مشاهده نسخه کامل
: استخون!!!
سلاملیکم جمیع اساتید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده خریدار هر گونه آموزش ساخت استخون در 3d هستم!!!
این کاراکترای خنگ من جم شدن اعتصاب کردن که یالا واسه ما دست و پای درستو حسابی بساز!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی آموزششو داره ممنون میشم برام بزاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan_wwe
23-12-2009, 17:17
منظورت از استخون اسكلت بنديه ؟ اين اموزش به من خيلي كمك كرد قديميه اما خوبه كاره بابك جونه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضحی درست بگو ببینیم منظورت چیه...
ممنون احسان عالی بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan_wwe
28-12-2009, 15:58
ببين bepid ساختن يكي از راحت ترين كاراس براي اسكلت ادم
ميتوي يك بپيد بسازي و بزاريش وسط كاراكترت
بعد يكي از استخون هاي bepid را انتخاب كن بعد برو تو ير برگ motion همون سر برگ كه كنار modify هست
اونجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن دونه دونه استخون هارو انتخواب كن و استخون هارو بزار تو وست اندام هاي كاراكترت :13:
بعد كاركترتو انتخاب كن و modify اسكين Skin رو بهش بده
بعد از تو قصمت Bone دكمه add رو بزن همه استخون هاتو انتخواب كن
الان اگه استخون هارو تكون بدي كاكترت تكون ميخوره اما زياد قشنگ نيست براي اينكه قشنگ بشه بايد خودت محدوده هاي تاثير گذاري استخون هارو مشخص كني :10: با قلمو
اول استخون رو از تو ليست كه skin ميده انتخواب كن بعد اون دكمه اوليه e داره اولش رو بزن بعد اسكرول skin رو برو پاييين ميرسي به دكمه paint weght اونو بزن و محدودرو رنگ كم
مثل عكس زير
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.