PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت استان مرکزی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17

bahareh_bus
11-07-2013, 12:13
دوستان امروز ساعت 2 بعد از ظهر اینترنت من قطع شد.. یک پیغام ارور می داد که روتر شما کار نمی کنه... درست همین پیغام را یک ماه پیش هم داد که زنگ زدم گفتن از خود مخابراته و دو ساعته درست می شه.. که بعد از همون خرابی دو ساعته کل سیستم مخابرات و اینترنت شبانه برای دو سه هفته به هم ریخت.... امروز بعد از این که دوباره اینترنت وصل شد من نمی تونم وارد حساب کاربریم( تو سایت مخابرات )بشم و مقدار مصرفمو چک کنم.. تا دیروز هیچ مشکلی نداشت.... شما هم همچین مشکلی دارید؟

سایت گزارش کارکرد که به فنا رفته. ولی برای اولین بار یه پیام عذرخواهی زدند که تا ساعاتی دیگر درست میشه!

یه نکته جالب اینکه وقتی مودم رو خاموش و روشن می کنم حداقل 15 دقیقه طول میکشه تا چراغ اینترنت روشن بشه!!!

amin_g_p
13-07-2013, 14:24
سرعت من که هنوز .... 16 به زور می رسه (256 نامحدود) دوستان مخصوصا محدودا وضعیتشون چطوره؟

dokhtarak_e_darya
13-07-2013, 16:24
512 محدود سرعت 50-60 هست.سرعت ها رو ظاهرا واقعی کردن.
فقط کسی میدونه دانلود شبانه دقیقا از کی شروع میشه؟ اصلا هنوز هست یا اینم برداشتن؟

A M ! N
13-07-2013, 16:30
اینم یه تست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت این روزها یکم اومده پایین به نظرم ، خود اپراتور ساتیا هم گفت سرعت کم شده اینروزها ، ولی خب بازم راضی ام.

dokhtarak_e_darya
13-07-2013, 16:39
اینم تست من: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم یه تست

سرعت این روزها یکم اومده پایین به نظرم ، خود اپراتور ساتیا هم گفت سرعت کم شده اینروزها ، ولی خب بازم راضی ام.

از شما 1 مگ هست؟ از ساتیا چقدر گرفتید؟ شبانه هم داره؟ اگر اره سرعت چنده؟

A M ! N
13-07-2013, 16:45
سلام ؛

نه 512 هستش ، سه ماهه هستش که با مالیات و اینا شد 45 تومن کلن ( البته توی طرحشون زده شده 39 تومن ) 6 گیگ هم ترافیک.

شبانه اش هم خوبه ، از ساعت 1.5 تا ساعت 7.5 صبح ؛ جالب اینکه وقتی میخواد بره روی رایگان آی پی اصن عوض نمیشه ولی درست محاسبه میشه!

به طور متوسط سرعت روزانه 130 هستش ، سرعت شبانه هم بین 80 تا 100 متغیره. فعلن که راضی ام ازش.. اپراتور گفت وضع بهتر هم میشه ( خداکنه
راست باشه این دروغها ! )

behrooz3229
13-07-2013, 19:47
سرعت من که هنوز .... 16 به زور می رسه (256 نامحدود) دوستان مخصوصا محدودا وضعیتشون چطوره؟

512 محدود سرعت 50-60 هست.سرعت ها رو ظاهرا واقعی کردن.
فقط کسی میدونه دانلود شبانه دقیقا از کی شروع میشه؟ اصلا هنوز هست یا اینم برداشتن؟

همانطوریکه بعضی از دوستان پیش بینی کرده بودن سرعتای سرویس نامحدود رو کم کردن:n03:

با این اوصاف سرویسهای محدود سرعتشون واقعی شده و سرویس نامحدود هم نصف کردن .
کسی با 2020 تماس نگرفته؟

javan01
13-07-2013, 22:24
خدا لعنتش کنه باعث و بانیش را

A M ! N
13-07-2013, 22:28
خب برای اینکه خستگیتون در بیاد این رو بخونید :)

البته در موردش اینجا بحث نکنید لطفن فقط لینک رو بخونید و هیچی نگید :دی

javan01
15-07-2013, 16:52
فکر کنم اینترانت شده بود واسه من از شما نشده؟ این دی ان اس های مخابرات بود که با 78.38 شروع میشد الان رایانه با همون آی پی گرفت و فوق العاده افتضاح بود قطع و وصل که میکنم با همون رنج 2.179 هم بعضی مواقع وصل میشه کلا اوضاع تخ.. هست ما که هربار زنگ میزنیم 2020 ،9 نفر توی صف انتظارند حالا نمدونم خودشون هم میتونند تعداد را بالا ببرند یا نه؟

javan01
16-07-2013, 03:08
به نظر میرسه تا پایان ماه مبارک رمضان همین منوال ادامه داشته باشه

ashil1234
16-07-2013, 14:26

فک کنم اونا میدونن ما روضه ایمو میخوایم حواسمونو پرت کنیم به اینترنت تا گرسنگی نکشیم ، این بنده خدا ها هم اومدن اجره مارو زیاد کنن یه ثوابی هم کنن این اوضا رو به وجود آوردن :n02:

A M ! N
16-07-2013, 14:30
فکر کنم اینترانت شده بود واسه من از شما نشده؟ این دی ان اس های مخابرات بود که با 78.38 شروع میشد الان رایانه با همون آی پی گرفت و فوق العاده افتضاح بود قطع و وصل که میکنم با همون رنج 2.179 هم بعضی مواقع وصل میشه کلا اوضاع تخ.. هست ما که هربار زنگ میزنیم 2020 ،9 نفر توی صف انتظارند حالا نمدونم خودشون هم میتونند تعداد را بالا ببرند یا نه؟

یکی دو روزه که صبح به مدت یک ساعت ساتیا از شبکه های خارجی قطع میشه و فقط داخلی هارو باز میکنه اونم با سرعت نوری.. بعدش دوباره درست میشه.

احتمالن تا پایان ماه مبارک ادامه داشته باشه :n06:

amin_g_p
16-07-2013, 16:22
یکی دو روزه که صبح به مدت یک ساعت ساتیا از شبکه های خارجی قطع میشه و فقط داخلی هارو باز میکنه اونم با سرعت نوری.. بعدش دوباره درست میشه.

احتمالن تا پایان ماه مبارک ادامه داشته باشه :n06:

اخبار ساتیا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ashkan 73
16-07-2013, 19:23
اونایی که تازه از مخابرات سرویس گرفتن دانلود رایگان شبانه دارن یا نه؟ ..... از ساعت چند تا چند؟..... راستی قیمت سرعت 128 با ترافیک 4 گیگ و 256 با ترافیک 8 گیگ چه قدره؟

behrooz3229
17-07-2013, 07:42
..... .... راستی قیمت سرعت 128 با ترافیک 4 گیگ و 256 با ترافیک 8 گیگ چه قدره؟

128 --- 4 گیگ --- 11تومن
256--- 4 گیگ --- 13تومن

amin_g_p
17-07-2013, 14:34
مشخصا دارن یه کارایی می کنند. دوباره ارتباط جهانی قطع شده بود همین 2-3 دقیقه پیش وصل شد. بهترین ابزار هم pingplotter هست که ساتیا آنلاینش را داره )هر وقت Destination is Unreachable هست مشخصه نت قطعه):

روی hop شماره 6 مونده بود. توی نمودار هم قطعی ها مشخصه.

javan01
17-07-2013, 14:37
نمیدونم مشکل از سیستم خودم هست یا نه ،کانکت میشد ولی صفحه باز نمیکرد تا اینکه اتفاقی اینترنت اکسپلورر را بازکردم درست شد.تاحالا چنین مشکلی نداشتم

A M ! N
17-07-2013, 14:48
نمیدونم مشکل از سیستم خودم هست یا نه ،کانکت میشد ولی صفحه باز نمیکرد تا اینکه اتفاقی اینترنت اکسپلورر را بازکردم درست شد.تاحالا چنین مشکلی نداشتم

نه مشکل از سیستم شما نبوده.. بنده دقیقن همین مشکل رو داشتم ، چراغهای مودم روشن بود همگی ، ولی پیج باز نمیشد. همین الان درست شد.

amin_g_p
17-07-2013, 14:52

همینی که بالا گفتم ارتباط با خارج قطع بود (بعضی اوقات با خارج از استان! (ارتباط با تهران) بعضی وقتا با خارج از کشور!(اینترنت)). هر از گاهی اینجور می شد این روزا هر روزه !!!

با اون آدرس (نرم افزار PingPlotter) یا دستور tracert در cmd می تونید چک کنید.

javan01
17-07-2013, 15:28
پس این مشکل server not found هم مشکلش به همین دلیل دیگه؟ صفحه را که میخوام باز کنم حتی وقتی به نت وصلم خطای server not found را میده بعد چندبار رفرش میکنم صفحه باز میشه!!

I-Tech
17-07-2013, 23:16
کسی خبر داره سرعتا قراره درست بشه با دیگه همینطور میمونه؟ عجب اشتباهی کردم پول یک سال کامل رو به اینا دادم! تا آخر سال باید با سرعت 15 سر کنیم یعنی!؟ فقط بدرد وبگردی میخوره و بس! دانلود با این سرعت اصلا به صرفه نیست...

crazyboys2
18-07-2013, 00:28
بی شرفای دزد نمیدونم دست کاری کردن تلفن و؟
زنگ زدم 2020 بار اول گفت 34 نفر بار دوم گفت 44 نفر تو صفن !

amin_g_p
18-07-2013, 00:48
بی شرفای دزد نمیدونم دست کاری کردن تلفن و؟
زنگ زدم 2020 بار اول گفت 34 نفر بار دوم گفت 44 نفر تو صفن !

یه احتمال دیگه هم هست همه شاکیند و در تماس با 2020 اگه اینجوری باشه که دعا می کنم اینجوری باشه خدا کنه خسته بشن درستش کنن!

قول درست شدن دادن یکی از بچه ها که آشنا داشت بهش گفته بودن قرار بوده درست بشه هنوز نشده! یعنی این دروغ می تونه راست باشه!

ashkan 73
18-07-2013, 02:05
چرا این قدر سرعتا پایینه .... امروز که اومده بودن سرویسم وصل کنند گفتن تا دو روز دیگه سرعتا پایینه...... بچه هایی که 128 دارن سرعتشون امشب چه قدر بوده ؟

amin_g_p
18-07-2013, 14:02
چرا این قدر سرعتا پایینه .... امروز که اومده بودن سرویسم وصل کنند گفتن تا دو روز دیگه سرعتا پایینه...... بچه هایی که 128 دارن سرعتشون امشب چه قدر بوده ؟

مبارک باشه ولی خوب بود با این اوضاع از جای دیگه سرویس می گرفتید یا کمی صبر می کردید ببینید اوضاع بهتر می شه یا نه.
مشکل از زیرساخت و مخابرات هست یه کارایی دارن می کنن معلوم نیس کی تموم می شه همین جوری می مونه وضع یا بهتر می شه!
سایت ساتیا هم اخبار قطعی را می ذاره که همون طور که قبلا گفتم با مخابرات یکی هست و اخبار را می تونید پیگیری بکنید. همچنین پیشنهاد می کنم با 2020 همیشه در ارتباط باشید و همیشه اعتراض کنید تا شاید خسته شوند!

ashil1234
18-07-2013, 14:06
من یه چن وقت دیگه میرم یه شهره دیگه از آسیاتک میگیرم دوستم 512 نامحدود طرحه برونز داره سرعتش از 60 کمتر نمیاد پینگش هم خوبه تو هر 100 روز هم فقط 2 روز پینگش یه خورده خراب میشه :n02: ماهی هم 25 تومن کلا ، خوبه والا! :n27:

A M ! N
18-07-2013, 21:15
بچه ها توی روتر مودم نگاه کنید ببینید downstream و upstream چنده ؟

برای من که جوگیر شده اینروزها :دی

Line Rate - Upstream (Kbps):
1119

Line Rate - Downstream (Kbps):
4096

LAN IP Address:
192.168.1.1

Default Gateway:
10.3.5.1

Primary DNS Server:
8.8.8.8

Secondary DNS Server:
8.8.4.4

A M ! N
18-07-2013, 21:19
واقعن عجیبه یعنی کجا دچار اشتباه شدم :n08:

( اینجا اصن نفهمیدم چطوری رسید به 11 مگابایت :n04: یه دفعه )

behrooz3229
18-07-2013, 22:27
اینم از منه :

خیلی خب اینم سرعت :n03: :

amin_g_p
18-07-2013, 23:18
بچه ها توی روتر مودم نگاه کنید ببینید downstream و upstream چنده ؟

برای من که جوگیر شده اینروزها :دی

Line Rate - Upstream (Kbps):
1119

Line Rate - Downstream (Kbps):
4096

LAN IP Address:
192.168.1.1

Default Gateway:
10.3.5.1

Primary DNS Server:
8.8.8.8

Secondary DNS Server:
8.8.4.4

واقعن عجیبه یعنی کجا دچار اشتباه شدم :n08:

( اینجا اصن نفهمیدم چطوری رسید به 11 مگابایت :n04: یه دفعه )

شما مگه از مخابرات سرویس نداشتی؟! چرا زده آریانا گستر اسپادانا! 11 مگ من هرچی دیدم پیدا نکردم! دان استریمت 4 مگ هست!

تنظیمات مودمت چیه بگو ما هم بزاریم شاید فرجی شد!

