PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز کردن قفل کپی دی وی دی ریکوردر

sirwanonline
20-12-2009, 13:37
سلام دوستان عزیز خسته نباشین یک سوال داشتم سوالم اینکه من یک دی وی دی ریکوردیر دارم مارک سامسونگ 250 گیگ هاردش هست خوب من بعضی از برنامه های از ماهواره گرفتم و ریختم تو این ریکوردر خوب بعد من اون فیلم و یا موسیقی تصویری رو روی دی وی دی Princo و Sony رایت کردم بعد می خواهم با کامپیوتر تماشا کنم یا ذخیرشون کنم که میگه هیچ فایل در دی وی دی نیست ممنون میشم اگر کمکم کنید که مشکل از کجا با دی وی دی های که کپی شدن توسط ریکوردیر ها رو بخونه حالا برنامه ای هست که بتوان این فال ها رو دید و ذخیره کرد تو کامپیوتر
خودم کار های رو تست کردم
با نرو نشون نمیده
با پاور دی وی دی 7 و 8 نشون نمیده
با برنامه بلیز دی وی دی هم نشون نمیده
سرچ کردم تو دی وی دی هم به صورت هایدن هم هیچ چیزی پیدا نکرد ممنون میشم

Amin.M.1986
20-12-2009, 15:09
سلام دوستان عزیز خسته نباشین یک سوال داشتم سوالم اینکه من یک دی وی دی ریکوردیر دارم مارک سامسونگ 250 گیگ هاردش هست خوب من بعضی از برنامه های از ماهواره گرفتم و ریختم تو این ریکوردر خوب بعد من اون فیلم و یا موسیقی تصویری رو روی دی وی دی Princo و Sony رایت کردم بعد می خواهم با کامپیوتر تماشا کنم یا ذخیرشون کنم که میگه هیچ فایل در دی وی دی نیست ممنون میشم اگر کمکم کنید که مشکل از کجا با دی وی دی های که کپی شدن توسط ریکوردیر ها رو بخونه حالا برنامه ای هست که بتوان این فال ها رو دید و ذخیره کرد تو کامپیوتر
خودم کار های رو تست کردم
با نرو نشون نمیده
با پاور دی وی دی 7 و 8 نشون نمیده
با برنامه بلیز دی وی دی هم نشون نمیده
سرچ کردم تو دی وی دی هم به صورت هایدن هم هیچ چیزی پیدا نکرد ممنون میشم

بگو با چه نرم افزاری رایت زدی؟ ایمیج گرفتی رایت زدی؟ دیتا زدی یا ویدئو.. ببین مثلا یه ورژن الکهال 120% باگ داشت و اگه باهاش دی وی دی ویدئو میزدی بعد رایت کامپیوتر میگفت دیسک خالیه؟ یکم توضیح بدید شاید بشه کمکی کرد.
یا علی:11:

sirwanonline
20-12-2009, 17:28
دوست عزیز من با خود دستگاه دی وی دی رکوردر کپی کردم به صورت high Speed
DVD REcorder samsung 250gb

mohsen_rkh
22-01-2010, 07:21
سلام دوست عزیز. بعد از رایت کردن هر دی وی دی از منوی دستگاه (دی وی دی رکوردر) وارد بخش Disc Manager شو و گزینه Finalize رو بزن. حالا دی وی دی که رایت کردی میشه تو هر دستگاهی که دی وی دی پخش میکنه استفاده کنی. موفق باشی.

kamithekid
22-01-2010, 15:22
bemahze inke DVD ro Gozashtid varede playliste KMP mishid ba'd az gozineye add va openfiles shayad play she ke albate bastegi be DVDrom ham dare ke shayad bavaretoon nashe vali DVDrom haye ghadimi tar in file haro behtar ejra mikonan:-??

ehsan30
22-01-2010, 22:32
سلام

ممنون از راهنمایی های دوستان،ولی یکی نگفت که اگر توی انجمن فیلم ،قسمت بعد نرم افزاری مطرح می کردید شاید
زودتر و بهتر نتیجه می گرفتید؟دوست عزیز sirwanonline ،طبق گفته شما:

با خود دستگاه دی وی دی رکوردر کپی کردم به صورتhigh Speed

اگر که امکان انتخاب سرعت هست سرعت را روی 8x قرار بده و روی DVD بهتر تست کن ببین چی میشه :)

بای