مشاهده نسخه کامل
: جستجو در دلفی
raha_2000
26-12-2009, 15:06
سلام به همگي دوستان
كد جست وجو و نمايش در dbgrid با تنظيماتشو مي خواستم.كسي مي تونه كمكم كنه . نياز فوري دارم :41:ممنون:11:
F A R H A D
26-12-2009, 19:40
سلام. خوش آمدید
دوست عزیز شما جستجو رو در جدول های دیتابیس انجام میدید و از dbgrid برای نمایش اطلاعات استفاده میکنید و جست و جو مستقیما در dbgrid انجام نمیشه. تنظیمات dbgrid رو هم در قسمت خصوصیات در object inspector میتونید ببینید.
انواع کدهای جستجو در جداول هم قبلا در تاپیک های مختلف توضیح داده شده. از قابلیت جستجو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در تالار ها استفاده کنید
موفق باشید
raha_2000
27-12-2009, 15:38
ممنون از راهنماييتون.
سرچ كردم اما كد كاملي را پيدا نكردم. من از sql براي ارتباط با برنامه استفاده كردم اما نمي دونم كد نمايش اطلاعات بوسيله dbgrid چي هست ؟؟ اگه برام بزاري ممنون ميشم:41:
F A R H A D
27-12-2009, 18:40
شما برای ارتباط با جداول دیتابیس از ابزار مختلفی استفاده میکنید، مثل ADOTable,ADOQuery,... زمانی که اطلاعات جدولها رو با این ابزار از دیتابیس استخراج کردید برای نمایش اطلاعات به TDataSource از تب Data access و ابزاری مثل DBGrid نیازمندید.
بعد از قرار دادن این ابزار روی فرم، خاصیت DataSet مربوط به dataSource رو روی دیتاست مربوطه(table,query,...) و Data Source مربوط به DBGrid رو روی dataSourceی که روی فرم گذاشتید قرار بدید. ضمنا آموزش ساخت دفتر تلفن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که توسط مرد مباح عزیز گذاشته شده رو هم ببینید، مشکلات زیادی رو براتون حل میکنه
موفق باشید
mohamadesf
31-12-2009, 00:31
mamnon bacheha
CPUSatan
02-01-2010, 01:19
اگر با BDE کار می کنی، می تونم کمک های کوچیکی بهت بکنم، این پست قبلی هم شاید بدردت بخوره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر با BDE تو ویندوز سون هم مشکل داری بگو ردیفت کنم، خودم تازه با این مشکل دست به گریبان بودم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.