مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان مرکزی
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
amin_g_p
16-07-2014, 08:13
دوستان پی سی ورلدی به نظرم بیاید همه بچه های فعال صفحه ایننرنت استان مرکزی ایمیل بزنیم به شرکت مخابرات کل و درخواست کنیم دوباره سرویس های نامحدودش ارایه بشه اگر تعداد ایمیل بالا باشه برای سود خودشون هم شده شرکت مخابرات استان مرکزی رومجبور میکنن دوباره سرویس های نامحدود روارایه بده
فکر خوبیه. آدرس را هم بذار.
دوستان پی سی ورلدی به نظرم بیاید همه بچه های فعال صفحه ایننرنت استان مرکزی ایمیل بزنیم به شرکت مخابرات کل و درخواست کنیم دوباره سرویس های نامحدودش ارایه بشه اگر تعداد ایمیل بالا باشه برای سود خودشون هم شده شرکت مخابرات استان مرکزی رومجبور میکنن دوباره سرویس های نامحدود روارایه بده
دوستان این هم لینک درخواست شکایت انتقاد و پیشنهاد در سایت مخابرات ایران
Bazresi.telecom.ir
behrooz3229
16-07-2014, 14:43
Bazresi.telecom.ir
من درخواست دادم( برای سرویسهای نامحدود) فقط 3دقیقه وقت میگیره دوستان دیگه هم بیزحمت انجام بدن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم انجام دادم.. درخواست سرویسهای نامحدود با تعرفه ی مناسب.. هم به صورت پیش پرداخت و هم به صورت پس پرداخت..
من هم درخواست دادم برای ارائه دوباره سرویس های نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bazresi.telecom.ir
من هم یک شکایتی نوشته .
M@SOUD64
16-07-2014, 19:42
سلام منم الان شکایت کردم از مخابرات
لطفا همه بچه ها این کارو انجام بدن تقاضای عاجزانه دارم
با نام خودم بزنم یا صاحب خط؟
با نام خودم بزنم یا صاحب خط؟
صاحب خط نه. با نام کسی که اینترنت رو ثبت نام کرده.
behrooz3229
17-07-2014, 07:26
این سایت هم خود مخابرات پیشنهاد داده برا تست سرعت :
درخواست رو فرستادم.
درخواست شما با موفقیت در سامانه ثبت شد که پس از بررسی موضوع، توسط کد رهگیریو ایمیلنتیجه به اطلاع شما خواهد رسید.
کسی اینجا از تعرفه رمضان سرعت 5mb داره؟
سرعتش چطوره؟
شبانه رایگان داره درسته؟؟؟
masoudrahzani
17-07-2014, 19:29
دوستان من میخوام از یکی از این شرکت های خصوصی اینترنت بگیرم کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
دوستان من میخوام از یکی از این شرکت های خصوصی اینترنت بگیرم کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
اگه اهل دانلود شبانه نیستی شاتل 8 مگابایتی بگیر
پارس آنلاین هم سرعتاش خوبه تا 450kbps باز کرده بوده سرعتشو رو تعرفه هاش. البته بیشتر پرت هاش پر شده مخصوصا 367
دوستان سرویس ۵۱۲-۵gig سرعت دانلودش داخل بازه رایگان و در حالت عادی چنده
ماله من که همیشه تو 255kbps شبی 4.5گیگ دانلود می کنم
دوستان توی مودمتون مقدار فاکتورهای پایین رو پیدا کنید و اینجا پست کنید.. اسمش توی مودمهای مختلف ممکنه یکمی تفاوت داشته باشه ولی پیداش میکنید.
(SNR Margin ( SNR Margin Down Stream - SNR Margin Up Stream
(Line Attenuation (Attenuation Down Stream - Attenuation Up Stream
من الان وضعیت نویز خطم رو نگاه کردم کیفیت خوبی نداره.. با اینکه از نوع سیم کشی مطمئنم چون خودم سیم کشی کردم با بهترین کیفیت. به نظرم میاد کلن مخابرات خودش مشکل نویز داره. روی سرعت هم تاثیر محسوسی میزاره. دقت کرده باشید گاهی اوقات مودم رو روشن میکنید خیلی سرعت کمه، ولی با دو سه بار روشن خاموش کردن بالاخره سرعتش خوب میشه!!.. همین دیشب داشتم دانلود میکردم دیدم سرعتم از اکسپرس لیچ روی 70 هستش، درحالی که باید روی 230 باشه، چندبار ریست کردم درست شد. البته به خاطر Gateway های مختلف هم هست.
مشکل نویز در ADSL
شاید شما هم چندین بار با مشكلی كندی اینترنت پر سرعت خود رو به رو بوده اید و با شركت ارایه دهنده خدمات تماس گرفته اید و آنها گفته اند كه مشكلی نیست و خط شما مشكل دارد و نویز خط شما مشكل اصلی است. اما این نویز چیست و چكونه بفهمیم مشكل از خط ماست.
برای اینكه امكان اشكال یابی در خطوط پرسرعت وجود داشته باشد در همه مودمهای ADSL امكان تعیین شاخصهای نویز در خط تلفن ممكن است و می تواند به شما كمك شایانی در رفع اشكال نماید. مهمترین این معیارها SNR و همچنین Line Attenuation یا همان شاخص میرایش خط تلفن شماست.
SNR Margin چیست؟
نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.
در واقع شاخص SNR نشان می دهد كه به چه میزان سیگنال مفید در مقایسه با سیگنال مزاحم یا نویز در سیستم تلفن شما وجود دارد. SNR كه مخفف Signal to Noise Ratio است معیاری است كه میتواند خیلی به شما در تعیین ریشه كندی و قطعی كمك كند. این شاخص هم در دانلود و هم در اپلود اندازه گیری میشود كه با دو مقدار SNR Margin Downstream و SNR Margin Upstream نمایش داده میشود كه نشان دهنده وضعیت نویز در خطوط شماست.
مقایسه مقادیر SNR Margin
6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB خوب است
20dB-28dB عالی است
29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
Line Attenuation چیست؟
شاخص دیگر میزان میرایش خط تلفن و یا Line Attenuation است که در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد. به عبارتی اختلاف توان ارسالی و دریافتی بر حسب db است که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.
مقایسه مقادیر Attenuation
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
20dB-30dB عالی است
30dB-40dB خیلی خوب است
40dB-50dB خوب است
50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند .
behrooz3229
19-07-2014, 14:42
دوستان توی مودمتون مقدار فاکتورهای پایین رو پیدا کنید و اینجا پست کنید.. اسمش توی مودمهای مختلف ممکنه یکمی تفاوت داشته باشه ولی پیداش میکنید.
(SNR Margin ( SNR Margin Down Stream - SNR Margin Up Stream
(Line Attenuation (Attenuation Down Stream - Attenuation Up Stream
من الان وضعیت نویز خطم رو نگاه کردم کیفیت خوبی نداره.. با اینکه از نوع سیم کشی مطمئنم چون خودم سیم کشی کردم با بهترین کیفیت. به نظرم میاد کلن مخابرات خودش مشکل نویز داره. روی سرعت هم تاثیر محسوسی میزاره. دقت کرده باشید گاهی اوقات مودم رو روشن میکنید خیلی سرعت کمه، ولی با دو سه بار روشن خاموش کردن بالاخره سرعتش خوب میشه!!.. همین دیشب داشتم دانلود میکردم دیدم سرعتم از اکسپرس لیچ روی 70 هستش، درحالی که باید روی 230 باشه، چندبار ریست کردم درست شد. البته به خاطر Gateway های مختلف هم هست.
مشکل نویز در ADSL
شاید شما هم چندین بار با مشكلی كندی اینترنت پر سرعت خود رو به رو بوده اید و با شركت ارایه دهنده خدمات تماس گرفته اید و آنها گفته اند كه مشكلی نیست و خط شما مشكل دارد و نویز خط شما مشكل اصلی است. اما این نویز چیست و چكونه بفهمیم مشكل از خط ماست.
برای اینكه امكان اشكال یابی در خطوط پرسرعت وجود داشته باشد در همه مودمهای ADSL امكان تعیین شاخصهای نویز در خط تلفن ممكن است و می تواند به شما كمك شایانی در رفع اشكال نماید. مهمترین این معیارها SNR و همچنین Line Attenuation یا همان شاخص میرایش خط تلفن شماست.
SNR Margin چیست؟
نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.
در واقع شاخص SNR نشان می دهد كه به چه میزان سیگنال مفید در مقایسه با سیگنال مزاحم یا نویز در سیستم تلفن شما وجود دارد. SNR كه مخفف Signal to Noise Ratio است معیاری است كه میتواند خیلی به شما در تعیین ریشه كندی و قطعی كمك كند. این شاخص هم در دانلود و هم در اپلود اندازه گیری میشود كه با دو مقدار SNR Margin Downstream و SNR Margin Upstream نمایش داده میشود كه نشان دهنده وضعیت نویز در خطوط شماست.
مقایسه مقادیر SNR Margin
6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB خوب است
20dB-28dB عالی است
29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
Line Attenuation چیست؟
شاخص دیگر میزان میرایش خط تلفن و یا Line Attenuation است که در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد. به عبارتی اختلاف توان ارسالی و دریافتی بر حسب db است که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.
مقایسه مقادیر Attenuation
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
20dB-30dB عالی است
30dB-40dB خیلی خوب است
40dB-50dB خوب است
50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند .
این از منه ! وضعیت چطوره؟خوبه ؟
behrooz3229
19-07-2014, 14:45
سرعت 1 مگ در بازه رایگان و غیر رایگان چی؟ دوستانی یه مگی لطفا اطلاع رسانی کنن .
آخه میخوام برا خواهرم ، برم تغییر تعرفه بدم نمیدونم کدومو بگیرم ....
M@SOUD64
19-07-2014, 14:59
سلام امروز دوباره سرعتها مزخرف شده...لعنت به این ISP
این از منه ! وضعیت چطوره؟خوبه ؟
خیلی خوبه وضعیتت.. در سطح عالی هست.
خوش به حالت :n02:
سرعت 1 مگ در بازه رایگان و غیر رایگان چی؟ دوستانی یه مگی لطفا اطلاع رسانی کنن .
آخه میخوام برا خواهرم ، برم تغییر تعرفه بدم نمیدونم کدومو بگیرم ....
یک مگ شهرستان . شبی 3.5 تا 4 . غیر رایگان هم سرعت 220 و230 هست
اینم برا من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr 0.1 db downstream = 30.8db
snr 0.1 db upstream = 24.3db
خیلی خیلی عالی..
attenuation 0.1 db downstream = 27.5
attenuation 0.1 db upstream = 15
اینم عالیه.
فکر کنم به جز من همه کیفیت خط هاشون خوب باشه :n03:
مال من:
Attenuation Down Stream
48
Attenuation Up Stream
28
SNR Margin Down Stream
17.6
SNR Margin Up Stream
6.9
وضعیت خیلی خوبی نداره..
اینم برا من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
behrooz3229
19-07-2014, 17:28
snr 0.1 db downstream = 30.8db
snr 0.1 db upstream = 24.3db
خیلی خیلی عالی..
attenuation 0.1 db downstream = 27.5
attenuation 0.1 db upstream = 15
اینم عالیه.
فکر کنم به جز من همه کیفیت خط هاشون خوب باشه :n03:
مال من:
Attenuation Down Stream
48
Attenuation Up Stream
28
SNR Margin Down Stream
17.6
SNR Margin Up Stream
6.9
وضعیت خیلی خوبی نداره..
قبلا هم اینطور بوده ؟!!
behrooz3229
19-07-2014, 17:30
یک مگ شهرستان . شبی 3.5 تا 4 . غیر رایگان هم سرعت 220 و230 هست
پس عملا هیچ فرقی بین سرعتا نیست . همشون مثل همند 256و512و1024و2048
M@SOUD64
19-07-2014, 21:17
سلام اینم از وضع من ببینید خوبه یانه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام اینم از وضع من ببینید خوبه یانه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
snr شما 44.9db هستش.. !!! تابحال همچین عددی ندیده بودم.. جز بی نهایت عالی محسوب میشه :n02:
attenuation شما هم 10.7db هستش که اونم باز خیلی عالیه...
امشب خودم رو از روی همین پل خیبر میندازم پایین :n02:
قبلا هم اینطور بوده ؟!!
والا با مودم قبلی هم و سرویسهای قبلی هم فکر کنم همینجوری بود..
البته قسمت ورودی کابل تلفن و کابل برق (در حیاط خونه) هردو بغل هم قرار دارن، میترسم به خاطر اون باشه (که به احتمال زیاد هم به خاطر همینه)
M@SOUD64
20-07-2014, 00:40
از دوستان کسی هستش که سرویس 5 مگ مخابرات رو گرفته باشه؟
سرعت دانلودش رو میخواستم
crazyboys2
20-07-2014, 12:59
سلام دوستان
آقا دو هفته است سرعت شبا وحشتناک پایینه نزدیک 20 :n29: بعد زنگ زدم میگه آخه یوزرامون زیاده میگم یعنی تا دو هفته پیش که شبا 160 170 میداد حالا یهو ده برابر شده میگه همینه دیگه کاریش نمیشه کرد
عوضیا دزد من 1 مگ گرفتم بدبختی قرار داد یه ساله هم بستم هیچ کاریش نمیشه کرد مگه اینکه 70 80 بدم برام حذف کنن فقط دزدا
آقا جایی نیست همه با هم شکایت بنویسیم ؟
bahareh_bus
20-07-2014, 13:14
اینم خط من :
امشب خودم رو از روی همین پل خیبر میندازم پایین :n02:
نکته : روح من صحبت میکنه الان :n02:
اینم خط من :
شما هم که طبق معمول رکورد داری :n02:
masoudrahzani
20-07-2014, 14:42
اقا وضعیت من چطوره؟
Downstream
Upstream
Hlin Scale
8515
0
Loop Attenuation(dB)
16.6
9.9
Signal Attenuation(dB)
16.6
10.0
SNR Margin(dB)
6.4
27.7
Attainable Rate(Kbps)
25448
1319
Output Power(dBm)
13.1
9.1
اقا وضعیت من چطوره؟
Downstream
Upstream
Hlin Scale
8515
0
Loop Attenuation(dB)
16.6
9.9
Signal Attenuation(dB)
16.6
10.0
SNR Margin(dB)
6.4
27.7
Attainable Rate(Kbps)
25448
1319
Output Power(dBm)
13.1
9.1
snr دانلود شما زیاد خوب نیست. ولی Attenuation خیلی خوبه.
سرعتتون چنده سرویستون چیه؟ معمولن در پهنای باندهای زیاد نسبت snr کم میشه که طبیعیه. در بیشتر سایتهای خارجی برای کاربرایی که سرعتهای بالا دارن هم این مقدار رو پایین و در همین حدود دیدم.
M@SOUD64
20-07-2014, 17:07
سلام دوستان
آقا دو هفته است سرعت شبا وحشتناک پایینه نزدیک 20 :n29: بعد زنگ زدم میگه آخه یوزرامون زیاده میگم یعنی تا دو هفته پیش که شبا 160 170 میداد حالا یهو ده برابر شده میگه همینه دیگه کاریش نمیشه کرد
عوضیا دزد من 1 مگ گرفتم بدبختی قرار داد یه ساله هم بستم هیچ کاریش نمیشه کرد مگه اینکه 70 80 بدم برام حذف کنن فقط دزدا
آقا جایی نیست همه با هم شکایت بنویسیم ؟
داداش گندشو در اوردن
منم زنگ بهشون زدم همینو گفتن سرعت روزانه دانلود من به 60 رسیده شبها که کلا تعطیل شده
behrooz3229
20-07-2014, 18:36
اینم خط من :
سرعت دانلودتون چنده در بازه رایگان ؟
masoudrahzani
20-07-2014, 20:47
snr دانلود شما زیاد خوب نیست. ولی Attenuation خیلی خوبه.
سرعتتون چنده سرویستون چیه؟ معمولن در پهنای باندهای زیاد نسبت snr کم میشه که طبیعیه. در بیشتر سایتهای خارجی برای کاربرایی که سرعتهای بالا دارن هم این مقدار رو پایین و در همین حدود دیدم.
عزیزم یه روزه سرویسمو گرفتم 1مگ ۵گیگ از مخابرات سرعت دانلودم تو روز بین190_220بود به شب نرسیده تا ببینم چطوره
masoudrahzani
20-07-2014, 20:52
اقا ما از هیچی شانس نیوردیم تا چند وقت پیش هر کی سرویس میگرفت یه مودو نتیکس چهار پورت توپ میدادن امروز رفتم سرویسمو بگیرم یه مودم ایرانی آشغالی بهم دادن خیلی قیلفه ضایعه ای دارههک
bahareh_bus
20-07-2014, 21:35
سرعت دانلودتون چنده در بازه رایگان ؟
چه بازه رایگان و چه غیر رایگان بین 120 تا 140 در نوسانه. شبی تقریبآ 2.6 گیگ میتونم دانلود کنم!:n27:
M@SOUD64
20-07-2014, 23:15
چه بازه رایگان و چه غیر رایگان بین 120 تا 140 در نوسانه. شبی تقریبآ 2.6 گیگ میتونم دانلود کنم!:n27:
خوش بحالتون من سرعت دانلود شبانم خیلی افتضاح میشه بین 40 تا 15 بااینکه سرویسم 1 مگه
تیکت بازرسی شما ها هم بررسی شده؟
برای من شماره تلفن گذاشتن تا باهاشون تماس بگیرم :)
یکی آقای ترابی ،باقری ،پورکاویان
behrooz3229
21-07-2014, 11:59
تیکت بازرسی شما ها هم بررسی شده؟
برای من شماره تلفن گذاشتن تا باهاشون تماس بگیرم :)
یکی آقای ترابی ،باقری ،پورکاویان
فقط همین ؟
کشتن خودشونو شماره هارو که خودمون داشتیم :
lMlOlHlSlElNl
21-07-2014, 13:26
باعث و بانی این سرعت افتضاح خداکنه هر چه سریعتر به درک واصل شه
مرتیکه دل یه جماعت و خون کرده
M@SOUD64
21-07-2014, 16:13
باعث و بانی این سرعت افتضاح خداکنه هر چه سریعتر به درک واصل شه
مرتیکه دل یه جماعت و خون کرده
بدیختی من اینه که نمیتونم از جای دیگه اینترنت بگیرم چون خطمون فقط نت مخابرات جواب میده من یه سالیه که از مخابرات سرویس میگیرم، اماهیچ وقت اینجوری نبوده ... تو این یک ماهه واقعا ضعیف بوده از همه بدتر که مشکل تقریبا همه هم هستش سرعت دانلودها که خیلی کم شده من قبلا سرعت دانلودم بین 198 تا 230 بود اصلا نوسان نداشت اما الان عشقی شده یه دفعه رو 100 یه بار که حال کنه میره رو 220 که البته خیلی سخت اینطوری میشه دیگه بعضی وقتا میره رو 60 شبها هم که عملا سرعت نابود شده منم خیلی عصبانی هستم هر بار که زنگ میزنی طوری به آدم جواب میدن که راحت به شعورمون توهین میشه واقعا منم نمیدونم چکار کنم ... یعنی امکانش هست دوباره همه چی خوب بشه
kian2006
22-07-2014, 00:21
من چند صفحه پیش توضیح دادم...
شاید اولین کسی که سرویس 5----10مگ گرفت من بودم اوایل که مسولین تشخیص کیلوبایت بیت و ... نمیدادند
بعد مدتی درست شد با پنج مگ روز 600و شب 500دانلود داشتم ولی الان افتضاح خیلی وقته افتضاحه صبح300 و شب 30 کیلو بیشتر نمیگیره
دوتا دوستامم گرفته بودند تخلیه کردند رفتند فن اوا و ساتیا
من به امید خدا فردا تخلیه میکنم شررررش کم
نگیرسیید مخابرات بخدا پشیمون میشید
الان مخابرات فقط واس وبگردی پیرردا خوبه دانلود موزیک براتون میشه ارزو
اقا ما از هیچی شانس نیوردیم تا چند وقت پیش هر کی سرویس میگرفت یه مودو نتیکس چهار پورت توپ میدادن امروز رفتم سرویسمو بگیرم یه مودم ایرانی آشغالی بهم دادن خیلی قیلفه ضایعه ای دارههک
عه جدی؟؟ مودم چی دادن بهتون مگه؟ من همون روز اول رفتم گرفتم netis بهم دادن.. مودم ایرانی نداریم که ، مگه ایران مودم هم میتونه تولید کنه :n13:
lMlOlHlSlElNl
22-07-2014, 04:47
دیدید تو تبلیغات مخابرات نوشته "اینترنت ماه رمضان با سرعت دو برابر" بابا من خودم اونجا بودم باقری (که لعنت خدا بر او باد) برگشت گفت دیگه این که نوشتید دو برابر بسه از این به بعد بکنیدش "اینترنت با سرعت واقعی"
اینا رسما کلاه برداری میکنن
گول جاهای دیگه هم نخورید همه شرکتها از هم بدترن اونایی هم که سرعت واقعی میدن پول بیشتری میگیرن. من چند ماه پیش اینترنت مخابراتمو بخاطر دزدی که مخابرات ازم کرد تخلیه کردم بهشون هم ثابت کردم که من انقد مصرف نکردم که قبضم انقد زیاد اومده ولی قبول نکردن .پستام هنوز هست اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعد خواستم برم شرکتای خصوصی دیدم یکی از یکی دزدتر دوباره برگشتم مخابرات . گیر کردیم این وسط شدید دارن پدرمون و در میارن همش هم بخاطر اینه که هیچکس قیمت واقعی هزینه اینترنت و نمیدونه هر کی برا خودش یه دکون وا کرده گنده لات همشون هم مخابراته که هیشکه نمیدونه و نمیتونه در مقابلش باید چکار کنه!
