مشاهده نسخه کامل
: دختر خوشگل = پسر میمون!!!
سلام سلام سلام:31:
اینم یه کاره قدیمی دیگه.:46: همیشه زشتها دوست و همسرایه زیبایی دارن. مگه نه؟:18:
چند تا سوال دارم::11:
1.چطور میشه از یکی تو یه پست تشکر کرد؟:43:
2.رندر یعنی چی؟:whistle:
3.با یه سیستمه معمولیه خونگی میشه کارایه مدل سازی سه بعدی خفن انجام داد؟:37:
4.تو مایا میتونیم کاراکتر ها مونو رنگ کنیم؟
5.مدلرهایی که کارهاشون قویه کارهاشونو کجا ارایه میدن؟
6.رندر یعنی چی؟!:whistle:
من فعلا بلد نیستم از شما اساتید تشکر کنم ولی اینجا از همتون ممنونم.مخصوصا امید تر دی!:40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan_wwe
23-12-2009, 23:37
من جواب نميدم ميزارم كه دوستان جواب بدن كه استادن :27:( از سر خودم باز كردم )
اما در مورد كارت بايد بگم كه به ... به ..... عجب تناسب اندامي عجب اقراقي داري تو شيكمش
خدارو شكر ميكنم كه جاي اين ميمون نيستم دخيه خوبه ها اما يكم دستاش گره ميخوره گردنشم زرافه ايه :دي
مخصوصا امید تر دی!مخاطب جمله ی قبلی که مسلماً بروبکس دیگه هستن...
ولی این جملت من و جعری کرد جواب سوالات رو بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خودمونیم دختره خوب چیزیه ها....:دی
sarina_sh
24-12-2009, 00:32
خیلی بامزس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم لخت و پتیه این دخمر خوشگلت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.چطور میشه از یکی تو یه پست تشکر کرد؟روی این دکمه کلیک کن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.رندر یعنی چی؟تعریف دقیقش رو نمیدونم ، ولی تا این حد میتونم بهت تفهیمکنم که : رندر یعنی نشون دادن مدل و یا جسم یا هر چیزی که ساختی با کیفیت بهتر....با نور و بافت (تکستچر) و ماده (متریال)
3.با یه سیستمه معمولیه خونگی میشه کارایه مدل سازی سه بعدی خفن انجام داد؟تا اونجایی که من میدونم ، سیستم اکثر مدلسازهای این سایت در حر معمولیه....
4.تو مایا میتونیم کاراکتر ها مونو رنگ کنیم؟اگه منظورت از رنگ کردن همون نسبت دادن یه بافت (تکستچر) به مدله که مسلماً آره....ولی اگه منظورت اینه که با یه brush مدل رو رنگ کنی بازم میشه ولی تو مایا با کیفیت خوبی نمیتونی این کار رو انجام بدی....ولی میتونی این کار رو تو برنامه هایی مثل Cinema4D , ZBrush , و یه سری برنامه های دیگه انجام داد....با کیفیت خوب...
5.مدلرهایی که کارهاشون قویه کارهاشونو کجا ارایه میدن؟تو سایت هایی مثل :
البته اینا که گفتم سایت های خارجی هستن...
تو ایران هم میتونی کارت رو توی CGART.IR بزاری.....
من رو جو گرفته بود که جواب همه ی سوالات رو دادما !!!!:دی
خیلی خوبه پویا جان
............
من منتظر اینم که یه کاراکتر ساز خفن شی :دی !
آفرین پویا جان
کارات خیلی قشنگه
رنگ آمیزی هم خوبه
-----------------------------------
فقط یه توضیح در مورد رندر بدم
ببین در نرم افزارهای سه بعدی شما یه Viewport دارید کهreal time هست یعنی لحظه به لحظه آپدیت میشه پروسه اصلی این viewport بر عهده کارت گرافیک هست. در این صحنه شما نمیتونید بافتها و تاثیر نور و سایه ها رو به شکل واقعی ببینید.
و اما رندر : فرایندی هست که طی اون موتور رندر با تاباندن پرتوهای نور و تاثیرات متقابل این پرتوها با سطح ها و بافتها تصویری شبیه سازی شده از صحنه به شما تحویل میده که در اون نورها و سایه ها و بافتها به همون شکلی که تنظیم شدند نمایش داده میشن پروسه اصلی این کار هم بر عهده cpu و ram سیستم شما هست
یا به عبارت دیگه فرایندی هست که شما از فضای سه بعدی که در نرم افزار طراحی کردید با قرار دادن یک دوربین تصاویری دو بعدی خروجی میگیرید
... وقتي تعداد پست ها به 10 برسه دكمه تشكر ظاهر ميشه ...
ایول بابا
عجب کاره باهالی شده
عجب دخملیه :31:
عجب پسر میمونیه :31:
خیلی خوب کار کردی...
Codename 77
24-12-2009, 20:22
مخصوصا امید تر دی!
بهله دیگه محبوبیت در حد تیم ملی ..... دیگه چی می خوای امید ....
البته دوستان همه چیزو گفتن ... در مورد سیستم نظر من اینه که با یه سیستم معمولی هم میشه مدل زد ..... اما یه چیزی که تو این سیستم ها اعصابتو خورد می کنه زمان رندر هست که خیلی طولانی می شه و می تونی رو کار نهایی تاثیر بذاره ....
تا اونجایی که من میدونم ، سیستم اکثر مدلسازهای این سایت در حر معمولیه....
بهله ... اگه فرهاد و بهزاد و مرحوم علی بیطرف و ..... بقیه رو حساب نکنیم که همشون ماشالله بزنم به تخته سیستم های RoG دارن :دی
دیگه چی می خوای امید
همین بسه دیگه....:دی
بهله ... اگه فرهاد و بهزاد و مرحوم علی بیطرف و ..... بقیه رو حساب نکنیم که همشون ماشالله بزنم به تخته سیستم های RoG دارن
بابا این نامردا روو نمیکنن که ، گفتم شاید همه هم مثل خودم با سیستم معمولی کار میزنن....
றД ĵ ĭ Đ
25-12-2009, 00:31
خیلی بامزس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم لخت و پتیه این دخمر خوشگلت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه کی گفته خیلی هم خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sarina_sh
25-12-2009, 01:17
نه کی گفته خیلی هم خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجید جان به سه بعدی خوش اومدی
شما هم کاراتو بزار
றД ĵ ĭ Đ
25-12-2009, 01:27
مجید جان به سه بعدی خوش اومدی
شما هم کاراتو بزار
ممنونم سارینا جان
متاسفانه کارای من بیش از 3 بعد هست ، اینجا جاش نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به...ميگم جالبه ها!!!:31:
همين طوري پيش بريم بعيد نيست پي سي رو هم ----- كنن :31:
ايول در كل كار 2dت خيلي خوبه ...:20:
موفق باشي
بهله ... اگه فرهاد و بهزاد و مرحوم علی بیطرف و ..... بقیه رو حساب نکنیم که همشون ماشالله بزنم به تخته سیستم های RoG دارن
خیلی عذر میخواهم
اصن من غلط کردم
شما خودتونو یادتون رفته اینگاری نه ؟!
ممل گل :دی
خیلی خوبه پویا جان
............
من منتظر اینم که یه کاراکتر ساز خفن شی :دی !
به کمکه دوستایه خوبی مثله شما ..............
:40:
به به...ميگم جالبه ها!!!:31:
همين طوري پيش بريم بعيد نيست پي سي رو هم ----- كنن :31:
ايول در كل كار 2dت خيلي خوبه ...:20:
موفق باشي
ممنونم
خوشحالم که خوشتون میاد.
اگه خوشتون اومده چشم.
roniya20
23-01-2010, 15:55
خیلی خوب بودددددددددددددددد مرسیییییی:19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.