مشاهده نسخه کامل
: مشكل در نوار ابزار
با سلام
من يه مشكل در نوار ابزار ويندوزم بوجود اومده.وقتي يه پنجره باز ميكنم سايز اين پنجره در نوار ابزار خيلي كوچك شده.نميدونم چرا اينطور شده.ايا ميشه اندازشو برگردوند؟
mehdi_halla
15-12-2009, 10:11
سلام دوست عزیز.
شما روی نوار ابزار کلیک راست کن و اونو از حالت lock در بیار. بعد می تونی نوارها رو به دلخواهت تغییر اندازه و مکان بدی بعد که درست شد.دوباره گزینه lock رو بزن.
دوست عزيز اينو كه خودم ميدونم.منظورم اندازه toolbarبرنامه هاي در حال اجراست .مثلا وقتي يه پنجره باز ميكني .پايين رو نوار ابزار يه تيكه كوچيك از اون برنامه رو نشون ميده مثل عكس زير
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب علتش اینه که شما برای Quick Launch فضای زیادی در نظر گرفتی و این باعث کوچیک شدن فضای پنجره ها شده. راه حلش هم همونیه که Mehdi_halla گفت. اینکه چیز پیچیده ای نیست.
خوب علتش اینه که شما برای Quick Launch فضای زیادی در نظر گرفتی و این باعث کوچیک شدن فضای پنجره ها شده. راه حلش هم همونیه که Mehdi_halla گفت. اینکه چیز پیچیده ای نیست.
سلام دوست عزيز
من قبل از اين مشكلي نداشتم . ولي از ديروز به اين مشكل برخوردم.البته اينم بگم كه ديروز يه تم نصب كردم و دوباره حذفش كردم .شايد دليلش اون باشه.بهرحال راحي هست كه بشه برگشت به حالت اولش؟؟؟اينم عكس بدون Quick Launch
mehdi_halla
15-12-2009, 13:35
دوست عزيز اينو كه خودم ميدونم.منظورم اندازه toolbarبرنامه هاي در حال اجراست .مثلا وقتي يه پنجره باز ميكني .پايين رو نوار ابزار يه تيكه كوچيك از اون برنامه رو نشون ميده مثل عكس زير
سلام دوست عزیز
اسم اون نوار ، نوار وظیفه هستش نه نوار ابزار!
در ضمن شما گزینه لاک رو رو نوار وظیفه(TASK BAR) بردار لبه سمت راستی نوار برنامه ها رو به سمت راست بکش(عریضش کن) ایشالا که حل میشه.
شما منظورمو متوجه نميشي
همه اين كارارو خودم انجام دادمو نشده .واسه همين دارم ميپرسم كسي ميتونه كمك كنه يا نه؟
saeed774
15-12-2009, 19:40
احتمال داره از برنامه ای که برای تغییر ساعت و ... استفاده کردی هم باعث این مشکل بشه .
با تشكر از همتون.خودم درستش كردم با نرم افزار
TaskbarRepairToolPlus!.exe
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.