آقا بالاخره معلوم نشد این ترافیک رایگان شبانه جز تعهدات مخابرات هست یا نه؟من چند جا پرسیدم جواب درست حسابی نگرفتم!
چون من زنگ زدم 2020 گفت ترافیک شبانه لطفه مخابرات به مردمه و هیچ مسوولیتی در قبال سرعتش نداره!
دیدید تو تبلیغات مخابرات نوشته "اینترنت ماه رمضان با سرعت دو برابر" بابا من خودم اونجا بودم باقری (که لعنت خدا بر او باد) برگشت گفت دیگه این که نوشتید دو برابر بسه از این به بعد بکنیدش "اینترنت با سرعت واقعی"
اینا رسما کلاه برداری میکنن
گول جاهای دیگه هم نخورید همه شرکتها از هم بدترن اونایی هم که سرعت واقعی میدن پول بیشتری میگیرن. من چند ماه پیش اینترنت مخابراتمو بخاطر دزدی که مخابرات ازم کرد تخلیه کردم بهشون هم ثابت کردم که من انقد مصرف نکردم که قبضم انقد زیاد اومده ولی قبول نکردن .پستام هنوز هست اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعد خواستم برم شرکتای خصوصی دیدم یکی از یکی دزدتر دوباره برگشتم مخابرات . گیر کردیم این وسط شدید دارن پدرمون و در میارن همش هم بخاطر اینه که هیچکس قیمت واقعی هزینه اینترنت و نمیدونه هر کی برا خودش یه دکون وا کرده گنده لات همشون هم مخابراته که هیشکه نمیدونه و نمیتونه در مقابلش باید چکار کنه!
آقا بالاخره معلوم نشد این ترافیک رایگان شبانه جز تعهدات مخابرات هست یا نه؟من چند جا پرسیدم جواب درست حسابی نگرفتم!
چون من زنگ زدم 2020 گفت ترافیک شبانه لطفه مخابرات به مردمه و هیچ مسوولیتی در قبال سرعتش نداره!
داداش اخه من فقط مشکلم شبانه نیست که تو ساعات روز هم افت سرعت دارم ( الهی گور به گور بشی مخابرات ) . اما اگه مشکل تو شبانه هست و میخوای شب ها دانلود داشته باشی من پیشنهاد میدم که از سرور مجازی و هاست دانلود ایران استفاده کنی . چون شبا سرور های داخلی افت سرعت ندارند . ولی ماهی حدود 20 30 ( ناقابل )تومن خرج داره .
behrooz3229
22-07-2014, 13:43
هیچ کدام از شرکتا مسئولیتی در رابطه با شبانه ندارن از جمله مخابرات - یه جور تبلیغه برای جذب مشتزی -
masoudrahzani
22-07-2014, 22:43
عه جدی؟؟ مودم چی دادن بهتون مگه؟ من همون روز اول رفتم گرفتم netis بهم دادن.. مودم ایرانی نداریم که ، مگه ایران مودم هم میتونه تولید کنه :n13:
یه مودم سفید که روش نوشته آشنای اول توی توضیحات روی کارتنش نوشته این مودم ساخت ایران است حالا راستو دروغش پایه خودشون
behrooz3229
22-07-2014, 22:51
یه مودم سفید که روش نوشته آشنای اول توی توضیحات روی کارتنش نوشته این مودم ساخت ایران است حالا راستو دروغش پایه خودشون
جند تا عکس ازش بذار - احتمالا به سفارش مخابرات تولید کردن-
ho3in0861
23-07-2014, 01:06
مخابرات جدا از دزدیا و سرعتش گندترین سیستم و سایت و بیشعورترین پشتیبانی فنی رو داره!
چندروز پیش خواستم مودممو بیارم رو حالت بریج دیدم کانکت نمیشه!بعد زنگ زدم بهشون میگن مودمتون pppoe ست شده تو سیستم ما!!!(باید هر دفعه که میخوای بین اینا تغییر بدی زنگ بزنی بشون)آخرم میگه راهی نداره منم گفتم خدافظ
یا خیلی مسخرس که پورت آتنتیکیشن رو با مک مودم ست میکنن!!
خدایی یه بار زنگ بزنید پشتیبانی فنی شاتل ببینید چطوری جوابتونو میدن :n07:
ho3in0861
23-07-2014, 01:09
جدیدا هم که دارن خطا رو بدون اجازه صاحبشون به 34 تغییر میدن که اینترنتش در انحصار خودشونه:n27:
masoudrahzani
23-07-2014, 10:24
خدایی یه بار زنگ بزنید پشتیبانی فنی شاتل ببینید چطوری جوابتونو میدن :n07:
اخه کی میشه شاتل.شاتلیا کلا کار درستن
masoudrahzani
23-07-2014, 10:34
جند تا عکس ازش بذار - احتمالا به سفارش مخابرات تولید کردن-
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M@SOUD64
23-07-2014, 12:12
جدیدا هم که دارن خطا رو بدون اجازه صاحبشون به 34 تغییر میدن که اینترنتش در انحصار خودشونه:n27:
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین قضیه این 34 رو؟
ho3in0861
23-07-2014, 12:39
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین قضیه این 34 رو؟
من هفته پیش چندتا از چندتا از ساکنان محله های خیابون دانشگاه شنیدم که بدون اجازشون و اجباری خطشونو داشتن میکردن 34!! در صورتی که از شرکتای دیگه رو همون خط adsl داشتن
ho3in0861
23-07-2014, 12:41
اخه کی میشه شاتل.شاتلیا کلا کار درستن
مودمت مبارک:n09:
چه مودم زیبایی:n02:
دوست عزیز بازه رایگان دانلود از ساعت 1 تا 6 صبحه
یا 1 تا 7
دوست عزیز بازه رایگان دانلود از ساعت 1 تا 6 صبحه
یا 1 تا 7
یک تا هفت.....
lMlOlHlSlElNl
24-07-2014, 04:37
یا خدا این دیگه چیه؟!:n04:
من هفته پیش چندتا از چندتا از ساکنان محله های خیابون دانشگاه شنیدم که بدون اجازشون و اجباری خطشونو داشتن میکردن 34!! در صورتی که از شرکتای دیگه رو همون خط adsl داشتن
حسین اینی که میگی برای ما هم پیش اومد، ولی قضیه چیز دیگه ای بود. اینا (مخابرات لعنت ا..) داشتن کابل برگردان انجام میدادن، کل شبکه رو به هم ریخته بودن، وقتی وصل کردن خطهارو، شماره ها اشتباهی وصل شده بود، مثلن فرض کن شماره خونه ی یکی دیگه شده بود شماره ی خونه ما، شماره ی ما برای یکی دیگه.. ملت هم فکر کرده بودن که اینا خطهارو بدون اجازه عوض کردن و خط جدید دادن بهشون.. خلاصه آخر سر اومدن همرو دوباره درست کردن.. مث روز اول.
افرادی هم که داشتن این کارو انجام میدادن به نظر نمیومد سواد آنچنانی داشته باشن اصن.. از همون اول حدس میزدم اینا یه خرابکاری ای قراره بکنن.. آخرشم ریختن به هم همرو... به طوری که هرکاری میکردن نمیفهمیدن مشکل از کجاست.. خلاصه اینکه جوونای با سواد باید بیکاری گز کنن.. دو نفر بیسوات میان میشن مامور مخابرات و نتیجه اش هم میشه این.
سرعت شبانه منم خراب شده زیر 80kbps روزمم کم کردن :grrr:
behrooz3229
24-07-2014, 17:01
سرعت شبانه منم خراب شده زیر 80kbps روزمم کم کردن :grrr:
شبی چند مگ میتونید بگیرید ؟
با سلام و احترام و قبولی طاعات و عبادات
مشترک گرامی طی بررسی های بعمل آمده خط مشترک مورد بررسی کامل قرار گرفت و با توجه به گراف سرعت و تعرفه مشکل ندارد که جهت بررسی بیشتر با جنابعالی تماس گرفته شد که شماره موبایل و ثابت پاسخگو نبود.
در صورت لزوم می توانید با شماره تلفن 32227070 آقای باقری تماس حاصل فرمائید.باتشکر
با سلام و احترام و قبولی طاعات و عبادات شما
مشترک گرامی جهت رفع این موضوع شما می توانید با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمائید.
32227070 اقای باقری
32223111 آقای ترابی
32217000 اقای پورکاویان
======
اینم جواب شکایت ما ..اینجا ایران است.صدای مظلوم نمیرسد به گوش. :n29:
M@SOUD64
26-07-2014, 22:46
برای منم همین شماره تلفنها اومده همون قضیه شکایت ای تو روحشون
توی پنل کاربری برای من اجازه خرید ترافیک نمیده میگه سرویس شما نامحدود است در صورتی که اصلا سرویس نامحدود نداره مخابرات .
برای شما هم اینطوریه ؟!!
اره . منظورشون سرویس نامحدود پس پرداخت . باید بنویسن شما برای سرویس خود محدودیت حجمی تعیین نکرده اید .
behrooz3229
27-07-2014, 07:57
توی پنل کاربری برای من اجازه خرید ترافیک نمیده میگه سرویس شما نامحدود است در صورتی که اصلا سرویس نامحدود نداره مخابرات .
برای شما هم اینطوریه ؟!!
نامحدود از نظر زمان و حجم هستش دوست عزیز ، به این معنی که در صورت اتمام ترافیک شما، اینترنتتون قطع نمیشه و میرید تو حجم اضافه و هرچقدر دوست داشته باشید میتونید استفاده کنید و بالطبع هزینه اونو سر ماه با اومدن قبض تلفن پرداخت خوهید کرد .
نوع محدودش درصورت اتمام ترافیک اینترنت قطع میشه و فقط سایت 2020 باز میشه که از طریق سایت 2020 باید حجم اضافه خریداری بشه . هردو روش مزایا و معایب خودشو داره . بنظر من نامحدود بهتره .
lMlOlHlSlElNl
27-07-2014, 10:34
مال من سایت حجم مصرفیم هم نشون نمیده
آیا شما هم؟
بچه ها مث اینکه یه باگ تو سیستم اینجا وجود داره.. اینجارو ببینید.. خیلی ها دارن الان ازین باگ استفاده میکنن. منتها نمیدونم سیستم همشون تحت پارتاک هستش یا نه. ولی به نظر شبیه همدیگه هستن.
#14736 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مال من سایت حجم مصرفیم هم نشون نمیده
آیا شما هم؟
از من اوکی بود.
lMlOlHlSlElNl
27-07-2014, 10:38
بچه ها مث اینکه یه باگ تو سیستم اینجا وجود داره.. اینجارو ببینید.. خیلی ها دارن الان ازین باگ استفاده میکنن. منتها نمیدونم سیستم همشون تحت پارتاک هستش یا نه. ولی به نظر شبیه همدیگه هستن.
#14736 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از من اوکی بود.
تو قرار دادی که امضا کردی این مورد وجود داره
اگه کسی سرعت مخابرات و ه*ک کنه مخابرات متوجه بشه حبس داره
تو قرار دادی که امضا کردی این مورد وجود داره
اگه کسی سرعت مخابرات و ه*ک کنه مخابرات متوجه بشه حبس داره
بزار به باگ برسیم ، متوجه نشدن مخابرات با من :n02:
lMlOlHlSlElNl
27-07-2014, 11:16
به نظرم تا یه اعتراض عمومی گسترده انجام نشه وضعیت اینترنت تکون نمیخوره
اینا هر جوری که عشقشون میکشه دارن با ملت حساب میکنن هیشکه هم هیچی نمیگه
خب وقتی هیچ کس چیزی نگه به این معنیه که مشکلی وجود نداره
بنده هرشب که ساعت 1 میشه میرم در تیکت و از خجالت مادر و خواهر بزرگوارشون درمیام .
شما هم دریغ نکنین از این دزدها. دیشب راس ساعت 1 هر 10 دقیقه فقط یک صفحه ساده html میتونستم باز کنم . دانلودی که ابدا !
lMlOlHlSlElNl
27-07-2014, 16:09
منم همینجوری بودم
تو این یکی دو هفته دو مگابایتم دانلود نکردم
امروزم که کلا افتضاح بود
آخرشم یه دفه میبینی ۷۰ ۸۰ تومن پیاده شدی برا هیچ
باور کنید اینطوری نمیشه
Sent from my ME173X using Tapatalk
امروز از اول صبح تا الان همش قطعه اینترنت و دیسی میشه... افتضاحه این وضع.. :n22:
من دیشب سه گیگ سریال گرفتم
masoudrahzani
27-07-2014, 20:24
اقا مگه ما پول واسه 24 ساعت سرویس اینترنت پرداخت نمیکنیم؟؟؟پس چرا شبا وضع اینقدر داغون میشه؟البته تو روز هم خیلی سرعتا خوب نیست.
درسته همه ی شرکتا دانلود شبانشونو میارن پایین ولی تا حدی که از استاندار سرویس پایین نزنه من سرعت 1 مگ گرفتم خیر سرم .تو روز سرعتم 100 ال 120 که از حد استاندار کم تره تو شب هم سرعتم بین 0 تا 20 کیلو بایته اخه اینم شد زندگی
اینم سرعت اینترنتم با سرور ایرانی
behrooz3229
27-07-2014, 20:29
اقا مگه ما پول واسه 24 ساعت سرویس اینترنت پرداخت نمیکنیم؟؟؟پس چرا شبا وضع اینقدر داغون میشه؟البته تو روز هم خیلی سرعتا خوب نیست.
درسته همه ی شرکتا دانلود شبانشونو میارن پایین ولی تا حدی که از استاندار سرویس پایین نزنه من سرعت 1 مگ گرفتم خیر سرم .تو روز سرعتم 100 ال 120 که از حد استاندار کم تره تو شب هم سرعتم بین 0 تا 20 کیلو بایته اخه اینم شد زندگی
تو روز سرعتتون خوبه و در حد سرعت اسمیه 1mb=128KB=1024kb -
bahareh_bus
27-07-2014, 23:42
اگه بتونید یه سرنخی از این باگ پیدا کنید بقیه اش به عهده من:n09:
110 درصد دستکاری از طرف کلاینت هست نه نفوذ به سرورهای مخابرات (اون پیجو خوندم گروه خونشون به این حرفا نمیخورد که از این کارا کنن!)
شاید Gateway ، DNS چیزی پیدا کردند که با ست کردنش ترافیک رو از مسیر دیگه ای منتقل می کنه (خارج از کنترل مخابرات)
با دستکاری Packet ها (تنظیماتش تو همه مودم ها هست) هم میشه یه کارایی کرد.
حالا اگه فرصتی شد بحث فنیش رو اینجا میزارم. از این مخابرات سوتی های وحشتناک زیاد سرمیزنه! یادمه سایت ریزکارکرد قبلی رو اگه لاگین میکردی بعد بدون بستن page مرورگر رو میبستی (فقط تو opera) دفعه بعد که مرورگر رو باز میکردی و اپرا سعی میکرد پیج قبلی رو بروزرسانی کنه به صفحه ای منتقل میشدی که با وارد کردن شماره تلفن وارد کنترل پنل اینترنت اون اشتراک میشدی دقیقآ مثل کنترل پنل خودت که با رمز لوگین میکنی!!!
امروز رفته بودم مخابرات
اول از همه که نت خودشون قطع بود ماکه کاربریم پیشکش
بعد میگم پشتیبانی شامل ساعات رایگان نمیشه یارو خودش خندش گرفت و گفت نه
فک کنم فردا میگن تا ساعات اداری بیشتر پشتیبانی نداره
پستامونو باید مدیریت تایید کنه که نمایش بدن
lMlOlHlSlElNl
28-07-2014, 00:44
بخدا تا اعتراض نباشه هیچی حل نمیشه
چرا همش به فکر اینیم که یه جور شبکه رو دور بزنیم تا وضع خودمون بهتر بشه!!!
خب اگه اعتراض کنیم شرایط به نفع همه میشه
من تو تاپیک شهر های دیگه هم دیدم همین مشکلات هست
اگه همه جمع بشن روی یک نظر واحد میشه تصمیم های جدی گرفت
Sent from my ME173X using Tapatalk
azar2011
28-07-2014, 13:50
یه سوال دارم
خیابون دانشگاه خط تلفن کابل مسی(که adsl شرکت های خصوصی رو ساپورت کنه) میدن؟
شرکتا خصوصی رفتم گفتن خطت فیبر نوری باید از مخابرات adsl بگیری
الان رو خط فعلیم که کابل مسی یک ساله تمدید کردم
خونه جدید که برم هزینه ای که کردم از بین میره
ساعت 2:37 صبح سرعت به شدت افتضاح . این صفحه رو با نیم ساعت تلاش تونستم باز کنم .
من هیچی نمیگم مرد باشید شما انصافا نباید به همچین ادم هایی بری فحش ناموسی و بدوبیراه بگی ؟
صبر هم حدی داره . حیا هم حدی داره. پاشون رو گذاشتن روی خرخره ما .
behrooz3229
29-07-2014, 09:08
من دیشب 3 گیگ گرفتم
از چه سرورها یا ادرسهایی دانلود ازشون داشتید دیشب ؟
از چه سرورها یا ادرسهایی دانلود ازشون داشتید دیشب ؟
یه هاست داخلی گرفتم با حجم 10 گیگ ماهی 8 تومن . یک سرور مجازی هم گرفتم که فایلی که میخوام رو بریزم تو هاستم . اینم ماهی 13 تومن گرفتم . اگر یه نفر هم پیدا میشد با هم استفاده میکردیم خیلی به صرفه تر میشد .
behrooz3229
29-07-2014, 09:22
یه هاست داخلی گرفتم با حجم 10 گیگ ماهی 8 تومن . یک سرور مجازی هم گرفتم که فایلی که میخوام رو بریزم تو هاستم . اینم ماهی 13 تومن گرفتم . اگر یه نفر هم پیدا میشد با هم استفاده میکردیم خیلی به صرفه تر میشد .
از لیچرها و سایتهای دانلود هم اکانت میخرید ؟
از لیچرها و سایتهای دانلود هم اکانت میخرید ؟
از مول داشتم که فکر کنم در حال حاظر بهترین هست توی فیلد خودش اما سرورش المان هست . تا یک ماه قبل که شبی 3.5 گیگ میگرفتم اما الان فقط با سرور های داخلی میشه شبا دانلود کرد. فکر کنم در حال حاظر تنها راهی که بشه درست و حسابی دانلود کرد همین راهیی هست که گفتم .
اینم امار ساعتی دانلود دیشب من . حدود 3.2 گیگ
اینم یه سری از فایل هایی که من تو هاستم ریختم امشب میزارم واسه دانلود .
M@SOUD64
29-07-2014, 12:33
Expressleech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چطوره برای دانلود فیلم؟
Expressleech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چطوره برای دانلود فیلم؟
اگه نگم بهترینه، یکی از بهترین هاست. فول اسپیدم رو ساپورت میکنه ( 230 کیلو بایت ). همیشه میگردم ازین سرور فیلم پیدا کنم.
یه سوال دارم
خیابون دانشگاه خط تلفن کابل مسی(که adsl شرکت های خصوصی رو ساپورت کنه) میدن؟
شرکتا خصوصی رفتم گفتن خطت فیبر نوری باید از مخابرات adsl بگیری
الان رو خط فعلیم که کابل مسی یک ساله تمدید کردم
خونه جدید که برم هزینه ای که کردم از بین میره
من خ دانشگاه هستم، ولی از رزنت، ساتیا ، مخابرات سرویس گرفتم به راحتی.
کابلهارو هم حدود 7 ماهی میشه که فیبر نوری کردن.
REZAHOSEYNGANI
29-07-2014, 17:19
من خ دانشگاه هستم، ولی از رزنت، ساتیا ، مخابرات سرویس گرفتم به راحتی.
کابلهارو هم حدود 7 ماهی میشه که فیبر نوری کردن.
واقعا?
چون ما که تهرانیم و فیبرنوری داریم حتما باید از مخابرات اینترنت بگیریم
BY TapaTalk
واقعا?
چون ما که تهرانیم و فیبرنوری داریم حتما باید از مخابرات اینترنت بگیریم
BY TapaTalk
آره ، البته مث ساتیا که میگن سرویسش رو مستقیمن از خود مخابرات میگیره.
+
بچه ها سرعت شبا برای منم داغون شده.. درحدی که گوگل هم باز نمیشه! حدود یک هفتس
نمیدونم واقعن باید چه صفتی به این ISP ها نسبت داد، موصوفهای بی صفت! :n23:
من سرویسم 2mbps هستش، مگه نباید حداقل سرعتم 256KB باشه ، توی روز حتا سرعت دانلودم از 230 بیشتر نمیشه !!
دیشب یه تیکت باز کردم دوباره کلی حرفهای گفتنی رو براشون عنوان کـــردم! اما باور کنید اینا با خوندن اینا میزنن زیر خنده و
جواب سـربالا و مضحک میدن. اگـه اروپا بود میشد به خاطر این کم فروشی و کـلاه برداری پدرشون رو درآورد، اینجا هیچ کاری
نمیتونی بکنی جز اینکه با شکایت و انتقاد موجبات خنده ی اینارو فراهم کنی!!
