ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

صفحه ها : 1 [2]

wxShayan
03-07-2010, 16:47
با تشكر از پاسخ فوري شما،
رزولوشن روي 1080*1920 هستش، من اين قضيه را روي 3 تلوزيون G10 با 4 تا كابل و 2 تا لپتاپ و يك WD Live امتحان كردم. تنظيمات تصوير را هم روي Aspect Ratio درست و 16:9 تست كردم. به عنوان مثال آيكون‌هاي My Computer و ... به صورت كامل در صفحه قرار نميگيرند. من همين تست را با همين لپتاپ و كابل HDMI روي تلوزيون سامسونگ سري 5 انجام دادم مشكلي نبود.

t_tanhayam
03-07-2010, 18:25
رزولوشن روي 1080*1920 هستش، من اين قضيه را روي 3 تلوزيون G10 با 4 تا كابل و 2 تا لپتاپ و يك WD Live امتحان كردم. تنظيمات تصوير را هم روي Aspect Ratio درست و 16:9 تست كردم. به عنوان مثال آيكون‌هاي My Computer و ... به صورت كامل در صفحه قرار نميگيرند. من همين تست را با همين لپتاپ و كابل HDMI روي تلوزيون سامسونگ سري 5 انجام دادم مشكلي نبود.

جالب اميدوارم بچه هايي كهg10 دارند جوابتون رو بدند
من هم اين مشكل رو با سام داشتم تنظيماتي مربوط به خود كارت گرافيك بود براي fit screen و مشكل برطرف شد
بگردين توي منوهاي كارت گرافيك شايد گزينه اي مربوط به جابجايي يا دتكت tv باشه
دقيقا لپ تاپتون g10 ر ميشناسه؟

zed2
03-07-2010, 20:00

مشکل مربوط به g10 نیست مسئله یکی از تنظیمات پیشفرض به نام Picture Overscan هست که به طور پیش فرض تو محصولات پاناسونیک فعاله .( تو محصولات سری اروپا اینجوری کشف کردن )
ظاهرا این قابلیت تو تصاویر شبکه های SD باعث میشه تصاویر رو به چاچوب ها فیت کنه که نوار سیاه نیاد ( البته اگر شبکه خودش عمدا نوار گزاشته باشه تو تصویر کاری نداره و موضوع جداست )
تا اینجا این قابلیت خوبه ولی وقتی کامپیوتر یا ... که روزروشنشون دقیق هست وصل میشن تو وضوح 1280* 720 یا 1920*1080 این قابلیت تصویر رو به طور اتومات می کشه و باعث این مشکل میشه.

دو راه حل ارائه شده

راه اول :

دریافت اخرین درایو کارت گرافیک و استفاده از قابلیت تنظیم دستی تصویر که بتونی مقدار پیکس هارو دستی بدی به کارت و وارد کردن مقدار 1884x1048 ( بسته به سایز گفتن ممکنه یکم طول و عرض تغییر کنه ....باید باسه هر سایز و مدل دستی تنظیم کنی ولی حدود باسه full hd همین رو گفتن )

راه دوم ( که بهتر است ):

خاموش کردن Overscan و رفع این مشکل
به این طریق که باید در تمام تلویزیون های panasonic به ترتیب برین در
Menu -> Setup -> Picture Overscan
و در انجا غیر فعال کنید ( عمومی باسه کلیه تلویزیون ها بود ... احتمالا بخاطر داشتن تفاوت در منو ها ممکنه دقیق نباشه ولی بگردین پیدا می کنین:46:)
من خودم باسه g10 ادرس رو اینجوری میدم:
menu -> setup -> other setting -> over screen
و گزینه اش رو از on به off تغییر بدین

فقط ذکر چند نکته تو این حالت هست که چند تاش تجربه خودمه و چند تاش رو دیگران گفتن و من بخاطر محدودیت هنوز تست نکردم:
1- باسه همان ورودی که دستگاه رو می خواین تنظیم کنین تصویرش رو بیارین بعد کار بالارو انجام بدین
مثلا اگر تصویر 1920*1080 در ورودی hdmi 1 بود و شما رو av1 اول ورودی رو از طریق بخش ورودی ها به hdmi 1 ببرین بعد دستور عمل رو اجرا کنین.
دلیلش بخاطر این است که تغییراتی که در بخش منو انجام میدید عمومی نیست و فقط رو همان ورودی تاثیر می زاره و بخاطر همین اشتباهی تصویر دستگاه های دیگر رو کادر سیاه ایجاد نکنید.
2- ( مورد تجربی دوستان خارجی ) یکی تو خارج که ورودی های مختلف رو تست کرده بود متوجه شده بود ظاهرا به علت نامعلومی ممکنه Overscan یکی از ورودی ها به یکی دیگر تاثیر بزاره .
طبق گفته خودش رو تو تا ورودی av1 و hdmi2 در منو Overscan رو غیر فعال کرده بود به علت نامعلومی hdmi2 تصاویرش دچار نوار سیاه شد . البته گفته وقتی av1 رو فعال کرد و hdmi 2 غیر فعال کرد مشکلش درست شد.
بخاطر همین اگر کسی در اینده از تمام ورودی ها استفاده کرد و به این مشکل به صورت باگ برخورد کرد کافیه جای ورودی های تصویر رو طوری تنظیم کنه که تصاویر نیاز به Overscan ( مثل دستگاه های قدیمی یا ریسیور های دیجیتال قدیمی که خروجی شون کامپونت و کامپوزیت است و برای جلوگیری از نوار سیاه به Overscan نیاز دارن رو به ورودی که Overscan فعال است و تصویری که به Overscan نیاز نداره تو ورودی دیگر قرار بدین. و بدون مشکل استفاده کنین ( که البته من کسی رو ندیدم که همه ورودی های ان پشت رو تا به حال استفاده کرده باشد:31: مگر اینکه تمام کنسول های بازی و پلیر هاش با انواع مدل ها و سینما خانگی و Pc اش رو وصل کنه ان پشت ....)

امیدوارم مفید بوده باشد.:11:

پ ن :
ببخشید زیاد شد:31:

farhad61
03-07-2010, 23:41
سلام
Alucard جان یادمه چند ماه پیش یه سری از تنظیمات پلاسمای g10 رو توی تاپیک گذاشته بودی اما من هر چی گشتم دیگه پیداش نکردم اگه برات زحمت نیست یه بار دیگه اون تنظیمات رو بزار ببینم تلوزیون من هم دقیقا همین طور هست یا نه
ازت ممنونم

اگه اساتید دیگه هم بتونن کمک کنن ممنون میشم:10:

t_tanhayam
04-07-2010, 10:08
اگه اساتید دیگه هم بتونن کمک کنن ممنون میشم:10:

پست دوستمون رو ببين :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

apachi7000
04-07-2010, 12:24
سلام امير حسين جان خوبي داداش؟
قربونت برم لطف داري
در مورد v20 خوب قابليت 3d رو نداره

چند جايي رو خونده بودم خاطرم نيست دقيق ميترسم اطلاعات غلط بدم فكر ميكنم همراه با عينك بود 3d built-in

سلام ابی جان.
خوبی برادر؟اقا من 2-3 روز نبودم.واسه همین الان جوابمو که دادی خوندم.
فقط میخواستم تشکر کنم.
مرسی داداش.

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

v20 3d ready هستش ولی 3d داخلی نداره باید براش یه کیت جدا بخرن که خیلی بالا در میاد ولی vt20 3d داخلی داره تو جعبش عینکم داره v20 آسیا همون g20 اروپاس فقط دیزاینش مال v20 شده ولی کیفیت v20 اروپا نداره.

sacrament عزیز
ممنون داداش واسه راهنماییت.

*Alucard*
04-07-2010, 17:31
سلام
Alucard جان یادمه چند ماه پیش یه سری از تنظیمات پلاسمای g10 رو توی تاپیک گذاشته بودی اما من هر چی گشتم دیگه پیداش نکردم اگه برات زحمت نیست یه بار دیگه اون تنظیمات رو بزار ببینم تلوزیون من هم دقیقا همین طور هست یا نه
ازت ممنونم

سلام دوست عزیز کالیبره کردن تصویر با توجه به محتویات مورد نمایش و محیط مورد نمایش میتونه تغییر کنه یعنی اینکه شما نمیتونید یک حالت کالیبره دائمی برای همه محتویات تصویری که روی پنلتون نمایش داده میشه داشته باشین.

به هر حال این تنظیمات که من برای شما اینجا قرار میدم برای پنلهای آمریکایی G10 موقع نمایش فیلم بلو ری از پورت HDMI و در یک اتاق با نور کم در نظر گرفته شده:

Custom
Contrast 85
Brightness 55
Color 38
Tint -5
Sharpness 60
---------------------
Standard
Contrast 65
Brightness 50
Color 38
Tint 09
Sharpness 15
-------------------
Cinema
Contrast 55
Brightness 63
Color 32
Tint 0
Sharpness 0
------------------

*Alucard*
06-07-2010, 03:48
من فکر میکنم بعضی از دوستان برداشت اشتباهی از کالیبره شدن تی ویشون دارن کالیبره شدن به معنی دقیق شدن هست که در دنیای HDTV ـها به بازتولید طبیعی و مطابق با واقعیت رنگها و حرکات میگن این قابلیت به خصوص برای کسایی که بیننده به قولی H_a_r_d Core فیلمهای سینمایی هستن خیلی مهم هست چون باعث میشه دقیقا خواسته های کارگردان و جزئیات رو همونطور که مورد نطر سازنده فیلم بوده ببینن .
این عسکهارو خودم از G10 یکی از دوستان انداختم عکس بالا قبل از کالیبره شدن و عکس پائین بعد از کالیبره شدن:
سورس Full HD
پورت HDMI (البته کابل HDMI دوستمون کمی مشکل داشت)

قبل از کالیبره شدن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از کالیبره شدن:

قبل کالیبره شدن رنگ سبز به شدت به سمت سبز فسفری و قرمز بیش از حد اشباع به نظر میرسه داستان در مورد آبی و سایر رنگها هم به همین منوال هست ولی بعد از کالیبره شدن جزئیات در سایه ها مثل اون نمایی از پرده مشکی و قرمز که پشت تالار هست و رنگ پوست صورت و بدن همینطور رنگهای سبز و قرمز به مقدار فوق العاده زیادی به واقعیت نزدیک شدن.
بهترین مد روی G10 های آسیایی برای کالیبره شدن سینما مد هست که نسبتا راحت و بدون دستکاری زیاد کالیبره میشه (البته مطابق با CD کالیبراسیونی که من داشتم و فکر نمیکنم زیاد دقیق باشه) و فکر میکنم مد سینما برای خیلی از دوستان که اهل دیدن فیلمهای با کیفیت هستن کفایت میکنه بدون دستکاری زیاد ولی برای اتاقهای با نور زیاد مناسب نیست.

مد سینما:
کنتراست 80
برایتنس 70
رنگ 45
دمای رنگ : گرم
NR: خاموش
توی ستاپ:
IFC: روشن

بقیه مواردی رو که اسم نیاوردم بدون تغییر رها کنید.

*Alucard*
06-07-2010, 04:06
اینم چندتا عکس دیگه از G10 بر روی مد داینامیک برای کسایی که به تصاویر جیغ علاقه دارن!!
رزولوشن 1080p
پورت اتصال HDMI
مد تصویر داینامیک:
تنظیمات:
کنتراست 90
برایتنس 60
رنگ 65
شارپنس 60

نتیجه:

اتاق روشن:

اتاق تاریک:

زاویه دید عریض:

lebowski
06-07-2010, 15:00
عکسا عالین آلوکارد جان دستت درد نکنه به نظر شما خوبه نیست یه تاپیک جدید واز کنیم هر کی عکس از تی وی خودش بزاره؟

zed2
06-07-2010, 16:34
عکسا عالین آلوکارد جان دستت درد نکنه به نظر شما خوبه نیست یه تاپیک جدید واز کنیم هر کی عکس از تی وی خودش بزاره؟
انوقت گالری عکسی ها میان اینور میگن اینجا چه خبره:31:

حالا دوست داری بزار ولی تو حالت لینک که زیاد سنگین نشه صفحه و راحت لود شه.

Sacrament
06-07-2010, 16:50
اینم چندتا عکس دیگه از G10 بر روی مد داینامیک برای کسایی که به تصاویر جیغ علاقه دارن!!
رزولوشن 1080p
پورت اتصال HDMI
مد تصویر داینامیک:
تنظیمات:
کنتراست 90
برایتنس 60
رنگ 65
شارپنس 60

نتیجه:

اتاق روشن:

اتاق تاریک:

زاویه دید عریض:

این عکسا از چه فیلمیه؟

*Alucard*
06-07-2010, 21:08
این عکسا از چه فیلمیه؟

حیات وحش برزیل و سالن باله لندن و پارک کاتا یوتا استرالیا همشون ماله دموی 2007 پاناسونیکن که 1080p فیلمبرداری شدن با Xbox360 پلی شدن چندتا عکس دیگه هم هستن که از نسخه HD فیلم ماتریکس و نینجا اساسین و دموی سامسونگ Beauty of Nature گرفتم بعدا اگه فرصت شد آپلود میکنم.

*Alucard*
06-07-2010, 23:18

*Alucard*
07-07-2010, 14:59

love021
11-07-2010, 02:56
سلام من عضو جدید این انجمن شدم بدون هیچ تعارفی اینجا بهترین انجمن فارسیه که تو اینترنت راجب لوازم صوتی و تصویری پیدا کردم خیلی شبیه فرومای حرفه ای خارجی توش بحث میشه من خواستم tv بخرم (حداقل 50 میخواستم) خیلی تحقیق کردم به خصوص توی نت موقع خریدم تو جمهوری و جاهای دیگه خیلی بالا پائین کردم و کلی tv دیدم تا آخرش فهمیدم بهتره یه tv ارزونو همه کاره بخرم تا پول دستم بیاد یه tv خوب بگیرم واسه همین رفتم یه سامسونگ b650 32 خریدم بدون گارانتی از بانه.
اما راجب g10 که خیلیارو دیدم اینجا ازش حرف میزنن!!
بدون هیچ شکی اگه کسی خوراکش فیلم بلوری و hd از اینجور چیزاسو به کیفیت تصویر از همه چی بیشتر اهمیت میده باید این tv بره اول لیست خریدش چون قیمتشم خدائیش واسه این کیفیت و سایز تو ایران خیلی خوبه ولی اینو حتما حتما دقت کنید که پاناسونیک این قیمتو در عوض حذف چندتا چیز روی این tv گذاشته تا یه جوری هم کیفیت پاناسونیکو داشته باشه هم قیمت سامسونگو ال جی نمیگم کار بدیه ولی واسه همون آمریکاییا و ژاپنیا خوبه!! چرا؟
چون کارت فلش این tv هیچ فرمتیو نمیخونه فقط عکس نشون میده و بعضی فایلای avchd که فقط باید با دوربینای شرکت انحصار طلب پاناسونیک ضبط شده باشه :19:
واسه همین اول از همه اینو یادتون باشه که اگه میخواین این tv یو بخرین کنار یکو پونصد پولی که واسش گذاشتین کنار 130 تومنم واسه یه hd مدیا پلیر بزارین کنار که نداشتن usb جبران بشه این نکته اول.
نکته دوم کیفیت این tv روی sd یعنی همین برنامه های ماهواره و صدا و سیما اصلا با وقتی hd روش میبینین قابل مقایسه نیست رنگا از اون قدرت و براقی در میاد آدم یاد tv یای قدیمی میوفته پس واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره! خلاصه این تیونر ----t با آنتن و بقیه مخلفاتش دور بر 80-90 تومن یکم کمتر یکم بیشتر واستون آب میخوره.
نکته سه g10 روی تبدیل رزولوشنای ed مثل dvd به hd زیاد خوب کار نمیکنه واسه همین حتما باید یه dvd به درد بخور بخرید که این کارو بهتر از g10 انجام بده حتما حتما باید این dvd خروجی hdmi داشته باشه تا آقا بهشون بر نخوره چون با کمتر از hdmi اصلا حال نمیکنه واسه همین حداقل یه xb 360 یا ps3 افتادین.
به این dvd هزینه ماهواره hd و بقیه چیزارو اضافه کنید میبینید که یه g10 راحت واسه شما بالای 2 تومن آب میخوره.
خلاصه سرتونو درد آوردم من اگه پولدار بودم میخواستم یه tv بخرم صد در صد میرفتم دنبال g10 فقط به عشق کیفیت و رنگاش روی hd ولی این tv وقتی کمتر از 720p باهاش نگاه کنید اصلا اون tv نیست که انتظارشو داشتین با همین پول میتونید یه سام b6 یا c6 اندازه 40 بگیرید که بدون هدیه هم قیمت g10 در میاد و برید با همین dvd و ماهواره خودتون حال کنید.
آخرشم اینو اضافه کنم من خودم کیفیت g10 او واسه hd خیلی خیلی قبول داشتم و دارم شاید از هر tv دیگه بیشتر ولی این یه tv بی دردسر نیست حداقل واسه ما ایرانیا که 95 درصدمون فکر میکنیم hdtv به tv نازک میگن!
اینا نظر من بود.:11:

Zicro
13-07-2010, 16:09
سلام و خیلی ممون بابت تاپیک خیلی جالبی که زدی
تمام مواردی که گفتی دقیقا واسه من پیش اومده و یه جورایی داغ منو تازه میکنه. من بعد از کلی تحقیقات و خوندن نقدها و نظرات مختلف رفتم سراغ این پلاسما ولی متاسفانه همه تحقیقات من در مورد کیفیت و اون هم میشه گفت فقط تو حالت اچ دی بود. کیفیت وقتی که باهاش 360 بازی میکنم یا لپ تاپمو بش وصل میکنم فوق العادس ولی وقتی از اونا جداش میکنم رسما بی استفاده میشه و من قرار بود واسه خونه تلویزیون انتخاب کنم نه کارهای خودم.
حالا هم تو فکر یه خرید جدیدم و تو این خرید فقط دارم به قابلیتهای usb توجه میکنم و بین کلی مدل (b650, b750, c650, c630, b6000, b7000, b8000) که تو این زمینه قوی هستن گیر کردم.

love021
13-07-2010, 23:40
سلام عزیز اول از همه بهت بگم اگه با هر اچ دی تلویزونی بخوای بری برنامه ایران و کانالای بی کیفیت م.ا.ه.و.ا.ر.ه ببینی حالت گرفته میشه ولی g10 بیشتر حالتو میگیره نمیتونم بگم چند درصد ولی این b650 که من دارم حدودای 20 درصد روی شبکه های بی کیفیت بهتره یعنی اینکه کلا خیلی توقتو نبر بالا ولی بین همه این تلویزون اچ دیا که من دیدم b650 از همه بهتر برای شبکه های داخلی جواب میده راستی سایزم در نظر بگیر هر چی تلویزون گنده تر بشه کیفیتش روی sd کمترو کمترو میشه واسه همین برو دنبال یه اچ دی تیوی کوچیک باش اگه فقط میخوای شبکه های بی کیفیت ببینی.

