مشاهده نسخه کامل
: [آموزش] Unity3D Engine
miladigs
15-12-2009, 15:55
با سلام.
به علت محبوبیت و کارایی خوبه این انجین گفتم این انجین رو معرفی کنم تا دوستان بیشتر باهاش اشنا بشن.
سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Amir_Amir_Amir
15-12-2009, 17:43
خب پس چرا معرفی نکردی ؟!
miladigs
15-12-2009, 20:24
بی مقدمه شروع میکنم.
یونیتی قبلا تحت مکینتاش بود.از نسخه 2.5 به بعد تحت ویندوز شد5 پلت فرم رو ساپورت میکنه:وب-ویندوز-مک-نینتندو-ای فون وقراره که xbox360 رو ساپورت کنه.بسیار روان و ساده هست.3 زبان برنامه نویسی داره:C#,boo,java
از nvidia phisicx استفاده میکنه.البته نه به صورت کامل.فیزیک مایع رو نداره.و خیلی چیزهای دیگه که میتونید تو سایتش ببینید.
قیمت:1499 دلار.و نسخه ایندی رایگان هستش.
pat.mat71
16-12-2009, 06:34
این معرفی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:13:
miladigs
16-12-2009, 14:47
چی می خوای بدونی؟بگو تا واست توضیح بدم.
Amir_Amir_Amir
16-12-2009, 22:01
مرسی .
برای تکمیل گفته هات اگه اسکرین شات + لینک دانلود بدی فکنم بد نباشه
hossein-1023
17-12-2009, 10:44
سلام
بابت معرفی اینجین متشکرم
ولی اگه بتونید برای این اینجین اموزش قرار بدید ممنون میشم.
:10:
miladigs
17-12-2009, 12:26
آموزش هم به زودی.چشم.دارم روش کار میکنم.:8:
NINJA0098
17-12-2009, 18:25
ميلاد جان قربون دستت اكه نرم افزار رو دانلوى كردي جند تا عكس از محيط نرم افزار بزار
محيطشم با عكس معرفي كن
miladigs
17-12-2009, 18:54
به این سایت وارد شو.همه چیزو خودت میفهمی جیگر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ehsan_wwe
18-12-2009, 13:37
دمت گرم خيلي چيزه جالبيه ..:31:
ehsan_wwe
18-12-2009, 13:42
انجين خوبييه يما سه 4 تا ايراد داره اول افت فريم داره چون مشكل رندر ورتكس داره قدرت پارالاكس اوكلوژن نداره و ...
miladigs
18-12-2009, 19:47
مشکلاتی که از نظر شما وجود داره رو کامل بیان کنید تا بچه ها باهاش بیشتر اشنا بشن.من خودم فعلا وقت ندارم.دارم روی اموزش کار می کنم.ممنون.
ehsan_wwe
18-12-2009, 20:26
برام مشكلي پيش اومد شرمنده نميتونم كامل توضيح بدم
ببين به اين ميگن پارالاكس اوكلوژن (فرقش با پارالاكس اينه كه تو خدش سايه داره و فرقش با بامپ اينه كه حجم ميده با نور بازي نميكنه ) ببين اينجا از پلي گان استفاده نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تكنيك هاي ورتكس رندرينگ چيزاي كمي نيستن براي مثال : ورتكس هاي پشت دوربين رندرشون ignor بشه تا سيستم سري تر بازي را اجرا كند و ...
miladigs
18-12-2009, 21:08
چند ساعت ديگه ميگم بايد يك مقاله اموزشي براش اماده كرد
بسیار عالی.من منتظرم.یعنی فکر کنم همه منتظرن.ممنون.
