مشاهده نسخه کامل
: چگونه در عرض 3 ماه به زبان انگلیسی مسلط شوم ؟
befermatooo
16-12-2009, 00:02
سلام .
من فعلا در ترکیه اقامت دارم و قراره 3 ماه دیگه برم برای مصاحبه تا اگه قبول بشم بتونم پناهندگی کانادا رو بگیرم .
متاسفانه من یک اشتباهی کردم و تو فرم درخواست پناهندگی عنوان کردم که من تسلطم به زبان در حد متوسط هست ! حالا اگه اونا بفهمن که دروغ گفتم حتما ردم میکنن و اینکه اگه حتی پناهنده هم بشم باید زبان انگلیسیم خوب باشه .
حالا شما دوستان در این مدت زمان کوتاه ( 3 ماه ) چه راهی رو پیش پای من میزارین .
ممنون میشم کمکم کنید .
mf.designing
16-12-2009, 00:05
چاره ای جز تدریس خصوصی فشرده نیست ! (خوندن کتابهای آموزش مکالمه هم میتونه مفید باشه !)
داداش یه تو ضیحی هم در مورد چگونگی و نحوه ی پناهنگدیت بده ، ممنون :دی
befermatooo
16-12-2009, 00:23
تنهاراهش اینکه بری کالج
بنا به دلیل شخصی نیتونم . البته متاسفانه :41:
غیر از کالج ؟
چاره ای جز تدریس خصوصی فشرده نیست ! (خوندن کتابهای آموزش مکالمه هم میتونه مفید باشه !)
داداش یه تو ضیحی هم در مورد چگونگی و نحوه ی پناهنگدیت بده ، ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این شیوه عملیه ؟ ( مگه راه دیگه ای هم هست ))
خوب ببینید اینجا ایرانی ها سر هم رو بد کلاه میزارن ! من با همین تسلط متوسطی که به زبان ترکی دارم از ترک ها نخوردم اما ایرانی ها بد تیغم زدن !
بخاطر همین گفتم بهتره تو این 3 ماه زبان انگلیسی رو خوب یاد بگیرم تا تو کانادا و البته توی مصاحبه با مشکل روبرو نشم .
این تدریس خصوصی که میگین , باید مدرس چه خصوصیاتی داشته باشه و چه روشهایی رو بکار ببره ؟
اگه با یک تور 5 روزه بیای ترکیه و پیگیر موضوع بشی میفهمی که باید چیکار کنی .
نمیخوام ناامیدت کنم پسرداییم بخاطر یک دروغ11ماه پس ازرفتنش به انگلیس دیپورت شد
vahid0801
16-12-2009, 00:36
یا برو یک کشور انگلیس زبان یا بیخیال تسلط تو 3 ماه.تو 3 ماه به فکر بالا بردن سطحت باش.وگرنه تسلط و هیچ راهی نداره حتی رفتن یه هرجا فقط چند سال وقتت رو میطلبه
befermatooo
16-12-2009, 00:40
نمیخوام ناامیدت کنم پسرداییم بخاطر یک دروغ11ماه پس ازرفتنش به انگلیس دیپورت شد
دیپورت که نمیشم . چون در ایران امنیت جانی ندارم و ... اما خوب نمیخوام این همه سختی کشیدن تو کشور ترکیهی به هدر بره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه فقط میخوام برم کانادا ... اونجا یه رفیقی دارم که میخوام برم پیشش ...
خیلی نا امید شدم :41:
ضرب المثل بین ایرانیهاتوی خارج ازکشورهست که میگه اونجاآهو به بچش شیرنمیده.پس روی هیچکس جزخودت حساب نکن.دوتاپیشنهادیابرو امارات ویابروهندبرای یادگیری زبان اگه هندبری عالیه خرجش هم زیادنیست
vahid0801
16-12-2009, 00:56
نه فقط میخوام برم کانادا ... اونجا یه رفیقی دارم که میخوام برم پیشش ...
خیلی نا امید شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیگا کن.تسلط که من بالا گفتم چیزیه که یه دانشجوی امریکایی تو امریکا هم شاید نداشته باشه.تسلط زمان میخواد.
واسه چی نا امید ؟باید تازه امیدوار بشی.به هفته نمیکشه که رفتی اونجا انگلیسیت از خیلی از اساتید خوب ایرانی هم بیشتر میشه
فقط تو شروع کن که جلو باشی هیچ مشکل خاصی جلوت نیس
befermatooo
16-12-2009, 01:00
ضرب المثل بین ایرانیهاتوی خارج ازکشورهست که میگه اونجاآهو به بچش شیرنمیده.پس روی هیچکس جزخودت حساب نکن.دوتاپیشنهادیابرو امارات ویابروهندبرای یادگیری زبان اگه هندبری عالیه خرجش هم زیادنیستنه من نمیتونم به کشور ثالثی برم در مدت زمانی که در ترکیه هستم و این بخاطر نوع پناهدگی هست که من گرفتم , حتی سوریه هم نمیشه رفت :41:
نیگا کن.تسلط که من بالا گفتم چیزیه که یه دانشجوی امریکایی تو امریکا هم شاید نداشته باشه.تسلط زمان میخواد.
واسه چی نا امید ؟باید تازه امیدوار بشی.به هفته نمیکشه که رفتی اونجا انگلیسیت از خیلی از اساتید خوب ایرانی هم بیشتر میشه
فقط تو شروع کن که جلو باشی هیچ مشکل خاصی جلوت نیس
خوب این درست . اصلا مشکلاتی که برام تو کانادا پیش میاد رو بیخیال . فعلا مهمترین مشکلم اینجاست و 3 ماه دیگه مصاحبه هست . اگه بفهمن دروغ گفتم پناهندم نمیکنن . در این صورت تازه بدبختی هام شروع میشه و نمیدونم چیکار کنم . ای کاش همون موقع میرفتم دنبال زبان
قدیما راست میگفتن از دروغ کسی سودی نمیبره
vahid0801
16-12-2009, 01:09
میدونی تو 3 ماه چقدر میشه پیشرفت کرد.مخصوصا اگه تو هر روز چند ساعت وقت داشته باشی.عجیب غریب میتونی بترکونی.نمیدونم نگران چی هستی در مورد زبان
befermatooo
16-12-2009, 01:15
میدونی تو 3 ماه چقدر میشه پیشرفت کرد.مخصوصا اگه تو هر روز چند ساعت وقت داشته باشی.عجیب غریب میتونی بترکونی.نمیدونم نگران چی هستی در مورد زبانمن کاملا وقت آزاد دارم . اینجا کار نمیکنم و بیشتر وقتا تو خونه هستم !
ببینید نوع سوالاتی که میپرسن اینه :
چرا مي خواهيد مهاجرت كنيد؟
- چرا كانادا رو انتخاب كرديد؟
- چه قدر در مورد كانادا اطلاعات داريد؟
- چند تا از شهرهاي كانادا و كبك رو اسم ببريد
- در مورد سابقه كار خودتون توي ايران توضيح بديد.
- چه قدر در مورد زمينه كاري خودتون توي كانادا اطلاعات داريد؟
- اگه بعد از يه مدت كار پيدا نكرديد چه كار مي كنيد؟
- توي چند سال آينده خودتون رو توي چه شرايطي مي بينيد يا اينكه دوست داريد به چه سطحي برسيد؟
- دوست يا فاميل توي شهري كه مي ريد داريد؟
و ...
من میخوام در سطحی باشم که بتونم به اینا جواب بدم اما نه گفتن جملاتی که از قبل حفظ کردم !
vahid0801
16-12-2009, 14:27
راههای زیادی جلو پات هست.
کتابهای پایه تا پیشرفته
کتابهای تمرین شنیدن و لهجه.
اما بهترین چیز واسه شما فیلم هست.هیچ وقت فیلمو ترک نکن.تا جا داری نکته برداری کن.
اصلا راه مشکلی نداری
befermatooo
17-12-2009, 08:10
خوب دوستان
میشه یه منبعی رو مغرفی کنید که بشه علاوه بر آموزش مکالمه , طرز نوشتن ( Write ) اونو هم نشون بده و اینکه شیوه صحیح تلفظ !
اگه کتابی در ای نزمینه میشناسین که بهمراه نرم افزار باشه یا اینکه یک نرم افزار خاصی و ...
لطفا راهنمایی کنید .
Mohammad_Ahrari
17-12-2009, 09:03
من یکی رو میشناسم که زبانش متوسط بوده و خیلی وقت هم سراغش نرفته بوده(تقریبا دیگه داغون)...3ماه خونده(توپ البته)TOEFEL گرفته
پس نا امید نباش داداش...بشین بخون
روش هم که دوستان گفتن
A r c h i
17-12-2009, 10:18
Hi
To start, I think you'd better write in English here so we can correct you
any more Persian posts will be deleted
* هر پست به زبان فارسی بعد از این پست حذف خواهد شد..
Hi
To start, I think you'd better write in English here so we can correct you
any more Persian posts will be deleted
* هر پست به زبان فارسی بعد از این پست حذف خواهد شد..
that's right.if you wanna start,start now
and don't give up.
befermatooo
17-12-2009, 11:03
I Speak Persian Better Than English
I Can Write Persian To This Topic ?
sina1415
17-12-2009, 11:17
I Speak Persian Better Than English
I Can Write Persian To This Topic ?
if you want to learn english you must strat now ....
befermatooo
17-12-2009, 11:47
How do I get started ?
