ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه آلارم روزانه يا روزهاي خاص براي نوكيا!

mehdi_mahan
23-03-2006, 22:17
با اين برنامه كرك شده مشكل بزرگ آلارم نوكيا حل ميشه! مشكل نوكيا اينه كه مثل گوشيهاي سامسونگ يا سوني اريكسون يا خيلي گوشيهاي ديگه نميشه تنظيم كرد كه هر روز در يك ساعت خاص يا در روزهاي خاص و در ساعتهاي خاص زنگ آلارم به صدا دربياد!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين برنامه روي اين گوشيها تست شده و جواب داده:

Nokia 3230, Nokia 3600, Nokia 3620, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 7610, Nokia N-Gage, Nokia N-Gage QD, Nokia N70, Nokia N90, Nokia N91, Nokia Series 60

اينم لينك دانلود مستقيم :

b-z
23-03-2006, 23:53
با اين برنامه كرك شده مشكل بزرگ آلارم نوكيا حل ميشه! مشكل نوكيا اينه كه مثل گوشيهاي سامسونگ يا سوني اريكسون يا خيلي گوشيهاي ديگه نميشه تنظيم كرد كه هر روز در يك ساعت خاص يا در روزهاي خاص و در ساعتهاي خاص زنگ آلارم به صدا دربياد!

اين برنامه روي اين گوشيها تست شده و جواب داده:

Nokia 3230, Nokia 3600, Nokia 3620, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 7610, Nokia N-Gage, Nokia N-Gage QD, Nokia N70, Nokia N90, Nokia N91, Nokia Series 60

اينم لينك دانلود مستقيم :

چرا نميشه ميشه در منو وارد قسمت كلاك و بعد set alarm بشين و زمان مورد نظر رو تنظيم كنين . از قسمت پروفايل هم ميتونين رينگ تون دلخواهتونو واسه آلارم قرار بدين . منتها اين برنامه يه مديريت حرفه اي روي اين آلارمها انجام ميده . و كار ما رو آسون و در ضمن انعطاف پذير ميكنه . با تشكر از مهدي جان دوست عزيزمون بابت معرفي .

mehdi_mahan
24-03-2006, 09:48
چرا نميشه ميشه در منو وارد قسمت كلاك و بعد set alarm بشين و زمان مورد نظر رو تنظيم كنين . از قسمت پروفايل هم ميتونين رينگ تون دلخواهتونو واسه آلارم قرار بدين . منتها اين برنامه يه مديريت حرفه اي روي اين آلارمها انجام ميده . و كار ما رو آسون و در ضمن انعطاف پذير ميكنه . با تشكر از مهدي جان دوست عزيزمون بابت معرفي .
عزيزم, آخه رو كدوم گوشي نوكيا شما ميتوني رو روزهاي هفته تيك بزني و تعيين كني كه تو چه ساعتي و تو چه روزي زنگ بزنه؟
فرض كن شما هر روز بايد ساعت 6 صبج از خواب پاشي! حالا اگه اين برنامه رو نداشته باشي هر روز بايد آلارم رو تنظيم كني! درسته يا نه؟

WooKMaN
24-03-2006, 12:23
رفيق نميدونم چرا لينك دانلود واسه من ارور ميده !

mehdi_mahan
24-03-2006, 14:49
رفيق نميدونم چرا لينك دانلود واسه من ارور ميده !
رامبد جان ببين ميتوني از اين دانلود كني: (البته غيرمستقيمه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WOPDA.sis.html

b-z
24-03-2006, 15:37
عزيزم, آخه رو كدوم گوشي نوكيا شما ميتوني رو روزهاي هفته تيك بزني و تعيين كني كه تو چه ساعتي و تو چه روزي زنگ بزنه؟
فرض كن شما هر روز بايد ساعت 6 صبج از خواب پاشي! حالا اگه اين برنامه رو نداشته باشي هر روز بايد آلارم رو تنظيم كني! درسته يا نه؟
منم باهات موافقم يه بار ديگه به نوشته من دقت كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتها اين برنامه يه مديريت حرفه اي روي اين آلارمها انجام ميده . و كار ما رو آسون و در ضمن انعطاف پذير ميكنه . با تشكر از مهدي جان دوست عزيزمون بابت معرفي .
تشكر

mehdi_mahan
24-03-2006, 21:05
منم باهات موافقم يه بار ديگه به نوشته من دقت كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتها اين برنامه يه مديريت حرفه اي روي اين آلارمها انجام ميده . و كار ما رو آسون و در ضمن انعطاف پذير ميكنه . با تشكر از مهدي جان دوست عزيزمون بابت معرفي .
تشكر
دوست عزيز هي با اين تشكرات منو شرمنده خودت نكن! كار خاصي نيست! من دلم ميخواد برنامه هاي بدردبخور بچه ها رو پيدا كنم و واستون آپلود كنم!

WooKMaN
24-03-2006, 23:37
مهدی جان مرسی کار میکنه

mehdi_mahan
26-03-2006, 09:21
مهدی جان مرسی کار میکنه
خواهش ميكنم! خيلي ممنون كه تست كردي!

dvb595959
27-03-2014, 12:52
درود
ببخشید که پست خیلی قدیمی رو بالا آوردم ولی من به این برنامه احتیاج دارم.... لینک برای من کار نمیکنه ... کسی هست لینک سالم بهم بده؟؟؟