ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت sql server با sql compact و نحوه استفاده از Sql Compact

301
16-12-2009, 17:30
سلام خدمت اساتيد vb.net
سوال كاملا مشخصه، Sql Server چه فرقي با SQL Compact داره ؟
مزاياي هركدوم چيه؟
اگه ممكنه نحوه استفاده از SQL Compact رو توضيح بديد.
با تشكر فراوان فراوان:31:

MTPROG
16-12-2009, 17:48
SQL Compact نسخه کوچک شده SQL SERVER است که برای برنامه نویسی برای گوشهای ویندوز موبایل طراحی شده است و برای PC نیست

NET Compact,SQL Compact
هر دو نسخه های کوچک شده فقط برای موبایل ویندوز هستند

_H2_
18-12-2009, 23:49
البته
یک تصحیح بسیار کوچک روی فرمایشات دوستم داشته باشم.
SQL Server Compact روی PC هم به راحتی قابل نصب و اجرا است ولی امکانات بسیار محدودی در حد امکانات Access دارد و اصلاً با سایر نسخه های SQL Server قابل مقایسه نیست، حتی کلاس و اشیای لازم برای کد نویسی SQL Server Compact هم با SQL Server متفاوت است.
یعنی به عنوان دیتابیس کوچک محلی میتوان از SQL Server Compact در برنامه های عادی PC هم استفاده کرد.
ولی به شخصه برای PC و کارهای کوچک هم شخصاً SQL Server ورژن Express را ترجیح میدهم و در عمل SQL Server Compact برای همان موبایلها گزینه بهتری است.

MTPROG
19-12-2009, 11:16
ولی به شخصه برای PC و کارهای کوچک هم شخصاً SQL Server ورژن Express را ترجیح میدهم و در عمل SQL Server Compact برای همان موبایلها گزینه بهتری است

بله همونطور که گفته شد میشه تو PC هم اجرا کرد ولی اصلا گزینه مناسبی برای PC نیست ونسخه Express مناسبه کارهای کوچک PC است

تاکیید خود مایکروسافت هم برای SQL Server Compact برای ویندوز موبایل است اما جهت تست و دیباگ گیری امکان اجرای اون تو PC هم به وجود امده

5mmmmm
29-05-2011, 14:25
نحوه استفاده از اون توی PC به چه صورته؟
آیا اشیا کانکشن و کامند را داره؟

_H2_
04-06-2011, 10:30
سلام

نحوه استفاده از اون توی PC به چه صورته؟
آیا اشیا کانکشن و کامند را داره؟
در خصوص سوال اول گمان نکنم منظورتان را متوجچه شده باشم ولی در مورد دوم، بله چنین است.
- پسوند فایلهای دیتابیس به صورت پیشفرض sdf است
- برای کد باید اسمبلی System.Data.SqlServerCe.dll را Reference کنید.
- اشیایی هم که نام بردید چنین در دسترس خواهند بود:
System.Data.SqlServerCe.SqlCeCommand
System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection
System.Data.SqlServerCe.SqlCeDataReader
System.Data.SqlServerCe.SqlCeDataAdapter
و...
موفق باشید.

ali.b.y
25-12-2014, 11:42
با سلام.
البته من یه نسخه سی کو ال کامپکت کوچولو برای ویندوز نصب می کنم که روی ویندوز هایی که سی کو ال سرور نصب نیست می تونه جواب گوی برنامه هایی باشه که فایل بانک اطلاعاتی دارند و نیاز به سرور بانک اطلاعاتی دارند باشه تا حالا که برای من جواب داده من برنامه هام را با c# می نویسم البته خودم سی کو ال سرور روی سیستمم نصب دارم ولی برای کاربران برنامه هام همین نسخه ی کم حجم سی کو ال سرور کامپکت 4 را همراف فایل setup برنامه هام به کار بران می دم و جواب گو برنامه بوده
حجمش هم 3 مگه.
لینک دانلود نسخه ی 32 بیتیش را می زارم
اگه 64 بیتیش را هم خواستید ایمل بدید تا آپ کنم براتون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali.b.y
25-12-2014, 11:44
ali_goodboy_2004@yahoo.com
اینم را هم اضافه کنم که هیچ نیازی به تغییر کد تو برنامه هنگام برنامه نویسی ندارید.:n10: