PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف gpu كارت گرافيك

علي طهماسبي
20-12-2009, 17:19
با سلام خدمت دوستان
كارت گرافيكي كه دارم 3850 اي تي اي مي باشد كه در ريل تايم نشون دادن افكتهاي اكسپلود و ... خيلي بهم كمك كي كرد چند روز پيش اقدام به دانلود آخرين ورژن اين كارت كردم بعد ازنصب كردن احساس خوبي داشتم
تا اينكه چند روز پيش يه هارد 500 وسترن خريدم و يه ويندوز جديد نصب كردم اما هر كاري كردم بتونم گزينه ايي كه باعث ريل تايم شدن افكتهاي اكسپلود ميشه رو اضافه كنم نشد كه نشد از درايور قبلي استفاده كردم ويندوز دو سه مدل نصب كردم ولي هيچكدوم نتونستند اين گزينه رو برام نشون بدن با تشكر از همكاريتون
اينهم از عكس كه در گزينه هاي نشون داده شده دو قسمت بود يكي همين يكي مدل كارت گرافيك

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علي طهماسبي
24-12-2009, 19:56
فكر مي كنيد از بايوس كارت گرافيك نيست

Javad_Ed
24-12-2009, 21:34
درایور رو دوباره آپ کن !
ببین چچی میشه

sasan816
24-12-2009, 23:11
يک بار درايورو انيستال کن دوباره ودوباره نسبش کن ببين درست ميشه يا نه

علي طهماسبي
25-12-2009, 11:05
با سلام خدمت دوستان عزيز

درایور رو دوباره آپ کن !
ببین چی میشه

جواد جان من اول از سايت ati amd دانلود كردم و بعدش از سايت خود كارت گرافيكم كه پور كالر بود و نصب كردم نتيجه ايي نداشت

يک بار درايورو انيستال کن دوباره ودوباره نسبش کن ببين درست ميشه يا نه

من درايور بلكه ويندوز رو هم دو سه بار كامل عوض كردم بازم درست نشد كه نشد

Mr Andersson
31-12-2009, 08:17
درود بر همه بر و بچ; خیلی سالارین. دلم واسه همتون تنگ شده بود.

خوب منم مثل علی عاشق کل انداختن با مشکلاتم. داش DirectX چی زدی؟ openGl ت فعاله؟ آخرین آپدیت؟ آره منم شک به بایوس بردم. میگردم ببینم چطوری میشه ری استورش کرد. تحقیقاتم آغاز میکنم.

موفق باشم!

علي طهماسبي
31-12-2009, 15:48
درود بر همه بر و بچ; خیلی سالارین. دلم واسه همتون تنگ شده بود.

خوب منم مثل علی عاشق کل انداختن با مشکلاتم. داش DirectX چی زدی؟ openGl ت فعاله؟ آخرین آپدیت؟ آره منم شک به بایوس بردم. میگردم ببینم چطوری میشه ری استورش کرد. تحقیقاتم آغاز میکنم.

موفق باشم!
سلام مهيار جان
قبلا با 9c كار مي كردم جواب مي داد اين openGl رو چطور فعال مي كنند اتفاقا برا افكتهاي بوريس هم نيازه از آپديت نگو كه با اين اينترنت زغالي كه دارم هر چي بود دانلود و نصب كردم ونتيجه هيچ ممنون

Mr Andersson
01-01-2010, 07:19
درود;

داداش این سری آپدیت بایوس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم یه ادیتور بایوس:

اینم یه راه واسه فلش کردن بایوس:

اینم نرم افزارش:

بک آپ یادت نره شرمندت شم...

قربونه داداش, امیدوارم حل شه...

Mr Andersson
01-01-2010, 07:30
اینم تازه پیدا کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداول اینو چک کن. این مخصوص 3850 هست. کافی نت رو دریاب از خونه نمیشه...

اینم یه سری ابزار کمکی:

.......

علي طهماسبي
01-01-2010, 17:57
با تشكر از مهيار عزيز
بريم ببينيم چكار مي كنيم

علي طهماسبي
09-02-2010, 12:03
دوستان سلام
مشكلم حل شد و قابل توجه كسايي كه كارت گرافيك ati دارند و مي خواهند به صورت ريل افكتهاي اكسپلود رو ببينند حتما از برنامه Real Time Xplode نسل جوان استفاده كنند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ULEADARMAN
15-02-2010, 13:27
با سلام خدمت همکاران گرامی : بعد از نصب برنامه اگه برنامه اورجینال باشه دو تا فایل exeداره که یکی برا کارت گرافیک ATIویکی دیگه برا GEFنصب کنی ای مشکل حل میشه گه پیدا نکردی بهمن ایمیل بزن .ULEADARMAN@yahoo.com یابه سایتم برو بامن تماس بگیر