ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄♫► آلبومهای موسیقی زیبایی را که خریده‌‌ام و دوست دارم دیگران نیز از وجود آنها آگاه شوند

Ahmad
19-12-2009, 14:08
سلام

همانگونه که میدونید آلبومهای موسیقی ( از هر نوع ) زیادی در بازار موجوده که چه به صورت نوار کاست و یا CD قابل خریداری هستند.
نوار رو که کم کم باید گفت خدا رحمتش کنه.- البته مثل دیسکت که اگرچه گفته میشه به تاریخ پیوسته ولی همچنان بعضی جاها کارآیی خودش رو داره - .

امروزه آلبومهای موسیقی که به صورت شرکتی وارد بازار میشن بصورت یک CD صوتی و با قیمتهای چند هزار تومانی قابل دسترسی هستند.
تعداد اونها زیاده و با این امکانات موجود یعنی اینترنت و قابلیت دانلود و یا ... و یا حتی DVDهای موسیقی بصورت MP3 و ارزان موجود شاید کمتر دیده بشه کسی بخواد هزینه زیادی رو برای تهیه اینگونه CDهای صوتی ، آنهم با این حجم ( فقط یک آلبوم ) متحمل بشه. بدتر، وقتیه که ندونی محتویات CD چیه و وقتی خریدی متوجه بشی این چیزی که خریدی ، اونی نیست که مدنظرت بوده.
ولی آنچه که درسته اینه که وقتی آلبوم موسیقی‌ای در بازار و بصورت شرکتی موجوده تا جایی که امکان داره برای دستیابی به محتویاتش ، اون رو خرید تا مثلا دانلود کرد.
این هم کمک به موسیقی‌دان، خواننده، آهنگساز ...ـه و هم شرکت تولید کننده و هم فروشنده و ... .
مثلا آلبوم اخیر شجریان که مردم با توجه به وضعیت موجود و حمایت استاد ، به جای دانلود، CD اونرو از بازار خریدن. از هر نظر حرکت زیبایی بود و چقدر زیبا میبود اگر برای سایر آلبومها نیز همینگونه میشد.

این CD های صوتی شکلهای مختلف دنیای موسیقی رو دربرمی‌گیرند. از آلبومهای موزیک بی کلام مربوط به آهنگسازهای ایرانی و خارجی بگیرید و یا کلاسیک و ... تا سنتی و پاپ و ... و معروف یا غیرمعروف و ... .
البته منظور CD هایی است که در بازار موجودن، نه اونهایی که متاسفانه جایی در بازار موسیقی ما ندارند مثل اینکه کسی بخواد آخرین آلبوم از ابی یا گروه کلدپلی و یا بخواد یکی از آلبومهای مایکل جکسن یا مهستی رو معرفی کنه.

شاید خیلی از ما چندین CD مختلف رو همینگونه خریده‌ایم و نه تنها از خریدمون پشیمون نشدیم بلکه از اینکه فقط این خود ما هستیم که از وجود چنین CDهایی اطلاع داریم دچار عذاب وجدان شدیدی شده و در دل آرزو می‌کردیم ای کاش راهی وجود می‌داشت تا می‌توانستیم دیگران را نیز از وجود چنین CDهایی آگاه سازیم.
اما من اینجا اومدم تا به همگی شما بگم که نگران نباشید.
آرزوی شما به حقیقت پیوست.
اینجا همان جایی است که به دنبالش کو به کو، روز و شب، شهر را گشته‌اید.

:27:

فقط عجله نکنید. شما که تا به اینجای این پست را آمده‌اید، کمی درنگ کرده، ادامه آنرا نیز مطالعه نمایید تا بر طبق قوانین همگی ما مسیر درستی رو طی کنیم.

اما قوانین:

1- تا جایی که امکان داره عکسهایی از CDای که میخواهیم آنرا معرفی کنیم در پستمان بگذاریم.

2-اطلاعات مربوط به CD رو که معمولا در داخل جلد و یا پشت و یا روی آن نوشته شده (مثل اطلاعات کلی ، آهنگساز، خواننده ، گروه ، فلسفه ایجاد آن، تعداد ترکها، شرکت توزیع کننده و ... ) رو بنویسیم.

3- و مهمترین بخش که اگر انجام نشه ، کاملا یکی از اهداف اصلی این تاپیک رو دچار انهدام میکنه این قانونه:
حتما برای معرفی track و یا trackهای CD، و به انتخاب خودمون در معرفی تعداد trackها، هم قسمت کوتاهی از اون trackا(‌من پیشنهاد میکنم حداکثر 20 یا 25 درصد کل track باشه) و هم با کیفیت پایین (حداکثر 64) قرار داده بشه تا به عنوان یک نمونه،تنها جنبه معرفی اون اثر رو با خود به همرا داشته باشه و شخصی که مایل به داشتن اون CD هست نسبت به خرید اون اقدام لازم رو به عمل بیاره.(البته اگه نره تو اینترنت یا جای دیگه دنبالش بگرده. البته این به اون شخص بستگی داره. چون ما که نیتمون چیز دیگه‌ای بوده و دچار عذاب وجدان دیگری نخواهیم شد.دی)

4- سعی بشه جایی این trackها آپلود بشه که ماندگاری بالایی داشته باشن.

با تشکر از حمید (maxeemo) ـی عزیز و بر و بچز :7:

;)

Ahmad
19-12-2009, 14:09
...........................

Ahmad
19-12-2009, 14:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این CD صوتی که براتون معرفی میکنم اثری است از آقای دکتر " آرنت اشتاین " روانشناس.

عنوانی که در بالای آلبوم دیده میشه فلسفه ایجاد این اثره.

