موبایلی که با فیسبوک در این پروژه همکاری کنند.
این پروژه تاکنون در کشورهای گواتمالا، تانزانیا، زامبیا، هند، کلمبیا، کنیا، غنا، اندونزی و فیلیپین اجرا شده است.
"internet.org"، تاکنون دسترسی به سایتهای خبری بیبیسی، ویکیپدیا، فیسبوک، سایتهای خبرهای ورزشی محلی، و «آکو ودر» برای دریافت اطلاعات هواشناسی را برای کاربران فراهم آورده است. در حالی که فیسبوک خبر داده است بهزودی سایتهای بیشتری به "internet.org" میپیوندند. مدیر سایت "internet.org" گفته است که این وبسایت برای تمام ارائهدهندگان خدمات موبایل کار میکند.
من مصاحبه Syed Karim که مدیر عامل و بنیانگذار outernet هست را دیدم مشخصا گفت آفلاین هست اطلاعات روز ویدیو، خبر، اپلیکیشن و ... را ارسال می کنیم و یک رسانه هستیم.
outernet.is اوترنت هست نه internet.org که توسط فیسبوک هست. اوترنت اجرایی شده ولی اینترنت . اُ آر جی بای فیسبوک در مرحله تحقیق و توسعه روی ترکیب ماه واره های سطح پایین، هواپیماها و لیزر هست برای ارائه اینترنت. دو پروژه متفاوت هست.
azar2011
07-09-2015, 22:37
دوستان لطفا اعلام وضعیت کنید سرعت دانلود شبانتون چقدره؟
من سرویس دو مگ 50 کیلوبایت
behrooz3229
07-09-2015, 22:51
منم 2 مگ بین 40 تا 50
سرویس 256 ماهی 5 گیگ دارم. سرعت شبانه به هیچ وجه بالاتر از 10 کیلوبایت نمیاد. اغلب 7-6 کیلوبایت .:n34:
فحش ناجور باید بدیم به اینا مثل اینکه.
چند تا پیام گذاشتم تو تیکت براشون هیچکدوم رو نگاه هم نکردن.
مثل اینکه اعتراض ها بالاگرفته.
زنگ بزنید اعتراض کنید. پشتیبانی رو پرکنید از فحش و ناسزا .
دست رو دست بزارین از همه چیز بدتره .
.:: Ali ::.
09-09-2015, 22:14
512 سرعت 20 تا 30
امروز بعد از کلی مشاجره و بحث اقایون به من میگن دانلود شبانه رایگان همینه کاریش نمیتونیم کنیم
خط هم فیبری نوری هست از هیچ کجا نمیتونیم سرویس دیگه ایی تهیه کنیم، مگه محل زندگی رو عوض کنیم
تا از امثال شاتل و اسیاتک و ... نت بگیریم
عملا دیگه از کوره در رفتم.
سرعت دانلود 4 کیلوبایت امشب !
جالبه پشتیبانی با نهایت اطمینان خاطر میگه سرویس 256 سرعت دانلودش که 32 کیلوبایته باید تقسیم به 8 بشه یعنی 4 کیلوبایت کاملا طبیعیه !
یک مشت حروم لقمه .
4 کیلوبایت اسمش اینترنت پرسرعته ! آره فلان به فلان ها ؟
دیگه باید بعد از 4 سال از مخابرات بیام بیرون اینطور نمیشه.
یا میرم شاتل یا پارس آنلاین جایی .
با این وضعیت نمیشه ادامه داد .:n34:
azar2011
11-09-2015, 00:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سرعت دانلود منه شبا مخابرات سرعت اینترنت رو میبنده به پشتیبانی زنگ زدم میگه ما در قبال شب هیچ مسئولیتی نداریم
ادم روانی میشه از این بی شعوری تو پاسخگویی تعداد مشترک ها رو چند برابر کردن به جای اینکه پهنای باند بیشتر بخرن از پهنای باند مشترکین قدیمی بهشون میدن
دیال اپ سرعتش از اینترنت مخابرات بهتر بود
مخابرات نه اینترنت درست حسابی به ادم میده نه اجازه میده از شرکتهای خصوصی اینترنت بگیرم
چند وقت پیش یه میلیون خرج کردم رادیو خریدم تا از شر اینترنت مخابرات راحت شم اومدن رو پشت بوم تست کردن چون ساختمون بلند جلو خونمون بود سیگنال نداد مجبور شدم نصف قیمت فروختمش
من اوایل فک کردم فقط من سرعتم مشکل پیدا کرده اما الان این تاپیکو دیدم فهمیدم هنوز سرعت من خیلی خوبه !!
من 2 مگ دارم که تا همین چند هفته پیش سرعت تو تایم شب حدود 220 کیلوبایت بود یعنی شبی 4 گیگ حداقل، اما الانا محدوده سرعت شده بین 50 تا 100 کیلوبایت بر ثانیه
اینم جواب پشتیبانی :
دوستان کسی جای دیگه ای تو اراک میشناسی که سرویس شبانه ی بهتری ارائه بده ؟؟
ADSL تو ایران یعنی دانلود شبانه فقط !:n02:
ماهم آخر هفته طبق معمول اومدیم اراک، دلم برای این نت کوفتی تنگ شده بود : ))
یادتون باشه 128 گرفته بودم و از سرعتش هم راضی بودم. آقا الان سرعت دانلودم در طول روز هم داغونه!! شبانه که سرعت منفی میشه.. (فک کنم وقتی شبا دانلود میکنم اطلاعات جای اینکه دریافت بشه ، از کامپیوترم فرستاده میشه اونور :n08: ) ای تو اون روحتون..
الان قم اینترنت وضعیتش خیلی عالیه... قم 256 دارم هیچوقت هم اذیت نکرده... :n41: رایتل و ایرانسل نسل چهار دارم که به مراتب بهتر از این نت اراکه... نه میخام بدونم ازین همه جا توی جهان، آخه آسیا؟ حالا اینم هیچ... آخه ایرانم جا بود ما آفریده!! شیم جناب خدا؟؟ هیتلرم آرزوست.
azar2011
12-09-2015, 09:51
اخطار توقف فروش به شرکت مخابرات استان مركزي
شرکت مخابرات استان مركزي به دليل عدم بهبود وضعيت پهناي باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه به سازمان تعزيرات حكومتي معرفی شد
دوستان این سایت وزارت ارتباطات اگه شکایتی دارین در این سایت ثبت کنید
هر چقدر تعداد شکایات بیشتر باشه تاثیرش بیشتر و بهتر رسیدگی میکنند
اخطار توقف فروش به شرکت مخابرات استان مركزي
شرکت مخابرات استان مركزي به دليل عدم بهبود وضعيت پهناي باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه به سازمان تعزيرات حكومتي معرفی شد
دوستان این سایت وزارت ارتباطات اگه شکایتی دارین در این سایت ثبت کنید
هر چقدر تعداد شکایات بیشتر باشه تاثیرش بیشتر و بهتر رسیدگی میکنند
تشکر میکنم دوست عزیز به خاطر اطلاع رسانی
ما ایرانیا یه عادت بدی که داریم اینه که اکثر مواقع فقط شاکی میشیم و فحش میدیم اونم تو دلمون اما اقدامی نمی کنیم
حالا بالاخره شاید این شکایتا و اعتراضا به جایی نرسه اما از دست رو دست گذاشتن و اجازه فعالیت این دزدا خیلی بهتره
12-09-2015, 15:08
ممنون. شکایت ارسال شد.
منتظر پاسخ!
حالا هر چی میخوین اذیت کنین.
هر چی درد و بلاست به سرتون بیاد.........
15-09-2015, 10:47
خیر، جواب شون (خیلی خلاصه)
اینترنت شما 512 کیلوبیته ، با ضریب یک به هشت میشه 64 کیلوبایت! که باز با احتساب ضریب 1 به 8 در پیک مصرف میشید 8 کیلوبایت!
دوستانی که میتونن خیلی راحت تغییر سرویس بدن و خودشون رو اذیت نکنن:دی
افرادی هم که جز مخابرات نمیتونن اینترنت بگیرن یا بفکر نت وایرلس باشن یا با همین نت مجبوریم بسازیم.
خود بنده به 10 مگابیت میرم شاید اونجا به صورت شبانه 100 کیلوبایت سرعت بگیرم.
azar2011
15-09-2015, 11:31
نتيجه بررسي شكايت : درخواست شما در دست بررسي است
اپراتور میگه شبانه همین که هست ما هیچ ضمانتی بابت سرعت شبانه نداریم
فکر کنم پاسخ نهایی بعد از برسی کارشناسان وزارت ارتباطات به پاسخ اپراتور بیاد
تا جایی که میدونم وایرلس خیلی گرونه بدرد دانلود نمیخوره
مخابرات ده مگ هم نمیده میگه باید دانشجو دکتری با ارشد باشی
15-09-2015, 12:34
بنده باز دیروز مخابرات شهرستان بودم، میگن هیچکاری نمیتونیم انجام بدیم منتها به بخاطر رفت و امد زیاد من
(اینجور که من برداشت کردم فکر میکنم کلا تنها ادمی که برای پیگیری و اعتراض میره خودم باشم) گفتن بیا بهت 10 مگ بدیم دست از سر ما بردار
حالا دیگه نمیدونم اینجور که شما میگید باشه یا به همه افراد بدن.
10 مگابیت 26000 تومن یا 5گیگ ترافیک، 1 الی 6 رایگان بود.
سرویس فعلی هم 512 کیلوبیت 5گیگ ترافیک 1 الی 7 رایگان 13000 تومن
azar2011
15-09-2015, 15:59
من منتظر برسی وزارت ارتباطات هستم
اگه وازارت ارتباطات مشکلم رو حل نکرد
به دیوان عدالت اداری شکایت میکنم
طبق قوانین سرعت سرویس تقیسم بر 8 میشه
سرویس من که دومگ نباید سرعتش پایین تر از 250 کیلوبایت بیاد
اینکه اپراتور میگه شبا به دلیل دانلود زیاد سایر مشترکین سرعت شما میاد رو 20 کیلوبایت
نشون میده مخابرات به تعداد مخاطبانش پهنای باند نخریده
وقتی مخابرات متناسب با تعداد مشترکانش پهنای باند بخره اگه تمام مشترکین همزمان دانلود کنند باز هم نباید سرعت افت کنه
سرعت نرم افزاری کم میشه فقط دروغ میگن.خدا کنه شکایت شما اثر کنه هرچند بعید میدونم دزدها دست در دست هم دادند.حیف که مجبورم وگرنه تحریمشون میکردم اخه دزدها حداقل از لینک داخلی سرعت کامل هم نمیدن.
15-09-2015, 18:47
من منتظر برسی وزارت ارتباطات هستم
اگه وازارت ارتباطات مشکلم رو حل نکرد
به دیوان عدالت اداری شکایت میکنم
طبق قوانین سرعت سرویس تقیسم بر 8 میشه
سرویس من که دومگ نباید سرعتش پایین تر از 250 کیلوبایت بیاد
اینکه اپراتور میگه شبا به دلیل دانلود زیاد سایر مشترکین سرعت شما میاد رو 20 کیلوبایت
نشون میده مخابرات به تعداد مخاطبانش پهنای باند نخریده
وقتی مخابرات متناسب با تعداد مشترکانش پهنای باند بخره اگه تمام مشترکین همزمان دانلود کنند باز هم نباید سرعت افت کنه
شما الان با ضریت اشتراک 1 به 8 باید تقریبا همین سرعت 250 کیلوبایتی که گفتین داشته باشین
ولی اینها (مصوبه سازمان تنطيم مقررات) قانون /راه دررویی برای اینها قرار دادن که میگه ، در ساعات پیک مصرف، 2مگابیت (یعنی 2000 کیلوبیت)
شما رو با share 1 به 8 ارائه میده که میشود 250 کیلوبیت که این 250 کیلوبیت معادل 31 کیلوبایته!
azar2011
15-09-2015, 19:39
شما الان با ضریت اشتراک 1 به 8 باید تقریبا همین سرعت 250 کیلوبایتی که گفتین داشته باشین
ولی اینها (مصوبه سازمان تنطيم مقررات) قانون /راه دررویی برای اینها قرار دادن که میگه ، در ساعات پیک مصرف، 2مگابیت (یعنی 2000 کیلوبیت)
شما رو با share 1 به 8 ارائه میده که میشود 250 کیلوبیت که این 250 کیلوبیت معادل 31 کیلوبایته!
حق با شماست این قانون رو ندیده بوده البته حیفِ واژه قانون که روی همچین دستوراتی بزاریم
خیر، جواب شون (خیلی خلاصه)
اینترنت شما 512 کیلوبیته ، با ضریب یک به هشت میشه 64 کیلوبایت! که باز با احتساب ضریب 1 به 8 در پیک مصرف میشید 8 کیلوبایت!
دوستانی که میتونن خیلی راحت تغییر سرویس بدن و خودشون رو اذیت نکنن:دی
افرادی هم که جز مخابرات نمیتونن اینترنت بگیرن یا بفکر نت وایرلس باشن یا با همین نت مجبوریم بسازیم.
خود بنده به 10 مگابیت میرم شاید اونجا به صورت شبانه 100 کیلوبایت سرعت بگیرم.
این اشتباهو نکنید برید 10 مگ برید همش دزدیه
مخابرات یه زمانی با سرویس 256 سرعت 200 خورده ای ثابت میداد بعدا تغییرش دادن فقط سرویس های 2 مگ می تونستن همچین سرعتی بگیرن ! الانم که سرویس 2 مگم رفته تو باقالیا !
حالام این سرویس 10 مگ زده "تا 10 مگ" !! حالا خودتون حساب کنید همین کلمه تا باعث میشه اگه سرعت 10 کیلو هم بهتون دادن بازم نتونید اعتراضی کنید !!
ADSl در ایران = دزدی
16-09-2015, 14:10
ببینید چاره ای نیست، اول اینکه روی خط بنده هیچ جایی جز مخابرات نت نمیده با سرعت شبانه 512 هم هیچ کاری نمیشه کرد
از اون طرف فرض رو میزاریم بر اینکه سرویس دهنده ی دیگه ایی هم سرویس داد.وضعیتشون رو مقایسه کنید میبینید از لحاظ
پولی و سرعتی تقریبا تو یه رنج قرار میگیرن.حالا یکی ترافیک کم میده یکی هزینه تعرفه کمه یکی سرعت پایینه و ...
اما چه میشه کرد وقتی الان 13 تومن میدی و شبها 30 کیلوبایت سرعت دانلود میگیری بهتره که 26 تومن بدی و 300 کیلوبایت
سرعت دانلود بگیری. فعلا هم منتظرم تا روز اول مهر تغییر تعرفه بدم به 10 مگ.
اما خلاصه بحث همون حرف شماست یعنی ADSl در ایران = دزدی
behrooz3229
16-09-2015, 23:11
ببینید چاره ای نیست، اول اینکه روی خط بنده هیچ جایی جز مخابرات نت نمیده با سرعت شبانه 512 هم هیچ کاری نمیشه کرد
از اون طرف فرض رو میزاریم بر اینکه سرویس دهنده ی دیگه ایی هم سرویس داد.وضعیتشون رو مقایسه کنید میبینید از لحاظ
پولی و سرعتی تقریبا تو یه رنج قرار میگیرن.حالا یکی ترافیک کم میده یکی هزینه تعرفه کمه یکی سرعت پایینه و ...
اما چه میشه کرد وقتی الان 13 تومن میدی و شبها 30 کیلوبایت سرعت دانلود میگیری بهتره که 26 تومن بدی و 300 کیلوبایت
سرعت دانلود بگیری. فعلا هم منتظرم تا روز اول مهر تغییر تعرفه بدم به 10 مگ.
اما خلاصه بحث همون حرف شماست یعنی ADSl در ایران = دزدی
کسی داشته این تعرفه رو ؟ که بدونید سرعت واقعی که میدن چقدره ؟
17-09-2015, 12:31
بله من دیروز رفتم که تغییر تعرفه بدم قبل از ورود به مخابرات با اشنای یکی از دوستان تماس گرفتم
و ایشون گفت سرعت شبانه الان 300 تاست و بعد موقع صحبت سر تغییر تعرفه هم خود مسئول دیتا گفتن که سرعت دان چیزی حدود 300 کیلوبایته
البته گفتن اگه الان تغییر تعرفه بدید هزینه 26 تومن رو میدید و دوباره 5 6 روز دیگه
که اینترنت ها شارژ میشن بازم باید این مبلغ رو بدید برای همین روز یکم مهر بیایید به صرفه تره براتون
---
در ضمن دوستان نمیدونم توجه کردید یا نه اما دیشب سرعت دانلود از سرور ایران 200 کیلوبایت بود! چند گیگی دانلود کردیم.
amin_g_p
17-09-2015, 14:01
بله من دیروز رفتم که تغییر تعرفه بدم قبل از ورود به مخابرات با اشنای یکی از دوستان تماس گرفتم
و ایشون گفت سرعت شبانه الان 300 تاست و بعد موقع صحبت سر تغییر تعرفه هم خود مسئول دیتا گفتن که سرعت دان چیزی حدود 300 کیلوبایته
البته گفتن اگه الان تغییر تعرفه بدید هزینه 26 تومن رو میدید و دوباره 5 6 روز دیگه
که اینترنت ها شارژ میشن بازم باید این مبلغ رو بدید برای همین روز یکم مهر بیایید به صرفه تره براتون
---
در ضمن دوستان نمیدونم توجه کردید یا نه اما دیشب سرعت دانلود از سرور ایران 200 کیلوبایت بود! چند گیگی دانلود کردیم.
