مشاهده نسخه کامل
: کمک درباره cpu
با سلام
مادربورد من یه خورده قدیمی هستش وفقط cpu های FBS 800 را ساپورت میکنه 45 نانومتری هم ساپورت
نمیکنه:31: وسوکت ان LGA 775 هست .ومیخواستم سی پی یو INTEL PENTUM DUAL-CORE E2220 روش
بندازم میخواسنتم بدونم نظرتون درباره این CPU چیه؟ کاراییش در چه حده میشه با این CPU و رم 2GB و
VGA 8500 GT 512 بازی هایی مثل نید فور اسپید شیفت وGTA IV ...را اجرا کرد و این CPU در ویندوز ویستا
چگونه عمل میکنه؟
Kianoosh
14-12-2009, 05:22
سلام مدل مینت چیه؟
آره تو اون رنج اینتل گزینه خوبیه خب سی پی یو رو اور کنی رم هم برای اکس پی تقریبا کافیه اما گرافیک ضعیف هست و باید بازی های سنگین رو تو تنظیمات و رزولوشن پایین اجرا کنی ویستا پیشنهاد می کنم نصب نکنی چون رم خیلی زیادی اشغال می کنه و عملا برای بازی چیز خاصی نمیمونه! اکس پی و در کنارش 7 پاورت چیه اگه بتونی هزینه رو بیشتر کنی گرافیکم عوض بشه خیلی خوبه مثلا الان 4670 گویا ارزون شده یه مدلش حدود 70 مصرفشم خیلی کمه...
مدل مادر بورد GA-8I915P DUO راستی اگه یه CPU جدید انداختم نیاز به تنظیمات داره؟ یا سیستم همینجوری میشناسش ؟ اون ماده پشت
CPU اون ماده پشت CPU اگه اشتباه نکنم خمیر سیلیکون توی کارتن CPU هستش ؟ اصلا اگه اون روش نزنی چه میشه مگه ؟
امير موسر
15-12-2009, 00:48
نه ! ساپورت نمیکنه !
نه ! ساپورت نمیکنه !
چی رو ساپورت نمیکنه؟
کسی نیست به این سوالات بالا جواب بده
امير موسر
16-12-2009, 01:33
چی رو ساپورت نمیکنه؟
کسی نیست به این سوالات بالا جواب بده
مادربرد شما E2200 رو ساپورت نمیکنه !
چرا من رفتم پرسیدم گفتند دوال کور باس 800 65 نانومتری ساپورت میکنه
امير موسر
16-12-2009, 08:17
چرا من رفتم پرسیدم گفتند دوال کور باس 800 65 نانومتری ساپورت میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل مادر بورد GA-8I915P DUO راستی اگه یه CPU جدید انداختم نیاز به تنظیمات داره؟ یا سیستم همینجوری میشناسش ؟ اون ماده پشت
CPU اون ماده پشت CPU اگه اشتباه نکنم خمیر سیلیکون توی کارتن CPU هستش ؟ اصلا اگه اون روش نزنی چه میشه مگه ؟
دستت درد نکنه ! اگه به سوالات بالا جواب بدی ممنون میشم :40:
Kianoosh
17-12-2009, 04:56
لیست پردازنده های مینت رو که امیر گذاشت بله همراه خود خنک کننده هست ضروری هست اگه نباشه انتقال حرارت درست صورت نمیگیره و دما زیاد و زیاتر میشه و نه تنها سرعت پردازش کند و ناپایداری ایجاد می کنه بلکه عمر مفید قطعه رو هم کم می کنه!
Kianoosh
17-12-2009, 04:56
لیست پردازنده های مینت رو که امیر گذاشت بله همراه خود خنک کننده هست ضروری هست اگه نباشه انتقال حرارت درست صورت نمیگیره و دما زیاد و زیاتر میشه و نه تنها سرعت پردازش کند و ناپایداری ایجاد می کنه بلکه عمر مفید قطعه رو هم کم می کنه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.