سرعت شبانه اینترنت فوق العاده افتضاح من قرارداد یکسالم بالغ بر 10 ماهه تموم شده . دیگه دارم راستی راستی راغب میشم این اینترنت مخابرات رو بکنم بندازم دور . از شر این کثافتکاری های این مخابراتی های حروم خور راحت شم.
masoudrahzani
02-08-2014, 21:27
من قرار داد یک ساله با مخابرات بستم اگه بخوام قرار دادم فسخ کنم باید چکار کنم جه اتفاقی میوفته؟
من قرار داد یک ساله با مخابرات بستم اگه بخوام قرار دادم فسخ کنم باید چکار کنم جه اتفاقی میوفته؟
درصورتی که مودم رایگان گرفته باشید باید هزینه اش رو بدین. در صورتی هم که طرح جشنواره با ترافیک بیشتر رو گرفته باشید، باید هزینه ی ترافیکهای اضافی این 12 ماه رو پرداخت کنید. مثلن طرح عادی اگه 3 گیگ ترافیک داره، طرح جشنواره 5 گیگ داره، شما باید هزینه ی 2 گیگ های اضافه × 12 رو بهشون بدین.
درصورتی که مودم رایگان گرفته باشید باید هزینه اش رو بدین. در صورتی هم که طرح جشنواره با ترافیک بیشتر رو گرفته باشید، باید هزینه ی ترافیکهای اضافی این 12 ماه رو پرداخت کنید. مثلن طرح عادی اگه 3 گیگ ترافیک داره، طرح جشنواره 5 گیگ داره، شما باید هزینه ی 2 گیگ های اضافه × 12 رو بهشون بدین.
به نظرم امین جان آخرش رو رو درست نفرمودین.
اگر طرح جشنواره هر ماه 2 گیگ به شما داده باشه مقدار ترافیک جشنواره ای که مصرف کردین رو باید بدین .
یعنی به این صورت که یکساله قرارداد دارید و 4 ماه از این یکسال گذشته که سرویس گرفتین باید هزینه ترافیک های این 4 ماه رو بدین یعنی هزینه 2x4=8 گیگ. ترافیکی که مصرف نکردین رو نمیبایست بگیرن.
البته اینی که من گفتم در قراردادی که خودم امضا کردم بود و مستند هست .
بله بله البته منظورم تا همون تاریخ فسخ قرارداد بود که درست نگفتمش.
hoseinra
03-08-2014, 15:26
این تعرفه های جدید (2و5و10 مگ) دیگه تایم رایگان نداره؟
این تعرفه های جدید (2و5و10 مگ) دیگه تایم رایگان نداره؟
چطور مگه؟ من 2مگ دارم ولی شبانه هم دارم (چه شبانه ای اونم :n23:) اگه شبانه نداشت بهتر بود والا! لااقل سرکار نمیرفتیم!
من که سرویس به اصطلاح نامحدود گرفتم ولی شب ها دریافتی زیر30 تا 20 است و خیلی آبرو ریزیه و زجر دهنده است .
کلن بعد از ساعت 2 به بعد سایت ها هم به زور باز میشن . دانلود که جای خود داره !
من که سرویس به اصطلاح نامحدود گرفتم ولی شب ها دریافتی زیر30 تا 20 است و خیلی آبرو ریزیه و زجر دهنده است .
بنده در جهت اعتراض تیکت میزدم به پشتیبانی و دلایل مشخصی بیان میکردم تا بفهمن اما وقاحت به حدی رسیده که پشتیبانی رو برای من یکی بستن و دیگه جوابگو نیستن.
تف به این اینترنت مخابرات.
پ.ن: مرید اون امضات هستم . فوق العاده است .
پاسخ تیکت:
سلام ساعت 1 تا 7 ساعت دانلود رایگان است و اکثر user ها فایل برای دانلود می گذارند و سرعت پایین می آید و متاسفانه فعلا نمی توان کاری انجام داد.
عملن ملت رو دستگاه گرفتند...
دیشب وضع خیلی خراب بود . من 1.5 گیگ بیشتر نتونستم داتلود کنم .
دیشب وضع خیلی خراب بود . من 1.5 گیگ بیشتر نتونستم داتلود کنم .
با هاست خودت؟ :o منم دیشب با اکسپرس لیچ از ساعت 2:45 به بعد حدود 2.5 گیگ گرفتم.
لینکهاتون رو این تاپیک بدین براتون مستقیم کنن به اکسپرس لیچ.. خیلی خوبه خدایی..
مستقیم سازی لینک آپلودسنترها ๑۩۞۩๑ قوانین در پست اول ๑۩۞۩๑ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با هاست خودت؟ :o منم دیشب با اکسپرس لیچ از ساعت 2:45 به بعد حدود 2.5 گیگ گرفتم.
لینکهاتون رو این تاپیک بدین براتون مستقیم کنن به اکسپرس لیچ.. خیلی خوبه خدایی..
مستقیم سازی لینک آپلودسنترها ๑۩۞۩๑ قوانین در پست اول ๑۩۞۩๑ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اره . شب های قبل بالای 3 گیگ میگرفتم ولی دیشب افتضاح بود .
samhillt
07-08-2014, 02:44
سلام مگه اینترنت نامحدود هنوز ارائه میدن ؟
دوستان من که خط 256 با حجم دانلود 5 گیگ گرفتم که سرعت دانلود شبانش افتضاح بود
و بعد از سه روز خط رو تخلیه کردم
الان از اسیاتک 256 با حداقل ترافیک 8 گیگ نامحدود گرفتم و سرعت دانلودش هم اشتراک 1 به 8 و با 32 دانلود میکنه و برجی 16900 تومن هم قیمت سرویسه
دوستانی که میخوان نامحدود بگیرن از این شرکت هم میتونن سرویس بگیرن
samhillt
07-08-2014, 12:55
دوستان من که خط 256 با حجم دانلود 5 گیگ گرفتم که سرعت دانلود شبانش افتضاح بود
و بعد از سه روز خط رو تخلیه کردم
الان از اسیاتک 256 با حداقل ترافیک 8 گیگ نامحدود گرفتم و سرعت دانلودش هم اشتراک 1 به 8 و با 32 دانلود میکنه و برجی 16900 تومن هم قیمت سرویسه
دوستانی که میخوان نامحدود بگیرن از این شرکت هم میتونن سرویس بگیرن
بعد از 8 گیگ سرعت میاد پایین ؟
بعد از 8 گیگ سرعت میاد پایین ؟
از پشتیبانی اسیاتک دیروز پرسیدم گفتن سرعت افت میکنه بعد از 8 گیگ
ولی الان شاید حدود 200 میگ دانلود داشتم و داخل پنل کاربری حجم مصرفی رو زده صفر
از پشتیبانی اسیاتک دیروز پرسیدم گفتن سرعت افت میکنه بعد از 8 گیگ
ولی الان شاید حدود 200 میگ دانلود داشتم و داخل پنل کاربری حجم مصرفی رو زده صفر
آسیاتک سگش شرف داره به این مخابرات . منم راغب شدم برم سمت آسیاتک یا گذرگاه جهانی
keivanpro
09-08-2014, 23:02
دوستان لطفا" یک نفر منو راهنمایی کنه
من چند ماهه که از وی پی اس استفاده می کنم... ولی چند ماه هزینه اینترنتم سه برابر شده من که قبلا" به زور دو ماهی 60 تومن هزینه اینترنت برام می اومد الان راحت بالای 120 تومن ماهانه باید پول اینترنت بدم
برای من اصلا" صرف نمی کنه.. من سرویس از مخابرات دارم 512 و ماهی 3 گیگ حجم
من چون کارم با وی پی اسه.. بیشتر از سرعت دانلود برام پینگ سرویس مهمه
پینگ مخابرات خوبه اکثرا" حدود 150 است
من نیاز به یک سرویس با حجم نامحدود با پینگ پایین دارم
کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟
واقعا" به همچین سرویسی نیاز دارم
دوستان لطفا" یک نفر منو راهنمایی کنه
من چند ماهه که از وی پی اس استفاده می کنم... ولی چند ماه هزینه اینترنتم سه برابر شده من که قبلا" به زور دو ماهی 60 تومن هزینه اینترنت برام می اومد الان راحت بالای 120 تومن ماهانه باید پول اینترنت بدم
برای من اصلا" صرف نمی کنه.. من سرویس از مخابرات دارم 512 و ماهی 3 گیگ حجم
من چون کارم با وی پی اسه.. بیشتر از سرعت دانلود برام پینگ سرویس مهمه
پینگ مخابرات خوبه اکثرا" حدود 150 است
من نیاز به یک سرویس با حجم نامحدود با پینگ پایین دارم
کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟
واقعا" به همچین سرویسی نیاز دارم
مخابرات نامحدود نداره باید بری سمت شرکت ها . شاتل سرویس های آرتش میتونی بری استفاده کنی .
الان ساعت 1:20 صبح شد و کلا اینترنت ما تعطیل .. سرعت شد 10-15 کیلوبایت . :n30:
keivanpro
10-08-2014, 00:42
مخابرات نامحدود نداره باید بری سمت شرکت ها . شاتل سرویس های آرتش میتونی بری استفاده کنی .
الان ساعت 1:20 صبح شد و کلا اینترنت ما تعطیل .. سرعت شد 10-15 کیلوبایت . :n30:
وضعیت پینگ شاتل چطوریه؟
الان سه تا شرکتو پیدا کردم که سرویس های خاص با حجم نامحدود می دن تو اراک...
شاتل ، آسیا تک و ساتیا....
ساتیا از نظر قیمت و حجم بین این ها از همه بهتره.. ولی وضعیت پینگشون نمی دونم چطوریه
بعد از این که از اون حجم مشخص بیشتر مصرف کردیم ( مثلا" الان برای سرویس های نامحدود شاتل ماهانه 11 گیگه) آیا پینگ سرویس بالا می ره؟
وضعیت پینگ شاتل چطوریه؟
الان سه تا شرکتو پیدا کردم که سرویس های خاص با حجم نامحدود می دن تو اراک...
شاتل ، آسیا تک و ساتیا....
ساتیا از نظر قیمت و حجم بین این ها از همه بهتره.. ولی وضعیت پینگشون نمی دونم چطوریه
بعد از این که از اون حجم مشخص بیشتر مصرف کردیم ( مثلا" الان برای سرویس های نامحدود شاتل ماهانه 11 گیگه) آیا پینگ سرویس بالا می ره؟
البته سرور از اروپا باشه که مشکلت کلی حله . ولی پینگ شاتل رو من سه سال پیش بودم خوب بود از اون موقع دیگه نمیدونم.
این رو در نظر بگیر که چقدر مصرف داری بعضی شرکت ها بعد از یه حجمی محدودت میکنن (اسیاتک و شاتل) که بنظرم ساتیا این رو نداشته باشه .
keivanpro
10-08-2014, 11:52
دوستان کسی از ساتیا سرویس نامحدود داشته؟
masoudrahzani
10-08-2014, 13:01
دوستان من رفتم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از وضعیت بد اینترنت مخابرات و همچنین دانلود شبانه شکایت کردم یه روز بعد یه نفر از 195 زنگ زد گفت داریم به شکایت شما بررسی میکنیم امروز هم یه نفر از مخابرات اومد خونمون که سرعت ها رو تست کنه شانس هر سایتی میزد مثل شصصت تیر باز میشد سرعتمم کلی رفته بود بالا:n13:نمیدونم چه حکمتی بود توش :n27:ولی من زیر بار نرفتم گفتم باید وضعیت دانلود شبانه رو درست کنید. خود اون بنده خدا هم اذعان کرد که وضعیت دانود شبانه درست شدنی نیست گفتم این موضوع رو باهاتون در میان بگذارم اگه شما هم پیگیری کنید شاید مشکل درست بشه شاید
keivanpro
13-08-2014, 12:46
دوستان می خواستم بدونم سرعت اینترنت روی پینگ تاثیر داره یا نه؟
یعنی الان که من سرعتم 512 مخابرات هست اگر اینترنت 128 از شرکت ها بگیرم سرعت پینگ سرویسم می یاد پایین؟
دوست عزیز من سرویس 256 نامحدود با حداقل تبادل ترافیک 8 گیگ از شرکت اسیاتگ دارم
پینگ خط رو از سایت
pingtest.net
گرفتم و نتیجه کار شد این که میبینید
دوستان می خواستم بدونم سرعت اینترنت روی پینگ تاثیر داره یا نه؟
یعنی الان که من سرعتم 512 مخابرات هست اگر اینترنت 128 از شرکت ها بگیرم سرعت پینگ سرویسم می یاد پایین؟
خیر سرعت دانلود ارتباطی به پینگ نداره. اما ممکنه در هنگام تغییر سرویس (خصوصن از شرکت دیگر) به هر دلیل دیگه ای پینگ شما کاهش یا افزایش پیدا کنه.
در حقیقت سرعت دانلود یا پهنای باند بیشتر اجازه میده اطلاعات بیشتری در یک بازه ی زمانی خاص از سیم عبور کنه.
سرعت و پهنای باند رو اندازه ای برای گنجایش در نظر بگیرید.
پینگ رو اندازه ای برای تاخیر.
فرض کنید یک سرویس سرعتش 10Mbps و سرویس دیگر 1Mbps. و هردو سرویس پینگشون 50ms است. فرض کنید میخوام ازین کاکشن ها تعدادی کارکتر حروفی رو بفرستم به یک پایگاه دیگه. برای راحتی کار فرض کنید هر کارکتر 1Mbps از پهنای باند شمارو مصرف میکنه.
در کانکشن 10Mbps من قادر خواهم بود که تمامی کارکترهای A , B , C , D , E , F , G , H , I , J رو در یک لحظه به پایگاه ارسال کنم؛ بنابراین بعد از 50ms این ده کارکتر به پایگاه ارسال میشوند و روی مانیتور اون پایگاه به نمایش در میان همه با هم در یک لحظه.
حالا میرم سراغ کانکشن 1Mbps ، در اینجا هر کارکتر مثلن A به صورت جدا جدا فرستاده میشه چون هر کارکتر کل پهنای باند (معادل 1Mpbs) رو مصرف میکنه. بنابراین حرف A فرستاده میشه و 50ms بعد روی مانیتور پایگاه به نمایش در میاد ، بعدش حرف B که 50ms بعدی به نمایش در میاد و C که 50ms بعدی و D وو.... تا برسه به کارکتر J. بنابراین مدت 500ms برای هر 10 کارکتر نیاز خواهد بود تا تمامی کارکترها ارسال بشن و روی نمایشگر دیده بشند.
بنابراین دیدیم که هردو کانکشن پینگ برابر یعنی 50ms دارند، ولی کانکشن 10Mbps چون در هر 50ms میتونه اطلاعات بیشتری رو نسبت به کانکشن 1Mbps بفرسته، سریعتر به نظر میرسه.
keivanpro
13-08-2014, 20:38
دوست عزیز من سرویس 256 نامحدود با حداقل تبادل ترافیک 8 گیگ از شرکت اسیاتگ دارم
پینگ خط رو از سایت
pingtest.net
گرفتم و نتیجه کار شد این که میبینید
ممنون دوست عزیز
شما از سرویس آسیا تک راضی هستی؟ بعد از مصرف 8 گیگ وضعیت سرعت دانلودش و سرعت باز کردن صفحاتش چطوریه؟
بعد از این که 8 گیگ مصرف شد آیا پینگ سرویس هم بالا می ره یا توی پینگ تغییری پیش نمی یاد؟
keivanpro
13-08-2014, 20:47
خیر سرعت دانلود ارتباطی به پینگ نداره. اما ممکنه در هنگام تغییر سرویس (خصوصن از شرکت دیگر) به هر دلیل دیگه ای پینگ شما کاهش یا افزایش پیدا کنه.
در حقیقت سرعت دانلود یا پهنای باند بیشتر اجازه میده اطلاعات بیشتری در یک بازه ی زمانی خاص از سیم عبور کنه.
سرعت و پهنای باند رو اندازه ای برای گنجایش در نظر بگیرید.
پینگ رو اندازه ای برای تاخیر.
فرض کنید یک سرویس سرعتش 10Mbps و سرویس دیگر 1Mbps. و هردو سرویس پینگشون 50ms است. فرض کنید میخوام ازین کاکشن ها تعدادی کارکتر حروفی رو بفرستم به یک پایگاه دیگه. برای راحتی کار فرض کنید هر کارکتر 1Mbps از پهنای باند شمارو مصرف میکنه.
در کانکشن 10Mbps من قادر خواهم بود که تمامی کارکترهای A , B , C , D , E , F , G , H , I , J رو در یک لحظه به پایگاه ارسال کنم؛ بنابراین بعد از 50ms این ده کارکتر به پایگاه ارسال میشوند و روی مانیتور اون پایگاه به نمایش در میان همه با هم در یک لحظه.
حالا میرم سراغ کانکشن 1Mbps ، در اینجا هر کارکتر مثلن A به صورت جدا جدا فرستاده میشه چون هر کارکتر کل پهنای باند (معادل 1Mpbs) رو مصرف میکنه. بنابراین حرف A فرستاده میشه و 50ms بعد روی مانیتور پایگاه به نمایش در میاد ، بعدش حرف B که 50ms بعدی به نمایش در میاد و C که 50ms بعدی و D وو.... تا برسه به کارکتر J. بنابراین مدت 500ms برای هر 10 کارکتر نیاز خواهد بود تا تمامی کارکترها ارسال بشن و روی نمایشگر دیده بشند.
بنابراین دیدیم که هردو کانکشن پینگ برابر یعنی 50ms دارند، ولی کانکشن 10Mbps چون در هر 50ms میتونه اطلاعات بیشتری رو نسبت به کانکشن 1Mbps بفرسته، سریعتر به نظر میرسه.
یک دنیا ممنون از توضیحات خوبی که دادی دوست عزیز
پس با این حساب تفاوت چندانی توی سرعت ارسال بسته ها بین سرعت 128 با 512 وجود نداره ( به فرض این که پینگ هر دو تا ثابت باشه)
این هشت گیگ بین سی روز تقسیم میشه و شما تقریبا روزی 270 میگ حجم دارید که سرعت در حالت عادی اشتراک ا به 8 که میشه 32
و بعد از مصرف 270 میگ سرعت میشه 16 یا به عبارتی اشتراک 1 به 16
که این سرعت برای وبگردی خوبه ولی برای دانلود مناسب نیست
سرعت رو من در حالتی که سرعت دانلود 16 بود براتون پینگ خط رو گرفتم.
قبلا از های وب سرویس 256 با حجم ماهیانه 8 گیگ داشتم و سرعت دانلود هم 256 بود پینگ خط هم خیلی پایین بود منتها دقیق یادم نیست چقدر بود
یک دنیا ممنون از توضیحات خوبی که دادی دوست عزیز
پس با این حساب تفاوت چندانی توی سرعت ارسال بسته ها بین سرعت 128 با 512 وجود نداره ( به فرض این که پینگ هر دو تا ثابت باشه)
خواهش میکنم.
درواقع تاخیر ارسال بسته ها.
تفاوت که همیشه هست.. پینگ مخابرات یه عددیه، پینگ شاتل یه عدد دیگه، پینگ ساتیا یه عدد دیگه.. جاهای مختلف با هم فرق میکنند.
سلام
دوستان بیکار بودم صفحات این تاپیک رو خوندم متوجه شدم (قصد توهین ندارم ) 98 درصد کسایی که اینترنت پرسرعت استفاده میکنن تو این تاپیک سواد استفاده اینترنت ندارن .......
crazyrobot
16-08-2014, 17:42
سلام
دوستان بیکار بودم صفحات این تاپیک رو خوندم متوجه شدم (قصد توهین ندارم ) 98 درصد کسایی که اینترنت پرسرعت استفاده میکنن تو این تاپیک سواد استفاده اینترنت ندارن .......
سلام
در این مواقع بهتر هست که بقیه رو روشن کنید
فکر کنم بدونم منظورتون ارتباط سرعت و پینگ بود که ربطی نداره، درسته؟
سلام
دوست عزیز میشه سواد استفاده از اینترنت پرسرعت رو برای ما بیشتر توضیح بدید؟
سلام
در این مواقع بهتر هست که بقیه رو روشن کنید
فکر کنم بدونم منظورتون ارتباط سرعت و پینگ بود که ربطی نداره، درسته؟
سلام
بله (منظور از ربطی نداره دقیقا چیه ؟ )سرعت و پینگ و ترافیک استفاده شده و خیلی چیز ها که دوستان فقط اینجا میان و به شرکت های ارائه اینترنت فحش میدن که به نظر من کار خوبی نیست من نوعی اول یه چیزی رو سرچ میکنم و بعد در موردش نظر میدم ..
crazyrobot
16-08-2014, 18:19
یعنی اینکه اگه از یه سرویس دهنده اینترنت 2 مگ یا 10 مگ بگیریم تاثیری در پینگ نداره.
سرعت و پینگ و ترافیک استفاده شده و خیلی چیز ها که دوستان فقط اینجا میان و به شرکت های ارائه اینترنت فحش میدن که به نظر من کار خوبی نیست من نوعی اول یه چیزی رو سرچ میکنم و بعد در موردش نظر میدم ..
بیخیال بابا، همشون دزدن یعنی چی کار درستی نیست؟ همه چیز فیل، باید چهارچشمی حواسمون به ترافیک ناچیزمون باشه که یه دفعه چند مگ ازش ندزدن وگرنه باید خداتومن پول بدیم یه چس مثقال ترافیک بخریم.
برای من یکی سر ظهرها قطع میشه چون وسایلشون داغ میکنه و باید صبر کنم هوا خنک بشه!
دیگه چی بگم؟
یعنی اینکه اگه از یه سرویس دهنده اینترنت 2 مگ یا 10 مگ بگیریم تاثیری در پینگ نداره.
بیخیال بابا، همشون دزدن یعنی چی کار درستی نیست؟ همه چیز فیل، باید چهارچشمی حواسمون به ترافیک ناچیزمون باشه که یه دفعه چند مگ ازش ندزدن وگرنه باید خداتومن پول بدیم یه چس مثقال ترافیک بخریم.
برای من یکی سر ظهرها قطع میشه چون وسایلشون داغ میکنه و باید صبر کنم هوا خنک بشه!
دیگه چی بگم؟
خب ترافیک مصرفی شما که از سیستم اکانتینگه اگه یکبار مشکل پیش بیاد قابل پیگیریه حتی با نرم افزار هایی مثل xnetstat میتونید مدیریت کنید برای من که جواب داده ...
در مورد قطعی snr و rate شما در قسمت تنظیمات مودم چند زده ؟؟
masoudrahzani
17-08-2014, 11:25
حالا که چی مثلا میخوای بگی خیلی واردی بابا وارد بابا استاد .اصلا تو خوبی
حوصله بحث ندارم
بجای اینکه بیای بگی اشتباه میکن
بیا اشتباهات را بگو تا جواب بگیری
حالا این را فعلا جواب بده شما (اگر این سیستمشون مشکل نداشت وقتی که از چیزشکن استفاده میکردی دوبرابر نمی افتاد) البته اینم به گفته خود 2020 هست.
دقیقا اینجا هر اتفاقی برای هر کاربری افتاده واضح شرح داده برو صفحات قدیمی تر را بخون و مختص به این استان تنها هم نیست استانهای دیگه هم همینطور هست.
(البته هر موقع هم درست بوده که کسی نارضایتی نداشته)
هرچند همیشه خدا پکت لاست داشته و الان هم داره
همین الان هم یه تست گرفتم توی دوتا مسیر 100% پکت لاست داره توی سه تا مسیر هم متغیره
حالا اینا از نظر شما چی هست؟
حالا الان خوب شده نسبت به قبل لااقل برای من قبلا همش چند دقیقه یه بار دیسکانت میشد
حالا که چی مثلا میخوای بگی خیلی واردی بابا وارد بابا استاد .اصلا تو خوبی
سلام
دوست عزیز من قصد اینو نداشتم چیزیو ثابت کنم چون نیاز ندارم و این پست شما هم گفته من رو ثابت می کنه که ما فقط دوست داریم دیگران رو مسخره کنیم یا فحش بدیم بدون اینکه بدونیم مشکل از کجاست ...
keivanpro
19-08-2014, 19:44
اومدم چند تا سوال بپرسم دیدم این دوستمون فرمایشاتی داشتن
اول: همیشه تو هر جمع ایرانی بالاخره یکی دو نفر پیدا می شن که خود شیرینی کنن ........ می خوان هر طوری شده به بقیه بقبولونن که تافته جدا با فته اند....
با این حرف همه فهمیدن شما سواد داری.. 98 درصد بی سوادن
ولی وقتی تو یک جمعی حرف می زنی.. یاد بگیر موقع خود شیرینی کردن به دیگران توهین نکنی
دوم: این حرف یکی از مضحکترین حرفای بود که تا الان شنیدم..... مگر همه کسایی که از تلوزیون استفاده می کنن مهندس الکترونیکن؟ اینترنت یک رسانه است... من و میلیون ها نفر دیگه که ازش استفاده می کنیم... رشته تخصصیمون کامپیوتر و اینترنت نیست... تو رشته تخصصی خودمون در اون حد که باید بدونیم می دونیم
در مورد اینترنت هم هر چی که بلد نباشیم می پرسیم.....احساس خود شیفتگی هم نداریم
keivanpro
19-08-2014, 19:48
دوستان لطفا" اگر کسی از اینترنت ساتیا سرویس داره یک راهنمای بکنه
می خوام ببینم از پینگ سرویسش راضی هستید یا نه؟
یک سوال هم در مورد ه ک وب سایت ها دارم
می خوام ببینم یک وب سایت تا چه مدت اطلاعات یک کاربر (مثل ای پی های ورود و غیره) را توی خودش نگه می داره؟ یعنی اگر به فرض ما شش ماه اصلا" داخل یک سایتی لاگین نکرده باشیم.... اگر اون سایت ه ک بشه.. باز هم هکر ها دسترسی به اطلاعات کاربری ما از جمله ای پی ها دارن؟
ho3in0861
19-08-2014, 19:50
دوستان لطفا" اگر کسی از اینترنت ساتیا سرویس داره یک راهنمای بکنه
می خوام ببینم از پینگ سرویسش راضی هستید یا نه؟
یک سوال هم در مورد -- وب سایت ها دارم
می خوام ببینم یک وب سایت تا چه مدت اطلاعات یک کاربر (مثل ای پی های ورود و غیره) را توی خودش نگه می داره؟ یعنی اگر به فرض ما شش ماه اصلا" داخل یک سایتی لاگین نکرده باشیم.... اگر اون سایت -- بشه.. باز هم هکر ها دسترسی به اطلاعات کاربری ما از جمله ای پی ها دارن؟
میتونی در مورد پینگ سرویساشون زنگ بزنی از پشتیبانیشون بپرسی .
keivanpro
19-08-2014, 20:06
میتونی در مورد پینگ سرویساشون زنگ بزنی از پشتیبانیشون بپرسی .
آخه معلوم هم نیست راستشو بگه
ممکنه یک چیزی بگه.. بعد که ازشون سرویس گرفتی پینگ واقعیش یک چیز دیگه باشه
ho3in0861
19-08-2014, 20:12
آخه معلوم هم نیست راستشو بگه
ممکنه یک چیزی بگه.. بعد که ازشون سرویس گرفتی پینگ واقعیش یک چیز دیگه باشه
فک نکنم.معمولا یه عدد بالاتر میگن که بعدا دردسر نشه براشون.مگه اینکه خیلی تو کفِ مشترک باشن[emoji1]
یک سوال هم در مورد ه ک وب سایت ها دارم
می خوام ببینم یک وب سایت تا چه مدت اطلاعات یک کاربر (مثل ای پی های ورود و غیره) را توی خودش نگه می داره؟ یعنی اگر به فرض ما شش ماه اصلا" داخل یک سایتی لاگین نکرده باشیم.... اگر اون سایت ه ک بشه.. باز هم هکر ها دسترسی به اطلاعات کاربری ما از جمله ای پی ها دارن؟
در حقیقت استاندارد خاصی برای مدتش وجود نداره، یک وبمستر خودش رو ملزم میدونه رکوردهارو برای سالها و تاجایی که فضای سرورش اجازه میده نگه داری کنه، یک وبمستر اصلن نگه داری نمیکنه و یکی هم فقط برای یک روز نگه داری میکنه، مخلص کلام اینکه کاملن دلبخواهیه. اگر وبسایتی رکوردهارو برای همیشه نگه داری کنه، دیگه مهم نیست ما چندوقت اصلن به وبسایت موردنظر سر نزده باشیم، اون رکورد هنوزم وجود داره و به قول شما اگه اون سرور که سایت روش قرار داره هــک بشه، به راحتی لوگ ها قابل دسترسی خواهند بود.
اینکه ما کاربرها اصولن از IP های داینمیک (غیرثابت) استفاده میکنیم باعث نمیشه قابل ردیابی نباشیم.. ISP ها دقیقن میدونن چه وقت چه کسی با چه IP یی و به چه مدت در کجا آنلاین بوده.. و اگه میخواید در مورد مدت زمان نگه داری لوگ توسط ISP های ایران بدونید، من بهتون حتم میدم تا ابد این لوگهارو نگه داری میکنن :n02:
به نظرم مخابرات کمی از محدودیت شبانه اش کم کرده . برای من مشهوده کامل
به نظرم مخابرات کمی از محدودیت شبانه اش کم کرده . برای من مشهوده کامل
منظورتون اینکه که بهتر شده براتون ؟
من پریشب که دانلود زدم 3.5 گیگ گرفتم . برا منم بهتر شده .
والا من همیشه از اکسپرس لیچ میگیرم که مث علی همون 3.5 گیگ رو میشه راحت گرفت باهاش. ولی به نظرم یکم وضع بروزینگ بهتر شده بود :n01:
یه سایت توپ که کمتر جایی کسی در موردش میدونه برای دانلود فیلم و سریال و نرم افزار.. تازه کاره گمونم. این سایت چندین اپلودسنتر رو سرچ میکنه برای فیلم یا سریالی که میخواین، البته من همیشه فقط اکسپرس لیچ میگیرم؛ شما هم ازش استفاده کنید.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
keivanpro
21-08-2014, 20:06
در حقیقت استاندارد خاصی برای مدتش وجود نداره، یک وبمستر خودش رو ملزم میدونه رکوردهارو برای سالها و تاجایی که فضای سرورش اجازه میده نگه داری کنه، یک وبمستر اصلن نگه داری نمیکنه و یکی هم فقط برای یک روز نگه داری میکنه، مخلص کلام اینکه کاملن دلبخواهیه. اگر وبسایتی رکوردهارو برای همیشه نگه داری کنه، دیگه مهم نیست ما چندوقت اصلن به وبسایت موردنظر سر نزده باشیم، اون رکورد هنوزم وجود داره و به قول شما اگه اون سرور که سایت روش قرار داره هــک بشه، به راحتی لوگ ها قابل دسترسی خواهند بود.
اینکه ما کاربرها اصولن از IP های داینمیک (غیرثابت) استفاده میکنیم باعث نمیشه قابل ردیابی نباشیم.. ISP ها دقیقن میدونن چه وقت چه کسی با چه IP یی و به چه مدت در کجا آنلاین بوده.. و اگه میخواید در مورد مدت زمان نگه داری لوگ توسط ISP های ایران بدونید، من بهتون حتم میدم تا ابد این لوگهارو نگه داری میکنن :n02:
من با آی پی واقعی خودم که تو اون سایت ها نمی رم........ حالا اگر به یک وی پی ان ا وصل بشیم.. بعد به یک وی پی اس وصل بشیم...... ( یعنی دو بار تغییر آی پی بدیم ) و همه کارها را توی وی پی اس انجام بدیم.. حالا اگر سایتی -- بشه... اون هکر چطوری می خواد آی پی واقعی ما را پیدا کنه؟ isp که عمرا" بتونه بفهمه ما با وی پی اس داخل کدوم سایت ها رفتیم.. مخصوصا" اگر قبل از اتصال به وی پی اس یک بار با وی پی ان تغییر آی پی داده باشیم
من با آی پی واقعی خودم که تو اون سایت ها نمی رم........ حالا اگر به یک وی پی ان ا وصل بشیم.. بعد به یک وی پی اس وصل بشیم...... ( یعنی دو بار تغییر آی پی بدیم ) و همه کارها را توی وی پی اس انجام بدیم.. حالا اگر سایتی -- بشه... اون هکر چطوری می خواد آی پی واقعی ما را پیدا کنه؟ isp که عمرا" بتونه بفهمه ما با وی پی اس داخل کدوم سایت ها رفتیم.. مخصوصا" اگر قبل از اتصال به وی پی اس یک بار با وی پی ان تغییر آی پی داده باشیم
بله تا حد زیادی به همین شکله. :n01:
به وی/پ/ن ها هم به تنهایی نمیشه اعتماد کرد زیاد، کیفیت سرویسهای مختلف و نحوه ی برقراری امنیت در اونها تفاوت داره؛ برای مثال تشخیص این راحت نیست که بفهمیم یک سرویس دهنده از ارتباط امن و انکریپت شده تحت کلید AES 256 بیتی استفاده میکنه یا یک ارتباط نه چندان امن 3DES. یا حتا عدم دانش کافی ما موجب ناامنی خودمون میشه، برای مثال ویندوز XP از کلید AES پشتیبانی نمیکنه و به جاش 3DES رو جایگزین میکنه.
اما به هرحال اتصال ریموت VPS (که البته میزان امنیت این سرویس هم بستگی داره به اینکه آیا سرویس شما از آی پی مشترک یا اختصاصی و یا.. استفاده میکنه) هم خودش امنیت بالایی رو تامین میکنه و حداقل برای مباحث پیش پا افتاده ی امنیتی مثل ناشناس ماندن IP در وبسایتها خیلی مفید خواهد بود. اما روی هم رفته در دنیای امنیت چیزی تحت عنوان 100% وجود نداره، همیشه یه لیک و باگ و آسیب پذیری وجود داره که باعث میشه ما به طور محافظ کارانه از لفظ " امنیت 100%" استفاده نکنیم.
dokhtarak_e_darya
25-08-2014, 21:13
دوستان اینترنت من چند وقتیه قطعی زیاد داره. از شما هم همینطوره؟ مخابرات
دوستان اینترنت من چند وقتیه قطعی زیاد داره. از شما هم همینطوره؟ مخابرات
نویز روی خط داری دوست من حتما. سیم کشی رو بررسی کن
کسی از وضعیت دانلود تو ساعت رایگان ساتیا خبر داره ؟
rommatti
02-09-2014, 17:58
کسی از وضعیت دانلود تو ساعت رایگان ساتیا خبر داره ؟
مضخرفه مضخرف
Sent from My LG G2
azar2011
03-09-2014, 08:39
مخابرات سرویس دو مگ سرعت دانلود شبانش چقدر؟
دو مگ : روز که معمولن 230 تا - شب هم اگه سرور خوب مثل اکسپرس لیچ باشه همون 230 تا. سرور درست حسابی نباشه به 100 تا هم نمیرسه.
azar2011
03-09-2014, 14:38
مخابرات گیگ رو چجوری حساب میکنه
من قبلا که از ساتیا میگرفتم روزی 200 تا 300 مگ از اعتبارم کم میشد
از وقتی از مخابرات اینترنت گرفتم روزانه بالای یک گیگ مصرف میکنم فقط هم صفحه باز میکنم دانلود نداشتم
گویا مخابرات هر یک مگابایت رو شش مگابایت حساب میکنه
منوی تعرفه ها که روز اول بم دادن این بود
الان میخوام 10 گیگ بخرم میگه همون 3600
میگم چرا
میگه چون سرویس شما پیش پرداخته تخفیف برای کسانی که روی قبضشون میاد
میگم کار بدی کردم جلو جلو تمام پول رو واریز کردم؟
اینجوری که پیش میره باید ماهیانه 130 بدم برای وبگردی با اینترنت یک مگ محدود !
rommatti
03-09-2014, 15:13
دقیقا همینطوره هیچ راهی نداره هفته پیش رفتم کلیم جروبحث کردم هیچ فایده ای نداره
فقط می تونید شارژتون که تموم شد درخواست بدید پس پرداختش کنید
در اون صورت هم خیلی فرقی نمی کنه 5گیگ اول رو 3600پنج گیگ دوم را 2600وتازه پنج گیگ سوم روبرای شما1600حساب میکنند
باتوجه به شارژ اولیه یعنی از گیگ پانزدهم به بعد برای شما1600میفته
Sent from My LG G2
این واقعا دزدیه حالا چرا نمیذارن 5 گیگ اول هر گیگ 1600 تومان؟ یا اصلا چرا کمتر نمیکنند؟!حالا شاید ما نخوایم بیشر از یک یا 2 گیگ اضافه مصرف کنیم یا حالا اومد اتفاقی زدیم بیشتر مصرف شد. ( کلا هی باید حواس جمع باشه بیشتر مصرف نکنی ) ...............ببخشید یادم نبود اینم از پیشرفتای ایرانی اسلامیمونه
azar2011
04-09-2014, 08:07
چرا مخابرات قم قیمت گیگ اضافش نصف اراکه؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صورت حساب 10 گیگ که خواستم شارژ کنم
قم با با اراک قابل قیاس نیست آخه برادر، بالاخره هرچی باشه ..... :n02:
محض اطلاع سرویس دهی و قیمتهای سرویسشونم به مراتب بهتر ازینجاس اقوام من دارن.
+
این ماه فقط خدا بهم رحم کنه :D معلوم نیست چقدر اضافه مصرف کردم جرات ندارم برم طرف پنل :n08:
دوستان این هم تعرفه های جدید شرکت مخابرات با حجم بالا و البته قیمت های نجومی
این طور که خودشون گفتن جایگزینی برای اینترنت نامحدود این شرکت
behrooz3229
05-09-2014, 11:32
مخابرات گیگ رو چجوری حساب میکنه
من قبلا که از ساتیا میگرفتم روزی 200 تا 300 مگ از اعتبارم کم میشد
از وقتی از مخابرات اینترنت گرفتم روزانه بالای یک گیگ مصرف میکنم فقط هم صفحه باز میکنم دانلود نداشتم
گویا مخابرات هر یک مگابایت رو شش مگابایت حساب میکنه
منوی تعرفه ها که روز اول بم دادن این بود
الان میخوام 10 گیگ بخرم میگه همون 3600
میگم چرا
میگه چون سرویس شما پیش پرداخته تخفیف برای کسانی که روی قبضشون میاد
میگم کار بدی کردم جلو جلو تمام پول رو واریز کردم؟
اینجوری که پیش میره باید ماهیانه 130 بدم برای وبگردی با اینترنت یک مگ محدود !
تعرفتون چی بوده ؟ اگه از ویpان استفاده میکنید یا فری.گیت یا هر واسطه دیگه ای حجم به نظرم بیشتر حساب میکنه .
شما کل حجم پیش پرداختتون مصرف کردید ؟
واقعا اینترنت قم فرای همه کشور هست. بهترین سرویس اینترنت رو قم داره میده .. دلیلش رو خودتون میدونین من نمیگم :n29:
از روزی که پست قبلی را نوشتم اینترنتم دچار پینگ بالا و قطع و وصلی میشه!!