من یه بار ب 5 مگ ارتقا دادم نویز خطم اجازه نداد قبلش خوب بود درست از اون موقع ک درخواست دادم SNR از این رو ب اونرو شد از اون به بعد خراب. بیشتر از 3 مگ هم دیگه خطم جواب نمی ده!:n03: (حتی از سر خط ورودی به ساختمان تست کردم)
واسه من سرعت از سرور ایرانی هم هنوز کمه.کلا درست میگید snr را دستکاری کردن واسه من یه مدت تا روی 9 هم اومد همه وسایل را تغییر دادیم از خود مخابرات هم سیم بیرون را اومدن درست کردن درست نشد.بعد که زنگ زدم 2020 اومد روی 15 تا17 . البته روزها تا 20 هم میاد قبلا بالای 28 بود ولی آپلودش روی 29.8 هست چه روز چه شب اینها فقط گند زدن و خرابکاری بلدن.فقط حروم خوری بلدن
17-09-2015, 15:01
من یه بار ب 5 مگ ارتقا دادم نویز خطم اجازه نداد قبلش خوب بود درست از اون موقع ک درخواست دادم SNR از این رو ب اونرو شد از اون به بعد خراب. بیشتر از 3 مگ هم دیگه خطم جواب نمی ده!:n03: (حتی از سر خط ورودی به ساختمان تست کردم)
SNR رابطه مستقیم با پهنای باند داره هرچی پهنای باند بیشتر بشه SNR کمتر میشه.
برای من فعلا روی 36.6 هست. باید ببینم بعد از تغییر تعرفه چه مقدار میشه
واسه من سرعت از سرور ایرانی هم هنوز کمه.کلا درست میگید snr را دستکاری کردن واسه من یه مدت تا روی 9 هم اومد همه وسایل را تغییر دادیم از خود مخابرات هم سیم بیرون را اومدن درست کردن درست نشد.بعد که زنگ زدم 2020 اومد روی 15 تا17 . البته روزها تا 20 هم میاد قبلا بالای 28 بود ولی آپلودش روی 29.8 هست چه روز چه شب اینها فقط گند زدن و خرابکاری بلدن.فقط حروم خوری بلدن
فکر کنم بازم مقطعی بود، تقریبا دو سه هفته پیش بود که یه شب سرعت از سرور داخل بالا رفت و بازم بین 100 تا 200 تا سرعت دانلود داد
باید ببینم امشب چطور میشه.
azar2011
17-09-2015, 21:38
برا من تا ساعت 1:30 سرعت خوب بود بعد دو باره سرعت خراب شد
نُچ 30 تا بیشتر نشد واسه من چه داخلی چه خارجی
ho3in0861
19-09-2015, 23:16
اينترنت رايگان شبانه رو بايد جمعش كنند به نظرم كلا
ايراني جماعت جنبه اينترنت نامحدود نداره :/
azar2011
22-09-2015, 22:55
اينترنت رايگان شبانه رو بايد جمعش كنند به نظرم كلا
ايراني جماعت جنبه اينترنت نامحدود نداره :/
کجای دنیا اینترنت رو حجمی میفروشن؟
اینترنت باید نامحدود باشه چه روز چه شب
قیمت اینترنت نامحدود 1 گیگابیت در کشور رومانی
12 یورو معادل 40 هزارتومنه
اونوقت من برا اینترنت دومگ با حجم 50 گیگ ماهی 150 تومن پول به مخابرات میدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behrooz3229
23-09-2015, 00:14
کاملا درسته فرمایش شما. حضرات ترسشون از چیز دیگه ای هست با این وضعیت اینترنتی که درست کردن .
ho3in0861
23-09-2015, 23:34
اين ربطي به مخابرات يا شركتاي ديگه نداره
مشكل از زيرساخته كه پهناي باند كافي نداره
وگرنه مخابرات يا بقيه isp ها از خداشونه واسه رقابت و پول بيشتر دراوردن اينترنت نامحدود بدن به ملت,ولي خوب پهناي باندشو ندارن!
اين كه مديريت مخابرات تو بخش adsl ضعيفه درسته.
ولي گمون نكنم مخابرات و هيچ شركتي خلاف قراردادي كه باهاش ميبندين عمل كنه.
طبق قرارداد اگه شما اينترنت 2 مگ بگيري سرعت دانلودش 32 هم باشه حق اعتراض نداري!!
ولي خوب شركتاي خصوصي براي رضايت مشتري يجوري پهناي باندو مديريت ميكنن كه همه راضي باشن.پس بهتره بريد از شركتاي خصوصي اينترنت بگيريد واگر هم خطتون فيبره فعلا بيخيال adsl بشيد:n39:
azar2011
24-09-2015, 00:06
وگرنه مخابرات يا بقيه isp ها از خداشونه واسه رقابت و پول بيشتر دراوردن اينترنت نامحدود بدن به ملت,ولي خوب پهناي باندشو ندارن!
طبق قرارداد اگه شما اينترنت 2 مگ بگيري سرعت دانلودش 32 هم باشه حق اعتراض نداري!!
ولي خوب شركتاي خصوصي براي رضايت مشتري يجوري پهناي باندو مديريت ميكنن كه همه راضي باشن.پس بهتره بريد از شركتاي خصوصي اينترنت بگيريد واگر هم خطتون فيبره فعلا بيخيال adsl بشيد:n39:
مخابرات هم مقصره من قبلا ساتیا داشتم راضی بودم
شرکتهای خصوصی خیلی بهتر از مخابرات هستند
اما حالا به دلیل فیبر نوری مجبورم از مخابرات اینترنت بگیرم
من در خواست خط تلفن مسی کردم بم ندادن چون مخابرات انحصار طلبه هدفش اینه همه مجبور بشن از خودش اینترنت بخرن
نه وضعیت اینترنت رو درست میکنند نه خط مسی میدن از جای دیگه اینترنت بگیریم
حالت خوبه دوست عزیز ؟؟!!!
زیرساخت پهنای باند کافی نداره ؟!! LOL
تو همین فروما سرچ کنید دانلودر پیدا میکنید که با پارتی بازی و اینا پهنای باند گرفته با سرعت 60 مگابایت بر ثانیه نه مگابیت !!! داره برای مشتریاش دانلود میکنه و پول درمیاره !!:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 014-12%2F17220356550533629808.gif&hash=42925836a62f5b4230866f92dc996d86
اینا به یه دلایلی نمیخوان بیشتر از یه مقداری اینترنت و سرعت رو در اختیار مردم بذارن همین و الا افغانستان و عراق هم وضع پهنای باند اینترنتشون از ایران بهتره
از طرف دیگه وقتی دارن اینترنت به این آشغالی رو در اختیار مردم عادی میذارن و معادل قیمت اینترنت نامبر وان کشورهای پیشرفته از مردم پول میگیرن چه نیازیه که برن سراغ ارائه پهنای باند بالاتر ؟!
ho3in0861
24-09-2015, 02:40
حالت خوبه دوست عزیز ؟؟!!!
زیرساخت پهنای باند کافی نداره ؟!! LOL
تو همین فروما سرچ کنید دانلودر پیدا میکنید که با پارتی بازی و اینا پهنای باند گرفته با سرعت 60 مگابایت بر ثانیه نه مگابیت !!! داره برای مشتریاش دانلود میکنه و پول درمیاره !!:
لينك بدين تا ببينيم !!!
60 مگابايبت بر ثانيه؟يعني 480 مگابيت , كل شركت هاي خصوصي تو اراك روي هم پهناي باندشون اينقدر نيست
اگر هم كسي اين پهناي باندو داشته باشه زير ماهي 40-50 ميليون تومن در ماه هزينه ش نيست!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 014-12%2F17220356550533629808.gif&hash=42925836a62f5b4230866f92dc996d86
اینا به یه دلایلی نمیخوان بیشتر از یه مقداری اینترنت و سرعت رو در اختیار مردم بذارن همین و الا افغانستان و عراق هم وضع پهنای باند اینترنتشون از ایران بهتره
از طرف دیگه وقتی دارن اینترنت به این آشغالی رو در اختیار مردم عادی میذارن و معادل قیمت اینترنت نامبر وان کشورهای پیشرفته از مردم پول میگیرن چه نیازیه که برن سراغ ارائه پهنای باند بالاتر ؟!
اگر هم فرضا همچين چيزي وجود داشته باشه ربطي به مخابرات يا بقيه isp ها نداره , isp پهناي باند رو از زير ساخت ميگيره و با يه مبلغي سود كه از مشترك ميگيره و يه سري شرايط كه به مشترك گفته ميشه تقسيمش ميكنه بين مشتركينش,محدوديتي هم باشه از سمت زيرساخته كه يه سازمان دولتيه و پهناي باندو دراختيار شركت هاميذاره.و كلا پهناي باند گرونه تو ايران دليلش هم ممكنه بخاطر تحريم باشه يا دلايلي كه ما ازش خبر نداريم!
بعدش گيريم يه شركت يا دوشركت واسه سود بيشتر كم فروشي كنن به قول شما ,يعني اين همه isp داريم يعني هيچكدوم واسه رقابت دلشون نميخواد سرعت بالاتر بدن به مشترياشون؟!!!؟
ho3in0861
24-09-2015, 02:46
مخابرات هم مقصره من قبلا ساتیا داشتم راضی بودم
شرکتهای خصوصی خیلی بهتر از مخابرات هستند
اما حالا به دلیل فیبر نوری مجبورم از مخابرات اینترنت بگیرم
من در خواست خط تلفن مسی کردم بم ندادن چون مخابرات انحصار طلبه هدفش اینه همه مجبور بشن از خودش اینترنت بخرن
نه وضعیت اینترنت رو درست میکنند نه خط مسی میدن از جای دیگه اینترنت بگیریم
adsl مخابرات كلا همه چي از جمله سايت و امور مشتركين و پشتيبانيش داغونه/ اميدوارم با ظهور تكنولوژي هاي جديدوايرلس مثل 3g , 4g كلا نسل adsl و كابل ورچيده بشه
لينك بدين تا ببينيم !!!
60 مگابايبت بر ثانيه؟يعني 480 مگابيت , كل شركت هاي خصوصي تو اراك روي هم پهناي باندشون اينقدر نيست
اگر هم كسي اين پهناي باندو داشته باشه زير ماهي 40-50 ميليون تومن در ماه هزينه ش نيست!!
اگر هم فرضا همچين چيزي وجود داشته باشه ربطي به مخابرات يا بقيه isp ها نداره , isp پهناي باند رو از زير ساخت ميگيره و با يه مبلغي سود كه از مشترك ميگيره و يه سري شرايط كه به مشترك گفته ميشه تقسيمش ميكنه بين مشتركينش,محدوديتي هم باشه از سمت زيرساخته كه يه سازمان دولتيه و پهناي باندو دراختيار شركت هاميذاره.و كلا پهناي باند گرونه تو ايران دليلش هم ممكنه بخاطر تحريم باشه يا دلايلي كه ما ازش خبر نداريم!
بعدش گيريم يه شركت يا دوشركت واسه سود بيشتر كم فروشي كنن به قول شما ,يعني اين همه isp داريم يعني هيچكدوم واسه رقابت دلشون نميخواد سرعت بالاتر بدن به مشترياشون؟!!!؟
این اطلاعات ناب و گرانبها رو از کجا میاری شما ؟؟! کلا صحبتات خیلی شبیه صحبت های مسئولین داخل اخبار 20 و 30 !!
بیا این لینک تاپیک اون دانلودر
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چک کن شاید دارم خالی میبندم !
آره داره ماهیانه 50 میلیون میده تا نهایت ماهی 5 6 میلیون دربیاره !!
بحث مام مخابرات یا شرکت های خصوصی نیست به طور کلی چیزی که بدیهی و مشخصه اینه که ایران پهنای باند به مقدار کافی داره و اگر هم به فرض محال نداشته باشه به راحتی می تونه تهیه کنه و در اختیار ملت بذاره اصلا و ابدا اینترنت و پنای باند جزو اقلام تحریمی نیست،
سرعت عمومی ADSL فعلی نسبت به اونی که 7 8 سال پیش ارائه میشد تقذریبا هیچ پیشرفتی نداشته و کاملا پر واضحه که یک نیت عمدی و خط قرمز این وسط دخیله.
پهنای باند گرون ایران هم به همون دلیلیه که گاری های تولید داخل مث پراید و پژو قیمت بنزن !
ho3in0861
24-09-2015, 23:14
این اطلاعات ناب و گرانبها رو از کجا میاری شما ؟؟! کلا صحبتات خیلی شبیه صحبت های مسئولین داخل اخبار 20 و 30 !!
بیا این لینک تاپیک اون دانلودر
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چک کن شاید دارم خالی میبندم !
بحث مام مخابرات یا شرکت های خصوصی نیست به طور کلی چیزی که بدیهی و مشخصه اینه که ایران پهنای باند به مقدار کافی داره و اگر هم به فرض محال نداشته باشه به راحتی می تونه تهیه کنه و در اختیار ملت بذاره اصلا و ابدا اینترنت و پنای باند جزو اقلام تحریمی نیست،
سرعت عمومی ADSL فعلی نسبت به اونی که 7 8 سال پیش ارائه میشد تقذریبا هیچ پیشرفتی نداشته و کاملا پر واضحه که یک نیت عمدی و خط قرمز این وسط دخیله.
پهنای باند گرون ایران هم به همون دلیلیه که گاری های تولید داخل مث پراید و پژو قیمت بنزن !
دوست عزيز من خودم سروكارم با همين پهناي باند و اينترنته, يعني شغلم اينه و از هزينه و قيمت پهناي باند خبر دارم مث شما به 4 تا تاپيك و حرفاي كه از اين و اون شنيدم رو ملاك قرار نميدم.:n02:
من منكر اين نشدم كه زيرساخت پهناي باند كافي داره يا نداره فقط كل بحثم اينه كه كمي سرعت اينترنت و گرون بودنش همش تقصير مخابرات يا بقيه شركتا نيست چون اونا هم دارن پهناي باند رو گرون ميخرن! اوكي؟ ميگم همه تقصيرا رو نندازين گردن شركتاي اينترنتي.
من مثل شما از مسائل پشت پرده مملكت وخط قرمز هاي مملكت خبر ندارم چيزي كه باش سرو كار دارم رو بيان كردم!!
من قيمت اين مقدار پهناي باندرو تو ايران گفتم !! قيمتي كه زيرساخت ميده!! حالا كار ندارم فلان كس تو كدوم سايت چقدر سرعتشه!شما برو همين شركت گذرگاه يا رزنت يا ساتيا سوال كن هزينه 100 مگ پهناي باند ماهيانه چقدره, بهت ميگن
منم نگفتم حتما بخاطر تحريمه كه گرونه گفتم شايد علت ديگه اي هم داشته باشه كه ما ندونيم , برو بالا تر بخون
دوست عزيز من خودم سروكارم با همين پهناي باند و اينترنته, يعني شغلم اينه و از هزينه و قيمت پهناي باند خبر دارم مث شما به 4 تا تاپيك و حرفاي كه از اين و اون شنيدم رو ملاك قرار نميدم.:n02:
آره کاملا مشخصه سروکارت با پهنای بانده لازم نبود اشاره کنی !!! :n19:
مسائلی ازین قبیل انقد واضحه نیازی نیست جزو وزارت اطلاعات باشی که ازشون سردر بیاری ، دیگه الان هرکسی از وضعیت ADSL و سیاست اینا برای ارائه به مردم مطلع هست مگه اینکه بخوای خودتو بزنی به اون راه !
در کل به جای جا زدن از حرفای چندتا پست قبلت و اینکه بیای بگی من منظورم فلان و بهمان بود سعی کن دیگه توهماتتو تو این تاپیک تخلیه نکنی !
behrooz3229
25-09-2015, 01:11
بنظر میرسه دانلود رایگان امشب داره از حجم کم میکنه - حواستون باشه . جمعه 3-7-94 ساعت 1و24صبح
ho3in0861
25-09-2015, 02:34
.......................................
ho3in0861
25-09-2015, 02:44
آره کاملا مشخصه سروکارت با پهنای بانده لازم نبود اشاره کنی !!! :n19:
مسائلی ازین قبیل انقد واضحه نیازی نیست جزو وزارت اطلاعات باشی که ازشون سردر بیاری ، دیگه الان هرکسی از وضعیت ADSL و سیاست اینا برای ارائه به مردم مطلع هست مگه اینکه بخوای خودتو بزنی به اون راه !
در کل به جای جا زدن از حرفای چندتا پست قبلت و اینکه بیای بگی من منظورم فلان و بهمان بود سعی کن دیگه توهماتتو تو این تاپیک تخلیه نکنی !
توهماتمو؟
فعلا كه شما توهم توطئه زديكه آره من از مسئولين كشور و 20:30 هستم :n02:
نميدونم من از چي دفاع كردم كه انقدر ناراحت و عصبانيت كردم كه بولد ميكني متنتو برام!!از دولت يا مخابرات يا زيرساخت؟ :))
خودمو به كدوم راه زدم ميشه بفرمايين؟ من فقط مثل شما كه اطمينان كامل از مسائل و سياست هاي كشور داري صحبت نميكنم!! درمورد مسائل فني اين قضيه صحبت كردم كه باهاش سروكار داشتم و رو هوا هم چيزي نگفتم!!
من خودم اصلا از وضع اينترنت راضي نيستم ولي معتقدم اين اينترنت حجمي كم سرعت واسه 99 درصد مردم كشور كافيه و حتي زيادشونم هست , مردم بي فرهنگي كه دزدي وايفاي همسايه براي دانلود رو افتخار ميدونن !! (همين امروز صبح دونفر دزد كانكت بودن به مودمم !! :)) )
اينم اولين كامنتي بود كه گذاشتم.نميدونم زير كدوم قسمتش زدم !!:n02:
حالا شما باز برو بگرد يكيو پيدا كن كه سرعتش 1000 مگه تا بقيه رو قانع كني كه مشكل پهناي باند وجود نداره تو كشور!پهناي باند داريماا ولي زير ساخت ميده به آشناهاش :))))
وضعيت adsl
:n08:
اصلا يه سوال دارم ازت, به من بگو اينترنت 2 مگ شما مثلا بشه 50 مگ ميخواي مثلا چيكار كني باش ؟ انقلاب ميكنيد؟ نهايتش اينه كه چند گيگ فايل بيشتر دانلود كني , اونم فايلي كه صاحبش معمولا راضي نيست شما مفت و مجاني دانلودش كني!!مگه غير از اينه ؟! :n02: توهم نيست حقيقته !! يكم فكر كن بش
azar2011
25-09-2015, 03:29
بنظر میرسه دانلود رایگان امشب داره از حجم کم میکنه - حواستون باشه . جمعه 3-7-94 ساعت 1و24صبح
تایید میشه امشب دانلود نکنید تعجب کردم سرعتم خوبه الان ساعت سه ونیم بامداد من چک کردم دیدم داره گیگم کم میشه
azar2011
25-09-2015, 03:38
توهماتمو؟
اينترنت 2 مگ شما مثلا بشه 50 مگ ميخواي مثلا چيكار كني باش ؟ نهايتش اينه كه چند گيگ فايل بيشتر دانلود كني , اونم فايلي كه صاحبش معمولا راضي نيست شما مفت و مجاني دانلودش كني!!مگه غير از اينه ؟! :n02: توهم نيست حقيقته !! يكم فكر كن بش
این پارادوکس اخلاقی شما خیلی جالبه
دلسوز کپی رایت کمپانی های غربی هستید
اما از کم فروشی و گرانفروشی اینترنت به هموطناتون حمایت میکنید
همه که مثل شما مفتی دانلود نمیکنند
من cd key هر بازی رو 150 تا 200 تومن میخرم
اگه بخوام گیگی چهار تومن برای دانلود هزینه کنم هر بازی 400 تومن برام تموم میشه
behrooz3229
25-09-2015, 06:23
توهماتمو؟
فعلا كه شما توهم توطئه زديكه آره من از مسئولين كشور و 20:30 هستم :n02:
نميدونم من از چي دفاع كردم كه انقدر ناراحت و عصبانيت كردم كه بولد ميكني متنتو برام!!از دولت يا مخابرات يا زيرساخت؟ :))
خودمو به كدوم راه زدم ميشه بفرمايين؟ من فقط مثل شما كه اطمينان كامل از مسائل و سياست هاي كشور داري صحبت نميكنم!! درمورد مسائل فني اين قضيه صحبت كردم كه باهاش سروكار داشتم و رو هوا هم چيزي نگفتم!!
من خودم اصلا از وضع اينترنت راضي نيستم ولي معتقدم اين اينترنت حجمي كم سرعت واسه 99 درصد مردم كشور كافيه و حتي زيادشونم هست , مردم بي فرهنگي كه دزدي وايفاي همسايه براي دانلود رو افتخار ميدونن !! (همين امروز صبح دونفر دزد كانكت بودن به مودمم !! :)) )
اينم اولين كامنتي بود كه گذاشتم.نميدونم زير كدوم قسمتش زدم !!:n02:
حالا شما باز برو بگرد يكيو پيدا كن كه سرعتش 1000 مگه تا بقيه رو قانع كني كه مشكل پهناي باند وجود نداره تو كشور!پهناي باند داريماا ولي زير ساخت ميده به آشناهاش :))))
:n08:
اصلا يه سوال دارم ازت, به من بگو اينترنت 2 مگ شما مثلا بشه 50 مگ ميخواي مثلا چيكار كني باش ؟ انقلاب ميكنيد؟ نهايتش اينه كه چند گيگ فايل بيشتر دانلود كني , اونم فايلي كه صاحبش معمولا راضي نيست شما مفت و مجاني دانلودش كني!!مگه غير از اينه ؟! :n02: توهم نيست حقيقته !! يكم فكر كن بش
پاراگراف آخر حرفاتون واقعا نشون میده چقدر سطحی نگرانه دارید به افزایش سرعت اینترنت نگاه میکنید . در واقع دانلود چند گیگ بیشتر اخرین کاربردش هست . شما به کاربردهای قبل از آن اندیشه کنید .
crazyrobot
25-09-2015, 09:18
من یکی که گهگاه آموزش نرم اقزار میخوام بیگرم با این حجم باید نصف شب بلند بشم و بزارم دانلود اونوقت صبح ها سردرد دارم. نمیدونم چطوری میشه گفت که محدود یودن حجم بد نیست!
اصلا اون به کنار بدبختی اینه که هی هر روز من میرم تو پنل مخابرات ببینم ازم دزدی شده یا نه، آدم واسه ترافیک هم باید حرص بخوره؟ بعدش میگن امید به زندگی در ژاپن و بقیه کشورها انقدره و در ایران سن سکته به 30 سال رسیده.
ویرایش:
دیشب ازم 3 گیگ کم شده اونم در صورتی که در ریزکارکرد خبری نیست!
ho3in0861
25-09-2015, 10:06
پاراگراف آخر حرفاتون واقعا نشون میده چقدر سطحی نگرانه دارید به افزایش سرعت اینترنت نگاه میکنید . در واقع دانلود چند گیگ بیشتر اخرین کاربردش هست . شما به کاربردهای قبل از آن اندیشه کنید .
نمیدونم شاید شماهم جزو اون یه درصد باشی من منکرش نیستم [emoji106]
ولی اون ۹۹ درصدی که من هرروز باهاشون سروکاردارم متاسفانه، استفاده ی خاصی جز تلگرم و اینستاگرم از نت نداشتن و همیشه هم سرعت بالاتر میخوان !
ho3in0861
25-09-2015, 10:15
این پارادوکس اخلاقی شما خیلی جالبه
دلسوز کپی رایت کمپانی های غربی هستید
اما از کم فروشی و گرانفروشی اینترنت به هموطناتون حمایت میکنید
همه که مثل شما مفتی دانلود نمیکنند
من cd key هر بازی رو 150 تا 200 تومن میخرم
اگه بخوام گیگی چهار تومن برای دانلود هزینه کنم هر بازی 400 تومن برام تموم میشه
من از چیزی حمایت نکردم به جون خودم! یه درصد از مردم هم هستن که مثل شما استفاده درست میکنن و حقشون سرعت بالاست!! [emoji4] ولی قبول کنید کمتر کسی فرهنگ استفاده از اینترنتو داره تو ایران.
۹۹٪ دانلودا تو ایران = دزدی ،حالا چه از غربی یا داخلی .
آهان حالا یعنی شما میخوای بگی تا حالا بازی یا آهنگ یا فیلمیو مجانی دانلود نکردی دیگه؟ اگه جوابت مثبته من کل حرفامو پس میگیرم!
مطمئن باشید تو کشورایی هم که اینترنت پرسرعته و ارزون انقدر دزدی راحت نیست برای کاربرای اینترنت!!فرهنگ استفادشم دارن.
navid_fo
25-09-2015, 10:31
من از چیزی حمایت نکردم به جون خودم! یه درصد از مردم هم هستن که مثل شما استفاده درست میکنن [emoji4] ولی قبول کنید کمتر کسی فرهنگ استفاده از اینترنتو داره تو ایران.
آهان حالا یعنی شما میخوای بگی تا حالا بازی یا آهنگ یا فیلمیو مجانی دانلود نکردی دیگه؟ اگه جوابت مثبته من کل حرفامو پس میگیرم!
مطمئن باشید تو کشورایی هم که اینترنت پرسرعته و ارزون انقدر دزدی راحت نیست برای کاربرای اینترنت!!فرهنگ استفادشم دارن.
سلام
انقد نزاشتن دانلود کنیم از یه ور میزنه بیرون دیگه همش با دیال آپ بودیم خوشگل 5 سال عقب تریم از هر جایی دیگه
وقتی آدم 5 سال یه چیزو ببینه نداشته باشه همین میشه آخرش
غیره اینه؟!
ho3in0861
25-09-2015, 10:34
سلام
انقد نزاشتن دانلود کنیم از یه ور میزنه بیرون دیگه همش با دیال آپ بودیم خوشگل 5 سال عقب تریم از هر جایی دیگه
وقتی آدم 5 سال یه چیزو ببینه نداشته باشه همین میشه آخرش
غیره اینه؟!
درست میگی از همه نظر عقبیم،ولی این توجیه مناسبی واسه دزدی نیست ،اونقدری که فایل دزدی رو وبسایتای فارسی هست باهاش میشه کل اینترنت جهانیو خرید :)) اینم باید قبول کرد.
25-09-2015, 10:37
من یکی که گهگاه آموزش نرم اقزار میخوام بیگرم با این حجم باید نصف شب بلند بشم و بزارم دانلود اونوقت صبح ها سردرد دارم. نمیدونم چطوری میشه گفت که محدود یودن حجم بد نیست!
اصلا اون به کنار بدبختی اینه که هی هر روز من میرم تو پنل مخابرات ببینم ازم دزدی شده یا نه، آدم واسه ترافیک هم باید حرص بخوره؟ بعدش میگن امید به زندگی در ژاپن و بقیه کشورها انقدره و در ایران سن سکته به 30 سال رسیده.
ویرایش:
بنده هم دیشب بیدار بودم و ساعت 4 بود که متوجه کم شدن ترافیک شدم و دانلود رو قطع کردم. فکر میکنم 1.5 گیگ کم شد
نکته فوق العاده جالب میدونید چیه، دیشب که خواستم سیستم رو خاموش کنم و بخوابم ترافیک دقیقا 2.5 گیگ باقی مونده بود!
همین الان که سیستم رو روشن و پنل رو نگاه کردم 2.49 بود به تب ریزمصرف رفتم و برگشتم (در حد یک کلیک 1 ثانیه ایی) ترافیک شد 2.48 !
اخه چجوری در یک ثانیه 10 مگ سیستم من دانلود و اپلود کرد ، یعنی خنده دار و مضحکه وضعیت مون.
navid_fo
25-09-2015, 10:40
درست میگی از همه نظر عقبیم،ولی این توجیه مناسبی واسه دزدی نیست ،اونقدری که فایل دزدی رو وبسایتای فارسی هست باهاش میشه کل اینترنت جهانیو خرید :)) اینم باید قبول کرد.
فک می کنی فرهنگ چی جوری باید ساخته شه؟!
وقتی من (نوعی) پول غذای شب بچمو ندارم در بیارم به نظرت الان میرم پول میدم واسه یه چیزی که مفت میتونم بدستش بیارمش؟!
ببین اونی که شما میگی باید همه شرایط با هم جلو بره آروم آروم نه اینکه یک 100 سمته زندگیمون ترکیده بعدش بیایم روی جزء های فرعی متمرکز شیم
ببین اول همونایی که الان رعایت می کنن چی شد که این جوری شدش؟!
اول کیفیت زندگی خوب شد بعدش فرهنگش یا اول فرهنگش بعدش کیفیت
حالا اگه اول کیفیت زندگی خوب شد کی خوبش کردش؟
قوانین چی بودش؟
مساله به این راحتیا نیست ریشه ای ریشه ایی
ho3in0861
25-09-2015, 10:43
ویرایش:
آدم این پنل رو میبینه خندش میگیره انقدر که بیخود طراحی شده.مخابرات اگه دو دهم درصد درامد یک ماهشو خرج درست کردن اکانتینگ و سایتش میکرد الان وضعیتش اینطور نبود. اینا میبینن ملت به نت احتیاج دارن دیگه پشتیبانی تعطیل.فقط پول میخوان بگیرن از ملت.درضمن اگه یکی از شرکتای خصوصی انقدر ازش شکایت میشد تو تنظیم مقررات صد دفعه آبروشو میبردن تو همه جا.ولی نمیدونم چرا به این مخابرات لعنتی کاری ندارن
ho3in0861
25-09-2015, 10:46
فک می کنی فرهنگ چی جوری باید ساخته شه؟!
وقتی من (نوعی) پول غذای شب بچمو ندارم در بیارم به نظرت الان میرم پول میدم واسه یه چیزی که مفت میتونم بدستش بیارمش؟!
ببین اونی که شما میگی باید همه شرایط با هم جلو بره آروم آروم نه اینکه یک 100 سمته زندگیمون ترکیده بعدش بیایم روی جزء های فرعی متمرکز شیم
ببین اول همونایی که الان رعایت می کنن چی شد که این جوری شدش؟!
اول کیفیت زندگی خوب شد بعدش فرهنگش یا اول فرهنگش بعدش کیفیت
حالا اگه اول کیفیت زندگی خوب شد کی خوبش کردش؟
قوانین چی بودش؟
مساله به این راحتیا نیست ریشه ای ریشه ایی
به نظر منم مسئله ریشه ایه و با افزایش سرعت اینترنت ممکنه حتی وضعیت فرهنگ بدتر هم بشه. سالها هم طول میکشه تا درست بشه...
behrooz3229
25-09-2015, 11:04
گفته بودم داره از ترافیک کم میشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- شاید رایگان کلا تعطیل کردن ؟!
بنده هم دیشب بیدار بودم و ساعت 4 بود که متوجه کم شدن ترافیک شدم و دانلود رو قطع کردم. فکر میکنم 1.5 گیگ کم شد
نکته فوق العاده جالب میدونید چیه، دیشب که خواستم سیستم رو خاموش کنم و بخوابم ترافیک دقیقا 2.5 گیگ باقی مونده بود!
همین الان که سیستم رو روشن و پنل رو نگاه کردم 2.49 بود به تب ریزمصرف رفتم و برگشتم (در حد یک کلیک 1 ثانیه ایی) ترافیک شد 2.48 !
اخه چجوری در یک ثانیه 10 مگ سیستم من دانلود و اپلود کرد ، یعنی خنده دار و مضحکه وضعیت مون.
ویرایش:
خیلی جالبه - حجمی که امروز صبح کم شده اصلا تو ریز کار کرد نشون داده نمیشه .
دوستان دیگه هم خواهشا چک کنند ببینند تو ریز کارکرد حجمی که از جمعه 3-7-94 ساعت 01:00 به بعد کم شده رو نشون میده یا نه :
azar2011
25-09-2015, 12:02
من از چیزی حمایت نکردم به جون خودم! یه درصد از مردم هم هستن که مثل شما استفاده درست میکنن و حقشون سرعت بالاست!! [emoji4] ولی قبول کنید کمتر کسی فرهنگ استفاده از اینترنتو داره تو ایران.
