PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ و يا دير باز شدن 6630

majid_n
23-03-2006, 08:44
سلام
ايا ميشه از اين وضعيت نجات پيدا كرد؟ :sad:

Mohammad
23-03-2006, 11:43
سلام دوست من
گوشی شما از کی اینطوری شد؟
دیر باز شدنش میتونه دلایل مختلفی داشته باشه از جمله پر بودن حافظه گوشی-باز بودن برنامه های زیاد یا ویروسی شدن...
اگه بیشتر توضیح بدید بیشتر می تونیم راهنماییتون کنیم.
به این تاپیکم یه نگاهی کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30

مرد مباح
23-03-2006, 13:24
ميتونه از اينسال برنامه هايي كه براي ورژن 6630 طراحي نشده هم باشه.
البته همانطور كه دوستمان گفت, بيشتر توضيح بدين, بهتره.

RAMINET
24-03-2006, 22:16
من هم اين مشكل رو داشتم و بيشتر از حجم زياده عكس و فيلم نشآت ميگيره توصيه ميكنم اگر داري پاك كن زياد ربطي به برنامه ها نداره چون اكثر برنامها سيمبين ورژن 8 رو جواب ميدن

محمد امين
25-03-2006, 03:01
من هم اين مشكل رو داشتم و بيشتر از حجم زياده عكس و فيلم نشآت ميگيره توصيه ميكنم اگر داري پاك كن زياد ربطي به برنامه ها نداره چون اكثر برنامها سيمبين ورژن 8 رو جواب ميدن
اين حرف درست نيست جون حتي خيلي از برنامه هايي كه براي خود سيمبين 8 نوشته و تست ميشن روي بعضي گوشيها كار نميكنن و علاوه بر اين حتي گوشيها رو هم دچار مشكل ميكنن.
راجع به مشكل دوست عزيز هم بگم كه اگه ميتوني يه نسخه پشتيبان از اطلاعاتت هر جوري شده بگير بعد برو سراغ ريست اونهم اينطوري كه مثل روشي كه قبلا هم گفتم سه دكمه ستاره، سبز و سه كه من با س س س توي ذهنم ميمونه رو نگه دار و بعد گوشي رو روشن كن كه بدون سوال براي pin code و غيره ميره براي ريست. اينطوري از اول شروع ميكني. سعي كن هر برنامه اي رو روي گوشيت نصب نكني و از قبل از سلامت سازگاري و عاري بودن از ويروس مطمئن بشي ;) .
موفق باشي

alex_pk
25-03-2006, 03:18
سلام دوستان
منم يه N70 دارم که همين مشکل رو داره.
1)پايين بودن سرعت لود عکس
2)دير روشن شدن گوشی(حدود 50 ثانيه طول ميکشه تا روشن بشه ، وقتی هم روشن ميشه حدود 20 ثانيه طول ميکشه تا خودش رو جمع و جور کنه!!!)
3)وقتی ميخوام بين صفحات جابجا بشم طول ميکشه
.
..
...
البته من هرچی عکس و فيلم داشتم رو هارد ذخيره کردم بعد از رو موبايل حذف کردم ولی بازم سرعت پايين بود
ولی فکر کنم دليل اينکه چرا سرعت بعضی از موبايل ها پايينه رو بدونم:
فکر کنم دليلش نصب بودن زياد برنامه ها باشه
(چون من 3 آنتی ويروس دارم و فکر ميکنم هيچ ويروسی تو موبايلم نيست ،پس فکر نميکنم کم بودن سرعت گوشی ربطی به ويروس داشته باشه)
البته اين نظر من بود(شرمنده اگه اشتباه ميگم)
اگه اشتباه گفتم خواهشاً بمن بگين