مشاهده نسخه کامل
: رزولوشن DivX در LG LCD TV LH700
میخواستم از اونایی که LH700 دارن بپرسم که حداکثر رزولوشن DivX که از تو فلش میخونه چند در چنده و با چه BitRate
یعنی در کل میخوام بدونم که مثل DVDplayer ها حداکثر 720.576 یا نه HD هم پخش میکنه
اگه مثل DVDplayer ها باشه که فایده نداره با خود DVDplayer میبینیم دیگه
خواهشآ من رو بی جواب نگذارید :10:
Mahdi_Moosavi
26-12-2009, 16:45
دوست عزیز، حقیقتش رو بخوای من چند ماه پیش User Manual این مدل رو که برای یکی از دوستان خریده بودم نگاه می کردم، حداکثر رزولیشن 576×720 و BitRate 20Mbps رو ساپورت می کرد .. و مطمئن هستم که فرمت MKV رو هم پخش نمی کرد ( خودم عملا تست کردم ) .. ولی الان که User Manual ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت رسمی LG Middle East ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو نگاه می کردم ... جا خوردم !
ملاحضه بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید تو Firmware های جدید این قابلیت بهش اضافه شده باشه ... باز بهتره شما خودت هم عملا یه تستی بکنی ..
نتیجه رو اینجا هم اعلام کنی ممنوت می شم ..
جزعیات عکس بالا هم کاملا روشنه ... باز سوالی داشتی بپرس ..
.
از اطلاعاتی که دادید متشکرم . من این سوال رو پرسیدم چون میخوام اگه HD ساپورت نکنه سامسونگ بگیرم .
ولی اگه اطلاعاتی که سایت LG داده درست باشه و 1080 * 1920 ساپورت کنه همینو میگیرم.
بازم متشکرم و اگه دیگران کسی تست کرده بگه و ما رو از نگرانی در آره:11:
afflatus
02-01-2010, 00:52
دوست عزيز پنل هاي lh700 حداکثر رزولیشن 576×720 رو مي تونن ساپورت كنن , اگه رزوليشن بالاتر مي خواي كه بتوني hd .....پخش كنه باديد مدلي مثل b690 سامسونگ بگيري!
سلام
من مدل 32lh70yr دارم که توی اطلاعاتش نوشته 720*576 :41:
میخواستم بدونم آیا میشه firmware رو ارتقا داد؟ کسی میتونه به من راهنمایی بده؟
دوست عزیز، حقیقتش رو بخوای من چند ماه پیش User Manual این مدل رو که برای یکی از دوستان خریده بودم نگاه می کردم، حداکثر رزولیشن 576×720 و BitRate 20Mbps رو ساپورت می کرد .. و مطمئن هستم که فرمت MKV رو هم پخش نمی کرد ( خودم عملا تست کردم ) .. ولی الان که User Manual ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fsupport%2Fproduct%2Fsupport-product-profile.jsp%3FcustomerModelCode%3D42LH7000.AEU%26m atchedModelCode%3DNOT_MATCHED%26searchEngineModelC ode%3D42LH7000.AEU%26initialTab%3Ddocuments%26targ etPage%3Dsupport-product-profile) سایت رسمی LG Middle East ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fhome-entertainment%2Flcd-tv-plasma-tv%2FLG-lcd-tv-42LH70YR.jsp)رو نگاه می کردم ... جا خوردم !
ملاحضه بفرمایید :
شاید تو Firmware های جدید این قابلیت بهش اضافه شده باشه ... باز بهتره شما خودت هم عملا یه تستی بکنی ..
نتیجه رو اینجا هم اعلام کنی ممنوت می شم ..
جزعیات عکس بالا هم کاملا روشنه ... باز سوالی داشتی بپرس ..
.