من تا جایی که امکانش باشه محصولات رو اورجینال خریداری میکنم هم به خاطر حمایت از تولیید کننده هم به خاطر اینکه نرم افزار ها و بازی های کرک شده اکثرا باگ دارن و قابلیت انلاین شدن ندارن
دانلود غیر قانونی همه جای دنیا وجود داره شما یه vps از کشور رومانی یا المان فرانسه روسیه .... کرایه کن به راحتی هر اثری رو میتونی بدون پرداخت حقوق مولف دانلود کنی
در ضمن تو سایر کشورها به همراه اینترنت نامحدود تلوزیون کابلی هم میدن که فیلم سریال پخش میکنه
دانلود اثار بدون اجازه صاحب اثر ربطی به گرون فروشی اینترنت توسط مخابرات نداره
مگه مخابرات وقتی اینترنت رو هزاران برابر قیمت واقعیش می فروشه مابه التفاوت رو به صاحب اثر و کمپانی های تولیید کننده محتوا میده؟
البته اگه قیمت اینترنت واقعی و ارزون بشه افراد بیشتری حقوق مولف رو پرداخت میکنند
بسیاری از فایل های روی اینترنت اصلا کپی رایت ندارند و دانلودشون آزاده
شما به اون دانشجویان بدبختی فکر کن که باید روزی چند گیگ از یوتوب فیلم اموزشی برای کارهای پژوهشی دانلود کنه
الان مثلا مردم کره جنوبی که بالاترین سرعت اینترنتو دارن باهاش انقلاب کردن ؟!! یا اینکه با سرعت 100MB/s فقط ژورنال علمی دانلود میکنن ؟!!
داشتن یه اینترنت با کیفیت و سرعت بالا حق هر ملتیه این که چه استفاده ای میکنه یه مسئله شخصیه و به کسی ارتباطی نداره.
مسئله کپی رایتم اینقدر راجع بش بحث شده که دیگه حالمون داره بهم میخوره
کپی رایت بطور کلی در کشور ما رعایت نمیشه حتی در رده های بالا مردم که به کنار ، خود صدا و سیما هر ساله فیلمهای هالیوودی رو از همین طریق Piracy تهیه میکنه و با وقاحت تمام داستان و محتواشم تغییر میده از شبکه های ملی مون پخش میکنه !!
داخل مغازه هامون ویندوز و سایر محصولات کرک شده بدون هیچ مشکلی فروش میره اونوقت الان تو انتظار داری منه شهروند کپی رایت رعایت کنم ؟؟!!
مثلا الان وقتی فلان فیلم جدید اکران میشه در شرایطی که در سینماهای ایران قابلیت اکران نداره من باید چطوری اون فیلمو تهیه کنم ؟! وقتی روی DVD و Blu-ray ریلیز میشه برم از آمازون تهیه کنم ؟ آمازون آیا به ایران ارساال داره ؟!! به فرضم بشه قیمت نهایی برای من چقد تموم میشه ؟!!
در ضمن Piracy و دانلود غیرقانونی در تمام دنیا وجود داره و به هیچ عنوان فقط مختص ایران نیست
توجه تون رو جلب میکنم به ادرس IP سیدرهای یه تورنت شامل محتوای کپی رایت : ( به پرچم ها دقت کنید ! )
دوست عزیز چرند گویی شما تا کجا ؟!!:n38:
azar2011
25-09-2015, 12:16
برا منم الکی گیگ کم می کنه زمانی که ساتیا داشتم ماهی 10 گیگ مصرف میشد الان شده ماهی 50 گیگ هیچ تغییری هم تو مصرفم ندادم
25-09-2015, 13:13
والا با پشتیبانی صحبت کردم گفتن ریزمصرف مشکل داره، و تا فردا چک کنید درست میشه و گیگ پریده هم برمیگرده!
ساعات رایگان هم همچنان باقی ست.
مسئله بعدی (میون صحبت هاتون) ، نمیدونم چرا وقت صرف بحث کردن تو این زمینه های کلی میکنید، اصلا قباحت داره انگار به ریش خودمون میخندیم
وقتی انرژی صرف میکنیم و درباره مزخرف بودن سیستم اینترنت ایران دست به کیبورد میشیم.
ho3in0861
25-09-2015, 15:15
الان مثلا مردم کره جنوبی که بالاترین سرعت اینترنتو دارن باهاش انقلاب کردن ؟!! یا اینکه با سرعت 100MB/s فقط ژورنال علمی دانلود میکنن ؟!!
داشتن یه اینترنت با کیفیت و سرعت بالا حق هر ملتیه این که چه استفاده ای میکنه یه مسئله شخصیه و به کسی ارتباطی نداره.
مسئله کپی رایتم اینقدر راجع بش بحث شده که دیگه حالمون داره بهم میخوره
کپی رایت بطور کلی در کشور ما رعایت نمیشه حتی در رده های بالا مردم که به کنار ، خود صدا و سیما هر ساله فیلمهای هالیوودی رو از همین طریق Piracy تهیه میکنه و با وقاحت تمام داستان و محتواشم تغییر میده از شبکه های ملی مون پخش میکنه !!
داخل مغازه هامون ویندوز و سایر محصولات کرک شده بدون هیچ مشکلی فروش میره اونوقت الان تو انتظار داری منه شهروند کپی رایت رعایت کنم ؟؟!!
مثلا الان وقتی فلان فیلم جدید اکران میشه در شرایطی که در سینماهای ایران قابلیت اکران نداره من باید چطوری اون فیلمو تهیه کنم ؟! وقتی روی DVD و Blu-ray ریلیز میشه برم از آمازون تهیه کنم ؟ آمازون آیا به ایران ارساال داره ؟!! به فرضم بشه قیمت نهایی برای من چقد تموم میشه ؟!!
در ضمن Piracy و دانلود غیرقانونی در تمام دنیا وجود داره و به هیچ عنوان فقط مختص ایران نیست
توجه تون رو جلب میکنم به ادرس IP سیدرهای یه تورنت شامل محتوای کپی رایت : ( به پرچم ها دقت کنید ! )
دوست عزیز چرند گویی شما تا کجا ؟!!:n38:
همه جای دنیا میدزدن پس شمام بدزد.[emoji23] همین کار شما تو کره جرمه.کافیه بفهمن تا بیان دستگیرت کنن. نمیدونم چیه ایران شبیه کره است که مقایسه میکنی.
این که همه جا غیر قانونی دانلود میشه توجیه مناسبی نیست،چون همه جا جرمه ولی ایران نه،پس مقایسه ت اشتباهه.
شما هر وقت حاضر شدی پول ویندوز یا فوتوشاپ یا فیلم مورد نظرتو به نرخ جهانی پرداخت کنی(مثل اروپا یا آمریکا یا کره) اونوقت بیا در مورد تعرفه جهانی اینترنت وحق و حقوق مردم صحبت کن. والسلام[emoji4]
azar2011
25-09-2015, 15:55
همه جای دنیا میدزدن پس شمام بدزد.[emoji23] همین کار شما تو کره جرمه.کافیه بفهمن تا بیان دستگیرت کنن. نمیدونم چیه ایران شبیه کره است که مقایسه میکنی.
این که همه جا غیر قانونی دانلود میشه توجیه مناسبی نیست،چون همه جا جرمه ولی ایران نه،پس مقایسه ت اشتباهه.
شما هر وقت حاضر شدی پول ویندوز یا فوتوشاپ یا فیلم مورد نظرتو به نرخ جهانی پرداخت کنی اونوقت بیا در مورد تعرفه جهانی اینترنت وحق و حقوق مردم صحبت کن. والسلام[emoji4]
شما این بحث رو پیش کشیدین که تو کشورهایی که اینترنت ارزونه نمیشه دانلود غیر قانونی کرد
این سایت تورنت اسیایی اکثر آپلودر هاش از کره هستند
درضمن کسی که پول میده فیلم میخره نسخه بی کیفیت ریپ شدن 700 مگابایتی نگاه نمیکنه
تو ایران هزینه دانلود یه فیلم 4k صد برابر هزینه کپی رایتش مشه
در ضمن جوری از مخابرات حمایت میکنید انگار وقتی مخابرات اینترنت رو هزاران برابر گرونتر میفروشه این پول رو به مایکروسافت میده:n02:
رابطه اینترنت ایران با کمپانی مایکروسافت رو نفهمیدم !
خیلی از کسایی که اینترنت استفاده میکنند گیمر هستند و مجبور هستند اورجینال بخرن تا بتونند انلاین بازی کنند
ho3in0861
25-09-2015, 16:01
من تا جایی که امکانش باشه محصولات رو اورجینال خریداری میکنم هم به خاطر حمایت از تولیید کننده هم به خاطر اینکه نرم افزار ها و بازی های کرک شده اکثرا باگ دارن و قابلیت انلاین شدن ندارن
دانلود غیر قانونی همه جای دنیا وجود داره شما یه vps از کشور رومانی یا المان فرانسه روسیه .... کرایه کن به راحتی هر اثری رو میتونی بدون پرداخت حقوق مولف دانلود کنی
در ضمن تو سایر کشورها به همراه اینترنت نامحدود تلوزیون کابلی هم میدن که فیلم سریال پخش میکنه
دانلود اثار بدون اجازه صاحب اثر ربطی به گرون فروشی اینترنت توسط مخابرات نداره
مگه مخابرات وقتی اینترنت رو هزاران برابر قیمت واقعیش می فروشه مابه التفاوت رو به صاحب اثر و کمپانی های تولیید کننده محتوا میده؟
البته اگه قیمت اینترنت واقعی و ارزون بشه افراد بیشتری حقوق مولف رو پرداخت میکنند
بسیاری از فایل های روی اینترنت اصلا کپی رایت ندارند و دانلودشون آزاده
شما به اون دانشجویان بدبختی فکر کن که باید روزی چند گیگ از یوتوب فیلم اموزشی برای کارهای پژوهشی دانلود کنه
بله همه جا این قضیه وجود داره ولی خودتونم دارین میگین غیرقانونی! اینجا از این خبرا نیست، قانونی وجود نداره تو این قضیه.
.........
من درمورد استفاده اکثریت صحبت کردم . حالا شاید اقلیتی مثل شما باشن که فایل دزدی دانلود نکنن... ! یا تعداد اندکی دانشجو باشن که استفاده شون درست باشه.
کاری که اشتباهه اشتباهه حالا چه توسط کاربر انجام بشه یا مخابرات. من از کارای مخابرات یا زیرساخت طرفداری نکردم.
شما چند نفر رو دیدی واسه یه فایل Pdf کتاب که حجمی هم نداره حاضرباشه پول بده تو این مملکت؟مطمئنم یک در صد نفر هم نبوده که اون هم کارش خیلی ضروری بوده .بعد اینا حاضرن بعنوان مثال یک میلیون تومن پول یه نرم افزار رو بدن؟پس حمایت از حقوق تولید کننده ربطی به سرعت و قیمت اینترنت نداره.
ho3in0861
25-09-2015, 16:11
شما این بحث رو پیش کشیدین که تو کشورهایی که اینترنت ارزونه نمیشه دانلود غیر قانونی کرد
این سایت تورنت اسیایی اکثر آپلودر هاش از کره هستند
درضمن کسی که پول میده فیلم میخره نسخه بی کیفیت ریپ شدن 700 مگابایتی نگاه نمیکنه
تو ایران هزینه دانلود یه فیلم 4k صد برابر هزینه کپی رایتش مشه
در ضمن جوری از مخابرات حمایت میکنید انگار وقتی مخابرات اینترنت رو هزاران برابر گرونتر میفروشه این پول رو به مایکروسافت میده:n02:
رابطه اینترنت ایران با کمپانی مایکروسافت رو نفهمیدم !
من نمیگم تو اون کشورا دانلود غیرقانونی وجود نداره،گفتم به راحتی اینجا نیست(خودتم دورش خط کشیدی!!!)،هست ولی اگه انجام بدی و بفهمن دولت مجرم میشناست!
بذار با یه مثال بگم بهت،
الان تو کشور ما دزدی غیر قانونیه ولی اگه چیزی بدزدی و نفهمن که چیزی دزدیدی که کسی کار باهات نداره،ولی اگه بفهمن جریمه ات میکنن. خوب؟ اونجا هم همینه ولی تو فضای اینترنت.
من گرون بودن نت مخابرات رو به مایکروسافت ربط دادم ؟!! من به اون دوستمون گفتم اگه خیلی درگیر اینین که نتمون مثل بقیه دنیا باشه بیاین بقیه چیزاتونم مثل بقیه دنیا کنید!
درضمن شما برو کامنتای منو از اول تاپیک بخون دارم از مخابرات انتقاد میکنم.
شما هر وقت حاضر شدی پول ویندوز یا فوتوشاپ یا فیلم مورد نظرتو به نرخ جهانی پرداخت کنی(مثل اروپا یا آمریکا یا کره) اونوقت بیا در مورد تعرفه جهانی اینترنت وحق و حقوق مردم صحبت کن. والسلام[emoji4]
مهندس ! من توی پست قبلم گفتم الان داخل خیلی از کشورهای پیشرفته که تازه درآمد خیلی خوبیم دارن و اینترنت های پرسرعتی زیر دستشونه من جمله آمریکا هم داره Piracy انجام میشه پس اینکه یه عده همچین استفاده ای میکنن دلیل نمیشه که اینترنت افتضاح کشورو توجیح کنیم بگیم همینه حقشون !! نمیدونم میتونی جمله رو بخونی و بفهمی ؟؟ :n06:بعید میدونم !
وقتی میگم مث مسولین تو اخبار 20 و 30 صحبت میکنی برای همینه !
آقایون میان میگن قیمت بنزین باید جهانی بشه بعله درست اما وقتی حقوق ماهیانه کارمند X هم جهانی بشه ، حکایت همین مثله که میگن به ریال حقوق بگیرید به دلار خرج کنید.
مهندس !
قیمت اقلامی مث ویندوز و فیلم و غیره با استانداردهای درآمد متوسط همون کشورها تعیین میشه نه ایران ! اگه ویندوز داخل آمریکا 200 دلاره میانگین درآمد یه آمریکایی در بدترین شرایط بالای 5000 دلار در ماهه، قیمت پک کامل ادوبی 1000 دلاره در مورد سایر کشورهای پیشرفته دیگه هم همین امر صادقه نه ایران که ارزش پولش توی جهان آخره
پس مقایسه های احمقانه تون رو جمع کنید
توصیه دوستانه بهت دارم فقط یه مقدار خوبه گاهی اوقات از مغزتم استفاده کنی مطمئن باشه ضرر نداره ؟!
دیگه ام پست منو کوت نکن آدم وقتش خیلی با ارزش تر از اونیه که بیاد جفنگیات شمارو بخونه !!
azar2011
25-09-2015, 16:26
بله همه جا این قضیه وجود داره ولی خودتونم دارین میگین غیرقانونی! اینجا از این خبرا نیست، قانونی وجود نداره تو این قضیه.
.........
من درمورد استفاده اکثریت صحبت کردم . حالا شاید اقلیتی مثل شما باشن که فایل دزدی دانلود نکنن... ! یا تعداد اندکی دانشجو باشن که استفاده شون درست باشه.
کاری که اشتباهه اشتباهه حالا چه توسط کاربر انجام بشه یا مخابرات. من از کارای مخابرات یا زیرساخت طرفداری نکردم.
شما چند نفر رو دیدی واسه یه فایل Pdf کتاب که حجمی هم نداره حاضرباشه پول بده تو این مملکت؟مطمئنم یک در صد نفر هم نبوده که اون هم کارش خیلی ضروری بوده .بعد اینا حاضرن بعنوان مثال یک میلیون تومن پول یه نرم افزار رو بدن؟پس حمایت از حقوق تولید کننده ربطی به سرعت و قیمت اینترنت نداره.
تو اراک 130 هزارتا دانشجو داریم مشکل یکی دو نفر نیست مشکل عمومی
حتی اگه یک نفر هم مشکل داشته باشه باید مشکلش رو حل کنند
در ضمن این به ما ربطی نداران بقیه چه استفاده ای از اینترنت می کنند
شما یه سری به سایتهای دانلود کتاب بزن بعضی کتاب ها رو لینک دانلود نذاشته به خاطر اینکه ناشر اجازه نداده
سریال های تلوزیونی لینک پرداخت انلاین هم گذاشتن برای کسانی که نسخه دانلودی استفاده میکنند
من سریال شاهگوش رو دانلود کردم در کنارش پولش رو به حساب تهیه کننده اش واریز کردم
ho3in0861
25-09-2015, 16:49
تو اراک 130 هزارتا دانشجو داریم مشکل یکی دو نفر نیست مشکل عمومی
حتی اگه یک نفر هم مشکل داشته باشه باید مشکلش رو حل کنند
در ضمن این به ما ربطی نداران بقیه چه استفاده ای از اینترنت می کنند
شما یه سری به سایتهای دانلود کتاب بزن بعضی کتاب ها رو لینک دانلود نذاشته به خاطر اینکه ناشر اجازه نداده
سریال های تلوزیونی لینک پرداخت انلاین هم گذاشتن برای کسانی که نسخه دانلودی استفاده میکنند
من سریال شاهگوش رو دانلود کردم در کنارش پولش رو به حساب تهیه کننده اش واریز کردم
ماکه هرکیو تو این تاپیکا دیدیم دنبال دانلود فایل کپی از تورنت و این کارای غیراخلاقی بود.تا این بحث پیش اومد همه شدن فرهیخته و پژوهشگر[emoji15] . ملت پژوهشگرمون نمیدونم چرا ۲ ۳گیگ دانلود شبانه راضیش نمیکنه پژوهشاش هم هیچوقت تموم نمیشه.