ehsan_physic
10-09-2014, 00:13
با سلام از اینکه باید قضیه راحت اما پر کاریرد هندسه را یکبار اینجا بازخوانی کنم صلاح دانستم به صورت گرافیکی اینکار را انجام بدهم
بازهم سلام می کنم به بروبچ تاپیک واقعا متاسفم از این بابت چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
شما وقتی از چیزشکن استفاده می نمایید به جای اینکه یک سایت را مستقیم بار نمایید از یک سرور دیگه استفاده کرده و غیر مستقیم این کار را می نمایید که به صورت گرافیکی می توانید مشاهده نمایید چه بلایی بر مسیر طی شده پکت های شما می آید اگر پکت ها را همان خر قضیه حمار فرض نماییم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ElEQVR4nO3d6XNbZZ4vcP6B+2Km7vImVffWLb+6PdV1X8zUVDE 9t+50152ecU9NeWqmhu6BbtJ0ErppCMQBN1sgISEkgZCQBDBRC EuAhAQCOHsU2fG+L7JlrT7atyPp6GySjmTL0X0hL7IWW7bOKn0/5RdgS0ePzvP8vnr0nCUP5QAAQBYPKd0AAIBGgcAFAJAJAhcAQC YIXAAAmSBwAQBkgsAFAJAJAhcAQCYIXAAAmSBwAQBkgsAFAJAJ AhfqiL6NbXcq3QiAihC4sIzQ8TWmlb6NatYJrU1Usy4rUqM2w8 Bva6K2KfXqABtD4KoVoWO3tQjEpv+abW/h9Vt5wUzNQZlpbaK2NfGtbUvb0bdRzW18cxPVaqhhq5viFJor7 zQApSFwlZRpLZMO+diitjVRlQM3295S/q+Ejs0/dwsZR+jYbW2ZTT+tomx7C7WtTWhvkTFwAVQNgascfVs+WAuXHb PtLaW/LJVtb6Fa2/jywWrgt5ibW37iGpnWJkrU4K7a8pLC1j5vAKSHwFUUoWPXfouv Lq2cQnMTta2Nb21iWw0bLAKsrMwuT34rLziUBG71q7olr7L6gV H70nA1L70ytd9y5krdTgAErmoYhKVqz0/TaluIJHTCcqour8zmM3rpp0LmFgduhVXdMi1ceWS2vYVtdxY+c ZNLw06huYrHl7zBzNYWLsrsKFHbCbAWAlcRBr6oVvVthdW7dPS pNBb1uoKYcwqtumzppoq2tmZldiV2ywZ6mRluyapuYXAX/Gn5kfl120zhEwv/e6P2r6xfb3B2V+kb1LcV77G1u7Ta7YjbToC1ELgKKD1WtpRTBf/LNreU1LNTaC7IFELHthrKHulauzWn0Fwyb91WduHCwBenfPFzV +W/wq9OKpcfubwwXa4BG7V/Kf42njyWe4NrpvBVpmGFHSVaOwGKIHBlly/gYoa1S5AtAlF4usL6P2UysTR9qnhimcwqfkzpUqlUPxssZG/wBqvOwep21NbbCVAIgSu7CldDFVT+6vx35aSF5d8XH4gvf5CN0 G0xLFbnp+UfU/VnQNmfSu0v+5t1g6ziG9xk/JXfjnjtBFgLgSu3fIYWrc8WLSlsUuHa6/IsVZqvupnWdU5ykI5Yb1C+HQVQFgJXdpW+ldd06mjBjGxljlxy oVemtYlv17HrnRm2osIlW6XTc5kuJ6vqDcq4HVArQsdua+MVOx l8AwhcJZRkrijTxqIvuSUXejmF5iaqVbfmiFAFK0sZJY8sPilC zsvJNnqDcm8HVilzFnOZg7pL3yBb26jmtoz6LvJG4DYaA1/lSb76tnIBVPm8BWhgtd+IYw3CUE1WVp4WqBcCt8Ho22r8qpVpx 6InlBD1RhybOFRQflpgqHDVu/IQuABQO3FuxJHLLZ0qU8sVJWqe+SJwAaB2VQTuxnfzWF6aKJ23 rr9GvGbLS6temVY1TnIRuABQg6X7UZQN3MKL8aq4m8fKukTJZd mFa8TZdl3hC605V71Zly08EUV95/whcAGgBkvhWCZwy91xYr27eay9zKfibT0yrat/yrQWbGr5+MTS67bqVHiAF4ELAFu3fM1OyY04Kt9xosJFeqtTYF 7vLDl5cfn0mNV/6yQ/ky3YSMkB4cJoVgkELgDUJNNa/uZBW7m4fHWbtVxEvtVLvaWHwAWAGhQuvJZcOblRblYOxIq3Scr f/BOBCwANAPejqAUCVwOKPreVbs4mPFSB0u2CWpS7H4V06utOFxj 6KrXOFyWlm1ZRpXjdkNINh02T7e6UdXanC4x1FanyUIDSzVxjy yGL8IUGhPGtvE0deFW6sUtEz1kkLzQCDGuFbRisagtcGaIWsQv 1CgNaeeuEqapmuCJmJWIXGhOGsnqpZ0lB6lhE7EKDwCBWqaKQV SpwZc5BxC7UNwxfNSqd0sofuMoGH2IX6hIGruqsf+hMnjaoJOx U0gwAsWDUqkul5VrZAleFGae29gBsGYasiqxzcEyewFVztCnYN jWcIgL1QflCgrz1T0WQuubVHLWFFGkkAhfEoq5yalgbnvglac1 rJW3z5G+t4qflQd1QY0U1mmrqWaKC11bUFkLmghapva7qXpWVL EW1azdt85C5oDnaKK16VX0Ni17qmo7aFTJ/ZiBzoUYaK7B6omD11kfarkDmglZotca0Tqm6rbOoXaFI5kqxca hvmq80LULaSkG2d4dJLmxZnRSbhiBtJYXMBTWrt3pTOaStDJC5 oFr1WXLqpKq0lbMB8kPmgjrVeeGpB9JWZshcUKGGqD3FIW0VIX Pmir5lqD8NVH5KUSRty2ZNQ6Vtngw7AZNcqF7DVaDMkLaKQ+aC ejRoEcoDaasSyFxQiYauQ0khbVUFmQtqgFKUBNJWhZC5oDhUo/gKq062wkPaVkPqXYTAhfWhIEWmnrSV56U1B5kLCkJZiglpqwnI XFAKKlM0SFsNQeaCIlCc4kDaag4yF+SH+hQB0lajkLkgM5RorR RJ21y5sJDtpeuJpJmLwIUiqNJaIW21DpkLskGh1gRpWx+QuSAP 1OrWqSRtEbiiQOaCDFCrW4S0rT+S7ltkLuQQuFuDtK1XyFyQFC p205C29Q0LCyAdFO3mIG0bATIXJIK63QSkbYOQdJ8jcxsZSrda SNuGgswFKaB6q4K0bUDIXBAdCnhjSNuGJWkXIHMbEGp4A0pVBd JWJTDJBRGhjNeDtIUcMhfEg0quCGkLK5C5IAoUc3nqSVsErhpI 2i/I3MaBYi4DaQul1Ja5yGgtQj0XQ9pCJarKXASuFqGk10DawvoQu FALVPUqpC1UQyWZi8DVIhT2EgUPXCBtNUcNmYvA1SLUdi6HtIV NkvRLSZWjEYGrRShvpC1sheKZi8DVokavcFWlLQJXWyTtPgRuX WroCkfaQo0UnOQicLWocYscaQuiUCpzEbha1KB1ruzFlEjbeiL px+c6AxWBq0WNWOpIWxCXIpmLwNWihqv2wuGrhsUEmRsAEpG0Z 8uOWASuFjVWwastbRG49USezF3nN6B+DVTwSFuQmpwLCwhcLWq Umkfaggxq6ejqLy3LPwyBq0UNUfbKpm0OS7eNZGuZWzRENzz3V tnxDFvWEJWPtAU5ba3Hy4bpOicnIHC1qCGKH2kLMqtxYWH95EX gahfqX0K1rOiBptXe9esnL9JWo1D/UkHaNjixBgACt54gAiSBtIWc2AtKCNw6gBSQBNIW8iQaCQhcjU IQiA9pC4UwHmAF+l5kqC4ogvUlWIGOFxNKC8rCqIA8dLxokLaw DowNyCFwRYSKgvVhhAC6XByoJagGxkmDQ3+LAFUEVcK6U4OTtr O5aCDNMzwdSyaYZIpNCpyQTfGZZIylQrFgmApK+uryQAnBpmC0 NDIxO3s+xc+neIFnQj43T8du/HD1zMnj75947+ihI/tfO3DkyLFTp98/e/6Tbzo6InQ0keHpBMULqUicJqmUiM2QE9IWtgBjpmGJ2dMcS7Ms m0gkFhYWstksx3GnT58OeYNxko6ScZfTt5DN0XzKFQgMjQ9/dL79xX1t/cNDoWgskc6RiVSI5URsjDxQObA1GDmNScxu9nq9oVAoEomEgtG xUeM53YULn32z/7WjL7TuO3r4vdf3HTl86ITuoy+6u0YcDp/R5Dh/4eu7vUMOPxnmEuc+vXDvfq8/HHX5gp09/cZZq4gNkwhqBrYM340ak5h9fO7c2Vu3bphM0zyfvHL5uz/8fvf9rsH7d4cCc1TXzcH7d4dud9z/+sIPH3/45R9/v+eNA0dNM47TH3z83AuvxFMZtz/0oe48xSbGpmaGx6cOHzueyOWiIjZObKgWqBGGUAMSuY8DQc/E5Mjbb7/9/vsffnzusy8ufN15rW/w7kTPjeERg7H35sj1i3pDR+/k4LTT6r3RoT95st3tDu95/qXu/iGnN7B9x5M/+3nz//7Lv/7tzt/vP/bOS28dCfAJcVsoCkxPQBQYRY1Gqg5m2FgqlUilUl6vNzu/+Mb+g08//XRnZ6fD4RgZGfv000sff3rxlf2HH9m+89DxU5M2x+DoxI0794b Hp8aNJuuca87tszjmrHOOo8ff+eDsRxPTRpPVQrGMRK3dFKQti AhjqaFI2LscHyfJkM81R8cjUTLC87w/EBqbmrETXrc3fvHrG//2709E6fnJGaeNCLoDJOENRBiGS6e94aDJYaJpen5+PpFKjhunn H4vnxG80bB0ra0eKgREhM/vhiJ51/JMlKPDHEvRTFTIpGk+kVp48O+/euLJp/ZGqJRtLmCx++ZcYZc74PWFaIZjeY5PcnE2otffefPNN5NCqqu3 J8IzH3914fT5s7GEwieQoTZAdBhUjUOOruWZEMtEGTbKcHRmMW tzuX69/Ul9Z78/FLc6vHbC73QG7RanzxNMJQSWZniOiVNhkgzxPE+zjKH7fpiNmw j7T37+s3t9AzI0uBIUBkgEQ6tByNevLEtSdIRJ0kyC/8MzzwXImCcQJjx+tz9ExbmpUSMVjiVZjqfjC0Ii5Hfp79622Sx/8eMf/fTnP1vILWZyi59fuRSIU0bHnGxtLoSvfiApjK5GIGunBgO+eDw +R7ge/90uG+EmPH4b4bY4nITHazQaCYLg+LiQ5lguImTifCLuD7gHBns WH2T+y3/9sz/78//kmLPc7dKTvALXRyBtQWoYY41A7sCdn5+/fvPGs3vb4lzS6Q1MTM8Oj0/FueTExFQkEkkkOJajEkna63PMLyQz88nfPP4fg0O9u5584s3DB 3K5haf3PBNS4lwFVALIAMOs7sndoxzH9fb3/eT//mzWNufyBQNkbGJ6lmITphnH4MAYGaaSSYHjOIqK+vwulqM8XsL tmYvTETISoOJklIm9dPCNHqNJzjajDEA2GGz1Te7uTKVSH7R/uH3Hk28cPur2hwiP3+kN6Dt7eTZrMTs7Db0sk0wmBYZhkkk+mW KFNB+jwgwbSyQZho2lFzOGwYGXj74jW4NRACAzDLk6pkxffqg7/9qBw+99cG7UREzavJSQe23/icd/u5tNLNoJvy8Yvd/XHwwGk8mkz+d5kJtPpulUhkkIMUEQhMXFFw4cIDMZGdqJZTWQH 0ZdHVOmI2dmZs59/Mmjjz9hcwdNhLd7ZKar3zhqJJ7704Fn2/Y/teclo9U5abL0Do1mczlvyJfKcCwXi1GhVCqVyeXOXboUTKXG7I SkjcS4B6Vg4NUrxTrSbp6532U4feYDXkhPmG1OknaSdPfo7J0e 4+3uaZsn9cdXDz7y1O7BWfPorJmi4wGfPxYmd+zYEU8kdBcvGj 0eBxmz+yS89gyDHhSE4VeXFOtFJkbmcouPPvabJ3630x0g+6et M+7whD046SB7J9x3+uxf3e5p/7ajd9pCBKMMm+S4BM8mkpn5dC732FNPMbncuGOOCEp1QzEMd1A cBmH9UawLeZ6lqKjVaj916kycTVvctNXDOPy8KyxM2cLnvrx+6 Wbv7YGZXz+598NPLj+399Vf/eq3fb2jIZY7fObMN12GCY/LHg4HaElOEcNABzXAolb9kbD/yIh/MStkUmwmwaRYauUn/9dolAwEfBaL7ciRY3NzfruXsrqjozPOwUn70JRjZJq40z129Wa 3YWB8bMY25w9lcjnCGwgyrIMkZ4J+Mxmyh8M+Ki56szHKQT0wF OtMrf0Xp1khPZ9IsTQbm5qetNotQyODSSGRFBIsz9Ask0mnMum UkEqkkjzPMckEJ6S4ZIplWToaJU0m84kT7zmdQbPd5wnE+4aM3 f0TszZvgORGxs0Dw9PBKEsl050jQ+5YZNJhc5ERIho1hQKmUMA SCNj9AVH2wgqkLagNBmQ92XTnJfh4SuDiDBWl45e/vW6yuKdnnbOW4PRMaGTc3TvkuNs1fdswdafTaOiZffPYx8/tfuXJHc/u2f3Ss0+/sGf3n15/9c3PP/v66rU7V6/dufzdjWmzyxOID43Nuvxhi8M5Y7JGIrGMkI6FQ9l0ho0xHMOzL DtlNqUfZM0uye+igMENKoRhWTc213NxKhyJBhcW52/p7/79P/1TV8+w2xcJkozTE3G6Y/5QyulP2Fz0rCN6r2f6m46ezj6TzRqcs4fGRiyT4/bpKWJ6ihgdtVz67s6NewMWZ3jG7p+YdblDtNnhGhyd8PmDPMst zKf5eIQmyXg4wsTpWCzmC/iZBG9zyX0emKQvB1AlfPGqG5votnDYzdCRMOkfmxg9evwdp98/5wo7PWHCHXD5vC6/2+kLEoGwM0j6onEPGZvzh8xOj40IunxxGxE22wNuP+0LcZ4AM+ ejbO6IzR2Zsfvtnuj3t7p6h8YicVZIz6cSSSGVYKIhmiSpELm4 kL1y5crQyLCNmIsw4q/Yru4IDGhQMYzP+lBttwl8hOMicSrc29fVcf2HnX/4PcXzbl/ETvjNNrfbFyNcUYvDPzxlvdc76gkzE7PE7a5BZ4AyOQJWF+kM0 K4g4woyhD9O+OPTNt/sXHDK4jE5AmMzxK3OgVm7k2ITDMsnOJ5l4mmezqZSsWB4cSH7z Tff9A8OTJtnA1FSqr2AGQSoHoZoHai2z5IpRsik+ob7P790aXB q8vC7J23uoIMgbY6QyeydmJqz2oMmq29wwtpxp7fjTu9nlzoIf 7x/zNw1YDX0W/W95rs9s50DtqEp3/C0r2fU3jtuGzQ6Ju3uWXfQ7AnMBWL+KBtlEpE4SzMcwzCxWCwS iXz66acej2dkZEQQhHhckhku0ha0AgNV66rtsJTAPsgt3us23N Dru4YGD73zrj/Kmqw+sz1gtgcmZ5zjxjmrizRavYa+iSMnPuodMfUMz4wYHT3Dt vvD9s5Bq2HAcn/YbhiwGAYsXUOW+yPm3nHLsMk+TfjygRuKJxxuvz8cTQmZUCiUT CZTqVRPTw/P8/F4PJFIkKQkM1wMYtAKTA60rtreSmd4Mhr+4usve4eHx82zz734 8rjZYXIEJmZdUxaPmQjN2P0mh29o0jJumnvx9bf6Rmd6R6Z7R6 YN/dP6vpnb3VO3u6e6hiz3+k1943PdI7aeMevAlP2bW4aPL10lwjE iSJkJ3+iUyRMIR2PxS5cuLSwskCRJUdTp06cpiqJpmmHEv8wBw xe0BSNW06rtLZqJXL95bWRydHhyMprgj5w8df7iNxNWz/RcYHTWOWH1zLrCveOTDl9gfNZCJQWz000EQjMOwmj3ECFm1hU2 OUNmN2lyhkzOsImITdoCVm/soy8uj1mIUbN9yGgdnDAFIvFEemFgcPj8+fNWq/XevXvRaDQSiYRCoUgkQtO0yG8eYxc0CONWu6rtquxC6rsfrvYM 9I/PzMRT6R/u6J/f90bHvX6bLzZmdo2YiLkgTXiDnDCv+/SCOxAORCi7y2udc5kdLqsrYHJ4bO6gxek3E77ZOa9x1m1xhuPJ nMkV8FJ85/A44Q0OjE7SnEC4A++d+ejlV17fs+fZNw8fcLkdxulxMhKIRkmK EvPOCfh2BtqFoatRm1hSuH7z2ucXLxgtliAd5+azh46fGpp2DB rts65w96jpbt/4uc++PPjWMbvTMzo5bejue/fU+19cunK/u9ft8UVj8WCIdLo8Hq8/FI55/KQ3FL0/NOqnWZs/OE24PIEgScU/+/Irk9XGJlNXO64Fg/5gyBsIeuYIKxkR+YqyHIYsaBmmCxpVfSfNnzx1Yscfdo4ajSGG Tj3I3R+emLR5+yet7gg/YiLC3MJTz+69fls/NjUza5ubtc119vT7QpHu7u72D9//8ovPv//uW8O9uz3dXV1dXddu3b1x17Dj6d0TdrvV73dFyRhLnThzkvA67 S7HTf0tJsmaLdNuzxzNRJG2AKUwhrVoE530xBPb/+LHP9r7pxcXcrlgnHn9yPHpuUD/pNXiJu8PT/9m1x4r4RkenxqZMH51+dtgiOT4ZGY+KyToJBNhooGswCfYGM9E cw/mIzEyHIs+vvN3k1aLiww/tnO70TzpJ72ffK4LRXzzi6lQxJddTHO8TOeBSfEqAFLDSNacTf TQD99ffX7vnu+++4GKM8ffOzMyOWP3hEaMNosz/MqBE56Q0Ddk7Bse7+zp5/hkLBYjw0GBi6fZUJoNpTgyxZEMHeH4OMNGc7n5kZGhl17c53EH fd4QQTi8PudHZ9+nmWicjgRDXoaNIW0BNoTxrC2b6B4hleBYOp fLdVy78dmXl6yEZ2B8hk0/mJglTPbghMl7t6vf0N03a5vjeT4WJXk6lqCjGWY1cBN8PJFk0h l+IZv64ovPB/pHohHGNGONRsn3Th0fGu6LUWGaifIJkc9GWH23WPmC+oIhrS2b 7huaZhmWf3X/weEJIxEMvH7krbdOvDc6bf2XX24nyWiCZ3mOSbFUiibTdHiBDW fY4ErgJhP0/EKKT8QHh3qOHTsS8JNvHzt54fOL16935HIL0ViIT9ApgZPifeZ haEL9wajWkE33TTgcmV9YNM5a3z39wZTN/Mqhgy8dONhxp+vtU+2RMJni6CQbT7PRLB/LcmSWDs4zq4HLsbHMfFJIczdv/fDtt1fmMw8mJ0wT49O53GL+H0JPJCX5FxzyMC6hXmFsa8VWOia RSaazC52DA/T8gzOfXNh3+O2zn3x57aaBoakkG08n2BQfS/ERIUnyrD/JB5N8KMmRSY7MpFguHk1x7KULX9tM9qtffzc7Zb7VcdvncmdSU i0j5GFEQh3DwoJWbKVX6BQd5iJsNj1iNhmGB194ff+V769dv60 nIwGGjqTTTCIRSSTCNONlOa+QjghCVBAoQaA4NkbFwmkh+fbRd yLh6OFDbx0+9NbI0CjH0vPzst56EcMR6gxGuCZsvVfOXv74kZ2/7Bq/74q6vr/97bGTh+8P3L3d+X1n3805n9Hhm4glCGdwIrFACos0Sfu4dIyMh 3xhr5BNvfHWAYqLGXruvfTai+PTY/FERMhFRHxXhZC20CAwztWvpi7Zc3Dvu5+ccNKugycOXOq42H7h fcPQ3WFzf/9055i91x6evHzn3LDlPp+LTbvGp4nxaDKSyaV1X54dM49mcmnD YOfOZ3fdH+yKp8gg5xTrLRXBKITGgdGucrX2x3NHn/+Hx38RXaQPfHjsXMdXfzzw/AvH9714Zt+ON3b9+vXffHD79NWJi3rbtfe/P/5RxylzZLJ79u4w0XPq8qm2t1+0Rpyff/fV8bMnfbSHe4B/8BygVvg+p3LidMYvt/+iZ+LueHBYb73zz8/84h+e+bsd7/zHnz5/5tWLz752+dmXv/rjvq92H7ry/Nl7x9774Y2vh8/a+LH97S/em7njTTi5XOTclXdPfrZPlJYUwsiDBoRhr2aidcajj//k4X/8n/+6829/+m//68d//+d/9S//7W8f/e8/3f4//vqR//zPu3+0/bX/85tX/uZ3r/zdY3v/ZvfBX+x6+f/tPfTIM6/+6wuvP9a2/9E33t7+5olfi9WSPHzUQ8PCyFetuu0JjDloZBj/6lSf3YDRBg0O3/DUqQ77oOxQAwClSxPqLnCVHtIAqqZ0gcrDcfLhhx4+6VC6GWXU WwcoPZ4B1E7pGpXIzV0PPbTrZi6Xj9tlaotdRfa+4+ZNqfaCgu MYQBMkKj1lFYZsIQRuLndz19InkTRkHr4A2iJd6SmmUtxKmTNb I//ed5x8WH2fOwB1rZ7TNpdfTigK2Zu7VJkysnfA0meR+j56AEDT1 HuobJXcgbs891f7fgGA2jlOPoy5VSG5A3dl7r9hN6CrALQuX++ yF/JyzKhvXqfUDHfjTlCoqwBALNXPr6R4UTVmruxruCt7Y4MdoUhX AYB4Ck8eEKmOyxweq/yaKkwQpQ6abRS4EnQVAMhqzVyz5jIud+5XSYqsnd6qb5Ir/2ki1U1dq+sqx8ldKtqXAFCgKPxqSdxyOVouTcs/bsPEXXqaDFM7hc7D3WgvVNdVVZ7SK9/eBIA1NlgCqOZMrkpXNZTZ7JqTTguet95LrNm85CGhwInQ1a7OV