مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد وصل شدن به شبکه(1555studio)
سلام به دوستان عزیز
یه سوال داشتم در مورد لپ تاپ 1555 Studio می خوام ببینم توی یه محیط که اینترنت وایرلس داره مثل مودم های که بیسیم هستند من لپ تاپ رو چطوری می تونم به اون شبکه وصلش کنم...؟
شما كافي هست وايرلس رو روشن كنيد و در رنج و محدوده برد آنتن اون Access Point يا ADSL Router باشيد تا بتونيد كانكت بشيد
وارد ليست موارد پيدا شده در Connect To بشيد و به اون شبكه وصل شيد
تنظيمات Wireless رو هم بهتره دست نزنيد و Default باشه
H@mid-Vista
26-12-2009, 12:26
ببین اگه شبكه وایرلس در حالت مخفی نباشه و خودش Broadcast كنه اتوماتیك می شناسه
نیاز به كلید امنیتی رمزنگاری هست فقط
اگه هم شبكه باز باشه مثل فرودگاه و كافی شاپ و دانشگاه كه خودش كانكت میشه
سلام دوستان عزیز
ممنون بابت جوابی که دادید راستش من تازه این لپ تاپ رو گرفتم و با تنظیماتش اصلا آشنا نیستم یعنی نمی تونم این شبکه کوچیک رو بین مدم بیسیم کامپیوتر خونه با لپ تاپ بر قرار کنم ویندوزم هم ویستا هستش اگه لطف کنید راهنمایی بیشتری در روند کار به من بکنید ممنون میشم.یعنی در رابطه با وصل شدن و تنظیمات دقیق و پایه ای.
H@mid-Vista
26-12-2009, 21:03
دوست من شما روتر وایرلس دارین؟
باید شبكه وایرلس فعال باشه و در حالت مخفی هم نباشه
مدل مودم وایرلس شما چیه؟
بگو تا توضیح بدیم
ممنون!!!
من مودم Adsl وایرلس دارم و با گوشی خیلی راحت همیشه باهاش وصل میشم مدل اون Dlink هستش شکی ندارم که تنظیمات اون درست هستش چون با گوشی راحت پیدا میشه اما با لپ تاپ نه....؟
سلام دوستان کسی به نتیجه نرسیده؟
:41:
Green.Son
27-12-2009, 23:43
یك بار مودم رو بگذار روی حالت باز كه رمز نمی خواد
ببین وصل میشه؟
ممكنه نحوه كنترل سكوریتی نوت بوك و مودم یكی نباشه
برد وایرلس 1555 چقدر است؟؟؟
من خاستم از شبکه وایرلس که در شهرمان هست استفاده کنم ولی شرکت ارائه دهندش گفت وایرلس همه لپ تاب ها ضعیفه و بردشون کمه و باید یک انتن روی پشت بام بگذاری و یا از یک مودم وایرلس اکسترنال قوی بطور مجزا استفاده کنی؟؟؟
همچین چیزی صحت داره؟؟؟؟
کاملا تائید میشه
این شرکت اولی کلاهبردار بوده
الان یکی جدید اومده شهرمون با دکلش حدود یک کیلومتر فاصله دارم بدون مشکل و با سرعت بالای 35 کیلو بایت دانلود میکنه بدون هیچ هزینه اضافه:31:
میخاستم adsl بگیرم و بی خودی 30 هزار تومانم بابت مودم پیاده شم ولی با این سرعت وایرلس فقط وایرلسو عشقه البته این 1555 هم وایرلسش خیلی قویه با لپ تاب های دیگه این طوری با سرعت دانلود نمی کرد.
دمه همتون گرم:11:
برد وایرلس 1555 چقدر است؟؟؟
من خاستم از شبکه وایرلس که در شهرمان هست استفاده کنم ولی شرکت ارائه دهندش گفت وایرلس همه لپ تاب ها ضعیفه و بردشون کمه و باید یک انتن روی پشت بام بگذاری و یا از یک مودم وایرلس اکسترنال قوی بطور مجزا استفاده کنی؟؟؟
همچین چیزی صحت داره؟؟؟؟
برد وایرلس ها زیاد تفاوتی نداره اما اونی که گفته آنتن رو پشت بوم بزاری wimax بوده و لپتاپ ها گیرنده وایمکس ندارن. اونی که دوستمون گفتن احتمالا wifi بوده.
در ضمن این بحث مربوط به تاپیک شبکه است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.