حالا اینکه چند درصد دانشجو هامون از اینترنت تا حالا سرجمع چند دقیقه استفاده ی پژوهشی کردن بماند.
تموم مشکل دانش و پژوهش کشور هم بخاطر سرعت نته.سرانه ی مطالعمون که یک دهم آمار جهانم نیست.
شما هم تاحالا فایل کپی دانلود نکردی.
اون دوست عقل کل اقتصاد وسیاست هم با مقایسه قیمت بنزین و ویندوز حجت رو بر همه تمام کرد!![emoji23]
درکل منو قانع کردین مرسی دیگه حرفی ندارم
azar2011
25-09-2015, 17:17
مشکل اینجاست من شبی یک گیگ هم نمی تونم دانلود کنم یک ماهه دارم بازی کمبات رو دانلود میکنم فقط 12 تا پارتش دانلود شده 30 تا پارت دیگش باقی مونده
شما تایپیک تعرفه و سرعت اینترنت رو منحرف کردی به مسائله کپی رایت
در مورد کپی رایت تو این تایپیک میتونید بحث کنید
یادش بخیر پارسال که ساتیا داشتم فایل های 600 گیگ دانلود میکردم الان اینترتم شده مثل دیال اپ مخابرات ذلیلمون کرد
حجم دزدی و کم کردن سرعت را ،رسوندن به دانلود غیرقانونی خیلی هنر میخواد!
یادمه خود مخابرات اراک یه سایت دانلود غیرقانونی(warez) گذاشته بود یه سری لینک هاش هم پول بابت دانلود میگرفت! که من تا گفتم سایته اینطوره از دسترس خارج شد!
شما حرص استکبار را نخور! :) حرص استکبار داخلی هم نخور!
دوما خودم را میگم من فایلی دانلود کنم چطور بشه نگه دارم.شیفت +دیلیت میشه.اگرم بخوام نگه دارم دوباره باید هزینه کرد که منطقی نیست هزینه کرد لااقل برای من
خیلی جالبه - حجمی که امروز صبح کم شده اصلا تو ریز کار کرد نشون داده نمیشه .
دوستان دیگه هم خواهشا چک کنند ببینند تو ریز کارکرد حجمی که از جمعه 3-7-94 ساعت 01:00 به بعد کم شده رو نشون میده یا نه :
+تایید میشه
amin_g_p
25-09-2015, 22:38
ماکه هرکیو تو این تاپیکا دیدیم دنبال دانلود فایل کپی از تورنت و این کارای غیراخلاقی بود.تا این بحث پیش اومد همه شدن فرهیخته و پژوهشگر[emoji15] . ملت پژوهشگرمون نمیدونم چرا ۲ ۳گیگ دانلود شبانه راضیش نمیکنه پژوهشاش هم هیچوقت تموم نمیشه.
حالا اینکه چند درصد دانشجو هامون از اینترنت تا حالا سرجمع چند دقیقه استفاده ی پژوهشی کردن بماند.
تموم مشکل دانش و پژوهش کشور هم بخاطر سرعت نته.سرانه ی مطالعمون که یک دهم آمار جهانم نیست.
شما هم تاحالا فایل کپی دانلود نکردی.
اون دوست عقل کل اقتصاد وسیاست هم با مقایسه قیمت بنزین و ویندوز حجت رو بر همه تمام کرد!![emoji23]
درکل منو قانع کردین مرسی دیگه حرفی ندارم
این تاپیک که بحثش اینترنت استان هست ولی در جواب باید بگم کسی که کنسول بازی می گیره مثلا ایکس باکس وان و پی اس 4 حالا می خواد آنلاین بازی بخره آپدیت کنه و ... باید کلی هزینه اینترنت کنه که اصلا درست نیست. در مورد تعیین قیمت نرم افزار، سخت افزار و فیلم و بازی معمولا بر اساس منطقه و کشور عرضه شده تعیین می شه و همه جا یکسان نیست. همون طور که درآمد ها و شرایط زندگی یکسان نیست. مشکل پایرسی هم مشکل جهانی هست و فقط مربوط به ما نمی شه یه نگاهی به آمار دانلود غیر قانونی یک فیلم مطرح بیندازید متوجه می شوید و اصلا شروع این حرکت از ایران نیست اونور یک نفر می خره یا کرایه می کنه یا ... کپی، ریپ و انتشار. چینی ها که غوغا می کنند روسی ها در طرف دیگر و ... نرم افزارها و بازی ها به دست چه کشورهایی هک و کرک و عرضه می شه!
قرار نیست محدود کردن اینترنت جلوی پایرسی را بگیره یا افزایش سرعت لزوما پایرسی را افزایش بده. اگر من اینترنت نامحدود و با سرعت خوب داشته باشم بیشتر جلب این موارد می شم اکانت اسپاتی فای یا کنسول بازی جدید یا آنلاین فیلم کرایه کنم یا آی پی تی وی یا ذخیره و پردازش ابری ...
یه بحث دیگه ای هم در ارتباط با 3G و 4G مطرح شد که البته گرونترین نوع اینترنت خارج از ایران اینترنت همراه هست و اینترنت کابلی راحت ترین و مناسب ترین وسیله دسترسی به اینترنت و تلویزیون.
من خودم یه مدت اینترنت نامحدود مخابرات با سرعت 4 مگ تا زمان تنزل به 8 کیلو بایت داشتم و واقعا فرهنگ استفاده ام در اون مدت سرعت بالا به کلی تغییر کرد. پس از تغییر نت به محدود تلویزیون هوشمند 80 درصد قابلیت هاش تعطیل. بازی آنلاین به دلیل حجم بالای آپدیت ها تعطیل. خواب شب نا منظم ، ویدیوی آنلاین مگر شب بیداری! اشتراک ذخیره ابری تعطیل، موسیقی و رادیو آنلاین تعطیل و ...
گند زدن دوباره! آقای مچکریم تو مصاحبش میگه پهنای باند سه برابر شده نمیگه سرعتا نصف میشه!حالا هم که جناب ارتباطات هم بنظر تشریف بردن نیویورک! پُز پهنای باند بدن
Ehsan+2010
26-09-2015, 04:49
شانس آوردم پرییشب چک کردم دیدم داره از حجم روزانم کم میکنه!آخه سرعت شبانه نهایت 60تا بود اما پریشب داشت با 200 تا دانلود میکرد!دیروز هرچی زنگیدم مخابرات ازبس خطاش شلوغ بود نشد چنتا فحش بارشون کنم دزدای عوضی؛
azar2011
26-09-2015, 09:13
دیروز این تبلیغ رو دیدم
50روز50گیگ فقط 5000تومان
جشنواره عیدانه رزنت :
سرعت 16 مگابیت /12گیگابایت ترافیک/ یکساله 24000 تومان
سرعت 16 مگابیت /50گیگابایت ترافیک/50 روزه 5000 تومان
سرعت 16 مگابیت /3 گیگابایت ترافیک/ششماهه 18000 تومان
تلفن 32217551-32217552-32214666-32214555-32214388
خیابان ملک بعد از 17 متری روبروی بانک سامان ساختمان سیمرغ طبقه سوم
26-09-2015, 14:49
دوستان خواستم اطلاع بدم حجم کم شده بنده از دالندو رایگان برگشت شما هم چک کنید اگه نشده حتما پیگیری کنید
crazyrobot
26-09-2015, 17:43
دوستان خواستم اطلاع بدم حجم کم شده بنده از دالندو رایگان برگشت شما هم چک کنید اگه نشده حتما پیگیری کنید
واسه منم برگشته البته به جز560 مگ که معلوم نیست چطوری کم شده و باید بیخیالش بشم.
amin_g_p
26-09-2015, 18:52
دیروز این تبلیغ رو دیدم
50روز50گیگ فقط 5000تومان
جشنواره عیدانه رزنت :
سرعت 16 مگابیت /12گیگابایت ترافیک/ یکساله 24000 تومان
سرعت 16 مگابیت /50گیگابایت ترافیک/50 روزه 5000 تومان
سرعت 16 مگابیت /3 گیگابایت ترافیک/ششماهه 18000 تومان
تلفن 32217551-32217552-32214666-32214555-32214388
خیابان ملک بعد از 17 متری روبروی بانک سامان ساختمان سیمرغ طبقه سوم
شرایط خاص نداره؟مثل این بسته های اینترنت همراه می گه 4 گیگ 2 گیگ روزانه به علاوه 2 گیگ شبانه اگه نداره مفته بریم بگیریم!
کسی از رزنت سرویس نداره؟
behrooz3229
26-09-2015, 20:24
واسه منم برگشته البته به جز560 مگ که معلوم نیست چطوری کم شده و باید بیخیالش بشم.
تو ریز کارکرد ثبت شده که برگشته ؟ یه اسکرین شات میتونید بذارید ؟
برا من که برنگشت البته زیر 400 مگ بود .
azar2011
26-09-2015, 20:42
شرایط خاص نداره؟مثل این بسته های اینترنت همراه می گه 4 گیگ 2 گیگ روزانه به علاوه 2 گیگ شبانه اگه نداره مفته بریم بگیریم!
کسی از رزنت سرویس نداره؟
نمیدونم تبلیغش رو دیدم من که خطم فیبر نوری و فقط از مخابرات حق دارم اینترنت بخرم
با هاشون تماس بگیرید
کلا قیمتش مفته
دوستان الان ساعت رایگان 1-6 هست یا 1-7 ؟
27-09-2015, 00:52
تو ریز کارکرد ثبت شده که برگشته ؟ یه اسکرین شات میتونید بذارید ؟
برا من که برنگشت البته زیر 400 مگ بود .
نه تو ریزکارکرد نیومده اما حجم برگشته، من 2.5 بودم به 4.5 گیگ برگشتم.
الان عملا شما مدرکی برای ارائه ندارید اما اونا خودشون از خرابکاری خودشون با خبر هستن بنظرم زنگ بزنین بگین 400 مگ شب جمعه دانلود رایگان
کم شد ریزکارکرد مشکل پیدا کرد برای همه برگشت خورد اما برای من نه، در حال حاضر هم ریزکارکرد جمعه شب رو نمیده
دوستان الان ساعت رایگان 1-6 هست یا 1-7 ؟
بستگی به تعرفه تون داره، از پنل تون ببینید. تعرفه من تا همین یک هفته پیش مربوط به طرح تابستانه 92 یا 93 بود با مبلغ پایین تر و از 1 تا 7
اما بقیه 1 تا 6 بودن الان که از اون تعرفه درومدم منم 1 تا 6یی شدم.
Ehsan+2010
27-09-2015, 13:58
از ترافیک منم کمتر از ۴۰۰ مگ کم شده اما برنگشته!ساعت رایگانم از ۱ تا ۷
از کدوم قسمت پنل میشه فهمید ساعت رایگان شبانه چند تا چنده؟
عجیب سرعت دانلود من رسیده به 300 کیلوبایت !! :n19:
قبلا 60 کیلوبایت به زور بود !... چه خوابی دیدن برای ما نمیدونم .. :n35:
اگه شب هم همین سرعت باشه به درد میخوره وگرنه اصلا ارزش نداره :n34:
از من از ترافیکم کم نشده ولی اون حجم شبانه هم برنگشته.دیگه طرف خواست بگه پستش کجاست و چقدر میتونه قدرت اعمال کنه یه شب درست کرد سرعت رو!!!
behrooz3229
27-09-2015, 19:28
از من از ترافیکم کم نشده ولی اون حجم شبانه هم برنگشته.دیگه طرف خواست بگه پستش کجاست و چقدر میتونه قدرت اعمال کنه یه شب درست کرد سرعت رو!!!
طرف کیه؟!...
عجیب سرعت دانلود من رسیده به 300 کیلوبایت !! :n19:
قبلا 60 کیلوبایت به زور بود !... چه خوابی دیدن برای ما نمیدونم .. :n35:
اگه شب هم همین سرعت باشه به درد میخوره وگرنه اصلا ارزش نداره :n34:
اصلاح میکنم الان ساعت 8 شب .. سرعت مجددا شد 60 کیلوبایت .... ای تف به ق ب رپدرشون
ای تف :sq_10:
طرف کیه؟!... همون که میاد اینجا اظهار نظر میکنه میگه نه اینطوریا نیست و دانلود قانونی و از این حرف ها...بعد یکدفعه یه شب درست میشه! بعد جواب کاربران! و تو سیستم مخابرات هم ثبت نمیشه دانلود!بعد انتقاد دوباره هم به حالت اول برمیگرده!دیگه خیلی واضح بود!با این حال اگر هم اشتباه کنم ازش معذرت میخوام ولی این وقایع را کنار هم بذاری چیزی جز این نیست!
ho3in0861
28-09-2015, 21:54
همون که میاد اینجا اظهار نظر میکنه میگه نه اینطوریا نیست و دانلود قانونی و از این حرف ها...بعد یکدفعه یه شب درست میشه! بعد جواب کاربران! و تو سیستم مخابرات هم ثبت نمیشه دانلود!بعد انتقاد دوباره هم به حالت اول برمیگرده!دیگه خیلی واضح بود!با این حال اگر هم اشتباه کنم ازش معذرت میخوام ولی این وقایع را کنار هم بذاری چیزی جز این نیست!
منظورت من كه نيست احيانا؟:n02:
اوایل آبان قرارداد یه سالم با مخابرات حروم زداه دزد تموم میشه 100% میرم تخلیه میکنم نه تنها خودم بلکه چندتا از دوستام هم همین کارو میکنیم.
اون زمان که رفتیم یه ساله قرارداد بستیم به اون مسئول بی شعور گفتم تو این یه سال من سرعتم دیگه زیر 200 نمیاد مخصوصا تو تایم شبانه ؟؟ طرفم گفت نه سرویس 2 مگ دیگه از 200 سرعتش پایین تر نمیاد !!!
بعد از 2 3 ماه مسخره بازی شروع شد، حالام که اینطوری، قانونم از ما تحت شون در میارن که یه چی بدهکارم بشی !!
حالا بدبختی اینجاس که اگه یه شرکت خصوصی هم بری باز به طور غیر مستقیم داری به مخابرات پول پرداخت میکنی یه هزینه رانژه هم که میگیره. عملا تو بحث ADSL خصوصی سازی وجود نداره و در اختبار یه سری ..... دولتیه که دهن ملتو سرویس کردن
من بلاخره میرم از شر این نمک به حروم ها راحت میشم. :n34:
دوستان یگ گروه تلگرامی درس کنید لینکشو بزارید اینجا تا راحت تر بشه بحث کنیم .
در حال حاظر من فقط از پی سی دانلود میتونم دانلود درس و حسابی داشته باشم از بقیه سایت ها سرعت در حد ۱۰ ۱۵ هست .
دوستان ، عجب تایپیک مفیدیه ، :n01: تا بحال ندیده بودمش
راستی منم از مخابرات دارم ،اما اکثرا سرعتش ثابته و شبا هم کم نمیشه
البته چند وقتیه ،سرعت دانلود شبا با بعضی سرور ها کم میشه ، که مجبور میشم آپلودشون کنم تو آپلودسنتر ها و از اونجا با سرعت 200 دانلودشون کنم،
البته برا شهر اراک گفتم ، ما هم به مرکز مخابراتی نزدیک هستیم که دیگه نویزشم کمتره:n05:
crazyrobot
01-10-2015, 09:26
اگر کسی از هر شرکتی گرفت و ازش راضی بود یه ندا به بقیه بده.
ممنون
behrooz3229
01-10-2015, 11:44
تعرفه سرعت 5مگابیت و 10 مگابیت مخابرات کسی گرفته؟ سرعت رایگانش چنده بطورمیانگین ؟
2مگش که بدرد نمیخوره و خیلی اوردنش پایین .
01-10-2015, 15:21
بنده از یکم 10 مگ گرفتم.
شبانه رایگان معمولا از سرورهای ایران امثال 4upld بین 300 تا 350 ست
و سرورهای خارج بین 250 تا 300
behrooz3229
01-10-2015, 15:30
برای ثبت نامش مدرک خاصی میخوان ؟
بنده از یکم 10 مگ گرفتم.
شبانه رایگان معمولا از سرورهای ایران امثال 4upld بین 300 تا 350 ست
و سرورهای خارج بین 250 تا 300
behrooz3229
01-10-2015, 15:37
از این طرح های پیش پرداخت سپنتا
کسی هست که از کیفیتشون اطلاع داشته باشه ؟ یا اینکه خریداری کرده باشه ؟
البته همون اینترنت مخابراته که بصورت پیش پرداخته و دیگه هزینه رو قبض تلفن نمیاد .
01-10-2015, 19:13
کپی از کارت دانشجویی ـم دادم.
