ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که نمیزاره به سایتهای امنیتی وارد بشم ؟

jooya
27-12-2009, 19:31
سلام لپتاچم یه ویروسی گرفته که نمیزاره به سایتهای امنیتی وارد بشم .

دستم خودم نبوده ، چک کردم با کسپر حدود 200 تایی ویروس و فایل ویروسی شناخت با malwarebytes هم اسکن کردم 15 تا هم اون شناخت . ولی بازم سیتمم نمی تونه توی سایتها امنیتی بره ، به جای سایت کسپر میره تو گوگل و خیلی از سایتها رو هم اصلا نمیره .

آنتی ویروس کسپر اسکای با آپدیت امروز دارم کلا پک کردم یه سری یپدا کرد و پاک کردم ولی بازم دوباره نمی دونم یه سری فایل ویروسی توی system32 بود که پیدا نکرده بود .

راستی هر وقت هم سیتمم میومد بالا فایرفوکس اجرا میشه و یه سایتی باز میشه .( این یکی رو درست کردم .)

باید چی کار کنم ؟

راستی رجیستریم هم از کار افتاده بود و پیغام می داد که توسط ادمین بسته شده که با گروپ گلیسی بازش کردم .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

jooya
29-12-2009, 01:10
کسی نبود یه کمکی به ما بکنه !

Ava UK
31-12-2009, 20:54
کسی نبود یه کمکی به ما بکنه !

SuperAntiSpyware نسخه Pro رو دانلود کن. چون نسخه مجانیش امکان بازگرداندن خرابکاریهایی که ویروسها و یا تروجانها انجام دادن رو نمیده. بعد از آپدیت فول اسکن کن. و بعد از فول اسکن یک قسمت داره توی تنظیماتش که میری و مثلا تسک منیجر رو دوباره راه میندازی و اینها... کلا خیلی از خرابکاریها رو درست میکنه.

از لینک زیر نسخه آزمایشی رو که فکر کنم 15 روزه یا 30 روزه است رو دانلود کن تا کارت راه بیوفته. بعدا کرکش رو هم میتونی پیدا کنی. یک پچه. پیدا نکردی برات آپلود میکنم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeed774
01-01-2010, 04:01
از لينك بالا كه دوستمون معرفي كردن نسخه حرفه اي رو دان كن .
اين كرك براي نسخه 4.32.1000 كه فعلا آخرين ورژن هست كاربرد داره .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فايل داخل كرك رو در محل نصب برنامه كپي و جايگزين كن . حتما در موقع كپي چك كن كه برنامه بسته باشه مخصوصا در تسك بار .