ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : p3 یا x-fi 2

milad_takjoo
27-12-2009, 19:57
با سلام خدمت دوستان عزیز که من رو بسیار یاری کردند.
یکی از دوستان من میخواد mp4 بخره وبعد کلی تحقیق بین p3 و x-fi2 مونده.
ملاک ها=
1.کیفیت صدا(70%)
2.کیفیت پخش فیلم
3.امکانات

قیمت هم مهم نیست.
ممنون

killJ0y
28-12-2009, 03:01
همین یکم بیشتر بگو چی میخوای اون ملاک ه تقریبا تو 2 تاشون یکیه

milad_takjoo
28-12-2009, 07:19
خوب..1.کیفیت صدا 2. کیفیت ضبط صدا هم مهمه....
چند تا سوال هم داشتم.
1.اینا wifi دارن؟
2.بلند گوی خارجی کدوم قویتره؟
ممنون

seymour
28-12-2009, 19:57
با سلام خدمت دوستان عزیز که من رو بسیار یاری کردند.
یکی از دوستان من میخواد mp4 بخره وبعد کلی تحقیق بین p3 و x-fi2 مونده.
ملاک ها=
1.کیفیت صدا(70%)
2.کیفیت پخش فیلم
3.امکانات

قیمت هم مهم نیست.
ممنون

خوب..1.کیفیت صدا 2. کیفیت ضبط صدا هم مهمه....
چند تا سوال هم داشتم.
1.اینا wifi دارن؟
2.بلند گوی خارجی کدوم قویتره؟
ممنون
اول از همه اینکه شما P3 رو ایران دیدی؟ ... من شنیده ام اخیراً که ظاهراً وارد ایران شده، ولی خودم ندیدهام .. بهرحال این نکته رو در نظر بگیر...

//

از نظر کیفیت صدا، XFi2 عملکرد بسیار خوبی داره؛ اولاً که بطور کلی کیفیت صدای محصولات کریتیو همیشه معروف بوده و هست... سامسونگ در عوض، اغلب سعی کرده رقابت رو در جبهه های دیگه (طراحی-هزینه کمتر-قابلیت های جانبی) پیش بگیره .. ضمن اینکه XFi2 مجهز به هدفون بسیار خوبی هم هست... اما با این حال کیفیت صدای P3 هم مثل نسل قبلی اش P2 خیلی خوبه و نقطه ضعفی در این مورد نداره.

//

از نظر پخش فیلم، اختلافشون اندکه --- البته P3 احتمالا قدری بهتر از xfi2 جلوه کنه (چون 16m رنگه؛ در مقابل 262k ی xfi2)

//

امکانات: بستگی داره که شما دقیقاً چی مدنظرت باشه .. هر دو امکانات متنوعی دارن... تفاوتشون احتمالا در اینه که XFI2 قابلیت اتصال کارت حافظه داره برای افزایش حافظه و ضمناً خروجی به TV .. در مقابل P3 بلوتوث داره و مجموعه برنامه های جانبی اش متنوع تره...

//

بستگی به نیاز شما داره: اگه

//

ضبط صدا: باید کیفیت نزدیک بهم داشته باشن ... P3 رو میشه از یک نظر برتری داد و اون اینکه بصورت mp3 ضبط می کنه در حالیکه xfi بصورت wav ضبط می کنه.

//

wifi ندارن.

بلندگوهاشون هم تفاوت چندانی با هم نداره.

killJ0y
28-12-2009, 20:09
محمد جان من تو پایتخت p3 رو دیدم

milad_takjoo
28-12-2009, 20:50
ممنون.به نظر شما اين جور وسايل رو اينترنتي بخرم,مشكلي داره?آخه تو رشت پيدا نميشن

seymour
29-12-2009, 19:05
ممنون.به نظر شما اين جور وسايل رو اينترنتي بخرم,مشكلي داره?آخه تو رشت پيدا نميشن
یعنی از این سایت هایی که فروش آنلاین دارن و می فرستن برات (از طریق پست) ؟ ... دقیقا کدوم سایت؟ ... طبیعتاً بعضی سایت های معروفتر، می دونن که مشتری نگران بحث اعتماد هستش، بنابراین سعی می کنن از این بابت مشکلی پیش نیاد ... دوستانی هم که اغلب خرید انلاین کرده ان، مشکل خاصی نداشته ان..