واقعن اینترنت اراک غیرقابل تحمله... چرا اینجوری شده اینجا ؟ :n04: :n13: اصن یه فایل یه مگی رو نمیشه دیگه دانلود کرد :|
آقا برید اینترنت رایتل بگیرید از همه چیز بهتره... 3.75G داره که سگش به اینترنت اراک شرف داره... من الان سرعتم با رایتل حدود 700 کیلوبایته.. گاهی اوقات بیشتر هم میشه... پینگش هم محشره.. اگه پول میدید کیفیت هم دارید حداقل..
واقعن اینترنت اراک غیرقابل تحمله... چرا اینجوری شده اینجا ؟ :n04: :n13: اصن یه فایل یه مگی رو نمیشه دیگه دانلود کرد :|
آقا برید اینترنت رایتل بگیرید از همه چیز بهتره... 3.75G داره که سگش به اینترنت اراک شرف داره... من الان سرعتم با رایتل حدود 700 کیلوبایته.. گاهی اوقات بیشتر هم میشه... پینگش هم محشره.. اگه پول میدید کیفیت هم دارید حداقل..
سرعت دانلود به تنهایی اهمیتی نداره مهم اینه که با فلان هزینه ماهانه حداکثر چقد میشه دانلود کرد ؟!
الان شما فرض کن ماهی 20 هزار تومن بدی سرعتت 100 مگابایت بر ثانیه باشه !! وقتی محدودیت حجمی داره 5 گیگ در ماه چه فایده داره این سرعت ؟! همش باید پول بدی گیگ بخری ! آخر ماه 100 تومن پول دادی که مثلا 50 گیگ دانلود کنی در صورتی که الان با سرعت زاغارت مخابرات و با هزینه کمتر میشه همین قد در ماه دانلود کرد.
رفیق شما تو کدوم محل زندگی میکنید که اینقدر کیفیت پایینه؟
برا من که اصن اینجور نیست
تعرفه سرعت 5مگابیت و 10 مگابیت مخابرات کسی گرفته؟ سرعت رایگانش چنده بطورمیانگین ؟
2مگش که بدرد نمیخوره و خیلی اوردنش پایین .
یکی ازبچه ها تازگی ها 5 مگ گرفته که اصن با 2 مگ سرعتش فرق نمی کنه ، چه شب چه روز، حالا شاید به خاطر سرویسش باشه که آی پی دار گرفته
اگر کسی از هر شرکتی گرفت و ازش راضی بود یه ندا به بقیه بده.
ممنون
یه سری دیدم که از های وب گرفته بودند و حسابی ازش راضی بودن ، تازه با اینکه ساعات رایگانش همش 3 ساعته ، اما طرف میگفت همون 3 ساعت هم با سرعت 600 دانلود میکنه،
سرعت دانلود به تنهایی اهمیتی نداره مهم اینه که با فلان هزینه ماهانه حداکثر چقد میشه دانلود کرد ؟!
الان شما فرض کن ماهی 20 هزار تومن بدی سرعتت 100 مگابایت بر ثانیه باشه !! وقتی محدودیت حجمی داره 5 گیگ در ماه چه فایده داره این سرعت ؟! همش باید پول بدی گیگ بخری ! آخر ماه 100 تومن پول دادی که مثلا 50 گیگ دانلود کنی در صورتی که الان با سرعت زاغارت مخابرات و با هزینه کمتر میشه همین قد در ماه دانلود کرد.
مسلمن برای کسی که فقط قصدش دانلود هزینه اش سنگینه. ولی مثل من که صرفن وبگرده و هر از گاهی نیاز به دانلود پیدا میکنه رایتل خیلی بهتره.. ضمنن چیزی که من میگم اینه که الان من اصلن نمیتونم دانلود کنم با اینترنت مخابرات! اگه شبی یک گیگ هم میشد دانلود کنم کلامو مینداختم هوا... اما با همین رایتل میشه ظرف نیم ساعت یک گیگ گرفت.. ( منظور اینکه برای مصارفی مثل دانلود mp3 و... خیلی مناسب و سریع و کار راه اندازه.. )
اینترنت ایرانسل البته ارزونتره.. (3 ماهه 25 تومن 6 گیگ سرعتش هم بین 120 تا 150 و این حدود)
رفیق شما تو کدوم محل زندگی میکنید که اینقدر کیفیت پایینه؟
برا من که اصن اینجور نیست
خودم قم هستم و راضی ام ازینجا ولی خونه ی سابق پدرم اینا دانشگاه اراک.
02-10-2015, 14:59
یکی ازبچه ها تازگی ها 5 مگ گرفته که اصن با 2 مگ سرعتش فرق نمی کنه ، چه شب چه روز، حالا شاید به خاطر سرویسش باشه که آی پی دار گرفته
میتونه بخاطر کیفیت خط شون هم باشه یا از دیتا ریت شون. تنظمیات مودم شون، دیتا ریت رو بالا بردن؟
باید روی 5000 باشه خط هایی که تا دو مگ باشن رو 2048 میبندن و ممکنه موقع تغییر تعرفه تغییر ندن
02-10-2015, 15:14
ببینید برای شما قیمت و سرعت دانلود مدنظر هست.از طرفی کلا وضعیت سرویس دهی اینترنت در استان و حتی شهرستان ها تفاوت بسیاری داره
مثال میزنم:
در حال حاضر شهرستان ما بهترین قیمت و سرعت نت مخابراته اما روی یک تعرفه خاص! چطور
10 مگ ماهی 26 تومن، 5گیگ ترافیک، 1 تا 6 کاملا رایگان با سرعت میانگین 300 کیلوبایت در دانلود شبانه و 1 مگابایت در روزانه
حالا شاتل تو شهر ما 256ک رو ماهی 22 تومن میده با 4 گیگ ترافیک و 25 درصد تخفیف دانلود شبانه!!
یا مثلا بریم به همین مورد که دوستمون گفت 3 ماهه 25 تومن 6 گیگ ایرانسل پول بدیم در صورتی که من تو دانلود شبانه دیشبم
تقریبا 5 گیگ دانلود رایگان داشتم.
الان برای بنده مورد مخابرات فوق العاده به صرفه ست . اگه به همین شکل بمونه.
تنها موردی که هست اینه که ترافیک خوری مخابرات نسبت به بقیه بیشتره که اونم مجبورم در ماه یک گیگ ترافیک مازاد برای کارهای روزانه خرید کنم
حالا از وضعیت سرویس دهنده ای دیگه در استان کاملا بی اطلاعم.
خودم قم هستم و راضی ام ازینجا ولی خونه ی سابق پدرم اینا دانشگاه اراک.
عجیبه ، چون دانشگاه نزدیک مرکز مخابرات مالک اشتر هم هست ، پس نویز کمی باید داشته باشه،
شما سرویس اینترنتتون رو با چه پهنای باندی گرفتید؟
اگر 1 مگ به بالا باشه اصن نباید مشکلی داشته باشه
ببینید برای شما قیمت و سرعت دانلود مدنظر هست.از طرفی کلا وضعیت سرویس دهی اینترنت در استان و حتی شهرستان ها تفاوت بسیاری داره
مثال میزنم:
در حال حاضر شهرستان ما بهترین قیمت و سرعت نت مخابراته اما روی یک تعرفه خاص! چطور
10 مگ ماهی 26 تومن، 5گیگ ترافیک، 1 تا 6 کاملا رایگان با سرعت میانگین 300 کیلوبایت در دانلود شبانه و 1 مگابایت در روزانه
حالا شاتل تو شهر ما 256ک رو ماهی 22 تومن میده با 4 گیگ ترافیک و 25 درصد تخفیف دانلود شبانه!!
یا مثلا بریم به همین مورد که دوستمون گفت 3 ماهه 25 تومن 6 گیگ ایرانسل پول بدیم در صورتی که من تو دانلود شبانه دیشبم
تقریبا 5 گیگ دانلود رایگان داشتم.
الان برای بنده مورد مخابرات فوق العاده به صرفه ست . اگه به همین شکل بمونه.
تنها موردی که هست اینه که ترافیک خوری مخابرات نسبت به بقیه بیشتره که اونم مجبورم در ماه یک گیگ ترافیک مازاد برای کارهای روزانه خرید کنم
حالا از وضعیت سرویس دهنده ای دیگه در استان کاملا بی اطلاعم.
منم با این کاملا موافقم ، تو شهر ما مخابرات بهترین گزینه است برا افرادی که شب رایگان دانلود زیادی دارن با این قیمت ولی خوب صبر و حوصله خودش رو هم میخواد ،
راستی درباره ی دیـتا ریت هم که 5 مگ گرفته ، قبلش سرویس 1 مگ داشت که تا 200سرعت داشت شب رایگان ، اما الان شده 240 کیلو با اینکه سرویس 5 مگ گرفته شده ،
راستی این که تنظمیات مودم شون ، منظور چیه ، آخه که مودم به صورت پیش فرض همچین محدودیتی نداره تو این سرعت ، که بخواد تاثیر بذاره؟
به نظرتون بریم مخابرات جواب میده یا بیخیال بشیم:n05:
عجیبه ، چون دانشگاه نزدیک مرکز مخابرات مالک اشتر هم هست ، پس نویز کمی باید داشته باشه،
شما سرویس اینترنتتون رو با چه پهنای باندی گرفتید؟
اگر 1 مگ به بالا باشه اصن نباید مشکلی داشته باشه
مشکل نویز ندارم تست کردم. من همه ی سرویس های مخابرات تا 2 مگ رو داشتم... (128 و 256 و 1024 و 2048) همیشه سرویسهای پایینش به صرفه تر بوده... به شکلی که قبلن سرویس دو مگ داشتم و سرعتش از سرویس 256 یکی از دوستان کمتر بود! ولی من فقط داشتم پول بیشتری میدادم.. خلاصه این آخری رفتم 128 گرفتم برای خونه.. اوایلش سرعت خیلی عالی بود و قشنگ 230 تا پر میکرد شب و روز.. ولی الان یک ماهی میشه که خراب شده و حتا همسایه هامون هم همین مشکل رو دارن... البته الان به نظر میرسه یکمی داره بهتر میشه.. توی کانفیگ مودمم الان Downstream روی 2047 هستش.. speed test هم با سرور داخلی روی 225 کیلوبایت هستش.. امیدوارم وضعیت دانلود شبها هم برگرده مثل قبل بشه.. اگه اینطور بشه بازم سرویس های ارزونتر مخابرات از لحاظ سرعت بصرفه تر خواهند بود..
+
مودم تنظیم خاصی نداره که بشه باهاش سرعت رو دستکاری کرد. فقط MTU رو میشه optimize کرد تا پکت لاست کمتری داشته باشیم یا اصلن نداشته باشیم..
02-10-2015, 21:39
منم با این کاملا موافقم ، تو شهر ما مخابرات بهترین گزینه است برا افرادی که شب رایگان دانلود زیادی دارن با این قیمت ولی خوب صبر و حوصله خودش رو هم میخواد ،
راستی درباره ی دیـتا ریت هم که 5 مگ گرفته ، قبلش سرویس 1 مگ داشت که تا 200سرعت داشت شب رایگان ، اما الان شده 240 کیلو با اینکه سرویس 5 مگ گرفته شده ،
راستی این که تنظمیات مودم شون ، منظور چیه ، آخه که مودم به صورت پیش فرض همچین محدودیتی نداره تو این سرعت ، که بخواد تاثیر بذاره؟
به نظرتون بریم مخابرات جواب میده یا بیخیال بشیم:n05:
کلا وقتی دیتا ریت روی 2 مگ بسته بشه شما سرعت 100 مگابیت هم بگیری ، بازم بیشتر از 200 کیلوبایت سرعت دانلود بهتون نمیده
وارد تنظیمات مودم بشید معمولا صفحه اول قسمت snr و دیتاریت مشخصه. ببینید دیتا ریت مربوط به داون استریم روی چند هست اگه 2048 باشه
باید به 2020 بگید که تعرفه تون روی 5 مگ هست اما دیتا ریت روی 2048 حالا یا تغییر میدن یا کارشناس میفرستن میاد دقیقا همین چکی که شما
انجام دادید رو انجام میده و ایشون زنگ میزنه میگه دیتا ریت رو تغییر بدن اگر هم روی 5 هزار بود که مشکل به نویز خط برمیگرده باید ببینید میتونید نویز رو پایین
بیارید تا سرعت دانلود بیشتری بگیرید یا نه
کلا وقتی دیتا ریت روی 2 مگ بسته بشه شما سرعت 100 مگابیت هم بگیری ، بازم بیشتر از 200 کیلوبایت سرعت دانلود بهتون نمیده
وارد تنظیمات مودم بشید معمولا صفحه اول قسمت snr و دیتاریت مشخصه. ببینید دیتا ریت مربوط به داون استریم روی چند هست اگه 2048 باشه
باید به 2020 بگید که تعرفه تون روی 5 مگ هست اما دیتا ریت روی 2048 حالا یا تغییر میدن یا کارشناس میفرستن میاد دقیقا همین چکی که شما
انجام دادید رو انجام میده و ایشون زنگ میزنه میگه دیتا ریت رو تغییر بدن اگر هم روی 5 هزار بود که مشکل به نویز خط برمیگرده باید ببینید میتونید نویز رو پایین
بیارید تا سرعت دانلود بیشتری بگیرید یا نه
همون لحظه چک کردم که روی 2048 بود، حالا فردا یه کاریش میکنم،
راستی یه چیز دیگه هم هست اگر ک اگر دیتاریت شما روی 100 مگ هم باشه اما سرویستون 2 مگ باشه ، نمیشه به اندازه 100 مگ سرعت داشته باشی و همون 2 مگ رو ارائه میده مخابرات
مثل وضعیت خودم که الان اینترنت 2 مگ ندارم ولی دیتا ریتم روی 2 مگ و نهایت تا 1.5 میتـونم سرعت بگیرم ازش توی روز ، اما سرویس های 2 مگ تا 2 مگ میکشه:d
ما که مرکز مخابراتی گندی هستیم . سرویس 256 من سرعت 7-8 کیلوبایت میده . دوست خودم همین سرویس من رو داره یه مرکز مخابراتی دیگه هرشب با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنه.
نمیدونم ول کنم کجا برم .. :n34:
باز سرعت ما تو روز شد 300 کیلوبایت که بلکه ما بیشتر حجم مصرف کنیم ازمون بیشتر بکشن بیرون :n03:
azar2011
05-10-2015, 22:03
امروز اینترنت مخابرات خیلی اختلال داشت همش قطع و وصل میشه افت سرعت
گویا تو روز هم مشکل پهنای باند دارن
دوستان سرعت شبانه کسی تغییر نکرده ؟:n36:
azar2011
06-10-2015, 01:57
دوستان سرعت شبانه کسی تغییر نکرده ؟:n36:
بعد 40 روز امشب اولین شبی که سرعتم مثل سابق شده
ظاهرا دیشب عمدا یا سهوا شیرفلکه رو تا ته باز کردن ! :n31:
بعد 40 روز امشب اولین شبی که سرعتم مثل سابق شده
برای من شده بود 30 کیلوبایت ... احتمالا فهمیدن من دارم میرم بهشون برخورده :n35:
Ehsan+2010
07-10-2015, 14:18
من ۱مگ دارم ساعت ۱ تا ۴ سرعتم متغیر بین ۳۰تا۵۰ بعدش میشه ۶۰تقریبا!لعنت بهشون این اسمش فقط رایگانه
اقا چند روزیه که کیفیت خیلی اومده پایین واسه شما هم همینطوره ؟
- - - Updated - - -
اقا چند روزیه که کیفیت خیلی اومده پایین واسه شما هم همینطوره ؟
Ehsan+2010
08-10-2015, 07:46
دیشب سرعتم از ساعت ۳به بعد ۲۴۰ تا شد عجیبه
سلام.. همچنان روی رایتل هستم [emoji1]
63009
سرعتش هم حدودن 1.5MB هستش.. راضیم..
Sent from my HTC D820ts using Tapatalk
lMlOlHlSlElNl
12-10-2015, 22:22
:n12::n12::n12::n12::n12::n12:بر مخابرات لعنت:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
:n12::n12::n12::n12::n12::n12:بر مخابرات لعنت:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
بشموررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررر
س
azar2011
13-10-2015, 04:46
دوباره شیر فلکه اینترنت رو بستن:n34:
دیشب که از ساعت 1 من اینترنتم کاملا قطع شد الان صبح وصل شده !! الان دارن اون چند روزی رو که سرعت خوب دادن رو جبران میکنن (خیر نبینی مخابرات ازین حروم خوریت)
behrooz3229
14-10-2015, 22:31
دیشب که از ساعت 1 من اینترنتم کاملا قطع شد الان صبح وصل شده !! الان دارن اون چند روزی رو که سرعت خوب دادن رو جبران میکنن (خیر نبینی مخابرات ازین حروم خوریت)
دقیقا از ما هم قطع بود تا صبح .
