مشاهده نسخه کامل
: BDE - Paradox - Sorting
CPUSatan
18-12-2009, 22:58
سلام
اصولا بانک اطلاعاتی کار نمی کنم ولی خودتون می دونید بعضی موقع مجبوریم!!
برای بانک اطلاعاتی هام از پارادوک (Database Desktop) استفاده می کنم. الان یه برنامه ای نوشتم که احتیاج دارم توش رکورد های جدولمو مرتب کنم، یا از کوچیک به بزرگ یا یرعکس (نوشته یا عدد)...... خوب چیکار می تونم کنم؟ ممنون می شم کسی کمک کنه!
در ضمن من تا چند وقت پیش فقط با دلفی 7 کار می کردم. ولی الان اومدم رو ویندوز 7 و دلفی 2009. تو دلفی 2009 Database Desktop اصلا نصب نمیشه باهاش و برنامه های بانک اطلاعاتی که قبلا نوشته بودم هم باز نمی شه این تو. این مشکل رو چیکار می تونم کنم؟
بازم مرسی بچه ها.
romixery
19-12-2009, 11:32
با بانك access كار كنيد. نصب هم نياز نيست.
CPUSatan
19-12-2009, 19:03
ممنون دوست عزیز از کمکی که خواستی بکنی!
ولی من خواستم بدونم مسئله چجوری حل می شه، نه اینکه کلا صورت مسئله رو پاک کنم.
در ضمن سئال اصلی من مرتب سازی بود. نظری در این مورد نداری؟
F A R H A D
20-12-2009, 20:38
برای بانک اطلاعاتی هام از پارادوک (Database Desktop) استفاده می کنم. الان یه برنامه ای نوشتم که احتیاج دارم توش رکورد های جدولمو مرتب کنم، یا از کوچیک به بزرگ یا یرعکس (نوشته یا عدد)...... خوب چیکار می تونم کنم؟
-اگر از query استفاده میکنید که دستورات sql
-اگر از کامپوننتهای ADO برای ارتباط استفاده میکنید از چنین کدی: ADOTable.sort
-اگر هم از TTable تب BDE استفاده میکنید روشی در لینک زیر ارائه شده اما تست نکردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اومدم رو ویندوز 7 و دلفی 2009. تو دلفی 2009 Database Desktop اصلا نصب نمیشه
از چه روشی برای نصب استفاده کردید؟
CPUSatan
21-12-2009, 14:16
منظورتون از " از چه روشی برای نصب استفاده کردید؟ " چیه؟ مگه چند تا روش داره؟ اگر جایی توی نصب وجود داره که توش می شه Database Desktop رو نصب کرد، من کل سی دی رو هم گشتم. چیزی پیدا نکردم. فکر نکنم همچین چیزی داشته باشه!
فکر کنم کلا BDE و ملحقات رو کنسل کرده، چون حتی BDE Administrator هم نصب نمیشه ( تو کنترل پنل هم نمیاد ) برنامه هایی هم که قبلا نوشتم اجرا نمی شن ( خطای باز کردن دیتابیس می ده )
از اونجایی که کار با بانک اطلاعاتی رو دوست ندارم سخته واسم با چیز دیگه ای کار کنم، تا حالا کسی با دلفی 2009 BDE کار کرده؟
CPUSatan
21-12-2009, 14:21
من هم تو سرچهام فقط دو تا لینک بدرد بخور پیدا کردم که یکیش همونیه که دوستمون farhad_g1 گذاشت، یکی هم اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
'گفتم شاید بدردتون بخوره. خودم هنوز تست نکردم، چون فعلا با BDE تو دلفی 2009 مشکل دارم، اگه مشکل حل شد که همینجا تستش می کنم، اگر هم نشد روی دلفی 7 تستش می کنم.
F A R H A D
21-12-2009, 15:04
منظورتون از " از چه روشی برای نصب استفاده کردید؟ " چیه؟
یعنی کامپوننت رو جداگانه تهیه کردید و نصب کردید و یا در خود D2009 وجود داشته و شما پکیج مربوطه رو نصب کردید
فکر کنم کلا BDE و ملحقات رو کنسل کرده
خیر. اگر هم توسط embarcadero ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارائه نشده باشه، قابل استفاده هست. چون کامپوننت به صورت جداگانه ارائه شده
از اونجایی که کار با بانک اطلاعاتی رو دوست ندارم
تمام پست های شما رو یه بازبینی کردم. دقت کردید چند بار این جمله رو به کار بردید؟ سعی کنید تغییری در علایق خودتون ایجاد کنید و بانک اطلاعاتی رو هم دوست داشته باشید!
مرد مباح
21-12-2009, 19:23
خواهب نخواهب در بسیاری از برنامه های کاربردی دیتابیس جایگاه بسیار مهمی داره.
چه در بحث امنیت و چه دربحث اطلاعات.
گرچه تغییر خیلی سخته ولی وقتی یک بار به جای Paradox از بانکهای چند جدوله که یاده ترین اونا Access هست استفاده کنید، مطمئنا هم نظرتون نسبت به کار با دیتابیس عوض میشه و هم از قدرت و کارییشون لذت مبیری.
من نمیگم که باید بانک اطلاعاتی کار کنی. خودم تجربی و پروژه ای برنامه نویسی رو شروع کردم و واقعا کاربرد و اهمیتش رو احساس کردم و الان بعد چندین سال فقط میتونم بگم که تقریبا با دیتابیس دلفی آشنام.
موفق باشی
CPUSatan
21-12-2009, 19:56
- جداگانه نصب نکردم. تو خود پلت ها پلت BDE وجود داره. با این حال باز هم باز نمی کنه برنامه های نوشته شده تحت اون رو!
فکر می کنم کامپوننت هاش وجود داره ولی BDE Administrator رو باید خودم نصب کنم تا بتونم کار کنم. اگر این حرفم درسته از کجا باید گیر بیارم نصب کنم. تو سی دی های دلفی 7 چیز بدردبخوری برای این کار پیدا می شه؟
- در مورد تکرار زیاد علاقم هم حق با شماست زیاد تکرار کردم. علایقم هم باید کمی تغییر بدم. ولی یکی از دلالیلی که اینقدر زیاد این جمله رو بکار بردم اینه که نمی خواستم کسی بگه برو برای حل مشکلت با فلان بانک اطلاعاتی کار کن. می خواستم خود مشکل حل بشه.
مرسی
F A R H A D
21-12-2009, 23:45
- جداگانه نصب نکردم. تو خود پلت ها پلت BDE وجود داره. با این حال باز هم باز نمی کنه برنامه های نوشته شده تحت اون رو!
الان تست کردم. مشکلی نداره و جدول های ساخته شده با دلفی 7 رو هم باز میکنه
فکر می کنم کامپوننت هاش وجود داره ولی BDE Administrator رو باید خودم نصب کنم تا بتونم کار کنم. اگر این حرفم درسته از کجا باید گیر بیارم نصب کنم. تو سی دی های دلفی 7 چیز بدردبخوری برای این کار پیدا می شه؟
من دلفی 7 و 2009 رو با هم دارم و نمیدونم با D2009 نصب میشه یا نه. اما میتونید borland database engine رو جستجو کنید.
موفق باشید
مرد مباح جان کلا شیفته ی این نحوه ی تایپت هستم که اصلا کلید ها رو جابجا نمیزنی!!! :46:
شاد باشید
CPUSatan
22-12-2009, 00:10
مرسی فرهاد جان از کمک هات. من سرچ می کنم ولی خودت یا کس دیگه ای اگر بر حسب تصادف لینکی چیزی پیدا کردید که به دردم بخوره ممنون می شم بهم بدیدش.
مرد مباح
22-12-2009, 18:27
مرد مباح جان کلا شیفته ی این نحوه ی تایپت هستم که اصلا کلید ها رو جابجا نمیزنی!!!
شاد باشید
ممنون فرهاد عزیز.
ولی 3 تا مشکل :
1. عجله الکی برای تایپت سریع.
2. Kbdfa.dll توی محل کارم و خونم فرق میکنه!
3. اکثر (70%) نوشته های فارسی روی کیبردم کنده شده و ذهنی تایپ میکنم.
خیلی مخلسیم.
ali135ugd
12-01-2010, 10:32
-اگر از query استفاده میکنید که دستورات sql
-اگر از کامپوننتهای ADO برای ارتباط استفاده میکنید از چنین کدی: ADOTable.sort
-اگر هم از TTable تب BDE استفاده میکنید روشی در لینک زیر ارائه شده اما تست نکردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Farticles%2Farticle_1056.asp%3F)
فرهاد جان این رو من استفاده میکنم پر اروره میتونی یه نگاهیش بندازی ببینی اگه کار میده چطوریه
ممنون
CPUSatan
12-01-2010, 13:17
دوست من، منم خیلی سعی کردم ولی آخرش به این نتیجه رسیدم که بهتره از همین GRID هایی که خودشون مرتب می کنن استفاده کنی. چه کاریه دوباره چرخ رو اختراع کنیم. البته واسه یادگرفتن توصیه می شه!!
F A R H A D
12-01-2010, 22:48
این رو من استفاده میکنم پر اروره
تست نکردم اما ظاهرا در کامنت هایی که در انتهای اون لینک هست، این روش جواب داده
چرا از کوئری استفاده نمیکینید، مطمئنا بدون مشکل اجرا میشه
CPUSatan
14-01-2010, 01:41
من هم ازاون کد استفاده کردم هم کامنها تشکرشو دیدم..... ولی من هم که خواستم ازش استفاده کنم کلی ارور داد. یخورده ور رفتم، بعد کلا بیخیال شدم
ali135ugd
15-01-2010, 08:17
من مجبورم با کد همه اینا رو درست کنم
F A R H A D
15-01-2010, 14:32
از کوئری استفاده نمیکنید؟
ali135ugd
15-01-2010, 14:40
فرهادجان استاد گفته کوئری مفت خوری یه برنامه نویس باید خودش همچی رو بلد بشه کد بزنه ولی خودشم درس نداده ها گفته برید بلد بشین این هم که دنبالشم یه جوری تمومش کنم پروژمه که تا 30دی ماه باید تحویلش بدم
ali135ugd
15-01-2010, 14:55
حالا اگه میشه یکی لطف کنه جواب بده
CPUSatan
16-01-2010, 00:16
من والا اگر می تونستم خودم بیخیال نمی شدم.... خیلی هم سعی کردم روش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.