r1as9525N2bAFBktQTLxN7NXZtIwwoKnr+cGcuVvvL0iqVfPCW WevlBgcDdeCeUPLLsbqjihAe59yYAlKh88v3NXeuUb3HYrnlc+ YM8pSuRS7+pUPnlViCknZYpdC+FauNvneskNv7CIP/eBKno26hmndDaRDXrskq3BTar0nfRyqd+FoVt+bItns+uMyEuG xH55z980lHF12mxqDxw1182WHdDSuxNBRA6dluLQGz6r9n2Fl4 vZcNElWltorY18a1tS4Grb6Oa2/jmJqrVoHTToAplL+ivNJtam5rrpERp4FY+ulZa90VtKnhVSW+t Jd2mK6p+TSFXoatWVDwepszelEimtUxo5jOI2tZEVQ7cbHtL+b 8SOjb/3NoCq2zDKjDw4oVjtr2F2tYmtLcgcNXEcfLhdY9vF/6x/GlIRTPUymG73rGZstPcdR+Tf53VJkmYESoJ3M101cZ/VWxvSkLflg9Wtt258rtse0vpL0tl21uo1ja+fLAa+G1tGbEbVh GhY7c11TinzrQ2UTW2GSRU+dwtjamzwC2zkC1nV2ktcHO5HKFj 165dVhc9TqG5idrWxrc2sa2GDZY+CR2fz83lyW9V4VjSsFX6ts KNLH1CrDx45eWqeImihq3me/Ub2Rqpt19nqjmjQBvqPnBl7SoNBu4qg7AUAQZ+3cWEqhA6YTkQ M0vHo/IZvfSzmQnpSsPylrdTEMf5dYDMmpcr3kjpm1p5ZLa9hW13Fj6x wkYqcQrNVTy+zD4Rdft1bCtVvGuXGmfF9Rm4BRNcBG55Br6ogP VthSW9dCipNBb1uoLMcgqtumzppoq2RujY1SnzSuxWCvQNGrY0 812zzbUvUfSnNS+6dvK+/MilvK60kY3e8sqS9wYLIJX2iVjbr2eb/Z768EmHgvPi5fwp0+q6DNw1C+KiLykoszfFVXpIqnCSmP9ftrm lpMidQnNBChM6ttVQLuCKtuYUmtc8YDlByixcbNiw5aUGA7+tL bP6xbzwJWaHT0UAAAIbSURBVIpfLlf43DWLzsuPXF4yLtfmjd7 yUoxuPAmtsE9E236dq76OC8tfgcwtFwL1fdCs+ACkmJGr2N4UF 1vuSBe7bfUrf34GWnC6wvo/ZQKucAGh2ifm46akYXzxtHT5uav/vdFmq3oXtf9ssPZd3T7Z+vahkSl1Hq5mUk9BZb+cFsTB6jRz5a SF5d/nF0ObVk78Kn+QjdBtJUH0bWUblmmtNEEuaEzlzVb9sVH2p9JbL vubdQOx/D4Rb/vQ2Or0H5WrC1TJ+mzxN/fNKZyEljmoVaV8uJdrWNPaNV9DhdPRysu01nrS2JaIs08AqqTB wFXpP8cpvvJfsWs61b9ostkiEGWu2sq0NvHtlU+brfTdv9Ww9s BXpbmeU2gudyyudOIs0+VkVe0TAFFoLnBX12LrP3VLok2UOWDR N9+Sq7acQnMT1apbc5hoMw1b3n7FS4orvJfiMx/kvJxso30CIA6NBW7JobX6T12FGPgaT/Jdh76tXJBVPm8BoF5oKnBV/s8V1RN9m/wHfzLtWDyFOqepwM3lclq/Dw0ANDDtBW4ul1v3ZjcAACql0cAFANAeBC4AgEwQuAAAMkHgAg DIBIELACATBC4AgEwQuAAAMkHgAgDIBIELACATBC4AgEwQuAAA MkHgAgDIBIELACATBC4AgEwQuAAAMkHgAgDIBIELACATBC4AgE wQuAAAMkHgAgDIBIELACCT/w8RP1Lo+10ZxgAAAABJRU5ErkJggg==[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ElEQVR4nO3d6XNbZZ4vcP6B+2Km7vImVffWLb+6PdV1X8zUVDE 9t+50152ecU9NeWqmhu6BbtJ0ErppCMQBN1sgISEkgZCQBDBRC EuAhAQCOHsU2fG+L7JlrT7atyPp6GySjmTL0X0hL7IWW7bOKn0/5RdgS0ePzvP8vnr0nCUP5QAAQBYPKd0AAIBGgcAFAJAJAhcAQC YIXAAAmSBwAQBkgsAFAJAJAhcAQCYIXAAAmSBwAQBkgsAFAJAJ AhfqiL6NbXcq3QiAihC4sIzQ8TWmlb6NatYJrU1Usy4rUqM2w8 Bva6K2KfXqABtD4KoVoWO3tQjEpv+abW/h9Vt5wUzNQZlpbaK2NfGtbUvb0bdRzW18cxPVaqhhq5viFJor7 zQApSFwlZRpLZMO+diitjVRlQM3295S/q+Ejs0/dwsZR+jYbW2ZTT+tomx7C7WtTWhvkTFwAVQNgascfVs+WAuXHb PtLaW/LJVtb6Fa2/jywWrgt5ibW37iGpnWJkrU4K7a8pLC1j5vAKSHwFUUoWPXfouv Lq2cQnMTta2Nb21iWw0bLAKsrMwuT34rLziUBG71q7olr7L6gV H70nA1L70ytd9y5krdTgAErmoYhKVqz0/TaluIJHTCcqour8zmM3rpp0LmFgduhVXdMi1ceWS2vYVtdxY+c ZNLw06huYrHl7zBzNYWLsrsKFHbCbAWAlcRBr6oVvVthdW7dPS pNBb1uoKYcwqtumzppoq2tmZldiV2ywZ6mRluyapuYXAX/Gn5kfl120zhEwv/e6P2r6xfb3B2V+kb1LcV77G1u7Ta7YjbToC1ELgKKD1WtpRTBf/LNreU1LNTaC7IFELHthrKHulauzWn0Fwyb91WduHCwBenfPFzV +W/wq9OKpcfubwwXa4BG7V/Kf42njyWe4NrpvBVpmGFHSVaOwGKIHBlly/gYoa1S5AtAlF4usL6P2UysTR9qnhimcwqfkzpUqlUPxssZG/wBqvOwep21NbbCVAIgSu7CldDFVT+6vx35aSF5d8XH4gvf5CN0 G0xLFbnp+UfU/VnQNmfSu0v+5t1g6ziG9xk/JXfjnjtBFgLgSu3fIYWrc8WLSlsUuHa6/IsVZqvupnWdU5ykI5Yb1C+HQVQFgJXdpW+ldd06mjBjGxljlxy oVemtYlv17HrnRm2osIlW6XTc5kuJ6vqDcq4HVArQsdua+MVOx l8AwhcJZRkrijTxqIvuSUXejmF5iaqVbfmiFAFK0sZJY8sPilC zsvJNnqDcm8HVilzFnOZg7pL3yBb26jmtoz6LvJG4DYaA1/lSb76tnIBVPm8BWhgtd+IYw3CUE1WVp4WqBcCt8Ho22r8qpVpx 6InlBD1RhybOFRQflpgqHDVu/IQuABQO3FuxJHLLZ0qU8sVJWqe+SJwAaB2VQTuxnfzWF6aKJ23 rr9GvGbLS6temVY1TnIRuABQg6X7UZQN3MKL8aq4m8fKukTJZd mFa8TZdl3hC605V71Zly08EUV95/whcAGgBkvhWCZwy91xYr27eay9zKfibT0yrat/yrQWbGr5+MTS67bqVHiAF4ELAFu3fM1OyY04Kt9xosJFeqtTYF 7vLDl5cfn0mNV/6yQ/ky3YSMkB4cJoVgkELgDUJNNa/uZBW7m4fHWbtVxEvtVLvaWHwAWAGhQuvJZcOblRblYOxIq3Scr f/BOBCwANAPejqAUCVwOKPreVbs4mPFSB0u2CWpS7H4V06utOFxj 6KrXOFyWlm1ZRpXjdkNINh02T7e6UdXanC4x1FanyUIDSzVxjy yGL8IUGhPGtvE0deFW6sUtEz1kkLzQCDGuFbRisagtcGaIWsQv 1CgNaeeuEqapmuCJmJWIXGhOGsnqpZ0lB6lhE7EKDwCBWqaKQV SpwZc5BxC7UNwxfNSqd0sofuMoGH2IX6hIGruqsf+hMnjaoJOx U0gwAsWDUqkul5VrZAleFGae29gBsGYasiqxzcEyewFVztCnYN jWcIgL1QflCgrz1T0WQuubVHLWFFGkkAhfEoq5yalgbnvglac1 rJW3z5G+t4qflQd1QY0U1mmrqWaKC11bUFkLmghapva7qXpWVL EW1azdt85C5oDnaKK16VX0Ni17qmo7aFTJ/ZiBzoUYaK7B6omD11kfarkDmglZotca0Tqm6rbOoXaFI5kqxca hvmq80LULaSkG2d4dJLmxZnRSbhiBtJYXMBTWrt3pTOaStDJC5 oFr1WXLqpKq0lbMB8kPmgjrVeeGpB9JWZshcUKGGqD3FIW0VIX Pmir5lqD8NVH5KUSRty2ZNQ6Vtngw7AZNcqF7DVaDMkLaKQ+aC ejRoEcoDaasSyFxQiYauQ0khbVUFmQtqgFKUBNJWhZC5oDhUo/gKq062wkPaVkPqXYTAhfWhIEWmnrSV56U1B5kLCkJZiglpqwnI XFAKKlM0SFsNQeaCIlCc4kDaag4yF+SH+hQB0lajkLkgM5RorR RJ21y5sJDtpeuJpJmLwIUiqNJaIW21DpkLskGh1gRpWx+QuSAP 1OrWqSRtEbiiQOaCDFCrW4S0rT+S7ltkLuQQuFuDtK1XyFyQFC p205C29Q0LCyAdFO3mIG0bATIXJIK63QSkbYOQdJ8jcxsZSrda SNuGgswFKaB6q4K0bUDIXBAdCnhjSNuGJWkXIHMbEGp4A0pVBd JWJTDJBRGhjNeDtIUcMhfEg0quCGkLK5C5IAoUc3nqSVsErhpI 2i/I3MaBYi4DaQul1Ja5yGgtQj0XQ9pCJarKXASuFqGk10DawvoQu FALVPUqpC1UQyWZi8DVIhT2EgUPXCBtNUcNmYvA1SLUdi6HtIV NkvRLSZWjEYGrRShvpC1sheKZi8DVokavcFWlLQJXWyTtPgRuX WroCkfaQo0UnOQicLWocYscaQuiUCpzEbha1KB1ruzFlEjbeiL px+c6AxWBq0WNWOpIWxCXIpmLwNWihqv2wuGrhsUEmRsAEpG0Z 8uOWASuFjVWwastbRG49USezF3nN6B+DVTwSFuQmpwLCwhcLWq Umkfaggxq6ejqLy3LPwyBq0UNUfbKpm0OS7eNZGuZWzRENzz3V tnxDFvWEJWPtAU5ba3Hy4bpOicnIHC1qCGKH2kLMqtxYWH95EX gahfqX0K1rOiBptXe9esnL9JWo1D/UkHaNjixBgACt54gAiSBtIWc2AtKCNw6gBSQBNIW8iQaCQhcjU IQiA9pC4UwHmAF+l5kqC4ogvUlWIGOFxNKC8rCqIA8dLxokLaw DowNyCFwRYSKgvVhhAC6XByoJagGxkmDQ3+LAFUEVcK6U4OTtr O5aCDNMzwdSyaYZIpNCpyQTfGZZIylQrFgmApK+uryQAnBpmC0 NDIxO3s+xc+neIFnQj43T8du/HD1zMnj75947+ihI/tfO3DkyLFTp98/e/6Tbzo6InQ0keHpBMULqUicJqmUiM2QE9IWtgBjpmGJ2dMcS7Ms m0gkFhYWstksx3GnT58OeYNxko6ScZfTt5DN0XzKFQgMjQ9/dL79xX1t/cNDoWgskc6RiVSI5URsjDxQObA1GDmNScxu9nq9oVAoEomEgtG xUeM53YULn32z/7WjL7TuO3r4vdf3HTl86ITuoy+6u0YcDp/R5Dh/4eu7vUMOPxnmEuc+vXDvfq8/HHX5gp09/cZZq4gNkwhqBrYM340ak5h9fO7c2Vu3bphM0zyfvHL5uz/8fvf9rsH7d4cCc1TXzcH7d4dud9z/+sIPH3/45R9/v+eNA0dNM47TH3z83AuvxFMZtz/0oe48xSbGpmaGx6cOHzueyOWiIjZObKgWqBGGUAMSuY8DQc/E5Mjbb7/9/vsffnzusy8ufN15rW/w7kTPjeERg7H35sj1i3pDR+/k4LTT6r3RoT95st3tDu95/qXu/iGnN7B9x5M/+3nz//7Lv/7tzt/vP/bOS28dCfAJcVsoCkxPQBQYRY1Gqg5m2FgqlUilUl6vNzu/+Mb+g08//XRnZ6fD4RgZGfv000sff3rxlf2HH9m+89DxU5M2x+DoxI0794b Hp8aNJuuca87tszjmrHOOo8ff+eDsRxPTRpPVQrGMRK3dFKQti AhjqaFI2LscHyfJkM81R8cjUTLC87w/EBqbmrETXrc3fvHrG//2709E6fnJGaeNCLoDJOENRBiGS6e94aDJYaJpen5+PpFKjhunn H4vnxG80bB0ra0eKgREhM/vhiJ51/JMlKPDHEvRTFTIpGk+kVp48O+/euLJp/ZGqJRtLmCx++ZcYZc74PWFaIZjeY5PcnE2otffefPNN5NCqqu3 J8IzH3914fT5s7GEwieQoTZAdBhUjUOOruWZEMtEGTbKcHRmMW tzuX69/Ul9Z78/FLc6vHbC73QG7RanzxNMJQSWZniOiVNhkgzxPE+zjKH7fpiNmw j7T37+s3t9AzI0uBIUBkgEQ6tByNevLEtSdIRJ0kyC/8MzzwXImCcQJjx+tz9ExbmpUSMVjiVZjqfjC0Ii5Hfp79622Sx/8eMf/fTnP1vILWZyi59fuRSIU0bHnGxtLoSvfiApjK5GIGunBgO+eDw +R7ge/90uG+EmPH4b4bY4nITHazQaCYLg+LiQ5lguImTifCLuD7gHBns WH2T+y3/9sz/78//kmLPc7dKTvALXRyBtQWoYY41A7sCdn5+/fvPGs3vb4lzS6Q1MTM8Oj0/FueTExFQkEkkkOJajEkna63PMLyQz88nfPP4fg0O9u5584s3DB 3K5haf3PBNS4lwFVALIAMOs7sndoxzH9fb3/eT//mzWNufyBQNkbGJ6lmITphnH4MAYGaaSSYHjOIqK+vwulqM8XsL tmYvTETISoOJklIm9dPCNHqNJzjajDEA2GGz1Te7uTKVSH7R/uH3Hk28cPur2hwiP3+kN6Dt7eTZrMTs7Db0sk0wmBYZhkkk+mW KFNB+jwgwbSyQZho2lFzOGwYGXj74jW4NRACAzDLk6pkxffqg7/9qBw+99cG7UREzavJSQe23/icd/u5tNLNoJvy8Yvd/XHwwGk8mkz+d5kJtPpulUhkkIMUEQhMXFFw4cIDMZGdqJZTWQH 0ZdHVOmI2dmZs59/Mmjjz9hcwdNhLd7ZKar3zhqJJ7704Fn2/Y/teclo9U5abL0Do1mczlvyJfKcCwXi1GhVCqVyeXOXboUTKXG7I SkjcS4B6Vg4NUrxTrSbp6532U4feYDXkhPmG1OknaSdPfo7J0e 4+3uaZsn9cdXDz7y1O7BWfPorJmi4wGfPxYmd+zYEU8kdBcvGj 0eBxmz+yS89gyDHhSE4VeXFOtFJkbmcouPPvabJ3630x0g+6et M+7whD046SB7J9x3+uxf3e5p/7ajd9pCBKMMm+S4BM8mkpn5dC732FNPMbncuGOOCEp1QzEMd1A cBmH9UawLeZ6lqKjVaj916kycTVvctNXDOPy8KyxM2cLnvrx+6 Wbv7YGZXz+598NPLj+399Vf/eq3fb2jIZY7fObMN12GCY/LHg4HaElOEcNABzXAolb9kbD/yIh/MStkUmwmwaRYauUn/9dolAwEfBaL7ciRY3NzfruXsrqjozPOwUn70JRjZJq40z129Wa 3YWB8bMY25w9lcjnCGwgyrIMkZ4J+Mxmyh8M+Ki56szHKQT0wF OtMrf0Xp1khPZ9IsTQbm5qetNotQyODSSGRFBIsz9Ask0mnMum UkEqkkjzPMckEJ6S4ZIplWToaJU0m84kT7zmdQbPd5wnE+4aM3 f0TszZvgORGxs0Dw9PBKEsl050jQ+5YZNJhc5ERIho1hQKmUMA SCNj9AVH2wgqkLagNBmQ92XTnJfh4SuDiDBWl45e/vW6yuKdnnbOW4PRMaGTc3TvkuNs1fdswdafTaOiZffPYx8/tfuXJHc/u2f3Ss0+/sGf3n15/9c3PP/v66rU7V6/dufzdjWmzyxOID43Nuvxhi8M5Y7JGIrGMkI6FQ9l0ho0xHMOzL DtlNqUfZM0uye+igMENKoRhWTc213NxKhyJBhcW52/p7/79P/1TV8+w2xcJkozTE3G6Y/5QyulP2Fz0rCN6r2f6m46ezj6TzRqcs4fGRiyT4/bpKWJ6ihgdtVz67s6NewMWZ3jG7p+YdblDtNnhGhyd8PmDPMst zKf5eIQmyXg4wsTpWCzmC/iZBG9zyX0emKQvB1AlfPGqG5votnDYzdCRMOkfmxg9evwdp98/5wo7PWHCHXD5vC6/2+kLEoGwM0j6onEPGZvzh8xOj40IunxxGxE22wNuP+0LcZ4AM+ ejbO6IzR2Zsfvtnuj3t7p6h8YicVZIz6cSSSGVYKIhmiSpELm4 kL1y5crQyLCNmIsw4q/Yru4IDGhQMYzP+lBttwl8hOMicSrc29fVcf2HnX/4PcXzbl/ETvjNNrfbFyNcUYvDPzxlvdc76gkzE7PE7a5BZ4AyOQJWF+kM0 K4g4woyhD9O+OPTNt/sXHDK4jE5AmMzxK3OgVm7k2ITDMsnOJ5l4mmezqZSsWB4cSH7z Tff9A8OTJtnA1FSqr2AGQSoHoZoHai2z5IpRsik+ob7P790aXB q8vC7J23uoIMgbY6QyeydmJqz2oMmq29wwtpxp7fjTu9nlzoIf 7x/zNw1YDX0W/W95rs9s50DtqEp3/C0r2fU3jtuGzQ6Ju3uWXfQ7AnMBWL+KBtlEpE4SzMcwzCxWCwS iXz66acej2dkZEQQhHhckhku0ha0AgNV66rtsJTAPsgt3us23N Dru4YGD73zrj/Kmqw+sz1gtgcmZ5zjxjmrizRavYa+iSMnPuodMfUMz4wYHT3Dt vvD9s5Bq2HAcn/YbhiwGAYsXUOW+yPm3nHLsMk+TfjygRuKJxxuvz8cTQmZUCiUT CZTqVRPTw/P8/F4PJFIkKQkM1wMYtAKTA60rtreSmd4Mhr+4usve4eHx82zz734 8rjZYXIEJmZdUxaPmQjN2P0mh29o0jJumnvx9bf6Rmd6R6Z7R6 YN/dP6vpnb3VO3u6e6hiz3+k1943PdI7aeMevAlP2bW4aPL10lwjE iSJkJ3+iUyRMIR2PxS5cuLSwskCRJUdTp06cpiqJpmmHEv8wBw xe0BSNW06rtLZqJXL95bWRydHhyMprgj5w8df7iNxNWz/RcYHTWOWH1zLrCveOTDl9gfNZCJQWz000EQjMOwmj3ECFm1hU2 OUNmN2lyhkzOsImITdoCVm/soy8uj1mIUbN9yGgdnDAFIvFEemFgcPj8+fNWq/XevXvRaDQSiYRCoUgkQtO0yG8eYxc0CONWu6rtquxC6rsfrvYM 9I/PzMRT6R/u6J/f90bHvX6bLzZmdo2YiLkgTXiDnDCv+/SCOxAORCi7y2udc5kdLqsrYHJ4bO6gxek3E77ZOa9x1m1xhuPJ nMkV8FJ85/A44Q0OjE7SnEC4A++d+ejlV17fs+fZNw8fcLkdxulxMhKIRkmK EvPOCfh2BtqFoatRm1hSuH7z2ucXLxgtliAd5+azh46fGpp2DB rts65w96jpbt/4uc++PPjWMbvTMzo5bejue/fU+19cunK/u9ft8UVj8WCIdLo8Hq8/FI55/KQ3FL0/NOqnWZs/OE24PIEgScU/+/Irk9XGJlNXO64Fg/5gyBsIeuYIKxkR+YqyHIYsaBmmCxpVfSfNnzx1Yscfdo4ajSGG Tj3I3R+emLR5+yet7gg/YiLC3MJTz+69fls/NjUza5ubtc119vT7QpHu7u72D9//8ovPv//uW8O9uz3dXV1dXddu3b1x17Dj6d0TdrvV73dFyRhLnThzkvA67 S7HTf0tJsmaLdNuzxzNRJG2AKUwhrVoE530xBPb/+LHP9r7pxcXcrlgnHn9yPHpuUD/pNXiJu8PT/9m1x4r4RkenxqZMH51+dtgiOT4ZGY+KyToJBNhooGswCfYGM9E cw/mIzEyHIs+vvN3k1aLiww/tnO70TzpJ72ffK4LRXzzi6lQxJddTHO8TOeBSfEqAFLDSNacTf TQD99ffX7vnu+++4GKM8ffOzMyOWP3hEaMNosz/MqBE56Q0Ddk7Bse7+zp5/hkLBYjw0GBi6fZUJoNpTgyxZEMHeH4OMNGc7n5kZGhl17c53EH fd4QQTi8PudHZ9+nmWicjgRDXoaNIW0BNoTxrC2b6B4hleBYOp fLdVy78dmXl6yEZ2B8hk0/mJglTPbghMl7t6vf0N03a5vjeT4WJXk6lqCjGWY1cBN8PJFk0h l+IZv64ovPB/pHohHGNGONRsn3Th0fGu6LUWGaifIJkc9GWH23WPmC+oIhrS2b 7huaZhmWf3X/weEJIxEMvH7krbdOvDc6bf2XX24nyWiCZ3mOSbFUiibTdHiBDW fY4ErgJhP0/EKKT8QHh3qOHTsS8JNvHzt54fOL16935HIL0ViIT9ApgZPifeZ haEL9wajWkE33TTgcmV9YNM5a3z39wZTN/Mqhgy8dONhxp+vtU+2RMJni6CQbT7PRLB/LcmSWDs4zq4HLsbHMfFJIczdv/fDtt1fmMw8mJ0wT49O53GL+H0JPJCX5FxzyMC6hXmFsa8VWOia RSaazC52DA/T8gzOfXNh3+O2zn3x57aaBoakkG08n2BQfS/ERIUnyrD/JB5N8KMmRSY7MpFguHk1x7KULX9tM9qtffzc7Zb7VcdvncmdSU