مشاهده نسخه کامل
: روش حل این ارورها چیه؟
egg-head
26-12-2009, 23:01
سلام دوستان
دلیل این ارور چیه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته دلیل که تقریبااز پیغامش مشخصه ولی راهکارش چیه که این فایل unit روبسازم؟
دوتا ارور دیگه هم دارم دررابطه با mdi .با menu designer منوی فایل و زیرمنوی open و save as.. و غیره ساختم.روی open که دابل کلیک میکنم براش کد می نویسم ولی با دابل کلیک بر روی save as ویرایش گرکد فعال نمی شود واین ارور رو می دهد:cannot find implemantation of method save as1click
برای پنجره cascade هم این ارور رو میدهد:could not find source location to add method cascade1click."END" .or INITIALIZATION not found in uni :41:
F A R H A D
27-12-2009, 01:23
سلام
البته دلیل که تقریبااز پیغامش مشخصه ولی راهکارش چیه که این فایل unit روبسازم؟
این فایل unit نیست. فایل مربوط به فرم شما و تمامی اجزای قرار گرفته در اون هست و تنها راهکارش اینه که فرم رو دوباره بسازید و یا پروژه رو از هر جا که گرفتید با تمامی فایلها بگیرید
ولی با دابل کلیک بر روی save as ویرایش گرکد فعال نمی شود واین ارور رو می دهد:cannot find implemantation of method save as1click
این پیغام یعنی تعریف تابع رو پیدا نکرده. برنامه رو بدون اجرا فقط کامپایل کنید(Ctrl+F9). احتمالا پیغام حذف ارجاع به این تابع رو میبینید
برای پنجره cascade هم این ارور رو میدهد
cascade هم جزء منوهای شما هست؟ یا منظور شما قسمت خاصی از دلفی هست. به هر حال این پیغام خطا هم نشون میده که شما سورس ناقصی در اختیار دارید
موفق باشید
egg-head
27-12-2009, 01:53
خیلی ممنون ازپاسخ کاملتون دکمه ی تشکر رو پیدا نکردم ازتون تشکر کنم میشه در مورد ارور اول بفرمایید دقیقا باید چیکار کنم؟یک برنامه دارم می نویسم که مشکلی نداشت ولی درآخرین مرحله یک لیبل بهش اضافه کردم البته ذخیره هم نکردم وبعدا که دوباره نرم افزار رو باز کردم و می خوام ران کنم این ارور رو میده آیا مربوط به فرم 9 است؟من اصلا همچین فرمی ندارم تو پروژم ولی تو بخشه ویرایشگر کد میبینم که این کد رو نوشتم حالا یادم نیست اصلا کی نوشتم چیکار کنم بدون این فرم بتونم نرم افزار رو اجرا کنم؟نمی تونم که برنامه رو از اول بنویسم از بخش ویرایشگر کد هم یک بار کدهای مربوط به فرم 9 رو که اصلا خود فرم وجود ندارد پاک کردم ولی بازم اجرا نمیشودراهی دارد؟البته شاید سوال هم کمی گنگ باشه
egg-head
27-12-2009, 02:18
سلام
این فایل unit نیست. فایل مربوط به فرم شما و تمامی اجزای قرار گرفته در اون هست و تنها راهکارش اینه که فرم رو دوباره بسازید و یا پروژه رو از هر جا که گرفتید با تمامی فایلها بگیرید
این پیغام یعنی تعریف تابع رو پیدا نکرده. برنامه رو بدون اجرا فقط کامپایل کنید(Ctrl+F9). احتمالا پیغام حذف ارجاع به این تابع رو میبینید
cascade هم جزء منوهای شما هست؟ یا منظور شما قسمت خاصی از دلفی هست. به هر حال این پیغام خطا هم نشون میده که شما سورس ناقصی در اختیار دارید
موفق باشید
ممنون دوست عزیز از پاسخ کاملتون در مورد ارور اول چیکار میتونم بکنم؟این انگار مربوط به فرم9 میشه ولی من تو پروژم اصلا همچین فرمی ندارم ولی تو ویرایشگر کد دیدم که براش کد نوشتم نمی دونم کی نوشتم ولی الان داره این ارور رو میده میشه کاریش کرد که بدون اون نرم افزار اجرا بشه وکامپایل بشه؟
egg-head
27-12-2009, 11:24
خیلی متشکر
درباره ی ارور اول که ظاهرا درباره ی فرم 9 است من اصلا همچین فرمی تو پروژم ندارم ولی تو uses هست اصلا چجوری می تونم این فرم رو کلا پاک کنم پروژه رو که نمیشه از اول نوشت چجوری میشه از شر این فرم خلاص شد تا دیگه ارور نده وبدون نیاز به اطلاعات مربوط به اون فرم برنامه ران بشود؟
مرد مباح
27-12-2009, 12:00
دوست عزیز. لطفا یک مطلب رو فقط یکبار پست بدهید و در صورتی که نکته جدیدی به ذهنتون رسید، در انتهای همون پست قبل اضافه کنید.
شما میتونین اونو از توی لیست Uses حدف کنید و البته باید از توی برنامه اصلی (dpr) هم حذف بشه. اینجوری به کل اون بخش برنامه رو از کار انداختین.
CPUSatan
27-12-2009, 14:20
فرهاد به اندازه کافی خوب راهنمایی کردند...
در مورد DFM مربوط به ساختار فرم و کامپوننت های روی ااونه که واسش مشکل پیش اومده، از اونجایی که دلفی اتوماتیک پشتیبان می گیره، ببین اگر فایلی با پسوند DFM~ داره که در مورد فایل شما باید Unit9.~dfm باشه وجود داره یا نه. اگر داره پسوندشو به همون DFM تغییر بده. احتمال داره جایی پشتیبان گرفته شده باشه که مشکلت حل شه.
در مورد مشکل بعدی هم بعضی موقع ها می تونه بخاطر جای اشتباه نوشتن تابع های خودت و یا پاک شدن غیر عمدی قسمتی از تابع های دیگه هم باشه. اینا رو هم چک کن.
egg-head
27-12-2009, 17:01
بچه ها خیلی ممنون من چرا انقدرپست دادم؟:18:
تشکر ازهمه مشکل رفع شد الان همه چیز اوکی شده فقط برای تبدیل پروژه به فایل اجرایی exe ازچه نرم افزاری استففاده کنم یک نرمک افزار سبک که بشه دانلود کرد می توانید لینک بدهید؟
F A R H A D
27-12-2009, 18:48
بچه ها خیلی ممنون من چرا انقدرپست دادم؟
چون شما دوست جدید ما هستید و پست های شما برای نمایش به عموم باید تایید بشه. پس اوایل فعالیتتون کمی صبور باشید
برای تبدیل پروژه به فایل اجرایی exe ازچه نرم افزاری استففاده کنم یک نرمک افزار سبک که بشه دانلود کرد می توانید لینک بدهید؟
کلید F9 کیبورد رو بزنید! دیگه از این سبکتر!؟
بعد از کامپایل پروژه، فایل اجرایی در محل ذخیره پروژه ایجاد میشه
egg-head
29-12-2009, 15:16
استاد ممنون ولی آیکونش رو چجوری تغییر بدم؟ضمنا میشه با multimedia builder پروژه ی نوشته شده در دلفی روبازکرد و ادیت کرد؟مثلا آیکونش رو ویا آهنگ گذاری روی برنامه وازاین جورکارها؟چون من هرکار کردم با multimedia builder نمیشه پروژه های دلفی رو بازکرد.
F A R H A D
29-12-2009, 17:10
آیکونش رو چجوری تغییر بدم؟
project->options->applicatin
ضمنا میشه با multimedia builder پروژه ی نوشته شده در دلفی روبازکرد و ادیت کرد؟
خیر نمیشه ادیت کرد
مثلا آیکونش رو ویا آهنگ گذاری روی برنامه وازاین جورکاره
آیکون رو که گفتم. آهنگ گذاری رو هم میتونید در خود دلفی انجام بدید
من هرکار کردم با multimedia builder نمیشه پروژه های دلفی رو بازکرد.
شما میتونید با دلفی یک MultiMedia Builder بنویسید! از بیلدر انتظار زیادی دارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.