مشاهده نسخه کامل
: درخواست - معرفی شماره های 7segment
سلام دوستان یه نفر لطف کنه برام شماره سون سگمنت آند مشترک و کاتد مشترک یک رقمی به همراه درایورش معرفی کنه و سون سگمنت 2 رقمی کاتد مشترک و آند مشترک به همراه درایورش خواهش می کنم هرچه سریعتر بهتر
سون سگمنت با يه مقاومت چند صد اهم به ولتاژ معمولي مثلا 5 ولت وصل ميشه. جريانش هم چند ميلي آمپر كافيه.
سون سگمنت همون LED هست فقط هفت تا با قدرت كمتر. درايور كه ميگين منظور راه اندازه كه گفتم با يه مقاومت راه ميافته .
اما براي خروجي هاي ضعيف كه نميتونن راه بندازنش ميشه از يه ترانزيستور و دو تا مقاومت استفاده كرد ( كه نوع ترانزيستور و مقاومت ها به ولتاژ مدار و جريانمورد نياز بستگي داره )
اگه منظورتون از درايور آي سي هست كه معمولا BCD ( باينري ) رو به سون سگمنت تبديل ميكنه يكيش كه CMOS هم هست 4511 هه. جريان خروجي هم بد نيست ولتاژ كارش هم 3 تا 15 ولته. اما 4311 هم مشابهش هست، كاتد مشترك هستن. اما TTL هم 7447 و 7448 هست كه مثبت و منفي هستن ( كاتد و آند مشترك ) جريان خروجي بيشتر ولي گرون تر و ولتاژ ثابت 5 ولت و امپدانس ورودي كمتر و جريان مصرفي بيشتر و ... داره ، من كلا از TTL خوشم نمياد .
اما پايه هاي سون سگمنت رو ميشه با مولتي متر در حالت تست ديود امتحان كرد و يه جا نوشت. من عكس ندارم ، متاسفم ! اگه تونستم ميذارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.