اینم از منه :

خیلی خب اینم سرعت :n03: :

دان استریم من 2 مگ هست و سرویس من 256 نامحدود ولی در اصل الآن 128 نامحدود دانلودمه و 330 نامحدود آپلودمه آپلودم 3 برابر دانلوده کجا چنین سرویسی می ده!!! مشخصه که محدود شدم به 128

A M ! N
19-07-2013, 10:12
شما مگه از مخابرات سرویس نداشتی؟! چرا زده آریانا گستر اسپادانا! 11 مگ من هرچی دیدم پیدا نکردم! دان استریمت 4 مگ هست!

تنظیمات مودمت چیه بگو ما هم بزاریم شاید فرجی شد!

از ساتیا هستش :n02: بعضی موقع ها اون رو میزنه بعضی موقع ها هم میزنه Information technology نمیدونم جریان چیه. مث الان که دوباره تست گرفتم زد IT

اون 11مگ رو منظورم داخل IDM بود توی عکسی که از IDM گذاشتم ( مقدار دانلود شده ؛ که اصن ندیدم چطوری ییهو رسید به 11 مگ ، خیلی سرعتش بالاست!!! )

تنظیمات خاصی ندارم، همون dns رو تغییر میدم که ربطی به دانلود نداره ، MTU هم که روی 1480 هستش (قبلن که تست گرفته بودم)

دان استریم من 2 مگ هست و سرویس من 256 نامحدود ولی در اصل الآن 128 نامحدود دانلودمه و 330 نامحدود آپلودمه آپلودم 3 برابر دانلوده کجا چنین سرویسی می ده!!! مشخصه که محدود شدم به 128

amin_g_p
19-07-2013, 13:09
از ساتیا هستش :n02: بعضی موقع ها اون رو میزنه بعضی موقع ها هم میزنه Information technology نمیدونم جریان چیه. مث الان که دوباره تست گرفتم زد IT

اون 11مگ رو منظورم داخل IDM بود توی عکسی که از IDM گذاشتم ( مقدار دانلود شده ؛ که اصن ندیدم چطوری ییهو رسید به 11 مگ ، خیلی سرعتش بالاست!!! )

تنظیمات خاصی ندارم، همون dns رو تغییر میدم که ربطی به دانلود نداره ، MTU هم که روی 1480 هستش (قبلن که تست گرفته بودم)

آهان اون عکس لود نشده بود. خوب سرعت را بردن بالا. تا وقتی من بودم پایین بود مثل اینکه باز باید بیام تا بیارنش پایین :دی امیدوارم بالا بمونه.

ashkan 73
20-07-2013, 00:13
آخه تو رو خدا سرعت ببینین.....

128 مخابرات .................................................. ........

I-Tech
20-07-2013, 13:24
256 نامحدود مخابرات.....

javan01
20-07-2013, 14:29
اینم تست سرعت من،256 محدود
البته الان ای پی که به نت وصل شدم با 80.91 شروع میشه تا حالا با این وصل نشده بودم احتمالا روی نت ملی هستیم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ashkan 73
20-07-2013, 14:39
بچه ها کسی تو مخابرات نیست ببینه تو این شرکت چه اتفاقی داره می افته...... آخه تا چند روز دیگه همین وضع هست ........واقعا اگه کسی هست که میدونه جواب بده.....بابا من 6 ماه پیش همین سرویس داشتم با همین سرعت (128) خیلی راحت باهاش کار میکردم حتی یک روز هم باهاش مشکل نداشتم،همیشه ترافیک کم میاوردم برای دانلود اما حالا دیگه هیچی هم نمیتونم دانلود کنم ........

L.O.N.E.L.Y
20-07-2013, 15:09
برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید

amin_g_p
20-07-2013, 15:50
بچه ها کسی تو مخابرات نیست ببینه تو این شرکت چه اتفاقی داره می افته...... آخه تا چند روز دیگه همین وضع هست ........واقعا اگه کسی هست که میدونه جواب بده.....بابا من 6 ماه پیش همین سرویس داشتم با همین سرعت (128) خیلی راحت باهاش کار میکردم حتی یک روز هم باهاش مشکل نداشتم،همیشه ترافیک کم میاوردم برای دانلود اما حالا دیگه هیچی هم نمیتونم دانلود کنم ........
تنها چیزی که مشخصه سرعت سرویس محدود به سرعت واقعی و سرعت سرویس های نامحدود به نصف سرعت واقعی کاهش پیدا کرده (شیر را بستن!) از یکی از دوستان که آشنا داشت پرسیدم گفت قول داده بودند درست بشه که هنوز هیچ فرقی نکرده!

برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید

از این طریق و 2020 حتما پیگیری کنید، ولی نکته اینجاست که می گن شما سرعت درست را دارید! حتی برای نامحدود می گن 1 به 8 هست و تا یک هشتم هم قبوله! ولی اعتراض بکنید به هر کی هم که می خواد نت بگیره بگید فعلا از مخابرات نگیره.

کسی با آقای ترابی تماس گرفته؟

CRIS Joon CR7
20-07-2013, 16:51
من یه ماه پیش رفتم (اون کچله چاقه :دی) گفت سه چهار هفته دیگه درست میشه ...
نمیدونم یکی میگفت بعد از ماه رمضون / آخه چه ربطی به ماه رمضون داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
20-07-2013, 16:58
یه خوبی ای که ساتیا داره اینه که تموم خرابی ها و غیره رو قشنگ اعلام میکنه با پیامک همیشه پیام میده اگر خرابی باشه.
امروز از ساعت 12.30 تا 1.15 قطع بود که بعدش سریع پیامک زد گفت به خاطر قطعی برق مخابرات اراک بوده..

به نظرم الان فقط مخابرات داره بد سرویس میده.. سرویس دهنده های دیگه از مخابرات بهتره وضعشون. :n06:

amin_g_p
20-07-2013, 23:36
الآن ارتباط با شبکه جهانی قطع شد رفتم IP را چک کردم دیدم با 2.179 هست با تلاش بسیار کردم 46 ارتباط جهانی وصل شد هرچی هست این قطعی ها تو اون مسیره 2.179 ه از اول هم 2.179 خیلی اذیت می کرد!

during
21-07-2013, 09:14
دوستان اين سايت خره بدرشون اصلا معلوم نيست ترافيك باقي مونده رو بايد از كجا ديد .. :n21: كسي ميدونه ؟

behrooz3229
21-07-2013, 11:35
دوستان اين سايت -------- اصلا معلوم نيست ترافيك باقي مونده رو بايد از كجا ديد .. :n21: كسي ميدونه ؟

خیلی ساده :

crazyboys2
21-07-2013, 15:58
خیلی ساده :

ساده ای تو لوح اونجا فقط ترافیک مصرفیتو میزنه حواست باشه اون 11.32 گیگ هم که تو صفحه زده باقی مانده دقیقا مصرفیه داداش خلاصه گول نخوری یهو چند گیگ برات اضاف بیاد
فعلا هیچ جایی واسه نمایش ترافیک باقیمانده نداره

behrooz3229
21-07-2013, 17:15
ساده ای تو لوح اونجا فقط ترافیک مصرفیتو میزنه حواست باشه اون 11.32 گیگ هم که تو صفحه زده باقی مانده دقیقا مصرفیه داداش خلاصه گول نخوری یهو چند گیگ برات اضاف بیاد
فعلا هیچ جایی واسه نمایش ترافیک باقیمانده نداره

کاملا درسته. اونو اشتباهی زدن ترافیک باقیمانده . اینم از سیاستشونه:n10: ، اینجوری میکنن تو پاچه بعضی از کاربراشون ، چون همه مثل ما دقیق نیستن که :n06: , تازه شاید خیلیا اصلا حجم مصرفیشونو چک نکنن..

البته ترافیک باقیمانده رو میشه راحت با کم کردن حجم مصرفی از حجم مچاز حساب کرد دیگه مثلا از من تقریبا 600 مگ مونده .

keivanpro
21-07-2013, 21:39
آقا یک نفر به داد ما برسه
من هر کاری می کنم با این مودم جدید نمی تونم کانکت بشم
چند وقت پیش یک دونه مودم وایر لس گرفتم.. که هر کاری می کنم و هر چیزی تنظیماتشو دست کاری می کنم نمی تونم باهاش کانکت بشم
چند تا از دوستان اینجا گفتن باید تو قسمت مک کولون، مک مودم قبلی را وارد کنم.. ولی اصلا" تمام تنظیمات مودمم را زیر و رو کردم اصلا" چیزی به اسم مک کولون نداره این مودم جدیدم
به 2020 هم زنگ زدم بهم گفتن باید اون تمنظیماتش را بزارم روی pppoe , 0 , 35
اینها را هم که قبلا" تنظیم کرده بودم .. بقیه تنظیماتشم مو به مو درست کردم
ولی بازم چراغ اینترنتم روشن نمی شه نمی شه
اینو بردم با اینترنت پارس انلاین چک کردم اونجا درست شد
ولی با مخابرات هر کاری می کنم چراغ اینترنت روشن نمی شه ( البته چراغ adsl فیکس می شه ) با توجه به همه این مسائل مشکل از مک مودمه؟
مک مودم قبلی را باید تو کدوم قسمت وارد کنم؟
دوستان هر کس می دونه لطفا" راهنمایی کنه..

amin_g_p
21-07-2013, 23:22
آقا یک نفر به داد ما برسه
من هر کاری می کنم با این مودم جدید نمی تونم کانکت بشم
چند وقت پیش یک دونه مودم وایر لس گرفتم.. که هر کاری می کنم و هر چیزی تنظیماتشو دست کاری می کنم نمی تونم باهاش کانکت بشم
چند تا از دوستان اینجا گفتن باید تو قسمت مک کولون، مک مودم قبلی را وارد کنم.. ولی اصلا" تمام تنظیمات مودمم را زیر و رو کردم اصلا" چیزی به اسم مک کولون نداره این مودم جدیدم
به 2020 هم زنگ زدم بهم گفتن باید اون تمنظیماتش را بزارم روی pppoe , 0 , 35
اینها را هم که قبلا" تنظیم کرده بودم .. بقیه تنظیماتشم مو به مو درست کردم
ولی بازم چراغ اینترنتم روشن نمی شه نمی شه
اینو بردم با اینترنت پارس انلاین چک کردم اونجا درست شد
ولی با مخابرات هر کاری می کنم چراغ اینترنت روشن نمی شه ( البته چراغ adsl فیکس می شه ) با توجه به همه این مسائل مشکل از مک مودمه؟
مک مودم قبلی را باید تو کدوم قسمت وارد کنم؟
دوستان هر کس می دونه لطفا" راهنمایی کنه..

بله مشکل از مک هست در پنل مودم معمولا در بخش setup یا Advanced Setup گزینه MAC Address Clone وجود داره. یه تاپیک هم برای مودم فکر کنم هست اگر پیدا نکردی اونجا پیگیری کن کمکت کنند.

crazyboys2
22-07-2013, 12:24
کاملا درسته. اونو اشتباهی زدن ترافیک باقیمانده . اینم از سیاستشونه:n10: ، اینجوری میکنن تو پاچه بعضی از کاربراشون ، چون همه مثل ما دقیق نیستن که :n06: , تازه شاید خیلیا اصلا حجم مصرفیشونو چک نکنن..

البته ترافیک باقیمانده رو میشه راحت با کم کردن حجم مصرفی از حجم مچاز حساب کرد دیگه مثلا از من تقریبا 600 مگ مونده .

مال این دوره و نمیشه کم کرد که دقیق بفهمی چقدر مونده آخه از 13 خزداد به بعده یه دفعه میبینی 2 3 گیگ هم به خاطر ائن 13 روز میکنن پاچه ملت نامردا :n27:

ashkan 73
22-07-2013, 13:28
به گفته ی L.O.N.E.L.Y از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کردم و جوابشون به این صورت به ایمیلم ارسال شد.

درخواست کننده گرامی

پاسخ به درخواست شما به شرح زیر می باشد:

مشترک گرامی باسلام مشکل سراسری است ومسئولین مربوطه درحال پیگیری ورفع مشکل هستند
با احترام
دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
شرکت مخابرات ایران

rommatti
22-07-2013, 14:53
مخابرات سگ تو روحش الان دیگه یه ماهه قطه
اگه وقت کنم باید برم کلا قطعش کنم

amin_g_p
22-07-2013, 16:28
به گفته ی L.O.N.E.L.Y از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کردم و جوابشون به این صورت به ایمیلم ارسال شد.

درخواست کننده گرامی

پاسخ به درخواست شما به شرح زیر می باشد:

مشترک گرامی باسلام مشکل سراسری است ومسئولین مربوطه درحال پیگیری ورفع مشکل هستند
با احترام
دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
شرکت مخابرات ایران

در مورد قطعی ها شاید این حرف درست باشه چون مشخصا در مسیر آی پی های 2.179 مشکل دارند ولی کاهش سرعت کار خودشون هست و (با نصب سیستم و نرم افزار جدید) مشخصا محدود کردند. کاهش سرعت نوسانی نیست مشخصا محدوده و طبق سرعت قرارداد هیچ اعتراضی نمی تونیم داشته باشیم ولی باید پیگیر باشیم تا بلکه بهتر بشه.

behrooz3229
22-07-2013, 21:20
امروز کسی حجمشو دیده ؟ مثل اینکه تغییر پیداکرده . از من 11.3 گیگ بود الان زده 9.47 گیگ . نکنه میخوان گولمون بزنن تا بیستر مصرف کنیک این روز اخر ماه:n09:

javan01
22-07-2013, 22:08
سلام
مودم من tp-link td8811 هست.
یه کابل اترنت داره یه کابل usb برای وصل شدن به نت
حالا میشه دو تا رایانه را بهش وصل کرد؟(طوری که هروقت مودم روشنه با هرکدوم از رایانه ها بشه بهش وصل شد؟)
رایانه اول را میخوام usb وصل کنم دومی را هم چون دوره با کابل اترنت وصل کنم آیا میشه؟

A M ! N
22-07-2013, 22:21
سلام
مودم من tp-link td8811 هست.
یه کابل اترنت داره یه کابل usb برای وصل شدن به نت
حالا میشه دو تا رایانه را بهش وصل کرد؟(طوری که هروقت مودم روشنه با هرکدوم از رایانه ها بشه بهش وصل شد؟)
رایانه اول را میخوام usb وصل کنم دومی را هم چون دوره با کابل اترنت وصل کنم آیا میشه؟

درود..

8811 دو تا رایانه رو جواب میده، یکی USB و یکی هم Ethernet ... فقط نکته اینکه روی سیستمی که با USB بهش اینترنت وصل میکنید ، درایور مودم رو هم باید نصب کنید.

javan01
23-07-2013, 14:06
درود..

8811 دو تا رایانه رو جواب میده، یکی USB و یکی هم Ethernet ... فقط نکته اینکه روی سیستمی که با USB بهش اینترنت وصل میکنید ، درایور مودم رو هم باید نصب کنید.

دادیم یکی برامون سیمش را بخره رفت سیم معمولی خرید:n17:
منتها الان یو اس بی را که وصل کردم درایور را هم نصب کردم ولی موقع کانکت کردن خطای 691 یا همون username و password
وخطای 910 میده و نمیشه وصل شد!

ashil1234
23-07-2013, 17:26
دادیم یکی برامون سیمش را بخره رفت سیم معمولی خرید:n17:
منتها الان یو اس بی را که وصل کردم درایور را هم نصب کردم ولی موقع کانکت کردن خطای 691 یا همون username و password
وخطای 910 میده و نمیشه وصل شد!
خیر سرشون مخابراتیا یه سیستمی گذاشتن که دیگه با کانکشن نمیشه دو تا سیستم رو به اینترنت وصل کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه از این قراره که وقتی یک سیستم به اینترنت وصل میشه مخابرات MAC Addressـه اون سیستمو میگیره و دیگه نمیزاره سیستمی با مک آدرسه متفاوت به اینترنت وصل شه ، خودشونم گفتن برا امنیته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برای این کار باید تو تنظیماته مودم حالته وصل شدن رو به PPPOE تغییر بدید تا هر وقت سیم رو به سیستمتون زدید خود به خود به اینترنت وصل شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javan01
24-07-2013, 04:07
خیر سرشون مخابراتیا یه سیستمی گذاشتن که دیگه با کانکشن نمیشه دو تا سیستم رو به اینترنت وصل کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه از این قراره که وقتی یک سیستم به اینترنت وصل میشه مخابرات MAC Addressـه اون سیستمو میگیره و دیگه نمیزاره سیستمی با مک آدرسه متفاوت به اینترنت وصل شه ، خودشونم گفتن برا امنیته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برای این کار باید تو تنظیماته مودم حالته وصل شدن رو به PPPOE تغییر بدید تا هر وقت سیم رو به سیستمتون زدید خود به خود به اینترنت وصل شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کابل را امروز نرفتم بخرم،اما زنگ زدم 2020 درستش کرد الان هم با یو اس بی وصلم(کابل اترنت حالا وصل نمیشه)
PPPOE را توی مودم فعال کردم ،اونطور که گفتی باید خودکار کانکت شه دیگه؟یعنی دیگه نیازی به ساخت کانکشن نیست دیگه؟
اگر اینطور باشه برای من اینطور نشد بازم با همون کانکشنی که قبلا ساخته بودم وصل شدم .خودکار کانکت نمیشه
همانطور که گفتم میخوام فقط با روشن کردن مودم هر کدوم از رایانه ها روشن بود وصل بشه به نت
یا اگر دوتا رایانه هم همزمان روشن بود باز هر دوتا کانکت شه.
طوریکه اینترنت فقط از طریق مودم روی دو تا رایانه بره.اینطوری امکان داره؟
اگر سوالی داشتم بازم میپرسم
ممنون

ashil1234
24-07-2013, 09:07
کابل را امروز نرفتم بخرم،اما زنگ زدم 2020 درستش کرد الان هم با یو اس بی وصلم(کابل اترنت حالا وصل نمیشه)
PPPOE را توی مودم فعال کردم ،اونطور که گفتی باید خودکار کانکت شه دیگه؟یعنی دیگه نیازی به ساخت کانکشن نیست دیگه؟
اگر اینطور باشه برای من اینطور نشد بازم با همون کانکشنی که قبلا ساخته بودم وصل شدم .خودکار کانکت نمیشه
همانطور که گفتم میخوام فقط با روشن کردن مودم هر کدوم از رایانه ها روشن بود وصل بشه به نت
یا اگر دوتا رایانه هم همزمان روشن بود باز هر دوتا کانکت شه.
طوریکه اینترنت فقط از طریق مودم روی دو تا رایانه بره.اینطوری امکان داره؟
اگر سوالی داشتم بازم میپرسم
ممنون

منم دقیقا مشکله تورو داشتم همه ی این کارای رو هم که گفتی فقط با تغییر دادنه حالت کانکت شدن به PPPOE انجام شد الان دو سیستمه به اینترنت وصلیم هر وقت هم سیمه مودمو به سیستمی بزنی خودکار به اینترنت وصل میشه و دیگه نیازی به ساخته کانکشن نیست واللا من نمیدونم چطور شده که هنوز باید با کانکشن بیای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط حالتو به PPPOE تغیر دادم و درست شد حالا مطمئنی Save کردی تنظیماتو ؟:n02:

CRIS Joon CR7
24-07-2013, 14:24
منم دقیقا مشکله تورو داشتم همه ی این کارای رو هم که گفتی فقط با تغییر دادنه حالت کانکت شدن به PPPOE انجام شد الان دو سیستمه به اینترنت وصلیم هر وقت هم سیمه مودمو به سیستمی بزنی خودکار به اینترنت وصل میشه و دیگه نیازی به ساخته کانکشن نیست واللا من نمیدونم چطور شده که هنوز باید با کانکشن بیای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط حالتو به PPPOE تغیر دادم و درست شد حالا مطمئنی Save کردی تنظیماتو ؟:n02:

من هم همین مشکل رو دارم و هنوز حل نشده ...
از دوستان خواهشمندیم کار مارو هم راه بندازید ...
لازم به ذکر است که روی PPPOE که میزارم باید اتوماتیک وصل بشه ولی نمیشه و همچنان روی PPPOE هم با کانکشن وصل میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا سه چهار روز پیش مشکلی با وصل شدن به PSN نداشتم ...
مودم من TP Link هستش و از طریق USB به PC و از طریق کابل لن به PS3 متصل هستش ...
مودم روی حالت کانکشن یا Bridge ست شده و تا سه چار روز پیش هیچ مشکلی بابت اتصال نداشت ... طوری بود که مودم رو برای سوییچ بین دو سیستم
روشن خاموش میکردم و مشکلی نداشت ...
تقریبا از سه روز پیش هنگام اتصال به شبکه ی PSN با پیغام خطای یوزر نیم و پسوورد مواجه میشم ...
واسه حل این مشکل مودم رو به حالت pppoe بردم ولی هنگام راه اندازی سیستم طبق انتظاری که داشتم مودم خودش اتوماتیک به نت وصل نشد!
و همچنان مشکل قبلی در رابطه با PSN وجود داشت ...
تنظیمات اینترنت PS3 رو روی اتوماتیک یا همون Easy تنظیم کردم ولی اینبار پیغام خطای DNS رو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Easy( تنظیمات رو خودش ست میکنه)
همچین مشکلی هم با مودم وایرلس که در جای دیگری دارم بوجود اومده ! از طریق گوشی به نت وصل میشه ولی با لبتاب وصل نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی اینها در شرایطی هستش که تا قبل از این مشکلات هیچ تغییری در تنظیمات هیچکدام از قطعات انجام ندادم ...
یکی از نزدیکان همچین مشکلی داشته و زنگ زده به Isp که من از همونجا سرویس دارم ، بش گفتن :

باید وقتی داری تنظیمش میکنی vpi رو بزاری رو 0 و vci رو بزاری رو 35 و نوعه کانکشنتم بزار رو pppoe که اتوماتیک بشه
تازه فهمیدیم مشکل از یه سری تغییرات از طرف ISP هستش! حالا چکار کنم؟

مخابرات سرعتش که :n21: برداشتن مثلا واسه امنیت یه حرکتی زدن کلا ر... توش:n27:

ashil1234
24-07-2013, 16:04
من هم همین مشکل رو دارم و هنوز حل نشده ...
از دوستان خواهشمندیم کار مارو هم راه بندازید ...
لازم به ذکر است که روی PPPOE که میزارم باید اتوماتیک وصل بشه ولی نمیشه و همچنان روی PPPOE هم با کانکشن وصل میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخابرات سرعتش که :n21: برداشتن مثلا واسه امنیت یه حرکتی زدن کلا ر... توش:n27:

بفرماید اینم عکسه تنظیماته مودمم کارهایی که کردم رو توی عکس میبینید :
فقط یه نکترو بگم که اگه ISPـتون ISPـی غیر از مخابراته توی قسمته VPI و VCI چیزه دیگه ای باید بنویسید که میتونید با زنگ زدن به پشتیبانیتون بپرسید.

CRIS Joon CR7
24-07-2013, 16:33
فقط یه نکترو بگم که اگه ISPـتون ISPـی غیر از مخابراته توی قسمته VPI و VCI چیزه دیگه ای باید بنویسید که میتونید با زنگ زدن به پشتیبانیتون بپرسید.

این تنظیمات هم انجام دادم نشد ...
مشکل از جایه دیگس:n27:
روی PPPOE که میزارم اصلا به هیچ وجه وصل نمیشه! ولی روی بریج به راحتی وصل میشه ... الانم با بریج اومدم.

A M ! N
24-07-2013, 17:33
برام SMS اومد الان:

مشترک گرامی به اطلاع میرساند که سرعت توربو سرویسهای ساتیا بدین شکل افزایش یافت: ( البته این افزایش سرعت برای دانلودهای روزانه میباشد )

سرعت 128 توربو تا 1 مگابایت

سرعت 256 توربو تا 2 مگابایت

سرعت 512 توربو تا 3 مگابایت

سرعت 1024 توربو تا 4 مگابایت

( البته فکر کنم منظورش از مگابایت همون مگابیته :n09: )

ولی دمشون گرم هی با خودم میگم چرا چندروزیه سرعتم نوری شده :n02:

amin_g_p
24-07-2013, 17:45
این تنظیمات هم انجام دادم نشد ...
مشکل از جایه دیگس:n27:
روی PPPOE که میزارم اصلا به هیچ وجه وصل نمیشه! ولی روی بریج به راحتی وصل میشه ... الانم با بریج اومدم.
مشکل شما به احتمال زیاد همون مک آدرس هست! مگر نه pppoe به راحتی با انجام تنظیمات باید وصل بشه!

برام SMS اومد الان:

مشترک گرامی به اطلاع میرساند که سرعت توربو سرویسهای ساتیا بدین شکل افزایش یافت: ( البته این افزایش سرعت برای دانلودهای روزانه میباشد )

( البته فکر کنم منظورش از مگابایت همون مگابیته :n09: )

ولی دمشون گرم هی با خودم میگم چرا چندروزیه سرعتم نوری شده :n02:

الآن با دیدن این پست به خودم می گم اگر یه 5 6 ماهی صبر کرده بودم اوضاع ساتیا دوباره خوب شده بود! حالا این صبر را در مورد مخابرات انجام بدم!؟

CRIS Joon CR7
24-07-2013, 17:46
مشکل شما به احتمال زیاد همون مک آدرس هست! مگر نه pppoe به راحتی با انجام تنظیمات باید وصل بشه!

خب MAC آدرس رو چکار کنم؟:n13:

A M ! N
24-07-2013, 17:54
الآن با دیدن این پست به خودم می گم اگر یه 5 6 ماهی صبر کرده بودم اوضاع ساتیا دوباره خوب شده بود! حالا این صبر را در مورد مخابرات انجام بدم!؟

هیچوقت شـرکتهای خصوصی رو به خـــــاطر شرکتهایی که تقریبن دولتی هستن، از دست نده.. حداقل یک شرکت خصوصی میدونه که باید هوای مشتریش رو داشته باشه
خدمات پـس از فروش بهتری میده ، وقتی هم که مشکلی پیش میاد میتونی بری اونجا دو تا داد بزنی سرشون و اونها هم مجبور هستن حرفت و گوش بدن ، چون استطاعت
این رو ندارن که مشتری پرونی کنن.. ولی میبینید که برای مخابرات کاربر ها به اندازه ی یک شاهی ارزش ندارن و اصن براشون مهم نیست کاربر بره سرویسش رو تخلیه کنه
یا نکنه !! نهایتش اینه که با دو تا وعده ی الکی ملت رو میزارن سرکار و طرف دو ماه دیگه هم سرویسش رو با همون وضع فلاکت بار تمدید میکنه!

amin_g_p
25-07-2013, 00:03
هیچوقت شـرکتهای خصوصی رو به خـــــاطر شرکتهایی که تقریبن دولتی هستن، از دست نده.. حداقل یک شرکت خصوصی میدونه که باید هوای مشتریش رو داشته باشه
خدمات پـس از فروش بهتری میده ، وقتی هم که مشکلی پیش میاد میتونی بری اونجا دو تا داد بزنی سرشون و اونها هم مجبور هستن حرفت و گوش بدن ، چون استطاعت
این رو ندارن که مشتری پرونی کنن.. ولی میبینید که برای مخابرات کاربر ها به اندازه ی یک شاهی ارزش ندارن و اصن براشون مهم نیست کاربر بره سرویسش رو تخلیه کنه
یا نکنه !! نهایتش اینه که با دو تا وعده ی الکی ملت رو میزارن سرکار و طرف دو ماه دیگه هم سرویسش رو با همون وضع فلاکت بار تمدید میکنه!

ساتیا؛ گوش که ندادن هیچی (اینقدر شاکی زیاد شده بود) آخرش به من گفتن با خود قائم مقامی صحبت کنم رفتم صحبت کنم مسئول فنی به جای من رفت تو منو راه ندادن! گفت وضعیت همینی که هست و گفت می تونی تخلیه کنی (سرعت بالا هم از اولش که سرویس گرفتم قسمت فنی می گفت موقتیه) منم تخلیه کردم. شما به جای من بودید می موندید؟ به نظرم ساتیا سرعت را دوباره بالا برده چون مشتری از دست داده (برای جلب مشتری جدید) و یا می تونه پهنای باند خریده فعلا پهنای باند زیادی داره!

A M ! N
25-07-2013, 10:28
دیشب موفق شدم 2 گیگ دانلود کنم ، سرعت دانلود شبانه 110 تاست به طور ثابت. ( دانلود از expressleech )

یه نکته ی جالبی که هست اینه که توی sms پهنای باند 512 رو زده بودن 3 مگ ولی توی مودم که چک میکنم میبینم 4 مگه... سرعت دانلود هم همینو میگه.

ashil1234
25-07-2013, 11:27
دیشب موفق شدم 2 گیگ دانلود کنم ، سرعت دانلود شبانه 110 تاست به طور ثابت. ( دانلود از expressleech )

یه نکته ی جالبی که هست اینه که توی sms پهنای باند 512 رو زده بودن 3 مگ ولی توی مودم که چک میکنم میبینم 4 مگه... سرعت دانلود هم همینو میگه.

ببین کاره ما ایرانیا به کجا رسیده که دانلود بیشتر از یک گیگ در یک شب واسمون موفقیت و جزوه افتخاراتمون حساب میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت دوسته من ایرانیه تو آمریکا میگه یه اینترنته معمولی گرفتیم تو یک یا دو دقیقه یک گیگ دانلود میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستانی هم که مشکله PPPOE دارن اگه خواستن میتونن زنگ بزنن 2020 ببینیم این چه مشکلیه :n13: خیلی عجیبه که تنظیماتو بزاری رو PPPOE ولی اتومات وصل نشه :n02:

I-Tech
25-07-2013, 22:37
این مشکل سرعت مخابرات مثل اینکه سراسریه!؟
کسی آشنایی چیزی نداره بفهمیم چه خبره؟ آخه 15 کیلوبایت سرعته!؟
نامحدودا رو میشه تغییر تعرفه داد بعد مثلا مابه التفاوتش رو بدیم؟

loo33yy
26-07-2013, 18:03
خدایی ت خط ها تخلیه کنید بچه ها تا یه فکری کنن بابا گندش در اوردن چند وقت این مخابرات

dokhtarak_e_darya
26-07-2013, 18:35
اونایی که طرح کلاه برداری یکسانه اینا رو گرفتن میتونن تخلیه کنن؟ یا پول یه سالو میگیرن؟

crazyrobot
27-07-2013, 10:05
اونایی که طرح کلاه برداری یکسانه اینا رو گرفتن میتونن تخلیه کنن؟ یا پول یه سالو میگیرن؟

نه تنها پولی بهت نمیدن تازه باید یه چیزی دستی بهشون بدی
از آقا امین بپرس که پیش از این 50 تومن سلفیده بود:n02:
اما من خیلی خر شدم خط گذرگاهم رو تخلیه کردم، تا آخر روزگی با همین آشغالی سر میکنم درست شد که شد نشد میرم داد و بیداد میکنم بعدش تخلیه و آخرش گذرگاه:n29:

amin_g_p
27-07-2013, 11:47

طبق قرارداد نصف مبلغ باقیمانده به عنوان جریمه را پس نمی دن.

دوستان اینجا کسی 512 نامحدود نداره؟ سرعتش چنده؟

CRIS Joon CR7
27-07-2013, 13:08
دوستان تا رسیدنه ...... به پاستور صبر پیشه کنن ، اگر تغییری نکرد ، خودم نفر اول میرم تخلیه میکنم:n26:
پی نوشت :
یادش بخیر چه دورانی بود :

amoov
28-07-2013, 13:28
jaleb bood
:n01::n01::n01::n01::n01::n01::n01::n01:

crazyboys2
28-07-2013, 14:11
یعنی یه سایت ساده میخوان طراحی کنن جون میکنن الان 6 روز از مرداد رفته این ترافیک استفاده شدش صفر نشده که از نو شروع شه همشو رو هم میندازه عجب بابا

rommatti
28-07-2013, 19:03
من که این دوسه روز درست نشه تخلیه کردم
بی شرف یه ماهه قطعه

javan01
28-07-2013, 22:57

ممنون
درنهایت درست شد.زنگ زدم 2020 درستش کردن
مشکلی که ppoe داره اینه که برای تغییر آی پی با مودم را خاموش و روشن بکنی.حالا شاید راه حل دیگه ای هم داشته باشه
یه مشکل دیگه هم اینه که مثل bridge نمیتونی propertis کانکشن را بگیری نگاه کنی هر چند الان NetWorx را نصب کردم
وصل که کرد فکر میکردم مثل حالت bridge باید آیکون اون دوتا کامپیوتر بیاد کنار نوار وظیفه،و فکر میکردم وصل نیست.بعد گفتش اینجوری نیست و اینا...
تا مرورگر را باز کردم دیدم میتونم صفحه باز بشه.
الان یه پی سی با usb و اون یکی با lan از پشت خود مودم همزمان وصله.

میخواستم برم آسیا تک بگیرم گفتش 15000 تومن برای رانژه میگیره
برای 6گیگ-256- شبانه رایگان-19400 میگرفت،گفتش سرعتش در روز تا 230 کیلوبایت میره ولی شبانه عادی میشه!و منم منصرف شدم
ترافیکم را هم الان به 512 -4 گیگ-15500-تغییردادم.الان هم سرعت 40 تا 70 هست حالا باید دید شبانش چطوره!!
هرچند گفتش تا چند روزه دیگه درست میشه.حالا دیگه خدا میدونه!!!

ashkan 73
28-07-2013, 23:10
بچه ها الآن وضعیت کدوم شرکت خوبه ازش سرویس بگیرم ..... یه راهنمایی کنید ممنون میشم ، این مخابرات مثل این که قصد درست شدن نداره... سرعتای مخابرات هیچ فرقی نکرده..

نمیدونم چند نفر از بچه های اینجا از شرکتی به جز مخابرات سرویس میگیرن ولی اونایی که مخابرات ندارن یه نمونه از سرعتشون بزارن ببینیم از کجا سرویس بگیریم خوبه....

javan01
29-07-2013, 01:25
خب الان 23 دقیقه از ساعت 2 میگذره برنامه NetWorx میانگین سرعت را 28 کیلوبایت نشون میده!!! مثلا تغییر سرویس دادیم به 512!!!!! سرعت هم بین 18 تا 50 میره!!!!

ashil1234
29-07-2013, 14:10
ممنون
درنهایت درست شد.زنگ زدم 2020 درستش کردن
مشکلی که ppoe داره اینه که برای تغییر آی پی با مودم را خاموش و روشن بکنی.حالا شاید راه حل دیگه ای هم داشته باشه
یه مشکل دیگه هم اینه که مثل bridge نمیتونی propertis کانکشن را بگیری نگاه کنی هر چند الان NetWorx را نصب کردم
وصل که کرد فکر میکردم مثل حالت bridge باید آیکون اون دوتا کامپیوتر بیاد کنار نوار وظیفه،و فکر میکردم وصل نیست.بعد گفتش اینجوری نیست و اینا...
تا مرورگر را باز کردم دیدم میتونم صفحه باز بشه.
الان یه پی سی با usb و اون یکی با lan از پشت خود مودم همزمان وصله.

میخواستم برم آسیا تک بگیرم گفتش 15000 تومن برای رانژه میگیره
برای 6گیگ-256- شبانه رایگان-19400 میگرفت،گفتش سرعتش در روز تا 230 کیلوبایت میره ولی شبانه عادی میشه!و منم منصرف شدم
ترافیکم را هم الان به 512 -4 گیگ-15500-تغییردادم.الان هم سرعت 40 تا 70 هست حالا باید دید شبانش چطوره!!
هرچند گفتش تا چند روزه دیگه درست میشه.حالا دیگه خدا میدونه!!!

مگه آسیاتک تو اراک هم سرویس میده ؟
اگه میده یه آدرسی بده لطفا :n02:

javan01
29-07-2013, 15:56
داخل اراک نیستم:n02::n07:

REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 17:29
مگه آسیاتک تو اراک هم سرویس میده ؟
اگه میده یه آدرسی بده لطفا :n02:

سرویس که میده اما نمایندگی نداره
باید تلفنی ثبت نام کنید

javan01
01-08-2013, 01:10
تا 02:05 سرعت بالای 60 هست یدفعه بطرز اعجاب آوری سرعت میاد روی 36 کیلوبایت

logofun
01-08-2013, 15:08
دوستان من از اول خرداد تا 22 تیر مخابرات اراک سرویس 512 در ماه 4 گیگ داشتم که 23ام تسویه کردم و 29000 تومان پول دادم الان قبض اومده میبینم 37000 تومان دوباره ADSL زدن و توی سامانه ی بیخودشون 18 گیگ مازاد برام زده !!!
خیلی مزخرفن به کجا میتونم شکایت کنم ؟
الان 18 روزه اومدم Hiweb سرویس گرفتم خیلی راضیم گزارش کارکرد دقیقی داره و سرعتش عالیه
های وب تو اراک

amin_g_p
01-08-2013, 15:23
دوستان من از اول خرداد تا 22 تیر مخابرات اراک سرویس 512 در ماه 4 گیگ داشتم که 23ام تسویه کردم و 29000 تومان پول دادم الان قبض اومده میبینم 37000 تومان دوباره ADSL زدن و توی سامانه ی بیخودشون 18 گیگ مازاد برام زده !!!
خیلی مزخرفن به کجا میتونم شکایت کنم ؟
الان 18 روزه اومدم Hiweb سرویس گرفتم خیلی راضیم گزارش کارکرد دقیقی داره و سرعتش عالیه
های وب تو اراک

این سری مثل اینکه برای خیلی ها اضاف حساب کردن برای دوست منم همین طور شده اول با 2020 تماس بگیرید برای پیگیری بهتر هم می تونید به ساختمان اصلی مخابرات طبقه دوم مراجعه کنید. بد نیست به اینجا هم شکایت کنید این ها هم باخبر بشن که می دونیم اوضاع چقدر خرابه:

----
سرعت 256 نامحدود مخابرات هنوز 16 کیلو هست و ...

javan01
02-08-2013, 20:38
امروز برای من ساعت 6 تا 8:30 یه مدت قطع بود یه مدت هم فقط سایت های آی پی ایران را باز میکرد مچکریم مچکریم انترانت ملی را تبریک میگم

A M ! N
02-08-2013, 20:45
از حدود ظهر به بعد خیلی سرعت افت کرد... بی سابقه بود.

amin_g_p
02-08-2013, 20:59
بله همین طور که گفتید مخابرات باز قطعی داشت ولی با آی پی 2.179 فقط داخل وصل بود یه نیم ساعتی تلاش کردم با آی پی 46 وصل شدم مشکل نداشت.

دوستان از طریق 2020 و بازرسی تلکام شکایت و اعتراض کنید:

یه سر به تاپیک های دیگه زدم اینترنت استان های دیگه مثل اینکه خوب شده بود(از جمله تهران، مازندران) البته این قطعی مثل اینکه سراسری و مشکل از زیرساخت ...

javan01
03-08-2013, 05:02
تو حالت ppoe میشه سرعت دانلود و اپلود را با نرم افزار تغییر داد؟طوریکه فقط روی یه رایانه برنامه را نصب کنی

crazyrobot
04-08-2013, 11:08
کسی سرعتش به حالت عادی برگشته؟
این الان سرعت دانلود منه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جرات ندارم کامی رو خاموش کنم، میخوام تا شب دان کنم:n02:

CRIS Joon CR7
04-08-2013, 11:16
کسی سرعتش به حالت عادی برگشته؟
این الان سرعت دانلود منه
جرات ندارم کامی رو خاموش کنم، میخوام تا شب دان کنم:n02:

خیر همچنان از 30 بالاتر نمیره
تعرفه-تون؟
ادیت:
جــخــتی به 35 میرسه! (یه نمه بهتر شده):n02:

A M ! N
04-08-2013, 11:46
تو حالت ppoe میشه سرعت دانلود و اپلود را با نرم افزار تغییر داد؟طوریکه فقط روی یه رایانه برنامه را نصب کنی

منظورتون چیه از تغییر سرعت ؟ محدود کردن بله ولی افزایش نه !

amin_g_p
04-08-2013, 11:58
تعرفه-تون؟
ادیت:

یه دور سیم لاینش را بکشید یا یه دور مودم را ریست کنید باید بهتر بشه. مثل قبل شده !

A M ! N
04-08-2013, 12:07
یه دور سیم لاینش را بکشید یا یه دور مودم را ریست کنید باید بهتر بشه. مثل قبل شده !

با توجه به اتفاق مهم دیروز و انتقال قدرت :دی ممکنه سرعتها از همین روز اول درست بشه

crazyrobot
04-08-2013, 12:36
تعرفه-تون؟
ادیت:
256 نامحدود

ه دور سیم لاینش را بکشید یا یه دور مودم را ریست کنید باید بهتر بشه. مثل قبل شده !
واسه شما هم درست شده؟
واسه من نسبت به قبل 30 تا روش اومده:n02:
الان دقیقا نیشم تا بناگوشم بازه:n02:

با توجه به اتفاق مهم دیروز و انتقال قدرت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممکنه سرعتها از همین روز اول درست بشه
درسته اما یه کم عجیبه که تا الان صبر کرده بودن، راستش درک نمیکنم چرا کل کشور رو خوابونده بودن:n27:
اما از این د***ها هر چی بگی بر میاد

amin_g_p
04-08-2013, 12:43
256 نامحدود

واسه شما هم درست شده؟
واسه من نسبت به قبل 30 تا روش اومده:n02:
الان دقیقا نیشم تا بناگوشم بازه:n02:

درسته اما یه کم عجیبه که تا الان صبر کرده بودن، راستش درک نمیکنم چرا کل کشور رو خوابونده بودن:n27:
اما از این د***ها هر چی بگی بر میاد

آره خدا را شکر تا 200 می ره همون 256 نامحدود.

masoud93
04-08-2013, 12:49
برا منم درست شد ، حدود 170 ...

javan01
04-08-2013, 15:10
منظورتون چیه از تغییر سرعت ؟ محدود کردن بله ولی افزایش نه !

آره میخوام محدودیت بزارم.

سرعت منم روی 166 و 167 هستش پایینترم نمیره فیکس فیکسه:n09: :n01:خداکنه شب هم همینطور بمونه
با توجه به اینکه از من 512 هست بیشتر نباید باشه از من؟

CRIS Joon CR7
04-08-2013, 15:16
نامردا چرا واسه من درست نشد:n27:
نکنه کلید تو قفل بشکنه؟:n02:

ho3in0861
04-08-2013, 15:21
چقد قطعی داره این لعنتی

amin_g_p
04-08-2013, 15:26
آره میخوام محدودیت بزارم.

سرعت منم روی 166 و 167 هستش پایینترم نمیره فیکس فیکسه:n09: :n01:خداکنه شب هم همینطور بمونه
با توجه به اینکه از من 512 هست بیشتر نباید باشه از من؟

می دونم با نرم افزار مثل Du meter می شه محدودیت حجمی گذاشت ولی پهنای باند نمی دونم. البته با توجه به مودمتون می توانید محدودیت هایی برای پهنای باند اعمال کنید "QoS". بهتره توی تاپیک مربوط به مودم مطرح کنید سریع تر به جواب می رسید

نامردا چرا واسه من درست نشد:n27:
نکنه کلید تو قفل بشکنه؟:n02:
شما اون کارایی که من گفتم را کردی (یه بار مودم را خاموش روشن کن یا لاینش را قطع و وصل کن) کدوم منطقه هستی؟ (من پاگلی)

CRIS Joon CR7
04-08-2013, 15:49
خونمون اوحدی هستش (کنار پارک امیرکبیر) میشه چه منطقه ای؟
+
شروع دانلود از 280 شروع میشه و میاد و میاد تا میرسه به 30 ! دقیقا معلومه که محدود شدس:n27:

نمی دونم! (اراک این مراکز را داره با توجه به شماره تلفن: پاگلی، باهنر، علیزاده، رضایی، مالک اشتر)
دان استریم مودمت چنده؟
این فایل را از ساتیا ببین با چه سرعتی می گیری:

30 تا 36 :n29:

amin_g_p
04-08-2013, 15:59
خونمون اوحدی هستش (کنار پارک امیرکبیر) میشه چه منطقه ای؟
+
شروع دانلود از 280 شروع میشه و میاد و میاد تا میرسه به 30 ! دقیقا معلومه که محدود شدس:n27:

نمی دونم! (اراک این مراکز را داره با توجه به شماره تلفن: پاگلی، باهنر، علیزاده، رضایی، مالک اشتر)
دان استریم مودمت چنده؟

bahareh_bus
04-08-2013, 17:36
اینم تست سرعت من:

فیکس با 173 تا دان میکنه!!!

A M ! N
04-08-2013, 17:40
دان استریم مودمت چنده؟

عجب سرعتی داره این فایله :دی با نیم مگابایت دانلود میکنه :n04:

amin_g_p
04-08-2013, 17:59
عجب سرعتی داره این فایله :دی با نیم مگابایت دانلود میکنه :n04:

شما که داری از سرور آی اس پیت می گیری. تعجب نداره یعنی داره ولی اینقد نداره :دی

dokhtarak_e_darya
04-08-2013, 18:52
512 محدود 70-80 تا بیشتر سرعت نمیده اونوقت 256 نامحدود 170 تا دانلود میده؟ :ohno: عجب احمقایی هستن اینا دیگه :)
کسی میدونه مخابرات هنوز نامحدود میده یا نه؟

azar2011
04-08-2013, 19:06
الان بالاترین سرعت رو تو اراک کی ارائه میده ؟ من دانلود زیاد میکنم

I-Tech
04-08-2013, 19:07
256 نامحدود:n19::n02:

amin_g_p
04-08-2013, 19:22
داخل:

خارج:

(البته دقیق نیست چون تورنتم را قطع نکردم هر دفعه قطع می کنم این تورنت بد وصل می شه!)

ashil1234
04-08-2013, 20:43
سرعته من به حالته قبلیش در اومده به این تاپیک که سر زدم هنوز سرعتم همون 32 بود مودمو خاموش روشن کردم الآن شده 170 فوقش تا 165 پایین بیاد دیگه پایین نمیاد :n02:

javan01
04-08-2013, 20:48
داخل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خارج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خداکنه شب هم همینطور بمونه!آمین!

راستی یادم رفت جیمیل باز نمیشه

behrooz3229
04-08-2013, 20:57
احتمالا کلیدو چرخوندن!!!!

behrooz3229
04-08-2013, 20:58
داخل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خارج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خداکنه شب هم همینطور بمونه!آمین!

و شبهای آتی هم!

behrooz3229
04-08-2013, 21:09
512 محدود 70-80 تا بیشتر سرعت نمیده اونوقت 256 نامحدود 170 تا دانلود میده؟ :ohno: عجب احمقایی هستن اینا دیگه :)
کسی میدونه مخابرات هنوز نامحدود میده یا نه؟

نامحدود که نمیده فعلا . شاید تو مناسبتهای خاص بده . (مثلا جشنی ، ولادتی ، عید نوروزی و ... ، )

crazyboys2
04-08-2013, 21:46
ای جونم 512 محدود
230 سرعت دانلوده خدا کنه بمونه همین :n02:

javan01
05-08-2013, 01:50
خوشبختانه شبانه سرعت زیاد تغییری نکرده میانگینش الان 150 هست. از منم 512 محدوده ولی بعدازظهری تا 170 بیشتر نمیرفت.با این حال بازم خوبه.ولی خیلی حال میده 230 تا بشه

ashkan 73
05-08-2013, 02:14
درست شد .... درست شد ............. ایول ............. :n19:..............:n20:................

ای جون پا قدم روحانی................:n16:

rommatti
05-08-2013, 12:28
ما که مخابرات رو تخلیه کردیم

بچه ها مواظب باشید عجیب دزد تشریف دارند

دوسه روز پیش رفتم واسه این 30-40 روزی که اینترنت من از 5 کیلو بایت بالاتر نرفته نزدیک 30 گیگ دانلود لیست کرده بود نت و تلفنو با هم قط کردم

javan01
05-08-2013, 13:08
ما که مخابرات رو تخلیه کردیم

بچه ها مواظب باشید عجیب دزد تشریف دارند

دوسه روز پیش رفتم واسه این 30-40 روزی که اینترنت من از 5 کیلو بایت بالاتر نرفته نزدیک 30 گیگ دانلود لیست کرده بود نت و تلفنو با هم قط کردم

دانلود نکرده بودی؟ ولی بهت نشون دادن 30 گیگ دانلود کردی؟

pooyafarokhi
05-08-2013, 14:09
بچه ها واسه منم درست شد.با 150-200 از داخل و با 130 از خارج دانلود می کنم.

اگه 512 نامحدود 60 باشه خوبه.
سرعت چقدره واسه 512 نامحدود؟

amin_g_p
05-08-2013, 14:36
بچه ها واسه منم درست شد.با 150-200 از داخل و با 130 از خارج دانلود می کنم.

اگه 512 نامحدود 60 باشه خوبه.
سرعت چقدره واسه 512 نامحدود؟

512Kbps = 64KBps (در واقع سرعت های بیان شده به بیت هستند که اگر بر8 تقسیم کنی می شه سرعت واقعی.) معمولا سرویس های نامحدود را آی اس پی ها روی سرعت واقعی (و حتی کمتر) محدود می کنند.

pooyafarokhi
05-08-2013, 19:06
512Kbps = 64KBps (در واقع سرعت های بیان شده به بیت هستند که اگر بر8 تقسیم کنی می شه سرعت واقعی.) معمولا سرویس های نامحدود را آی اس پی ها روی سرعت واقعی (و حتی کمتر) محدود می کنند.
بیشتر توضیح میدید دوست عزیز؟!

rommatti
05-08-2013, 19:08
دانلود نکرده بودی؟ ولی بهت نشون دادن 30 گیگ دانلود کردی؟

په نه په ،اگه دانلود کرده بودم که نمی سوختم

از دوستانو نمی دونم اما نتم من نزدیک 40 روز تقریبا قطع بود یعنی سرعت از 10 کیلو بالاتر نمی رفت چجوری میخواسته دانلود کنم با نتی که هر دو دقیقه یه بار دیسکانکت میشه

من کلا خطو تخلیه کردم خط تلفنشم جمع کردم

rommatti
05-08-2013, 19:22
جالب ترش اینجاست از یکم تا نهم همین مرداد واسم 10 گیگ مصرف زده

مواظب باشید خلاصه

وقتی بری اونجا پای حساب کتاب یک نفرم نیست اصلا چیزی حالیش باشه
رفتم اونجا اعتراض این پنلشو طرف باز کرده اعداد و ارقامو نشون میده میگه با سرعت دیال اپ 40 گیگ دانلود داشتی
الان چکش کردم یه 20 گیگی هم واسم تو ساعات رایگان لیست کرده بود

برگشتم به طرف میگم حاجی ما خودمون پدر اینترنتو دراوردیم ماههایی که سرعت از 170 پایین تر نمی امد من صورت حسابم 50 تومن نمی شد الان چطور یه دفه تو این قطعی دوبرابر شده هیچی برگشته باز پنل سایتو نشون میده میگه این نرم افزار واسه همه است

اقا ماهم شاکی شدیم برگشتم گفتم این پنلتون دزدی تو روز روشنه
دزد سره گردنه هم شما رو سفید کردید

javan01
05-08-2013, 21:15
جالب ترش اینجاست از یکم تا نهم همین مرداد واسم 10 گیگ مصرف زده

مواظب باشید خلاصه

وقتی بری اونجا پای حساب کتاب یک نفرم نیست اصلا چیزی حالیش باشه
رفتم اونجا اعتراض این پنلشو طرف باز کرده اعداد و ارقامو نشون میده میگه با سرعت دیال اپ 40 گیگ دانلود داشتی
الان چکش کردم یه 20 گیگی هم واسم تو ساعات رایگان لیست کرده بود

برگشتم به طرف میگم حاجی ما خودمون پدر اینترنتو دراوردیم ماههایی که سرعت از 170 پایین تر نمی امد من صورت حسابم 50 تومن نمی شد الان چطور یه دفه تو این قطعی دوبرابر شده هیچی برگشته باز پنل سایتو نشون میده میگه این نرم افزار واسه همه است

اقا ماهم شاکی شدیم برگشتم گفتم این پنلتون دزدی تو روز روشنه
دزد سره گردنه هم شما رو سفید کردید

از من قطع و وصل میشد بگیر نگیر داشت سرعتم کم شد ولی کلا قطع نشد
اکانت ای دی اس اِلت را ه-ک نکرده باشن یه وقت.درحال ممنون بابت اطلاع رسانیت

amin_g_p
05-08-2013, 21:47
بیشتر توضیح میدید دوست عزیز؟!

توضیح در چه زمینه ای؟
سرعت 512 که گفتید سرعت اصلش 64 هست که مخابرات فعلا حدود 200ه

CRIS Joon CR7
06-08-2013, 00:46
کسی 128 نداره؟ سرعت دانلودش چجوریه الان؟

during
06-08-2013, 01:46
مخابرات امشب واسه من گند زده .. از ساعت 10 شب قطع بودم .. الان كه 2 و خورده اي صبحه سرعت ميده در حد 2-3 كيلوبايت .. گند گند

هزارتا كار داشتم امشب گند ميزنن به زندگي ادم .

amiredge
06-08-2013, 11:22
سرعت دوباره او کی شده.سرعت دانلود 256 شده 150 به بالا ^_^

masoud93
07-08-2013, 00:57
سرعت دوباره کم شده انگار ...

البته انگار هوشمند خودش لیمیت میکنه ، زمانی که مودم رو خاموش ، روشن میکنم حدود 10 الی 20 ثانیه سرعت همون 170 هست ، بعدش میشه 40 تا 50 ...

amin_g_p
07-08-2013, 01:08
سرعت دوباره کم شده انگار ...

البته انگار هوشمند خودش لیمیت میکنه ، زمانی که مودم رو خاموش ، روشن میکنم حدود 10 الی 20 ثانیه سرعت همون 170 هست ، بعدش میشه 40 تا 50 ...

مشکل با قسمت اینترنت، اینترانت (داخلی) مشکلی نداره!

ashkan 73
07-08-2013, 04:17
بچه ها سایت خوب واسه دانلود فیلم میشناسید که هم سرعت دانلود هاش زیاد باشه هم خودتون ازش راضی باشید؟

فقط ببخشید این سوال اینجا کردم جای بهتری پیدا نکردم....

A M ! N
07-08-2013, 18:21
در پوست خود نمیگنجم الان :دی ساتیا یک گیگ ترافیک رایگان به مناسبت عید فطر به همه داده :n02:

rommatti
08-08-2013, 10:05
بچه ها سایت خوب واسه دانلود فیلم میشناسید که هم سرعت دانلود هاش زیاد باشه هم خودتون ازش راضی باشید؟

فقط ببخشید این سوال اینجا کردم جای بهتری پیدا نکردم....

واسه دانلود از تورنت استفاده کن

pooyafarokhi
08-08-2013, 14:16
نه دوستان متوجه سوالم نشدید!میگم الان 512 نامحدود سرعتش چنده؟!!!همین.

در پوست خود نمیگنجم الان :دی ساتیا یک گیگ ترافیک رایگان به مناسبت عید فطر به همه داده :n02:
شرکتای خصوصی الان وضعشون بهتره!حیف که پیش شماره من 4 داره!هیچ شرکت خصوصی نمی گیره واسه منو!!!
شما الان سرعتت چنده؟!روز و شب و سرور داخلی و خارجی رو بگو.
512 دارید؟!

A M ! N
08-08-2013, 14:50
512 دارم ، این روزها یکم سرعتم پایین اومده نمیدونم چرا ، ولی الان سرعت روزانم اینه (حدود 360 کیلوبایت) :

سرعت شبانه هم دقیقن 110 کیلوبایت ثابت.

قبلن سرعت روزانه حدود 460 کیلوبایت بود ، اینروزا اومده پایین نمیدونم چرا :n15:

amin_g_p
08-08-2013, 14:59
نه دوستان متوجه سوالم نشدید!میگم الان 512 نامحدود سرعتش چنده؟!!!همین.

شرکتای خصوصی الان وضعشون بهتره!حیف که پیش شماره من 4 داره!هیچ شرکت خصوصی نمی گیره واسه منو!!!
شما الان سرعتت چنده؟!روز و شب و سرور داخلی و خارجی رو بگو.
512 دارید؟!

مخابرات همون طور که گفتم همه سرعتهاش تقریبا یکیه و بیش از 170. مخابرات فقط نامحدود پیشنهاد می کنم چون فعلا محاسبه حجم درست انجام نمی شه (که فعلا نامحدود نمی دن). البته سرعت بالا هم موقتیه همونطور که ماه پیش سرعت همه کاهش داده شده بود.
یادش به خیر یه زمانی شاتل بودم (اوایل که تازه اومده بود اراک) من با 512 سرعتم 64 بود دوستم با 128 هم 64.

خوب بودن وضع هیچ جا تا به حال دائم دائم نبوده. چندین ماه خوبن چند ماهی هم بد

amin_g_p
09-08-2013, 16:48
دوستان کسی از سایت سامح مخابرات تونسته استفاده بکنه؟

همش این ارور را می ده: کاربر گرامی شما مجوز استفاده از این قسمت را ندارید.
قراره پولی باشه؟ چون توی توضیحات نرم افزارها قیمت داره!
پشت قبض گفته بدون کسر از ترافیک اینترنتی مشترکین ADSL استان مرکزی. البته من که نامحدود دارم.

lMlOlHlSlElNl
09-08-2013, 18:43
سلام بچه ها
تقریبا دو هفته پیش تلفن ما قطع شد و تلفن گویا میگفت تا قبض و پرداخت نکنی وصل نمیشه منم خیلی عصابنی شدم رفتم از مخابرات یه قبض گرفتم در کمال ناباوری برای ما قیمت کارکرد اینترنت و در عرض یک ماه و نیم 50 هزار و خورده ای حساب کرده بود که با پول تلفن 70 هزار تومن میشد مخابراتم در کمال پررویی بدون اینکه اطلاع بده تلفن و قطع کرده بود
رفتم پیش مسوول adsl دیدم صفش تا دمه در اومده بود حال و احوال کسایی که تو صف وایساده بودن جویا شدم دیدم همه مشکلشون همینه که قبض تلفن براشون زیاد اومده
هیچکس نمیدونست دلیل اینکه زیادی براشون اومده چیه
هر کس هم میرفت پیششون میگفت که مصرفت بالا بوده
من شک کردم که چرا هر کس که میاد اونجا دقیقا دو برابر براش حساب شده چون اکثرا هم 256 داشتن همه براشون اینترنت این ماه 50 تومن اومده بود
نوبت من که شد بهش گفتم من شک دارم سیستمتون درست کار کنه اگه نه چرا برای همه یک میزان اومده ؟ترافیک مصرفی منو بیار ببینم چجوری حساب کرده که دیدم برای من 48 گیگ دانلود زده! با وجود اینکه من طرح کمپین بودم و ماهی هشت گیگ داشتم
من تعجب کردم گفتم من اینهمه مصرف نداشتم ریز کارکردمو نشون بده بینم کجا مصرف کردم؟
طرف برام آورد دیدم اوه دانلود شبانه رو برام هر شب تا دو گیگ ثبت کرده!
یه تشر زدم سره مسؤول adsl که این چه وضعه محاسبس دید که حریف من یکی نمیشه گفت برو پیش رییس مخابرات آقای باقری
رفتم پیش باقری گفتم برام قبض زیاد اومده در حالی که مصرف نداشتم !
با کمال پررویی گفت نه مصرف کردی گفتم ثابت میکنم مصرف نکردم ریز کارکردمو بیار
وقتی آورد اونجا دقیق تر تونستم ببینم چه دزدایین اینا!
گفتم ایناها اینجا برای من هر شب دو گیگ ثبت کرده در حالی که من دو گیگ مصرف نداشتم
گفت چرا مصرف کردی
گفتم با این وضع اینترنت و سرعت 30 کیلو بیت بر ثانیه چجوری میشه دو گیگ دانلود کرد ؟!
من به زور هر شب 450 مگ دانلود میکردم
گفت نه دانلود کردی!
یه خورده که بیشتر نگا کردم دیدم ساعت ترافیک شبانه رو از ساعت 2 شب تا ساعت 9 صبح ثبت کرده!
گفت خب مصرف کردی!
گفتم سیستم من تایمر داره سره ساعت 2:10 دانلود و شروع میکنه 6:55 حاموش میکنه چجوری تا 9 دانلود کردم؟
جالب اینجاست که برای من در بعضی ساعتها از ساعت 12 ظهر تا 9 صبح فردا دانلود زده بود!
از ساعت 2 بعد از ظهر تا ساعت 11 شب دانلود زده بود همه هم بالای یک و نیم گیگ!
من بهش گفتم من الان بالای دوساله که اینترنته مخابرات دارم من حساب این چس مثقال ترافیکم و دارم چجوری تو این دوسال مشکل اینترنتی نداشتم یه دفه اینجوری شده!
گفت گاری نمیتونم بکنم همینه که هست وقتی سیستم ثبت میکنه یعنی درسته!
واقعا اگه برا الاغ اینهمه استدلال میاوردی قبول میکرد این یارو قبول نکرد
دست آدمم به هیچ جا بند نبود مجبور شدم مبلغ اضافشم پرداخت کنم ولی به همه کسایی که اونجا بودن گفتم مشکل از کجاس انقد عصبانی بودم که مسؤول ثبت و تخلیه adsl با اینکه اینترنتم به نام برادرم بود زودتر از همه و بدون مدارک اینترنتم و تخلیه کرد داشتم آبروشونو میبردم ولی این بی آبروها پوستشون کلفت تر از این حرفاس
به هر حال الان دوهفته ای میشه که تخلیه کردم الانم با ایرانسل اومدم اینا رو هم گفتم که اگه برای شما هم این مشکل پیش اومد حواستون باشه
اون روزی که من اونجا بودم بالای 50 نفر اومدن تخلیه کردن حتی چند روز بعدم که رفتم بازم اونجا داشتن تخلیه میکردن و هر که یه ناله نفرینی میکرد بهشون
بچه هایی که اونجا بودن میگفتن پارس آنلاین خیلی خوبه حالا شاید از اونجا بگیرم
فعلا که اینترنت نداریم و از دو جهان آزادم اینجوریم حالی میده برا خودش...

crazyrobot
09-08-2013, 19:54

پشت قبض گفته بدون کسر از ترافیک اینترنتی مشترکین ADSL استان مرکزی. البته من که نامحدود دارم.

من اولین باره میرم تو این سایت البته وقتی خواستم یه چیزی دان کنم نوشت "کاربر گرامی شما مجوز استفاده از این قسمت را ندارید"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام بچه ها
امین از ساتیا گرفته حسابی هم راضیه، خوبیش اینه که شرکت خصوصیه و میدونن خراب کاری کنن سریع میری برای همین هوات رو دارن، به نظرم از همین شرکت های اراکی بگیر و نرو از این تهرانی ها بگیر چون یه بار من با مبین نت مشکل داشتم زنگ زدم پشتیبانیش اون بلد نبود گفت زنگ بزن تهران:n02:
خودم شبانه گذرگاه رو پیشنهاد میدم.

javan01
09-08-2013, 21:18
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید همش این ارور را می ده: کاربر گرامی شما مجوز استفاده از این قسمت را ندارید. قراره پولی باشه؟ چون توی توضیحات نرم افزارها قیمت داره! پشت قبض گفته بدون کسر از ترافیک اینترنتی مشترکین ADSL استان مرکزی. البته من که نامحدود دارم. همون اوایل که سایتش باز شده بود nero را میخواستم بگیرم،لینکش را نشون میداد وقتی هم گرفتم سرعتش بیشتراز 8 کیلوبایت نمیرفت،الان هم توی قسمت فعالیت ها رفتم زده دانلود کامل ولی اصلا دانلودش نکردم(عکس را گذاشتم اینجا) ولی جالبه که وقتی واردش میشی نام کاربری و شماره تلفن را هم زده و خودکار لاگین میشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیگه همین کم مونده بود افتتاح بخش وارز warez مخابرات!!

lMlOlHlSlElNl
09-08-2013, 22:50
من اولین باره میرم تو این سایت البته وقتی خواستم یه چیزی دان کنم نوشت "کاربر گرامی شما مجوز استفاده از این قسمت را ندارید"

امین از ساتیا گرفته حسابی هم راضیه، خوبیش اینه که شرکت خصوصیه و میدونن خراب کاری کنن سریع میری برای همین هوات رو دارن، به نظرم از همین شرکت های اراکی بگیر و نرو از این تهرانی ها بگیر چون یه بار من با مبین نت مشکل داشتم زنگ زدم پشتیبانیش اون بلد نبود گفت زنگ بزن تهران:n02:
خودم شبانه گذرگاه رو پیشنهاد میدم.
گذرگاه قبلا داشتم کیفیتش خیلی پایینه اتفاقا شبانه هم داشتم
سرویس شبانش اوایل نامحدود بود منتها از وقتی شبانه حجمشو کرد 20 گیگ منم فسخش کردم هر چیم اون دخترا تو گذرگاه التماس کردن بیا بهت 40 گیگ میدیم گفتم نمیخوام رفتم مخابرات اون موقع مخابرات بد نبود ولی الان خیلی اشغاله همون موقع گذرگاه از ساعت 7 شب تا 7 صبح 700 مگ دانلود میگردم اومدم مخابرات از ساعت 1 تا 7 1100 دانلود میکردم
در ضمن همه شرکتهای اراکی از تهران میگیرن خود گذرگاه از داتک میگیره ساتیا هم همینطور فک کنم از این داده پرداز و اینا میگیره اینا فقط اسمشون و تغییر دادن شرکتهایی مثه پارس آنلاین و شاتل تغییر ندادن ولی مبین نت فرق میکنه اون سیستمش یکپارچس مثه ایرانسل

amin_g_p
09-08-2013, 22:52
دوستان حتما به بازرسی تلکام شکایت کنید حتی اگر تخلیه کردید:

چقدر راحت دزدی می کنند!
همون طور که گفتم فعلا از مخابرات سرویس نگیرید مشکل محاسبه حجم بدجوریه فقط نامحدود که اونم فعلا نمی دن اونم به سرعتش اطمینانی نیست باید ریسک کنی!

گذرگاه قبلا داشتم کیفیتش خیلی پایینه اتفاقا شبانه هم داشتم
سرویس شبانش اوایل نامحدود بود منتها از وقتی شبانه حجمشو کرد 20 گیگ منم فسخش کردم هر چیم اون دخترا تو گذرگاه التماس کردن بیا بهت 40 گیگ میدیم گفتم نمیخوام رفتم مخابرات اون موقع مخابرات بد نبود ولی الان خیلی اشغاله همون موقع گذرگاه از ساعت 7 شب تا 7 صبح 700 مگ دانلود میگردم اومدم مخابرات از ساعت 1 تا 7 1100 دانلود میکردم
در ضمن همه شرکتهای اراکی از تهران میگیرن خود گذرگاه از داتک میگیره ساتیا هم همینطور فک کنم از داده پرداز میگیره اینا فقط اسمشون و تغییر دادن شرکتهایی مثه پارس آنلاین و شاتل تغییر ندادن ولی مبین نت فرق میکنه اون سیستمش یکپارچس مثه ایرانسل

برای مجوز باید زیرمجموعه یکی از این اصلی ها باشند. ساتیا همه یا قسمت اعظم اینترنتش را از طریق مخابرات اراک تامین می کنه.

