ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اس ام اس کانتر برای 78

akhoond
18-12-2009, 15:49
سلام دوستان

من یه برنامه لازم دارم ، برای این که بهم بگه چند تا اس ام اس سند کردم ( اگه بگه به هر کسی چقدر و امکانات بیشتری هم داشته باشه که چه بهتر )
برای مدت زمان مکالمه هم که خود گوشی هست ....
گوشی ام هم ان 78 هست ، هک شده .

مرسی
یا حق :46::10::11:

akhoond
23-12-2009, 10:21
سلام

دوستان این برنامه یعنی وجود خارجی نداره ؟
هادی جان ، شما چیزی تو چنته ات نداری ؟

تنکس :11:

Hadi King
23-12-2009, 11:15
سلام

دوستان این برنامه یعنی وجود خارجی نداره ؟
هادی جان ، شما چیزی تو چنته ات نداری ؟

تنکس :11:
معین جان اینو من پیدا کـــردم کلی سرچ کـــردم :20:
همین برنامه رو 4.800 میفروخـــتن :41:
عکس فروشش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برنامه ای که پیش روی شماست ، می تواند تمامی اس ام اس ها . جتی تماس های گوشی را زیر نظر گرفته و آنها را شمارش کند.
حتما ممکن است برای شما پیش آمده باشد که کسی با گوشی شما اس ام اس بفرستد و برای این که شما متوجه نشوید ، اس ام اس های فرستاده شده را پاک کند.با این کار اگر سیمکارت شما اعتباری نباشد دیگر شما نمی توانید بفهمید که با گوشی شما پیام ارسال شده است.یا همین عمل برای تماس ها انجام شده باشد که بعد از برقراری تماس ، آن را پاک کنند.
شاید اصلی ترین کاربرد برنامه ی Free Minutes and SMS Monitor/Counter در این مورد باشد اما خب هر نر نرم افزار در نوع خود انواع کاربرد ها را می تواند داشته باشد ، مثلا اگر شما بخواهید استفاده کننده از گوشی را محدود کنید که روزانه تعداد مشخصی پیام ارسال کند یا حتی تعداد مشخصی تماس برقرار کند می توانید از این برنامه استفاده کنید.
لازم به ذکر است این برنامه برای گوشی های نوکیایی که دارای سیستم عامل سیمبین سری 60 ویرایش سوم می باشند قابل اجراست. و مورد دیگر این که این نرم افزار تحت زبان Python اجرا می شود که قبل از نصب برنامه حتما باید Python را روی گوشی خود نصب کنید
امتحان نکردم چون برنامه های Python با گوشی من سازگاری ندارنــــد :41:
موفق باشید!:40: