مشاهده نسخه کامل
: خرید مادربورد با گرافیک onboard و CPU
amsjavan
15-12-2009, 23:37
سلام دوستان
می خواستم یه مادربورد با گرافیک onboard بخرم حداکثر بودجه هم برای مادربورد ۷۰ توامنه. نظر خودم روی Asus P5KPL_AM هست.
یک CPU دوهسته ای خوب هم حداکثر تا ۴۵ تومان معرفی کنید.
در مورد رم هم در حال حاضر بهترین مارک چیه؟
ممنون
سلام دوستان
می خواستم یه مادربورد با گرافیک onboard بخرم حداکثر بودجه هم برای مادربورد ۷۰ توامنه. نظر خودم روی Asus P5KPL_AM هست.
یک CPU دوهسته ای خوب هم حداکثر تا ۴۵ تومان معرفی کنید.
در مورد رم هم در حال حاضر بهترین مارک چیه؟
ممنون
سلام
ارزونترین ۲ هستهای نو موجود در بازار e5300 هستش به قیمت 66 تومن
از طرفی این مادربرد گرافیک gma 3100 آنبرد داره که گرافیک ضعیفیه
پیشنهاد میدم از amd استفاده کنید با این کانفیگ
asrock a780gm-le/128m ~ 63
athlon ii x2 240 ~ 59
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برد یک گرافیک hd 3200 به همراه 128 مگ رم رو خودش داره که از برد انتخابی شما بسیار قویتره ( حتی بازیهای جدید رو هم در رزولیشن معمولی میتونه به راحتی اجرا کنه )
و ماکزیمم هم تا 512 مگ رم سیستم رو هم میتونید باهاش شیر کنید
athlon 240 هم پردازنده بسیار خنک ، قوی ( در این رنج قیمت ) . با قابلیت آورکلاک خوب هستش
موفق باشید
amsjavan
16-12-2009, 19:02
خیلی ممنون از پیشنهادتون
با این قیمت بهترین مادربورد برای intel چیه؟
خیلی ممنون از پیشنهادتون
با این قیمت بهترین مادربورد برای intel چیه؟
پیشنهاد میدم مین برای اینتل با چیپست nvidia بردارید چون حتی 7050 این سری که یک مدل پائین به حساب میاد از intel gma بهتر عمل میکنه
قکر کنم قیمتش از برندهای مختلف حدود 55 باشه :11:
اینتل میتونید از مادربردهای مبتنی بر چیپ G41 با چیپ گرافیکی GMA4500 استفاده کنید
amsjavan
17-12-2009, 17:13
ممنون از راهنمایی هاتون. امروز رفتم مادربورد asrock a780gm رو بخرم طرف گفت دیگه وارد نمیشه! و مادربورد MSI-K9N6PGM2 رو بهم پیشنهاد داد که گرافیکش هم 256 مگابایت هست. حالا به نظر شما MSI می تونه جایگزینه خوبی برای astrock باشه یا بازم بگردم و همون astrock رو پیدا کنم؟
در مورد CPU هم یه تحقیقی کردم و فهمیدم که همون CPU که جناب nima_hl معرفی کردند( athlon ii x2 240 ) یکی از بهترین CPU ها تو این رنج قیمته ( اگر با این قیمت CPU اینتل بهتر از AMD وجود داره لطفا معرفی کنید ):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا در مورد انتخاب بهترین کمکم کنید.
amsjavan
17-12-2009, 17:15
اینتل میتونید از مادربردهای مبتنی بر چیپ G41 با چیپ گرافیکی GMA4500 استفاده کنید
این مادربورد گرافیکش در چه حدیه؟ از astrock بهتره؟
ممنون از راهنمایی هاتون. امروز رفتم مادربورد asrock a780gm رو بخرم طرف گفت دیگه وارد نمیشه! و مادربورد MSI-K9N6PGM2 رو بهم پیشنهاد داد که گرافیکش هم 256 مگابایت هست. حالا به نظر شما MSI می تونه جایگزینه خوبی برای astrock باشه یا بازم بگردم و همون astrock رو پیدا کنم؟
در مورد CPU هم یه تحقیقی کردم و فهمیدم که همون CPU که جناب nima_hl معرفی کردند( athlon ii x2 240 ) یکی از بهترین CPU ها تو این رنج قیمته ( اگر با این قیمت CPU اینتل بهتر از AMD وجود داره لطفا معرفی کنید ):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا در مورد انتخاب بهترین کمکم کنید.
چند صداشو میخواین ؟ :31:
فروشنده احتمالا میخواسته جنس خودش رو آب کنه توی بازار ولیعصر ( روبروی ایران ) برید همه مدلهاشو موجود دارند :11:
این مادربورد گرافیکش در چه حدیه؟ از astrock بهتره؟
در حد بوق زدن ;)
سلام دوستان
نظرتون رو در مورد asus p5kpl-am se و asus p5kpl am بدید cpu 5300 هست یکی میگفت کند کار میکنه
حدود قیمت 60 تومان با 10 تومان بالا پایین بهتر از اینا سراغ دارین ؟
amsjavan
18-12-2009, 00:14
سلام دوستان
نظرتون رو در مورد asus p5kpl-am se و asus p5kpl am بدید cpu 5300 هست یکی میگفت کند کار میکنه
حدود قیمت 60 تومان با 10 تومان بالا پایین بهتر از اینا سراغ دارین ؟
بهتر نبود اول مطالبی که دوستان گفتند رو می خوندید بعد پست می دادید؟!
millad1388
18-12-2009, 00:14
تو مدل های ارزون قیمت بهترین انتخواب از amd \ati خواهد بود گرافیک آنبرد مدل شما هم 4 برابر ضعیف تر از گرافیک 3200 و یا 4200 ati هستش به نشرم یه خورده رو مادربورد بیشتر بگزاری میتونی از amd چیپ3200 بگیری که مدل ارزون مارک asus کمتر از 85 هستش و بعدا برای ارتقا حتی میتونی 4 هسته ایی روش بگزاری!!!!
amsjavan
18-12-2009, 22:26
تو مدل های ارزون قیمت بهترین انتخواب از amd \ati خواهد بود گرافیک آنبرد مدل شما هم 4 برابر ضعیف تر از گرافیک 3200 و یا 4200 ati هستش به نشرم یه خورده رو مادربورد بیشتر بگزاری میتونی از amd چیپ3200 بگیری که مدل ارزون مارک asus کمتر از 85 هستش و بعدا برای ارتقا حتی میتونی 4 هسته ایی روش بگزاری!!!!
مدل asrock a780gm-le که نیما جان معرفی کردند گرافیکش 3200 هست قیمتش هم خیلی خوبه ۴ هسته ای هم بهش می خوره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.