Terry Bogard
14-07-2010, 03:30
ایول شاهد از غیب رسید اولا که من خودم کیفیت sd روی g10 خیلی بیشتر از b690 یا 99 درصد السیدیای دیگه قبول دارم کسی که این حرفو میزنه هیچ وقت اینارو بقل هم ندیده کسی که hdtv میخره باید بره کابل و آنتن و بقیه چیزاشم درست کنه این شبکه های بی کیفیت م ا ه و ا ر ه ذاتشون بی کیفیته هیچ کاریش نمیشه کرد 90 درصد ر س ی و ر ا ی تو ایرانم مشکل آپ اسکیل داره اصلا ربطی به tv نداره بیشتر بچه های این تاپیک نمیتونن ر س ی و ر یا تی ویشونو حتی درست ستاپ کنن برن عیبو پیدا کنن از کجا میان رو هوا نظرات کارشناسانه فن بویانه ول میدن من در عجب موندم از این نمونه ها قبلا اینجا زیاد بوده که خودشو واسه سامسونگ (ع) پاره میکردن من نیدونم چرا پس کیفیت م اه و ا ر ه روی g10 من این شکلیه!؟؟

GiggleClub
14-07-2010, 09:34
Terry جان شما رسیورت چیه مدلش؟
تنظمات G10ت هم بگو چیا زدی؟
منظورم همون کنتراست و... هست

مرسی

kiyani_behzad
14-07-2010, 14:33
تصویر G10 برای من هم روی م ا ه و ا ر ه خیلی خوبیه و دقیقاً مثل Terry Bogard تصویرش را به کل LCD های موجود ترجیح میدم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ILhlCJx64-Ofvl9fp4BSAN8XYh/Photo0277.jpg?psid=1

هم دوربینم موبایلم خوب نیست هم نور از پشت تلویزیون هست با این حال تصویرش روی یک کانال SD با ر س ی و ر ماله 4-5 سال پیش و خروجی کامپوزیت خوبه

zed2
14-07-2010, 22:27
سلام من عضو جدید این انجمن شدم بدون هیچ تعارفی اینجا بهترین انجمن فارسیه که تو اینترنت راجب لوازم صوتی و تصویری پیدا کردم خیلی شبیه فرومای حرفه ای خارجی توش بحث میشه من خواستم tv بخرم (حداقل 50 میخواستم) خیلی تحقیق کردم به خصوص توی نت موقع خریدم تو جمهوری و جاهای دیگه خیلی بالا پائین کردم و کلی tv دیدم تا آخرش فهمیدم بهتره یه tv ارزونو همه کاره بخرم تا پول دستم بیاد یه tv خوب بگیرم واسه همین رفتم یه سامسونگ b650 32 خریدم بدون گارانتی از بانه.
بدون هیچ شکی اگه کسی خوراکش فیلم بلوری و hd از اینجور چیزاسو به کیفیت تصویر از همه چی بیشتر اهمیت میده باید این tv بره اول لیست خریدش چون قیمتشم خدائیش واسه این کیفیت و سایز تو ایران خیلی خوبه ولی اینو حتما حتما دقت کنید که پاناسونیک این قیمتو در عوض حذف چندتا چیز روی این tv گذاشته تا یه جوری هم کیفیت پاناسونیکو داشته باشه هم قیمت سامسونگو ال جی نمیگم کار بدیه ولی واسه همون آمریکاییا و ژاپنیا خوبه!! چرا؟
چون کارت فلش این tv هیچ فرمتیو نمیخونه فقط عکس نشون میده و بعضی فایلای avchd که فقط باید با دوربینای شرکت انحصار طلب پاناسونیک ضبط شده باشه :19:
واسه همین اول از همه اینو یادتون باشه که اگه میخواین این tv یو بخرین کنار یکو پونصد پولی که واسش گذاشتین کنار 130 تومنم واسه یه hd مدیا پلیر بزارین کنار که نداشتن usb جبران بشه این نکته اول.
نکته دوم کیفیت این tv روی sd یعنی همین برنامه های ماهواره و صدا و سیما اصلا با وقتی hd روش میبینین قابل مقایسه نیست رنگا از اون قدرت و براقی در میاد آدم یاد tv یای قدیمی میوفته پس واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره! خلاصه این تیونر ----t با آنتن و بقیه مخلفاتش دور بر 80-90 تومن یکم کمتر یکم بیشتر واستون آب میخوره.
نکته سه g10 روی تبدیل رزولوشنای ed مثل dvd به hd زیاد خوب کار نمیکنه واسه همین حتما باید یه dvd به درد بخور بخرید که این کارو بهتر از g10 انجام بده حتما حتما باید این dvd خروجی hdmi داشته باشه تا آقا بهشون بر نخوره چون با کمتر از hdmi اصلا حال نمیکنه واسه همین حداقل یه xb 360 یا ps3 افتادین.
به این dvd هزینه ماهواره hd و بقیه چیزارو اضافه کنید میبینید که یه g10 راحت واسه شما بالای 2 تومن آب میخوره.
خلاصه سرتونو درد آوردم من اگه پولدار بودم میخواستم یه tv بخرم صد در صد میرفتم دنبال g10 فقط به عشق کیفیت و رنگاش روی hd ولی این tv وقتی کمتر از 720p باهاش نگاه کنید اصلا اون tv نیست که انتظارشو داشتین با همین پول میتونید یه سام b6 یا c6 اندازه 40 بگیرید که بدون هدیه هم قیمت g10 در میاد و برید با همین dvd و ماهواره خودتون حال کنید.
آخرشم اینو اضافه کنم من خودم کیفیت g10 او واسه hd خیلی خیلی قبول داشتم و دارم شاید از هر tv دیگه بیشتر ولی این یه tv بی دردسر نیست حداقل واسه ما ایرانیا که 95 درصدمون فکر میکنیم hdtv به tv نازک میگن!
اینا نظر من بود:11:.

خوب منم دیدگاه این دوستمون رو از دید خودم نقد می کنم.( امیدوارم مفید باشد ):20:
قبلش یک نقد اولیه از دید خودم بزارم که شاید مفید باشد برای تعدادی از دوستان
اول اینکه من از crt به سمت پلاسما امدم و قبلش هم در رابطه با براقیت تلویزیون ها و مسائل lcd ها تحقیق کردم ( و همچنین در چند جا از خانه فامیل و مغازه ها تلویزیون هارو دیدم ) و در اخر g10 رو گرفتم.

حالا بررسی نظر ایشون از دیدگاه من:

سلام من عضو جدید این انجمن شدم بدون هیچ تعارفی اینجا بهترین انجمن فارسیه که تو اینترنت راجب لوازم صوتی و تصویری پیدا کردم خیلی شبیه فرومای حرفه ای خارجی توش بحث میشه من خواستم tv بخرم (حداقل 50 میخواستم) خیلی تحقیق کردم به خصوص توی نت موقع خریدم تو جمهوری و جاهای دیگه خیلی بالا پائین کردم و کلی tv دیدم تا آخرش فهمیدم بهتره یه tv ارزونو همه کاره بخرم تا پول دستم بیاد یه tv خوب بگیرم واسه همین رفتم یه سامسونگ b650 32 خریدم بدون گارانتی از بانه.اولین مشخصه
ایشون بازدهی پلاسمای 40 اینچشون رو با 32 اینچ lcd انجام دادن که از لحاظ سایز بنظر من اشتباه است چون هر چی سایز تلویزیون کوچکتر باشه بازدهی در تصاویر sd ( که شامل کانال های ایران میشه )بیشتر هست و حتی در یک مدل مشابه از یک مارک در سایز های مختلف سایز کوچکتر تصویر بهتری میده.:46:
( و برعکس باسه تصاویر hd و full hd هر چی سایز بزرگتر باشه کیفیت تصویر و جزئیات مشخص تر خواهد بود.)

واسه همین اول از همه اینو یادتون باشه که اگه میخواین این tv یو بخرین کنار یکو پونصد پولی که واسش گذاشتین کنار 130 تومنم واسه یه hd مدیا پلیر بزارین کنار که نداشتن usb جبران بشه این نکته اول.دوست عزیز از لحاظ ویژگی ها پاناسونیک اروپا هم از لحاظ پخش مشابه مدل اسیایی است.( لطفا قبلش یک بررسی بفرمایید)
تنها تفاوت هایی که داره امکانات اینترنتی است که به لطف مسئولین کشور و مسدود شدن بیشتر سایت های مرتبط با ان امکانات حتی اگر مدل اروپاییش هم می امد هیچکدام از ان قابلیت هایی که داشت رو نمی شد استفاده کرد.(همانطور که مدل اروپایی سامسونگ هم قابلیت های اینترنتی اش قابل استفاده نیست.)
در مدل های اروپایی و امریکایی همان تعداد فرمتی رو ساپورت می کنه که مدل اسیایی می کنه و از لحاظ فرقی نمی کنه

از لحاظ خرید من هم نظر شما رو دارم و باید یک پخش کننده hd یا htpc باید هزینه کنین که برای همیشه از مسئله پخش فرمت ها راحت باشیم ولی سری b سامسونگ هم تعدادی مسئله در زمینه پخش داره
از جمله اینکه در این سری مدل690 یا همان 650 اروپایی امکان پخش ویدیو که دارای کدک صدای dts هست رو نداره و تصویر بدون صدا پخش میشه و باید تبدیلات کاربرا انجام بدن.( که بیشتر فیلم های HD ریپ شده کدک صداشون dts هست )که در این صورت یا باید مثل بالا باز هزینه کنید. یا باید مثل تعدادی از دوستان کانورت کنین ویدیو هاتون رو که بتونین پخش کنین.
(البته سری C ظاهرا ساپورت از کدک صدای dts رو داره باسه پخش از usb که در ان صورت هم باز سری C باید مدل های 20 پاناسونیک مورد بررسی قرار بگیرن. )

نکته دوم کیفیت این tv روی sd یعنی همین برنامه های ماهواره و صدا و سیما اصلا با وقتی hd روش میبینین قابل مقایسه نیست رنگا از اون قدرت و براقی در میاد آدم یاد tv یای قدیمی میوفته پس واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره! خلاصه این تیونر ----t با آنتن و بقیه مخلفاتش دور بر 80-90 تومن یکم کمتر یکم بیشتر واستون آب میخوره.دوست عزیز کسی که پلاسما می خره دیگر براقیت براش مهم نیست بلکه اشباع رنگ ها و همچنین عمق سیاهی اش باسش مهمه و بیشتر دیدگاه استفاده از crt های قدیمی رو اگر داشته باشد دیگر براقیت زیاد امتیاز از دیدش محاسبه نمی شه.
در ضمن وقتی کسی که HDTV می خره یک هدف اصلی داره رفتن به سمت تصاویر hd و دیگر با سایز های 40 اینچ به بالا دیدن تصاویر sd چیزی جز کشیدگی نداره و کسی که میاد سمت این تلویزیون ها باید بدونه دیر یا زود باید هزینه باسه دیدن hd بده.
اگر کسی می خواد تصاویر sd ببینه بهتره از تلویزیون های این گروه و سایز های کوچکتر استفاده کنه ( مثل مدل های B سری های 4 و 5 در سایز های کوچیک یا خرید مدل های lcd صنام و شهاب و .... که البته به لطف hd فکر نکنم دیگر اثری ازشون پیدا شه )که بهترین بازدهی رو باسه دیدن sd دارن.
در این مورد وقتی از تصاویر sd استفاده میشه وقتی روی hd ها پخش میشه افت انها و کاهش کیفیت انها عادی است
که باسه کانال های ایران عوض کردن از انتن های انالوگ به گیرنده ای ----t یا همان دیجیتال ها شاید 10 درصد کیفیت تصویر رو بیشتر کنه ولی ذات تصاویر sd روی تلویزیون های hd همین است.وقتی کسی می یاد hd می گیره اینو باید بدونه که باید دیر یا زود باسه دیدن تصاویر hd هزینه ماهانه یا سالانه بپردازه و از sd کوچ کنه.( امیدی هم باسه صدا سیما باسه ایجاد کانال های hd رو نداشته باشین چون هنوز زیر ساختش رو هم نداره )
در ضمن

واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره! اول که ----t مدل اسیایی نداره که بخواد چیپ در این رابطه داشته باشه.
اگر منظورتون چیپ پردازشی است ......با اینکه این چیپ در تصاویر sd نسبت به رقیب دیگرش b690 ضعف داره( که بخاطر سرمایه گذاری سامسونگ در این چیپ باسه بازدهی بیشتر در پردازش تصویر ) ولی همین چیپی که در پاناسونیک هست و شما به ان چیپ ارزون لقب دارین وقتی در مکان واقعی خودش که پخش hd هست وارد بشه ( که پاناسونیک هم در این بخش سرمایه گذاری کرده باسه این تلویزیون ها ) کیفیتی بهتر از سامسونگ خواهد داد.

توضیحات این بحث تقریبا بالاشده و فقط دو نکته اضافه می کنم :
وقتی از dvd پلیر استفاده می کنین کیفیت dvd همان کیفیت sd هست و حتی اگر از کابل hdmi انتقال بدین در تنظیمات پیشفرض تصویر در پخش کننده در حالت پیشفرض به صورت sd می فرسته و باز باید تلویزیون پردازش کنه.کاربرا حتما باید در مدل هایی که امکان تغییر روزروشن باسه کشیدن تصویر در پخش کننده رو انجام بدن که در تمام تلویزیون ها بازدهی بیشتری پیدا کنه.
بعد برای بازی دوست ها فرقی نمی کنه چه xbox360 استفاده کنین چه ps3 چه pc باسه فقط مهم هست که بتونن از تمام جزئیات بازی در تلویزیون لذت ببرن که انتخاب بازی های مناسب در این مورد مهم است.

به این dvd هزینه ماهواره hd و بقیه چیزارو اضافه کنید میبینید که یه g10 راحت واسه شما بالای 2 تومن آب میخوره.کسی که تلویزیون HDTV می خره چه سامسونگ چه پاناسونیک چه هر مارک دیگری باید بدونه که بزودی یک هزینه ماهانه هم باید باسه دیدن تصاویر HD کنار بزاره و گرنه نباید سراغ این تلویزیون ها در سایز های بزرگ بیاد و باید از سایز های کوچک استفاده کنه

خرید HDTV پولداری نیست دوست عزیز . اگر قضیه پولداری است که باید به تمام کسایی تلویزوین های HTDV می خره باید بگیم خر پول هست .....( حالا هر مارک و مدلی باشه از جمله خرید همین b690 که در همین رنج قیمت هست )
خرید تلویزیون های HDTV و دیدن تصاویر HD در مقابل استفاده از تلویزیون های sdtv و تماشای sd
مثل خرید ماشین های جدید در مقابل استفاده از پیکان های قدیمی است که در ماشین های جدید ما از امکانات راحتی و از قدرت و لذت بیشتر هزینه می کنیم.
یا همین خرید اتوبوس جدید در مقابل اتوبوس های بنز قدیم که ایمنی و راحتی بیشتری رو فراهم می کنه
یا همین خرید تریلر های جدید در مقابل استفاده از تریلر های قدیمی که مصرف سوخت کمتر و کشش و ایمنی بیشتر دارن
یا مثل خرید خونه جدید با امکانات و ایمنی بیشتر در مقابل خونه های قدیمی که بدون امکانات هستن
یا مثل خرید قطار های جدید در مقابل قطار های قدیمی که سرعت و ایمنی و امکانات بیشتر دارن
یا مثل خرید هواپیما های جدید در مقابل هواپیما های قدیم که ایمنی و امکانات بیشتر و مصرف سوخت کمتر دارن
یا مثل خرید سیستم کامپیوتری جدید در مقابل قدیمی که قدرت و تکنولوژی های بیشتر در اختیار می زارد.
یا....
اگر اینگونه خرید تلویزیون خر پولی است پس تمام موارد بالا و بسیاری موارد دیگر اگر هزینه بشه میشه خر پولی .
لطفا این دیدگاهتون رو وقتی یکی باسه هر موردی که احتیاج بیشتر داره هزینه می کنه رو خر پولی می دونین رو اصلاح کنین که بسیاری از مشکلات کشور به این خاطر هست.....:2:
ما داریم باسه کیفیت بیشتر داریم هزینه می کنیم.

بعد این تلویزیون طبق بررسی سایت های معتبر چه در720P چه در 1080 از سامسونگ b690 بهتر هست( منابع به اندازه کافی در این تاپیک و تاپیک های مقایسه ای در گذشته زیاد هست )و تنها در وضوح sd بخاطر قدرت بیشتر چیپ مدلb690 در این مورد ضعیف هست .البته وقتی کسی تلویزیون های hdtv رو می خره صرف تماشاکردن کانال های sd مثل شبکه های داخلی جز هدر دادن سرمایه امتیاز دیگری نداره باسش .

پ ن :
هنوز از بازدهی سری c خبری نرسیده ولی در صورت رسیدن باید با مدل های 20 پاناسونیک مقایسه بشن....مگر اینکه قیمت های غیر واقعی تعدادی از مدل ها در ایران پیدا کنن که داستان به کل عوض خواهد شد.:41:

آخرشم اینو اضافه کنم من خودم کیفیت g10 او واسه hd خیلی خیلی قبول داشتم و دارم شاید از هر tv دیگه بیشتر ولی این یه tv بی دردسر نیست حداقل واسه ما ایرانیا که 95 درصدمون فکر میکنیم hdtv به tv نازک میگن!هر کس hdtv چه سامسونگ چه پاناسونیک چه شارپ چه lg چه هر مارک دیگری می خره اینو باید بدونه که باید باسه یک هزینه دوره ای حساب باز کنه در غیر این hdtv ها تلویزیون هایی نیستن که بخواین فقط باسه دیدن شبکه های ایران خریده باشین ( که از دیدن من اسراف کردن سرمایه و هدر رفتن امکانات است )

اینا نظر من بودو این تحلیل دیدگاه شما از دید بنده:11:

یک مورد هم من در اخر باسه خریداران هر مدل hdtv اضافه کنم هر تلویزیونی می خرین قبلش بررسی کنین ببین ایا واقعا قابلیتی که تلویزیون داره همانی است که می خواین یا اینکه ارزشی براتون نداره....فکر نکنین که وقتی خریدن استفاده می کنین که از دید من این یک اشتباه محض است.....تجربه من بهم ثابت کرده که نوع استفاده خودم با تلویزیون قبلی که داشتم همان است که با تلویزیون بعدی خواهم داشت حالا هرچی امکانات اضافی داشته باشه که ممکنه استفاده نکنم ( مثل پخش فیلم که من سیستم جدا داشتم باسه اینکار داشتم و هنوز هم با این روش می خوام برم و استفاده از امکانات usb سامسونگ نفعی باسم نداشت)....عوض کردن عادت ها و دیدن تصاویر اسان نیست.... مخصوصا اگر روش شما کاملا متفاوت با امکاناتی که تلویزیون میده باشه...اگر چیزی رو بخرین و از امکاناتش استفاده نکنین بعدا این بحث رو خواهید داشت که هزینه ای رو کردین که ازش استفاده نمی کنین.

یک مورد دیگر اینکه به جایی که می خواین تلویزیون رو بزارین دقت کنین .پلاسما ها و lcd بر عکس تلویزیون های قدیمی به نور محیط یکم حساس هستند. اگر جایی که می خواین تلویزیون رو بزارین روشن و افتاب گیر باشه و یا شب ها در محیط پر نور که تعداد لامپ زیاده و یا نور نزدیک به تلویزیون هست معمولا تماشا می کنین lcd باسه این مکان ها کیفیت رنگ بهتری داره و پلاسماها یکم افت رنگ پیدا می کنن.
برعکس اگر محیطی که تلویزیون رو می زارین افتابگیر یا همیشه در سایه است و شب ها هم در تاریکی یا در نور کم و غیر مستقیم که نورش به نورش مستقیم به تلوزیون نمی خوره نگاه می کنین پلاسما ها باسه این مکان ها بهتر است و lcd ها در این مکان ها یکم افت رنگ پیدا می کنن.
در محل های بین این دو گروه فرقی بین پلاسما و lcd نیست
علت این موضوع فناوری و ذات صفحات پخش کننده ی lcd و پلاسما است. در پلاسما چون خود هر پیکسل نور رو تولید می کنه تمام روشنایی لازم رو خودش ایجاد می کنه در صورتی که نوری به سطح صفحه بتابه یکم از کیفیت رنگ هارو میگیره و برعکس در lcd ها چون پیکسل ها از یک منبع نور در پشت تلویزیون نور رو گرفته و با فرایندی رنگی می کنن خودشون شامل نور نیستن و به همین خاطر نور محیط می تونه در بهتر کردن کیفیت تصویر مفید باشه.

اصلاحیه 2:
مدارکی رسیده که یکی از کدک هایی ویدیویی که گفتم ساپورت میشه بخاطر همین ان را از مطلب حذف کردم تا باز بررسی بیشتر کنم

پ ن:
باز فکر کنم زیاد نوشتم
:11: پوزش

Terry Bogard
16-07-2010, 15:35
یه مضوعی که خیلی مهمه اینه که خیلیا برای براقیت میگن السیدی بهتر از پلاسما در صورتی که این براقیت fake هست چون تو السیدی نور از پشت میاد مثل اینه که از یه تلق رنگی رد میشه بعد رنگ میگیره پس نور پیکسلا تو السیدی native نیست واسه همین جایی که محیط پرنور باشه تصویرشون براقو خوبه ولی تو جایی مثل خونه دیگه اون براقی به چشم نمیاد پلاسما زیر نور خونه براقتره چون نوره پیکسلو خودش درست کرده واسه همینه که تو این سایتای خارجی خیلی به این قضیه براقی اهمیت نمیدن فقط میگن این برای پشت ویترین خوبه.
کسایی که السیدی میخرن گول براقیشو تو محیط مغازه میخورن وقتی میان خونه ازش میمونه یه چیزی که دیگه اون براقیو نداره چون زیر نور کم نور بک لایت رنگارو شلو بی حال میکنه مشکل زاویه داره مشکل رسپانس داره و کنتراستش پائینه.
حالا من نمیدونم چرا اصلا من دارم این حرفارو میزنم چونکه هرچی به کسی این حرفارو بزنی تا خودش نره 2-3 میلیون پولو نفله نکنه به این نتیجه نمیرسه.

kiyani_behzad
09-08-2010, 00:18
سلام
کسی در مورد فایل های تصویری قابل پخش روی G10 اطلاع داره؟
یک دموی پاناسونیک گرفتم با پسوند m2ts که همون AVCHD میشه ولی وقتی روی مموری میریزم میزارم فایلی نمیشناسه!!

godfather_mk
09-08-2010, 13:03
بعد از خواندن مطالب این قسمت من هم متقاعد شدم g10 بگیرم هدف اصلی گیم و فیلم با کیفیت (xbox 360 دارم)
1.با توجه به ظهور پدیده 3d چه در عرصه فیلم و بازی ممکن است که بازی های 3d با این تلویزیون های معمولی جوابگو نباشد؟
2.با توجه به عمر کنسول های حال حاضر که رو به اتمام است ممکن است نسل آینده کنسول ها با تی وی های حاضر همخانی نداشته باشد؟ مثل ps2 و کابل AV و ps3 کابل hdmi.
3. در نهایت اگر پاناسونیک تلویزیونی بهتر از این g10 در همین رنج قیمت g10 بیرون داده نیز اعلام بفرمایید.
از دوستان صاحب نظر تقاضامندم نظرات خود را بفرمایید.
با تشکر

t_tanhayam
09-08-2010, 14:28
بعد از خواندن مطالب این قسمت من هم متقاعد شدم g10 بگیرم هدف اصلی گیم و فیلم با کیفیت (xbox 360 دارم)
1.با توجه به ظهور پدیده 3d چه در عرصه فیلم و بازی ممکن است که بازی های 3d با این تلویزیون های معمولی جوابگو نباشد؟
2.با توجه به عمر کنسول های حال حاضر که رو به اتمام است ممکن است نسل آینده کنسول ها با تی وی های حاضر همخانی نداشته باشد؟ مثل ps2 و کابل AV و ps3 کابل hdmi.
3. در نهایت اگر پاناسونیک تلویزیونی بهتر از این g10 در همین رنج قیمت g10 بیرون داده نیز اعلام بفرمایید.
از دوستان صاحب نظر تقاضامندم نظرات خود را بفرمایید.
با تشکر

سلام دوست عزيز
1-مسلمل براي 3d شما بايد hdtv‌تون هم 3d باشه
2-معمولا تمامي نسل هاي كنسول ها رابط هاي خروجي متفاوتي دارند تا هيچ كدوم از user‌هاشون رو از دست ندن همين 360 و ps3 هم خروجي 3 فيش معمولي دارند باي crt ها هنوز
3-در مورد مدل بهتر خوب v20 ميتونه باشه كه رنج قيمتش متفاوت هست
ولي پيشنهاد شخصي من اينه كمي صبر كنيد وروي مدل هاي v و vt هزينه كنيد :46:

t_tanhayam
09-08-2010, 15:35
سلام
کسی در مورد فایل های تصویری قابل پخش روی G10 اطلاع داره؟
یک دموی پاناسونیک گرفتم با پسوند m2ts که همون AVCHD میشه ولی وقتی روی مموری میریزم میزارم فایلی نمیشناسه!!

مموريتون چه فرمتيه؟FAT يا NTFS ؟فكر ميكنم بايد FATباشه

بهزاد عزيز گويا فقط AVCHD و MPEG-2 رو ميتونه اجرا كنه

و همينطور بايد با ورژن ( 8.3 m2ts)باشه با كدك H.264

البته دوستان اينجا G10 دارند وبيشتر ميتونند كمكتون كنند اگه اشتباه ميكنم بگيد ممنون :46:

kiyani_behzad
09-08-2010, 22:57
ممنون دوست عزیز
فرمت مموری من FAT هست فایل هم M2TS که میشه همون MPEG-2 Transport Stream
البته بیت ریت فایلم 40Mbps هست ولی اصلاً فایل رو نمیشناسه میزنه فایلی موجود نیست
دموی پاناسونیک هست، زیر 5 دقیقه 1.7GB حجمش هست
با این حال ممنون بابت این جدول

lebowski
11-08-2010, 01:40
با اجازه از alucard عزیز عکسایی که ایشون تو یه تاپیک خارجی گذاشتن قبل و بعد کالیبره کردن اینجا میزارم:

بعده کالیبره:

جزئیات که وحشتناک رفته بالا مثل پرده اون پشت که تو عکس اول کلا سیاهه ولی تو بعد کالیبره شدن عالیه رنگ پوست بدن آدما بعد کالیبره شدن خیلی طبیعی شده رنگ چوب کف زمین و بقیه چیزا دقیقا مثل واقعیت شده فقط یکمی تصویر بی رمقه من شنیدم که میگن پایونیر kuro هم میتونه رنگارو دقیق کنه هم کنتراستو مثل عکس اول بالا نگه میداره البته اینو یه جا از نوشته های خودشون خوندم حالا میخوام بدونم توی v10 یا پلاسماهای جدید پاناسونیک میشه مثل پایونیر kuro هم رنگارو دقیق کرد هم جذابیتو بالا نگه داشت؟

Pop-Man
11-08-2010, 09:41
با اجازه از alucard عزیز عکسایی که ایشون تو یه تاپیک خارجی گذاشتن قبل و بعد کالیبره کردن اینجا میزارم:

جزئیات که وحشتناک رفته بالا مثل پرده اون پشت که تو عکس اول کلا سیاهه ولی تو بعد کالیبره شدن عالیه رنگ پوست بدن آدما بعد کالیبره شدن خیلی طبیعی شده رنگ چوب کف زمین و بقیه چیزا دقیقا مثل واقعیت شده فقط یکمی تصویر بی رمقه من شنیدم که میگن پایونیر kuro هم میتونه رنگارو دقیق کنه هم کنتراستو مثل عکس اول بالا نگه میداره البته اینو یه جا از نوشته های خودشون خوندم حالا میخوام بدونم توی v10 یا پلاسماهای جدید پاناسونیک میشه مثل پایونیر kuro هم رنگارو دقیق کرد هم جذابیتو بالا نگه داشت؟

مرسی
بعد کالیبره جزئیات بیشتر شده اما جذابیت تصویر خیلی کم شده
به نظرم بعد کالیبره باید یه ذره غلظت رنگشو بالا میبرد
من قبل کالیبره رو بیشتر میپسندم

far2009
11-08-2010, 14:42
کالیبره چیه ؟ ببخشید این جا می پرسم

*Alucard*
11-08-2010, 15:15

بله تاحدودی همینطوره دوست عزیز پایونیر Kuro بعد از کالیبره شدن هم دقت رنگش عالی هست هم کنتراستش بالا میمونه و هم منحنی گامای تصویر در جای صحیح قرار میگیره دلیلشم وجود گزینه های گسترده برای تنظیم رنگهای اصلی و فرعی و گاما به علاوه تکنولوژِی خاص به کار رفته در اون و مهندسی پایونیره سری های VT و V از مدلهای 2010 پاناسونیک هم تقریبا به همین شکل عمل میکنن.
اما یه نکته راجع به این عکسها, موقع گرفتن این عکسها گاما به جای 2.2 روی 2 قرار گرفته بود که یکمی تصویرو کم عمق کرده که بعدا متوجه شدم ولی دیگه فرصت نبود عکس جدید بندازم توی گزینه های تنظیم گاما برای مدلهای G10 یک گزینه غیر عددی وجود داره که بهش S.Curve میگن که منحنی گاما رو مثل حالت داینامیک رسم میکنه ولی از دقت رنگ کم میشه اما در کل میشه به عنوان آلترناتیو برای کسایی که بهترین دقت رنگ و کنتراستو همزمان با هم میخوان میتونه مناسب باشه.

این عکس رو به عنوان مثال انتخاب کردم گامای عکس اول بر روی حالت پیش فرض هست ولی گامای عکس دوم به شکل حرف لاتین "S" در اومده که در مدهای داینامیک برای بالا بردن عمق تصویر ازش استفاده میکنن.

*Alucard*
11-08-2010, 16:09
کالیبره چیه ؟ ببخشید این جا می پرسم

هر چیزی استانداردی داره دوست عزیز تو دنیای HDTV ـها کالیره به دقیق کردن رنگها مطابق با استانداردهای گستره رنگ مورد استفاده در سیستمهای الکترونیکی گفته میشه البته با رعایت جوانبی که از اون جمله میشه به بالا بردن کنتراست و جزئیات هم اشاره کرد یعنی اینکه یک کالیبره خوب به کالیبره ای میگن که همه جوانب کیفیت تصویر در اون رعایت شده باشه و کنتراست و جزئیات فدای دقت رنگ نشه!

far2009
11-08-2010, 17:39
هر چیزی استانداردی داره دوست عزیز تو دنیای HDTV ـها کالیره به دقیق کردن رنگها مطابق با استانداردهای گستره رنگ مورد استفاده در سیستمهای الکترونیکی گفته میشه البته با رعایت جوانبی که از اون جمله میشه به بالا بردن کنتراست و جزئیات هم اشاره کرد یعنی اینکه یک کالیبره خوب به کالیبره ای میگن که همه جوانب کیفیت تصویر در اون رعایت شده باشه و کنتراست و جزئیات فدای دقت رنگ نشه!
اگر من الان خودم بخواهم tv را کالیبره کنم . کار خاصی باید انجام بدهم ؟

zed2
12-08-2010, 19:46
اگر من الان خودم بخواهم tv را کالیبره کنم . کار خاصی باید انجام بدهم ؟
صفحات قبلتر از این بحث در مورد کالیبره کردن و چند تنظیم پیشنهادی و نظراتی در رابطه با راه های کالیبره کردن گذاشته شده...( تنظیمات کالیبره کردن به چندین فاکتور ربط داره و ممکنه تنظیمات تصویر هر کس با دیگری یکم تفاوت داشته باشه)
باید خودت وقت بزاری و تنظیم کنی تا تصویری که می خوای در بیاد

t_tanhayam
12-08-2010, 22:38
كاليبره كردن بر ميگرده به سليقه شخصي طرف در وهله اول
اما اگه حرفه اي انجام بشه خيلي نتايج خوبي رو خواهيم داشت به عنوان نمونه دقت كنيد :

In normal mode, normal colour balance, before calibration:

Colour Temp:

Gamma:

calibrating again in cinema mode

Colour Temp:

Gamma:

براي ديدن نتايج و بحث هايي پيرامون كاليبره براي g10 ميتونيد اينجا رو مطالعه كنيد:

همينطور كاليبره ISF ساير hdtv‌ها :

EDES
21-08-2010, 10:26
لطفا در خصوص پلاسماي سري U20 و مقايسه آن با سري هاي G10 & V10 توضيحات جامعي را بنويسيد با تشكر

zed2
22-08-2010, 11:09
لطفا در خصوص پلاسماي سري U20 و مقايسه آن با سري هاي G10 & V10 توضيحات جامعي را بنويسيد با تشكر
بهتر بود اینو تو تاپیک زیر می پرسیدی

zed2
13-09-2010, 11:03
بچه هایی که ورژن اروپا یا امریکای g10 رو دارن ظاهرا یک فریم ور جدید پاناسونیک داده بیرون که نسخه 1.30 هست ولی من تو خود سایت پانا ندیدیم .....یک بررسی بکنین ببینین راسته یا نه.

farhad61
11-11-2010, 19:31
سلام
آقا g10 من یه مشکلی داره وقتی یه فیلم دارم میبینم مثلا مختارنامه وقتی دوربین ثابت میشه اون قسمت از صفحه که حرکتی نداره مثل پرده شروع میکنه دل زدن و دایم تکون میخوره البته من تنظیمات صفحه رو با اعدادی که دوستان گفتن کالیبره کردم
میتونه قضیه مال کالیبره باشه

t_tanhayam
11-11-2010, 23:45
سلام
آقا g10 من یه مشکلی داره وقتی یه فیلم دارم میبینم مثلا مختارنامه وقتی دوربین ثابت میشه اون قسمت از صفحه که حرکتی نداره مثل پرده شروع میکنه دل زدن و دایم تکون میخوره البته من تنظیمات صفحه رو با اعدادی که دوستان گفتن کالیبره کردم
میتونه قضیه مال کالیبره باشه

