مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید رم
kingmostafa
14-12-2009, 00:21
سلام به همه اساتید.
من رو سیستمم یک رم 1 (gigaram) دارم و میخوام یک رم 1 یا 2 دیگه هم بندازم کنارش.شما چه رمی رو پیشنهاد میکنید؟قیمتش هم اگه میدونید لطف کنید بگید.
مدل مادربورد:gigabyte ga-945p-s3
ممنون
امير موسر
14-12-2009, 09:44
یه رم دیگه با همون مشخصات و برند بگیر بنداز کنارش !
سلام به همه اساتید.
من رو سیستمم یک رم 1 (gigaram) دارم و میخوام یک رم 1 یا 2 دیگه هم بندازم کنارش.شما چه رمی رو پیشنهاد میکنید؟قیمتش هم اگه میدونید لطف کنید بگید.
مدل مادربورد:gigabyte ga-945p-s3
ممنون
سلام
مادربردها امروزی و از جمله مادربرد شما از رم به صورت دوال چنل استفاده میکنند
معنی این حرف اینه که وقتی شما دارید اطلاعاتی روی رم مینویسید یا از اون میخونید ، اطلاعات به صورت قسمت قسمت روی هر دو رم شما نوشته یا خوانده میشه
حسنش که معلومه ، سرعت تبادل اطلاعات حدود 60٪ بالاتر میره
به عبارتی اگر شما یک ماژول ۱ گیگی داشته باشید و ۱ ماژول دیگه روی سوکت همرنگ مادربردتون نصب کنید علاوه بر حجم رمتون که ۲ برابر میشه سرعت هم افزایش چشمگیری میکنه
ولی اگر تعداد رمها فرد بشه ( مثلا ۳ تیغه ۱ گیگی که فرمودید ) باز افت سرعت خواهید داشت
مادربرد شما از رم تا سرعت 667 بیشتر نمیتونه استفاده کنه ، ولی رمهای معمولی تو بازار 800 مگاهرتز سرعت دارند
که این مشکلی ایجاد نمیکنه ، به عبارتی شما هر رمی میتونید از بازار تهیه کنید و روی سیستم نصب کنید ولی با سرعت کم ازش استفاده میکنه
رمهای adata به قیمت هر گیگ حدود ۳۲ تومن و apogee gt به قیمت حدود ۲۵ رو قیمت دارم که رم دومی با سرعت 1066 فوق العاده هستش ( البته برای آینده که مینتون رو عوض کردید :46: )
رمهای ارزونتر تا حدود ۲۰ هم میتونید تو بازار پیدا کنید :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.