PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : debian

mpour
18-12-2009, 12:00
سلام دوستان
من چند تا درخواست داشتم:
1- از کجا می تونم linux DEBIAN رو dl کنم ؟
2- می خوام با Vmware ازش استفاده کنم

کسی می تونه در این زمینه راهنماییم کنه

ali zi zeperto
18-12-2009, 12:02
سلام دوستان
من چند تا درخواست داشتم:
1- از کجا می تونم linux DEBIAN رو dl کنم ؟
2- می خوام با Vmware ازش استفاده کنم

کسی می تونه در این زمینه راهنماییم کنه
از اینجا دانلود کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mpour
18-12-2009, 12:03
میخام با vmware باهاش کار کنم.چه جوریاست؟

mpour
18-12-2009, 12:05
راستی این نسخه چندشه؟

ali zi zeperto
26-12-2009, 18:35
سلام
من با دبیان کار می کنم.
امروز جای ide هاس سیستمم رو یعنی ترتیبشون رو عوض کردم.مثلا هاردم تا حالا secondary master بود الان کردمش primary master و همینطور برای سه تای دیگه (یعنی رام و دی وی دی رام و رایتر ).
اما بعد از این کار سیستمم دیگه بالا نمیاد و توی یه مرحله از بوت شدنش متوقف میشه.البته از توی ویندوز بالا میاد و مشکلی نداره.
از روی مانیتور با موبایل عکس گرفتم که اطلاعاتش رو هم ببینید.
اول میاد تا اینجا گیر می کنه و دیگه ادامه نمیده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد هم همونطور که توی عکس اون پایین گفته بعد از تایپ کمله help این صفحه میاد.

راهی برای حل این مشکل هست؟
خیلی ممنون

sastwhc
27-12-2009, 21:20
به واقع آدرس هارد عوض شده

گراب رو دوباره نصب کن از سی دی /دی وس دی اول

ali zi zeperto
28-12-2009, 06:34
به واقع آدرس هارد عوض شده

گراب رو دوباره نصب کن از سی دی /دی وس دی اول
دی وی دی اولش لایو نیست.منم اینطوری نمیدونم باید چیکار کنم.
از سی دی لایو ابونتو میشه استفاده کرد؟

ali zi zeperto
28-12-2009, 07:06
دی وی دی اولش لایو نیست.منم اینطوری نمیدونم باید چیکار کنم.
از سی دی لایو ابونتو میشه استفاده کرد؟
با سی دی لایو ابونتو امتحان کردم ولی جواب نداد.

ali zi zeperto
28-12-2009, 16:55
دیگه نظری نیست؟!!

ali zi zeperto
29-12-2009, 18:11
حداقل یه برنامه برای دسترسی به اطلاعاتم توی لینوکس از ویندوز معرفی کنید.من linux reader رو امتحان کردم اما جواب نداد.

sastwhc
29-12-2009, 23:42
سلام
ایکاش گوگلش میکردی:

grub-rescue-cdrom.iso

ali zi zeperto
30-12-2009, 13:16
سلام
ایکاش گوگلش میکردی:

grub-rescue-cdrom.iso
وقتی نمی دونم چی رو باید گوگل کنم خوب چرا باید گوگل کنم؟:20:
این برنامه هم مثل همون قبله .فرقی نمی کنه.امتحان کردم اما باز هم میره تا یه قسمتهایی رو دیگه ادامه نمیده.دوباره همون عکسهای بالا میان.(من ار همون صفحه ای که دادید auto for windows رو که سمت راست صفحه است رو امتحان کردم.درسته دیگه؟)
یه برنامه باشه که من فایلهام رو از روی لینوکس بیارم تو ویندوز کافیه.دوباره نصبش می کنم.این برنامه linux reader که همیشه باهاش کار می کردم هم جواب نمیده و درایو لینوکس رو باز نمی کنه.شاید یه برنامه دیگه باز کنه.
ممنون

taia
30-12-2009, 23:43
ببنید شاید فکر کنید مشکل از busybox هست و با غیر فعال کردن job control این برنامه مشکل حل میشه! اما واقعیت این هست که یکی از درایو های شما برای سیستم اشتباه شناخته شده و برای همین اگر فقط اطاعاتتون را می خواهید یکی از هارد ها را از سیستم جدا کنید، بعد به لینوکس برید و اطلاعات رو بکآپ بگیرید و دوباره سیستم رو نصب کنید. ساده ترین راه!

