ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بسیار عجیب وغریب با صفحه ابی

behrad_f
20-12-2009, 00:02
سلام دوستان مشخصات سیستم من:motherboard:asusp5ld2se ram:1*3gig 667 kingston orginal cpu:core2doue4500 grafik:asus8600gts256ddr3 power:green480wreal ---:skystar2 راستش شاید مشکل من از موقعی شروع شد که cpu رو عوض کردم البته قبلش بایوس مادربوردم رو اپدیت کردم 1 سال پیش بود همون موقع ویندوز ویستا ریختم دایم صفحه ابی میومد با اجرای 1 اهنگ حتی بیخیال شدم ایکس پی ریختم دوباره از اون روز در حد ماهی 1 2 بار همون صفحه ابی میومد و ریست میشد که من بی خیالش بودم چون کم بود 2 3 بار که خیلی زیاد شد و همون اول بالا اومدن صفحه ابی میومد ویندوز عوض میکردم باز همون ماهی 1 2 بار بود که من بی خیال بودم الان که به اینترنت وصل میشم تو بعضی سایتهای ثابت که خیلی زیاده مثل MSN RAPID4 بدون استثنا با صفحه ابی ریست میشه ویندوز عوض کردم xpsp3 ریختم ویروس کشی اساسی کردم بایوس مادربورد اپدیت کردم cpu رو با یک 2180 doual عوض کردم تمام رم هارو در اوردم یک رو پاتریوت 800 گذاشتم مودم رو عوض کردم درست نشد کارت رو گذاشتم رو سیستم دوستم که قطعاتش همینایی بود که بالا نوشتم عوض بدل میکردم اون جا سالم بودو صفحه اب نداد تا الان مادربورد و هارد و پاور رو تست جدا گونه نگرفتم چون اون قدرا وارد نیستم میترسم عوضشون کنم سیستم دوستمم اسیب ببینه بیرونم به تعمیرکارا که میگم هر کی یک چیزی میگه که معلومه متوجه نشدن درست.اگر بهم کمک کنید خیلی ممنون میشم چون اشکم در اومده دیگه

EXTREME
20-12-2009, 00:25
یه اسکن از هارد با نرم افزار hdd regenerator بگیر
صفحه ی آبی میتونه از علتهای ناشناخته هم باشه
میتونه از مین هم باشه

Guts
20-12-2009, 02:26
رم‌ها رو کامل عوض کردی؟
در هر صورت با برنامه memtest یه تست از رمات بگیر. ببین چی میشه نتیجش رو بگو.

behrad_f
20-12-2009, 03:08
ممنون که جواب دادین رماهارو هر 3 تا رو بر داشتم مال دوستمو که یک مارک و باس دیگه بود گذاشتم فایده نداشت ولی رو سیستم اون با همین رم من مشکلی نبود با اون برنامه هم که گفتین چک کردم ظاهرن مشکلی ندارن ولی من زیاد کار باهاشو بلد نیستم.بازم ممنون.

mjzaret
20-12-2009, 10:28
ببینید این مشکل به هیچ کدوم از قطعات ارتباطی نداره. شما همه ی قطعاتتون رو گفتید الا هارد. شاید هارتون مشکل نداشته باشه اما ارتباطش با مادربورد طوری شده که این مشکل به وجود می آد. بهتره از یه هارد دیگه روی سیستم تون استفاده کنید. اگه به مشکلی برخورد نکردید خوب دیگه فهمیدید مشکلتون چیه.