مشاهده نسخه کامل
: بازی آنلاین رابر (فارسی ) Robber
شما ماشین Bugatti Veyron خریدید به قیمت 23% مواظبش باشید
:دي
HoJJaT_07
30-12-2009, 12:59
ممد اکانتتو گذاشتی کنار بده من باز کنم :دی
یه روز میای میبنی رنک 0 هستی لول
راستش هادي راست ميگفت بازي كم كم داره تكراري ميشه حجت
اينو دزديدم :دي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین شما در هنگام مسابقه منفجر شد و شما کشته شدید
black.assassin
31-12-2009, 10:48
واقعا . یعنی الان مردی ؟ کل پول نقدت بر باد رفت ؟ 3 روز نمی تونی بازی کنی ؟
black.assassin
31-12-2009, 11:52
شما موفق شدید و € 111.698,- را زا آن خود کردید
بیشترین پولی که با انجام جرم به دست آوردم . ملکه رو دزدیدم :دی
من چند بار كاخ سفيد رو هم تركوندم !!
من كي زنده ميشم ؟ :دي
black.assassin
31-12-2009, 12:14
3 روز باید بستری بشی . :دی بیکاری میری با ماشین داغون مسابقه میدی . اول یه دستی به سر و صورتش میکشیدی . ممد دارک ولف 2 میلیون شد . کجایی پس ؟
من با بوگاتي ويرون مسابقه دادم
10 با مسابقه دادم تا تركيد :دي
منم همين الان ثبت نام كردم بازيش حال ميده يا نه؟
Vahidking.75
01-01-2010, 10:23
خداییش از این تراویان خیلی بهتر
من تو بازی vahidking
هستم 4.000.000
پول دارم
يكي يه راهنمايي منو ميكنه ؟چجوري بايد سريع قدرت و پولو افزايش داد؟:20:
بچه ها من هنوز رنك 4 هستم ؟
kalepoook
01-01-2010, 16:26
سلام
آقا چرا رو یوزرت خط کشیده شده؟
این آلپاچینو داره به همه پیغام میده که دیگه بازی نمیکنی!
چیکار میخوای بکنی؟
ممنون
به كيا همچين حرفي رو زده
غلط كرده ... من اگه سرويسش نكردم
من با ماشين 95% خرابي مسابقه دادم خودمو كشتم براي همين 3 روز نميتونم بازي كنم اينجاش خيلي مسخره هست
درست صحبت كن ببينم چه خبره
اگه اوضاع خيطه بگو يه متن بنويسم و اگه ميتوني براي اعضا بفرست كه خانواده از هم نپاشه
هنوز رنك يك هستيم ؟
kalepoook
01-01-2010, 17:15
به كيا همچين حرفي رو زده
غلط كرده ... من اگه سرويسش نكردم
من با ماشين 95% خرابي مسابقه دادم خودمو كشتم براي همين 3 روز نميتونم بازي كنم اينجاش خيلي مسخره هست
درست صحبت كن ببينم چه خبره
اگه اوضاع خيطه بگو يه متن بنويسم و اگه ميتوني براي اعضا بفرست كه خانواده از هم نپاشه
هنوز رنك يك هستيم ؟
سلام
مرده مومن تو که میدونستی چرا این کارو کردی!
من گفتم یوزرترو بستن!
والا به من که اینجوری گفته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمیشه هم حمله میکنه !
تو لیست خانواده ها دومیم.
تو لیست اعضاء هم 5 نفری.
یه یادداشت بنویس بفرستم برای کل خانواده تا دیر نشده!
ايديتو بده من كله پوك
mpro.thegreat
كله پوك جان شما ليست اعضاي خانواده رو بده
( بايد 19 نفر باشن )
درسته ؟
اسمشونو بده بي زحمت
kalepoook
01-01-2010, 17:43
كله پوك جان اينو به تمام اعضا بفرست بي زحمت :
اين پيغامي كه من براي شما ميفرستم نقل قول شده ي پيغام ليدر شكست ناپذيرمان ام-پرو هست
سلام خدمت تمامي اساتيد و همراهان و ياران گرامي
همانطور كه اطلاع داريد روي يوزر من خط كشيده شده است و اين دليلي ندارد جز عجل معلق !!
دشمن ديرينه ي ما كه به خون ما هم تشنگي فراوان دارد !! خباثت هاي خود را نشان داد و شروع به كودتاي رابري كرد !
عرضم به خدمتتان كه من با ماشين خرابي 95% كه گرون ترين ماشين رابر هم بود مسابقه دادم تا طعم مرگ را بچشم ولي طعمش چيزي جز 3 روز قطع دسترسي به همه چيز بجز پيغام خصوصي نبود !!
خط خوشگل روي اسم من 17 ساعت ديگه برداشته ميشود و من احيا ميشوم و ميتوانم دوباره به ميادين بازگردم و مشت محكي بر دهان برمودا بكوبم و نام خودمان را سرلوحه ي رنكينگ قرار دهم
در اين بين هم ليدر برمودا به اعضايمان نامه داد كه ليدرتان فرار كرد ! بشتابيد به سوي ما !! كه اين حرف به طور قطع تكذيب ميشود
به اميد پيروزي حق برباطل
kalepoook
02-01-2010, 18:01
سلام
کلآ خانواده از هم پاشید!
چرا اینجوری شد!
من محمد رو ليدر كردم تا برم يه برمودا رو متلاشي كنم ، همينكه خانواده رو ترك كردم خانواده از هم پاشيد !!!!!!
خيلي مسخره هست سايتش
با اينكه من محمد رو ليدر كردم ولي خانواده از هم پاشيد
احمق ترين مديرا رو اين سايت داره !
HoJJaT_07
02-01-2010, 21:51
ممد بدبخت شدی ... همه گفتن آلپاچینو تو رو کشته توی فروم برمودا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخون خبراشو ... خانواده به فاک رفت :دی منم که میخوام بازی رو ترک کنم خسته کننده شده
سلام خدمت تمامي اساتيد و همراهان و ياران گرامي
همانطور كه اطلاع داريد روي يوزر من خط كشيده شده است و اين دليلي ندارد جز عجل معلق !!
دشمن ديرينه ي ما كه به خون ما هم تشنگي فراوان دارد !! خباثت هاي خود را نشان داد و شروع به كودتاي رابري كرد !
عرضم به خدمتتان كه من با ماشين خرابي 95% كه گرون ترين ماشين رابر هم بود مسابقه دادم تا طعم مرگ را بچشم ولي طعمش چيزي جز 3 روز قطع دسترسي به همه چيز بجز پيغام خصوصي نبود !!
خط خوشگل روي اسم من 17 ساعت ديگه برداشته ميشود و من احيا ميشوم و ميتوانم دوباره به ميادين بازگردم و مشت محكي بر دهان برمودا بكوبم و نام خودمان را سرلوحه ي رنكينگ قرار دهم
در اين بين هم ليدر برمودا به اعضايمان نامه داد كه ليدرتان فرار كرد ! بشتابيد به سوي ما !! كه اين حرف به طور قطع تكذيب ميشود
به اميد پيروزي حق برباطل
تــکبــیـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ر .....
:دی
انقدر بدم مياد از اين شايعه پخش كنيا .... :|
mohsenali
03-01-2010, 12:57
یعنی همتون از این بازی خسته شدید؟:13:
میدونید مشکل چیه؟ مشکل اینه این ادمینا خیلی از جاهای جالب این بازی رو حذف کردن . مثل قتل:5:
البته هنوز چیزای جالبی داره
مثلا حمله به یه خانواده
شما میتونستید همیشه حواستون به پول نقد خانواده باشه . هر وقت پولو از بانک برمیداشتن بهشون حمله کنید و پول رو بدزدید .
من خیلی وقته تاپیکه شما رو دنبال میکنم و از همون اولم معلوم بود که زود از این بازی خسته میشد .
زیادم به این ادمینها خرده نگیرید یه سورس دزدی پیدا کردن رو هاست مفتی پیادش کردن . ته تهش 10 تومن پول دامنه دادن و از شماها پول تیغیدن . به عبارتی تا همینجاشم کلی برا خودشون حالشو بردن .
راستی یه پیشنهاد من سورس زیان اصلی این سایت رو میفروشم به بالاترین قیمت :31:
حجت نمیخریش؟:21:
منم ديگه خسته شدم همين 2-3 روز كه دارم بازي ميكنم،حوصلم سر رفته چون بازيش يكنواخته،اصلا هيجاني نيست!
بچه ها بازي آنلاين درست حسابي سراغ ندارين؟:دِِِِي
خان وارز
تريبال وارز ( اوه اوه اوه ، توپ ترين بازي ، پرطرفدار ترين بازي توي فروم و ... )
وست
ايروپابليك
اينا هر كدوم براي يه سري سليقه ها خوبن
ببين جزو كدومشوني برو اونجا !
خان وارز و تراوين و ايروپابليك و تريبيال و ... اينا رو بازي كردم اما اين the west رو نه !بازيش قشنگه ميشه از الان شروع كرد
black.assassin
03-01-2010, 22:53
همه بروبسک توجه کنید . بازی جذابتر شد . سیستم قتل مشکل داشت که حل شد . من میرم ممدو بکشم . مم دوست داری چه شکلی بمیری ؟ راحت و آروم یا با درد و .... :دی
HoJJaT_07
04-01-2010, 09:32
[QUOTE][خان وارز
وست
ايروپابليك
ببين جزو كدومشوني برو اونجا ! //QUOTE]
+ The World Of Warcraft
اگه چهارسالم پشت سر هم بازی کنی خسته نمیشی چون کلا خسته کننده نیست
همه بروبسک توجه کنید . بازی جذابتر شد . سیستم قتل مشکل داشت که حل شد . من میرم ممدو بکشم . مم دوست داری چه شکلی بمیری ؟ راحت و آروم یا با درد و .... :دی
من كه بازيو ول كردم
چه تغييراتي كرده ؟
خان وارز و تراوين و ايروپابليك و تريبيال و ... اينا رو بازي كردم اما اين the west رو نه !بازيش قشنگه ميشه از الان شروع كرد
نه زياد جالب نيست
تريبال خيلي بهتره
[QUOTE][خان وارز
وست
ايروپابليك
ببين جزو كدومشوني برو اونجا ! //QUOTE]
+ The World Of Warcraft
اگه چهارسالم پشت سر هم بازی کنی خسته نمیشی چون کلا خسته کننده نیستمن بازيهاي تحت وب رو معرفي كردم !
سلام
ميشه لينك بازي خارجيش رو بديد ؟
ممنون
mani_2004_2006
16-01-2010, 01:15
دوستان من پسوردم رو فراموش کردم !! بازگردانی رمز عبور رو هم که میزنم مینویسه : یک ایمیل حاوی رمز عبور ارسال شد.
ولی ایمیل نمیاااااااااااد . چیکارش میشه کرد ؟
mahdyari77
02-02-2010, 20:43
هر کی رو سکرت لینک من کلیک کنه بدون استثنا رو لینکش کلیک میکنم قول شرف میدم:31:
eman619rv
11-02-2010, 12:51
کسی از دراگون اینجا نیس؟؟:10:
بابا سايتش كه خراب شده چرا به بازي نميره؟كسي نيست جوابمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:
mahdi-S7
28-02-2010, 18:00
دوستان سایت کی درست می شه؟
چرا نميره من اون همه پول داشتم.
كسي نيست جوابمونه بده كه چرت سايت رابر خراب شده؟؟من توي اون پول زيادي داشتم.پس كي درست ميشه خواهش ميكنم اگه كسي انلاينه جوابمو بده.
Amin-Dante
31-03-2010, 18:45
سام عليك به همه خلاف كارا... مام تازه افتاديم تو كار خلاف البته اينترنتيش:دی راستش به نظر من بازيش خوبه ولی بعد يه مدت كسل كننده ميشه...حالا خدا رو شكر نشده ولی وقت گيره:دی يه با مرام با قدرت منو تو خونوادش را بده انگيزه خلاف و دارم نافرم:دی خيلی به درد مي خورم فقط فعلا پشتيبان ميخوام چون هرچی جون ميكنم يه بي همه چيز ميادو پولامونو كف ميره... دزد كه به دزد بزنه ميشه شاه دزد:دی اينجا خلاف كاراش به همديگه ام رحم نميكنن واقعيت يه قانون ديگه داره ولی اينجا مثل جنگل بخور تا خورده نشی:دی يه بديشم اينه كه مدت محافظت خيلی كمه...يكی هلپی كنه تا در ركابش خلاف كنيم تووووووووپ
HOSin1000
15-03-2014, 19:46
سلام کسی مثل این بازی سراغ داره لینگ بده ویه سوال دیگر این بازی اسکریپت داره اگردارد لینگ بدید.باتشکر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.