sastwhc
31-12-2009, 00:53
وقتی نمی دونم چی رو باید گوگل کنم خوب چرا باید گوگل کنم؟:20:
این برنامه هم مثل همون قبله .فرقی نمی کنه.امتحان کردم اما باز هم میره تا یه قسمتهایی رو دیگه ادامه نمیده.دوباره همون عکسهای بالا میان.(من ار همون صفحه ای که دادید auto for windows رو که سمت راست صفحه است رو امتحان کردم.درسته دیگه؟)
یه برنامه باشه که من فایلهام رو از روی لینوکس بیارم تو ویندوز کافیه.دوباره نصبش می کنم.این برنامه linux reader که همیشه باهاش کار می کردم هم جواب نمیده و درایو لینوکس رو باز نمی کنه.شاید یه برنامه دیگه باز کنه.
ممنون

شما باید اون ایزو رو دانلود کنید و رویه سی دی رایت کنید و باهاش بالا بییایید
بعد گراب را دوبار ه نصب کنید

در هر حال اگر دوباره اون دوتا مطلب رو نگاه کردید و سوالی بود من در خدمتم

=
با دیسک اوبونتو یا هر لایو دیگه بوت شوید و با مانت کردنه دسیک ویندوز مطالبتان به دیسک انتقال دهید(مثلا systemrescue)

شما نیازی به نصب دوباره ندارید باید دوباره گراب را نصب کنید

اگر اینکار را کردید و نشد یه عکس از مرحله ای که متوقف میشود بگذارید

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

از اینجا دالود کن

ali zi zeperto
31-12-2009, 14:39
با دیسک اوبونتو یا هر لایو دیگه بوت شوید و با مانت کردنه دسیک ویندوز مطالبتان به دیسک انتقال دهید(مثلا systemrescue)

فایلهام رو کپی کردم تو ویندوز.:8:
البته دوباره گراب رو نصب کردم باز هم همون اشکال قبلی هست.به اون برنامه super grub هم زیاد امیدی نیست.
حاضرم دوباره نصب کنم حداقل می دونم بعد 1 روز دوباره همه چی مثل سابق میشه و همه برنامه هام هم نصب می کنم.

می گم ای کاش لینوکس هم مثل ویندوز اونقدری محکم و استوار بود که با یه چنین تغییراتی قاطی نمی کرد.حتی ویندوز 98 خدا بیامرز هم من یادمه چنین مشکلی نداشت.توی لینوکس یه اشکالاتی هست که باور کردنی نیست.ولی هر چی باشه به مجانی بودنش می ارزه.

sastwhc
31-12-2009, 22:31
فایلهام رو کپی کردم تو ویندوز.:8:
البته دوباره گراب رو نصب کردم باز هم همون اشکال قبلی هست.به اون برنامه super grub هم زیاد امیدی نیست.
حاضرم دوباره نصب کنم حداقل می دونم بعد 1 روز دوباره همه چی مثل سابق میشه و همه برنامه هام هم نصب می کنم.

می گم ای کاش لینوکس هم مثل ویندوز اونقدری محکم و استوار بود که با یه چنین تغییراتی قاطی نمی کرد.حتی ویندوز 98 خدا بیامرز هم من یادمه چنین مشکلی نداشت.توی لینوکس یه اشکالاتی هست که باور کردنی نیست.ولی هر چی باشه به مجانی بودنش می ارزه.

منظورت رو از اینکه به اون امیدی نیست رو متوجه نمیشم.راستش پس معلوم میشه اصلا انجامش ندادی
۱-آیا فایل ایزو رو دانلود کردی؟باهاش بوت شدی؟

۲-منظورت اینه ای کاش ویندوز مثل لینوکس پایدار بود؟(یکی از خصوصیات اصلی لینوکس و برتریش به ویندوز پایداریشه)

ali zi zeperto
01-01-2010, 07:12
س معلوم میشه اصلا انجامش ندادی
اون فایل iso رو دانلود نکردم ولی یکیش بود که توی ویندوز نصب میشد رو امتحان کردم و جواب نداد.

