PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمايي براي حل مشكل رندر مدل ساده قاشق

saadi126
20-12-2009, 11:59
سلام به دوستان و اساتيد گرامي
من چند وقتي هست وارد دنياي سه بعدي شدم و با مكس سر و كله ميزنم (مثلا يك هفته :31:) البته از پيشتر علاقه مند بودم ولي فرصت نميكردم.
ديروز مدل قاشق رو در آوردم كه مراحل كار رو به تزتيب توي شكلهاي زير ميتونيد مشاهده كنيد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اينجاي كار مشكلي نبود ولي وقتي رندر ميگيرم،‌قاشق رو تو خالي رندر ميگيره و انگار پوليگانهاي قسمت بالايي قاشق رو برداشته باشن. در شكلهاي زير ميتونيد مشكل رو مشاهده كنيد:

حالا اساتيد گرامي اگر لطف كنند و راهنمايي كنند بسيار ممنون ميشم. :10:

hrgh2
20-12-2009, 12:16
خوب یه مادیفیر normal بهش بده و دقت کن تیک flip normal فعال یاشه

saadi126
20-12-2009, 12:45
ممنون از راهنماييتون
با ماديفاير Normal مشكل حل شد.

- فقط آيا هر بار كه به اين روش مدل سازي ميكنم و از ماديفايرهاي Symmetry و MeshSmooth استفاده ميكنم بايد در آخر كار حتما ماديفاير Normal رو هم استفاده كنم؟
- كاري كه اين ماديفاير انجام ميده چيه؟ من توي Help مكس خوندم و يه چيزايي فهميدم اما اگر بيشتر توضيح بديد ممنونتون ميشم.

saadi126
20-12-2009, 12:51
راستي چند تا سوال دارم كه بهتر ديدم همينجا مطرح كنم:
من براي شروع آموزش مكس، دي وي دي هاي Gnomone رو انتخاب كردم و البته آموزشهاي تيكه اي و كاربردي موردي رو هم از نت ميگيرم و انشالا اگر فرصت كنم تمرين ميكنم. فعلا روش آموزشم اين بوده كه براي خودم هدف تعريف كنم و بگم به فرض فلان آبجكت رو ميخوام بسازم حالا ميگردم دنبال راههاي ساختش و ... و در كنارش آموزشهاي پايه اي و ترتيبي گنومون رو ببينم.
حالا به نظر شما اين روش درست هست؟ اگر روشي پيشنهاد بديد ممنون ميشم.

hrgh2
20-12-2009, 12:56
کلا سعی کن از Editable poly استفاده کنی اگر هم نرمال ها وارونی بودند توی همون ادیتور پاللیگنها رو انتخاب کن و flip رو بزن
ضمنا واسه اسمود هم از Turbo Smooth استفاده کن
گنومون کهسطحش بالا هست شما باید اول با آموزشهای کلی تر و سطح پایینتر کار کنید

saadi126
20-12-2009, 14:31
بازم ممنون
منظورم از گنومون آموزشهاي پايه اي اون هست كه از توصيف محيط و منوهاي مكس شروع كرده و فعلا زياد جلو نرفتم :31:

hrgh2
21-12-2009, 12:16
اونا gnomon نیست بلکه روی مجموعه دی وی دی که سایت زده اضاف شده:27:

saadi126
21-12-2009, 12:58
اونا gnomon نیست بلکه روی مجموعه دی وی دی که سایت زده اضاف شده:27:
ممنون از راهنماييتون دوست عزيزم
راستش من Gnomone رو خودم دان كردم و فعلا همين يه دي وي دي رو
حالا به نظرتون اين روش جواب ميده؟
مرسي

hrgh2
21-12-2009, 13:59
آره اگر آموزشها برای شروع کلی و ساده باشند قطعا سریعتر نتیجه میده

saadi126
21-12-2009, 14:37
راستي من چند مورد متريال استيل درس كردم (بععععله ميدونم هنوز خيلي زوده واسه بحث متريال گذاري) ولي هيچكدوم خوب در نيومدن بيشترشون هم به نور خيلي حساس بودن و با كمي جابجايي نور اون حس استيل بودن رو از دست ميدادن.
به عنوان مثال اين يكي رو ببينيد:

حالا به نظرتون يه استيل خوب و واقعي رو چجوري در بيارم اگه آموزشي سراغ داريد ممنون ميشم