PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل همراه اول اعتباری-عدم امکان تماس با گوشی از خط ثابت و ایرانسل

bida
24-12-2009, 12:17
سلام
من یه سیم کارت اعتباری همراه اول گرفتم که از اون می تونم با همه خطوط به راحتی تماس بگیرم و SMS بزنم ولی وقتی کسی بخواد با من تماس بگیره فقط از همراه اول می تونه تماس بگیره و از خط ثابت یا ایرانسل نمی شه با من تماس گرفت.
اگه از خط ثابت تماس بگیره صدایی مثل بوق اشغال میاد و اگه از ایرانسل زنگ بزنه یا می گه تماس با مشترک امکانپذیر نمی باشد یا می زنه Error in Network Connection .
من رو 2 تا گوشی مختلف امتحان کردم فرقی نکرد.بردم دفتر خدمات ارتباطی که ازش گرفته بودم گفت که تو شبکه سیم کارت مشکلی نداره.ممکنه از تنظیمات خود گوشی باشه.من تنظیم خاصی روی گوشی نکردم و برای امتحان اون رو به حالت تنظیم کارخونه برگردوندم که بازم فایده ای نداشت.امور مشترکین هم که رفتم گفتن مسوولش تا دوشنبه نمیاد.حالا می خواستم بدونم که ممکنه از تنظیمات گوشی باشه و چجوری اینو بفهمم.گوشی با سیم کارت ایرانسل اصلا مشکلی نداره.حالا کاری هست که من بتونم انجام بدم.؟
گوشی هم نوکیا 1202 هست.

bida
02-01-2010, 01:18
خوب برای اینکه اگه یه نفر دیگه هم دچار این وضعیت شد و سرچ کرد یه جواب پیدا کنه باید بگم که بعد از یه هفته مشکل خود بخود درست شد.من یکی دو نفر دیگه رو هم دیدم که اونا هم همین مشکلو داشتن که بعد از یک هفته تا 10 روز درست شد.شارژ رو هم اول می زد 97 تومن که بعد اونهم تصحیح شد.