مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمايي براي حل مشكل رندر مدل ساده قاشق
saadi126
20-12-2009, 11:59
سلام به دوستان و اساتيد گرامي
من چند وقتي هست وارد دنياي سه بعدي شدم و با مكس سر و كله ميزنم (مثلا يك هفته :31:) البته از پيشتر علاقه مند بودم ولي فرصت نميكردم.
ديروز مدل قاشق رو در آوردم كه مراحل كار رو به تزتيب توي شكلهاي زير ميتونيد مشاهده كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اينجاي كار مشكلي نبود ولي وقتي رندر ميگيرم،قاشق رو تو خالي رندر ميگيره و انگار پوليگانهاي قسمت بالايي قاشق رو برداشته باشن. در شكلهاي زير ميتونيد مشكل رو مشاهده كنيد:
حالا اساتيد گرامي اگر لطف كنند و راهنمايي كنند بسيار ممنون ميشم. :10:
خوب یه مادیفیر normal بهش بده و دقت کن تیک flip normal فعال یاشه
saadi126
20-12-2009, 12:45
ممنون از راهنماييتون
با ماديفاير Normal مشكل حل شد.
- فقط آيا هر بار كه به اين روش مدل سازي ميكنم و از ماديفايرهاي Symmetry و MeshSmooth استفاده ميكنم بايد در آخر كار حتما ماديفاير Normal رو هم استفاده كنم؟
- كاري كه اين ماديفاير انجام ميده چيه؟ من توي Help مكس خوندم و يه چيزايي فهميدم اما اگر بيشتر توضيح بديد ممنونتون ميشم.
saadi126
20-12-2009, 12:51
راستي چند تا سوال دارم كه بهتر ديدم همينجا مطرح كنم:
من براي شروع آموزش مكس، دي وي دي هاي Gnomone رو انتخاب كردم و البته آموزشهاي تيكه اي و كاربردي موردي رو هم از نت ميگيرم و انشالا اگر فرصت كنم تمرين ميكنم. فعلا روش آموزشم اين بوده كه براي خودم هدف تعريف كنم و بگم به فرض فلان آبجكت رو ميخوام بسازم حالا ميگردم دنبال راههاي ساختش و ... و در كنارش آموزشهاي پايه اي و ترتيبي گنومون رو ببينم.
حالا به نظر شما اين روش درست هست؟ اگر روشي پيشنهاد بديد ممنون ميشم.
کلا سعی کن از Editable poly استفاده کنی اگر هم نرمال ها وارونی بودند توی همون ادیتور پاللیگنها رو انتخاب کن و flip رو بزن
ضمنا واسه اسمود هم از Turbo Smooth استفاده کن
گنومون کهسطحش بالا هست شما باید اول با آموزشهای کلی تر و سطح پایینتر کار کنید
saadi126
20-12-2009, 14:31
بازم ممنون
منظورم از گنومون آموزشهاي پايه اي اون هست كه از توصيف محيط و منوهاي مكس شروع كرده و فعلا زياد جلو نرفتم :31:
اونا gnomon نیست بلکه روی مجموعه دی وی دی که سایت زده اضاف شده:27:
saadi126
21-12-2009, 12:58
اونا gnomon نیست بلکه روی مجموعه دی وی دی که سایت زده اضاف شده:27:
ممنون از راهنماييتون دوست عزيزم
راستش من Gnomone رو خودم دان كردم و فعلا همين يه دي وي دي رو
حالا به نظرتون اين روش جواب ميده؟
مرسي
آره اگر آموزشها برای شروع کلی و ساده باشند قطعا سریعتر نتیجه میده
saadi126
21-12-2009, 14:37
راستي من چند مورد متريال استيل درس كردم (بععععله ميدونم هنوز خيلي زوده واسه بحث متريال گذاري) ولي هيچكدوم خوب در نيومدن بيشترشون هم به نور خيلي حساس بودن و با كمي جابجايي نور اون حس استيل بودن رو از دست ميدادن.
به عنوان مثال اين يكي رو ببينيد:
حالا به نظرتون يه استيل خوب و واقعي رو چجوري در بيارم اگه آموزشي سراغ داريد ممنون ميشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.