looker
25-03-2006, 09:38
سلام من براي درس برنامه نويسي پيشرقته بايد يك زبان شي گرا را شروع كنم و روش مسلط بشم تا بحال هم فقط پاسكال كار كردم.حالا از شما اساتيد سوال داشتم از بين زبان هاي زير كدوم رو انتخاب كنم كه هم آسونتر باشه ظرف 2 ماه فرصت تا پايان ترم بتونم ياد بگيرم هم فدرتش خوب باشه آخه اين استاد ما ممكنه بگه باهاش موشك هوا كنيد.بي زحمت هر زباني كه پيشنهاد ميدي ديك كناب قارسي خوب ك هبا اون شروع به يادگيري كنم معرفي كنيد
Delphi7 يا VB يا C# يا VB.Net؟ و آيا C# همون C#.net هست يا ايندو فرق دارند؟همچنين شنيدم از زيانهاي dot net مثل C# و VB>NET براي استفاده در كامپيوترهاي 64 بيت و سرور ها استفاده ميشه.آيا اين درسته؟ در اونصورت من با يك سيستم معمولي اين برنامه ها رو ميتونم بنويسم ؟ (فكر نميكنم كامپيوتر من 64 بيت باشه)يا اصلا اين برنامه نوشته شده رو ي كامپيوتر هاي معمولي اجرا نميشه؟چون اگه اينطور باشه ايندو زبان براي من بيفايده است.در ضمن اين C# و VB.net رو در چه سي دي هايي ميشه پيدا كرد شنيدم بايد 5 تا cd بخرم كه هر دوشون رو توش داره
يه سوال ديگه آيا زباني به اسم z هم داريم؟ (استادمون ميگفت) اين ديگه چيه؟
ممنون
Delphi7 يا VB يا C# يا VB.Net؟ و آيا C# همون C#.net هست يا ايندو فرق دارند؟همچنين شنيدم از زيانهاي dot net مثل C# و VB>NET براي استفاده در كامپيوترهاي 64 بيت و سرور ها استفاده ميشه.آيا اين درسته؟ در اونصورت من با يك سيستم معمولي اين برنامه ها رو ميتونم بنويسم ؟ (فكر نميكنم كامپيوتر من 64 بيت باشه)يا اصلا اين برنامه نوشته شده رو ي كامپيوتر هاي معمولي اجرا نميشه؟چون اگه اينطور باشه ايندو زبان براي من بيفايده است.در ضمن اين C# و VB.net رو در چه سي دي هايي ميشه پيدا كرد شنيدم بايد 5 تا cd بخرم كه هر دوشون رو توش داره
يه سوال ديگه آيا زباني به اسم z هم داريم؟ (استادمون ميگفت) اين ديگه چيه؟
ممنون