Book or software ? What do you suggest ?
Help Me
sina1415
17-12-2009, 12:17
How do I get started ?
Help Me
i think in turkey you can better improve your english .. you can go out of your home and speak to other people..in turkey there are lots of tourist ... you can speak to them .you also can make a grilfriend:46: or boy friend and you can spesk to them all long day(i think it's easy in turkey ).don't afraid of speak ... it can improve your english .. i think this way is great
it was my idea ......
Mohammad_Ahrari
17-12-2009, 13:50
How do I get started ?
Help Me
1.you can buy a book and start with!!!you should have source for learning english
2.you can see movies with english subtitle and centralize on new words
3.go out and speak(thanks for our friend's advice)
i think you can be your best teacher
sorry if my english wasn't good
when u said that u cant speak english well enough i thought that u cant even say one word in english but when i read your posts, i found out that youre doing well and u can improve yourself by writing and speaking english...
nafare_aval
28-12-2009, 22:06
just see english movies...tv series like lost or prison break is better because of attractive story...and chat in this section in every room in english...and if you had any problem come up and ask...dont worry...
just see english movies...tv series like lost or prison break is better because of attractive story...and chat in this section in every room in english...and if you had any problem come up and ask...dont worry...
you're right.but don't forget about matter of time
کانادا را بی خیال شو برگرد ایران
مگه اونجا چی داره ؟
که ما نداریم.
در ضمن اگه ارده کنی می تونی!
تو می تونی ----------- خودتو باور کن
elyas mohammad
05-01-2010, 10:43
دوست عزيز يه سى دى از اموزش زبان نصرت را بكير ولى با نهايت دقت باهاش كار كن توى مدت سه ماه باور كن خيلى تاثير داره من خودم اين كارو كردم البته من واسه يه كار ديكه ميخواستم خيلى خوب جواب ميده
دوست عزيز يه سى دى از اموزش زبان نصرت را بكير ولى با نهايت دقت باهاش كار كن توى مدت سه ماه باور كن خيلى تاثير داره من خودم اين كارو كردم البته من واسه يه كار ديكه ميخواستم خيلى خوب جواب ميده
کانادا را بی خیال شو برگرد ایران
مگه اونجا چی داره ؟
که ما نداریم.
در ضمن اگه ارده کنی می تونی!
تو می تونی ----------- خودتو باور کن
dear friends. please avoid writing Persian in this topic .
Thanks!
The best option for you. Talk in Yahoo chat with English people.
I speaking to every day in Yahoo chat with the people of England.
And this helps to develop my English language. Too much
I know that you can.
So do not carefree. Keep way.
Thanks!
rosenegarin13
05-01-2010, 13:49
Hi
It seems that u don't have much time to start from grammar books
I think that u should concentrate on your speaking
Watch movies n look up the new words n idioms
As our friends said u can chat with native speakers of English
It works
Don't worry n take your time
Good luck
:46:
tonio_m2000
05-01-2010, 13:53
Watching BBC or CNN News Channel is also another way. it helps you to get use to English accents.
reza2pars
06-01-2010, 08:26
فیلم و سریال زیرنویس دار ببین همراه با کلاسهای آموزشی .
befermatooo ,please check your private message
befermatooo
08-01-2010, 23:35
فیلم و سریال زیرنویس دار ببین همراه با کلاسهای آموزشی .
I can Speack English better than Persian :31:
Please Write English :31:
befermatooo ,please check your private message
Ok .
i think it can be good idea to start with Nosrat English learning
and then you can concentrate on films with both English and persian subtitle
but not any thing better than be force to speak (is it true ??).you can go to discussion classes or forums ,or even chat with every body , it is not matter ,don't afraid of mistakes .
tell me wrongs please :20:
nafare_aval
10-01-2010, 17:19
if you wanna approach to slangy conversation u there is a book named function and is useful...i recommend it...and also its not very complicated to learn
hani666777
20-01-2010, 23:16
i had some problem like u
when i was looking for the best way , skype helped me for speaking
of course my english friend on skype helped me not skype own self
all the best
:10:
احمد قرچه
31-01-2010, 12:58
سلام . بنظرمن میتونی هم از سی دی( گام به گام ) و هم از دیکشنری شروع کنی و کتاب انگلیسی در سفر هم خوبه جدا از اینکه حالا که در خارج از ایرانی برو و در محیط قرار بگیر و مطمن باش 45 روزه جواب بسیار زیادی میگیری و میتونی در 45 روز بعد تکرار داشته باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.