مشاهده نسخه کامل
: درخواست روش از بین بردن ویروسی که اسمش احتمالا سلطان هست
composer_kuchulu
17-12-2009, 21:15
با سلام ویروس که فکر کنم اسمش سلطان هست.مرتب توی یه سیستم فولدر سازی میکنه و اسامی مختلفی نظیر بنز ایران ایتالیا ورد فیلمز برنامه و غیره ایجاد میکنه و مرتب فضای هارد رو کم و کمتر میکنه .چطور با این ویروس میشه مبارزه کرد.تاسک منیجر هم غیرفعال شده و با آلت کنترل دلت یکی از بازی های پاسور ویندوز رو باز می کنه! مشکل شو هیدن فایلز رو هم همزمان دارم.ممنونم از جوابتون.در حال حاضر کسپر 2009 اینترنت سکوریتی نصبه ولی آپدیت نیست.ممنون.
composer_kuchulu
29-12-2009, 19:52
آقا یکی به این سوال جواب بده.کسی واقعا اطلاعاتی دراین مورد نداره؟1
با سلام ویروس که فکر کنم اسمش سلطان هست.مرتب توی یه سیستم فولدر سازی میکنه و اسامی مختلفی نظیر بنز ایران ایتالیا ورد فیلمز برنامه و غیره ایجاد میکنه و مرتب فضای هارد رو کم و کمتر میکنه .چطور با این ویروس میشه مبارزه کرد.تاسک منیجر هم غیرفعال شده و با آلت کنترل دلت یکی از بازی های پاسور ویندوز رو باز می کنه! مشکل شو هیدن فایلز رو هم همزمان دارم.ممنونم از جوابتون.در حال حاضر کسپر 2009 اینترنت سکوریتی نصبه ولی آپدیت نیست.ممنون.
راه حل مشکل شما توی حرف خودتون هست. خیلی راحته. :10:
composer_kuchulu
05-01-2010, 10:56
ممنون.من به صورت دستی آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد.درواقع کپی شدن فولدر های جدید متوقف شده ولی ویروس از بین نرفته.این سیستم همچنین ویروس ASK.EXE رو هم داره برای اون چه راهی هست؟
picher_s
05-01-2010, 11:33
قبلا دوستان برای ASK آنتی معرفی کردن یه جستجو کنی میبینی. تو پستهای saeed774 جستجو کن.
برای اون ویرست هم گزارش AVZ کسپر رو بزار.
saeed774
05-01-2010, 13:18
براي ويروس A.S.K برنامه هاي پوشه زيرو اجرا كن : يكي براي حذف ويروس و ديگري يراي بازيابي عكس هاي ويروسي شده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب نداد برنامه زيرو هم امتحان كن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان براي حل هرمشكل با ويروس
A.S.K
به اين آدرس مراجعه فرمايد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.