۲-منظورت اینه ای کاش ویندوز مثل لینوکس پایدار بود؟(یکی از خصوصیات اصلی لینوکس و برتریش به ویندوز پایداریشه)
در اون مورد که لینوکس خیلی خیلی کم احتیاج به نصب دوباره داره با شما موافقم ولی همین که من یه کابل هارد رو عوض کردم و سیستمم دیگه بالا نمیاد و باید برم سراغ انواع ابزارها که دوباره راش بندازم واقعا ناامید کننده است.خوبه که بیشتر ماها یه ویندوز هم کتار لینوکسامون داریم.اگر این نیود فکرش رو بکن که چه دردسری داشتم تا سیستمم دوباره راه بیافته.تو پست بالا هم گفتم که حتی ویندوز ۹۸ هم با چنین تغییراتی از کار نمی افتاد.البته ویندوز هم برای اینکه به قایلهام برسم کمکی نکرد سی دی لایو ابونتونجاتم داد.ولی حداقل بالا می اومد که من با شما توی پی سی و سایتهای دیگه ارتباط داشته باشم.
الان دوباره دبیان رو نصب کردم و همه چی رو به راهه فقط مونده نصب چند تا برنامه.
دلیل این همه عجله هم واسه اینه که من یه سری فایل توی لینوکس داشتم که مربوط میشد به صدای استادم که سر کلاس با موبایل ضبط کرده بودم.چند تا مبحث خیلی مهم که فردا صبح یعنی شنبه امتحانش رو دارم.از شانس من یهو همه چی به هم ریخته و من هم دسترسی به اون فایلها ندارم.هر چی بود به خیر گذشت.

taia
01-01-2010, 20:30
اون فایل iso رو دانلود نکردم ولی یکیش بود که توی ویندوز نصب میشد رو امتحان کردم و جواب نداد.

در اون مورد که لینوکس خیلی خیلی کم احتیاج به نصب دوباره داره با شما موافقم ولی همین که من یه کابل هارد رو عوض کردم و سیستمم دیگه بالا نمیاد و باید برم سراغ انواع ابزارها که دوباره راش بندازم واقعا ناامید کننده است.خوبه که بیشتر ماها یه ویندوز هم کتار لینوکسامون داریم.اگر این نیود فکرش رو بکن که چه دردسری داشتم تا سیستمم دوباره راه بیافته.تو پست بالا هم گفتم که حتی ویندوز ۹۸ هم با چنین تغییراتی از کار نمی افتاد.البته ویندوز هم برای اینکه به قایلهام برسم کمکی نکرد سی دی لایو ابونتونجاتم داد.ولی حداقل بالا می اومد که من با شما توی پی سی و سایتهای دیگه ارتباط داشته باشم.
دلیل این همه عجله هم واسه اینه که من یه سری فایل توی لینوکس داشتم که مربوط میشد به صدای استادم که سر کلاس با موبایل ضبط کرده بودم.چند تا مبحث خیلی مهم که فردا صبح یعنی شنبه امتحانش رو دارم.از شانس من یهو همه چی به هم ریخته و من هم دسترسی به اون فایلها ندارم.هر چی بود به خیر گذشت.

خوب تصحیح برخی کارها در توزیع هایی مانند دبیان کمی دانش بیشتری نسبت به آنچه ما داریم نیاز داره گرچه که کمی سرچ می تونه مشکلات رو حل کنه، مخصوصا برای توزیع دبیان، مشکل شما هم راه حل داره ولی انجامش اگر با تسلط نباشه خطرناک هست! بنابراین نصب مجدد بهترین کار ممکنه هستش.
شاید پیشنهاد ما در انجمن نسبت به استفاده از اوبونتو به جای دبیان، به خاطر همین موضوعات باشه، که کمی آزار دهنده هست.
به هر حال امیدوارم دیگه از این دست مشکلات براتون پیش نیاد!

sastwhc
01-01-2010, 20:53

والا چی بگم.دانلود اون فایل ایزو و آپگرید گراب با اینترنت 10 دقیقه طول میکشه.در هر حال چون مهم اینه که حل شد. ولی این مشکل چیزه خیلی معمولیه و خیلی آسون میشه رفعش کرد.حالا ایشالا سر فرصت یه نگاهی به Document هاش بنداز وقتی توجیح شی خیلی آسونه(البته منم خیلی تلگرافی توضیح داد):31:

ali zi zeperto
01-01-2010, 20:56
یه سوال دارم که مربوط به این تاپیک نیست.
چرا دبیان با اینکه پایه خیلی از لینوکس هاست زیاد مثل ابونتو طرفدار نداره؟من که دارم باهاش کار می کنم فرقی بینشون ندیدم.تازه دبیان به نظر من خیلی قدرتمند تره.حتی توی مراحل نصبش ویژگی هایی داره که من توی ابونتو و فدورا که کمی باهاشون کار کردم ندیدم.حتی یه مساله ابتدایی این کدک ها هست که توی دبیان پیش فرض نصب هست اما حتی ابونتو هم نداره و باید دانلود و نصب بشن.
یه کم توضیح میدید.

taia
01-01-2010, 23:46
یه سوال دارم که مربوط به این تاپیک نیست.
چرا دبیان با اینکه پایه خیلی از لینوکس هاست زیاد مثل ابونتو طرفدار نداره؟من که دارم باهاش کار می کنم فرقی بینشون ندیدم.تازه دبیان به نظر من خیلی قدرتمند تره.حتی توی مراحل نصبش ویژگی هایی داره که من توی ابونتو و فدورا که کمی باهاشون کار کردم ندیدم.حتی یه مساله ابتدایی این کدک ها هست که توی دبیان پیش فرض نصب هست اما حتی ابونتو هم نداره و باید دانلود و نصب بشن.
یه کم توضیح میدید.

