مشاهده نسخه کامل
: كمكم كنيد. پيغام: operating system not found
doctor_apachi2
20-12-2009, 13:08
سلام. دوستان من يك لپتلپ از يكي از دوستانم گرفتم تا ويندوزش رو عوض كنم. سرعتش به طرز عجيبي پايين بود! ويندوز رو عوض كردم و بعد از نصب كلي برنامه مورد نياز و 23 ساعت كه براش وقت گذاشتم ريست كردم اما ويندوز بالا نيومد و به جاش در همون صفحه سياه dos اين پيغام اومد: operating system not fuond و ديگه هيچ كاري نكرد. يك سي دي بوت گذاشتم توي درايو و سيستم رو ريست كردم با سي دي بوت ويندوز بالا مياد. مشكل چيه؟ آيا هارد عيب داره؟؟؟؟؟؟؟
آيا هارد عيب داره؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا درایوی که روش ویندوز رو نصب کردی بدسکتور داره !!!
شاید هم ویروس داره!!! اگر ویروس باشه...فایل NTDCT رو پاک کرده که این مشکل به وجود اومده!
به نظر من دوباره ویندوز بریز و با avast ویروس یابی کن....
doctor_apachi2
20-12-2009, 13:29
مرسي سارا جان كه اولين پستت كمك به مشكل من بود. من الان يه حدسي زدم.گفتم شايد مشكل از برنامه virtual CD باشه كه نصب كردم. شايد زياد منطقي نباشه اما برنامه رو remove كردم و از بعد از اين كارم مشكل حل شد و ويندوز بدون بوت بالا مياد! ممكنه مشكل از همين بوده باشه و من ديگه اين پيغام رو دريافت نكنم؟ يا ممكنه دوباره اين پيغام بعد از مدتي بياد؟ البته سيستم ويروس نداره. از اين جهت مطمئنم. چيزي كه هست الان مشكل رفع شده و حالش رو ندارم كه دوباره 3 ساعت بشينم ويندوز و نرم افزارها رو از نو نصب كنم. ميخوام ببينم اگه بيخيالش بشم بازم ممكنه اين مشكل پيش بياد؟ يا وقتي رفت ديگه رفته؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.