دوست عزیز firmware جدید رو باید از کجا بگیرم و چطوری روش نصب کنم؟
این فرمت dat که فرمت شایع و فراوانی هم هست و توسط lh700 ساپورت میشه
فکر کنم توسط b690 سامسونگ ساپورت نمیشه .
hummer_1990
02-01-2010, 16:45
خیلی جالبه تو این تصویر فرمت هارو تا 1080 30p پشتیبانی میکنه پس چرا بعضی از دوستان میگن فقط تا 720 در 576 رو ساپورت میکنه؟
منم میخوام بین این 3 مدل LH 70 و B690 و LH 500 یکی رو انتخاب کنم فقط موندم که آیا LH 500 1080 رو به راحتی ساپورت میکنه یا نه؟
hummer_1990
02-01-2010, 22:08
اصلا فکر نمیکردم که این فرمت ها در LH 50 و 70 ساپورت بشه خیلی عالیه مخصوصا DAT و VOB و TS که من زیاد باهاشون سروکار دارم البته امیدوارم این ساپورت قشنگ فقط رو کاغذ نباشه
:31:
اگر WMV رو هم ساپورت میکرد چه حالی میداد
:27:
Mahdi_Moosavi
03-01-2010, 16:29
این فرمت dat که فرمت شایع و فراوانی هم هست و توسط lh700 ساپورت میشه
فکر کنم توسط b690 سامسونگ ساپورت نمیشه .
این لیست فرمت های ویدئویی و زیرنویس پشتیبانی شده توسط مدل های LED 40B7000 و LCD 40B650 سامسونگ هست :
من به شخصه رو LED 40B7000 اکثر فرمت های بالا رو تست کردم ، هر چی می ریزم رو هارد پخش می کنه ! نه تو کارش نیست ! :31:
ضمنا برای پخش فایل های با فرمت DAT فقط کافیه با یک Rename کردن ساده، فرمت DAT رو از آخر اسم این فایل ها پاک کرده و فرمت MPG رو به جای اون جایگزین کنید .
من انواع فرمت های ویدویی رو با زولیشن Full HD رو مستقیم می ریزم تو یه هارد 500GB اکسترنال و از طریق USB بهش وصل می کنم . این TV هارد و فلش و با File System های NTFS هم کامل پشتیبانی میکنه !
الان سینمای خانگی من فقط نقش اسپیکر رو بازی میکنه ! چون عملا با وجود این TV نیازی بهش نیست !
من به شخصه رو LED 40B7000 اکثر فرمت های بالا رو تست کردم ، هر چی می ریزم رو هارد پخش می کنه ! نه تو کارش نیست ! :31:
الان سینمای خانگی من فقط نقش اسپیکر رو بازی میکنه ! چون عملا با وجود این TV نیازی بهش نیست !
[/CENTER]
الان امتحان کردم ( با همون روشی که شما فرمودید ) فیلم dat هم پخش شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم سینما واقعا کارکردش رو از دست داده . 90% موارد با خود تلوزیون سر و کار دارم . روز به روز که با امکانات این سری b سامسونگ آشنا می شم بیشتر ازش لذت می برم .
Mahdi_Moosavi
03-01-2010, 17:16
سلام
من مدل 32lh70yr دارم که توی اطلاعاتش نوشته 720*576 :41:
میخواستم بدونم آیا میشه firmware رو ارتقا داد؟ کسی میتونه به من راهنمایی بده؟
سلام .
دوست عزیز متاسفانه سیاست های کمپانی LG به گونه ای هست که فایل های Firmware رو به صورت Public عرضه نمی کنه !
البته تو برخی از Forum های خارجی مثل :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه این فایل ها رو پیدا کرد .. آموزش آپگرید هم در همون لینک موجوده .
پیشنهاد می کنم این موضوع رو با یکی از نمایندگی های رسمی LG مطرح کنید ... به احتمال خیلی زیاد بتونن راهنماییتون کنن .
Ami R 940
03-01-2010, 20:07
مهدی موسوی جان
متاسفانه LG واس پخش فرمت های تصویری و ساپورت در رزلوشن و بیت ریت واس پنل هایی که در آسیا عرضه میشن محدودیت در نظر گرفته در گذشته که اینطور بود حال حاظر رو نمی دونم اما احتمالا به همین صورت باشه .
حدود 1.5 سال پیش تصمیم به خرید اسکارلت ال جی داشتم که در زمون خودش پنل تاپی بود این پنل در آمریکا و اروپا 100 هرتز عرضه میشد اما در آسیا 50 هرتز و نکته جالب توجه اینکه در سایت های آسیایی ال جی مختص به کشورهای قاره آسیا 100 هرتز ذکر شده بود اما در کمال ناباوری من این پنل رو از نزدیک دیدم پشتش 50 هرتز خورده بود و از طرفی گزینه ترموشن در پنل موجود نبود.! تا اونجا که هم حضور ذهن دارم کلیه فایل های کدک dvix رو پلی می کرد ریجن اروپایی و آمریکایی این پنل اما تو آسیایی با محدودیت و.. پلی می کرد .