Ehsan+2010
15-10-2015, 22:42
اما مال من دیشبم سرعتم مثل روز بود!تقریبا ۲۲۰دانلود،لعنت بهشون اگه به این زودی ببندن شیرفلکشو:n30:
Ehsan+2010
15-10-2015, 22:46
سلام.. همچنان روی رایتل هستم [emoji1]
63009
سرعتش هم حدودن 1.5MB هستش.. راضیم..
داداش رایتل مگه بسته هم داره واسه دانلود کردن؟مثل ۲۴گیگ شبانه ثابق ایرانسل؟؟؟
M@SOUD64
16-10-2015, 11:01
سلام
من فکر میکردم خودم فقط مشکل دارم اما میبینم که همه دوستان شاکی هستن نزدیک ده روزه متاسفانه سرویس دهی نت از سوی مخابرات فوق العاده ضعیف شده حتی منکه نت ده مگ گرفتم برای آنلاین بازی کردن بدجور حالم رو گرفته...از دوستان کسی اطلاع نداره شرایط کی بهتر میشه؟
داداش رایتل مگه بسته هم داره واسه دانلود کردن؟مثل ۲۴گیگ شبانه ثابق ایرانسل؟؟؟
داشتنش داره.. ولی هزینه اش خیلی زیاده.. عرض کردم قبلا که برای دانلود سنگین اصلا مناسب نیست.. ولی برای وبگردی و دانلودهای این چنینی عالیه.. بسته های ایرانسل کمی بهتره ولی سرعتش روی 3g حدودن ۱/۱۵ رایتل هستش. بطور کلی اینترنتهای همراه ایران برای دانلود مناسب نیستن. برای تست رایتل کارت دانشجویی ببرید سیم کارت رایتل با سه ماه اینترنت رایگان (۶گیگ) بگیرید که روی 3.75g هم هستن. [emoji6]
از بروبچه های کسی میدونه برای لغو سرویس مخابرات چه مدرکی باید ببرم براشون ؟
amin_g_p
20-10-2015, 15:52
از بروبچه های کسی میدونه برای لغو سرویس مخابرات چه مدرکی باید ببرم براشون ؟
کارت ملی کسی که اشتراک به نامش هست و متقاضی لغو .(که اگر هردوشون خودتی میشه یکی)
Ehsan+2010
21-10-2015, 03:02
بالاخره بعد دوهفته سرعت منم برگشت به حالت افتضاح سابق!لعنت بهشون :n34:
azar2011
22-10-2015, 04:45
بالاخره بعد دوهفته سرعت منم برگشت به حالت افتضاح سابق!لعنت بهشون :n34:
برا منم از دیشب همینطور شده
اگر همون سرعت 120 تا مون را گذاشته بودن شبا نه میخواست سرعتا کم کنن نه مثل روزها کامل بدن سرعتا
چرا اینترنت اینطوری شده ؟؟ من شبا بعضا پینگم به 2000 میلی ثانیه هم میرسه !!!
مشکل از مخابراته یا کلی هستش ؟؟؟ واقعا دیگه Web Browsing هم نمیشه کرد :n34::n34:
دو روزه واسه من اینطوری شده،یا باز نمیشه یا بزور باز میشه server not found میشه.احتمالا فیلترینگ جدیده شاید در سطح استانی یا شهری اعمال میکنندلعنت بر مخابرات.یه چیزی هم که این چند وقته خیلی تابلو میزنه وقتی اینجاکامنت میذاری به حالت ----updated--- در میاد در صورتیکه قبلا اینطور نبود
M@SOUD64
29-10-2015, 18:44
لعنت به مخابرات
بعد شش سال مشترک مخابرات بودن فکر کنم کم کم باید بارو بندیل رو جمع کنم و از این دیار فلک زده برم . دوستان شاتل خوبه به نظرتون ؟ ( دانلود شبانه ندارم )
فقط چاره اش تخلیه کردنه، هر کیو هم میشناسید بش بگید تخلیه کنه، من الان فقط در به در دنبال یه جایگزین بهترم تا سریع برم تخلیه کنم بره پی کارش مخصوصا که دیگه قراردادم یکسالمم تموم شد
بیشتر برام دانلود شبانه مهمه، دوستان اگه جایی سراغ دارید که وضع دانلود شبانه اش خوبه خواهشا بیاید تو این تاپیک بگید تا ماها از شر مخابرات خلاص شیم هر چه زودتر
ای تف تو ذات دزدتون ای تف بر ... هر چی درد وبلاست به سرتون بیاد.نمیدونم چه کرمیشون میاد.کوفتتون بشه اینم از دزدی اسلامی.
azar2011
04-11-2015, 01:36
تایم رایگان که میشه سرعت میرسه به 10 کیلوبایت
اینترنت دو مگ حداقل باید 280 کیلوبایت سرعت دانلود داشته باشه
از وقتی مخابرات طرح برای شهرستانهای های استان مرکزی گذاشته اینترنت اینجوری شده به جای اینکه پهنای باند برای شهرهای جدید بخره از پهنای باند پهنای باند ما بهوشون میده
جشنواره شهر به شهر با شرایط ویژه و تعرفه مناسب آغاز گردید. شایان ذکر است این جشنواره مختص شهرستان های خمین، شازند، محلات، تفرش، آشتیان، فرمهین، ..
از رمضان سال قبل وضعیت اینطوره.از وقتی 3g و 4g هم اومده بدتر شده.توی روز هم خرابه این که شبه.این snr را هم دستکاری میکنن.کلا گند زدن بلدن. درست کردن بلد نیستن.به اون کوفتی هم که میزنگی اینقدر میزاره تو صف تا پشیمون شی نزنگی دوباره.بخورید حروم خورا بخورید تا سقط شید.بی ناموسا بخورید.بی غیرتا بخورید.درد بخورید.بلا بخورید کلا ...میدونم اینقدر پر رو هستید که بازم میخورید.اصلا اگه نخورید باید شک کرد بهتون
azar2011
11-11-2015, 15:52
به سایت
شکایت کنید
من شکایتم در دست برسی بود از طرف وزارت ارتباطات بهشون گفتم سرعتم خوب شده
مخابرات گولم زد یه مدت سرعت رو خوب کرد که شکایت رو پس بگیرم اینبار شکایتم رو پس نمیگیرم:n34:
من که درخواست تخلیه رو بلاخره دادم ... الفرار از دست این مخابرات دزد
M@SOUD64
12-11-2015, 19:57
بجز مخابرات شرکت دیگه ای هم هست که روی فیبر نوری خدمات نت بده؟
4 روزه درخواست تخلیه رو دادم بی وژدانا خط رو خالی نمیکنن .. :n34:
azar2011
14-11-2015, 16:38
بجز مخابرات شرکت دیگه ای هم هست که روی فیبر نوری خدمات نت بده؟
انحصارش دست مخابراته به هیچ شرکت دیگه ای هم اجازه نمیدن
azar2011
14-11-2015, 16:49
رگولاتوری به شرکت های خصوصی اجازه نمیده اینترنت رو بیش از ده درصد ارزانتر از مخابرات بفروشند
شاتل تا دو سال آینده اینترنت حداقل ۱۰۰ و حداکثر ۳۰۰ مگابیتی عرضه خواهد کرد
با ایجاد شبکه FTTC شاتل، امکان عرضه اینترنت حداقل 100 و حداکثر 300 مگابیتی روی کابل مسی فراهم میشود.
پروانه FCP تحولات زیادی ایجاد خواهد کرد و به دارندگان این پروانه امکان ارایه سرویس با حداقل یک پنجم تعرفه مخابرات را میدهد و قیمت تمام شده مشترکان نیز شدیدا کاهش مییابد یا کیفیت آنها افزایش خواهد یافت
رگولاتوری برای ما محدودیت فاصله 10 درصدی با تعرفههای مخابراتی را قرار داده است که اگر آن را افزایش بدهد باز هم میتوانیم کمتر از قیمتهای فعلی مخابرات خدمات ارایه بدهیم و کیفیت آن نیز بسیار متمایز خواهد بود و شامل سرویسهای ارزش افزوده نیز میشود
M@SOUD64
14-11-2015, 21:00
دوستان من اصلا نمیتونم ping بگیرم شما هم چنین وضعی دارین؟
6 روز شد خط مارو تخلیه نمیکنن بی شرفا
6 روز شد خط مارو تخلیه نمیکنن بی شرفا
عجیبه بیش از یکماهه از هیچ کس اینجا خبری نیست :n04:
dokhtarak_e_darya
25-12-2015, 17:30
وقتی سرعت بالا میره اینجوری میشه. :n02:
وقتی سرعت بالا میره اینجوری میشه. :n02:
واسه شما مگه تغییری کرده مگه ؟ واسه من که همونه (آشغال )
خط شما رو تخلیه کردن بالاخره؟
lMlOlHlSlElNl
31-12-2015, 12:07
سرعت بالا نرفته! ما دیگه به ثبات رسیدیم.عادی شده برامون اینجا هم که فقط جای شکایت کردن از دست مخابراته ! هیچ نفع دیگه ای هم نداره.چون توی اراک هیچ شرکت درست حسابی نیست اکثرا هم اینترنت مخابرات دارن همه وضعیتها مثه همه.حرف جدیدی نیست رقابتی نیست.اراکیا هم که همه تنبل!البته از شبکه های اجتماعی هم غافل نشیم اکثرا تو تلگرام یا اینستا مشغولن.عقده هاشون و اونجا باز میکنن مشکلاتشون هم همونجا رفع میکنن دیگه کمتر کسی سایت میاد.به نظرم دوره سایتها سر اومده
فقط میتونم بگم اینترنت خیلی گرونه همین:n27:
بر مخابراتم لعنت :n01:
lMlOlHlSlElNl
31-12-2015, 12:09
...........
اگه میشد یکی یک گروه تلگرام به اسم اینترنت استان مرکزی درس کنه خوب میشد . در مورد شرکت ها و کیفیت و قیمت و ... بحث می کردیم . من خودم الان میخوام از مخابرات برم ولی موندم کجا برم .
والا من خیلی تحقیق کردم جای بهتر از مخابرات پیدا کنم، اما نتیجه ای نداشت، همشون همینن، در واقع همه شون به جز ساتیا از مخابرات پهنای باند میخرن دیگه
سرعتم یه مدتی بود خوب بود شبی 4.2 گیگ، اما از دیشب دوباره خراب شده رفته دور و بر 50 تا 100
به هر حال جای بهتری نیست، وقتی اینترنت دست یه عده ای هستو خصوصی سازی نمیشه همینه دیگه
azar2011
06-01-2016, 01:16
برا منم از دیشب تا حالا خراب شده سرعتم باز رفته رو سی چهل کیلوبایت
محمد7966
06-01-2016, 01:20
برا منم از دیشب تا حالا خراب شده سرعتم باز رفته رو سی چهل کیلوبایت
همیشه تو این مواقع برید به استاتوس مودم و snr و پهنای باند خططتون ببینید
شاید نویز گرفته باشه خططتون و شرکت پهنا باند رو کم کنه مثلا برای من خیلی از این اتفاقا افتاده که اگر نویز بگیره خطمن پهنای باندو کم میکنن
azar2011
06-01-2016, 01:30
همیشه تو این مواقع برید به استاتوس مودم و snr و پهنای باند خططتون ببینید
شاید نویز گرفته باشه خططتون و شرکت پهنا باند رو کم کنه مثلا برای من خیلی از این اتفاقا افتاده که اگر نویز بگیره خطمن پهنای باندو کم میکنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
اسکرین شات گرفتم
محمد7966
06-01-2016, 01:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
اسکرین شات گرفتم
خططتون عالیه مخابرات شما رو محدود کرده شما تا 24 مگ هم میتونید دانلود داشته باشید یعنی با سرعت 3 مگ بر ثانیه هم میتونید دانلود کنید ولی الان خططتون روی 2 مگ باز هم با سرعت 256 کیلو میتونید دانلود کنید ولی مخابرات شما رو محدود کرده
نگاه کنید من هم واسه 3 ماه از مخابرات سرویس گرفتم و شبانه رایگان بود ولی خودشون گفتن شبانه رایگانو ما تا 256 سرعتشو کم می کنیم
بیشتر مواقع هم درست بود با سرعت 30 کیلو دانلود میکردم ولی بعضی وقتا از دستشو در میرفت و با سرعت 1مگ دانلود میکردم نمیدونم قضیه از چه قرار بوده
خلاصه اگر الان دارید از شبانه رایگان استفاده میکنید پس خود مخابرات سرعتو کم کرده
azar2011
06-01-2016, 01:48
خططتون عالیه مخابرات شما رو محدود کرده شما تا 24 مگ هم میتونید دانلود داشته باشید یعنی با سرعت 3 مگ بر ثانیه هم میتونید دانلود کنید ولی الان خططتون روی 2 مگ باز هم با سرعت 256 کیلو میتونید دانلود کنید ولی مخابرات شما رو محدود کرده
نگاه کنید من هم واسه 3 ماه از مخابرات سرویس گرفتم و شبانه رایگان بود ولی خودشون گفتن شبانه رایگانو ما تا 256 سرعتشو کم می کنیم
بیشتر مواقع هم درست بود با سرعت 30 کیلو دانلود میکردم ولی بعضی وقتا از دستشو در میرفت و با سرعت 1مگ دانلود میکردم نمیدونم قضیه از چه قرار بوده
خلاصه اگر الان دارید از شبانه رایگان استفاده میکنید پس خود مخابرات سرعتو کم کرده
بله خطم مشکلی نداره ساعت یک شب که میشه سرعتم رو محدود میکنند الان برای وبگردی هم مشکل دارم سه ماه پیش به وزارت ارتباطات شکایت کردم تا یه مدت سرعتم خوب شده بود
دوباره باید شکایت کنم
هر کس از دست مخابرات اراک شاکیه از طریق این لینک میتونه شکایت کنه
محمد7966
06-01-2016, 01:56
بله خطم مشکلی نداره ساعت یک شب که میشه سرعتم رو محدود میکنند الان برای وبگردی هم مشکل دارم سه ماه پیش به وزارت ارتباطات شکایت کردم تا یه مدت سرعتم خوب شده بود
دوباره باید شکایت کنم
خب سرویس شما شبانه رایگان داره؟بعد خودشون گفتن شبانه رایگانو محدود می کینم یا نه؟
چون من قم که بودم محدودیت گذاشته بودند و گفتند ما سرعتو برای شبانه رایگان روی 256 میذاریم
حالا نمیدونم تو شهرتون هم این قانون هست یا نه؟!
azar2011
06-01-2016, 02:08
من تو روز سرعتم رو 250 شبا میاد رو 30 تا 40 پشتیانی مخابرات که کلا جوابگو نیست میگه شبا دانلود زیاد سرعتت کم میشه
من سرویس دو مگ خریدم باید حداقل رو 250 بم سرعت بده تو قرادادم ننوشته شبا سرعت کم میشه
ماهی 150 دارم پول اینترنت میدم شبا نمیتونم حتی وبگردی کنم مخابرات اجازه نمیده از شرکهای دیگه اینترنت بگیرم چون انحصار فیبر نوری رو مال خودش کرده
مخابرات منطقه ما خط مسی واگذار نمیکه تا همه مجبور بشن از خودش اینترنت بخرن
azar2011
06-01-2016, 18:28
الان ساتیا بم sms داد 50 گیگ ترافیک 60 هزارتومن
مخابرات کلاه بردار 50 گیگ رو 112 هزارتومن میفروشه
azar2011
08-01-2016, 21:54
دیشب هم سرعت افتضاح بود
الان ساتیا بم sms داد 50 گیگ ترافیک 60 هزارتومن
مخابرات کلاه بردار 50 گیگ رو 112 هزارتومن میفروشه
این ساتیا شبانه رایگان داره یا مثل مخابرات محدود میکنه و از این مسخره بازیها در میاره از خودش ؟
من تو روز سرعتم رو 250 شبا میاد رو 30 تا 40 پشتیانی مخابرات که کلا جوابگو نیست میگه شبا دانلود زیاد سرعتت کم میشه
من سرویس دو مگ خریدم باید حداقل رو 250 بم سرعت بده تو قرادادم ننوشته شبا سرعت کم میشه
ماهی 150 دارم پول اینترنت میدم شبا نمیتونم حتی وبگردی کنم مخابرات اجازه نمیده از شرکهای دیگه اینترنت بگیرم چون انحصار فیبر نوری رو مال خودش کرده
مخابرات منطقه ما خط مسی واگذار نمیکه تا همه مجبور بشن از خودش اینترنت بخرن
دقیقا" من سه شبه این مشکلو دارم....ما خیابون ملک هستیم
قبلا" اصلا" همچین مشکلی نداشتم..... من چهار ساله اینترنت مخابرات دارم هیچ وقت همچین موردی ندیدم....تا قبل از این سه شب با سرعت 200 تا شبا دانلود می کرد الان از از ساعت 12 شب به بعد حتی صفحه هم به سختی باز می کنه
.....بعید می دونم اینها با شکایت مشکلو حل کنن
من شنیدم شهرهای دیگه هم سرعت شبانه یک دفعه اومده پایین
azar2011
09-01-2016, 17:24
این ساتیا شبانه رایگان داره یا مثل مخابرات محدود میکنه و از این مسخره بازیها در میاره از خودش ؟
نه ساتیا محدود نمیکنه
از شاتل هم که داشتم محدودم کردن
چند سال ساتیا داشتم راضی بودم دو ساله که به جز مخابرات از جایی نمیتونم اینترنت بگیرم
فامیلمون میگفت از ساتیا شبانه 17 گیگ دانلود میزدم سرویس محدود داشت عوضش کرد نامحدود گرفت سرعتش خیلی افت کرده
ساتیا سرویس های محدودش خیلی خوبه توربو دارن
نه ساتیا محدود نمیکنه
از شاتل هم که داشتم محدودم کردن
چند سال ساتیا داشتم راضی بودم دو ساله که به جز مخابرات از جایی نمیتونم اینترنت بگیرم
فامیلمون میگفت از ساتیا شبانه 17 گیگ دانلود میزدم سرویس محدود داشت عوضش کرد نامحدود گرفت سرعتش خیلی افت کرده
ساتیا سرویس های محدودش خیلی خوبه توربو دارن
واقعا ؟!! شبی 17 گیگ ؟!!
