ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك به دانشجوي ترم اول

Reza_69
19-12-2009, 11:53
با عرض سلام و خسته نباشيد
من رضا دانشجوي ترم اول كامپيوتر هستم و در دانشكده سراسري تحصيل مي كنم
مشكل من اينه كه استاد ي مه به ما درس ميده خودش باره اولشه و ما رو دست بالا مي گيره
حالا يه پروژه به ما داده كه 6 نمره است و اصلا هم بلد نيستم اگر لف كنيد منو راهنمايي كنيد ممنون مي شم
پروژه:----- عكس در vb
راهنمايي كه استاد كرده:گفته عكس را يك ماتريس 3 در 3 در نظر مي گيريم و در ----- عكس را 1/9 كم رنگ تر مي كنيم
با تشكر

joe_satriani
19-12-2009, 14:00
مشكل من اينه كه استاد ي مه به ما درس ميده خودش باره اولشه و ما رو دست بالا مي گيره
حالا يه پروژه به ما داده كه 6 نمره است و اصلا هم بلد نيستم اگر لف كنيد منو راهنمايي كنيد ممنون مي شم
راهنمايي كه استاد كرده:گفته عكس را يك ماتريس 3 در 3 در نظر مي گيريم و در ----- عكس را 1/9 كم رنگ تر مي كنيم
با تشكر

سلام دوست عزیز. منظور پروژت رو نفهمیدم من که :13:
یه لطفی کن توضیحی بیشتری بده اگه امکان داره!!!

4MaRyAm
19-12-2009, 14:03
سلام دوست عزیز. منظور پروژت رو نفهمیدم من که :13:
یه لطفی کن توضیحی بیشتری بده اگه امکان داره!!!

منظورشون ف ی ل ت ر عکس بوده که این کلمه در سایت ف ی ل ت ر شده :27:

=====

با تشكر
منظورش از 9 خونه، پیکسلهای ااطراف یک پیکسل مرکزیه، اگر شما یه جدول 3*3 را در نظر بگیری، خونه ی وسطی میشه پیکسل اصلی ، بقیه میشه پیکسلهایی که اون پیکسل رو احاطه کردن که جمعا میشه 9 تا
مثلا یه فیلتر میتونه این باشه که به کد رنگ هر پیکسل دسترسی داشته باشیم و میانگین کد رنگی این 9 خونه رو بدست بیاریم و رنگ این 9 پیکسل رو همین میانگینه بذاریم، حالا اگه تو کل عکس این کارو انجام بدیم، یه ف ی ل ت ر اعمال شده
امیدوارم متوجه شده باشین :)

joe_satriani
19-12-2009, 16:52
منظورشون ف ی ل ت ر عکس بوده که این کلمه در سایت ف ی ل ت ر شده :27:

=====

منظورش از 9 خونه، پیکسلهای ااطراف یک پیکسل مرکزیه، اگر شما یه جدول 3*3 را در نظر بگیری، خونه ی وسطی میشه پیکسل اصلی ، بقیه میشه پیکسلهایی که اون پیکسل رو احاطه کردن که جمعا میشه 9 تا
مثلا یه فیلتر میتونه این باشه که به کد رنگ هر پیکسل دسترسی داشته باشیم و میانگین کد رنگی این 9 خونه رو بدست بیاریم و رنگ این 9 پیکسل رو همین میانگینه بذاریم، حالا اگه تو کل عکس این کارو انجام بدیم، یه ف ی ل ت ر اعمال شده
امیدوارم متوجه شده باشین :)

ای ول . اطلاعاتت عالیه. ممنون از راهنمایی

Reza_69
20-12-2009, 01:15
ممنون از راهنماییتون ولی باز هم من متوجه نشدم چو همان طور که گفتم سطح علمی من پایینه اگه امکانش هست یک شبه کد یا الگوریتم یا حداقل سایتی را معرفی کننین تا بیشتر تو جه بشم

4MaRyAm
20-12-2009, 14:51
ممنون از راهنماییتون ولی باز هم من متوجه نشدم چو همان طور که گفتم سطح علمی من پایینه اگه امکانش هست یک شبه کد یا الگوریتم یا حداقل سایتی را معرفی کننین تا بیشتر تو جه بشم

یه سر به این سایت بزن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه برنامه توش داره، دان کن
ولی اگه بازم خودت بگردی، چیزای دیگه هم پیدا میکنی
میتونی تو سرچ بزنی : Image Processing Sample in VB
این فیلتره Blur هسن
=

امیدوارم موفق باشی

Reza_69
20-12-2009, 21:00
ممنون از راهنمایتون
تا حدی مشکلم حل شد بقیه اش رو هم دیگه باید خودم حل کنم