شاید مهمترین دلیلش بروز رسانی باشه، دبیان تقریبا هر دو سال یکبار نگارش جدیدش را به بازار عرضه می کنه، ولی اوبونتو تقریباهر 9 ماه یکبار نگارش جدید را معرفی می کنه، مساله ی بعدی این هست که دبیان کاملا بر اساس جامعه ی کاربریش تکمیل، هماهنگ و بروز می شه، و برای همین شاید کمی کند عمل کنه، در حالی که اوبونتو توسط شرکت کنونیکال پشتیبانی میشه و بنابراین خیلی سریعتر بروز میشه، و شاید از همه ی اینها مهمتر این باشه که تا چند وقت پیش دبیان یک توزیع سخت محسوب میشد مخصوصا برای نصب، ولی اوبونتو از نگارش های خیلی اولی خود دارای نصاب گرافیکی بسیار ساده ای و کاربر پسند بود، و کاربران ممکن هست ذهنیت سختی را هنوز با خود داشته باشند.
در غیر این صورت شاید بدانید که بیس اوبونتو و تمام نرم افزارهای آن دبیان است! فکر کنم حدود 20 گیگ مخازن دبیان کاملترین منبع موجود در دنیای لینوکس باشه!

ali zi zeperto
02-01-2010, 14:57
این انتشار دو سال دوسال واقعا مشهوده.چون openoffice 2.4.1 دیگه خود گویای همه چی هست.
یه سوال بی ربط دیگه با این تاپیک.من همین ۲ ساعت پیش یه پرینتر خریدم.وقتی می خوام باهاش پرینت کنم اسم و مدل پرینتر تو لیست پرینتر ها هست و بعد از انتخاب وقتی دکمه پرینت رو می زنم هیچ کاری نمی کنه.بارها هم امتحان کردم.
از توی administration/printing هم که نگاه می کنم اسم پرینتر هست اما باز هم پرینت نمی کنه.
باید کار خاصی یا تنظیم خاصی بکنم؟
این عکس از printing و صفحه مربوط به پرینت کردن.
عکسها انگاری بد آپلود شدن.ولی معلوم هست.ببخشید دیگه.اشکال از من نیست.

ali zi zeperto
05-01-2010, 19:59
مشکل حل شد.:8:
این صفحه رو ببینید.

ali zi zeperto
12-01-2010, 17:37
سلام دوباره.
من می خوام یه سری فونت که دانلود کردم اضافه کنم.از روی دستورات دوستان به اینجا رسیدم که با زدن alt+f2 بعد از باز شدن پبنجره run باید fonts:/// رو بزنیم و بعد فونتها رو به پنجره باز شده درگ کنیم.اما من هر مدل که درگ می کنم اضافه نمی شن.راه دیگه ای هم هست که بشه اینا رو اضافه کرد.

danial_848
12-01-2010, 20:02
سلام دوباره.
من می خوام یه سری فونت که دانلود کردم اضافه کنم.از روی دستورات دوستان به اینجا رسیدم که با زدن alt+f2 بعد از باز شدن پبنجره run باید fonts:/// رو بزنیم و بعد فونتها رو به پنجره باز شده درگ کنیم.اما من هر مدل که درگ می کنم اضافه نمی شن.راه دیگه ای هم هست که بشه اینا رو اضافه کرد.
خوب با خط فرمان این کارو بکنید مسیر مقصد که مشخصه احتمالا دایرکتوری .fonts درمسیر خانگی هست با سطح دسترسی کاربر ریشه از mv استفاده کنید

ali zi zeperto
12-01-2010, 20:09
خوب با خط فرمان این کارو بکنید مسیر مقصد که مشخصه احتمالا دایرکتوری .fonts درمسیر خانگی هست با سطح دسترسی کاربر ریشه از mv استفاده کنید
ممنون
این آدرس fonts:/// رو نمی دونستم.اصلا معلوم نبود مال کجاست.الان شما گفتی متوجه شدم.خیلی ممنون.حل شد