I-Tech
10-08-2013, 12:52
امروز نت مشکل داره؟؟ یکی دو روز تلفن و اینترنت قطع بود حالا هم که وصل شده از صبح نت مشکل داره و هی قطع و وصل میشه!

javan01
10-08-2013, 16:38
آره برای منم داره قطع و وصل میشه

rommatti
11-08-2013, 21:30
در تایید حرف دوستان برای دزدی مخابرات چند صفحه پیش منم وضعیتو شرح دادم
خط و تلفنش الان 10 روزه قطعه
مواظب باشید بره تو پاچتون هیچ کاری نمی تونید بکنید:n30::n30:

topoly1000
11-08-2013, 22:27

دوستان عزیز مطلع باشید که مخابرات استان مرکزی اینترنت شبانه رو برداشته . البته هنوز سراسری اعلام نکردن . این یعنی دزدی .

دزدی مگر از خونه مردم بالا رفتنه فقط ؟؟

REZAHOSEYNGANI
11-08-2013, 22:29
سلام
تکذیب شد
ولی بازم زنگ بزنید بپرسید

amin_g_p
11-08-2013, 22:41
دوستان عزیز مطلع باشید که مخابرات استان مرکزی اینترنت شبانه رو برداشته . البته هنوز سراسری اعلام نکردن . این یعنی دزدی .

دزدی مگر از خونه مردم بالا رفتنه فقط ؟؟

حالا چرا از پست من نقل قول کردی؟

topoly1000
11-08-2013, 23:03
سلام
تکذیب شد
ولی بازم زنگ بزنید بپرسید

زنگ بزنید میگن نه ولی حذف شده .........

مطمینم از کارکنان یا عوامل وابسته نیستید :n23: ولی باور کنید خیلی ها ازشون ناراضی هستند و بیجهت و بی مورد هزینه های زیادی میگیرند . باز هم تکرار میکنم : به این میگن دزدی :33:

topoly1000
11-08-2013, 23:04
حالا چرا از پست من نقل قول کردی؟

دلیل خواصی نداشت .اگر ناراحتی پیش اومده عذر میخوام ..........

ashkan 73
12-08-2013, 00:16
دیروز با یه بنده خدایی صحبت میکردیم یه چیزی گفت مارو گذاشت تو آمپاس شدید ............... گفت این ترافیک که انتخاب کردی ( 4 گیگ ) برای دو ماه هست نه برای یک ماه ......... بابا ما که قبلا استفاده میکردیم این طوری نبود ..... یکی به ما توضیح میده جریان چیه؟

REZAHOSEYNGANI
12-08-2013, 09:02
زنگ بزنید میگن نه ولی حذف شده .........

مطمینم از کارکنان یا عوامل وابسته نیستید :n23: ولی باور کنید خیلی ها ازشون ناراضی هستند و بیجهت و بی مورد هزینه های زیادی میگیرند . باز هم تکرار میکنم : به این میگن دزدی :33:

نه بابا
ما اصلا تهرانیم!
یکی از فامیل هامون اراک هست
منطقه شون اصلا به غیر از مخابرات ساپورت نمیکنه

topoly1000
12-08-2013, 23:56
دیروز با یه بنده خدایی صحبت میکردیم یه چیزی گفت مارو گذاشت تو آمپاس شدید ............... گفت این ترافیک که انتخاب کردی ( 4 گیگ ) برای دو ماه هست نه برای یک ماه ......... بابا ما که قبلا استفاده میکردیم این طوری نبود ..... یکی به ما توضیح میده جریان چیه؟

منتظر آمپاسهای بعدی هم باش هه هه

pooyafarokhi
13-08-2013, 14:29
برای منم تاحالا قبض زیر 50 تومن نبومده!63 هزار تومن!!!

خب من الان پیش شماره ام 402 ــه چبکار کنم؟!!!شرکتای خصوصی هیچ کدومشون نمی دن به این شماره!یعنی باید تحمل کنم؟!!!

topoly1000
14-08-2013, 00:07
برای منم تاحالا قبض زیر 50 تومن نبومده!63 هزار تومن!!!

خب من الان پیش شماره ام 402 ــه چبکار کنم؟!!!شرکتای خصوصی هیچ کدومشون نمی دن به این شماره!یعنی باید تحمل کنم؟!!!
متاسفانه تو امپاس شدید قرار گرفتی دوست عزیز ............ کلاه برداری مگه چطوریه ؟

pooyafarokhi
14-08-2013, 14:55
متاسفانه تو امپاس شدید قرار گرفتی دوست عزیز ............ کلاه برداری مگه چطوریه ؟
اره واقعا...:n03:

dokhtarak_e_darya
16-08-2013, 03:13
دوستان دانلود شبانه مخابرات رو برداشتن یا هنوز هست؟ دانلود کنیم یا نکنیم؟

Shadow-Man
16-08-2013, 15:03
برای من که هنوز شبا رایگانه
ولی نمی دونم چرا اینقدر مصرفم بالاست. فکر کنم باید گوش خواهر زاده هامو بپیچونم :دی

dokhtarak_e_darya
16-08-2013, 15:56
برای من که هنوز شبا رایگانه
ولی نمی دونم چرا اینقدر مصرفم بالاست. فکر کنم باید گوش خواهر زاده هامو بپیچونم :دی

ببخشید از کجا متوجه شدید شبانه رایگانه؟ از سایتی جایی چک کردید؟

Shadow-Man
16-08-2013, 16:24
اون حجمی که شب دانلود میکنم رو از حجمم کم نمیکنه

ashkan 73
19-08-2013, 00:13
بچه ها یکی جواب مارو بده .......

این ترافیک ها مخصوص یک ماه است یا دو ماه؟

javan01
19-08-2013, 01:15
الهی به داد ما برس از دست این اجنبی پرستان ببین چقدر میگیرن که 90 درصدم تخفیف میدن!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behrooz3229
19-08-2013, 15:58

برای یک ماه است .

crazyrobot
19-08-2013, 18:14
برای یک ماه است .

فکر نکنم، دو ماهه بود
البته اگه دوستمون زنگ بزنه بپرسه بهتره.

A M ! N
20-08-2013, 14:17
خب از هرچه بگذریم ، این مقایسه هم در نوع خودش جالبه

:n08:

azar2011
20-08-2013, 18:17
این هفته اینترنتم زیاد قطع میشد

behrooz3229
20-08-2013, 20:19

طبق عکس زیر تو قسمت "نام سرویس " هر چی نوشته میشه حجم یک ماه , و تو قسمت "ترافیک مصرفی" که دوبرابره ، حجم دو ماهه است.:

javan01
24-08-2013, 15:22
دیشب از ساعت 3 تا 4 سرعت کم شد با PingPlotter تست گرفتم پکت لاست شدید داشت الان هم دوباره از 2 تا 4.21 که دارم این را مینویسم خراب شده دوباره همین صفحه 5 دقیقه طول کشید تا باز بشه ناگفته نماند سایتهای داخلی هیچ مشکلی ندارند ویرایش: تا ساعت 8 همچنان خراب

A M ! N
24-08-2013, 17:01
آره سرعت دیشب ساعت 2.5 به بعد اصلن مسخره شد !! گوگل و هیچ سایتی رو به هیچ عنوان باز نکرد فقط در حال لود کردن بود... امروز هم ساتیا پیام داد که از طرف مخابرات بوده. واقعن مایه تاسفه زندگی توی این کشور.. توی کشورهای غربی دارن شبکه ی 4جی رو با اون سرعت به ملت میرسونن ، اینجا یه شبکه ی زپرتی خطی هم هرروز با مشکل مواجهه.. اونم از طرف شرکت بیس ارتباطات که مخابرات باشه.. مثلن مخابرات زیرساخت شبکه ی ارتباطاتمونه..!! وای بر ما.....

A M ! N
24-08-2013, 19:15
پیامک داده :

"مشترک گرامی به اطلاع می رساند که اینترنت در مرکز سوییچ ایران به بین الملل، کندی شدید دارد اما شما می توانید از سایت aparat.com براحتی فیلم ببینید و یا از سایت download.tebyan.net با سرعت عالی نرم افزار دانلود نمایید و در دسترسی به سایتهایی که در داخل ایران هستند مشکلی وجود ندارد."

امیدوارم این یه ذره تاسیسات آبکیشون هم آتیش بگیره که کار خودشونم لنگ بشه و خیال همه راحت بشه.

azar2011
24-08-2013, 23:04
سرعت افت شدید کرد
من 5 دقیقه طول کشید تا تونستم این صفحه رو ببینم

ashkan 73
25-08-2013, 01:06
به نظر درست شده ........... فقط خدا کنه دوباره خراب نشه ........... الآن ساعت 2 هست و سرعت خیلی عالی بود نسبت به شبای دیگه ...

javan01
25-08-2013, 15:37
الان سایت های داخلی باز نمیشه مثل ورزش 3 و دانلودها ولی اوت لوک باز نمیشه دیشب هم درست شده بود
ویرایش:حالا سایت های خارج از ایران هم دارن The connection has timed out میدن

javan01
27-08-2013, 13:47
به این سرور که سه رقم سومش 111 هست وصل میشه ولی اصلا صفحه باز نمیکنه باید خاموش روشن کرد

amin_g_p
27-08-2013, 15:59
یکی دو روزه سرعت من از 100 بالاتر نمی ره اول فکر کردم موقتیه ولی الآن چک کردم دان استریمم را کم کردن 1016 آپ استریم را زیاد کردن 1000 !!! (256 نمحدود)

I-Tech
27-08-2013, 19:56
برا من فرقی نکرده...

amin_g_p
01-09-2013, 18:59
دان استریم من فقط کم شده!!!

crazyrobot
01-09-2013, 20:50
واسه من یکی که فرق نکرده
نسبت به قبل هم با ثبات تر شده

Armin.Computer
01-09-2013, 21:04

چه قدر شده؟
خط نویز پیدا نکرده؟

amin_g_p
02-09-2013, 00:07
واسه من یکی که فرق نکرده
نسبت به قبل هم با ثبات تر شده

!!! ثبات را که داره. البته من مرکز پاگلی هستم شما چطور؟

چه قدر شده؟
خط نویز پیدا نکرده؟

نصف قبل از 2000 به 1000! به جاش آپ استریم را زیاد کردن!!
نه نویز و SNR و ... زیاد فرقی نکرده در همون رنجه

Armin.Computer
02-09-2013, 14:56
!!! ثبات را که داره. البته من مرکز پاگلی هستم شما چطور؟

نصف قبل از 2000 به 1000! به جاش آپ استریم را زیاد کردن!!
نه نویز و SNR و ... زیاد فرقی نکرده در همون رنجه

دان استریم طبیعی هست؟
مثلا اینجوری نیست؟ 1532
یا اینجوریه دقیق: 2048
کدوم؟

amin_g_p
02-09-2013, 15:15
دان استریم طبیعی هست؟
مثلا اینجوری نیست؟ 1532
یا اینجوریه دقیق: 2048
کدوم؟

1020 هست قبلا 2044 بوده خوب کمش کردن کیفیت خطم که تغییری نکرده!
آپ اسنتریم را از 508 به 1021 افزایش دادند!
اینم نویز

اینم نویز سابق:

یعنی مشکل از منه؟ مخابرات کم نکرده!

Armin.Computer
02-09-2013, 15:20
1020 هست قبلا 2044 بوده خوب کمش کردن کیفیت خطم که تغییری نکرده!
آپ اسنتریم را از 508 به 1021 افزایش دادند!
اینم نویز

اینم نویز سابق:

یعنی مشکل از منه؟ مخابرات کم نکرده!

سرعتت هم کم شده؟

amin_g_p
02-09-2013, 15:59
سرعتت هم کم شده؟

آره دیگه اگه نشده بود که چیکار به دان استریم داشتم. کل دان استریم باز بوده بازه از 200 کیلو شده 100

Armin.Computer
02-09-2013, 16:00
آره دیگه اگه نشده بود که چیکار به دان استریم داشتم. کل دان استریم باز بوده بازه از 200 کیلو شده 100

به پشتیبانی گفتی؟

amin_g_p
03-09-2013, 10:51
به پشتیبانی گفتی؟

موفق به تماس نشدم. هرچی تماس گرفتم نفرات صف کم نمی شد! فوقش یک نفر شمارمم ثبت شده خودشون هنوز تماس نگرفتم!

amin_g_p
03-09-2013, 15:54
موفق به تماس نشدم. هرچی تماس گرفتم نفرات صف کم نمی شد! فوقش یک نفر شمارمم ثبت شده خودشون هنوز تماس نگرفتم!

بالاخره موفق به تماس شدم گفت ما دست نزدیم! تغییر هم نمی دیم فقط نویز را چک می کنیم با این اعداد! پس مشکل از من هست خطم ایراد پیدا کرده؟ راه حلی هست یا دست خودشونه فقط؟

(البته اطلاعاتشون اینقدر زیاد بود که می گفت دان استریم دو رقمیه؟ رقمی که می گید اشتباهه! فکر کنم نویز دانستریم را با دانستریم ریت اشتباه گرفته.)

javan01
04-09-2013, 18:37
امروز از ساعت 5 تا 7.30 دقیقه صبح که بیدارم بودم وصل میشد ولی اصلا دانلود نمیشد کرد فقط هم ورزش 3 باز میشد

Shadow-Man
05-09-2013, 09:07
سلام
این داون استریم و اپ استریم رو از کجا می تونم ببینم؟
برای 512 چقدر باید باشه؟

amin_g_p
05-09-2013, 14:04
سلام
این داون استریم و اپ استریم رو از کجا می تونم ببینم؟
برای 512 چقدر باید باشه؟

توی پنل مودم قسمت Status یا مشابه.
برای 512 حداقل همون 512 ولی مخابرات اراک معمولا دان استریم حدود 2048 و آپ استریم هم حدودا یا 512 یا 1024.

Doublex
13-09-2013, 01:27
بچه های اراک چطوره وضعشون ؟

crazyrobot
13-09-2013, 09:46
فعلا دارای ثبات هستیم و مشکلی نداریم
کلا وقتی کسی تاپیک اراک نمیاد یعنی وضع خوبه:n02:

Doublex
13-09-2013, 12:54
متاسفانه سرعت اتصال به سرورهای خارجی بسیار پائین و در اکثر مواقع با پکت لاست همراهه .

javan01
15-09-2013, 18:48
امروز بهم ریخته دوباره کلا سایتهایی که روی اینترانت هستند باز میشه این پی سی ورلد هم بعد کلی آی پی عوض کردن باز شد

aali361
15-09-2013, 19:23
امروز بهم ریخته دوباره کلا سایتهایی که روی اینترانت هستند باز میشه این پی سی ورلد هم بعد کلی آی پی عوض کردن باز شد

تایید میشه . :n27:

crazyrobot
16-09-2013, 08:06
درسته، دیروز افتضاح بود برای همین منم دیدم نمیصرفه کامی رو خاموش کردم رفتم دنبال کارهای دیگه:n02:
البته بچه ها میگفتن باید دی ان اس بدی که درست بشه منم الان لهش دی ان اس دادم درست شده ببینیم چی میشه.

javan01
17-09-2013, 01:35
دی ان سی که بهت گفتند چی بود؟

A M ! N
17-09-2013, 15:54
خدا لعنت کنه این ساتیا رو :دی همین دیروز من یک گیگ ترافیک خریدم چون داشت تموم می شد.. همین الان پیامک داده به مناسبت میلاد امام رضا یک گیگ ترافیک هدیه به شما تعلق گرفت! :دی
تا الان دو گیگ ترافیک هدیه داده !! میشه حدود 10 تومن..

راستی دوستان برای کسی احیانن فیــــ س بوکش رفع چیلتر نشده ؟ خیلی میگن درست شده ولی برای من که تغییری نکرده !

and-roid2
17-09-2013, 16:23
راستی دوستان برای کسی احیانن فیــــ س بوکش رفع چیلتر نشده ؟ خیلی میگن درست شده ولی برای من که تغییری نکرده !

در بعضی مناطق کشور و برخی isp ها رفع فیلتر شده. اما طبق اخرین خبر : گفتن مشکل فنی باعث این رفع جیلتر شده و در حال بررسی این موضوع هستن تا بزودی رفع کنن.

Doublex
19-09-2013, 00:32
پاینده باشید . :n16::n16:

Doublex
19-09-2013, 10:53
:n16::n16::n16::n13:

Doublex
20-09-2013, 14:07
سرعت من کم شده .. کاملا احساس میشه از دیروز . کسی این مشکل رو داره /؟

javan01
20-09-2013, 22:52
برای من کم شده

amin_g_p
21-09-2013, 09:56
سرعت من کم شده .. کاملا احساس میشه از دیروز . کسی این مشکل رو داره /؟

برای من کم شده

دان استریم توی مودم تغییری کرده؟ سرعت دانلود چند شده؟ اسپید تست هم بگیرید بگذارید.

Doublex
21-09-2013, 15:15
دان استریم توی مودم تغییری کرده؟ سرعت دانلود چند شده؟ اسپید تست هم بگیرید بگذارید.

دان استریم و آپ استریم هیچ تغییری نکرده اما سرعت دانلود بالاتر از 60 نمیره ..

crazyrobot
21-09-2013, 18:19
دان استریم و آپ استریم هیچ تغییری نکرده اما سرعت دانلود بالاتر از 60 نمیره ..

چند تا فایل با هم بزار ببین به نهایت سرعتت میرسی یا نه
واسه من صبح ها خیلی عالیه اما بعدش باید چند تا لینک بزارم که از همه سرعت استفاده کنه:thumbsup:
اما پسر راحت شدم دیگه شب ها هیچی دانلود نمیکنم:n02:امیدوارم همیشه همینطوری بمونه تا دست کم کمتر حرص بخوریم:n02:

azar2011
22-09-2013, 11:26
مشکلم حل شد

javan01
22-09-2013, 16:38

درست شده انگار دان استریم و اینا تغییر پیدا نکرده

یه سوال داشتم نمدونی چطور میشه این سایت پیوندها را مسدود کرد؟
قبلا این را 127.0.0.1 peyvandha.ir به فایل host ویندوز اضافه کرده بودم و جواب میداد ولی جدیدا مسدود نمیکنه!حالا شاید آدرس عوض شده؟
مثلا آدرس زیر را که میزنم صفحه پیوندها میاد البته به لطف noscript صفحه هم ریدارکت توی internet.ir نمیشه

javan01
24-09-2013, 16:29
دیشب هم شب تا صبح وصل نمیشد

Doublex
25-09-2013, 21:16
امروز ویرانگـــر بود قطعی از صبح تا شب قطع بود . از کار و زندگی افتادیم پاک ...

I-Tech
25-09-2013, 22:21
سرعت فوق افتضاح!!! IP هم جدید شده!

A M ! N
25-09-2013, 22:28
پیام ساتیا :

مشترک گرامی، به اطلاع می رساند اینترنت به علت خرابی روتر مرکزی اداره دیتای شرکت مخابرات استان مرکزی قطع می باشد و زمان تقریبی رفع مشکل از طرف دیتای استان 2 ساعت دیگر اعلام شد.

البته الان سه چهارساعتی میگذره..

javan01
26-09-2013, 15:08
برای من هم آی پی جدید گرفته هم Default Gateway گرفته که آدرسش مثل همون dns هایی که با 78
شروع میشد هست حالا این دیگه چه نوعیش هست نمیدونم
این پیوندها را چطور مسدود کنم؟

CRIS Joon CR7
26-09-2013, 15:52
بعد از این قطع و وصل شدن سرعت دانلود از 70 80 به 150 160 رسید.
فقط سایت هایی مثل Uploadbaz باز نمیشن ...:n27:
پینگ هم به طور فاحشی با سرور های داخلی پایین اومده و خارجی بهتر شده.

ruzbeh1
27-09-2013, 10:58
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس

ashkan 73
27-09-2013, 20:35
چرا پنل مشترکین مخابرات باز نمیشه ....

aali361
30-09-2013, 13:34
.......:n13:

javan01
30-09-2013, 14:43
پنل مشترکین درست شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javan01
13-10-2013, 02:12
خب سرعتمون هم امد پایین Line Rate - Upstream (Kbps): 404 Line Rate - Downstream (Kbps): 810 سرعت دانلود هم 50 تا 100 میره ولی روزا بهتره انگار! ویرایش:بنظر متغییر هستش

Armin.Computer
13-10-2013, 16:26
خب سرعتمون هم امد پایین Line Rate - Upstream (Kbps): 404 Line Rate - Downstream (Kbps): 810 سرعت دانلود هم 50 تا 100 میره ولی روزا بهتره انگار! ویرایش:بنظر متغییر هستش

مشکل نویز نداری؟

azar2011
14-10-2013, 15:18
من میخوام سرعت دانلودم تقریبا 1 مگ باشه
به نظر شما کدوم isp تو اراک سرعت بیشتری ارایه میده؟

bigman
14-10-2013, 16:51
من میخوام سرعت دانلودم تقریبا 1 مگ باشه
به نظر شما کدوم isp تو اراک سرعت بیشتری ارایه میده؟

فکر کنم فقط از شاتل بتونی بگیری

azar2011
14-10-2013, 17:14
من دو سال پیش شاتل داشتم محدودم کردن گفتن زیاد دانلود میکنی
چند روز پیش به شاتل زنگ زدم گفت سرویس بلای 512 نداره
سرعت دانلودش هم 60 کیلو بایت گفت

مخابرات نامحدود خوبه؟

masoud93
07-11-2013, 23:35
سلام.
یه چند ماهی سرعت ها خوب شده بود ، الان یه یک ساعتی هست که دوباره اومده رو 30 ...

behrooz3229
08-11-2013, 13:51
salam

کسی میدونه حجم ماهانه، تو تعرفه پیش پرداخت جفدره ؟

masoud93
08-11-2013, 14:38
خب ، سرعت اینترنک رکورد شکست و الان سرعتم شده حدود 3 کیلوبایت در ثانیه ...

CRIS Joon CR7
08-11-2013, 14:57
خب ، سرعت اینترنک رکورد شکست و الان سرعتم شده حدود 3 کیلوبایت در ثانیه ...

پاشو شاید نشسته باشی رو سیم یا مونده زیر پایه صندلی:n02:
همین الان تست کردم مشکلی نداره (حدودا 190 بود)

masoud93
08-11-2013, 15:30

زنگ زدم بهشون ، گفت باید پشتیبان بفرستیم خونتون ، حالا اون یارو بیاد مثلاً می خواد چکار کنه ؟

I-Tech
09-11-2013, 14:01
سرعت رفته زیر خط فقر!از دیروز سرعت کم شده،نهایت 15...

crazyrobot
09-11-2013, 19:12
سرعت 1kb
زنگ زدم شتیبانی مادر به خطاش انگار با بچه طرفه، میگه سرعتتون باید 4 باشه چون تازگی ها خطها رو شیر کردن!
یه نفر بگه مادرتو**** حتی اگه شیر شده باشه نباید کمتر از 32 باشه اونوقت مزخرف میگی
فردا میرم *** همشون رو پاره میکنم

masoud93
09-11-2013, 21:44
امروز رفتم طبقه چهارم پشتیبانی ، با کامپیوترش ور رفت گفت بعد از ظهر درست میشه ...
هنوزم درست نشده ، فردا دوباره منم میرم ...

behrooz3229
10-11-2013, 00:26
هم اکنون سرعت بین 4 تا 9هزار بایت در هر ثانیه !!! دستشون درد نکنه !

I-Tech
11-11-2013, 20:52
2بار زنگ زدم هر دو بار طرف گفت بزار خط رو ریست کنم درست میشه!! ولی درست نشد! بهش میگم خب؟؟ میگه نمیدونم!:دی

کسی نمیدونه به این زودیا درست میشه یا اینکه مثل چهار پنج ماه پیش یه ماه میره تو کما!؟

behrooz3229
11-11-2013, 22:09
لطفا سرویسهای 256و512 محدود یا نامخدود سرعت خودشون اعلام کنند.

crazyrobot
11-11-2013, 22:30
256 نامحدود سرعت شذه 30
تا دیروز 4 بود!
یکی از بچه ها دو مگ داره شبیه منه
رفتم سازمان تعزیرات حکومتی ته خیابون فیام، سازمان بازرگانی(صنعت و معدن)
شما هم شکایت کنید پوست این ها رو بکنیم
عنوان شکایت کم فروشی

masoud93
12-11-2013, 00:37
برا من که بین 5 تا 10 هست ...

behrooz3229
12-11-2013, 06:56
برا منم بین 5 تا 12 . سرویس 512

bahareh_bus
12-11-2013, 16:24
سرعت من که تغییری نکرده. 170 تا فیکس!

saroman
12-11-2013, 18:05
خدا به زمین گرم بزنشون
دزد تر از مخابرات نیست
بچه ها یه سوال ؟ اگر من بخوام خط رو تخلیه کنم ، از اون 189 تومن که اول دادیم چیزی بر میگرده یا کلا میپره؟
سرعت دانلود شده 25

saroman
12-11-2013, 18:12
اما از حق نگذریم اولش خیلی خوب بود . مثلا روزی 20 گیگ دانلود میکردیم ، یادش بخیر. الان اینترنت نامحدود کلا به فنا رفت . 256 باید 30 بگیره که میگیره . طرح های محدود هنوز سرعت ها ثابت هستند. اما حساب کنید ، با سرعت 30 شما هر ده ساعت 1 گیگ دانلود میکنید که توی روز میشه فوقش 3 گیگ(خیلی بالا گرفتم)
اما شما با تعرفه محدود شبی میتونید 2 گیگ بگیرید
میصرفه یا میسورفه آیا؟
دستشونم درد نکنه

behrooz3229
12-11-2013, 20:00
پس احتمالا سرعتای سرویسای نامحدود کم کردن ، که البته قابل پیش بینی بود.:n09:. تقسیم بر 10 (ضریب اشتراک) شده دیگه،اعتراض هم بی معناست . :n03:

behrooz3229
12-11-2013, 20:01

شما تعرفه حجم محدود دارید ؟

masoud93
13-11-2013, 12:40
الا از خواب پا شدم دیدم شده بین 25 تا 35 ...

ho3in0861
13-11-2013, 13:26

می 2 :n17:

ashkan 73
13-11-2013, 16:24
پس چرا سرعتا کشیده پایین .............
دوباره مثل چند وقت پیش نشه که تا چند هفته سرعتا کم بود.....

bahareh_bus
13-11-2013, 18:24
شما تعرفه حجم محدود دارید ؟

بله محدوده.

256 ، 8گیگ