i0j5GFEQh3DwoJWbKVX6BQd5iJsNj1iNhmGB194ff+V769dv60 nIwGGjqTTTCIRSSTCNONlOa+QjghCVBAoQaA4NkbFwmkh+fbRd yLh6OFDbx0+9NbI0CjH0vPzst56EcMR6gxGuCZsvVfOXv74kZ2/7Bq/74q6vr/97bGTh+8P3L3d+X1n3805n9Hhm4glCGdwIrFACos0Sfu4dIyMh 3xhr5BNvfHWAYqLGXruvfTai+PTY/FERMhFRHxXhZC20CAwztWvpi7Zc3Dvu5+ccNKugycOXOq42H7h fcPQ3WFzf/9055i91x6evHzn3LDlPp+LTbvGp4nxaDKSyaV1X54dM49mcmnD YOfOZ3fdH+yKp8gg5xTrLRXBKITGgdGucrX2x3NHn/+Hx38RXaQPfHjsXMdXfzzw/AvH9714Zt+ON3b9+vXffHD79NWJi3rbtfe/P/5RxylzZLJ79u4w0XPq8qm2t1+0Rpyff/fV8bMnfbSHe4B/8BygVvg+p3LidMYvt/+iZ+LueHBYb73zz8/84h+e+bsd7/zHnz5/5tWLz752+dmXv/rjvq92H7ry/Nl7x9774Y2vh8/a+LH97S/em7njTTi5XOTclXdPfrZPlJYUwsiDBoRhr2aidcajj//k4X/8n/+6829/+m//68d//+d/9S//7W8f/e8/3f4//vqR//zPu3+0/bX/85tX/uZ3r/zdY3v/ZvfBX+x6+f/tPfTIM6/+6wuvP9a2/9E33t7+5olfi9WSPHzUQ8PCyFetuu0JjDloZBj/6lSf3YDRBg0O3/DUqQ77oOxQAwClSxPqLnCVHtIAqqZ0gcrDcfLhhx4+6VC6GWXU WwcoPZ4B1E7pGpXIzV0PPbTrZi6Xj9tlaotdRfa+4+ZNqfaCgu MYQBMkKj1lFYZsIQRuLndz19InkTRkHr4A2iJd6SmmUtxKmTNb I//ed5x8WH2fOwB1rZ7TNpdfTigK2Zu7VJkysnfA0meR+j56AEDT1 HuobJXcgbs891f7fgGA2jlOPoy5VSG5A3dl7r9hN6CrALQuX++ yF/JyzKhvXqfUDHfjTlCoqwBALNXPr6R4UTVmruxruCt7Y4MdoUhX AYB4Ck8eEKmOyxweq/yaKkwQpQ6abRS4EnQVAMhqzVyz5jIud+5XSYqsnd6qb5Ir/2ki1U1dq+sqx8ldKtqXAFCgKPxqSdxyOVouTcs/bsPEXXqaDFM7hc7D3WgvVNdVVZ7SK9/eBIA1NlgCqOZMrkpXNZTZ7JqTTguet95LrNm85CGhwInQ1a7OV r1as9525N2bAFBktQTLxN7NXZtIwwoKnr+cGcuVvvL0iqVfPCW WevlBgcDdeCeUPLLsbqjihAe59yYAlKh88v3NXeuUb3HYrnlc+ YM8pSuRS7+pUPnlViCknZYpdC+FauNvneskNv7CIP/eBKno26hmndDaRDXrskq3BTar0nfRyqd+FoVt+bItns+uMyEuG xH55z980lHF12mxqDxw1182WHdDSuxNBRA6dluLQGz6r9n2Fl4 vZcNElWltorY18a1tS4Grb6Oa2/jmJqrVoHTToAplL+ivNJtam5rrpERp4FY+ulZa90VtKnhVSW+t Jd2mK6p+TSFXoatWVDwepszelEimtUxo5jOI2tZEVQ7cbHtL+b 8SOjb/3NoCq2zDKjDw4oVjtr2F2tYmtLcgcNXEcfLhdY9vF/6x/GlIRTPUymG73rGZstPcdR+Tf53VJkmYESoJ3M101cZ/VWxvSkLflg9Wtt258rtse0vpL0tl21uo1ja+fLAa+G1tGbEbVh GhY7c11TinzrQ2UTW2GSRU+dwtjamzwC2zkC1nV2ktcHO5HKFj 165dVhc9TqG5idrWxrc2sa2GDZY+CR2fz83lyW9V4VjSsFX6ts KNLH1CrDx45eWqeImihq3me/Ub2Rqpt19nqjmjQBvqPnBl7SoNBu4qg7AUAQZ+3cWEqhA6YTkQ M0vHo/IZvfSzmQnpSsPylrdTEMf5dYDMmpcr3kjpm1p5ZLa9hW13Fj6x wkYqcQrNVTy+zD4Rdft1bCtVvGuXGmfF9Rm4BRNcBG55Br6ogP VthSW9dCipNBb1uoLMcgqtumzppoq2RujY1SnzSuxWCvQNGrY0 812zzbUvUfSnNS+6dvK+/MilvK60kY3e8sqS9wYLIJX2iVjbr2eb/Z768EmHgvPi5fwp0+q6DNw1C+KiLykoszfFVXpIqnCSmP9ftrm lpMidQnNBChM6ttVQLuCKtuYUmtc8YDlByixcbNiw5aUGA7+tL bP6xbzwJWaHT0UAAAIbSURBVIpfLlf43DWLzsuPXF4yLtfmjd7 yUoxuPAmtsE9E236dq76OC8tfgcwtFwL1fdCs+ACkmJGr2N4UF 1vuSBe7bfUrf34GWnC6wvo/ZQKucAGh2ifm46akYXzxtHT5uav/vdFmq3oXtf9ssPZd3T7Z+vahkSl1Hq5mUk9BZb+cFsTB6jRz5a SF5d/nF0ObVk78Kn+QjdBtJUH0bWUblmmtNEEuaEzlzVb9sVH2p9JbL vubdQOx/D4Rb/vQ2Or0H5WrC1TJ+mzxN/fNKZyEljmoVaV8uJdrWNPaNV9DhdPRysu01nrS2JaIs08AqqTB wFXpP8cpvvJfsWs61b9ostkiEGWu2sq0NvHtlU+brfTdv9Ww9s BXpbmeU2gudyyudOIs0+VkVe0TAFFoLnBX12LrP3VLok2UOWDR N9+Sq7acQnMT1apbc5hoMw1b3n7FS4orvJfiMx/kvJxso30CIA6NBW7JobX6T12FGPgaT/Jdh76tXJBVPm8BoF5oKnBV/s8V1RN9m/wHfzLtWDyFOqepwM3lclq/Dw0ANDDtBW4ul1v3ZjcAACql0cAFANAeBC4AgEwQuAAAMkHgAg DIBIELACATBC4AgEwQuAAAMkHgAgDIBIELACATBC4AgEwQuAAA MkHgAgDIBIELACATBC4AgEwQuAAAMkHgAgDIBIELACATBC4AgE wQuAAAMkHgAgDIBIELACCT/w8RP1Lo+10ZxgAAAABJRU5ErkJggg==[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan_physic
10-09-2014, 00:14
سلام من با شما موافقم
با سلام از اینکه باید قضیه راحت اما پر کاریرد هندسه را یکبار اینجا بازخوانی کنم صلاح دانستم به صورت گرافیکی اینکار را انجام بدهم بازهم سلام می کنم به بروبچ تاپیک واقعا متاسفم از این بابت چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است شما وقتی از چیزشکن استفاده می نمایید به جای اینکه یک سایت را مستقیم بار نمایید از یک سرور دیگه استفاده کرده و غیر مستقیم این کار را می نمایید که به صورت گرافیکی می توانید مشاهده نمایید چه بلایی بر مسیر طی شده پکت های شما می آید اگر پکت ها را همان خر قضیه حمار فرض نماییم اون تصویری که گذاشتم ،اصلا رو قندشکن نبودم عزیز من اینا همش مال دستکاری اینترنته. تا اون جایی هم که من میدونم سرعت ارسال و دریافت بستگی به سرعت اینترنت،پایین بودن پینگ دی ان اس،و کم بودن پکت لاست و یه سری پارامترای دیگه داره شما وقتی به قندشکن در واقع داری به یه آی پی دیگه وصل میشید همش همینه!!! سرعت روی پروتکل های http , [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و غیره فرق داره البته تو ایران. وقتی مقصد سرعت کامل بده و شما نتونی سرعت کامل بگیری اون وسط مشکل داره
masoudrahzani
11-09-2014, 13:28
دوستان من شنیدم پارس آنلاین همه ی سرویس هاشو رو 9 مگ میبنده رفتم از خودشونم پرسیدم گفتن درسته میخواستم بدونم الان کسی از پارس انلاین سرویس داره ؟ چجوریه؟دانلود شبانش چطوره؟
imanparsa
12-09-2014, 12:51
والا من همیشه از اکسپرس لیچ میگیرم که مث علی همون 3.5 گیگ رو میشه راحت گرفت باهاش. ولی به نظرم یکم وضع بروزینگ بهتر شده بود :n01:
یه سایت توپ که کمتر جایی کسی در موردش میدونه برای دانلود فیلم و سریال و نرم افزار.. تازه کاره گمونم. این سایت چندین اپلودسنتر رو سرچ میکنه برای فیلم یا سریالی که میخواین، البته من همیشه فقط اکسپرس لیچ میگیرم؛ شما هم ازش استفاده کنید.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A M ! N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایتش عالیه امین
واقعا دستت درد نکنه
در مورد سرعت اینترنت بهترین پینگ و سرعت رو وایرلس داره از اینترنت وایرلس و رادیو استفاده کنید
سلام
راه حل مشکل ساعت ویندوز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را یافتم!البته خوب باید تست بشه.روی ویندوز 7 و هشت قابل استفادست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از سازندش
ضمنا از این مسیرها هم پشتیبان بگیرید تا اگه خواستید برگردونید. امکانش برگشت باشه
ehsan_physic
17-09-2014, 21:48
سلام من از پاس آنلاین اشتراک 256 نامحدود دارم آره سرعت دانلودم تقریبا روی 450 kb می باشد اما تا ترافیک 20g بعد از اون سرعتم حدود 30 kb می شود یعنی همان 1 به 8 درکل راضیم ولی قبلا از مخابرات سرویس نامحدود داشتم تا قبل از پایین آوردن سرعتاشون خیلی خوب بود
keivanpro
18-09-2014, 19:52
سلام من از پاس آنلاین اشتراک 256 نامحدود دارم آره سرعت دانلودم تقریبا روی 450 kb می باشد اما تا ترافیک 20g بعد از اون سرعتم حدود 30 kb می شود یعنی همان 1 به 8 درکل راضیم ولی قبلا از مخابرات سرویس نامحدود داشتم تا قبل از پایین آوردن سرعتاشون خیلی خوب بود
آقا من در به در دارم دنبال یک کیس با ترافیک نامحدود مثل کیس شما می گردم.. چند تا سوال دارم
شما اراک هستید؟
برای این سوریس نامحدود پارس انلاین ماهانه چقدر می دید؟
وضعیت پینگ سرویس چطوریه؟
keivanpro
18-09-2014, 20:00
دوستان می گن مخابرات اینترنت نامحدود آورده.....
می خواستم ببینم حقیقت داره؟
M@SOUD64
20-09-2014, 11:09
سلام
مخابرات جشنواره پاییزه نمیزاره ؟؟؟
اینترنت شبانه بنده دقیقا از ساعت 1 شب به بعد دچار افت شدیدی میشه .. برای شما دوستان هم همین اتفاق می افته ؟
behrooz3229
21-09-2014, 12:02
از دوستانی که از مخابرات اینرنت دارن، کَسی میدونه حجم اضافه ای که خریداری میشه، (برای اکانتای محدود حجمی ماهیانه)،، اگه کامل مصرف نشه به ماه بعد منتقل میشه یا نه ؟
behrooz3229
21-09-2014, 12:03
اینترنت شبانه بنده دقیقا از ساعت 1 شب به بعد دچار افت شدیدی میشه .. برای شما دوستان هم همین اتفاق می افته ؟
از منم همینطوریه .
بعضی وقتا اینطوری میشه
ho3in0861
27-09-2014, 14:58
دوستان این هم تعرفه های جدید شرکت مخابرات با حجم بالا و البته قیمت های نجومی
این طور که خودشون گفتن جایگزینی برای اینترنت نامحدود این شرکت
اگه کسی انقدر میخواد هزینه کنه بره سرویسایart شاتلو ببینه.خیلی بهتره
کم فعالیت شدید ... :n18:
هروقت اوضاع بهتر باشه کسی اینجا فعالیت نمیکنه زیاد :n08:
behrooz3229
03-10-2014, 00:10
دقیقا همینطوره - فعالیت تو این تاپیک معیاری از بد بودن وضع اینترنته ، اما عدم فعالیت هم به معنی خیلی خوب بودن اینترنت، نیست !!
crazyrobot
03-10-2014, 10:25
اشتباهه، من یکی الان سرعتم افتضاحه و مشکل کانکت شدن هم دارم اما بیخیالم چون اینجا بیام چی بگم؟ مشکلم که حل نمیشه.
civilcal
05-10-2014, 12:18
سلام، من چند سال هست از شرکت رزنت اراک (پیشگامان) سرویس می گیرم، قبلا خیلی خوب بود و قیمت هاشون رقابتی بود اما الان با هرجا مقایسه میکنم قیمتشون حداقل 50 درصد تا دو برابر بیشتر هست، خودم مسئول سایت عمران محاسب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستم و زیاد نت استفاده میکنم، الان سه ماهه از رزنت میگیرم ماهی یک گیگ میشه جمعا 19 تومن، خب این 3 گیگ همون 10 روز اول تموم میشه و مدام مجبورم حجم بخرم برای 80 روز باقیمانده (هر گیگ 4 تومن) . سرویس با حجم بالا هم بخری هیچ تخفیفی نداره یعنی همون گیگی 4 تومن درمیاد! هر جوری حساب میکنم باید منتقل کنم چون واقعا قیمتهاشون 2 برابر جاهای دیگه است... پینگ سایتهای خارجی هم افتضاحه بخصوص با گوگل واقعا مشکل دارم
یک بار هم سرویس یک مگ شارژ کردم که شبها دانلود داشته باشم دیدم سرعت دانلودش در روز و شب هیچ فرقی با سرویس 128 نداره (دقیقا همون بود) زنگ زدم گفتم اینکه سرعتش فرقی نداره چرا پول بیشتری میگیرید گفت شبها کلا روی 64 بستیم و روز هم برای شما اولویت قائل میشیم که اصلا من متوجه نشدم چی میگه! چه 128 شارژ کردم و چه یک مگ روزها روی 4 مگا بیت هست و شبها روی 64 کیلوبایت... خلاصه خیلی ناراضی هستم و میخوام انتقال بدم
الان کجا را پیشنهاد می کنید (هزینه نصب نگیرن چون نیازی به نصاب ندارم در ضمن ساکن ملک هستم)
keivanpro
06-10-2014, 13:49
دوستان این که می گن مخابرات اینترنت نامحدود آورده حقیقت داره؟
من شنیدم باید حضوری بریم دفترشون خیابون مخابرات درخواست بدیم
civilcal
07-10-2014, 17:52
ساتیا
ساتیا
به نظرم قیمتاش خوبه
civilcal
07-10-2014, 19:18
دوستان اطلاع دارن تخلیه خط چه قدر طول میکشه؟
M@SOUD64
08-10-2014, 10:21
دوستان سرویسهای 5 و 10 مگ رو به کاربرای خونگی هم میدن؟
masoudrahzani
08-10-2014, 22:50
دوستان سرویسهای 5 و 10 مگ رو به کاربرای خونگی هم میدن؟
اره پارتی داشته باشی بهت میدن ولی به نظرم من از مخابرات نگیر مفت گرونه
دوستان این باگی که میگن اگه محدود باشی و حجمت تموم بشه،میشه سایتهای داخلی رو باز کنی واقعیه؟
masoudrahzani
10-10-2014, 16:35
دوستان این باگی که میگن اگه محدود باشی و حجمت تموم بشه،میشه سایتهای داخلی رو باز کنی واقعیه؟
نه من نتونستم این کارو بکنم
amir1230
10-10-2014, 22:52
دوستان تو سایت مخابرات استان مرکزی زده اینترنت 5 مگ با حجم 3 گیگ ماهی 17500.البته فکر کنم باید قرار داد یه ساله ببنیدم تا یه مودم بدن یا به جای مودم 2گیگ ترافیک رایگان ماهانه.
خوبه به نظرتون؟
سرعت دانلود حدودا چقدره؟
دوستان تو سایت مخابرات استان مرکزی زده اینترنت 5 مگ با حجم 3 گیگ ماهی 17500.البته فکر کنم باید قرار داد یه ساله ببنیدم تا یه مودم بدن یا به جای مودم 2گیگ ترافیک رایگان ماهانه.
خوبه به نظرتون؟
سرعت دانلود حدودا چقدره؟
به هیچ عنوان ترافیک 3 گیگ یک ساله بر ندارید.. کلی مازاد میخورید چون 3 گیگ واقعن کمه! و اینطوری باید هر دوماهی حدودن 50-60 تومن پیاده شین. بدترین بخشش هم اینه که تا یکسال باید این وضع رو تحمل کنید..
اگه مودم میخاید برید خودتون بخرید به مراتب به نفعتونه این قضیه. بنابراین مودم رایگان رو بیخیال شید، کلن گول سرویس های یکساله مخابرات رو نخورید. مخابرات مرد یکسال نیست.. درواقع به یک ماهش هم نمیشه اعتماد کرد.
amir1230
11-10-2014, 11:02
به هیچ عنوان ترافیک 3 گیگ یک ساله بر ندارید.. کلی مازاد میخورید چون 3 گیگ واقعن کمه! و اینطوری باید هر دوماهی حدودن 50-60 تومن پیاده شین. بدترین بخشش هم اینه که تا یکسال باید این وضع رو تحمل کنید..
اگه مودم میخاید برید خودتون بخرید به مراتب به نفعتونه این قضیه. بنابراین مودم رایگان رو بیخیال شید، کلن گول سرویس های یکساله مخابرات رو نخورید. مخابرات مرد یکسال نیست.. درواقع به یک ماهش هم نمیشه اعتماد کرد.
3 گیگ حجم ترافیک ماهانه هست فکر کنم.