موسیقی درمانی

یاد تاپیک موسیقی درمانی افتادم. دی

در توضیح این اثر میخوانیم :

موسيقي درماني
تحقيقاتي كه توسط كولن در سال 1992 در بخش مراقبتهاي ويژه بيمارستان سنت جرج لندن صورت گرفته، نشان ميدهد به كاربردن موسيقي به ميزان قابل توجهي در تسكين و تقليل وضعيت بحراني بيماران كه در بخش ICU بستري بوده اند، تأثير داشته است. زيرا ثابت شده است كه سيستم اعصاب انسان به محركهاي موزيكال پاسخ مثبت ميدهد و عملا موسيقي در تغيير حالت بيماران مؤثر ميباشد.
آقاي دكتر "آرنت اشتاين" روانشناس معروف اهل "اين سون" اين موزيك آرام بخش را از نقطه نظر درماني از طريق ايجاد آرامش به كار ميبرد.
پس از مدت كوتاهي تنفس، نبض و ديگر كارهاي مهم بدن در ريتم، آرامش در درون شنوندگان ايجاد ميشود.

این آلبوم دارای دو track مشابه و هر کدوم به مدت 30 دقیقه و چند ثانیه است، که به 3 آهنگ جداگانه میشه تقسیمش کرد و هر آهنگ با صدای دریا ، رودخانه و صدای پرندگان با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند.
موسیقی زیبا و آرام. که از طرف شرکت مهرپویان‌نوا منتشر شده.

برای تست دو دقیقه و ده ثانیه ابتدایی اثر رو با کیفیت 64 و با حجم 1 مگابایت آپلود کردم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

s.w.a.t
21-12-2009, 17:36

این CD صوتی که براتون معرفی میکنم اثری است از آقای دکتر " آرنت اشتاین " روانشناس.

عنوانی که در بالای آلبوم دیده میشه فلسفه ایجاد این اثره.

موسیقی درمانی

یاد تاپیک موسیقی درمانی افتادم. دی

در توضیح این اثر میخوانیم :

موسيقي درماني
تحقيقاتي كه توسط كولن در سال 1992 در بخش مراقبتهاي ويژه بيمارستان سنت جرج لندن صورت گرفته، نشان ميدهد به كاربردن موسيقي به ميزان قابل توجهي در تسكين و تقليل وضعيت بحراني بيماران كه در بخش ICU بستري بوده اند، تأثير داشته است. زيرا ثابت شده است كه سيستم اعصاب انسان به محركهاي موزيكال پاسخ مثبت ميدهد و عملا موسيقي در تغيير حالت بيماران مؤثر ميباشد.
آقاي دكتر "آرنت اشتاين" روانشناس معروف اهل "اين سون" اين موزيك آرام بخش را از نقطه نظر درماني از طريق ايجاد آرامش به كار ميبرد.
پس از مدت كوتاهي تنفس، نبض و ديگر كارهاي مهم بدن در ريتم، آرامش در درون شنوندگان ايجاد ميشود.

این آلبوم دارای دو track مشابه و هر کدوم به مدت 30 دقیقه و چند ثانیه است، که به 3 آهنگ جداگانه میشه تقسیمش کرد و هر آهنگ با صدای دریا ، رودخانه و صدای پرندگان با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند.
موسیقی زیبا و آرام. که از طرف شرکت مهرپویان‌نوا منتشر شده.

برای تست دو دقیقه و ده ثانیه ابتدایی اثر رو با کیفیت 64 و با حجم 1 مگابایت آپلود کردم.

اين واقعا عالي بود!
هروقت كه اعصابم خورده گوش ميدم واقعا تاثير ميزاره!
:1::1::1::1::1:

eMer@lD
23-12-2009, 19:21
سلام دوستان
چند سال پیش دنبال یه دی وی دی مناجات که توسط تمام خوانندگان دنیا _که اکثرا سرخ پوستان بودند_ داخلش بود میگشتم وقتی بعد از جستجوی زیاد بدست آوردم یه دوست با مرام از ما گرفت به عنوان قرض و ناپدید شد هم دی وی دی و هم خودش...:31:

تا اینکه بدون پرسش و جستجو یک دی وی دی از دسپینا وندی خواننده ی یوانانی پیدا کردم و خیلی در آرامش روحم تاثیر گذار بوده

البته فکر کنم چند تا ((دو تا)) از آهنگهای ایشون تو سط خواننده ی کشور خودمون (( محسن یگانه )) خوانده شده

امیدوارم این لینکی که میگذارم برای شما دوستان هم مفید باشه:
با نام:tha thela

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهفت مگا بایت هست:

امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید:)

eMer@lD
28-03-2010, 18:44
سلام
آوازهای سنتی و ریشه دار و کلاسیک همیشه ماندگاری خودشون رو در ریشه ی آدم ها باقی میگذارند و هر چه قدرهم آدم پیشرفت کنه به قبل و به ریشه ی خودش تعلق داره...

اجراهای آندره بوچلی محافل هنری اروپا رو همیشه متحیر و بر انگیخته کرده
مخصوصا با این ترانه ی زیبا با نام: Vivo per lei (براي او زنده‌lم)

این دی وی دی (ویدئو) یی که من خودم خریداری کردم و در نت برای دانلود هم یافت نمیشه معرفی میکنم؛ اثری هست از آندره بوچلی Sacred Arias - andrea bocelli که به آوازهای مقدس معروف هست.

این لینک یک Short Track از آهنگهای آلبوم هست که در اختیارتون قرار میده:

سعی کنید خریداری کنید لذت بخش هست.

به یاد تاپیک های خاک خورده و ماندگار