ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LCD یا پلاسما یا LED تا دو میلیون

greenmidi
15-12-2009, 19:36
:41:سلام
من قصد خرید تلویزیون 46 یا حدود این سایز رو دارم.میخواستم از بانه LED بیارم اما ترسیدم.تازه میگن پلاسما بهتره البته من میخواهم باهاش تلویزیون ایران و DVD نگاه کنم.پیشنهاد دوستان چیه؟ چه مارکی؟ چه مدلی؟
با گارانتی بخرم یا بگم برام از بانه بیارند؟

saghezshop
16-12-2009, 02:19
با سلام
البته نمیخوام تبلیغ بشه .ولی من سونی 46 v550 رو پیشنهاد میکنم.که حدودا با ارسال 1800 درمیاد.
می تونی به اینجا هم یه نگاه بندازی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Johnny Depp
16-12-2009, 02:40
سلام.
نظر من اینه که با گارانتی بخری... پلاسما پاناسونیک مدل 42G10. اگه اینچ بالاتر میخوای، 50S10 پاناسونیک(اینم پلاسما).

قیمت 42G10: یک میلیون و 570
قیمت 50S10: یک میلیون و 760

قیمت پلاسما های پاناسونیک تهران با بانه تفاوتش زیاد نیست.. میتونی مقایسه کنی.
اما وافعا بعضی برند ها(مثل سامسونگ) اختلافش وحشتناکه... قیمت سری 7000 سامسونگ LED چهل اینچ تو بازار حدود 2400 هست... من سه روز پیش قیمت بانه گرفتم، 1550!!:8:

greenmidi
16-12-2009, 19:10
شما خودت ال ای دی خریدی به من پلاسما رو پیشنهاد میدی؟

GiggleClub
16-12-2009, 22:17
پلاسمای b650 سامسونگ بگیر ۵۰ اینچ
قیمتشم دور و بر ۲تومنه

Johnny Depp
17-12-2009, 00:04
من غلط بکنم ال ای دی بگیرم!! من قیمت رو گفتم بت... قیمت همه چی رو از بانه میگیرم هفتگی... ال ای دی هم توش بود خواستم بگم که سامسونگ از بانه میصرفه... اما پلاسما پاناسونیک نه

greenmidi
18-12-2009, 11:16
بالاخره بقیه دوستان نمی خواهن نظر بدن من خودم ال ای دی رو ترجیح میدم اگه دلیل قانع کننده ای دارید قبول میکنم

greenmidi
18-12-2009, 11:19
در جواب GiggleClub عزیز باد بگم اگه بخوام پلاسما بگیرم اولویت با پاناسونیکه

alireza1974
19-12-2009, 10:02
به نظر من در حال حاضر يكي از بهترين انتخابها پلاسما پاناسونيك 42G10 هست.

ساسان مهاجم
19-12-2009, 11:15
به نظر من ولي بهترين گزينه LCD و LED شارپه
لينك زيرو ببينيد خودتونم اگه نظري داريد بگيد توش.
(البته دروغ نميگم من خودم samsung گرفتم چون بودجم نميرسيد به LED و در مورد LCD هاي شارپ هم اطلاعات نداشتم:37::37::37::37::37:

samira_googleOne
19-12-2009, 15:07
پلاسما فقط پاناسونيك
lcd و led فقط شارپ

saghezshop
19-12-2009, 18:23
من خودم در کل ال سی دی رو بر ال ای دی ترجیح میدهم.

greenmidi
19-12-2009, 18:54
لطفا مدل تلویزیون رو هم بگید درمورد ال ای دی شارپ فقط 42 داره البته تو ایران قیمتش هم بالاست

saghezshop
19-12-2009, 21:04
40 اینچ v550 سونی
مالزی 1240000 تومان

samira_googleOne
20-12-2009, 11:11
من خودم در کل ال سی دی رو بر ال ای دی ترجیح میدهم.

اينم نظر محترميه.
خيلي ها اعتقاد دارند چون LED تكنولوژي جديدي هست ممكنه مشكلي توش باشه كه بعدا ظاهر بشه.

samira_googleOne
20-12-2009, 11:19
لطفا مدل تلویزیون رو هم بگید درمورد ال ای دی شارپ فقط 42 داره البته تو ایران قیمتش هم بالاست

دقيقا درسته
البته علت قيمت بالاش رو كه ميدونيد؟
تعداد LED هاي موجود در پنل شارپ خيلي زياده . يعني پشت هر پيكسل يه LED كار گذاشتن.
در حاليكه در مورد ساير LED ها اين صادق نيست. به اصطلاح اونا Edge lit هستن. و ايرادشون هم اينهكه چون تعداد LED ها كمه براي روشن شدن صفحه خيلي بايد زور بزنن و براي همين داغ ميشن.
اگر اين تاپيك رو ببينيد همه چيو در ميابيد:46:

ولي خوب شفافيت و زيبايي تصوير بي نظيره
اين فلش رو هم ببينيد عاليهههههههههههههههه

در مورد قيمت ها هم بگم كه
قيمت lcd 37 فول اچ دي 1,200 (yغير فول ميشه 1,038)
42 فول هم تقريبا 1500

SuffEr
20-12-2009, 15:33
به نظر من در حال حاضر يكي از بهترين انتخابها پلاسما پاناسونيك 42G10 هست.
بله البته در صورتي كه فقط كيفيت تصوير مد نظر باشه و ظاهر و قيافه پنل ، امكانات و سايز تو آفسايد باشن .

greenmidi
24-12-2009, 15:20
در یک جمع بندی بین سه گزینه تردید دارم
Samsung 46 B 7000
Samsung 46 B 8000
LG 47 LH 90
لطفا نظر بدید برام مهمه:2:

afshin b
24-12-2009, 17:04
Samsung 46 B 7000
Samsung 46 B 8000
LG 47 LH 90
b8000تو ايران موجوده؟

greenmidi
24-12-2009, 20:18
b8000تو ايران موجوده؟
بله تو بانه هست قیمتش حدود 2150000 تومنه به نظر شما کدوم رو بگیرم؟

امیرشکیلا
28-12-2009, 08:22
سخت در اشتباهی به نظر من برو ال سی دی سونی سری z550بگیربه قیمت 2300 در بانه در تهران سری 450به سختی گیر می اید چون قدیمی است وسری 550 هنوز نیامده ان همقیمتش 3600000 استتا متوجه شدی تصویر چیه ؟من همه این اینها را بررسی کردهام

erfan_abedi_CB
28-12-2009, 15:47
Samsung 46 B 7000
Samsung 46 B 8000
LG 47 LH 90

سلام دوست . قبل از هر چيز بگم كه از بانه نخر كه عين تخم مرغ شانسيه. يكي سالمه يكي تركيده
من اين مدل 42 اينچ شارپ رو پيشنهاد ميدم:
Full HD
RGB PLUS
Native: 2000:1
خوب حالا در مورد كنتراست بايد بگم كه اين Native يعني كنتراست واقعي و كنتراستاي واقعي LCD ها بين 1000 تا 2000 هست. پس اين LCD ماكسيمم كنتراست رو داره.
تصوير20
كيفيت20
دوام20
اينم اسم مدلش ::: LC-42 A83-85M

saghezshop
29-12-2009, 03:19
سلام دوست . قبل از هر چيز بگم كه از بانه نخر كه عين تخم مرغ شانسيه. يكي سالمه يكي تركيده
من اين مدل 42 اينچ شارپ رو پيشنهاد ميدم:
Full HD
RGB PLUS
Native: 2000:1
خوب حالا در مورد كنتراست بايد بگم كه اين Native يعني كنتراست واقعي و كنتراستاي واقعي LCD ها بين 1000 تا 2000 هست. پس اين LCD ماكسيمم كنتراست رو داره.
تصوير20
كيفيت20
دوام20
اينم اسم مدلش ::: LC-42 A83-85M
.................................................. ...................

سلام
جناب عرفان عابدی شما کم لطفی می فرمایید قبل از هر چیزی میفرمایید از بانه نخر .
شما چند تا خریدی که ترکیده باشه فکر نکنم کسی با ملیون پول بده و جنسی با این چنین تعریفی بخره .ما که خودمون فروشنده ایم واسه مشتری هم نصب وتست میکنیم این مدل های ما با مدل های گارانتی دار ایران هیچ که فرقی نداره کیفیتش هم بیشتره چون قطعات که همون قطعات هست حالا واسه سر هم کردنش شاید هم کم آوردن اون گارانتی هم که بابتش 300-400 تومن میگیرن اگر هم دستگاه مشکل پیدا کرد فوقش با 50 تومن حل میشه. میخواهی ما هم بهت گارانتی بدیم:27:

امیرشکیلا
29-12-2009, 08:48

سلام
شما چند تا خریدی که ترکیده باشه فکر نکنم کسی با ملیون پول بده و جنسی با این چنین تعریفی بخره .ما که خودمون فروشنده ایم واسه مشتری هم نصب وتست میکنیم این مدل های ما با مدل های گارانتی دار ایران هیچ که فرقی نداره کیفیتش هم بیشتره چون قطعات که همون قطعات هست حالا واسه سر هم کردنش شاید هم کم آوردن اون گارانتی هم که بابتش 300-400 تومن میگیرن اگر هم دستگاه مشکل پیدا کرد فوقش با 50 تومن حل میشه. میخواهی ما هم بهت گارانتی بدیم:27:

با سلام من از بانه خریدم بسیار مردم خوبواز خریدم خیلی راضی هستم

ramincybran
29-12-2009, 09:26

سلام

3 تن از نزديكاي ما از بانه جنس خريدن بدون كوچكترين مشكلي من يكي حرف شمارو قبول دارم.

خدمتت اون دوستي كه از native كنتراست 1:2000 ميفرمودن قبلا رو led جديد شارپ كه كنتراست native برابر با 1:2000000 هست خيلي مانور داده بودن:27: اگر ميفرمايييد تمام lcd هاي ديگه نسبت كنتراستشون از 1:2000 بيشتر نيست لطفا منبع و نحوه ي اندازه گيري رو بفرماييد تا كاربرا رو واسه خريد محصولاتتون گيج نكنيد:46:

persiantoolsbaz
29-12-2009, 13:28
3 تن از نزديكاي ما از بانه جنس خريدن بدون كوچكترين مشكلي من يكي حرف شمارو قبول دارم.

نميدونم چند وقته يه چند نفري كه اكثرا id هاشونم بينش _ داره(مثلا ramin_cybran:31:) خيلي دور برداشتن و با بازار گرمي وحشتناك هي از sharp و x.vision توي سايت تعريف ميكنن و همه ي برندا و فروشنده هاي ديگه رو مچل:31:

خدمتت اون دوستي كه از native كنتراست 1:2000 ميفرمودن قبلا رو led جديد شارپ كه كنتراست native برابر با 1:2000000 هست خيلي مانور داده بودن:27: اگر ميفرمايييد تمام lcd هاي ديگه نسبت كنتراستشون از 1:2000 بيشتر نيست لطفا منبع و نحوه ي اندازه گيري رو بفرماييد تا كاربرا رو واسه خريد محصولاتتون گيج نكنيد:46:
اااا
آي شما كه ramin cybermane???
كيو ميگي ؟ خودتو؟ اينو راست گفته. منم شنيدم وقتي ميخواستم LCD بگيرم كه كنتراست واقعي خيلي كمتر از اين حرفاست و ايا همش تبليغه . البته كنتراست LED چون رنگ مشكي رو خوب نشون ميده زيادتره

ProGamer
29-12-2009, 13:32
به عقيده من هر برندي خاصيت خودش رو داره. مثلا براي كسي كه در آمد كمتري داره X.Vision برند مناسبيه. و براي كسي هم كه پول داره سوني و حالا هر چي.
مهم اينه كه همه اطلاعات درست داشته باشن.

ramincybran
29-12-2009, 18:16
اااا
آي شما كه ramin cybermane???
كيو ميگي ؟ خودتو؟ اينو راست گفته. منم شنيدم وقتي ميخواستم LCD بگيرم كه كنتراست واقعي خيلي كمتر از اين حرفاست و ايا همش تبليغه . البته كنتراست LED چون رنگ مشكي رو خوب نشون ميده زيادتره

اولا : درود

دوما : شما چرا به خودت ميگيري دوست عزيز؟

سوما:شنيده هارو منم زياد شنيدم:27: شما منبع رو بايد بياري و بعدش نحوه ي اندازه گيري كنتراستو كه خوب صد البته هيچي شركتي تا حالا نگفته مثلا سامسونگ از روش gray to gray اندازه گيري ميكنه كه در مدل ub8500 (بهترين hdtv حال حاضر از نظر cnet) عدد خارقلاده 1:7.000.000 در صورتي كه black level اون چيزي بين v10 و kuro هستش و پايونيير عدد 1:3.000.000 رو واسه اون حساب كرده كه نشون ميده شركتا نحوه ي اندازه گيري كنتراستشون با هم فرق داره.

پنجما:سايتهايي معتبري مثل cnet اين پنل هاي هاي اند(high end( sharp مدلSharp LC-40LE700UN

رو تست كردن كه در لينك زير ميتونيد ببنيد

چكيدش ايناست
The good: Inexpensive for an LCD with LED backlighting; extremely energy efficient; effective video processing that can separate antiblur and dejudder functions; intriguing selection of interactive widgets; superb built-in support including live help with remote access; solid selection of picture controls; plenty of connectivity with four HDMI and one PC input.
The bad: Black levels not as deep as LED and some non-LED-based LCDs; less-accurate grayscale; glossy screen reflects ambient light; minor backlight uniformity issues.
The bottom line: The Sharp LC-LE700UN's LED backlighting doesn't elevate its picture quality beyond the LCD norm, but does help make it the most efficient TV we've ever tested.

اين پنل متاسفانه پرفورمنس 6 گرفته كه واسه يه پنل به اين گروني افتضاح محسوب ميشه(لبته تو ايران )

همونطور كه ميبينيد گفته شده عمق رنگ مشكي(عامل كنتراست) اين led درحد lcd هاست پس لطفا دوستان اينقدر روي كنتراست مانور ندن. همون كه دوستان به شدت با نقل قول هاي تبليغاتي مختلف از ايتنا و نمايشگاه الكامپ سعي در مانور روي اون داشتن:13:از قبيل تنها full led بازار يا صحبت هاي فن گونه از قبيل به ازاي هر پيكسل يه led:27: سعي در گمراه كردن تاپيك و يوزر ها داشتن.

اگر در ادامه بحثي هست لطفا منبع موثق رو ذكر كنن و با فن بازي و فرافه كني سعي در گمراهي نفرمايند .

درضمن(انشالا ماديران و دوستان پر تلاشش بتونن خوب از اين پنل بفروشن) يا حق.

greenmidi
29-12-2009, 19:35
اگه شارپ تلویزیون خوبیه چرا تو سایت های بزرگ نقد و بررسی ازش چیزی نمیگن؟:24:

amin_g_p
30-12-2009, 00:12
یه چیزی که در مورد کنتراست می دونم اینه که کنتراست واقعی پایین هست و این کنتراست اعلام شده دینامیک هست یعنی DFC که البته تو مانیتور ها بیشتر این توضیحات را می دن.

ramincybran
30-12-2009, 01:59
اگه شارپ تلویزیون خوبیه چرا تو سایت های بزرگ نقد و بررسی ازش چیزی نمیگن؟:24:

دوست من من كه پست بالاتر واستون نقد cnet رو گذاشتم تازه اگه به لينك بريد ميتونيد ريويو تصويريشم ببنيد:31:
من ميتونم بگم design كابينت پنل همون دكورش خيلي قشنگه(نظربنده) تا حالا از همه ي برند هايي كه ديده بودم بيشتر به دلم نشسته اما خوب cnet فقط خيلي از سازگاري با محيط زيستش تعريف كرده و گفته بهترين پنل تست شده براي سازگاري با محيط زيست(تاثير گذاري- effecient) اما از طرف ديگه ميگه كيفيت تصويرش مارو به بالاتر از نرم lcd هاي موجود با توجه به led بودنش نميبره.اما بنده خودم تاحالا از نزديك نديدمش ونميتونم نظر قطعي بدم درضمن از feature هاشم خبري ندارم كه عنصر بشدت مهمي واسه خيلي هاست(گويا نمره بدي هم از اين لحاظ نگرفته)
اما در كل دكورش واقعا برا من خيلي خيلي جالب بوده (شايد چيزي خاص نداشته باشه اما شكل مفهومي اون از هر لحاظ به نظرم عاليه)

دركل به نظرم تنها كسي كه ميتونيم رو نظر قطعيش حساب كنيم اقا مهدي هستش كه اميدوارم يه بار سر بزنه ماديران و از نزديك اين پنل هارو تست كنه و نظرشو بگه:46:

يك نكته مهم واسه ي بنده در مورد اين پنل اين بود كه چند سالي اسپانسر man.united بوده:31:

*Alucard*
30-12-2009, 05:39
دوست عزیز داخل مغازه میشه بعضی فاکتورهای پنل رو به صورت سطحی سنجید مثل اشباع رنگ و شدت برایتنس ولی بقیه موارد احتیاج به بررسی دقیق داره که داخل مغازه نمیشه به اون مسائل پی برد به خصوص که معمولا داخل مغازه ها از دموهای Customize شده برای پنلهای مختلف استفاده میشه مثلا اگر پنلی روی اشباع رنگ ضعف داشته باشه از سورسهای Over Saturated برای نمایش استفاده میکنن که با ویدئوهای استاندارد فاصله داره و میتونه ضعف پنل رو تا حدی پوشش بده.
----------------------------------------------------------------
در مورد کنتراست معمولا سازنده ها کنتراست Dynamic رو اعلام میکنن که به اون کنتراست Full off-Full on هم میگن و البته به دلیل خلاء وجود نهاد و یا سازمانی که اونهارو ملتزم به رعایت استاندارد خاصی بکنه از هر روش و واحدی که بتونه مارکتینگ بهتری ایجاد کنه برای این منظور استفاده میکنن.
به هر حال کنتراست داینامیک در یک پنل چندان ارزشی نداره چون یکبار بالاترین میزان شدت نور سفید رو در یک صفحه کاملا سفید اندازه گیری میکنن و بعد همین کار رو در یک صفحه کاملا مشکی انجام میدن که این اختلاف بین سفید ترین سفید عمیق ترین مشکی رو به عنوان کنتراست اعلام میکنن
ـوضیح: کنتراست داینامیک در مواردی مثل MLL یا Minimum luminance Level میتونه مفید واقع بشه این مورد در نماهایی از بازیهایی ویدئویی و یا فیلمهای سینمایی که صحنه Fade to black یا Fade to whiteمیشه میتونه تجربه لذت بخشی ایجاد کنه به عنوان مثال در پایان یک صحنه هیجانی که شما میخکوب شدین وقتی همه صحنه برای چند لحظه در تاریکی فرو میره هر چقدر میزان مشکی تولید شده توسط پنل عمیقتر باشه تجربه تاثیرگذار تری روی مخاطب میتونه داشته باشه.
کنتراست واقعی پنل رو هم نه تنها بدون وجود واحد مشخص و یا استاندارد خاصی محاسبه میکنن بلکه از بهترین سناریو هم استفاده میکنن تا اعدادی بالاتری رو اعلام کنن (البته اگر این کار رو هم انجام بدن!)
برای توضیح بیشتر : کنتراست واقعی یا Interfield Contrast کنتراستی هست که در یک نمای واقعی و کامپلکس (مخلوطی از قسمتهای روشن و تاریک ) اندازه گیری میشه که ممکنه هزاران نقطه تاریک و روشن بقل هم حتی با اختلاف یک پیکسل از هم در یک زمان واحد بر روی صفحه TV نمایش داده بشه بدیهی هست که در این نوع کنتراست هر چقدر مقدار بلوکهایی که وظیفه انجام نوردهی رو در LED های Local Dimm انجام میدن بیشتر باشه ممکنه به بهبود کنتراست Interfield کمک کنه ولی با این وجود باز هم مقدار این کنتراست به پای تکنولوژیهای Pixel Level که میزان مدیریت در نوردهی رو در سطح پیکسل انجام میدن مثل پلاسما پنلهای و یا CRT های مرغوب نمیرسه البته یک عامل دیگه ای که در LCD ها باید در نظر گرفته بشه توانایی صفحات فیلتر کننده رنگ در مسدود (Block) کردن نور بکلایت هم هست یعنی انواع LED های Local Dimm هم اگر توانایی Block کردن نور بک لایت رو نداشته باشن باز هم نمیتونن در یک نمای کامپلکس مشکی عمیق تولید کنن که ظاهرا این مدل از شارپ که وبسایت Cnet و چند وبسایت مطرح دیگه اون رو تست کردن در این مورد چندان موفق نیست.

samira_googleOne
30-12-2009, 08:45
بچه هاااااااااااااااااااااااا اااااا يه سئوال ( كه كسي از من پرسيده و من جواب دقيقشو نميدونم ):31:
حداقل كنتراستي كه باعث ميشه يه تصوير مطلوب ببيني و خيلي هم مات نباشه چنده؟
آيا مانيتور هم بايد مثل LCD كنتراستش بالا باشه يا اين نور و كنتراست بالا در مانيتور چشم رو خراب ميكنه؟