arshiyan
18-12-2009, 21:23
در اینکه یونیتی موتور بازی سازی قویی هست شکی نیست، پس لازم با تمرکز ایده ها و معلومات به سمت ساخت بازی حرکت کنیم، به همین منظور از شما عزیزان دعوت می شود تا با همکاری با سایت Unity3d.ir مرجع فارسی قوی یونیتی را کاملتر نمایید، سایت به تازگی راه اندازی شده، پس ارائه کوچکترین آموزش یا مقاله کمک بزرگی خواهد بود ، حتما ما را یاری دهید
miladigs
18-12-2009, 21:32
در اینکه یونیتی موتور بازی سازی قویی هست شکی نیست، پس لازم با تمرکز ایده ها و معلومات به سمت ساخت بازی حرکت کنیم، به همین منظور از شما عزیزان دعوت می شود تا با همکاری با سایت Unity3d.ir مرجع فارسی قوی یونیتی را کاملتر نمایید، سایت به تازگی راه اندازی شده، پس ارائه کوچکترین آموزش یا مقاله کمک بزرگی خواهد بود ، حتما ما را یاری دهید
من پیشنهاد میکنم که فروم رو تغییر بدبد.و یه کم جذابترش کنید.حداقل یکی دو تا مطلب توش بزارید تا افراد جذب بشن.این رو دوستانه گفتم.در ضمن تاپیکها کامل نیست.
miladigs
18-12-2009, 21:34
احسان جان پیشنهاد من اینه که یه توضیحه کامل بدی و تفاوتها رو شرح بدی.ممنون.
miladigs
18-12-2009, 21:35
در ضمن مشکلات فرم ریت رو که گفتی توضیح بده.تا همه بدونن.
ehsan_wwe
18-12-2009, 21:45
ببينيد علت ضعيف بودن يا low poly بودن نمونه كاراي اين انجين هيچ چيزي نيست جز FPS بالا اينجين كه علتشم استفاده نكردن برنامه نويسان انجين از تمام تكنيك هاي بالا اوردن FPS بزاريد يك مثال بزنم تو بازي كه امروز ساختم 580576 هزار تا پليگان فقط زمين برد( حالا عدد را ضربدر 4 كن تا ببيني چندتا ورتكس برده ) به طوري كه 3dmax قادر به باز كردن زمين نبود اما تو انجيني كه دارم استفاده ميكنم عين اب خوردن اومد و اصلا بازي هنگ نشد آيا چنين لولي را ميشه تو اين انجين اورد ؟ نه نميشه زيرا FPS اين انجين عدد پايينيه
miladigs
18-12-2009, 22:07
مگه شما از چه انجینی استفاده میکنی؟
در ضمن من یه دمویی از یونیتی دیدم که 30 میلیون triangle داشت.با کلی شیدر.با fps ه خوب.اگه لینک رو پیدا کردم واست میذارم.
pat.mat71
19-12-2009, 14:22
نمیخواین آموزشهارو شروع کنین؟؟؟؟
miladigs
19-12-2009, 15:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کشتیه فضایی با 30 میلیون triangle و بافت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بازیه ار پی جی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشین سواری
اینها با یونیتی ساخته شده.موفق باشید.
miladigs
19-12-2009, 15:33
نمیخواین آموزشهارو شروع کنین؟؟؟؟
چرا عزیز باید یه کم صبر کنی.من وقت کم دارم.اما تلاشمو میکنم.
miladigs
19-12-2009, 16:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم چند تا شات از یونیتیه عزیز.این کشتیه 30 میلیون trinangle داره.
miladigs
19-12-2009, 16:23
این هم چند تایه دیگه...
ehsan_wwe
20-12-2009, 00:00
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
\
عجب كار بزرگي اماببين از كل اين كشتي شايد 10000 تاش داره رندر ميشه بقيشون تو ديد دوربين نيستن اما اتوبان من تا تواون تهش رندر ميشه اونم با 1100000 تا مثلث
ببين به سايه سنگه تو اين عكس اخريه نگاه كن اين رندر تو تكسچره قدرت متور 3d rendere نه قدرت real time رندر انجين ...
آبشم مفت نمي ارزه
نميفهمم چرا انقدر از لحاظ گرافيكي ضعيفه يعني كار گرافيك بالا باهاش نشده يا كلا شدر هاش مشكل دارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arshiyan
21-12-2009, 02:01
اگه قصد آموزش یا ارسال مقاله دارید از شما دعوت می کنم به سایت unity3d.ir مراجعه بفرمایید
miladigs
21-12-2009, 16:57
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
\
عجب كار بزرگي اماببين از كل اين كشتي شايد 10000 تاش داره رندر ميشه بقيشون تو ديد دوربين نيستن اما اتوبان من تا تواون تهش رندر ميشه اونم با 1100000 تا مثلث
ببين به سايه سنگه تو اين عكس اخريه نگاه كن اين رندر تو تكسچره قدرت متور 3d rendere نه قدرت real time رندر انجين ...
آبشم مفت نمي ارزه
نميفهمم چرا انقدر از لحاظ گرافيكي ضعيفه يعني كار گرافيك بالا باهاش نشده يا كلا شدر هاش مشكل دارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جان نگفتی شما از چه انجینی استفاده می کنی؟
در ضمن یه بازیه تجاری حتما نباید همه چیز رو داشته باشه.خلا قیت مهمتره.اگه گرافیک زیاد بالا نباشه اما گیم پلیه خوبی داشته باشه جواب می ده.
یه چیز دیگه یونیتی چهارمین انجینه دنیاست!!!
دوباره یه چیز دیگه:من هیچ تعصب خاصی ندارم.فقط این انجین با توجه به قیمتش و امکاناتش و هدفه من مناسبه.
موفق باشید.
ehsan_wwe
21-12-2009, 19:39
ميلاد حالا كه اينجوري شد اين انجين به نظرم مياد كه از اون انجيناس كه بايد كشفش كنم
ممنونم كه راهنماييم كردي
راستي من با كوئست كار ميكنم ( انجيني كه همه از بيرون بهش نگاه ميكنن )
هنوزم نمي فهمم چرا يك دونه هم شات گرافيك بالا از اين انجين ديده نميشه
pat.mat71
22-12-2009, 17:26
پس چی شد آموزشها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
miladigs
22-12-2009, 21:28
ميلاد حالا كه اينجوري شد اين انجين به نظرم مياد كه از اون انجيناس كه بايد كشفش كنم
ممنونم كه راهنماييم كردي
راستي من با كوئست كار ميكنم ( انجيني كه همه از بيرون بهش نگاه ميكنن )
هنوزم نمي فهمم چرا يك دونه هم شات گرافيك بالا از اين انجين ديده نميشه
امیدوارم بتونم کمکت کنم احسان جان.خوشحال میشم.
به این علت شات گرافیک بالا نیست چون این انجین چیزی وقت نیست که تحت ویندوز شده.قبلا تحت مک بوده.هنوز تواناییهاش رو نشده.تازه داره جا میفته.(البته تو ایران)
در ضمن من اطلاعی از کوِیست ندارم.اگه می تونی کمی اطلاعات بده.ممنون میشم.
miladigs
22-12-2009, 21:31
پس چی شد آموزشها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
عزیز یه کم صبر کن.من واقعا وقته کمی دارم.مگر نه دریغ نمیکردم.شرمنده.اما سعیمو میکنم.در ضمن شما میتونی از اموزشهای داخل سایت شروع کنی.
موفق باشید.
arshiyan
26-12-2009, 14:48
من پیشنهاد میکنم که فروم رو تغییر بدبد.و یه کم جذابترش کنید.حداقل یکی دو تا مطلب توش بزارید تا افراد جذب بشن.این رو دوستانه گفتم.در ضمن تاپیکها کامل نیست.
خوب دوست عزیز داریم همین کارو انجام می دیدم دیگه ، شما هم کمک کنی راه دوری نمیره، هم شما و هم بقیه دوستان ، اگه سایت کم و کسری داره صمیمانه آماده شنیدن پیشنهادهای سازنده شما هستم:10:
پس همه رو تو انجمن می بینم
arshiyan
01-01-2010, 13:19
آموزش برنامه نویسی جاوااسکریپت برای یونیتی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :31:
pat.mat71
01-01-2010, 18:23
بخشید یکی میتونه به من بگه اشکال این یه تیکه کد چیه؟؟؟
var explosiontime=1.0;
var explosionradius=5.0;
var exolosionpower=2000.0;
function Start () {
Destroy(gameObject,explosiontime);
var colliders : Collider- Physics.OverlapSphere (transform.position,explosionradius);
for(hit in Colliders){
if (hit.Rigidbody){
hit.rigidbody.Addexplosionforce(explosionpower,tra nsform.position,explosionradius);
}
}
if(particleEmitter){
particleEmitter.emit =true;
yield WaitForSeconds(0.5);
particleEmitter.emit = false;
}
}
arshiyan
02-01-2010, 18:21
بخشید یکی میتونه به من بگه اشکال این یه تیکه کد چیه؟؟؟
var explosiontime=1.0;
var explosionradius=5.0;
var exolosionpower=2000.0;
function Start () {
Destroy(gameObject,explosiontime);
var colliders : Collider- Physics.OverlapSphere (transform.position,explosionradius);
for(hit in Colliders){
if (hit.Rigidbody){
hit.rigidbody.Addexplosionforce(explosionpower,tra nsform.position,explosionradius);
}
}
if(particleEmitter){
particleEmitter.emit =true;
yield WaitForSeconds(0.5);
particleEmitter.emit = false;
}
}
:31:
درست شد دیگه....
hamedpooya
03-01-2010, 21:57
اقا لطفا این ایزار external lightmapping tool رو اگر دارین برای دانلود بزارین . نمیدونم چرا از خود سایتش نمیشه دانلود کرد.
pat.mat71
04-01-2010, 00:56
درسته!!! درست شد:27:
mehdi_1981
07-01-2010, 19:03
آموزش خبری نیست؟
YAHYA-PRO
17-01-2010, 21:49
سلام دوستان
میبینم که همه دنبال آموزش هستن
اینجا 7 ، 8 تا اموزش گذاشته که خیلی هم خوب بودن من خودم خوندم
تو سایتش ثبت نام کنید چیزای خوبی پیدا میشه
miladigs
10-02-2010, 18:45
این هم لینک یه سری اموزش ویدیویی از شرکت 3DBUZZ برای یونیتی:
miladigs
22-02-2010, 12:37
بچه ها حتما یه سری به این لینک بزنید.یک دمو بازیه سوم شخص هستش که با یونیتی هست و نکات زیادی توش قرار داره:
موفق باشید.
miladigs
14-03-2010, 09:48
با سلام.
من نمیدونم چرا تالار یونیتی اینجا اینقدر ساکته.به هر حال ورژن جدید یونیتی معرفی شد با کلی امکانات و ویزگی هایه جدید.
حتما یه سری یزنید و ببینید.فکر نمیکنم که udk دیگه حرفی برایه زدن داشته باشه.چون تویه ورژن جدید برایه تموم پلت فرم ها خروجی داره و کلی ویژگیه دیگه.ببینید و حالشو ببرید.
موفق باشید.
ehsan_wwe
15-03-2010, 15:19
يه سوال بچه ها من هر كاري ميكنم نمي تونم از دستور برخورد استفاده كنم
miladigs
15-03-2010, 18:20
يه سوال بچه ها من هر كاري ميكنم نمي تونم از دستور برخورد استفاده كنم
دقیقا می خوای چی کار کنی؟
ehsan_wwe
15-03-2010, 19:44
من يه بازي بالانس ساختم مي خواهم بگم وقتي كه با زمين برخورد كرد پرش كار كنه نه وقتي كه تو آسمونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.