مشاهده نسخه کامل
: مشكل در ال جي ماشين زمان!
سلام ...
اين ماشين زمان ما بعد از 1.5 سال يه مشكلي پيدا كرده و اونم اينه كه وقتي حدوده چند ساعت خاموش باشه موقع روشن كردنش روشن نميشه!
دكمه پاور رو ميزنم و تلويزيون ميخواد كه روشن بشه اما يهو دوباره خاموش ميشه!! و يه 10 ,20 باري اين عمل تكرار ميشه تا بالاخره روشن بشه!!:41:
به نظرتون مشكلش چيه.؟
masoud.hasni1097
19-12-2009, 10:02
سلام ...
اين ماشين زمان ما بعد از 1.5 سال يه مشكلي پيدا كرده و اونم اينه كه وقتي حدوده چند ساعت خاموش باشه موقع روشن كردنش روشن نميشه!
دكمه پاور رو ميزنم و تلويزيون ميخواد كه روشن بشه اما يهو دوباره خاموش ميشه!! و يه 10 ,20 باري اين عمل تكرار ميشه تا بالاخره روشن بشه!!:41:
به نظرتون مشكلش چيه.؟
سلام دوست عزيز . خواهر منم با ماشن زمانش همين مشكلو داش. تا گرانتي داره زنگ بزن به گارانتيش چون بايد بياد بردتو كامل عوض كنه (بورد مشكل داره)
اگرم گارانتيت تموم شده يه مقداري بدبخت ميشي
وايييي!:19::18:
فكر كنم گارانتيش تموم شده!
حالا چيكار كنم؟
خرجش نميدوني چه قدر ميشه؟
Alireza_PCNet
19-12-2009, 12:27
حالا چيكار كنم؟
خرجشو از گارانتيش بپرس ولي مشكلش همين Board.
مال منم اينطوري شد ولي خدا رو شكر يك هفته قبل از اينكه گارانتيش تموم بشه
خدا رو شكر:42::42::42::42::42:
reza1ta2
19-12-2009, 19:14
سلام ...
به نظرتون مشكلش چيه.؟
قطعی در مدار تغذیه
samira_googleOne
20-12-2009, 10:01
حالا چيكار كنم؟
به اصطلاح به باد فنا رفتي.
ببين اگر ميخواي دوباره LCD بگيري يه چيزي بگير كه خدمات پس از فروشش زياد باشه.
مثلا ماديران داره LCD هاي XViSION رو ميده كه پنلش +A كره هست به قيمت حدود 830 تومان 40 اينچشو و 5 سال خدمات پس از فروش داره. 2 سال هم گارانتي داره
تازه هديشم يه Xvision كه 32 اينچه
يعني با همان هزينه اي كه براي پنل كره اي سامسونگ ميدي ميتوني 2 تا LCD بگيري يا يه LCD با يه سينما خانگي
به اصطلاح به باد فنا رفتي.
ببين اگر ميخواي دوباره LCD بگيري يه چيزي بگير كه خدمات پس از فروشش زياد باشه.
مثلا ماديران داره LCD هاي XViSION رو ميده كه پنلش +A كره هست به قيمت حدود 830 تومان 40 اينچشو و 5 سال خدمات پس از فروش داره. 2 سال هم گارانتي داره
تازه هديشم يه Xvision كه 32 اينچه
يعني با همان هزينه اي كه براي پنل كره اي سامسونگ ميدي ميتوني 2 تا LCD بگيري يا يه LCD با يه سينما خانگي
يعني اونقدر خرج داره كه اگه يكي ديگه بگيرم صرفه اش بيشتره؟؟؟:18::18:
samira_googleOne
22-12-2009, 09:55
يعني اونقدر خرج داره كه اگه يكي ديگه بگيرم صرفه اش بيشتره؟؟؟:18::18:
نميدونم. ببين من آشنام اينطوري شد. خازنشو عوض ميكنن درست ميشه. ولي طرفي كه ميگم اين اتفاق براش افتاد آشناي گلديران بود اومدن بوردشو براش كامل عوض كردن.
حالا براي شما هم با يه خازن درست ميشه. ولي اگه خواستي بردو عوض كنيو هزينه كني ميتوني بفروشيش X.Vision بگيري هم ارزونه هم كيفيتش خوبه هم گارانتيش ماديرانه تا 5 سال خدمات داره.
نميدونم. ببين من آشنام اينطوري شد. خازنشو عوض ميكنن درست ميشه. ولي طرفي كه ميگم اين اتفاق براش افتاد آشناي گلديران بود اومدن بوردشو براش كامل عوض كردن.
حالا براي شما هم با يه خازن درست ميشه. ولي اگه خواستي بردو عوض كنيو هزينه كني ميتوني بفروشيش X.Vision بگيري هم ارزونه هم كيفيتش خوبه هم گارانتيش ماديرانه تا 5 سال خدمات داره.