-ممكن هست شما با حالت هاي ديفالت hdtv هم امتحان كنيد ببينيد اين مشكل همچنان پا برجاست يا فقط مربوط به ستينگ خاصي هست كه با كاليبره ايجاد شده

Artam01
12-11-2010, 00:07
البته بعضی از فیلم ها خودشون هم لرزش دارند.
من هم در وی بیست اندکی لرزش رو در تصاویر موقع پخش فیلم احساس میکنم.

farhad61
12-11-2010, 10:53
-ممكن هست شما با حالت هاي ديفالت hdtv هم امتحان كنيد ببينيد اين مشكل همچنان پا برجاست يا فقط مربوط به ستينگ خاصي هست كه با كاليبره ايجاد شده

تغییرات به دیفالت رو چطور میشه اعمال کرد؟
ممنون

t_tanhayam
12-11-2010, 13:04
تغییرات به دیفالت رو چطور میشه اعمال کرد؟
ممنون

-خوب فكر ميكنم روي گزينه ها ومدهاي تعريف شده تصويري برين انتخاب ميشه
-در مورد رست كلي هم فكر كنم بتونيد يك رست فكتوري بكنيد

saeidghodrati
12-11-2010, 16:06
ممنون دوست عزیز
فرمت مموری من FAT هست فایل هم M2TS که میشه همون MPEG-2 Transport Stream
البته بیت ریت فایلم 40Mbps هست ولی اصلاً فایل رو نمیشناسه میزنه فایلی موجود نیست
دموی پاناسونیک هست، زیر 5 دقیقه 1.7GB حجمش هست
با این حال ممنون بابت این جدول
ميتوني به ادرس امضا بري من دارم روش كار ميكنم

farhad61
17-11-2010, 19:03
-خوب فكر ميكنم روي گزينه ها ومدهاي تعريف شده تصويري برين انتخاب ميشه
-در مورد رست كلي هم فكر كنم بتونيد يك رست فكتوري بكنيد

اقا این کار رو کردم فایده ای نداشت شماهم با این مشکل مواجه هستید یا نه؟:19:

t_tanhayam
17-11-2010, 20:34

-والا دقت نكردم من چون lcd دارم كه متفاوت هست

zed2
20-11-2010, 13:15
از چه فاصله ای داری نگاه می کنی؟
من مختار نامه رو ندیدم ولی تا به حال این حالت رو در بقیه تصاویرم ندیدم.( البته شاید منظورت از تکون خوردن رو خوب نفهمیدم):13:.

kiyani_behzad
22-11-2010, 00:40
سلام
تلویزیون من 2 شب پیش برای بار دوم سوخت توی کمتر از 8 ماه بار اول 1 ماه بعد از خرید سوخت رفت گارانتی و درست شد البته با حدود 1 ماه تاخیر و باز همون مشکل، امیدوارم شرکت کوفرد روی یک جنس معیوب از کارخونه خدمات خاصی بده چون فکر میکنم خود پاناسونیک این کار رو انجام داده وقتی یک پارت از محصولاتش کلاً دچار نقص فنی بوده از کارخونه که از بدشانسی گیر ما افتاده باید یک خدمات خاص مثل تعویض محصول با جنس جدید یا مدت زمان گارانتی بیشتر بده

farhad61
15-03-2011, 09:15
سلام
آقا چند روزی رو مهمون یکی از اقوام بودیم یه led samsung sery 7 داشت کیفیت تصویرش رو وقتی با g10 خودم مقایسه کردم از پلاسمای خودم ناامید شدم اون تصویرش شفاف و روشن ولی مال من تاریک هست
البته یه نکته هم وجود داره اون با ریسیور داشت تصویر رو میگرفت من با آنتن معمولی اما کیفی آنتن توی شهر ما خیلی عالیه و دسته کمی از ریسیور نداره اما بازم تاریک بودن تصویر عذابم میده
میشه یه سری تنظیمات که خوتون روی g10 انجام دادین بهم بدین تا من هم بتونم از تصویر با کیفیت و البته شفاف و روشن استفاده کنم
ممنون از راهنمایتون

t_tanhayam
15-03-2011, 11:09
سلام
آقا چند روزی رو مهمون یکی از اقوام بودیم یه led samsung sery 7 داشت کیفیت تصویرش رو وقتی با g10 خودم مقایسه کردم از پلاسمای خودم ناامید شدم اون تصویرش شفاف و روشن ولی مال من تاریک هست
البته یه نکته هم وجود داره اون با ریسیور داشت تصویر رو میگرفت من با آنتن معمولی اما کیفی آنتن توی شهر ما خیلی عالیه و دسته کمی از ریسیور نداره اما بازم تاریک بودن تصویر عذابم میده
میشه یه سری تنظیمات که خوتون روی g10 انجام دادین بهم بدین تا من هم بتونم از تصویر با کیفیت و البته شفاف و روشن استفاده کنم
ممنون از راهنمایتون

-عزيز تردهاي خيلي خوبي وجود داره كه فيد بك كاربراني هست كه كاليبره هاي مختلفي رو انجام و تست كردند ميتونيد مطالعه كنيد :

farhad61
18-03-2011, 20:39
t_tanhayamجان از راهنماییت ممنونم با تغییر تنظیمات تصویر بهتر شد مام باز مثل led نیست البته شاید نباید همچین انتظاری از یه پلاسما داشته باشم
چند تا سوال دارم
1 وقتی میزنم روی شبکه 3 یه مثلث برعکس پایین تصویر میاد این واسه چیه؟
2 قبل وقتی شبکه های تنظیم شده تمام میشد مثلا تا کانال 8 میرفت با زدن یکمه بالا دوباره میومد کانل 1 اما الان همینجوری میره بالا و برنمیگرده شبکه یک البته میدونم توی تغییر تنظیمات تصویر یه چیزی رو دستکاری کردم که اینجور شده اما نمیدونم چی بوده؟3 البته قبل از این قضیه هم یه مشکل دیگه هم داشتم نمیدونم چطور شبکه 1 از لیست شبکه هایی که دکمه بالا رو میزنم تا تموم شبکه ها رو ببینم حذف شده و وقتی میرسید به شبکه هشت میپرید شبکه 2 و شبکه یک رو رد میکرد این مسئله رو چطور حل کنم؟ (نمیدونم این قسمت رو تونستم درست توضیح بدم یا نه؟)

t_tanhayam
18-03-2011, 20:48
t_tanhayamجان از راهنماییت ممنونم با تغییر تنظیمات تصویر بهتر شد مام باز مثل led نیست البته شاید نباید همچین انتظاری از یه پلاسما داشته باشم
چند تا سوال دارم
2 قبل وقتی شبکه های تنظیم شده تمام میشد مثلا تا کانال 8 میرفت با زدن یکمه بالا دوباره میومد کانل 1 اما الان همینجوری میره بالا و برنمیگرده شبکه یک البته میدونم توی تغییر تنظیمات تصویر یه چیزی رو دستکاری کردم که اینجور شده اما نمیدونم چی بوده؟3 البته قبل از این قضیه هم یه مشکل دیگه هم داشتم نمیدونم چطور شبکه 1 از لیست شبکه هایی که دکمه بالا رو میزنم تا تموم شبکه ها رو ببینم حذف شده و وقتی میرسید به شبکه هشت میپرید شبکه 2 و شبکه یک رو رد میکرد این مسئله رو چطور حل کنم؟ (نمیدونم این قسمت رو تونستم درست توضیح بدم یا نه؟)

-مرسي خوب خدا رو شكر
-به هر صورت پلاسما هست و كمي برايتنس پايين تر داره
-در مورد سوالاتتون هم متاسفانه من اين مدل رو ندارم اميدوارم دوستاني كه دارند راهنماييتون كنند
-در مورد چيدمان شبكه و MANAGE اونها فكر ميكنم مشكل دارين كه اگر كمي سرچ كنيد وباهاش كار كنيد احتمالا مشكلتون رفع ميشه

farhad61
23-03-2011, 07:43
سلام
سال نو مبارک
tanhayam جان ایشالا که هیچ وقت تنها نباشی :31:
یه سوال اون تنظیماتی که توی پست 286 نشون دادی رو با کامپوتر انجام میدن یعنی باید تلوزیون رو وصل به کامپوتر کرد ؟
اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بده

t_tanhayam
23-03-2011, 10:09
سلام
سال نو مبارک
tanhayam جان ایشالا که هیچ وقت تنها نباشی :31:
یه سوال اون تنظیماتی که توی پست 286 نشون دادی رو با کامپوتر انجام میدن یعنی باید تلوزیون رو وصل به کامپوتر کرد ؟
اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بده

-مرسي فرهاد جان سال نو شما هم مبارك باشه :10:
-بله اين كاليبره ها توسط نرم افزارهاي خاصي صورت ميگيره و كاملا حرفه اي انجام ميشه

farhad61
23-03-2011, 11:27
یعنی ما آماتور ها باید بیخیال این کالیبره ها شیم درسته؟

t_tanhayam
23-03-2011, 13:22
یعنی ما آماتور ها باید بیخیال این کالیبره ها شیم درسته؟

-همينطوره چون وسايل ونرم افزارهايي رو ميطلبه :

-البته ميتونيد خودتون حالت هاي مختلف رو تست كنيد يا تردهاي خيلي خوبي كه وجود داره وكاربران اطلاعات و كاليبره هاشون رو در اختيار هم ميگزارين رو مطالعه كنيد‌:

amir.blue2
26-03-2011, 01:05
سلام
من یک پلاسما مدل th-p42g10r دارم حالا یک سینما خانگی پاناسونیک با ساپورت viera link گرفتم
حالا هر کار میکتم نمیتونم که صدا و تصویر رو از طریق یک کابل hd منتقل کنم هیچ جوره صدا رو نمیشناسه و فقط تصویر رو منتقل می کنه
اما تو هردو مدل نوشته که صدا رو با یک کابل میشه منتقل کرد
(((راستی ایا این مارک تلویزیون فریمورش اپدیت میشه))

t_tanhayam
26-03-2011, 11:02
سلام
من یک پلاسما مدل th-p42g10r دارم حالا یک سینما خانگی پاناسونیک با ساپورت viera link گرفتم
حالا هر کار میکتم نمیتونم که صدا و تصویر رو از طریق یک کابل hd منتقل کنم هیچ جوره صدا رو نمیشناسه و فقط تصویر رو منتقل می کنه

-همينطوره با كابل hdmi همزمان شما صدا وتصوير رو ميتونيد منتقل كنيد
-در مورد اپديت فريمور هم خيلي وقت اپديتي نديدم ازش
-چند صفحه قبل هم بحثي در اين مورد بود

zed2
26-03-2011, 14:46
سلام
تلویزیون من 2 شب پیش برای بار دوم سوخت توی کمتر از 8 ماه بار اول 1 ماه بعد از خرید سوخت رفت گارانتی و درست شد البته با حدود 1 ماه تاخیر و باز همون مشکل، امیدوارم شرکت کوفرد روی یک جنس معیوب از کارخونه خدمات خاصی بده چون فکر میکنم خود پاناسونیک این کار رو انجام داده وقتی یک پارت از محصولاتش کلاً دچار نقص فنی بوده از کارخونه که از بدشانسی گیر ما افتاده باید یک خدمات خاص مثل تعویض محصول با جنس جدید یا مدت زمان گارانتی بیشتر بده

بابا دمت گرم:18:
چی کار می کنی با تلویزیون که دوام نمی یارن:31:؟

چند تا سوال دارم
متاسفانه من سورسم انتن معمولی نیست و زیاد نمی تونم در رابطه با تنظیماتش تو این بخش کمکت کنم :41:
فقط شاید اطلاعات بیشتر بزاری شاید بتونم رفع کنم:
1-من چیزی ندیدم ( البته سورس من انتن معمولی نیست )باسه مورد یک می تونی تصویرش رو بزاری که بفهمم دقیقا کجاست این مثلثه؟:13:
2 و 3 رو کاری از دست بر نمی یاد ( فقط پیشنهاد می کنم دفترچه راهنما رو بخون شاید بتونی گزینه مربوطه اش رو پیدا کنی)

سلام

ببینم صدا رو از تلویزیون می خوای به سینما منتقل کنی؟
چه کابل هایی بین تلویزیون و سینما وصل کردی؟
من خودم نتونستم صدای چند کانالی رو با hdmi منتقل کنم ( من پی سی رو وصل کرده بودم و با ان پخش می کنم )و رفتم یک toslink خریدم و با ان صدا رو منتقل کردم ( راهنماش هم بود و راحت می شد روش سوییچ کرد ) اگر موفقی داشتی به من هم یک خبر بده.:46:

پ ن:
البته من منظورت رو از پخش نفهمیدم از سینما خواستی اینکارو بکنی یا از تلویزیون و به ان یکی منتقل کنی.

amir.blue2
27-03-2011, 00:09
سلام مرسی از پاسخگویتون اما من می خوام که با یک کابل hdmi صدا تلویزیون رو به سینما خانگی منتقل کنم که اینکار را به هیچ وجه نتونستم انجام بدم با اینکه هر دو سیستم از viera link پشتیبانی میکنه و viera link توسط هر دو سیستم شناسایی می شوند اما صدا منتقل نمیشود
پ.ن=منظور از انتقال viera link انتقال تصویر به تلویزیون و یا استفاده هر دو سیستم با یک کنترل میباشد که همه جا اعلام کرده اند که با viera link صدا هم منتقل میشود و اصلا یکی از قابلیت ها هم که خیلی پاناسونیک بر روی ان تبلیغ می کند همین قابلیت هست که برای من اجرا نمی شود

t_tanhayam
27-03-2011, 13:49
سلام مرسی از پاسخگویتون اما من می خوام که با یک کابل hdmi صدا تلویزیون رو به سینما خانگی منتقل کنم که اینکار را به هیچ وجه نتونستم انجام بدم با اینکه هر دو سیستم از viera link پشتیبانی میکنه و viera link توسط هر دو سیستم شناسایی می شوند اما صدا منتقل نمیشود
پ.ن=منظور از انتقال viera link انتقال تصویر به تلویزیون و یا استفاده هر دو سیستم با یک کنترل میباشد که همه جا اعلام کرده اند که با viera link صدا هم منتقل میشود و اصلا یکی از قابلیت ها هم که خیلی پاناسونیک بر روی ان تبلیغ می کند همین قابلیت هست که برای من اجرا نمی شود

-قابليت ARC يا بازگشت صدا در ورودي و خروجي هاي HDMI ورژن 1.4 وجود داره

bzt
01-01-2012, 15:45
دوستان الان دیگه دو سالی هست که از عرضه ی این مدل گذشته و اونایی که خریدن الان دو ساله که این پنل دارن

دوستانیکه این چند وقت از این نمایشگر استفاده کردند بیان بگن که تو این مدت آیا به مشکلی برخوردن آیا بعد دو سال افتی در کیفیت شاهد بودند یا نه

من که به شخصه هنوز هیچ مشکلی با این پنل ندارم و به جرئت میتونم بگم حتی بعد دو سال هیچ فرقی با روز اولش هم نداره

یه چیز جالبم بهتون بگم اونم اینه که تو تاپیک پلاسمای V30 دوستان میگفتن که V30 عمق سیاهی بالایی نداره و وقتی این عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو تست میکنند تصویر سیاه سیاه نیست و همرنگ خود پنل نمیشه اما من با پنل G10 تست کردم و دیدم که تصویر کاملآ سیاه سیاه و هیچ نوری نداره و کاملآ همرنگ پنل میشه به همین خاطرم هست که هنوز به داشتن افتخار میکنم ..شما هم این عکسو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از طریق SD CARD تست کنید و مد تصویر در حالت داینامیک قرار بدید تا متوجه عمق سیاهی بالای این پنل بشید

bahar1390
21-03-2013, 02:00
دوستان الان دیگه دو سالی هست که از عرضه ی این مدل گذشته و اونایی که خریدن الان دو ساله که این پنل دارن

دوستانیکه این چند وقت از این نمایشگر استفاده کردند بیان بگن که تو این مدت آیا به مشکلی برخوردن آیا بعد دو سال افتی در کیفیت شاهد بودند یا نه

من که به شخصه هنوز هیچ مشکلی با این پنل ندارم و به جرئت میتونم بگم حتی بعد دو سال هیچ فرقی با روز اولش هم نداره

یه چیز جالبم بهتون بگم اونم اینه که تو تاپیک پلاسمای V30 دوستان میگفتن که V30 عمق سیاهی بالایی نداره و وقتی این عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو تست میکنند تصویر سیاه سیاه نیست و همرنگ خود پنل نمیشه اما من با پنل G10 تست کردم و دیدم که تصویر کاملآ سیاه سیاه و هیچ نوری نداره و کاملآ همرنگ پنل میشه به همین خاطرم هست که هنوز به داشتن افتخار میکنم ..شما هم این عکسو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از طریق SD CARD تست کنید و مد تصویر در حالت داینامیک قرار بدید تا متوجه عمق سیاهی بالای این پنل بشید

سلام

من بعد 2 سال استفاده مشکلی برام پیش اومده.....کسی جوابگو هست؟

ممنون

Babaxan7
23-03-2013, 22:51

داداش من هم الان ۳ سال هستش که این پلاسما رو گرفتم ، خدا رو شکر هیچ مشکلی تا حالا نداشتم ، کیفیتش هم بنظرم تغییری نکرده ، البته باید کنار یه پنل g10 تازه مقایسه کرد . ولی خداییش از تصویر طبیعی این پنل لذت میبرم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD