مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک از دوستانی که در مورد قفل های نرم افزاری و سخت افزاری اطلاعات نسبتا" بالایی دارند
Amin.M.1986
15-12-2009, 18:34
دوستان اگه خدا بخواد من قصد دارم تا تابستون یه موسسه رسانه ای بزنم( کارهای تصویری مثل ویدئو دی وی دی و صوتی و شاید هم برنامه) .. عاملی که نمیذاره من شروع به کار کنم این موضوع هست که نگرانم که با کپی کار ها فروش کم بشه .. کسانی که واسه قفل گذاشتن اطلاعات دارن ممنون میشم منو راهنمایی کنن... دستگاهی هم اگه لازم باشه میخرم.. حالا منتظر میمونم ببینم دوستان چی میگن.
یا علی:11:
سلام
دوست عزیز اگر که از من می شنوی برو با یک شرکت خوب و معتبر واسه محافظت از برنامه هات قرار داد ببند
که هم ایرانی هست و هم خارجی،که اگر کمی بگردی اطلاعات زیادی در موردشون به دست میاری.
بای
Amin.M.1986
16-12-2009, 01:28
سلام
دوست عزیز اگر که از من می شنوی برو با یک شرکت خوب و معتبر واسه محافظت از برنامه هات قرار داد ببند
که هم ایرانی هست و هم خارجی،که اگر کمی بگردی اطلاعات زیادی در موردشون به دست میاری.
بای
ممنون .. والا من تا جایی که میدونم زیاد کلاه برداری میکنن و قابل اعتماد نیستن.. من خیلی از این به ظاهر قفل دار ها رو که کلون و نرو نمیزد رو بی دردسر تو خونه رایت میزنم.. جایی هست که مورد قبول باشه. و از کجا معلوم که نحوه ی رایت رو به شرکت های معروف مثل جوانه های پویا نفروشه.. من تصمیم دارم از صفر شروع کنم و اگه قبل اینکه کارم رو توسعه بدم اینا یه پشت پا بهم بزنن کلا باید بیخیال این کار بشم.. در مورد شرکت ها نمیدونم کدوم قابل اعتماد هست یا نیست.. در ضمن نمیدونم قطعه سخت افزاری واسه قفل گذاری وجود داره یا نه.. شما چه نظری داری؟ کسی چیزی میدونه ممنون میشم به منم بگه:10:
persiankitty
16-12-2009, 07:53
آقا جون سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد. رسانه هاي صوتي تصويري شامل بازي پي سي بازي ايكس باكس بازي پلي استيشن فيلم موسيقي و نرم افزار هست. شما كه خداي نكرده نمي خواي بري توي فقط يكي از اين كارها كه اينقدر نگروني . بعدش هم خداي نكرده توليد كننده كه نميخواي بشي اينقدر نگروني ...
Amin.M.1986
16-12-2009, 08:54
آقا جون سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد. رسانه هاي صوتي تصويري شامل بازي پي سي بازي ايكس باكس بازي پلي استيشن فيلم موسيقي و نرم افزار هست. شما كه خداي نكرده نمي خواي بري توي فقط يكي از اين كارها كه اينقدر نگروني . بعدش هم خداي نكرده توليد كننده كه نميخواي بشي اينقدر نگروني ...
وارد کننده که میخوام بشم.. تولید کننده هم میشم از یه لحاظ.. به هرحال دوست گلم من تو اینکه قفل لازم دارم شکی نیست.. اگه مجبور نبودم قفل بذارم که همون پارسال کار رو شروع میکردم.. اطلاعاتم در زمینه قفل ها زیاد نیست واسه همین اومدم از شما دوستای پی سی ورلدی کمک بگیرم:10:
Amin.M.1986
16-12-2009, 17:35
قفل های فروشی چی؟ قابل اعتماد هستن؟ مثلا بادیگارد یا حالا هرکدوم که دوستان بگن.. چقدر باید پیاده بشم؟
سلام
شما یک سر برو توی سایت قفل نگهبان (سرچ کنی پیدا میشه) :)
بای
Amin.M.1986
17-12-2009, 20:19
سلام
شما یک سر برو توی سایت قفل نگهبان (سرچ کنی پیدا میشه) :)
بای
ممنون از لطفتون اما واسه ویدئو دی وی دی چیزی نداشت. :41:
Amin.M.1986
17-12-2009, 20:20
دوستان کسی سایت یا فرومی که به صورت تخصصی در این موارد روش کار بشه سراغ ندارن؟
pooreya_2008
18-12-2009, 23:08
دوست من نیست هنوز قفلی برای دی وی دی ویدیو نیامده
اگرم اومده باشه قیمتش خیلی زیاده
چون من هم میخواستم روی دی وی دی قفل بزارم نشد
اگر چیزی پیدا کردی به ما هم خبر بده
amin fear
19-12-2009, 00:02
ممنون از لطفتون اما واسه ویدئو دی وی دی چیزی نداشت. :41:
اگه برای دیسک فیلم میخوای قفل بزاری ... میتونی به اینجا مراجعه کنی و از نفر اول بخش نوآوری سومین
نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال ایران کمک بگیری !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بهتره اول یه نگاهی به دو تاپیک زیر هم بندازی تا خدای نکرده چیزی تو پاچت نره !!!
و اینجا :
منظورم اینه که بش زنگ بزن و اول باش طی کن که کارت با او دو برنامه RIP نشه !!!:27::31:
هدف فقط کمک بود !
Amin.M.1986
19-12-2009, 10:57
اگه برای دیسک فیلم میخوای قفل بزاری ... میتونی به اینجا مراجعه کنی و از نفر اول بخش نوآوری سومین
نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال ایران کمک بگیری !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته بهتره اول یه نگاهی به دو تاپیک زیر هم بندازی تا خدای نکرده چیزی تو پاچت نره !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینجا :
منظورم اینه که بش زنگ بزن و اول باش طی کن که کارت با او دو برنامه RIP نشه !!!:27::31:
هدف فقط کمک بود !
دوست عزیز تاپیک ها رو قبلا خوندم و نحوه کارشو تقریبا فهمیدم.. خب اگه اونطوری بخواد آدم قفل بذاره فکر کنم خودش تو خونه هم بتونه بذاره.. همون دوستتون بود که گفت غرفه رو گرفته و این حرف ها.. اگه ایشون بگه که با چه نرم افزاری اون اقا بدسکتور رو ایجاد کرده دیگه احتیاجی نیست به این ادم نامرد پول داد.. راستش دست و دلم نمیره به کسی که اینطور همکارشو پیچونده پول بدم.
یا علی
Amin.M.1986
19-12-2009, 11:00
amin fear اون دوستتون میتونه کمکم کنه.. تو انجمن میاد هنوزم.. میخوام بپرسم با چی بد سکتور ایجاد کنم
amin fear
19-12-2009, 20:00
amin fear اون دوستتون میتونه کمکم کنه.. تو انجمن میاد هنوزم.. میخوام بپرسم با چی بد سکتور ایجاد کنم
نه جناب هم اسم عزیزم :31:...
فکر نمی کنم اینجا بیاد ! تو اون یکی انجمن که لینکش بالاست عضو تقریبا فعاله !!!
اینجام که تاپیک زد فقط به خاطر PUBLIC کردن مسئله به این مهمی بود تا خدای نکرده سر بدبختی کلاه نره !
اونجا شماره همراهش هست میتونی باش تماس بگیری و هر سوالی داری بپرسی ...
************************************************** *****************************
راجبه برنامه ای که باش اون کارو کرده :
فکر نمی کنم برنامه خاصی بوده باشه یا حداقل یک برنامه بوده باشه....
شاید هم چند تا برنامه رو ترکیب کرده باشه یا کار یه بد بخته مادر مرده ای رو RIP کرده !!! و به نام خودش تموم
کرده باشه !
چرا از خودش نمی پرسی ؟ منظورم اینه که چون این قفل ساز هکر ما ازتعلیم یافتگان سایت زیرزمینی
PC Seven هستند و همون طور که میدونید اونجا بیشتر ماله کرک و شکستن و خورد کردنه :31: ... شاید
خودش یا بچه های PC Seven راحت تر بگن چی پشت پرده دارن ؟؟
راستی گفتم PC Seven یه چیزی یادم اومد ...:19:
یکی قرار بود اینجا یه حالی ما بده و یه حساب تو PC Seven برامون جور کنه ؟؟
خودش بگه کی بود تا مجبور نشدم به ذهنم فشار بیارم و اسم کاربریشو به یاد بیارم :19:؟؟!!!!
************************************************** *****************************
گفتی قفل یه چیزی یادم اومد چند وقت پیش که داشتم کارهای آموزشی شرکت پرند رو تحلیل می کردم :31::27:( همون قفل ASPI معروف که همه تو یه تاپیک اینجا داشتن تو سرو کله هم میزدن تا ببینن ماله کیه؟ :31:)
همون که یه پوشه با اسم ASPI تو CD داره ...
این قفل رو تو خیلی از محصولات بازار نرم افزار ایران دیدم ... ( مثله اینکه همه بش بد جوری تکیه دادن و
از اون مطمئنن !!:27:)
فهمیدم که موقع اجرا یه فایل DLL با نام خود شرکت میندازه تو System 32 که قفل دیسک رو چک می کنه
و تو Version Infomation اون فایل آدرس سایت سازنده قفل بود ... ( شرکت راه سبز )
اینم آدرس سایت سازنده :
میتونی باشون تماس بگیری و بپرسی که برای فیلم هم چیزی تو کیسه دارن یا نه ؟
اما بعیده کسی بتونه برای فیلم قفلی بزاره که مطمئن هم باشه ...
اگه بود هالیوود باید خیلی وقت پیش جلوی امسال AXXO رو میگرفت ...
اون که هالیووده و میلیارد دلاری حالا ما که دیگه ......
رسیدیم به فصل آخر :
حالا ما آخر نفهمیدیم این رسانه فیلم شما چیه که اینقدر با ارزشه ؟
میشه Public کنی اگه نمیشه بی خیال ! فراموشش کن !
حرف آخر با هخامنش عزیز : ( همکار محترم )
فکر نمی کنم معرفی یک قفل برای کمک مخالف قوانین باشه اگه هست نظرتون رو بگید ...
Amin.M.1986
19-12-2009, 20:55
اما بعیده کسی بتونه برای فیلم قفلی بزاره که مطمئن هم باشه ...
اگه بود هالیوود باید خیلی وقت پیش جلوی امسال AXXO رو میگرفت ...
اون که هالیووده و میلیارد دلاری حالا ما که دیگه ......
رسیدیم به فصل آخر :
حالا ما آخر نفهمیدیم این رسانه فیلم شما چیه که اینقدر با ارزشه ؟
میشه Public کنی اگه نمیشه بی خیال ! فراموشش کن !
اول راجع به اون قسمت قرمز شده میگم بعد جواب قسمت دوم رو میگم.. دوست عزیز چند دلیل منطقی میگم که متوجه بشید چرا هالیوود قفل نمیذاره.. تو اینجا شما اشتباه کردید(سرور من هستی)
1-سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن.. یعنی کشور هایی که کپی رایت دارن پولو میدن و جاهایی که کپی رایت ندارن اصلا مهم نیست که چیکار میکنن چون تاثیری رو فروش ندارن.. اونا سعی میکنن فرهنگش رو ایجاد کنن که اقتصادی تر و عاقلانه تره
2-حتما و بدون شک میتونست قفل های خیلی حرفه ای بذارن و الان هم رو بعضی ویدئو دی وی دی ها هست اما شما در نظر بگیر که بیان قفل بذارن و بعد یکی ادعا کنه که من قفل رو شکوندم بعد بیان پیگیری کنن.. خودت ببین چه دور باطلی ایجاد میشه
3-همیشه اینو بدون که اونا از ما خیلی جلوترن و سیاست هاشون با هم هماهنگه و از چیزی که شما شاید فکر کنی دارن ضرر میکنن در اصل دارن سود میکنن.. این موضوع رو فراموش نکن که اونا با انتشار فیلم هاشون عقاید مورد نظر رو به جوامع دیگه تزریق میکنن و 1000 تا استفاده دیگه از این انتشار فیلم هاشون میکنن..
موارد دیگه هم هست که بیخیال:46:
حالا سر بحث خودم شما فکر نکن من میخوام کار عظیمی بکنم .. من اصلا سرمایه خاصی ندارم.. میخوام از صفر شروع کنم یه سری کار آموزشی و یه سری کار تصویری رو به صورت محدود بفروشم.. اما خیلی دوست دارم این موسسه رسانه ای زدن رو امتحان کنم.. رشته خودم متالورژی هست و ربطی به این نداره اما دوست دارم ریسک کنم و الان که اول راه هستم چند تا کار رو امتحان کنم
.................................................. ..........
بحث آخر هم من ازت خیلی ممنونم آقا امین.. همین که خواستی کمک کنی و انصافا کمک هم کردی ازت سپاسگذارم..
پسر خالم هم قم میشینه( شهرک قدس:31::10:)
مخلصیم و بازم از راهنمایی هات استفاده میکنم.
یا علی
amin fear
20-12-2009, 01:37
سلامی دوباره ...
مثله اینکه بحث جالب شد ... ( شما بیشتر سرور مایی اما فکر کنم اینا رو هم باید بگم )
شاید اگه Wikipedia نبود ... باید همین جا تسلیم میشدم و میگفتم که طبق معمول ..... و بحث های
همیشگی ( تهاجم فرهنگی و غیره )...
اما جان من بیا واقع بین باشیم :
من از انتشار عقاید حرف نزدم ...من از دین و این چیزا حرف نزدم... اینجا بحثه حمایت از حقوق موئلفه و
قفل شکن ها و Ripper و هکر ها و توسعه دهندگان Warez Scene !!!
همیشه و از گذشته های دور( حتی 20 یا 30 سال پیش.. جایی که از اون بحث ها خبری نبوده)
بین توسعه دهندگان DRM ( سیستم مدیریت حقوق دیجیتال ) و توسعه دهندگان Warez Scene
( جایی که افراد یه جایی جمع میشن و سعی در انتشار غیر قانونی(( این غیر قانونی بودن به شدت به جایی که
شما توش زندگی میکنی داره و ممکنه خیلی جاها تشویق هم بشه )) رسانه های مختلف میکنن )
یک بازی موش و گربه بوده و الان هم هست و این بازی تا زمانی که DRM وجود داشته باشه ... پا برجا خواهد بود
حالا به دلیل انجام Warez کاری نداریم
( میتونه مشکلات روحی یا شخصیتی باشه ... میتونه حس انتقام باشه... میتونه نبرد برای آزادی باشه(FOFF)
یا حتی برای سرگرمی(French Famous Frogs) ... برای اهداف آموزشی باشه
یا بقوله یکیشون که میگفت : WE ARE THE RESULTS OF YOUR DIPLOMACY (ROGUE
و خیلی چیز های دیگه که می تونی بری و NFO هاشون رو بخونی تا همه چی دستت بیاد ....
پس خواهشا هر چیزی رو به چیزه دیگه ربط نده ( بازم سرور مایی ها !! ))):5:
************************************************** *******************************
اما میرسیم به aXXo و امسال اون و Ripper های مختلف :
فکر نمی کنم aXXo ( نوجوانی که چهار سال تمام فیلم های مختلف هالیوود رو ریپ کرده و طبق گفته ها
حتی موسسه حمایت از تولید کنندگان فیلم آمریکا (MPAA) منتظر رسیدنش به سن قانونی بوده تا بر علیهش
اقدام قانونی انجام بده ) ( فقط در حد یک گفته بوده) برای تزریق عقاید هالیوود به مردم مشرق زمین این جوری
خودشو تو درسر انداخته...
(( مثلا یه فیلم رو خریده یا اجاره کرده یا به جایی که کار میکرده خیانت کرده ... یا مثلا با یه Cam پنهان شده
رفته سینما ))
جالبه که تو ساله چهارم صحنه رو ترک کرده ( حتما میدونسته که داره به سن قانونی میرسه ؟ شما چی میگی ؟
************************************************** ********************************
اینم برای اثبات گفته ها :
سیستم مدیریت حقوق دیجیتال که حتی روی دیسک های صوتی هم اعمال میشه....
Digital rights management :
سیستم دگرگونی محتوا که از سال 1996 روی تمام دیسک های DVD فیلم تجاری داره اعمال میشه :
Content Scramble System
اگه یک سری از DRM Module ها از روی دستگاه هایی که شما تو بازار میبینی برداشته میشه این دلیل بر
عدم وجود قفل نیست .....
انجمن کنترل کپی DVD های تجاری در آمریکا :
DVD Copy Control Association
خوندن اینا هم خالی از لطف نیست :
[/LIST]************************************************** **************
فصل آخر :
این بازی موش و گربه تا زمانی که DRM وجود داره ادامه پیدا میکنه و اینو بدون که همیشه کرکر ها و Ripper ها
یک قدم از DRM جلو ترن ! و کاریش هم نمیشه کرد......:27::31:
و این بازی کماکان ادامه داره ....
موفق باشید !:10:
Amin.M.1986
20-12-2009, 11:47
امین جان من حرفم اصلا دین و اینکه میخوان به ما تهاجم فرهنگی کنن نیست
من یه سری دلایل رو گفتم که یکیش همونه که شما بهش پرداختی و البته اگه حضوری صحبت میکردیم من بهتر میتونستم منظورمو برسونم.. این جوری شاید اشتباه برداشت بشه..
ببینید این واضحه که یه کمپانی نمیخواد فیلم هاش پخش بشه و شکی توش نیست ولی سیاست های کلی سلطه چیز دیگس.. بذار یه موضوعی رو میگم که شبیه این هست و اگه شما ربطش رو متوجه بشی من تونستم منظورم رو برسونم..
فکر میکنید چرا به سرعت برق و باد ویندوز های قفل شکسته پر میشن تو بازار؟؟ ما زرنگتریم یا آمریکا..
شاید آمریکا زرنگ تره که ویندوز قفل شکسته تو دنیا پر میشه..
شما وقتی یه سیستم رو نقد میکنی میبایست همه جانبه بهش نگاه کنی.. زوایای پنهانی هم هست..
اگه فکر میکنی حرفم قانعتون نکرد من بیشتر توضیح میدم خدمتتون..
راستی همه ی امین ها اینطوری با مرامن؟
یا علی
amin fear
20-12-2009, 13:54
شما لطف داری دوست عزیز ...:10:شما بیشتر .....
فکر میکنید چرا به سرعت برق و باد ویندوز های قفل شکسته پر میشن تو بازار؟؟
شما چی فکر می کنی ؟ ( اول بگو تا من ادامشو بگم)
ببینم منظورت از بازار نرم افزار ... بازاره خودمون که نیست ؟ ( یا چند کشور انگشت شمار دیگه )
بازاری که تحت WTO نباشه ... جزو بازار نرم افزار جهانی حساب نمیشه ...
این نسخه های غیر قانونی که از طریق اینترنت Leech یا بهتر بگیم LEAKED میشن...در بسیاری از کشور های
دنیا هیچ وقت پشت ویترین مغازه ها نمیرن ... و باعث سرازیر شدن سرمایه های میلیادی برای یک یا چند نفر
نمیشن ...چون اونجا نیرویی هست که جلو شو میگیره اما..........
بین بازار قفل شکسته چند کشور محدود و استفاده خصوصی و شخصی تمام افرادی که میتونن از اینترنت
یک ویندوز رو رایگان دانلود کنند خیلی فرق هست...
در ضمن بحث قبلی در جواب مطالب ذکر شده بود که عنوان کردید (( هالیوود قفل نمیذاره ))
دوست عزیز چند دلیل منطقی میگم که متوجه بشید چرا هالیوود قفل نمیذاره.. تو اینجا شما اشتباه کردید
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن.. یعنی کشور هایی که کپی رایت دارن پولو میدن و جاهایی که کپی رایت ندارن اصلا مهم نیست که چیکار میکنن
کسی منکر فرهنگ سازی نیست اما به هر حال قفل هم باید باشه...
حتما و بدون شک میتونست قفل های خیلی حرفه ای بذارن و الان هم رو بعضی ویدئو دی وی دی ها هست
از سال 1996 روی تمام دیسک های DVD فیلم تجاری داره اعمال میشه
این موضوع رو فراموش نکن که اونا با انتشار فیلم هاشون عقاید مورد نظر رو به جوامع دیگه تزریق میکنن و 1000 تا استفاده دیگه از این انتشار فیلم هاشون میکنن..
اگه منظورت از اونا خود هالیووده که تو بحث قبل گفتم که اونا چه کسانی هستند ؟
************************************************** *********************************
اما بحث سیاست های سلطه یه بحث قدیمی و بسیار گستردست که فکر نمی کنم ارتباط دادنش به انتشار
رسانه ها از طریق اینترنت درست باشه...
اگه بخواهیم واردش بشیم ... ناخودآگاه میریم تو سیاست و اینجاست که میگن :
به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
موفق باشید !
amin fear
20-12-2009, 13:55
شما لطف داری دوست عزیز ...:10:شما بیشتر .....
فکر میکنید چرا به سرعت برق و باد ویندوز های قفل شکسته پر میشن تو بازار؟؟
شما چی فکر می کنی ؟ ( اول بگو تا من ادامشو بگم)
ببینم منظورت از بازار نرم افزار ... بازاره خودمون که نیست ؟ ( یا چند کشور انگشت شمار دیگه )
بازاری که تحت WTO نباشه ... جزو بازار نرم افزار جهانی حساب نمیشه ...
این نسخه های غیر قانونی که از طریق اینترنت Leech یا بهتر بگیم LEAKED میشن...در بسیاری از کشور های
دنیا هیچ وقت پشت ویترین مغازه ها نمیرن ... و باعث سرازیر شدن سرمایه های میلیادی برای یک یا چند نفر
نمیشن ...چون اونجا نیرویی هست که جلو شو میگیره اما..........
بین بازار قفل شکسته چند کشور محدود و استفاده خصوصی و شخصی تمام افرادی که میتونن از اینترنت
یک ویندوز رو رایگان دانلود کنند خیلی فرق هست...
در ضمن بحث قبلی در جواب مطالب ذکر شده بود که عنوان کردید (( هالیوود قفل نمیذاره ))
دوست عزیز چند دلیل منطقی میگم که متوجه بشید چرا هالیوود قفل نمیذاره.. تو اینجا شما اشتباه کردید
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن.. یعنی کشور هایی که کپی رایت دارن پولو میدن و جاهایی که کپی رایت ندارن اصلا مهم نیست که چیکار میکنن
کسی منکر فرهنگ سازی نیست اما به هر حال قفل هم باید باشه...
حتما و بدون شک میتونست قفل های خیلی حرفه ای بذارن و الان هم رو بعضی ویدئو دی وی دی ها هست
از سال 1996 روی تمام دیسک های DVD فیلم تجاری داره اعمال میشه
این موضوع رو فراموش نکن که اونا با انتشار فیلم هاشون عقاید مورد نظر رو به جوامع دیگه تزریق میکنن و 1000 تا استفاده دیگه از این انتشار فیلم هاشون میکنن..
اگه منظورت از اونا خود هالیووده که تو بحث قبل گفتم که اونا چه کسانی هستند ؟
************************************************** *********************************
اما بحث سیاست های سلطه یه بحث قدیمی و بسیار گستردست که فکر نمی کنم ارتباط دادنش به انتشار
رسانه ها از طریق اینترنت درست باشه...
اگه بخواهیم واردش بشیم ... ناخودآگاه میریم تو سیاست و اینجاست که میگن :
به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
موفق باشید !
Amin.M.1986
20-12-2009, 15:22
امین جان شما کلا منظور منو اشتباه برداشت کردی فکر کنم..:41: .. احتمالا من نتونستم منظور رو درست بیان کنم..
اصل مطلب اینه که خیلی چیزهایی که الان ما و اکثر مردم فکر میکنن به ضرر کمپانی های بزرگ هست یا کشور های بزرگ در اصل به نفع اون ها هستش.. مثال ویندوز رو واسه همین زدم چون بیشترین سود رو از انتشار ویندوز های قفل شکسته خود آمریکا میبره ... مطمئن باش
در مورد فیلم هم همینه .. این کپی غیر قانونی یه سری لطمه به اونا میزنه اما انقدر مدیریت و برنامه ریزی قوی دارن که از همین هم سود میکنن.. من نمیگم که ضرر نمیکنن از فروش غیر قانونی فیلم و حرف شما رو قبول دارم اما در کنارش سود های عظیمی هم به جیب میزنن. ضرر بزرگ میکنن و سود بزرگی هم از همین نصیبشون میشه.راستی راجع به اونی که گفتم رو بعضی دی وی دی ویدئو ها قفل هست به دلیل این بود که یه دوستی گفت (تو همین تاپیک گفت) واسه دی وی دی قفلی نیست و من چون خودم دیده بودم قفل هست گفتم روی بعضی از دی وی دی ها هست. :46:
فکر میکنم اختلاف نظر ما اینه که شما الان فوکوست روی فروش و سود فروش هست ولی من دارم کل ماجرا رو میگم.. یعنی بازه صحبتمون یکی نیست..
البته خوبی حرفمون اینه که لااقل من از شما چیز جدید یاد میگیرم..مخلصیم
persiankitty
20-12-2009, 16:56
سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد. رسانه هاي صوتي تصويري شامل بازي پي سي بازي ايكس باكس بازي پلي استيشن فيلم موسيقي و نرم افزار هست.
Amin.M.1986
20-12-2009, 19:00
سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد. رسانه هاي صوتي تصويري شامل بازي پي سي بازي ايكس باكس بازي پلي استيشن فيلم موسيقي و نرم افزار هست.
حالا شما فکر کن ما میخوایم سی دی ندیم و دی وی دی بدیم و 2000 تومنی هم ندیم و 5000 تومن بفروشیم و به این نتیجه رسیدیم که شدیدا قفل لازم داریم.:11:
persiankitty
20-12-2009, 19:57
حالا چه كاري هست ، اين پول بي زبون رو بزاريد توي كار ساخت و ساز.5000 تومن رو بايد 2000 تومن بفروشي به پخشي كه اون 2500 بفروشه به مغازه دار كه اون 4500 بفروشه به خريدار...
باز هم ميگم : سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد.
amin fear
21-12-2009, 00:19
بیشترین سود رو از انتشار ویندوز های قفل شکسته خود آمریکا میبره ...
من فکر نمی کنم سود یا ضرر این مسئله براش مهم باشه ...
این بستگی به شرکت نرم افزار مورد بحث هم داره اگه یه غول سرمایه داری مثل ماکروسافت باشه که زیاد
براش تاثیر نداره و فقط میشینه و به حال اونایی که فکر می کنن ازش دزدیدن و سود هم بردن میخنده !:31:
چون که نمی دونن با این کار فقط باعث به عقب افتادن توسعه و پیشرفت کشور خودشون می شوند !
اگه یه غول سرمایه داری نباشه که فقط باید بشینه و دلار های از دست رفته رو بشماره و از مردم دنیا هم
بخواد که از نسخه Warez استفاده نکن !
مثل این بنده خدا ها : ( clickteam Guys )
از Clickteam حمایت کنید ... این برنامه رو بخرید !
به طور جدی با دانلود کردن این نسخه دزدی شما دارید این رو برای ما غیر ممکن می سازید تا توسعه یه همچین
نرم افزار فوق العاده ای رو ادامه بدیم...
اگه شما جوان هستید از دانشگاهتان بخواهید تا یک لایسنس بخرد !
اگه پیر هستید وای بر شما به خاطر دزدیدن از شرکت بزرگی ( خودش میگه:27:) از روی بی نیازی !
خودت بگو چرا شاهکاری مثل Multimedia Builder از سال 2003 به بعد دیگه وارد یک نسخه Major نشده ؟؟
خوب معلومه چون توسعه برنامه متوقف شده ... یعنی به صرفه نیست بیان بشینن و بازم بنویسن !
یعنی اثرات Warez و Software Piracy !
************************************************** *******************************
فکر میکنم اختلاف نظر ما اینه که شما الان فوکوست روی فروش و سود فروش هست ولی من دارم کل ماجرا رو میگم.. یعنی بازه صحبتمون یکی نیست..
موافقم پس بیا بیشتر کشش ندیم !:31:
البته خوبی حرفمون اینه که لااقل من از شما چیز جدید یاد میگیرم..مخلصیم
ما بیشتر !:10:
سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد
منم موافقم ... چون بازار ما بیش ازاین کشش نداره ... اما اگه واقعا روش وقت گذاشته بشه .اون وقت چرا !
حالا چه كاري هست ، اين پول بي زبون رو بزاريد توي كار ساخت و ساز
خوب اگه قراره همه برن سره زمین کی بره برا پیشرفت ؟؟( فقط گفتم پیشرفت)
persiankitty
24-12-2009, 10:29
امين جان من 12 سال پيش در مجله شماره 65 رايانه ، وضعيت امروز رو پيش بيني كرده بودم. خلاصه كلام اين كه سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد. مدتي پيش اينها رو اسكن كردم و اينجا گذاشتم تا يك روزي وقت كنم و بروزرساني اش بكنم. اما فكر نمي كنم استقبالي از اين بشه ، به همين دليل كلا بي خيال بروز رساني شدم. اما اين رو بخون ، بد نيست نظرم رو بدوني .
اون مقاله كپي زن خيابان انقلاب مال شخص ديگري هست . چيزي كه من نوشتم موضوع "جنجال استاد رايان روي ماورا" بود. اما اينها دقيقا در يك شماره چاپ شده بود ، موضوع ديدگاه دو گروه برنامه نويس و برنامه فروش در اون زمان بود و چون مربوط به هم ، من هر دو رو اسكن كردم و ارسال كردم .
amin fear
27-12-2009, 00:49
امين جان من 12 سال پيش در مجله شماره 65 رايانه ، وضعيت امروز رو پيش بيني كرده بودم. خلاصه كلام اين كه سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد. مدتي پيش اينها رو اسكن كردم و اينجا گذاشتم تا يك روزي وقت كنم و بروزرساني اش بكنم. اما فكر نمي كنم استقبالي از اين بشه ، به همين دليل كلا بي خيال بروز رساني شدم. اما اين رو بخون ، بد نيست نظرم رو بدوني .
اون مقاله كپي زن خيابان انقلاب مال شخص ديگري هست . چيزي كه من نوشتم موضوع "جنجال استاد رايان روي ماورا" بود. اما اينها دقيقا در يك شماره چاپ شده بود ، موضوع ديدگاه دو گروه برنامه نويس و برنامه فروش در اون زمان بود و چون مربوط به هم ، من هر دو رو اسكن كردم و ارسال كردم .
سلامی دوباره بر دوست عزیز برنامه نویس خودم و تنها کاربر حرفه ای سایت ( من نشان شما رو پیش کاربر دیگه ای ندیدم ) !:11::10:
مقاله شما رو خوندم ...واقعا جالب بود...به خصوص که حرف دل یک دانشجوی رشته کامپیوتر بوده و اونم مربوط به 12 سال پیش ... ( من اون موقع 8 سالم بیشتر نبود ! :31: و هیچ تصوری از کامپیوتر نداشتم !)
اون قسمت مربوط به تفاوت 5 ساله کشور با دنیا و پیش بینی چیزی که امروز بهش رسیدیم واقعا برام جالب بود
حرف های قشنگی بود و چقدر زیبا به جزئیات و مشکلات برنامه نویسی در کشور پرداخته بود ... و از همه مهم تر این که یک برنامه نویس که خودش جزئی از این مسیر بود با این شجاعت حرف زده بود و حتی اعتراف کرده بود
من با این که برنامه نویس نیستم اما به شخصه خیلی از حرف های شما رو در برخورد با دانشجوهای رشته کامپیوتر متوجه شدم و به طور کامل حس کردم...حتی بعضی هاشون رو دیدم که چند تا دستکاری ساده منو
روی برنامه های مختلف دیدن و حسرت میخوردن!
بارها خواستم طرف برنامه نویسی برم اما شنیدن مانند این حرف ها و هم چنین یک مشکل شخصی جلوی منو گرفت...پس تصمیم گرفتم روی صحنه Warez فعالیتو ادامه بدم...:41:
مقاله کپی زن هم جالب بود ! شاید من هم مثل اون بنده خدا باشم ... البته نه کاملا... بیشتر برای سرگرمی
راستی هنوز هم بعد از 12 سال روی صحنه Warez داره فعالیت میکنه ؟ میخوام یه روز برم از نزدیک ببینمش
شرمنده فقط محض کنجکاوی گفتم ...:46:( اون بخش مالکیت کدهای برنامه نویس ها خیلی بامزه بود !)
خلاصه اینکه احتمالا اینجا هم دیدگاه دو گروه برنامه نویس (خاک صحنه خورده ای مانند شما) و برنامه فروش ( بنده بی تجربه) داره نمود پیدا می کنه...
کاملا با حرف های شما موافقم ...
موفق باشید !:11:
دوستان چرا حرف هایشان را می پیچونن :)
ساده و روان صحبت کنید مثل من
اگر قفل برای vcd می خواهید بزارین که طلا خرج آفتابه کردن هست
چون اول اینکه هیچ سیستم محلفظتی راست و درستی نمیشه برای فیلم و ذالک پیاده کرده
بلفرض محال هم درست بشه اول و آخر باید در دستگاه vcd player پخش بشه
خروجی رو میده به کارت کپچر و خلاص
اگر قفل برای نرم افزار می خواهید بزارید که اون بحث ش جدا هست
بخودم بگو تا قفل بهت قالب کنم باقلوا !!!!
فقط همچین یه نمور خرج داره.
دیدین چه راحت مطالب رو بیان کردم :)
همه مشکلات حل شد
mehdi_7070
28-12-2009, 21:29
سلامی دوباره بر دوست عزیز برنامه نویس خودم و تنها کاربر حرفه ای سایت ( من نشان شما رو پیش کاربر دیگه ای ندیدم ) !:11::10:
جهت تنویر افکار عمومی:31:
amin fear
28-12-2009, 22:05
جهت تنویر افکار عمومی:31:
شرمنده ... به خدا قصد اون کارو ندارم :31::19:فقط دوستان دیگه رو ندیدم..
حالا دوست عزیز این که گفتی یعنی چه ؟؟:18:
mehdi_7070
29-12-2009, 09:30
حالا دوست عزیز این که گفتی یعنی چه ؟؟:18:
منظورم فقط اطلاعرسانی بود، همین:46:
بحث تاپیک را منحرف نکنید:31:
IR PROTECTION
29-01-2010, 09:35
دوست عزیر من سفارش میکنم قفل نگهبان را بذاری البته امنیت آن تقریبا نسبت به قفل های جدیدتر 50 درصد است ولی بد نیست در ضمن من قفل نگهبان را با کرکش دارم
IR protection
Amin.M.1986
21-02-2010, 10:15
دوست عزیر من سفارش میکنم قفل نگهبان را بذاری البته امنیت آن تقریبا نسبت به قفل های جدیدتر 50 درصد است ولی بد نیست در ضمن من قفل نگهبان را با کرکش دارم
IR protection
دوست عزیز لطف میکنی لینک بدی بهم امتحان کنم ببینم چجوره؟
آقا چي شد؟؟نميخواي نرم افزار رو بدي؟؟؟
atrociousman
01-03-2010, 22:27
سلام دوستان
نميدونم اينو بايد اينجا بگم يا نه ؟!
يه راهنماييه كوچيك ميخواستم راجع به قفل سي دي !
ميخواستم بدونم آيا برنامه اي هست كه سي دي رو جوري قفل كنه كه هيچ كاربري نتونه فايلهاي عكس رو از تو سي دي كپي كنه ؟؟
يه جورايي ميخوام كسي از عكسهاي داخل سي دي استفاده شخصي نكنه و هيچ راهي براي نسخه برداري از سي دي نباشه؟؟
آيا ممكنه؟؟!؟
پيشاپيش ممنون!
atrociousman
02-03-2010, 13:10
چه خلوت !!:دي
كسي نيست؟؟:44:
Amin.M.1986
06-10-2010, 13:34
دوستمون یک سفارش راجع به قفل نگهبان کردند و رفتند.. کسی نمیتونه اون نرم افزار رو در اختیار من بذاره؟؟
chista2010
15-10-2010, 21:58
سلام دوستان
نميدونم اينو بايد اينجا بگم يا نه ؟!
يه راهنماييه كوچيك ميخواستم راجع به قفل سي دي !
ميخواستم بدونم آيا برنامه اي هست كه سي دي رو جوري قفل كنه كه هيچ كاربري نتونه فايلهاي عكس رو از تو سي دي كپي كنه ؟؟
يه جورايي ميخوام كسي از عكسهاي داخل سي دي استفاده شخصي نكنه و هيچ راهي براي نسخه برداري از سي دي نباشه؟؟
آيا ممكنه؟؟!؟
پيشاپيش ممنون!
شما از هر راحی هم بری به راحتی میشه با نرم افزارهایی مثل Snagit از صفحه نمایش عکس گرفت
و اون تصویر رو ذخیره کرد ، خود print screen ویندوز هم همینکارو می کنه
Amin.M.1986
16-10-2010, 10:21
شما از هر راحی هم بری به راحتی میشه با نرم افزارهایی مثل Snagit از صفحه نمایش عکس گرفت
و اون تصویر رو ذخیره کرد ، خود print screen ویندوز هم همینکارو می کنه
مشکلی نیست .. همین که نشه از راه های معمولی رایت زد کفایت میکنه واسه ی من
chista2010
18-10-2010, 14:58
مشکلی نیست .. همین که نشه از راه های معمولی رایت زد کفایت میکنه واسه ی من
نکته ای که شما باید در نظر بگیری قفل گذاری بر روی DVD می تونه باعث ناسازگاری بر روی برخی از Dvd Rom ها بشه یا دستگاهای پخش فیلم و این زیانش بسیار بیشتر برای سودش خواهد بود بهترین پیشنهاد رو دوست خوبمان کرد که قیمت dvd رو به حداقل برسونی که کپیش زیاد سودی نداشته باشه اگر هم دنبال این هستی که اصلا کپی نشه مطمعن باش راهی نیست چون هر قفلی یک کلیدی داره .اگر این روش خوب بود مهران مدیری روی مجموعه قهوه تلخش قرار می داد
با سلام خدمت دوستان
آیا روی فیلم چه CD و DVD می شود قفل ساده و کم هزینه ای گذاشت؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.