احتمالا همین رویه رو در پنل های موجود حال حاظر دنبال میکنه .
شایدم بعضی از دوستان بگن چرا بعضی از کمپانی ها چنین محدودیت هایی در نظر می گیرن واس بازار آسیا
دلیلش اینه در بازار اروپا و آمریکا رقابت به شدت بسیار بالاس و این کمپانی ها برای کشور های آسیایی که بیشترشان جهان سوم یا دوم هستن رقبت خاصی قائل نمیشن. همون محدودیت در بیت ریت ورزلوشن واس بازار آسیا برای این کمپانی سود آوری هست تا ضرر به این دلیل در پنل های آسیایی از چیپست ارزون قیمتری استفاه شده که به مراتب قیمت پایین تری نسبت به چیپست های در نظر گرفته شده پنل های اروپایی و آمریکایی هست .
hummer_1990
03-01-2010, 21:01
آقا من امروز LH500 رو گرفتم هیچکی که اینجا به ما کمک نکرد ولی هنوز فرصت پس دادنشو دارم به نظر شما این سینما خانگی که روش هست با قیمت 400000 ارزش داره؟
Mahdi_Moosavi
04-01-2010, 00:36
مهدی موسوی جان
متاسفانه LG واس پخش فرمت های تصویری و ساپورت در رزلوشن و بیت ریت واس پنل هایی که در آسیا عرضه میشن محدودیت در نظر گرفته در گذشته که اینطور بود حال حاظر رو نمی دونم اما احتمالا به همین صورت باشه .
حدود 1.5 سال پیش تصمیم به خرید اسکارلت ال جی داشتم که در زمون خودش پنل تاپی بود این پنل در آمریکا و اروپا 100 هرتز عرضه میشد اما در آسیا 50 هرتز و نکته جالب توجه اینکه در سایت های آسیایی ال جی مختص به کشورهای قاره آسیا 100 هرتز ذکر شده بود اما در کمال ناباوری من این پنل رو از نزدیک دیدم پشتش 50 هرتز خورده بود و از طرفی گزینه ترموشن در پنل موجود نبود.! تا اونجا که هم حضور ذهن دارم کلیه فایل های کدک dvix رو پلی می کرد ریجن اروپایی و آمریکایی این پنل اما تو آسیایی با محدودیت و.. پلی می کرد .
شایدم بعضی از دوستان بگن چرا بعضی از کمپانی ها چنین محدودیت هایی در نظر می گیرن واس بازار آسیا
دلیلش اینه در بازار اروپا و آمریکا رقابت به شدت بسیار بالاس و این کمپانی ها برای کشور های آسیایی که بیشترشان جهان سوم یا دوم هستن رقبت خاصی قائل نمیشن. همون محدودیت در بیت ریت ورزلوشن واس بازار آسیا برای این کمپانی سود آوری هست تا ضرر به این دلیل در پنل های آسیایی از چیپست ارزون قیمتری استفاه شده که به مراتب قیمت پایین تری نسبت به چیپست های در نظر گرفته شده پنل های اروپایی و آمریکایی هست .
مرسی امیر جان .. اما چند سوال هم الان برام ایجاد شد این وسط ... اونم اینه که من اون عکس مربوط به فرمت های ویدئویی مربوط به مدل های LG رو من از سایت خاورمیانه LG برداشت کردم ...
حالا به نظر شخصی خودت، این مواردی که اشاره کردی در کشورهای تحت تحریم مثل شور خودمون پررنگ تر نیست ؟
از سوی دیگه، اگر محصولات تحت سفارش کشورهای عربی رو بخریم وضعیت بهتری ندارند ؟ ( خرید از بانه )
Terry Bogard
04-01-2010, 00:55
اون هرتزی که پشت پنل اسکارلت نوشته مربوط به برقه مثلا نوشته 220V ~ 50Hz
مهدی موسوی جان
لطفا به این نحوه نامگذاری توجه کنید:
LH7000
LH700YR
LH70YR
اولی مال بازار اروپاست که DivX رو با کیفیت HD پخش میکنه دومی مال بازار ایرانه و سومی مال بازار خاورمیانه ست که نمیتونه با کیفیت HD پخش کنه و بسیار محدودیت داره. حالا سوال من اینه که میشه من Frimware LH7000رو برنم روی LH70YR?
خیلی ضدحال خوردم :41:
Ami R 940
04-01-2010, 09:27
مرسی امیر جان .. اما چند سوال هم الان برام ایجاد شد این وسط ... اونم اینه که من اون عکس مربوط به فرمت های ویدئویی مربوط به مدل های LG رو من از سایت خاورمیانه LG برداشت کردم ...
حالا به نظر شخصی خودت، این مواردی که اشاره کردی در کشورهای تحت تحریم مثل شور خودمون پررنگ تر نیست ؟
از سوی دیگه، اگر محصولات تحت سفارش کشورهای عربی رو بخریم وضعیت بهتری ندارند ؟ ( خرید از بانه )
همون دیگه مهدی جان عرض کردم تو سایت های خاورمیانه ال جی همیشه همون مشخصات ریجن های اروپایی و آمریکایی ذکر میشه !!! ال جی از این کارا زیاد میکنه حتی رسپانس تایم هاش رو از روشی محاسبه میکنه که برند های دیگه حساب نمیکنن و از اون طرفم بهترین سناریو رو واسش در نظر می گیره .
تو بیشتر کشور های آسیا جز کره و ژاپن همیشه و همیشه پنل ها با محدودیت خاصی عرضه میشند و پنلی که واس کشورهای عربی هستش هیچ فرقی با کشوری مثل ایران یا مالزی نداره .
لطفا به این نحوه نامگذاری توجه کنید:
LH7000
LH700YR
LH70YR
اولی مال بازار اروپاست که DivX رو با کیفیت HD پخش میکنه دومی مال بازار ایرانه و سومی مال بازار خاورمیانه ست که نمیتونه با کیفیت HD پخش کنه و بسیار محدودیت داره. حالا سوال من اینه که میشه من Frimware LH7000رو برنم روی LH70YR?
خیلی ضدحال خوردم
نه بستگی فریمور نداره به طور سخت افزاری پنل های آسیایی فاقد امکانات اروپایی و آمریکایی هست دلیلش هم همونطور که ذکر کردم استفاده از چیپست های ارزون قیمت تو پنل های آسیایی هست نسبت به اروپایی و...
اون هرتزی که پشت پنل اسکارلت نوشته مربوط به برقه مثلا نوشته 220V ~ 50Hz
اسکارلت 1 در بازار آسیا 50 هرتز عرضه شده , اسکارلت 2 که چند ماهی هستش عرضه شده در همه ریجن ها 100 هرتز هستش .
اگر پنلی 100 هرتز یا 200 هرتز باشه تننظیمات ترموشن برای judder یا blur یا تنظیمات خودکار smoth و.. داراس .
در رابطه با برچسب هم منظور من اون برچسب نیست بر چسب پهلو تلویزیون از پشت هستش 50-60 HRTZ ذکر شده 50 واس پال 60 هم که مرتبط میشه با سیستم Ntsc .
مشخصات دقیق از سایت گلدایران (گارانتی محصولات ال جی)
اسکارلت 1(50 هرتز)
اسکارلت 2 (100 هرتز)
امیر جان من مدل 32LH70Yr رو خریدم و یه مشکلی با زیرنویس فارسی دارم میخواستم آپدیت کنم تا شاید مشکل برطرف شه. میتونی واسم firmware جدیدشو پیدا کنی و نحوه آپدیت رو توضیح بدی؟ اصلا چطوری باید بفهمم نسخه فعلی firmware اون چیه؟
Ami R 940
08-01-2010, 14:00
امیر جان من مدل 32LH70Yr رو خریدم و یه مشکلی با زیرنویس فارسی دارم میخواستم آپدیت کنم تا شاید مشکل برطرف شه. میتونی واسم firmware جدیدشو پیدا کنی و نحوه آپدیت رو توضیح بدی؟ اصلا چطوری باید بفهمم نسخه فعلی firmware اون چیه؟
ببینید آپدیت فریمور پنل توسط یوزر به هیچ وج پیشنهاد نمیشه احتمال صدمه دیدن پنل خیلی هستش , بهتر هستش شما زنگ بزنی نمایندگی و جویا بشی ببینی فریمور جدید اومده و آیا تغییر محسوسی داشته نسبت به فریمور قبلی یا خیر .
معمولا آپگرید فریمور از طریق پورت usb انجام میشه از طریق ریختن فریمور در حافظه اکسترنالی مثل فلش و وصل کردنش به پنل .