با این حال خرید آنلاین محدودیت های خودش رو داره .. دیگه نمیتونی همون موقع خرید جنس رو دستت بگیری... هرچی واسه ات فرستاده میشه رو باید قبول کنی، و اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد پیگیری اش دردسر بیشتری داره...

من توصیه می کنم اگه دوست صمیمی یا فامیل نزدیکی داری، یا اصلاً خودت می تونی بیای تهران این کار رو انجام بدی ... اما اگه واسه ات عملی نیست، و مجبوری، خرید انلاین هم یه گزینه اس ..

milad_takjoo
29-12-2009, 20:33
شما خودتون سايت معروف و قابل اعتمادي ميشناسيد؟

seymour
31-12-2009, 19:59
شما خودتون سايت معروف و قابل اعتمادي ميشناسيد؟
دو سه از دوستانی که من می شناسم از دیجی کالا خرید کرده بودن، شکایتی نداشتن ... اورداو (orado) هم هست ظاهراً ... من صرفاً می دونم اینا معروفتر هستن، نمی دونم چقدر قابل اعتماد هستند یا نه.

milad_takjoo
03-01-2010, 09:42
حالا یک مشکلی هست....قیمت x-fi2 16g حدود 212 تومن هست ولی p3 با همین ظرفیت 300 تومن درمیاد....
چرا اینقدر تفاوت قیمت هست؟؟؟؟

seymour
05-01-2010, 17:20
حالا یک مشکلی هست....قیمت x-fi2 16g حدود 212 تومن هست ولی p3 با همین ظرفیت 300 تومن درمیاد....
چرا اینقدر تفاوت قیمت هست؟؟؟؟
البته این وقتی "مشکل" حساب میشه که بخوای P3 رو بخری ؛ نه؟! (شوخی) ... ولی خب، ابهامت قابل درکه ...

اولا که اصولاً کریتیو محصولاتش رو با قیمت های مقتصدانه تری عرضه می کنه .. یعنی سعی می کنه تا میتونه قیمت رو پایین نگه داره (و در عین حال از کیفیت صدا و تصویر کم نکنه) ... این یه سیاست درسته؛ چون مارک های آسیایی برای مخاطب آسیایی جذابیت بیشتری دارن و طبیعیه اگه مخاطر آسیایی متمایل به صرف هزینه کمتری باشه و ضمناً قدرت خریدش هم قدری پایین تر باشه ... در مقابل سامسونگ که شهرت بیشتری در بازارهای غربی داره، شاید بی ضرر ببینه که قدری هزینه رو بالاتر ببره (روی طراحی بیشتر کار می کنه) تا برای مخاطب غربی هم جذاب باشه ..

ثانیا که قیمت سری P سامسونگ رو در بازار ایران غیرمنصفانه تعیین کرده ان .. یعنی در حالیکه عددی مثل 230-250 تومن معقول به نظر میاد .. نمی دونم چرا قیمتش رو انقدر پرت کردن؟! .. در مورد P2 هم اتفاق مشابهی افتاده بود.

iphone3g
12-01-2010, 12:00
من x-fi رو پیشنهاد می کنم و از نظر کیفیت صدا هم همیشه کرتیو بالاتر از سامسونگ و حتی مارکای بهتره.
ضمن اینکه x-fi به نظر من یه کار حرفه ای در زمینه صداس و خودش یه تکنولوژیه ولی سامسونگ تو این زمینه چیزی برای گفتن نداره.