برادر منظورم همون ماهی 3 گیگ بود. :n02:
یه چیزی هم بگم، من قبلن که مودمم وایرلس نبود خیلی راحت خودم استفاده میکردم و خودم! یه Tp-link 8811 داشتم که خیلی هم ازش راضی بودم. بعد یه حماقتی کردم رفتم یکساله برداشتم با مودم وای-فای رایگان.. ترافیکم هم 3 گیگ..! ازون روز هرکی میاد خونمون ازین اینترنت بدبخت استفاده میکنه، طبقه پایین هم که داداشم زندگی میکنن، یعنی دود اینترنت وای-فای رو در آوردن :n02: فقطم میرن دانلود میکنن از یوتوب و ... (خیال میکنن نگاه کردن فیلم انلاین یا گوش کردن اهنگ و یا باز کردن صفحه هزینه نداره، منم دیگه هیچی نمیگم :/ )
خلاصه الان من دارم 60-70 برای هردوماه هزینه میکنم! فقط منتظرم این سال لعنتی تموم بشه زودتر از شر این سرویس 2 مگ - 3 گیگ راحت شم... سرویس قبلیم به اون خوبی رو رفتم عوض کردم الکی.. 256 - 5 گیگ ماهی 13 تومن سرعت دانلودش هم عالی بود.. البته فک کنم همین سرویس ارزون ترش هم اومد (فک کنم ماهی 12 تومن)
دوستان به هرحال از یکساله های مخابرات برحذر باشید :n27:
civilcal
11-10-2014, 15:59
برادر منظورم همون ماهی 3 گیگ بود. :n02:
یه چیزی هم بگم، من قبلن که مودمم وایرلس نبود خیلی راحت خودم استفاده میکردم و خودم! یه Tp-link 8811 داشتم که خیلی هم ازش راضی بودم. بعد یه حماقتی کردم رفتم یکساله برداشتم با مودم وای-فای رایگان.. ترافیکم هم 3 گیگ..! ازون روز هرکی میاد خونمون ازین اینترنت بدبخت استفاده میکنه، طبقه پایین هم که داداشم زندگی میکنن، یعنی دود اینترنت وای-فای رو در آوردن :n02: فقطم میرن دانلود میکنن از یوتوب و ... (خیال میکنن نگاه کردن فیلم انلاین یا گوش کردن اهنگ و یا باز کردن صفحه هزینه نداره، منم دیگه هیچی نمیگم :/ )
خلاصه الان من دارم 60-70 برای هردوماه هزینه میکنم! فقط منتظرم این سال لعنتی تموم بشه زودتر از شر این سرویس 2 مگ - 3 گیگ راحت شم... سرویس قبلیم به اون خوبی رو رفتم عوض کردم الکی.. 256 - 5 گیگ ماهی 13 تومن سرعت دانلودش هم عالی بود.. البته فک کنم همین سرویس ارزون ترش هم اومد (فک کنم ماهی 12 تومن)
دوستان به هرحال از یکساله های مخابرات برحذر باشید :n27:
میشه لینک قیمت مخابرات را بدید (سرویس ماهانه)... هزینه نصب اجباری میگیرن؟
میشه لینک قیمت مخابرات را بدید (سرویس ماهانه)... هزینه نصب اجباری میگیرن؟
بفرمایید:
البته مال تابستون بوده اینا، جدیدترش رو پیدا نکردم، شاید دوستان داشته باشن. بهتره برید دفتر اصلی مخابرات روی پیشخون سرویسهارو نیگا کنید.
هزینه نصب نمیگیرن موقع نصب. شخصی هم که میاد نصب کنه، به ندرت دانشی بیشتر از شما داشته باشه :n02:
جشنواره پاییزی هم اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جشنواره پاییزی هم اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من مودم رایگان گرفته بودم از طرح 2مگ-سه گیگ، (یکسالم هم که تموم نشده!) حالا به نظرتون میتونم سرویس رو با یکی از این ستاره دارها عوض کنم؟ مثلن 1مگ-5 گیگ؟
پ.ن: دانلود شبانه رو هم برای ستاره دارها فقط زده :blink:
سلام، من مودم رایگان گرفته بودم از طرح 2مگ-سه گیگ، (یکسالم هم که تموم نشده!) حالا به نظرتون میتونم سرویس رو با یکی از این ستاره دارها عوض کنم؟ مثلن 1مگ-5 گیگ؟ پ.ن: دانلود شبانه رو هم برای ستاره دارها فقط زده :blink: سلام خوب احتمالا باید قبلی را کامل تسویه حساب کنید فکر کنم و پول یه سال را پرداخت کنید اینم البته فکر نکنم با تابستانه و ماه رمضان فرق داشته باشه فقط جوایزش را برداشتن شما جایزه نبردی؟:) متاسفانه هی این طرح ها را یک ساله میزارن بعد سه ماه دیگش با یه قیمت بهتر یا حجم بهتر میزارن یا نامحدود و ادم را دو به شک می کنند باید طرحشون را روی سه ماه ببندند بعد اگر کاربر راضی بود تمدید کنه یا یه بالاتر بگیره
ahriman323
13-10-2014, 09:37
آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان مرکز مخابراتی قدس شهر ساوه در استان مرکزی شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در مرکز مخابراتی قدس شهر ساوه می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
سرعت روزانه مارو مدتیه خراب کردن 50 تا بزور میده شب هم همینطوره .. ازشون دلگیرم.:n03:
پابند حجم بالای مخابرات شدم وگرنه خیلی مدت ها پیش رفته بودم. شرکت های دیگه انصافا با 3 گیگ تو ماه اصلا نمیتونی بگذرونی . من ماهی کم کم باید 7 گیگ مصرف کنم . وگرنه گذرانم نمیشه . ضمن اینکه هیچی تو روز دانلود نمیکنم . فقط وبگردی اونم.
gigi_alex
14-10-2014, 01:10
چرا مخابرات سرعتهارو کم کرده ؟؟
بالاتر از 50 تا نمیره . فردا میخوام برم 2 مگ طرح پاییز بگیرم جای سرویس قبلیم . کسی گرفته این سرویس جدیدو ؟؟ سرعتش خوبه ؟؟
1 سال پیش با سرویس 256 سرعت دانلودم 900k بود. الان رسیده 50 تا :n03:
ولی من کلا از مخابرات راضی هستم. اگه از شرکتهای خصوصی میگرفتم تا الان ورشکست شده بودم . چون مصرف حجم اضافم خیلی بالاست
سلام، من مودم رایگان گرفته بودم از طرح 2مگ-سه گیگ، (یکسالم هم که تموم نشده!) حالا به نظرتون میتونم سرویس رو با یکی از این ستاره دارها عوض کنم؟ مثلن 1مگ-5 گیگ؟
پ.ن: دانلود شبانه رو هم برای ستاره دارها فقط زده :blink:
تا اونجا که من خبر دارم با تغییر تعرفه مشکلی ندارن فقط باید هزینه تعرفه جدیدی که انتخاب میکنی از قبلی بیشتر باشه.
در کل فقط میتونی ارتقا بدی
تا اونجا که من خبر دارم با تغییر تعرفه مشکلی ندارن فقط باید هزینه تعرفه جدیدی که انتخاب میکنی از قبلی بیشتر باشه.
در کل فقط میتونی ارتقا بدی
تشکر.
فقط هزینه ملاکه؟ یعنی مثلن الان 1مگ - 5 گیگ ، 15 تومن هستش، ولی سرویس فعلیم 2مگ-سه گیگ 14 تومن. پس شدنیه؟
چون اون سرویس 1 مگ به صرفه تر هستش.
پیرو پست قبلی، از دوستم (که در همون ساختمان مخابرات کار میکنه) سوال کردم گفت میشه تغییر داد مشکلی نیست.
من سریعن برم تعویض :n02:
crazyrobot
15-10-2014, 13:43
پیرو پست قبلی، از دوستم (که در همون ساختمان مخابرات کار میکنه) سوال کردم گفت میشه تغییر داد مشکلی نیست.
من سریعن برم تعویض :n02:
میخوای 5 یا 10 بگیری؟
اگه گرفتی یه ندا بده که شبانه چطوره ، دستت درست.
میخوای 5 یا 10 بگیری؟
اگه گرفتی یه ندا بده که شبانه چطوره ، دستت درست.
نه 1 مگ ، امروز صبح رفتم گرفتم.. فقط دوستان یه توصیه: رفتید کلن مخابرات برای هرکاری، هرچی مدارک دارید با خودتون ببرید :n02: نزارید اذیتتون کنن، دوست دارن همیشه به یه چیزی گیر بدن
1مگ 5 گیگ، 15500. نامردا 2 گیگ تخفیف رو بهم ندادن چون مودم داشتم قبلن :n29:
+
سرعت 10 مگ هم دوستم داره گفت 3مگ و خورده ایه.
crazyrobot
16-10-2014, 15:52
نه 1 مگ ، امروز صبح رفتم گرفتم.. فقط دوستان یه توصیه: رفتید کلن مخابرات برای هرکاری، هرچی مدارک دارید با خودتون ببرید :n02: نزارید اذیتتون کنن، دوست دارن همیشه به یه چیزی گیر بدن
1مگ 5 گیگ، 15500. نامردا 2 گیگ تخفیف رو بهم ندادن چون مودم داشتم قبلن :n29:
+
سرعت 10 مگ هم دوستم داره گفت 3مگ و خورده ایه.
بی زحمت از رفیقت بپرس ببین شبانه چطوریه، الان منم قرارداد یه ساله دارم و مودم رو گرفتم اگه بخوام برم سراغ 5 یا 10 مگ، فقط 8 گیگ بهم میدن؟ اون دو گیگ رو نمیدن؟:n27:
میگم درست خواندم دیگه، ماهی 35 تومن میشد یا یه آی پی ثابت، درسته؟
بی زحمت از رفیقت بپرس ببین شبانه چطوریه، الان منم قرارداد یه ساله دارم و مودم رو گرفتم اگه بخوام برم سراغ 5 یا 10 مگ، فقط 8 گیگ بهم میدن؟ اون دو گیگ رو نمیدن؟:n27:
میگم درست خواندم دیگه، ماهی 35 تومن میشد یا یه آی پی ثابت، درسته؟
سرویسش نامحدوده، توی دانشگاه علوم پزشکی طرح دانشجویی دادن بهشون / آره اگه مودم رو گرفته باشی و قراردادت هنوز تموم نشده باشه، دو گیگ اضافی رو نمیدن (مث من!) / قیمتش 35 تومن؟ کجا زده اینو؟
+
میگم دقت کردید جشنواره ها داره قیمتشون کمتر میشه هی؟ مثلن قبلن 1مگ-5گیگ 17500 بود در جشنواره نوروز، بعد جشنواره تابستون اومد همین سرویس شد 15500. (البته کیفیت و سرعتش رو نمیدونم فرق داره یا نه)
crazyrobot
18-10-2014, 19:31
سرویسش نامحدوده، توی دانشگاه علوم پزشکی طرح دانشجویی دادن بهشون / آره اگه مودم رو گرفته باشی و قراردادت هنوز تموم نشده باشه، دو گیگ اضافی رو نمیدن (مث من!) / قیمتش 35 تومن؟ کجا زده اینو؟
+
میگم دقت کردید جشنواره ها داره قیمتشون کمتر میشه هی؟ مثلن قبلن 1مگ-5گیگ 17500 بود در جشنواره نوروز، بعد جشنواره تابستون اومد همین سرویس شد 15500. (البته کیفیت و سرعتش رو نمیدونم فرق داره یا نه)
دستت درست، اینجا زده
من بازم منتظرم ببینم کی طرح نامحدود میاد، به درد دانلود نمیخورد اما دیگه خون و دل نمیخوردی و به راحتی گشت و گذار میکردی:n02:
behrooz3229
19-10-2014, 10:23
مگه قراره نامحدود بدن ؟ .
crazyrobot
19-10-2014, 18:04
مگه قراره نامحدود بدن ؟ .
معلوم نیست چون انگاری بعضی شهرها یک سری مناطقش هنوز نامحدود هست!
masoud93
25-10-2014, 23:37
سلام.
من الان برا 2 مگ 8 گیگ ماهی 32 هزار تومن میدم ...
10 مگ ماهی 10 گیگ 30 تومنه؟
M@SOUD64
26-10-2014, 13:25
بچه ها یه توضیحی درباره Ip ثابت میدین چه خصوصیاتی داره؟
کسی از دوستان از تعرفه پائیز سرویس نگرفته ؟
نوشته ارائه سرویس در طرح پائیز همراه با سرعت دو برابر !
یعنی مثلا دو مگ سرعت دانلودش میرسه به 500 کیلوبایت ؟!
کسی از دوستان از تعرفه پائیز سرویس نگرفته ؟
نوشته ارائه سرویس در طرح پائیز همراه با سرعت دو برابر !
یعنی مثلا دو مگ سرعت دانلودش میرسه به 500 کیلوبایت ؟!
سرعت دو برابر نشده قیمت ها کمتر شده
مثلا اگه شما خارج از جشنواره سرویس 1MB-3GB رو 14000 تومان بگیری،الان 2MB-3GB رو 14000 میدن
اینم قیمت تعرفه ها خارج از جشنواره تا مقایسه کنید
لینک اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها یه توضیحی درباره Ip ثابت میدین چه خصوصیاتی داره؟
با ip ثابت در هر بار اتصال شما با یک ادرس یکسان وارد اینترنت میشید که بیشتر برای وبسایت ها کاربرد داره.
البته شما برای ایجاد یه شبکه مثل شبکه دوربین مدار بسته هم نیاز به ip ثابت دارید.
توضیح بیشتر خواستید عبارت IP Valid رو تو گوگل سرچ کنید
keivanpro
30-10-2014, 02:46
دوستان من سرویس 512 با ماهی 3 گیگ از محابرات دارم حدود یک سال پیش گرفتم.. خودمم مودم وایر لس دارم ( خودم خریدم از مخابرات نگرفتم) این سرویسمم از اون قرار دادهای یک ساله نیست. از این سرویس های معمولیه...
الان بخوام طرح پاییزه بگیرم به نفعمه؟ چه طرحی بگیرم بهتره؟
الان برای این سرویسم باید ماهی 24 تومن بدم.. ولی چون مصرفم بالاست .. حدود ماهی 20-25 گیک مصرف دارم برای همین هزینه ام خیلی می ره بالا.. ماهانه حدود 100 تومن دارم پول نت می دم
این طرح ها کدومشون بهتره بگیرم؟
می تونم اون دو گیگ اضافه ماهانه را بگیرم؟
crazyrobot
30-10-2014, 09:38
دوستان من سرویس 512 با ماهی 3 گیگ از محابرات دارم حدود یک سال پیش گرفتم.. خودمم مودم وایر لس دارم ( خودم خریدم از مخابرات نگرفتم) این سرویسمم از اون قرار دادهای یک ساله نیست. از این سرویس های معمولیه...
الان بخوام طرح پاییزه بگیرم به نفعمه؟ چه طرحی بگیرم بهتره؟
الان برای این سرویسم باید ماهی 24 تومن بدم.. ولی چون مصرفم بالاست .. حدود ماهی 20-25 گیک مصرف دارم برای همین هزینه ام خیلی می ره بالا.. ماهانه حدود 100 تومن دارم پول نت می دم
این طرح ها کدومشون بهتره بگیرم؟
می تونم اون دو گیگ اضافه ماهانه را بگیرم؟
چند روز پیش دیدم که یه شرکت خصوصی سرعت 128یا 256 نامحدود رو دور و بر 30 نومن میداد، اگه دانلود شبانه نداری اونو بگیر که به نظرم به صرفه هست.(فکر کنم ساتیا بود)
هنوز 5 مگ به خانگی نمیدن ?
keivanpro
31-10-2014, 05:18
چند روز پیش دیدم که یه شرکت خصوصی سرعت 128یا 256 نامحدود رو دور و بر 30 نومن میداد، اگه دانلود شبانه نداری اونو بگیر که به نظرم به صرفه هست.(فکر کنم ساتیا بود)
چرا دانلود شبانه دارم.......تازه با وجود دانلود شبانه الان بین 20 تا 25 گیگ مصرف دارم
والا من شنیدم این دانلود های نامحدود خیلی وضعیتشون افتضاحه مخصوصا" برای دانلود
من چون با وی پی اس کار می کنم پینگ سرویس خیلی برام مهمه
شما از آشناها یا دوستان کسی از این سرویس های نامحدود استفاده کرده؟
behrooz3229
01-11-2014, 14:10
دوستان عزیز ، اینترنت شما هم امروز 1صبح به بعد قطع بود ؟
دوستان عزیز ، اینترنت شما هم امروز 1صبح به بعد قطع بود ؟
برا من که وصله
دوستان عزیز ، اینترنت شما هم امروز 1صبح به بعد قطع بود ؟ منم مثل شما
masoud93
03-11-2014, 12:48
سلام.
دانلود رایگان 2 تا 7 هست یا 1 تا 7 ؟
سلام.
دانلود رایگان 2 تا 7 هست یا 1 تا 7 ؟
یک تا هفت .......
masoud93
03-11-2014, 14:27
آخه من معمولاً تو روز دانلود نمیکنم ، رفتم دیدم تو پنجم و ششم حدود 5 گیگ زده مصرف کردم :n04: :n03:
دو ماهی 16 گیگ دارم ، الان 17.5 شده مصرفم ...
فاییده نداره ، باید برم عوض کنم تعرفه رو ...
تعرفه ای نیست که حجم بیشتری بده؟
ehsan_physic
05-11-2014, 00:23
سلام تا جایی که من میدانم 1 تا 7 صبح
ehsan_physic
05-11-2014, 00:29
آخه من معمولاً تو روز دانلود نمیکنم ، رفتم دیدم تو پنجم و ششم حدود 5 گیگ زده مصرف کردم :n04: :n03:
دو ماهی 16 گیگ دارم ، الان 17.5 شده مصرفم ...
فاییده نداره ، باید برم عوض کنم تعرفه رو ...
تعرفه ای نیست که حجم بیشتری بده؟
سلام مخابرات ارام الان یکسری تعرفه داره که اگر نامه از شرکت یا جواز کسبی چیزی داشته باشی تعرفه 10mb - 10 gb با قیمت ماهی 30000 ارائه میده که به نظر من خیلی خوبه درضمن این اشتراک هم فعلا شبانه رایگان داره راستی انگار سرعت شبانه دوباره آمده پایین شماها چیزی متوجه شدید
ehsan_physic
05-11-2014, 00:34
سلام دوست عزیز شرکت پارس آنلاین اشتراک 256 نامحدود تا سقف 20 گیگ با سرعت 400k و بعد از 20 گیگ را با سرعت واقعی اشتراک یعنی یک به هشت ارائه می دهد ماهی 28000 که فکر می کنم برای شما اشتراک خوبی باشد
behrooz3229
05-11-2014, 22:22
این چیه تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
این چیه تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
احتمالا واسه اوناست که به علت بدهی تلفنشون قطعه.بلافاصله وصل میشه
البته نپرسیدم همینجوری به ذهنم رسید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه تعرفه ی 256 چنده ؟
یه سوال دیگه
من الان از مخابرات 512 دارم که متاسفانه داره حجم منو میخوره و من به شدت پیگیر این موضوع هستم
به نظر شما 256 مخابرات با 512 خیلی فرق داره ؟
kian2006
08-11-2014, 01:44
:n24::n24::n24:
سرعت دانلود شبانه فوق العاده کم شده در حد 40-50 کیلوبایت...
kian2006
08-11-2014, 02:00
masoud93
08-11-2014, 16:34
رفتم کردم 10 مگ سرعتش با 2 مگ فرقی نکرد ...
همون 200 خورده ای میگیره ...
البته روزانه هم کم شده احتمالن تست نکردی :n02:
1mb دارم، سرعت دانلود رسیده به 90 کیلوبایت... ای لعنت بر... :n27:
shayan0o21
08-11-2014, 17:02
رفتم کردم 10 مگ سرعتش با 2 مگ فرقی نکرد ...
همون 200 خورده ای میگیره ...
downstream رو چک کنید ببینید چند هست اگر روی 2 مگ هست
تماس بگیرید که روی 10 مگ ببندند :n12:
masoud93
08-11-2014, 17:43
downstream رو چک کنید ببینید چند هست اگر روی 2 مگ هست
تماس بگیرید که روی 10 مگ ببندند :n12:
اینجوریه:
Downstream Rate:
2045 kbps
Upstream Rate:
1021 kbps
حالیشون هست زنگ بزنم؟
shayan0o21
08-11-2014, 18:27
اینجوریه:
Downstream Rate:
2045 kbps
Upstream Rate:
1021 kbps
حالیشون هست زنگ بزنم؟
اره بابا
زنگ بزن بگو سرویس 10 مگ دارم لطفا دان استریم من رو 10 مگ ببندید
سر 2 دقیقه درست میکنه
masoud93
08-11-2014, 18:39
اره بابا
زنگ بزن بگو سرویس 10 مگ دارم لطفا دان استریم من رو 10 مگ ببندید
سر 2 دقیقه درست میکنه
زنگ زدم گفتن باید پشتیبان بفرستیم خونتون ...
از خونه که فکر نکنم یارو بتونه کاری کنه ...
crazyrobot
08-11-2014, 18:51
زنگ زدم گفتن باید پشتیبان بفرستیم خونتون ...
از خونه که فکر نکنم یارو بتونه کاری کنه ...
دلت رو به اینا خوش نکن، من بهشون زنگ میزنم میگم چرا شب ها نمیتوانم کانکت بشم و وقتی کانکت میشم چرا انقدر قطع میشه طرف میگه عیب از مودم هستش!
موندم چرا روزها این مشکل ها رو ندارم:n02: یعنی یه سری آدم ******* اونجا گذاشتن و فکر میکنن مردم خرن و هر چی دلشون میخواد میگن.
keivanpro
10-11-2014, 08:53
الان چند روزه سرعت اینترنت من در حد فاجعه است... قبلا" وضعیتش متوسط بود.... ولی این سه چهار روزه به حدی رسیده که قابل تحمل نیست... شما هم این مشکلو دارید؟ سرویس من از مخابراته
behrooz3229
10-11-2014, 09:15
الان چند روزه سرعت اینترنت من در حد فاجعه است... قبلا" وضعیتش متوسط بود.... ولی این سه چهار روزه به حدی رسیده که قابل تحمل نیست... شما هم این مشکلو دارید؟ سرویس من از مخابراته
بله دقیقا - تایید میشه .
masoud93
10-11-2014, 17:41
برام داون استریم رو درست کردن ، اینم تست:
باید ببینم شبانه هم میده یا نه این سرعت رو ...
راستی ، 2 ، 3 شبه با دانلود منیجر که دانلود میکنم چند دیقه خوب سرعت میگیره بعدش سرعت میاد رو سفر (مثلاً 10 ثانیه) دوباره سرعتش میره بالا (اینترنت قطع نمیشه)
میخواستم ببینم بقیه هم اینجورین؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.