تو منو تلویزیون اگه شما وارد بشی معمولا در قسمت تنظیمات کارخانه ای یا مشخصات فنی ذکر شده قسمتی هستش شماره فریمور به همراه تاریخ آپدیت ذکر شده(بسته به هر پنل و مارک متفاوت هست)
به طور مثال شماره گذاری از فریمور مدلی از براویا سونی klv-w550_35685u این نشان دهنده فریموری هست واس پنل های اروپایی سونی.
معمولا نام گذاری r در آخر مدل پنل مربوط به قسمت خاورمیانه میشن .
در کل داداش عزیز همنطور که قبلا عرض کردم پنل های ال جی ریجن آسیایی به طور سخت افزاری فاقد امکانات مالتی مدیا برا پخش فایل های hd هستن دلیلشم که ذکر کردم مربوط به متفاوت بودن چیپست های گذاشته در هر دو ریجن هست بنابرین شما وقتی امکان سخت افزاری ممکن رو ندارید با تغییر امکانات نرم افزاری چیزی به دست نمیارید و با eror مواجه میشید !
موفق باشی.
ببینید آپدیت فریمور پنل توسط یوزر به هیچ وج پیشنهاد نمیشه احتمال صدمه دیدن پنل خیلی هستش , بهتر هستش شما زنگ بزنی نمایندگی و جویا بشی ببینی فریمور جدید اومده و آیا تغییر محسوسی داشته نسبت به فریمور قبلی یا خیر .
معمولا آپگرید فریمور از طریق پورت usb انجام میشه از طریق ریختن فریمور در حافظه اکسترنالی مثل فلش و وصل کردنش به پنل .
تو منو تلویزیون اگه شما وارد بشی معمولا در قسمت تنظیمات کارخانه ای یا مشخصات فنی ذکر شده قسمتی هستش شماره فریمور به همراه تاریخ آپدیت ذکر شده(بسته به هر پنل و مارک متفاوت هست)
به طور مثال شماره گذاری از فریمور مدلی از براویا سونی klv-w550_35685u این نشان دهنده فریموری هست واس پنل های اروپایی سونی.
معمولا نام گذاری r در آخر مدل پنل مربوط به قسمت خاورمیانه میشن .
در کل داداش عزیز همنطور که قبلا عرض کردم پنل های ال جی ریجن آسیایی به طور سخت افزاری فاقد امکانات مالتی مدیا برا پخش فایل های hd هستن دلیلشم که ذکر کردم مربوط به متفاوت بودن چیپست های گذاشته در هر دو ریجن هست بنابرین شما وقتی امکان سخت افزاری ممکن رو ندارید با تغییر امکانات نرم افزاری چیزی به دست نمیارید و با eror مواجه میشید !
موفق باشی.
متاسفانه مال من ضمانت نداره :20:
مشکلش هم جدی نیست ها فقط اینکه وقتی زیرنویس srt فارسی رو میخونه حرف "ک" رو نشون نمیده گفتم شاید آپدیت شه درست شه. البته من با روش های دیگه براحتی زیرنویس رو لود میکنم مشکلی هم نداره
Ami R 940
16-01-2010, 10:20
متاسفانه مال من ضمانت نداره :20:
مشکلش هم جدی نیست ها فقط اینکه وقتی زیرنویس srt فارسی رو میخونه حرف "ک" رو نشون نمیده گفتم شاید آپدیت شه درست شه. البته من با روش های دیگه براحتی زیرنویس رو لود میکنم مشکلی هم نداره
اگر علاقه به آپدیت فریمور دارید(البته نه واس پخش movie ) یه سر به سایت ال جی بزنید ,معمولا فریمور های جدید در سایت کمپانی سازنده عرضه خواهد شد .
ebi66_boukan
01-02-2010, 01:00
دوستان این مدل 40or46B650 میگن یکیش ساخته مالزی با منوی فارسی و اون یکی ساخت اروپا با منوی انگلیسی.
اینکه نوع مالزیش منوی فارسی داره به نظرتون در اینکه یک فیلم رو که با USB رو تلویزیون پخش میشه به صورت زیر نویس فارسی بدون مشکل نشون بده تاثیر داره یا نه؟؟؟
بعد کدوم یک از این دو بهتره؟؟؟(هر چند میدونم اینجا جاش نیست)
مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.