ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در نصب ويندوز به دليل مشكل رم

ghafari88
23-12-2009, 12:42
سلام ..
آقا من دوتا مشكل دارم ..خوشحالم مي كنيد اگر كمكم كنيد ... اول مشخصات دستگاهمو بگم:
مادر بورد : Asus P5B SE
رم:2 گيگ
كارت گرافيك : Geforce 8400
حالا مشكلم اين كه نمي تونم 7 نصب كنم ... صفحه بعد از قسمت complete instalation صفحه مشكي ميشه و ديگر هيچ ... بگم كه بايوسمو آپ كردم .. هاردمم جا داره ..:19:
1-يكي از دوستان گفت رمتو عوض كن و رم ژل بگير. مي خوام بدونم رم ژل خوبه بگيرم يا نه و اگه يه دونه ژل بگيرم بزارم كنار اين رم فعليم كار مي كنه يا پيشنهاد مي كنيد اينو بدم و يه دونه ژل 4 گيگ بگيرم؟
2-اصلا به نظر شما مشكل از رم مي تونه باشه؟ ... چون يه نفر گفت ممكنه قطعاتت با هم كانفليكت داشته باشن..
ممنون

ghafari88
25-12-2009, 08:50
آقا يه مرد پيدا نميشه جواب ما رو بده؟ :13:

Guts
25-12-2009, 18:10
مطمئنید DVD ویندوزی که دارین مشکل نداره دیگه؟ بعد این Complete Installation دقیقاً کجا میاد؟

ghafari88
26-12-2009, 00:15
والا از لحاظ اطمینان که آدم تو این دوره زمونه به هیچی نباید اطمینان کنه! .. اما خارج از شوخی من با همین دی وی دی روی یه دستگاه دیگه ویندوز ریختم مشکلی نبود اما برای خودم نشد ... بعد از C I هم صفحه مشکی میشه و هیچی به هیچی .. حتی یه بار از شب تا صبح گذاشتم روی همین صفحه مشکی موند گفتم شاید رد کنه اما نشد بازم !

مطمئنید DVD ویندوزی که دارین مشکل نداره دیگه؟ بعد این Complete Installation دقیقاً کجا میاد؟

iceweek
26-12-2009, 15:00
من یک سیستم داشتم ویندوز xp را می خواستم نصب کنم سر یک سری فایل هاش ارور میداد
حتی office هم نصب نمیشد
.ایراد از رمش بود.رم خراب بود.عوض کردم درست شد

Guts
26-12-2009, 15:58
والا از لحاظ اطمینان که آدم تو این دوره زمونه به هیچی نباید اطمینان کنه! .. اما خارج از شوخی من با همین دی وی دی روی یه دستگاه دیگه ویندوز ریختم مشکلی نبود اما برای خودم نشد ... بعد از C I هم صفحه مشکی میشه و هیچی به هیچی .. حتی یه بار از شب تا صبح گذاشتم روی همین صفحه مشکی موند گفتم شاید رد کنه اما نشد بازم !
این Complete Installition کجای نصب میشه دقیقاً، وقتی ویندوز رو کامل نصب کرده تموم شده یا نه اون اوایل وقتی که آماده نصب ویندوز میشه؟

ghafari88
27-12-2009, 00:37
فکر کنم ویندوز رو کامل نصب کرده و فایل هاشو ریخته فقط می خواد تنظیمات نهایی رو انجام بده که این شکلی میشه!
البته یه چیز دیگه هم بگم شاید کمک کنه. من ویستا هم نمی تونستم بریزم. یعنی دستگاه هنگ می کرد وقتی می خواستم بریزم....

این Complete Installition کجای نصب میشه دقیقاً، وقتی ویندوز رو کامل نصب کرده تموم شده یا نه اون اوایل وقتی که آماده نصب ویندوز میشه؟

Guts
28-12-2009, 23:21
شما بهتر بود این تاپیک در بخش مشکلات سخت‌افزاری میزدی؛
شما بهتره رماتون رو با برنامه memtest یه آزمایشی بکنید.

ghafari88
29-12-2009, 13:25
ممنونم از راهنماییهات .. آقا با این نرم افزار که گفتی تست کردم. هر 8 تا مرحله رو رد کرد و آخر نوشت pass . طبق چیزی که من فهمیدم گفت مشکلی نداره چون توی فیلد ارورهاشم همش صفر بود.:13:

شما بهتر بود این تاپیک در بخش مشکلات سخت‌افزاری میزدی؛
شما بهتره رماتون رو با برنامه memtest یه آزمایشی بکنید.

ghafari88
30-12-2009, 23:16
آقا دیگه واقعا گه گیجه گرفتم ..
یه دی وی دی دیگه خریدم تست کردم بازم نشد!
یه رم دیگه انداختم نشد!
یه کارت گرافیک دیگه گذاشتم رو دستگاهم بازم نشد!
یه درایو دی وی دی دیگه انداختم نشد که نشد!
الان فکر کنم فقط مونده مادربردمو عوض کنم!

واااااییی خداااااا! ... جون بچه هاتون یکی به من کمک کنه! .. دیگه نمی دونم دردش چیه!

mjzaret
31-12-2009, 01:22
ناراحت نشید.
من هم رو یه سیستم که می‌خواستم ویندوز 7 نصب کنم مرحله اول رو رد می‌کرد و مشکلی هم نداشت، اما موقع مرحله دوم که می‌شد اخطار مرگ یا به عبارتی سیستم کرش می‌کرد. DVD ویندوز رو هم عوض کردم نشد که نشد.
مستقیم رفنم رو هارد و اونو با یه هارد دیگه عوض کردم. به راحتی آب خوردن ویندوز 7 روش نصب شد و هیچ مشکلی نداشت. به نظر من مشکلتون از هاردتون هست. ابتدا یه هارد تهیه کنید و تست کنید ببینید مشکلتون حل می‌شه یا نه.

mjzaret
31-12-2009, 01:24
ناراحت نشید.
من هم رو یه سیستم که می‌خواستم ویندوز 7 نصب کنم مرحله اول رو رد می‌کرد و مشکلی هم نداشت، اما موقع مرحله دوم که می‌شد اخطار مرگ یا به عبارتی سیستم کرش می‌کرد. DVD ویندوز رو هم عوض کردم نشد که نشد.
مستقیم رفنم رو هارد و اونو با یه هارد دیگه عوض کردم. به راحتی آب خوردن ویندوز 7 روش نصب شد و هیچ مشکلی نداشت. به نظر من مشکلتون از هاردتون هست. ابتدا یه هارد تهیه کنید و تست کنید ببینید مشکلتون حل می‌شه یا نه.

ghafari88
31-12-2009, 08:23
خوب بر فرض كه مشكل از هارد باشه. خوب اگر مشكل از اون باشه چه دليلي داره؟ ... بد سكتور داره يعني؟

ghafari88
31-12-2009, 08:25
يه چيز ديگه .. من الان يه دونه هارد 40 دارم. مي تونم اونم اف ديسك كنم بكنمش يه درايو بعد روش نصب كنم؟ ... چون تا جايي كه اميدوارم درست فهميده باشم بيست گيگ براي نصب سون كافيه !

ghafari88
31-12-2009, 20:56
آقا مشكلمو فهميدم كجاست. گفتم مطرح كنم شايد به درد شماها هم بخوره. مشكل از كارت گرافيكم بود. يعني انگار نمي كشه كه موقع نصب عمل كنه. يه كارت گرافيك ديگه گذاشتم روي دستگاهم ( مال خودم geforce 8400 هست كه يه دونه geforce 9500 انداختم) درست شد. فكر مي كنم رمم چون 2 گيگه اين كارت گرافيكم از رمم مي كشه كه نميزاره اون قدرت كافي رو داشته باشه. بهر حال ظاهرا مشكل از كارت گرفيكم بود!