آخه مسئله اینه که هیچ شرکتی هیچ تعهد و گارانتی برای سرعت دانلود شبانه نداره، در واقع همین که رایگانه یه لطف به مشتری محسوب میشه، سرعت پیشکشه !!
حالا تو این هفته اگه فرصت کردم حتما میرم یه سری میزنم ولی فک نمیکنم تضمینی بدن
من 5 6 سال پیش ساتیا داشتم سرعت دانلود شبانه خیـــلی بد بود
azar2011
09-01-2016, 19:40
واقعا ؟!! شبی 17 گیگ ؟!!
آخه مسئله اینه که هیچ شرکتی هیچ تعهد و گارانتی برای سرعت دانلود شبانه نداره، در واقع همین که رایگانه یه لطف به مشتری محسوب میشه، سرعت پیشکشه !!
حالا تو این هفته اگه فرصت کردم حتما میرم یه سری میزنم ولی فک نمیکنم تضمینی بدن
من 5 6 سال پیش ساتیا داشتم سرعت دانلود شبانه خیـــلی بد بود
بله شبی 17 گیگ میزد ساتیا تعهدی نمیده که 17 گیگ دانلود کنی اما تو حالت توربو چیزی بیشتر از تعهدش به مردم میده
ساعات رایگان لطف به مشتری نیست حق مشتریه
قیمت جهانی یه خط یک گیگ اینترنت 12 دلاره یعنی 36 هزارتومن
مخابرات این خط 36 هزارتومنی رو به چند هزار کاربر ایرانی میفروشه
یه خط 36 هزارتومنی چندین هزار برابر قیمت واقعیش به ما فروخته میشه
حالا اینترنت شبانه لطف به ما محسوب میشه ؟
بله شبی 17 گیگ میزد ساتیا تعهدی نمیده که 17 گیگ دانلود کنی اما تو حالت توربو چیزی بیشتر از تعهدش به مردم میده
ساعات رایگان لطف به مشتری نیست حق مشتریه
قیمت جهانی یه خط یک گیگ اینترنت 12 دلاره یعنی 36 هزارتومن
مخابرات این خط 36 هزارتومنی رو به چند هزار کاربر ایرانی میفروشه
یه خط 36 هزارتومنی چندین هزار برابر قیمت واقعیش به ما فروخته میشه
حالا اینترنت شبانه لطف به ما محسوب میشه ؟
نه عزیز سوتفاهم شد، من نمیگم دانلود شبانه لطف به ماست میگم از نظر شرکت های ارائه دهنده Adsl تو ایران همین دانلود رایگان شبانه لطف به مشتری محسوب میشه و الا هیچ جای دنیا سرویس Adsl رو حجمی نمیفروشن
09-01-2016, 22:54
من هم از دانلود رایگان هر شب 18 گیگ به 8 گیگ تنزل پیدا کردم... :n01:
پ.ن: از سرورهای داخل ایران دانلود انجام بدید
شکایت کردن تاثیری داره؟ یا باید بیخیال مخابرات شیم؟
من امشب تا ساعت 12 با سرعت 250 دانلود می کرد یک دقعه سرعت رسید به 20 کیلو بایت
الان هم داره با همون 20 کیلو بایت دانلود می کنه.... من قبلا" اصلا" مشکلی نداشتم.... نمی دونم چرا یک دفعه سرعتو بستن
من هم از دانلود رایگان هر شب 18 گیگ به 8 گیگ تنزل پیدا کردم... :n01:
پ.ن: از سرورهای داخل ایران دانلود انجام بدید
شما از کدوم شرکت 18 گیگ دانلود می کردی؟
10-01-2016, 22:02
خیز تاثیری نداره، من اینو قبلا هم گفتم، به این شکل که
اینترنت مثلا ۲۵۶ کیلوبیت شما با تبدیل به بایت میشه ۳۲ کیلوبایت
که بر اساس قانون سازمان مقررات، گفتن تو ساعات افت مصرف این مقدار یک به هشت هم محاسبه میشه یعنی ساعات رایگان نت شما بین هشت تا ۳۳ کیلوبایته! اگه پایین تر از اینه میتونید شکایت کنید و حق رو به شما میدن! در غیر این صورت خیر.
----
من هفت ساله رو نت مخابرات هستم جای دیگه ایی هم نمیتونم برم
آنقدر هم پیگیر این موضوعات حداقل تو شهرستان خودمون بودم که نگو
اما فایده نداره که نداره
تنها راه برام این بود که نت ۱۰ مگ بگیرم تا با تاثیر قوانینشون
حداقل شبی ۴ گیگ دانلود رایگان داشته باشم
خیز تاثیری نداره، من اینو قبلا هم گفتم، به این شکل که
اینترنت مثلا ۲۵۶ کیلوبیت شما با تبدیل به بایت میشه ۳۲ کیلوبایت
که بر اساس قانون سازمان مقررات، گفتن تو ساعات افت مصرف این مقدار یک به هشت هم محاسبه میشه یعنی ساعات رایگان نت شما بین هشت تا ۳۳ کیلوبایته! اگه پایین تر از اینه میتونید شکایت کنید و حق رو به شما میدن! در غیر این صورت خیر.
----
من هفت ساله رو نت مخابرات هستم جای دیگه ایی هم نمیتونم برم
آنقدر هم پیگیر این موضوعات حداقل تو شهرستان خودمون بودم که نگو
اما فایده نداره که نداره
تنها راه برام این بود که نت ۱۰ مگ بگیرم تا با تاثیر قوانینشون
حداقل شبی ۴ گیگ دانلود رایگان داشته باشم
آخه الان مساله دیگه فقط شبانه نیست.... روزانه هم جنگ اعصاب شده... یک دفعه در عرض چند روز مخابرات یک افت کیفیت وحشتناک داشت
با این وضع من فکر کنم مجبور شم مخابراتو عوض کنم
الان شرکت هایی هستن که با ماهی بین 60 تا 80 تومن سرویس درست و حسابی با شبانه رایگان بدون افت کیفیت بدن؟ چون من الان همین هزینه را دارم برای اینترنت 512 مخابرات می دم حداقل برم جایی خرج کنم که اعصابمون راحت باشه...
12-01-2016, 09:46
والا ظاهرا شرایط و ضوابط اینترنت شهر به شهر استان به استان متفاوته ، چه لحاظ شبانه رایگان چه سرعت دانلود.
برای مثال سرویسی که شاتل در تهران میده با شاتلی که در شهر ما سرویس میده به مراتب متفاوته، عکس همین موضوع ، سرویس فعلی مخابراتی که الان من و شما داریم استفاده میکنیم واسه دوستان مون تو شهرستان های خراسان ارزو هست.
باز خوبه من زمانی که مخابرات بودم آخری ها اینترنت ساعت یک شب به بعد قشنگ میشد 3-4 کیلوبایت ! :n38:
azar2011
16-01-2016, 01:39
ساعت یک به بعد اینترنت مخابرات از دیال آپ هم کند تر میشه
ساعت یک به بعد اینترنت مخابرات از دیال آپ هم کند تر میشه
دقیقا" برای منم اینطوریه
دوستان من می خوام مخابرات را تخلیه کنم از شرکت های خصوصی بگیرم مخابرات دیگه سرویس هاش غیر قابل تحمله
معمولا" برای تخلیه مخابرات چتد روز زمان می بره تا خط را تخلیه کنن؟ راهی هست که بشه یک روزه تخلیه اش کنن؟
الان تو اراک بهترین شرکتی که بهترین سرویس را می ده مخصوصا" برای دانلود شبانه کدوم شرکته؟ ( ماهانه حدود 40-50 گیگ دانلود شبانه دارم و تا سقف ماهی 80 تومن هم می تونم پرداخت کنم)
lMlOlHlSlElNl
20-01-2016, 09:19
سلام دوستانی که علاقه مند هستن شمارشونو برای من توی پیام خصوصی بفرستن تا یه گروه توی تلگرام تشکیل بدیم
من امروز رفتم ساتیا پرسیدم سرعت دانلود شبانه سرویس هاتون چقده ؟ گفت بستگی به استفاده بقیه داره، گفتم خب بالاخره یه حداقلی نداره ؟؟ مسئول محترم هم گفت نه دانلود شبانه هیچ تعهدی برای شرکت نداره !! یعنی اگه 5 کیلو بایت هم سرعت گرفتی کسی نیست بری یقه شو بگیری، بنده هم اونجارو با یه لبخند ترک کردم ! آخه یکی نیست بگه تایم شبانه با چند صد نفر مگه شیر می کنید که هیچ حداقلی نداره سرعت ؟!!
این همه برم چند روز طولش بدن مخابراتو تخلیه کنم آخرم برم یه جای دیگه همین وضع باشه چه فایده داره
من امروز رفتم ساتیا پرسیدم سرعت دانلود شبانه سرویس هاتون چقده ؟ گفت بستگی به استفاده بقیه داره، گفتم خب بالاخره یه حداقلی نداره ؟؟ مسئول محترم هم گفت نه دانلود شبانه هیچ تعهدی برای شرکت نداره !! یعنی اگه 5 کیلو بایت هم سرعت گرفتی کسی نیست بری یقه شو بگیری، بنده هم اونجارو با یه لبخند ترک کردم ! آخه یکی نیست بگه تایم شبانه با چند صد نفر مگه شیر می کنید که هیچ حداقلی نداره سرعت ؟!!
این همه برم چند روز طولش بدن مخابراتو تخلیه کنم آخرم برم یه جای دیگه همین وضع باشه چه فایده داره
دقیقا همینه من زمانی از ساتیا داشتم و شبانه رو به شدت افتضاح کردن و کفر من سر آخر در اومد و وداع کردم باهاشون .
ساتیا توی این کارا (محدودیت کردن شبانه) ید طولایی داره .. میترسم مجدد مارگزیده بشیم.
دوستان وضعیت دانلود شبانه سرویس های وایمکس مبین نت چطوریه؟
من یکی از دوستام داره ولی مثل این سرویس اون شبانه نداره ولی مطمئنم یک سری از سرویس هاش شبانه داره کسی اینجا سرویس از وایمکس داشته؟
amin_g_p
22-01-2016, 18:03
از کجا؟ چه سرویسی؟ شبانه یا روزانه؟
از کجا؟ چه سرویسی؟ شبانه یا روزانه؟
پیشگامان - ماهی 3 گیگ - مضاف بر این که پیشگامان شبانه نداره :n28:
امروزم رفتم مخابرات برای سرویس 10 مگ، کارت دانشجویی ارشد نشون دادیم تا طرف راضی شد، بعد یه لحظه پرسیدم سرعت دانلود شبانه اش چطوره ؟؟ طبق معمول قانون طلایی شون رو در آورد و گفت سرعت شبانه هیچ حداقلی نداره، اصلا صفر، چون رایگانه هر چقد بدیم هم شما باید بگید دست شما درد نکنه، دیگه کم کم با یارو بحثم شد میخواستم همونجا بخوابونم زیر چشمش ، مرتیکه جوری میگه سرعت دانلود اصلا صفر انگار یه چیزیم طلبکاره. ( با کیا شدیم 80 میلیون )
حالا الان کسایی که 10 مگ دارن سرعت شبانه شون خوبه ؟ ثابته ؟؟ اینطور که این میگفت اگه صفرم بشه حق اعتراضی نیست.
امروزم رفتم مخابرات برای سرویس 10 مگ، کارت دانشجویی ارشد نشون دادیم تا طرف راضی شد، بعد یه لحظه پرسیدم سرعت دانلود شبانه اش چطوره ؟؟ طبق معمول قانون طلایی شون رو در آورد و گفت سرعت شبانه هیچ حداقلی نداره، اصلا صفر، چون رایگانه هر چقد بدیم هم شما باید بگید دست شما درد نکنه، دیگه کم کم با یارو بحثم شد میخواستم همونجا بخوابونم زیر چشمش ، مرتیکه جوری میگه سرعت دانلود اصلا صفر انگار یه چیزیم طلبکاره. ( با کیا شدیم 80 میلیون )
حالا الان کسایی که 10 مگ دارن سرعت شبانه شون خوبه ؟ ثابته ؟؟ اینطور که این میگفت اگه صفرم بشه حق اعتراضی نیست.
میگرفتی میزدی بلکه دل ما اندکی سبک میشد :n27:
نمیدونم چه شیوه نامبارکیه یک سالیه راه افتاده کلا اگه شبانه رایگان از شرکتی بخوای انگار داری فحش ناموسی به طرف میدی !!!
همه جای دنیا تعداد مشترکین که زیاد میشه طرح های تشویقی بیشتر میشه کیفیت میره بالا این مملکت نفرینی ما برعکسه .
هرجا میری یا شبانه رو جوری محدود میکنن از چشم و چالت بزنه بیرون یا بن کل تعطیله !! :n34:
میگرفتی میزدی بلکه دل ما اندکی سبک میشد :n27:
نمیدونم چه شیوه نامبارکیه یک سالیه راه افتاده کلا اگه شبانه رایگان از شرکتی بخوای انگار داری فحش ناموسی به طرف میدی !!!
همه جای دنیا تعداد مشترکین که زیاد میشه طرح های تشویقی بیشتر میشه کیفیت میره بالا این مملکت نفرینی ما برعکسه .
هرجا میری یا شبانه رو جوری محدود میکنن از چشم و چالت بزنه بیرون یا بن کل تعطیله !! :n34:
بله دیگه هر سال گستاخ تر و وقیح تر میشن، کلا حقوق ارباب رجوع داخل ایران با ... یکیه !
دیگه همین دانلود شبانه داغونم شده منت اینا به سر ما باید دفعه دیگه با گل و شیرینی بریم ازشون تشکرم کنیم
اینترنت نامحدود داره میده مخابرات !؟؟ به نظرتون این سری چه کلکی داره ؟ :n37: کسی اطلاعی داره ؟
amin_g_p
24-01-2016, 15:37
اینترنت نامحدود داره میده مخابرات !؟؟ به نظرتون این سری چه کلکی داره ؟ :n37: کسی اطلاعی داره ؟
یادش بخیر یه زمانی نامحدود مخابرات داشتم بحثاش توی همین تاپیک هست از سرعت عالی به صفر میل کرد و هیچ اعتراضی نمی شد کرد!
تعرفه هاش به چه صورت نا محدود واقعی یا مثل این خصوصی ها سرعت کمتر پس از حجم مشخص در ماه؟ پیش پرداخت یا پس پرداخت؟
یادش بخیر یه زمانی نامحدود مخابرات داشتم بحثاش توی همین تاپیک هست از سرعت عالی به صفر میل کرد و هیچ اعتراضی نمی شد کرد!
تعرفه هاش به چه صورت نا محدود واقعی یا مثل این خصوصی ها سرعت کمتر پس از حجم مشخص در ماه؟ پیش پرداخت یا پس پرداخت؟
اعلام کرده بزودی قیمت ها رو عمومی میکنیم ... دوباره چه کلکی دارن جیب ملت رو خالی کنن به بهانه نامحدود !
ارائه سرويس هاى پيش پرداخت نامحدود به مناسبت دهه جر توسط شركت مخابرات استان مركزى
سرعت 512kb نامحدود سه ماهه 70000 تومان
سرعت 512kb نامحدود شش ماهه 138000 تومان
سرعت 512kb يك ساله 275000 تومان .
masoud93
25-01-2016, 18:47
شانسیه شباشه.
حداقل 300 میگیره ، حداکثر هم همون 1 مگابایت.
بیشتر شبا هم 600
من الان دو روزه پینگم خیلی بد شده ، از 150 شده حدود 1000 ، کس دیگه ای هم اینجوری شده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.