متشكر از راهنماييت!
حالا امروز فردا قراره زنگ بزنم ببينم چطور ميشه!
ولي اگه بخواييم عوض كنيمش يا سامسونگ يا سوني ميگيريم!:46:
ايكس ويزن چيه بابا!!؟!:31: همسايمون خريده بودش ما تا كلي مسخره اش ميكرديم...
اي كاش زودتر خراب ميشد...:31: تا دو ماه پيش گارانتي داشت...
samira_googleOne
22-12-2009, 11:45
متشكر از راهنماييت!
حالا امروز فردا قراره زنگ بزنم ببينم چطور ميشه!
.
نه بابا جديدا خيلي عالي شده XVISION هم.
قديمياش بد بود ولي جديداش باحاله (البته نه به اندازه شارپ و سوني)
(آخه زياد ترسيده بودي از خراب شدن LCD من فكر كردم پول نداري:31:)
ولي اگر يه موقعي هم خواستي عوض كني شارپ فقط. مثل سوني ژاپني الاصله.
ولي تصويرش از اونم قشنگ تره. من سري 5 سام گرفتم. خوشم نمياد. قبلش پاناسونيك داشتم.CRT پاناسونيك. خيلي عالي بود. ولي كوچيك بود.وقتي رفتم بخرم فروشنده مغازه سامسونگيه هم گولم زد. گفتم شارپ ميخوام. آورد تصوير 32 سامسونگو با 46 شارپ واسه من مقايسه كرد. منم گفتم سام بهتره. بعدش تازه 2 زاريم افتاد و همه دعوام كردن كه چرا شارپرو نگرفتم (آخه تصويرارو با تلويزيون با اينچ كمتر خيلي بهتره)
نميدونم ديگه . حالا خبر بديد كه چي ميشه تعمير ميشه يا نه ما هم اطلاعاتمون زياد شه
مرسي مرسي
نه بابا جديدا خيلي عالي شده XVISION هم.
قديمياش بد بود ولي جديداش باحاله (البته نه به اندازه شارپ و سوني)
(آخه زياد ترسيده بودي از خراب شدن LCD من فكر كردم پول نداري:31:)
ولي اگر يه موقعي هم خواستي عوض كني شارپ فقط. مثل سوني ژاپني الاصله.
ولي تصويرش از اونم قشنگ تره. من سري 5 سام گرفتم. خوشم نمياد. قبلش پاناسونيك داشتم.CRT پاناسونيك. خيلي عالي بود. ولي كوچيك بود.وقتي رفتم بخرم فروشنده مغازه سامسونگيه هم گولم زد. گفتم شارپ ميخوام. آورد تصوير 32 سامسونگو با 46 شارپ واسه من مقايسه كرد. منم گفتم سام بهتره. بعدش تازه 2 زاريم افتاد و همه دعوام كردن كه چرا شارپرو نگرفتم (آخه تصويرارو با تلويزيون با اينچ كمتر خيلي بهتره)
نميدونم ديگه . حالا خبر بديد كه چي ميشه تعمير ميشه يا نه ما هم اطلاعاتمون زياد شه
مرسي مرسي
اره جدیدا قیمتاشو دیدم کف کردم....حتما یه طوری هست که داره اینقدر ارزون میده دیگه!!:31:
منم زنگ زدم تازه قراره مرتیکه بعد از تعطیلات:18: بیاد ببینه ال سی دی چشه!!
البته چون در ایران زندگی میکنیم اصلا از این کار تعجب نکردیم!!:31:
این شارپ 46 اینچیه قیمتش و امکاناتش رو میگی بیزحمت؟؟
خب گفتم یه سر بیام اینجا که براتون بگم که چی شد!
همونطور که بکس عزیز فرمودن مشکل از بورد تغذیه اش بود که با 75 تومن تعمیر شد!:13:
البته اگه میخواست یه بورد نو بنداره روش حدود 180 تومن میشد...:19:
و بهتون بگم که اگه هر ال سی دی اینجوری شد درنگ نکنین و سریع ببرینش تعمیرگاه...چون یارو گفت که اگه از این مشکل یه مدتی بگذره به مازور دستگاه اسیب وارد میکنه و مازور هم قیمتش فراتر از 1 میلیونه...
samira_googleOne
03-01-2010, 16:09
LC-46A85M
LC-46A85M
* FULL HD 1080P
* RGB PLUS
* 100/120HZ fine motion advanced
* HDMI x3
* 12Bit Signal processing with 68 billion colors
* SRS TruSurround XT
قيمت ::::::::::::: 2.850
* RGB PLUS
* 100/120HZ fine motion advanced
* HDMI x3
* 10Bit Signal Processing with 1 billion colors
* SRS TruSurround XT
قيمت ::::::::::::: 2.850
* RGB PLUS
* HDMI x3
* .4msec Response Time
* SRS TruSurround XT
قيمت ::::::::::::: 2.400
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.